Bullar och maränger

Idag har jag bara städat och fixat alltså. Men fy va skönt det är nu när det är fint här hemma både i skåp, gaderober och hela lägenheten. Värt det var det absolut. Sen kom Alexandra hjärtat hit så har vi bakat massa goda kanelbullar och maränger. just nu är marängerna i ugnen och ska vara det i en och en halv timme. Men bullarna blev för himla bra. Så duktiga är vi måste jag allt säga. Och gud så smidigt det var att baka nu när man äntligen har en super maskin som hjälper.








Inspiration från Lauren Conrad




Stor städning på gång

Nu på förmiddagen har jag bara sprungit mellan tvn och tvättstugan. Men nu har jag äntligen hängt upp den sista tvätten så lite senare är det bara att hämta upp den. Sen gjorde jag en mysig frukost och plockat lite. Men nu tänkte jag att jag skulle börja med att städa hela lägenheten, alla skåp, gaderober och ja absolut allt men andra ord. Men ska bli skönt att känna att man får iordning på allt.



Tvätt

Goodmorning !
Då var de måndag igen. Idag ställde jag klockan på 07.00 eftersom jag hade tvätt tid uppsatt. Haha fy va jag börjar tröttna på det här med tvätt alltså. Att behöva anpassa halva sin dag efter den här jäkla tvätten. Men måste man så måste man.

Idag är jag ju som sagt ledig och jag ska ta tag och stor städa hela lägenheten sen tänkte jag även städa ut alla lådor och skåp här hemma. Ska bli skönt att få ordning på det mesta faktiskt.



Hälften så snygg

Blir man bara hälften så snygg som Jennifer Aniston i hennes ålder så skulle jag vara nöjd.Både jag och Alexandra sa det när vi såg henne i filmen igår. haha.




Lördag!

Idag när jag vaknade så var jag galet trött och hade helst velat ligga kvar i sängen och sovit en stund till. Men det var bara att ta sig upp. Så nu har jag fått i mig en god frukost och lite te så nu börjar jag piggna till lite. Snart ska jag ner och jobba lite så här blir det ingen rast och ro längre. Idag blir det nog lite och göra med eftersom det är lördag och dagen efter löning. Det gillar vi.


Helt klart värd att se

Min låtsas fru var helt klart en Johanna film! Jag är en som hatar skräck filmer då jag är så himla lätt skrämd. Så komedier passar mig perfekt. Denna filmen var så mycket bättre än jag hade trott. Satt och skrattade nästan under hela filmen. Den kan jag absolut rekomendera er att se.

Nehe nu ska jag nog hoppa ner i sängen eftersom jag ska upp och jobba i morgon, nu är det bara två dagars jobb kvar sen en dag ledig. Wiiee.
Sov gott mina kära läsare. Natti natt!



Bio!

Nu sticker vi iväg på bio. Ikväll ska vi se på "Min låtsas fru". Jag tor den kommer vara galet rolig verkligen och har väldigt höga förväntningar på denna film faktiskt. Hoppas ni får en bra fredags kväll.


illamående!

Nu kommer snart Alexandra stumpan igen. Vi ska bara ta det lugnt nu innan vi ska iväg på bio senare ikväll. Haha vi åt så himla mycket mat och muffins innan både jag och Alexandra så vi båda mådde as illa och det värsta är att vi fortfarande gör det. Haha usch. Men men gott var det i alla fall.



Kate Bosworth


Kladdmuffins!

Nu har jag och Alexandra gumman just fått i oss lite mat och ska snart sätta oss och fika snabbt innan jag måste skynda mig iväg. Vi bakade kladdmuffins med min nya fina maskin och det var super smidigt. Nehe nu måste vi skynda oss att fika här. Ha det bra godingar!





Ändrade planer

Min chef rinde och ändrade min tid lite så nu börjar jag inte förens vid 15.00 istället. Så nu kommer snart min Alexandra stumpan. Vi ska nog ta och baka något gott och bara ta det lugnt innan jag ska åka till jobbet. Vi vill ju testa min nya bakmaskin ju. Haha


Bra nyheter

Denna veckan har J bara ringt och berättat bra saker. Det första han sa var att han hade sagt upp sig som militär nu i karlsborg eftersom har har fått ett jobb som väktare här hemma istället. Så nu kommer han bara vara borta på veckodagarna i en månad till sen är han äntligen hemma.

Nu på morgonen ringde han igen och berättade att vi fick förstahandskontraktet på våran lägenhet. Vi har ju nämligen tagit över denna lägenheten av Jespers systers kille Andreas nu när dom flyttade till Stockholm. Så vi har haft den i andrahand nu i ett halvår men nu är fick vi den äntligen i förstahand! Känns verkligen jätte skönt.



Fredag igen!

Godmorgon babes!
Då var det redan fredag igen. Alltså vart ta tiden vägen ?! Tycker nästan det går lite för fort ibland.
Idag känner jag mig utvilad och pigg vilket är riktigt skönt.

 Nu ska jag fixa lite frukost innan det är dags att åka upp till a6 för att köra ett jobbpass där. Sen ikväll ska jag umgås med min Alexandra darling!





Hemma kväll

Nu kom jag just hem från jobbet. Det var verkligen super lugnt på jobbet, folk gick mest bara och kollade runt. Men det är ju inte så konstigt eftersom det är dagen innan löning.
Ikväll blir det en lugn kväll. Skulle följt med till Caj ikväll men känner mig inte alls taggad på att gå ut idag. Känner att jag knappt vart hemma något denna veckan så ikväll ska jag bara vara hemma, laga mat och bara ta det lugnt. Inte fel det heller.


TACK!

Tusen tack bästa mamma och pappa!

Igår fick jag min nya älskling av dom. Min nya KitchenAid. Självklart valde jag en cerise eftersom jag ville ha en härlig färgklick i köket. Denna underbara maskin kommer användas flitigt.

Så nu ska jag sätta igång och baka som bara den. Det bästa är att man även kan köpa till saker så man kan ha den även till massa matlagning och sånt med vilket vi absolut kommer göra!
Så tack ännu en gång mamma och pappa!






Två nya muggar

Mina nya fina muggar jag fick av min kära syster och Joel igår. Två stora fina Mateus muggar i rosa. Dom är super fina verkligen. Jag har ju en hel servis med tallrikar av mateus och jag bara älskar dom. Så jag kommer fortsätta samla på mig olika mateus tallrikar, skålar, muggar eftersom jag tycker det är en jätte fin serie av porslin.






Versace dress!

Hur läcker var inte Jennifer Hudson i hennes Versace klänning som hon bar till the grammys?!
Jag tyckte den var både tuff och söt på en och samma gång. Helt klart en 10 enligt mig!



Sleepover

Igår blev det att jag sov över hos mamma och pappa. Det var mycket smidigare så och nu på morgonen åkte jag in med mamma när hon började jobbet. Det var verkligen super mysigt att få träffa hela familjen igår.

Nu har jag just duschat och skrubbat hela min kropp eftersom jag fjällar som bara den. Så fort man kom hem till detta torra klimatet här hemma så satte det igång. Men nu fick jag nog och skrubbade bort allt. Skönt måste jag säga. Nu tänkte jag fixa lite mat innan det är dags att bege sig till jobbet.


Hem till familjen!

Hej mina godingar!
Nu slutade jag just jobbet för idag. Så nu ska jag gå en stund här uppe på a6 innan min kära mammsi kommer och hämtar mig. Jag ska nämligen åka med mammsi hem och hälsa på hos henne och pappsen. Sen kommer även Caroline och Joel med så vi ska fira mig lite eftersom jag inte träffat dom sen jag åkte till Thailand.
Så det blir en mysig kväll med familjen min.



Våran söta lilla damm vi har på våran trädgård. Bor man på landet så har man sånt. Haha.
Kommer nog åka hem hit än hel del nu i sommar. Det är så vacker här hemma på sommaren!


I want!

En av mina drömmar som många andras tjejers är att få en stor och fin walk in closet!
Tänk att ha en sån här stor och fin gaderob! När jag väl skaffa hus då ska jag banne mig ha en STOR walk in closet!
Någon som känner igen sig ?!


Nu har jag lite rast här på jobbet så tänk...

img_1014 (MMS)

Nu har jag lite rast här på jobbet så tänkte visa er vårt nya halsband vi har på jobbet. Det är ju inte äkta silver men jag gillar det. Det finns även i guldfärgat och det finns öronhängen i desamma. Jag ska nog själv köpa öronhängerna i alla fall.


Jeans och klackar!

Jag är så svag för en enkel outfit. Jeans och klackar är galet snyggt enligt mig!


Tips!

Tänkte slänga in ännu ett tips om thailand nu när jag ändå så var igång. Något ställe ni måste besöka om ni gillar glass så är det absolut Swensen´s. Det är som en glassbar med massa olika sorters glass och roliga kombenationer av choklad, jordgubb, nötter, karamell you name it!
Så alla glass älskare håll utkik efter detta guldställe.

Jag har ätit på swensen´s både i Ao nang "Krabi" och o Bangkok så jag antar att det finns lite överallt i Thailand!







workie!

Good morning!
Då var man uppe och igång igen. Igår funkade tyvärr inte mitt internet när jag kom hem efter jobbet så det blev inget bloggande. Idag blir det jobb, fast det är ett tidigt pass idag. Skönt att komma upp på morgonen och ha jobbet gjort så man har lite av kvälllen kvar.
Nehe nu ska jag dricka upp mitt sista te här innan det är dags att fixa det sista. Ha en bra dag godingar!


Uppsatt hår!

Nu framöver kommer ni nog få se mig enhel del med uppsatt hår då jag försöker att sluta platta mitt hår. Jag brukar ju alltid ha löshår i och locka det men nu är det slut med det. Jag vill nämligen få mitt hår att växa, men det växer aldrig när jag plattar "sönder" mitt hår. Så nu ska jag allt försöka sluta. Det är lättare sagt än gjort när det kommer till mig! Är det någon av er som har något bra tips på hur man ska få håret att växa och bli starkare ?!


Enkelt men snyggt


Tips på två fantastiska öar

Jag tänkte jag skulle tipa er om två underbara öar som finns i Thailand. Den ena var vi på förra året och den andra var vi på i år. Två lugna men så vackra öar som jag verkligen kan rekomendera.



Koh lipe:
Vi var på denna förra året och vi bara älskade den. Vi bodde på ett hotell som hete Bundhaya Resort.Man bor då i bungalows. Denna lilla ö ligger väldigt långt ner i thailand så den ligger på gränsen mellan thailand och malaysia. Så många åker ner och tar den ön och sedan åker över till den malaysiska ön Langkawi.
Som sagt det är en mycket lugn ö men helt klart värd att åka till. Det ända som är ett minus är nog att det tar ganska lång tid att åka dit och att dom ej har pool.













Koh Mook:
Åhh jag säger bara det. Koh mook, im in love! Denna ön åkte vi till denna gången och jag är förälskad. Det är nog den vackraste ön jag sett hitills i Thailand. Vi bodde på ett super fint hotell som hette Sivalai där man även här bor i bungalows. Men underbara sådana mitt på stranden. Åker man till denna ön ska man nog absolut bo på detta hotellet. Lite dyrare men helt klart värt det. Människorna är helt underbara här och det är så vackert. Det bästa är att det tar inte så lång tid att åka hit heller. 2- 2/5 timme med taxi från krabi "ao nang" och sedan en longtail boat i 20 min.
Helt klart värt att åka till enligt mig.











Men som sagt dessa öar är väldigt lugna vilket gör att tre, fyra nätter räcker nog att vara där. Man åker mest dit för att slappna av, sola, bada och bara ta de lugnt och njuta av den vackra synen av en underbar ö.




Time for work!

Godmorgon godingar!

Som vanligt nu på morgonen har jag fixat här hemma, gjort matlåda och fixat mig. Typ så en morgon ser ut här hemma. Nu ska jag slänga i mig lite frukost och försöka vakna till lite då jag snart ska iväg till jobbet igen.
Det tar emot lite att behöva åka upp till a6 och jobba när det är sånt underbart väder ute, men måste man så måste man.


Trött

Kom precis hem efter en dag på jobbet. Idag blev det ett pass mellan 13.00-20.30 så nu är jag ganska så trött. Tänkte bara slänga i mig lite mat sedan kolla på big brother innan det är dags att slänga sig i sängen. Jag skulle nämligen ha vart ledig i morgon och på onsdag men våran chef har blivit sjuk så nu jobbar jag alla dagar denna veckan. Så måste få lite sömn innan det är dags igen.


Detaljer


Kristin Cavallari

Perfekt outfit nu till våren!



3 månader!

Idag åker dom! Min älskade Julia och söta Joanna ska ju som sagt ut och resa och bara ha det helt underbart nu i 3 månader i vackra Asien! Jag är så avundsjuk på dom och hade mer än gärna följt med. Men dom förtjänar verkligen detta och dom kommer ha livets resa. Jag kommer sakna min Julia så fruktansvärt mycket, men jag får tänka att hon snart är hemma igen! Tjejer lycka till på eran resa och var rädda om er så ses vi när sommaren är här och ni är bruna och fina!





Enkelt

Nu ska jag springa iväg till bussen för att åka upp till jobbet. Fy va jag läntar tills man kan börja cykla igen. Men förhoppningsvis kan man göra det snart.
Hoppas ni får en underbar dag mina godingar.




Idag kör jag på en enkel stil. Leopard blus, flätat bälte, blå jeans och håret i en svans.





Workie!

Godmorgon !
Då var det måndag igen. Tiden bara springer iväg alltså. Nu på morgonen har jag hunnit städa, gjort matlåda och fixat till mig för idag väntas jobb. Jag ska nämligen stänga för första gången på albrekts idag, så det blir ju spännande. Men det ska nog gå bra hoppas jag! Alltså väntas det jobb hela dagen.




Myskväll

Nu ska jag och J snart gå bort till vårt favo par Alexandra och Robin. Vi ska ha myskväll ocg äta massa gotte och kolla på solsidan och bara ha det trevligt. Det ska bli super mysigt.
Ett perfekt avslut på en underbar helg.


Soliga dag

Alltså det var så galet skönt att komma ut i det härliga vädret. Solen skinner, det är kall och frisk luft och det börjar nästan kännas som våren är påväg. Det gillar vi.

Nu ska jag börja fixa till mig sen ska jag och Alexandra gumman vara lite onyttiga. Vi ska nämligen promenera ner till Max och äta. Haha vi sa det inatt när vi gick hem att vi skulle ha bakismat idag så det får det allt bli.






Powerwalk

Nu ska jag och Alexandra gumman ut på en härlig powerwalk i det härliga vädret. Ska bli skönt att få lite friskluft och förhoppningsvis piggna man till lite. Har bara luggit och slöat framför tv nämligen så nu är det dags att ta tag och göra något.



Frukost

Idag vaknade jag av att min plutt kom med frukost på sängen till mig. Inte fel att starta dagen med en stor frukost alltså. Men idag känner man sig lite segt men det gör ju inte så mycket eftersom jag är ledig! Så idag blir det bara att ta det lugnt och senare ikväll umgås med underbara Alexandra och Robin. Perfekt söndag.


Avskedsfest och utgång

Ikväll blir det avskedsfest följt av utgång till sliver. Julia hjärtat och Joanna ska ju nämligen åkte iväg i tre månader till asien så ikväll kör vi på stort. Så nu ska vi snart ta oss ut till Julia för en trevlig avskedsfest/förfest och sedan till sliver. Tror det kommer bli en grym kväll med alla brudar. Vi är typ ett gäng på 20 pers idag. Here we come babes!




Söta Joanna och Julia!




Till stan

Nu kommer snart min pluttis hit så ska vi ner till stan i det härliga vädret.





Bilder: Alexandra gumman och jag i sommras!


Mulberry Daria hobo

Min nya älskling!







Ledig helg

Underbara lördag! Jag är ledig hela helgen och solen skinner, kan det bli bättre ?! Idag fick det bli en härlig sovmorgon sedan en mysig frukost på det. Nu har jag just fixat till mig för lite senare ska jag möta upp Alexandra gumman så ska vi ner till stan och fixa lite.





Tack stumpan!

Fick ju ett paket av min lilla Julia idag! Och gissa vad det var i ?! JO det var forstättningen av "a pice of cake" av Lilia, alltså " one more slice". Jag fick den första av henne föra året och nu fick jag denna och jag bara älskar dom böckerna. Det är massa bra recept och dom är väldigt tydliga och bra. Så tack så jätte mycket gumman den kommer användas flitigt!


Mat

Efter jobbet idag så gick jag bara en snabbis uppe på a6 innan det var dags att åka hem. När jag kom hem så började jag och J med maten. Vi ska nämligen göra en jätte god kyckling i sås med klyfftpotatis och morötter i ugn och massa god sallad till det. Detta receptet har vi fått av J´s söta mamma och det är super gott.

Men såg även att Victoria hade ett liknande recept. Så är ni sugna på att testa så gå in på hennes sida så finns receptet där. Resten av kvällen blir bara massa mys med god mat och en mysig film. Så en fredag ska vara .




Bild: lånad av Victoria!


Idag innan jag började jobbet så åkte jag ...

img_1006 (MMS)

Idag innan jag började jobbet så åkte jag och Jesper och handlade så därför blev det inget inlägg tidigare. Nu har jag lite rast innan det är dags igen. Men nu är det vara en timme kvar. Shit vad tiden går fort här på jobbet. Min älsklings Julia var även inne och lämnade ett litet paket till mig. Söt unge. Men ska öppna det när jag kommer hem sen.


Längta tillbaka

Godmorgon babes!

Idag började jag dagen med att att una mig 20 min i solariet. Efter att ha vart hemma nu i en vecka så kände jag att det var dags att piffa upp färgen lite.
Tänka sig att det är en veck sedan vi nu kom hem till kalla sverige igen, men det känns som eveigheter sedan jag var i värmen. Idag längtar jag verkligen tillbaka!


Mat och bio

Nu kom jag just hem från jobbet men ska bara piffa till mig lite innan det är dags att gå igen. Vi ska nämligen möta upp Anne, Jonas, Max, Göran, Elisabet, Pär, Linus och Dennis på en Italienare och Grek. Vi ska slänga i oss något snabbt innan det är dags för bio och då kommer även Ida och Macke, så vi blir ett stort gäng. Vi ska se Åsa Nisse. Det är väl kanske inte den filmen jag skulle valt men följer med eftersom alla andra skulle det. haha. Men det ska bli mysigt att träffa alla. Nehe jag får åtekomma senare.





Blond

Saknar mitt blonda hår! Detta är den blonda färgen jag ska sträva efter nu till sommaren. Alltså inte den där super blonda färgen jag har haft tidigare. Men som sagt jag har en lång bit kvar.

 


Tavlor

Måste bara visa er våra super fina tavlor som vi köpte nu när vi var i thailand.
Dom blev verkligen super bra. Det är så himla fina färger i båda vilket ger lite liv här hemma.
Vi fick dom för ett galet bra pris med, så ska ni åka till thailand och är sugna på att köpa tavlor så säger jag bara GÖR DET! Dom är så duktiga på att måla där så det finns inte!

Sen  är det bara att spänna upp dom när ni kommer hem och sätta upp dom. Bus enkelt!
Färgerna gör sig inte riktigt rättvisa på bilderna men ni förstår nog ändå.






Frukost

Igår hade jag en super mysig kväll hemme hos Ida gumman. Vi åt en god kvälls mat med hennes goda frallor hon hade bakat och massa gott till det. Sen kollade i även på alla våra bilder och alla deras från värmen och dom hade med super fina bilder. Så det blev massa prat och skratt.

Nu har jag just fått i mig lite frukost vilket bestod av goda tunnbrödsrullar med massa gott i, det super goda te, vanilj yoghurt med hallon i. Så nu är jag redo för dagen.
Snart ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig innan det vänats jobb.



Present!

Igår fick jag två jätte mysiga koppar och ett super gott te av J´s underbara familj. Jag bara älskar kopparna. Jag har inga stora koppar så det blev perfekt. Perfekt nu när det är lite ruskigt väder ute och man bara vill krypa ner med en kopp te och mysa i soffan. Så tack så jätte mycket!




Nytt från Thai!



Min nya älsklings klänning! Den kommer bli perfekt till sommaren.



älskar dom guldiga detaljerna





En enkel och söt sommar klänning i lite blå/turkos nyans med rosor.



Båda klänningarna fick jag för undefär 250 kr.



En söt svart jumpsuit med knappar och två volanger längst upp.



Kvällsmat och bilder

Nu ska jag traska bort till underbara Ida för en mysig kvällsmat och massa prat. Vi ska nämligen prata massa om våra resor och kolla på massa bilder från deras tid i thailand och sedan våran där. Ska bli jätte kul. Har ju som sagt inte träffat henne sedan vi sågs i thailand våran första dag där, men dom åkte hem dagen efter så vi hann ju inte prata så mycket.




Vackra Ida och jag i kroatien i sommras!



Home!

Nu kom jag just hem efter en heldag på jobbet. Idag var det ju jobb på albrekts guld som gällde. Det var riktigt kul att vara tillbaka och jag trivs som fisken i vattnet där. Idag var det ganska lugnt på jobbet men det var riktigt skönt då vi höll på att skylta om vilket tar tid och då är det skönt att kunna fokusera på det utan att bli avbruten.



Systemkamera!

Fick en frågan om vilken kamear jag använt mig av i thailand. Och jag har en system kamera som man kanske kan märka på vissa bilder. För vi har använt tre olika kamror under resan men just dom bästa bilderna blir ju självklart genom systemkameran. Jag har en Nikon D3000 med ett objektiv på 18-105 mm. Alltså lite bättre zoom än orginal objektivet. Jag bara älskar den kameran och kan starkt rekomendera den för er som är sugna på en bra kamera.


Lauren Conrad

Hon hittar alltid rätt när det kommer till kläder, skor, väskor och hår!
I vår/sommar springer jag gärna på stan så som på bilden nedanför fast kanske med ett par pilotbrillor istället. Enkelt och snyggt



Work

Good morning babes!
Inatt har jag sovit som en stock vilket var riktigt behövligt. Så idag känner jag mig pigg. Nu ska jag snart springa iväg till bussen för att åka upp till a6 där det väntas jobb hela dagen. Sen har jag inte så mycket annat planerat så får se vad som händer. Men ska bli kul att jobba på Albrekts guld igen, får se om jag kommer ihåg något. haha






Ta mig tillbaka!



Myskväll

Nu åkte just J´s söta farmor just hem. Det har vart en super mysig kväll med massa fika, prat och skratt. Så visade vi lite bilder från våran resa och lite så. Och hon tyckte om våran lägenhet vilket alltid är kul att höra. Sen fick vi även en super söt blomma av henne. Det är en stenhjärta med söta små blommor i. Den var jätte fin.

Nu ska jag krypa ner och bara ta det lugnt i soffan resten av kvällen och sätta på något bra att se på. Sen blir det nog sägen ganska tidigt då jag ska upp och jobba hela dagen i morgon.





Hårfärg

Om man kanske skulle satsa på den här hårfärgen ett tag kanske ?! Eller till och med lite ljusare ?!



Promenaden avklarad

Kom hem för en stund sen efter en härlig promenad runt munken med Alexandra stumpan. Det var super kallt ute men det är så himla skönt efteråt. Så vi traskade på ganska bra ändå och det blev massa prat och skratt som alltid.

Direkt när jag kom hem satte jag igång att städa det sista och vika ihop all tvätt. Så nu är det ändå så ganska fint här hemma igen, vilket känns super skönt. Men snart ska J åka och hämta sin farmor eftersom hon ska komma hit och fika ikväll. Hon har ju nämligen inte vart här i lägenheten ännu. Och det var ett tag sen vi såg henne nu så det ska bli mysigt.



Tusen tack!

Måste bara visa vad jag fick av min underbara, underbara Alexandra nu när jag fyllde år. Tror ni jag blev glad eller. Haha. Så tack ännu en gång hjärtat, du är bäst!




En super söt rosa ros



Haha hon hade fixat så det stod pärlan på tårtan. Hur söt är hon inte då?



En ny fin två fingersring i guld. Har redan en i silver men har önskat mig en i guld med. Den blev perfekt.



Och det bästa av allt som jag knappt kunne tro. "London here we come! Du bestämmer datumet, jag bjuder på biljetten och resväskan." åhhh kan ni fatta. Vi ska till london i vår/sommar kanske om båda kan.



Nytt

Här är det som fick följa med mig hem igår efter min och Alexandragummans lilla shopping runda.



Ny lampa till vardagsrummet



Min fina lampa



Nytt stelt armband i olika färger



Nytt volang linne. Tyvärr gör färgen sig inte rättvis på bilden



Super fin till sommaren!



Tvätt

Godmorgon godmorgon.
Igår var vi ju på Studion och åt en mysig middag jag och J. Jaag tyckte att maten var jätte god faktiskt. Jag tog någon god fisk med potatis och någon god sås. Mummms! Men var alldelses för trött och mätt när vi kom hem så det blev sängen direkt. Haha.

Men nu är jag uppe igen och är i full gång med tvätten. Har man två hela resväskor där allt typ ska tvättas så får man sätta fart. Men känns skönt att få bort all tvätt här hemma så man kan börja röja upp här hemma.



Studion

Nu ska vi snart gå ner till stan och studion för att äta en mysig middag där jag och min plutt. Det kommer bli super mysigt och jag är väldit nyfiken på hur maten är där eftersom man bara har hört posetiva saker om den. Så jag ska komma med en update senare om den. Hoppas ni har/får en underbar alla hjärtans dag mina godingar!


Thailand


Morgon mötet är nu avklarat och det gick b...

img_0995 (MMS)

Morgon mötet är nu avklarat och det gick bra. Så nu sitter jag här hos mamma med min chai latte och pratar lite. Ska snart hoppa på bussen upp till A6 för att fixa lite ärenden.


Möte kl. 08.00

Nu sitter jag här och ska snart bege mig iväg på morgon möte med jobbet. Lite små seg är man allt men ganska skönt att komma upp så man kan ta vara på resten av dagen. Så efter det ska jag åka upp till a6 för att sedan prata lite med mitt andra jobb och sen möta upp Alexandra stumpan. Så nu måste jag skynda mig.



Alexandra och jag på shopping runda i halmstad vid nyår



Alla hjärtans dag och Fyra år !

Godmorgon godingar!
Vill börja med att önska er en glad alla hjärtatns dag! Och att ni får en mysig sådan!

Som sagt idag är det alla hjärtans dag vilket betyder att jag och plutten firar 4 år idag. Shit fyra underbara år som bara har sprungit förbi. Ibland känns det som allt var igår. Så ikväll ska jag och hjärtat ut och äta på Studion här i Jönköping. Jag har bara hört gott om det stället så det ska bli väldigt spännande. Love you babe!


Fullfart!

Hej babes!

Igår var det fullrulle så det fanns ingen tid över tll bloggen. Började ju med jobb mellan 11.00-18.00 sen hämtade Julia stumpan upp mig efter jobbet så åkte hon och jag och Rosanna hem till mig och började fixa oss inför kvällen. Sen kom även alexandra gumman hit med innan det var dags att bege sig iväg på födelsedags fest och sedan utgång! Det var riktigt trevligt att träffa alla godingar igen.

Och idag var det bara att ladda om för en ny dag med jobb så nu kom jah hem för en liten stund sen. Nu ska vi börja tvätta lite sen laga till lite tacos och bara ta de lugnt eftersom jag är helt död helt enkelt. Men lovar er att det ska bli bättre bloggande framöver och massa mer bilder från Thailand!


Thailand del 2


Thailand del 1


Home

Hej mina godingar!
Nu är jag hemma igen. Orkade tyvärr inte blogga igår eftersom jag var helt död efter resan hem. Sen kom min kära mamma och pappa och hämtade oss så köpte vi pizza och bara satt och tjötde och hade det mysigt. Mammsi har vart så gullig och sköt om lägenheten och så hade hon fyllt vårat kylskåp nu tills vi kom hem, städat och köpt massa fina blommor. Så tack så jätte mycket mamma!

Idag kl.05.45 vaknade jag i panik när jag insåg vart man befan sig igen. Att inte gå upp och ta på sig bikinin på morgonen är redan galet efterlängtat och jag önskar att jag var i paradiset igen. Men allt det roliga har ett slut så nu är man tillbaka i verkligheten. Så idag väntas jobb och sedan en utgång med dom bästa !



Koh mook!

Hej babes!
Just nu befinner vi oss pa den fantastiska on Koh mook. Jag bara alskar denna lilla o. Den ar sa himla vacker och varan bungalow ar super fin och manniskorna ar helt underbara har. Ett sant paradis rent ut sagt. Vi kom hit igar och stannar tills pa tisdag innan vi beger oss upp till ao nang de tva sista natterna igen.

Sa idag har vi bara solat och badat och bara njutit av att vara har. Vi hade aven tur att fa se en vild delfin som hoppade runt har utan for on vilket gjorde min dag. Jag har alltid sagt att jag velat klappa sen delfin och bada med dem men att se en vild delfin bara sa dar duger ju det med. Hhaha. Sa nu kollar jag endast ut mot vattnet hela tiden.



Det tog san himla tid att ladda upp bilder har sa ni far noja er med denna fron koh mooks underbara strand salange!



Min fodelsedag!

Idag ar det ingen vanlig dag for idag ar det min fodelsedag! Och att fira sin 21 ars dag i solen ar inte fel. Sa nu drar vi till standen. Take care!



Lite bilder

Hej godingar!
Nu har jag antligen fort tag i en dator har pa hotellet. Battre sent an aldrig sag. Haha!
Idag har vi vart pa min favorit o har i krabi, Poda island ar da himla fin och den ar nara och bra. Sa dar har vi spenderat hela dagen med massa sol och bad idag!

Vi har haft riktigt tur med vadret nu det senaste faktiskt. Sa lite brand ar man allt nu. Men jag bara alskar livet har och vill absolut inte komma hem. Nu ar det exat en vecka kvar bara tills vi atervander hem till verkligheten igen tyvarr.
Nehe nu hinner jag inte sitta har med for nu ska vi ut och ata god mat sen vantas lite shopping! Kan livet bli battre an sahar ?!




Tar san himla tid att ladda upp bilder godinar sa ni far noja er med dessa sa lange. Ha de bra !



Älskar livet här

Godmorgon! Tänkte bara slänga om ett snabbt inlägg innan det är dags att springa ner till stranden ;) vi har det helt underbart här. Igår var vi på tub Island och chiken Island och solade och badade hela dagen. Idag skulle de vara lite osäkrare väder men jag hoppas på det bästa. Jag skulle kunna leva så här hela mitt liv känns det som. Så underbart och jag vill inte komma hem. Tänkte jag skulle försöka hinna ta en dator ikväll och kanske lägga in någon bild. Så håll utkik godingar för det kommer. Take care