Njuta.

Idag har det vart så himla skönt att vara ledig. Kännde att det behövdes efter en sån jobb helg som har vart  ;) Så det har ju bara vart dag. Nu ikväll / eftermiddag har jag faktist inte gjort så jätte mycket utan bara gått hemma och pillat lite med de mesta. Så nu tänkte jag sätta på en film innan det är dags att sova.

Även i mon är jag ledig med då ska jag på massage vid 14.00 :) Och inte vilken massage som helst utan " Hot stone massage". Jag har vart på den en gång innan och jag bara älskar den. Den är så himla skön och avslappnad så jag ska verkligen passa på att njuta i en timme i mon!
Nehe mina läsare. God natt säger jag för idag! Sov gott.



Lite av de nya som jag köpt den senare tiden. Har ju som ni märkt inte riktigt orkat gå in för bloggen så jätte mycket den senaste tiden men nu är jag nog tillbaka :) Ett armband med massa färger, och en ring som säljes i 4 pack. Föll för alla färger på armbandet. Är hur snyggt som helt tell enkelt svarta kläder, så det blir en färgklick .


Lussebullar

Nu har jag just bakat klart mina lussebullar :) Så himla goda, bara älskar lussebullar alltså. Det är ingen jul utan dom och jul skinkan. Så det blev bak med massa julmusik så nu har jag fått massa mysiga julkänslor så nu bara längtar jag tills det närmar sig ännu mer så man får ta in granen och pynta den :)

Var och åt med pappa inna med vilket var mysigt, synd bara att de kinte var den maträtten som vi trodde de skulle vara idag och som vi var så sugna på utan en helt annan. Lite illa faktist men de va mysigt ändå. Tänkte vänta på att mamma ska komma hem så hon kan hjälpa mig att hitta allt julpynt, så jag får det lite mer juligt i mitt rum. Take care babes!



Tillbaka!

Hej babes!
Nu är jag tillbaka. Jag har haft sån himla huvudvärk och feber ända sen i torsdags så jag har verkligen inte orkat och haft tid eftersom jag har pallrat mig till jobbet med.

Fredag: Jobb 10.00-18.00 efter de hem och mös med älsklingen. Feber och ont i huvudet!
Lördag: Jobb 10.00-15.00, sen efter de åkte till a6 och sen hem och mös med älsklinge. feber och hur ont i nacken som bara den.
Söndag: Jobb 14.00-19.00, innan det blev det lunch på chili Thai med älsklingen sen efter jobbet bara hem i sängen. Febern borta , kändes mycket bättre!

Och idag känner jag mig jätte bra. Tyvärr åker gubben igen men som ni ser så har han fått ta hand om mig hela helgen. Så idag ska jag åka bort till min kära pappa och äte lunch med honom sen hem och börja göra det lite julmysigt här hemma :) Ska nog även ge mig på att göra lussebullar!
Men jag skriver senare sen gullungar!





Feber & jobb

Idag känner jag mi inte alls pigg. Fick feber igår kväll och sån himla huvudvärk. Så inatt har jag knappt kunnat sova någonting! Har mest bara rullaat runt och haft ont i kroppen och sen frysit. Men nu får jag försöka piggna till för idag är det en lång jobb dag. Så får se om jag orkar hela dagen, men det måste jag. Har inte tid att vara sjuk just nu. Men men.
Igår kom älsklingen hem, så himla skönt att få hem honom. Synd bara att man mår som man gör, för jag är ju inte den roligaste att vara med just nu. Nu måste jag äta upp innan jag måste bege mig.



Hard work.

Nu kom jag just hem från jobbet. Fick stanna kvar till stängningen istället så det blev ett pas mellan 11.00-18.00 som det var igår och i mon blir det mellan 10.00-18.00 så det är mycket jobb denna veckan! Så nu var det skönt att komma hem för lite huvudvärk och känner mig lite hängig, så får hoppas det blir bättre tills i mon.
Ikväll kommer min plutt hem. Kan knappt vänta, ska bli så skönt att få somna i hans famn igen.
Nu blir det att äta lite sen försöka gå och lägga mig i tid så man kan få lite sömn.



Work

Good morning.

Nu ska jag snart bege mig till jobbet. Idag blir det mellan 11.00-16.00 men kan hända att jag ska stanna en timme längre om de är mycket att göra. Annars är det inte så jätte mycket annats planerat mer än min plutt kommer hem ikväll. Äntligen, så nu slipper jag sova själv tills på måndag i alla fall :) Hatar att sova själv nu för tiden. Men men måste man så måste man. Have a nice day babes!




I´m in love!

Har man bara en deppig dag så finns det inget som går upp mot att kolla in skor som man kan inskaffa sig! Hittade ett par godingar idag som gärna får komma till min lilla sko-samling! Jag bara älskar skor, finns inget som kan göra än på bättre humör. Haha jo de är ju klart att de gör men om man pratar om saker som gör en glad då ;)





Onsdag

Hej babes!

Nu kom jag just hem från jobbet! Det var en hel del att göra, fick nämligen 3 pall med varor och så kunder på de ;) Men vi var ju fyra stycken idag så de gick undan! Jag, Emma, Jonna och våran gulliga praktikant. Haha de va ju tur att jag hade laddat med kakan. Och den var mycket omtyckt vilket var bra. Nikki snyggingen kom ju in och smakade lite med. Haha hon visste ju att den fanns på jobbet, smart brud de ;)
Nu ska jag gå och äta lite.


Work

Nu sitter jag här på mammas jobb och väntar på att klockan ska bli 11 så jag kan börja jobbet. Så idag blir det jobb hela dagen och så blir det massa varor som kommer. Så det är ju tur att jag har laddat med kakan som innerhåller ganska mycket socker, så man får ny energi.
Idag tror jag allt jag ska vila från träningen så min träningsvärk kan försvinna ;P Så ska jag ladda om för i mon istället då det blir morgon pass på gymmet innan jobbet tror jag. Men ha en super bra dag godingar!


Tuppkaka

Har just kollat klart på desperade housewifes och bakat klart min kaka :) När man gör tuppkaka ska man igentligen ha kokos på men hade tyvärr inte hemma så jag tog strösel istället vilket funka lika bra de ;) Så jag får hoppas den smakar i mon.
Den är mycket godare än vad den ser ut och världens lättaste att göra :) Men som sagt ska ni någon gång testa att göra den så gör den med kokos på så ni verkligen får smaka en rikrig tuppkaka!




INGREDIENSER

2 ägg
2 dl socker
2 dl mjöl
2 tsk bakpulver
1 dl vatten

KRÄM / TOPPING

50 g margarin
1 dl socker
1 tsk vaniljsocker
1 ägggula
topping: kokos

GÖR SÅ HÄR:

Vispa ägg och socker poröst.
Blanda i mjöl, bakpulver, vatten ocg vispa tills det blir en jämn och fin smet.
Häll upp smeten i en smörad och brödad form och grädda i 175 grader i ca 40 min. När kakan har svalnat så börja blanda i allt till krämen i en kastrull och rör hela tiden så den inte bränner fast, ända tills det blivit en kräm. Häll krämen på kakan och sen strö lite kokos över. Låt svalna !



Rosanna time!

Idag har jag spenderat dagen med Rosanna kvinnan :) Vi tog oss ut i de blåsiga vädret och gick en promenad sen lagade vi lite mat och sen har vi bara pratat och haft de trevligt. Att man alltid kan vara så glad och posetiv som hon är har jag nog aldrig träffat någon annan som är. De är hon och min Julia som alltid är på bra humör hur det än är.
Nu tänkte jag gå ner och baka en tuppkaka som jag tänkte ha med till jobbet i mon. Vi skulle visst få massa varor så då måste m,an ju ladda med socker ;) Haha eller vad säger ni?! Men jag skriver lite senare igen.



Jag och Kvinnan i turkiet


Flås

Kom just hem från att har varit på axamo och sprungit! Haha jag vet inte likt mig alls, men när jag vaknade idag kände jag för att spinga och var väldigt moteverad. Och så fick de bli. Jag är lite impad av mig själv alltså men får ju se hur länge detta håller i sig ;) Haha ! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det att träffa Rosanna en sväng! take care


Good morning!

God morgon snyggingar!
Hoppas allt är bra med er ?! Haha själv så har jag det förutsägbara som jag nämde igår ;) TRÄNINGSVÄRK! Ohh det gör så ont så fort jag rör mig ;) haha men jag får väl tänka posetvt för då måste jag ju gjort något som är rätt.
Idag tyckte jag att jag förtjänade en liten sovmorgon så nu ska jag pallra mig upp och äta en god frukost! Sen får jag se vad som händer. Ska bara njuta av min sista lediga dag denna veckan! Ha en bra dag så hörs vi senare gott folk !



Bild: Jag, Emma & Julia!
Saknar Julia så mycket. Men nu kommer hon ju hem nästa helg. Alltså inte denna som kommer utan den efter! Haha jag vet, de är ett tag kvar men jag tänker posetvit! Så nu liger hon nog på en vacker strand i Thailand och solar och njutet den gottegrisen!


lonely

Jag är trött, jag fryser och jag känner mig ensam. saknar mig baby! Det ända som kommer göra allt enklare denna vintern är tanken på att vi är ett steg närmare paradiset. Så nu kan jul ruschen komma och det hemska vädret.





Så här ska jag ligga i en månad när ni andra jobbar och sliter här hemma. Och fryser ;) Lite måste man ju få skryta.





Mobilt bredband

Nu kom jag just hem från att ha vart på a6 och lämnade in mitt bredband. Satt och kollade lite på indernet och helt plötsligt slutade den funka. Men det verkade som om det var ett ganska vanligt problem. Så nu fick jag låna ett annat bredband så länge. Tur var väl det ;)

Annars har jag inte gjort så mycket. Somnade så himla skönt i soffan innan på dagen vilket jag inte har gjort på hur länge som helt. Har ju glömt hur skönt de är att få lite sömn mitt på dagen ;) Nu ska jag gå ner och äta sen blir det att kolla lite på tv och sitta och sörja över min älskade pojkvän som inte är här. Han kommer inte förens på torsdag! Detta kommer bli långa veckor igen !




Tro de eller ej ?!

Idag har jag vart duktig! Tro de eller ej men johanna har vart på friskis ;) Jag säger bara en sak, i morgon kommer jag nog inte kunna röra mig tyvärr. Haha men va skönt de är nu efter. Men när jag kom dit så var jag sådär taggad och så fick jag reda på att mitt årskort hade gått ut så jag fick köpa ett 10 kort istället. Men men nu ska jag i alla faöll bli av med de 10 kortet innan resan ;) Annars är de illa.

Har just vart ute med Willa en sväng som jag fick passa idag. Så nu ska jag nog börja göra lite mat innan jag bestämmer mig för att hitta på något annat. Ska i alla fall passa på att ta de lugnt idag och i mon för det kommer bli mycket jobb senare i veckan. Blir onsdag- söndag, rätt många fulldagar med så jag ska nog bara vila upp mig för de !
Take care babes!


Bild: Google.



Uppe med tuppen

God morgon!
Ja de var precis de jag var. Åkte från habo kl 06.15, eftersom Jesper ska börja sitt nya jobb idag i karlsborg så skulle han iväg så tidigt! Men men nu är jag ju ändå så uppe och ska till dokton vid 9 så inte så stor ide att gå och lägga sig!

Bion igår var faktist riktigt bra. Jag tyckte verkligen om den, tyckte nästan denna var lite mer spännande än den första. Så jag tyckte den höll  måttet allt. Men de där himla slutet kan ju göra en galen! Hatar sånt när dom bara avslutar och så få´r man vänta ett år till eller hur länge de nu är. Så lite arg är jag banne mig på filmen med ;)
Men som sagt jag är förtjust i dessa filmer och kan knappt vänta tills nästa !


Emma & Jag

Hej snyggingar!

Just nu sitter jag här med Emma och har just sett klart på twilight och ska snart åka iväg till bio. Blir ju spännande se om den håller måttet nu då. Emma och jag var tvungna att fula oss lite innan så tänkte bjuda lite på de. Men vi får höras senare sen. Ha en bra söndags kväll!






Haha tänkte jag kunde bjuda på en lite mer seriös bild från våran student :)


Söndag

Igår orkade jag inte skriva alls när jag kom hem ;) Men idag har jag nya krafter! Det var en hel del folk på a6 igår och handlade, vilket jag inte trodde de skulle bli. Så vi fick att göra. När jag kom hem från jobbet på kvällen så hade älsklingen städat och tänt massa ljus så de va så himla mysigt och skönt att bara få komma hem till lugnet ;) Så vi gjorde hemma gjord pizza och bakade en tuppkaka och bara hade de mysigt hela kvällen!

Så nu idag ska han iväg och jobba och jag är ledig denna söndagen vilket är skönt.  Så jag ska bara ta de lungt nu på dagen. Tänkte sätta mig på våran tränings cykel här hemma och sen göra mig i ordning för att åka en sväng till a6. Sen ikväll blir det att se första twilight filmen eftersom Emma inte har sett dën sen lite senare blir det bio med den nya filmen, new moon ! Så de blir en mysig kväll!
Nehe snyggingar vi får höras senare!


Work

God morgon god morgon!

Sitter här trött och får knappt ner min frukost! Var ju inte så lätt att kunna sova med ett par killar utanför huset som spelar hög musik och pratar, eller pratar vet jag inte om dom gjorde utan kanske mer skrek ;) Men men till slut lyckades ögonen stängas så man fick lite sömn.
Idag blir det jobb. Får se om de blir något folk, det är ju helgen innan löning så det är inte säkert. Men tror ändå så de kommer bli ändel. De blir det ju oftast på a6 :) Så nu ska jag skynda mig innan de är dags att bege sig till jobbet! Ha en bra lördag gott folk!



Fredags mys

Nu sitter jag här i min ensamhet och myser lite framför tv med chips och dipp :) Eller så ensam är jag ju inte eftersom älsklingen har grabbarna här och badar i tunnan ute! Men det är himla skönt att bara få vara lite ensam just nu, var ganska länge sen jag kände att de va skönt men just idag var det de! 

Men nu ska jag kolla lite hotell i thailand och drömma mig bort. Vi har ju sagt att då när jag fyller 20 när vi är där nere så ska vi lyxa till det med ett lyxhotell, så tänkte leta upp ett redigt fint drömhotell just nu, så jag vet vad jag har att se fram emot. Have a nice evening babes!



Fredag!

Japp då ver de ju helg igen! Tiden bara rullar iväg nu förtiden ju. Men det är himla skönt att den gör de så man blir ett sterg närmare värmen :) Kom just hem från habo och älsklingen springer och yrar och fixar i ordning nere vid tunnan och bastun! Så idag blir det att hjälpa honom med de och sen börja laga maten med. Så vi har lite att fixa idag! Så hörs senare snyggingar!




Bild: haha emma hade ju lite kul där ett tag ;)



Mys kväll

Nu kom jag hem för en stund sen. Idag var det ju jobb sen efter de åkte jag till a6 och hämtade min mobil sen efter de så åkte jag och bobbie och handlade. Jag handlade inför helgen för jag är ensam hemma så jag behöver ju mat som sagt ;) Och älsklingen tills i mon när han ska ha hem några killar och bada tunna och basta här hemma. Nu blir det mat och sen hem till habo.
have a nice evening!


H&M

God morgon babes!

Idag blir det jobb igen fast har ju bara ett pass mellan 13.00-18.00. Så de går ju fort. Nu har jag just gjort frukost till mig och baby som snart ska köra i mig till jobbet.

Klickade in på h&ms hemsida som man alltid gör på torsdagar när man vet att nyheterna kommer ;) Men idag tycker jag inte det fanns så mycket ändå men hittade ju lite fynd i alla fall jag tror jag ska klicka hem ikväll sen. Hörs sen godingar! Ha en bra dag!









Skorna kostar ju bara 99 kr. Ett fynd eller vad ?!


Cupcake skål

Hej babes!

Idag har det var en lång dag på jobbet. Vi har haft så galet mycket att göra hela dagen så det har vart himla stressigt men tiden har ändå inte gått så fort. Jag skyller på sprutan ;) Annars har jag inte haft något mer illa mående utan bara lite ont i armen när man lyft den upp.
Efter jobbet åkte vi upp en sväng till a6 där jag fick med mig en ur gullig liten cupcake skål med mig hem :) Kommer blir så himla fin när man flyttar. Ska försöka hitta en som är större med.

Nu blir det bara mys och sen efterlyst! Tycker det är lika spännande varje gång. Usch att det kan gå så snätt i folks huvuden. Kan bara inte förstå de. Men ni får ha en kanon kväll så hörs vi nog senare !





Biverkningar ?!

God morgon snyggingar!
Min dag började kanske inte den bästa men nu känns allt bra igen! Fick nog nämligen en liten biverkning efter sprutan som jag tog igår. När jag kom upp på morgonen kände jag att jag började kallsvettas, bli yr och de kändes som om jag skulle spy. De höll i sig typ 5-10 min sen försvann de igen. Vilket var himla tur eftersom jag ska jobba idag.

Idag blir det jobb på stan mellan 11.00-18.00. Sen efter det så blir det att åka upp till a6 en sväng. Baby ska nog kolla lite vad han behöver till nästa vecka då det är dags för hans nya jobb inom militären igen. Det är svårt att förklara vad de är han ska göra för det har jag knappt fattat själv ;)
 De ända jag vet är att detta är något han vill göra och att de är bra betalt ;) Men de kommer bli segt att släppa iväg han på veckodagarna igen. Kommer nog kännas som man är tillbaka i lumpen igen ;)


Sprutan

Jag blev helt förvånad, idag när vi tog sprutan jag och älsklingen så var jag livrädd. Hatar verkligen sprutor så jag triggar alltid upp mig lite extra när det börjar närma sig och blir självklart ännu mer rädd. Men denna sprutan kändes kanppt. Jag blev helt förvånad. Där satte jag mig och håll på att dö, och så kändes de knappt ;) Det var ju inget tänkte jag efteråt. Men jag kommer nog vara lika rädd som innan nu när jag och älsklingen ska twinrix med innan Thailand. haha.

Men jag säger bara de, har ni inte tänkt att ta den så tycker jag ni borde tänka om. Det kan mycket väl drabba er. Jag vet själv att jag inte hade några planer på att ta denna jäkla sprutan först men eftersom alla rekomenderade oss att ta den efter som vi ska åka iväg och smittriken är kanske högre där så fick det bli mot min vilja. Men nu efteråt är jag bara super glad att jag har gjort de och att de gick så bra :) Så lite på mig gillar ni inte sprutar så tveka inte ändå för jag bara hatar dom men tog den och tyckte knappt de känndes. Då kan ni ;)



Nervös

Varför kan dom inte komma på att göra allt vaccin i tablett form i stället för sprutor. Det är ju så himla många som är rädda för sprutor och tycker det är så hemskt, så det våre ju mycket smidigare om dom kom på något annat sätt att få in de i kroppen. Särskillt istället för att sticka än. Tycker ni inte det var en bättre idé ?! ;)
Nu börjar jag faktsit bli riktigt nervös.



Han är bäst!

God morgon snyggingar!

Idag kom älsklingen och kröp ner vid åtta tiden på morgonen när han hade slutat jobbet, så när jag vaknade lite senare nu så fick jag en liten överraskning. Då hade han köpt med sig 6 olika tidningar med sig hem och sen 3 marabou chokladkakor. Och så var det en lapp på där det stod " JAG ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA !! PUSS DIN JESPER FÖR ALLTID..."! Tänk vad bara en sån liten sak kan göra. Han har verkligen gjort min dag, och jag tänkte änns inte på sprutan när jag vaknade ;) Han är verkligen bäst. Älskar honom mest. Så tack hjärtat! Du är bara för gullig!

Nu blir det lite frukost innan jag och syrran ska börja städa lite här hemma. Och jag ska övertala henne att ta sprutan senare. Haha hon är mer rädd än mig så hon vägrar. Men de fixar sig nog ! Hörs senare!





Natti natt

Nehe godingar! Nu ska jag försöka sova om de nu kommer gå. Kommer bara drömma om massa sprutor i natt tror jag ;) Usch är lite nervös allt men de ska nog gå bra. Hoppas ni haft en bra kväll. Min har beståt av mys med mamma framför tv means pappa luggit och sovit ;) sov gott babes. Nattinatt


Ladda mentalt

Nu har jag just fått i mig min goda mat. Det blev ganska bra faktist, kanske inte redigt som Julias eftersom hennes blev lite starkare. Men min dög den med. Så recept kanske kommer ikväll eller i mon.

Nu ska jag bara ta de lugnt och ladda upp mentalt för i mon kanske jag ska ta svininfluensa sprutan! Usch jag hatar verkligen sprutor sen måste vi ju även ta två innan vi åker till Tahiland med. Det är # sprutor innan detta året är slut! Usch!


Puffärm

Vad tycks om denna fina koftan?! Så himla söt med puffärm.


Hej bloggen


Nu är jag hemma från en ganska stressad dag. Först på morgonen blir det ett besök hos Patricia och fixade till mina naglar! Idag fick det bli fransk fast med halva med färg i mörk lila :) Så fina så. Sen efter det var det bara att skynda sig upp till a6 för lite jobb eftersom marie stackaren är sjuk. Men idag var det ju bara fyra timmars jopbb så det gick så himla fort.

Nu blir det att laga lite mat. Julia gumman lärde mig nu innan hon åkte en sån himla god pasta sås med kyckling och bacon och med en cream fraiche med smak av paprika och chili så den ska jag ge mig på själv idag tänkte jag. Kan komma med receptet sen om ni vill för den är galet god och enkel att göra :) Så hörs efter min matlagning!




Naglar & Jobb.

Idag blir det att fixa naglarna, äntligen ! Men dom har hållt sig himla bra denna gången faktist. Så får se vad det blir för roligt med dom denna gången. Efter det ska jag skynda mig upp och jobba en sväng. Men det blir bara fyra timmar så de är ju inte så länge. men nu måste jag skynda mig. Så ha en bra dag så hörs vi senare!



Hahaha

Haha hittade lite roliga bilder dagen innan min bal! Var ju tvungen att nåla upp fodret på kvällen så jag kunde åkte snabbt till skolan och sy klart de innan min bal ;)
Fick så bra hjälp av min svärmoroch min svägerska som hjälpte mig nåla ! haha





Avslutar med en bild på mig och min älskling!


I´m Back!

Hej babes!
Jag vet att jag vart lite dålig på att uppdatera men har varken haft ork eller tid. Men nu är jag tillbaka ;)
Tänkte börja från början med i fredags! Då blev det ju en trevlig men ganska lugn kväll hemma hos mathilda. Det var mycket trevligare hemma hos henne innan vi hamnad på centrum! Som sagt centrum är ju inte de roligaste nu för tiden ! Men sällskapet var bra!

I lördags så jobbade jag ju först sen hade jag och baby myskväll. Så det hände inte allt för mycket den dagen! Men skönt var det för jag var ganska trött hela dagen.
Sen idag har det vart jobb mellan 11-17 på a6, tiden bara försvann ;) Sen efter de åkte jag hem en sväng till baby och nu är jag hemma igen! Så nu ska vi nog sätta på en film innan det är dags för att sova ;)



Work.

God morgon.
Nu har jag dragit mig upp och sitter och väntar på mammas jobb på att mitt ska börja. Ida blir det mellan 11.00-15.00 på stan, vilket är ganska skönt. En kort dag. Går dagen var mycket trevlig, men jag tönkte jag kunde återkomma med det efter jobbet sen ;) Höres babes



som vanligt

Kom hem från stan för en stund sen. Som vanligt fick jag med mig lite hem, 3 linnen, ett par leggins och en väska. Så nu ska jag slänga i mig lite mat innan jag ska böja kolla igenom vad jag ska ha på mig ikväll ;) Som vanligt ingan aning om vad man ska ha på sig. Men de löser sif väl alltid till slut. Så vi får höras lite senare sen.



35 grader, avundsjuka ?!

God morgon babes!
Idag vaknade jag av ett sms, men det gjorde abslut inget för det var från Julia som skev att dom var frame på sitt hotell i Bangkok nu och hade 35 grader och skulle ta ett dopp i poolen nu innan dom skulle iväg och shoppa :) Avundsjuka eller vad. haha. Idag är jag ledig vilket är skönt för jag jobbar ju hela helgen nu!'
 Vi fick ju vårat nya schema igår så nu kommer snart det börja öka med tider vilket ska bli skönt :) Vi har fått schmat till den sista Januari och dom sista veckorna där står de semester på Johanna ;) Känns inte lika långt kvar när man ser de.

Idag ska jag åka in till a6 och stan en sväng tror jag. Får se om man hittar något kul man kanske kan ha på sig ikväll, har ju lite delema på den fronten som vanligt. Annars är de inga större planer för just dagen, men kvällen blir det kanske utgång en sväng. Jag återkommer mer underdagen gullungar!




Bild: Grekland "Naxos" 2007.



i will miss you

<usch nu har jag just släppt av Julia och sagt hedå till henne! Jag kommer sakna henne jätte mycket! Men jag vet att hon kommer ha de bra och är snart hemma igen ;) Så nu ska jag skynda mig bort till jobbet innan jag börjar! Take care!


Upp och hoppa

God morgon gott folk :)
Nu ska jag alldelses strax åka iväg till Julia och äta frukkost och få prata av mig en stista gång ;) haha. Ne jag ska säga hejdå till lilla hönan som åker iväg i stora världen i 3 veckor idag! Jag bara längtar tills våran dag kommer så här och det är jag som är nervös och håller på med det sista och packa och vet verken ut eller in ;) Men som sagt den dagen kommer jag och det kommer nog gå fort!
Efter de så blir det jobb vid 12.00-18.00. Fick ta stängningen idag eftersom Emma skulle iväg men det gör inte mg något. Ha en super bra dag så hörs vi senare !



Home

Hej babes!

Nu kom jag just hem fån jobbet! Dagen gick fortare än vad jag trodde. Vilket alltid är skönt när tiden rinner på :) Ikväll blir det bara att ta de lugnt framför tv sen efter det gå och lägga mig i tid! För i mon ska jag upp tidigt och åka och äta frukost hos Julia och säga hejdå till henne innan jag börjar jobbet!
Så ikväll blir det inte att sitta uppe och uggla ;)


Work

God mogon !

Nu har jag just fått i mig mn frukost och ska bara ta de lugnt ett tag nu innan jag ska iväg och jobba. Dom ringde nämligen igår och sa att satckars Marie var sjukt så idag blir det hennes pass mellan 14.00-20.00 ! Så nu ska jag bara passa på att vila på förmiddagen för sen blir det en lång dag efter som jag är själv. Men  men de går nog fort ändå.

Anundsjuk eller vad, i mon åker min Julia i 3 veckor. Usch jag är såå avundsjuk på henne just nu för jag vill bara att de ska vara januari nu så vi får åka med ;) haha! Men hon förtjänar det så som hon har jobbat sen studenten! Hon kommer nog få 3 helt underbara veckor!




Bild: Grekland "Naxos" 2007


Mysdag

Idag har det bara vart mysdag i regnet! Bara tagit de lugnt myst framför tv och så. Sen har vi vart inne hos polisen för att hämta mitt nya pass, och älsklingen passade på att göra ett nytt med :)
 Sen efter det åkte vi iväg och kollade på kameror, jag ska nog önska mig en sustemkamera i julklapp och födelsedags present eftersom dom är ganska dyra så kanske man kan slå två flugor i en smäll eftersom jag inte är hemma när jag fyller år ;)
Skulle ju vara så himla kul att kunna ta riktigt fina bilder när man är iväg så länge och får se så himla mycket ! Så man verkligen har fina bilder att kunna visa upp och spara som minne. Så vi får väl se hur det blir med de, drömma kan man ju alltid i alla fall :)





Nu ikväll blir det bara myspys med älsklingen! Vi har nämligen just spelat lite spel, fyra i rad och kalaha. Haha gissa vem som vann ?!  3-1 blev det och vinnaren var Johanna :) Haha sorry baby var tvungen att skryta lite. Nehe nu ska jag gå och vara lite social mot min kära förlorare i köket!



Black is the best

Jag är lite sugen på att beställa hem dessa paljett tights och denna oversize tröjan.




Sov morgon

God morgon gullungar!
Idag har jag fått sovmorgon och det var så himla skönt. I detta ruskvädret är det ganska okej att ligga inne och inte göra något :) Det är nog det som står på mitt schema faktist. Eller kanske ska pallra mig till polisen i alla fall och hämta ut mitt pass som är färdigt. Annars bara ta de lugnt och kanske baka lite.

Igår var vi ju på bio. Trubbel i paradiset! Haha jag tyckte faktist den var rolig, visst den kanske hade några död stunder ibland men jag tyckte om den ändå. Och världens sötaste lilla kille var med. Gud så söt han var. Så den är helt okej filmen om ni funderat på att se den, så tycker jag ni ska de.
Jag säger bara en sak, efter man sett den längtar jag bara ännu mer till Thailand. Dom spelade ju in på ett sådan underbart ställt , tror det skulle kunna vara maldiverna. Men är inte säker. Och nu barta längtar man mer när man ser det underbara stränderna och vattnet och solen !






Måndag

Idag har jag och Julia haft en redig mysdag :) När hon kom ppå förmiddagen så blev de en liten fika sen kollade vi på sex and the city filmen och hade de mysig. Sen efter de åkte vi och handlade för att laga något gott och äta. Så de fick bli en jätte god pasta sås med kyckling, bacon, paprika och god gräddsås. Så galet god blev den. Så idag fick jag lära mig något nytt. Haha så Julia hönan åkte nyss hem för att börja packa och fixa iordning innan torsdag! Så idag var de en kanon dag med massa prat och längtan!

Nu ska jag bara ta de lugnt innan det blir bio ikväll. Blev att jag blev sugen på att följa med ändå. Så det får bli "Trubel i paradiset" Som vi ska se. Får se om den är rolig eller inte ! De blir nog bra vilket som.



Svar till anonym!

Ja jag jobbar på village :) Hmm jag vet ju tyvärr inte hur det är i stockholm men jag vet att vi har just nu fullt med personal så vi behöver just nu inga. Men som sagt det kan ju vara lite annorlunda i stockholm. Så jag tycker du ska testa och se hur det går :) Vid jul behövs de ju alltid lite extra, så go for it! Lycka till.




Heldag

God morgon babes!
Just nu ligger jag nyvaken i min säng och ska snart ta mig i kragen och gå upp. Men de är så himla kallt så man vill ju inte gå upp. Idag blir det heldag med Julia gumman! Vi ska ha lite sex and the city maraton, laga lite god mat och bara ha de mysigt och få prata av oss :) Som sagt vi får ju prata för 3 vckor framåt nu så då kan ni ju fatta! Hahaha. Sen ikväll kanske de blir bio med Jesper och Koffe, men de är inte helt säkert än. Nehe gott folk, dags att ta sig i kragen ! Take care





Bild: Julia på balen.



Söndag

Idag har jag varit en liten hemma fru ;) Jag har städat nästan hela dagen känns de som. Haha. Sen nu på eftermiddagen kom mamma hem och hade med mormor och min moster med sig hem så det var mysigt. De gjorde i orning i mammas gaderob och höll på,  och så kom syrran och Joel med :) Så de va fullrulle här hemma. Så gav jag ju mig på tårtan också. Men jag måste säga att den blev mycket god faktist :) Vi valde att ha grädde på jag och mn syrra efter som vi ville skriva på den med ! Men till sommaren med färska jordgubbar kommer den bli kanon! Så tack Anne för receptet!

Nu kom älsklingen för en stund sen så vi ska gåoch basta och mysa lite innan han ska åka iväg till jobbet. Ganska segt en söndags kväll men vad kan man göra ;) Sen väntas ensam mamma söker. De är ju finalen idag, kan man ju inte missa. Hoppas ni haft en bra dag och firat era pappor idag. Hörs senare



Min och min systers mästerverk !


Fars dag!

Idag är det fars dag! Vi brukar alsdrig fira de super stort uten bara ge en blomma och ett litet paket :) Men idag tänkte jag även göra en tårta! Haha och gissa var jag fick receptet ifrån ;) Min kära svärmor som vanligt, hon gillar ju när de får snabbt och enkelt viilket är de bästa för de gör jag med. Så idag ska jag baka en marängtårta till min kära pappa tänkte jag. Får väl se hur de går, har ju aldrig gjorde de innan. Men någon gång måste vad den första :) Så jag återkommer med resultatet senare.



Världens bästa pappa och syster (gammal bild)




can´t get enough

Dessa godingar har jag kollat på ett tag och funderar stark på att beställa dom! Vill verkligen ha ett par snygga svarta pump och dessa var lite exta! Vilket jag blev förtjust i! Enkla men ändå så har dom de där.
Vad tycker ni?


Räkfrossa

Hej hej alla :)
Hoppas ni haft en bra lördag! Själv har man jobbat och slitit, haha. Tiden gick som vanligt fort idag. Var ju ganska mycket folk på a6 idag ändå. Nu ikväll blir det att bara ta de lugnt med min kära syster! Vi ska äta räkor och dricka lite vin! Inte fel alls en lördags kväll. Så nu ska jag gå ner och fixa fram de göda räkorna ! Så vi får höras senare snyggingar!



Svar till Piren : Ja visst är dom :) Ja men dom var fina dom med. Bara en fråga ? Är lite nyfiken på vem du är så du får gärna skriva ditt namn eller din blogg om du har någon :)





Dags för jobb

Hej godingar!
Nu är det snart dags för jobb. Blir jag och becca som jobbar idag! Sen efter jobbet blir det nog en lugnt kväll för min del. Antingen själv eller med min kära syster! Och så blir det räkfrossa. Mamma har köpt massa räkor till mig, så räkor och vin och en kväll framför tv. Kan ju inte bli bättre :)
Igår låg jag ju även i min ensamhet och mös. Mår än idag inte så bra. Känner mig lite konstig men de är bara att bita ihop ;) Hittade massa mysiga och fina hotell som vi säkert kommer sikta in oss på i thailand ! Som sagt de ända som rör sig i mitt huvud just nu! Men de lugnars sig nog om ett tag så ni slipper höra mitt tjöt ;P  Ha en bra dag babes!



Bild : Personal fest hemma hos chefen i sommras




boring

Blev inget av mina alternativ idag tyvärr. Mår lite illa så vill inte smitta ner någon om jag fått någon skit men tror bara de är någon engångs grej! Så de fick bli att sitta hemma med mamma och pappa och kolla på idol. Inte fel de heller om man bara mådde lite bättre. I mon blir det jobb. 11-18 på a6 :) Så de blir bara jobb på lördag för på söndag är jag ledig! Men ha en kanon kväll alla godingar!


Black favorites




Home

Nu kom jag just hem från min fullrulle dag ;) Började med en promenad med Mathilda, vilket var himla skönt med lite luft. Sen efter de så blev de en fika stund och massa massa prat vilket var trevligt! Sen efter de åkte jag och möte upp Julia och tog en fika på stan och hade de mysigt. Sen tog vi en sväng till a6 och kollade lite. Och massa massa prat även där, men just nu har nog bara hon och jag Thailand i huvudet :) haha. Men jag är så avis på henne för hon åker ju snart men de är hon verkligen värd! Så mycket som hon jobbar och sliter.

Har fått ett erbjudande på att både följa med ut ikväll och ett att ha mys kväll. Men jag mår inte så jätte bra. Helt plötsligt fick jag bara en kännsla av illa mående. Så jag ska vänta och se om de försvinner eller om de håller i sig! Jag hoppas inte jag åker på någon skit nu! Men som sagt jag hoppas bara de är någon engångs grej som försvinner snart!



Fullrulle

God morgon god morgon.
Kom just hem från älsklingen och hade tänkt att göra mig iordning lite. Idag på schemat så är det först en promenad med Mathilda. Och kanske en te efter om hon bjuder på de ;) Ska bli skönt att få lite frisk luft samtidigt som man får prata av sig.
 Sen efter de så ska jag möta upp Julia hönan efter hennes jobb! Då blir det nog en fika med massa prat. Hon åker nämligen till Thailand på torsdag så jag ska fråga ut henne om massa saker nu innan hon åker :) Men jag ska ju även ha en heldag med henne på måndag så jag får säga hejdå ordentligt. ska nog även klämma in en tid till innan hon berge sig iväg i 3 veckor.
Så idag är de full rulle på schemat! Så vi får höras senare babes!


Work

Hej babes!
Nu kom jag just hem från jobbet. Har tycvärr inte haft någon tid att blogga idag, men nu är jag här igen ;) Som sagt de va jobb mellan 13.00-18.00. Ganska mycket att pilla med och tiden gick galet fort idag! Nu ska jag slänga i mig lite mat innan jag ska åka och spendera kvällen hos baby! Ska kolla lite på thailand och lite så :) haha de är verkligen de ända jag kan tänka på just nu :) Ska kolla lite på olika öar, hotell och massa så eftersom vi ska resa runt en hel del :)




God Natt!

Nu känner jag att mina ögon snart inte orkar vara vakna längre. Så de får nog bara bli lite dator till innan jag somnar. Orkar inte sitta och vänta på hjärtat längre, så han kommer väl när han kommer. Han är nämligen i garaget och fixar med rally bilen så de kan ju bli senat ;) Men nu blir det sängen för min del. Måste vara pigg till jobbet. Natti natt mina babes!



En trött och inte så fräsch johanna, men den bjuder jag allt på ;)


Färdig ögonskugga

Nu har Nelly fått in de där coola ögonskuggorna som är på en lapp eller va man kan kalla de för. Man ska visst bara lägga lappen på ögonlocken så fastnar ögonskuggan på locken. Jag har alltid velat testa de eftersom jag fått höra talas om de, så man vill ju se om de funkar. Tror jag ska beställa hem de faktist! Som sagt så finns de på nelly och kostar 110 kr och då är de för 6 gånger man får. Men kolla gärna in på Tyras Blogg för hon har nämligen testat de och hon visar steg för setg hur man gör :) Tror man skulle testa faktist !





Bild: Lånad av Tyra


Vuxen poäng

Nu har jag vart duktig idag och vart lite vuxen ;) Först fixat ett nytt pass som kommer nästa vecka. Skönt att de är ordnat så man inte glömer de. Sen var jag på banken och satte in lite pengar och fixade en nya dosa. Har ju tappat bort min andra! Så nu ska jag skapa ett sparkonto så jag inte beheöver har alla penar på ett ställe :) Lite vuxen poäng till mig allt. Sen efter de  va jag och baby på a6 och åt lite. Mycket mysig dag i snön.

Nu ikväll blir de ju som sagt först att fixa spar kontot sen efter de bara ta de lugnt framför tv. För i mon blir det jobb igen :) Fast bara mellan 13.00-18.00 på stan! Så jag ska försöka komma i säng i tid idag så jag är pigg i mon ! Ha en bra kväll sötnosar



Onsdags morgon.

God morgon godingar!
Kom just hem efter att ha kört in mamma till jobbet :) Så nu äter jag min frukost och ska snart fixa till mig lite. Idag blir det lite ärenden att fixa. Jag ska skaffa ett nytt pass ( så jag inte glömmer de) Efter som mitt går ut i Januari. Sen efter de så ska jag till banken och fixa ett sparkonto som jag kan ha, och en ny dosa eftersom inte min funkar. Så de blir bara att bege sig ut i rusk vädret. Idag känns de inte alls kul men måste man så måste man ;) Ha en bra dag



12 Januari - 11 Februari

Shit jag kan inte fatta de. Nu har vi de bokat och klart. Den 12 Januari bär det av mot paradiset Thailand i en Månad. En månad kan ni fatta, det ska bli så himla skönt. Jag ska bara sola bada koppla av njuta av varje stund och bara hitta på massa roliga saker. Vi ska åka runt bland massa fina öar och bara ha det helt underbart! Jag och älsklingen kommer ha de så skönt. Sen fyller jag ju även tjugo när vi är där nere så de kommer bli spännande och se hur vi ska fira de :) Jag kan knappt bärja mig. Särskillt nu när allt är klart. Nu är det bara att invänta den underbara tiden som kommer komma.



shopaholic

Idag fick de bli en mys dag! Först bara massa mys med älsklingen sen på eftermiddagen åkte jag iväg in till stan. Som vanligt så kunde jag inte hålla mig så det fick bli en kavaj med hem, en leopard scarf, en bolero/kofta med pärl detaljer och så den vanlig enkel silver ring :) Sen efter mamma hade stängt vid 18.00 så åkte vi upp till IKEA en sväng och gick och hade de mysigt. Nu Blir det att Vänta på desperate housewives, och nu innan de så blir det ugly betty som står på schemat :) Ha en bra kväll babes !



Svart kavaj med prefekt passform. 399 kr, Vero Moda



Leopard scarf. 79 kr, H&M



Bolero. 199 kr, H&M





Silver ring. 59 kr, Åhlens





Tisdag

Till frukost idag fick de allt bli äggröra, bacon, macka och youghurt :) Redigt bra start på dagen. Idag är jag ledig och ska bara njuta! Har inga större planer mer än att jag och baby ska hitta på något mysigt. Tror det får bli en lång promenad, som verkligen behövs nu. Få lite frisk luft är ju aldrig fel. Men jag får återkomma lite senare sen när jag har lite mer att dela med mig av ;) Take care.



Tänk om.

Idag var det jobb mellan 11.00-16.00 :) Dagen gick så himla fort, vi gjorde nämligen om hela butiken vilket har tagit sin tid men som sagt tiden går ju så himla mycket fortare när man har något att göra hela tiden! Sen hände de en mycket oväntad sak på jobbet. När Emma satt och åt så hörde hon något som lät, så när hon gick ut på våran baksida av jobbet så har vi en stor råttbur där. Och gissa vad som hade fastnat där inne. Två små kattungar! Så himla söta men dom var så himla rädda så dom bara stack iväg. Vi tror tyvärr inte att dom var tama men vi ska försöka få tag i dom. Tänk om vi inte hade hört dom, usch hitta två små kattungar där hade ju inte vart kul!

Direkt när jag kom hem från jobbet så gick jag och baby och bastade. Finns inget skönare när man är frusen och trött. Så nu känner man sig så himla avslappnad och behaglit trött. Så de fick bli en liten spa eftermiddag med hårinpackning rakabenen och bastu :) Skönt! ¨Så nu blir det fortsatt slö kväll för vår del ;)


Work

idag skulle de ju vara en av mina lediga dagar men Emma ringde och väckte mig och sa att Jonna tyvärr va sjuk.Så idag blir det ett pass mellan 11.00-16.00 :) Idag var en sån dag när man ändå så inte hade något inplanerat så de gjorde absolut inget. Hälde jobba och göra någon nytta än att bara gå hemma och sega :) Så nu ska jag skynda mig att äta klart innan det är dags att åka :) Ha en bra dag gullungar!



Bild: Turkiet, jag längtar tillbaka. De va så himla skönt, och kul. Att gå vid solnedgången med bara sommarkläder är ju kanske inte redigt det man gör just nu ;)


Suprise

Idag fick jag den bästa överraskningen på länge. Helt plötsligt när jag kollade upp från kassan så bara ser jag en söt liten tös som jag allt kände igen! Gissa vem ?! Min efterlängtade SOFIE! Shit va glad jag blev, har ju inte sett henne på månader nu! Blev nästan helt rörd. Hon bara dök upp helt oväntat och gjorde verkligen min dag! Kunde inte sluta att lee på hela dagen sen. Har verkligen saknat henne! Så nu ska hon och jag skärpa oss, så nu får de bli en tripp til stockholm snart :) Saknar dig gumman!

Efter jobbet åkte jag hem till habo där det väntade taco. Aldrig fel, Så jag och gubben var där ett tag men kom hem till mig för en stund sen för att ha lite myskväll här hemma innan de blir sängen! Är så himla trött nu när man inte är van vid att jobba så mycket längre. Men snart kommer jul schemat vilket ska bli skönt så jag inte går och blir lat av mig ;)



1 November

Idag blir de jobb på a6 :) Det blir dett pass mellan 12.00-17.00, inget jobbigt pass alls. Bara älskar mina söndagar! Sen efter de blir det nog bara hem och mysa, får se om de blir något annats planerat men inte just nu i alla fall.
Det är ju helt galet va tiden går fort. Nu är de redan första November, och snart är de Julafton! Det kommer gå så himla fort! Sen efter de så blir det ju thailand 11 Januari i en månad :) Så tiden får gärna gå fort, kanske ännu lite fortare än vad den gör nu hade inte skaddat faktist! Jag längtar, längtar, längtar! En månad i paradiset med sin älskling. Kan inte bli bättre.