Fredagsmys

Idag var det fullrulle på jobbet men nu börjar vi få ordning på alla nya varor i alla fall så det blir jätte bra. Så både Emma och Madde stannade länge idag så jag var typ själv den sista timmen bara . Och nu har jag frågat Madda om jag kanske kunde vara ledig en månad i januari vilket var helt okej :) Så nu blir det att kolla resa till Thailand och bestämma datum. Men vi pratar om att vi ska åka den 10:de Januari och kanske komma hem i början av Februari sen :) Fatta va skönt med en månad i paradiset. Och särskilt när det är kallt och ruskit hemma. Nu ska jag ha myskväll med mamma och pappa så nu ska vi äta räkor och vin. Så ha en bra kväll. Puss&kram


Godnatt

Lång dag idag så nu är jag trött så de ska bli så skönt att få krypa ner. Emma lilla hann med en fika så jag kom just hem från den. Mycket trevlig sådan måste jag säga ;) haha de bästa var att jag fick ett par öronhängen av henne vilket var jätte snallt men så va den lite sne så Emma skulle ju "FIXA" men jag tror ni kan förstå vad som hände. Självklart böjde hon sönder den. haha tur bara att de inte var jag ;) Nu kommer väl snart Jesper hit med. ska bli skönt att få somna ihop faktist. Så ha en bra kväll/natt allihop. nattinatt



Regn..

Svar till Amanda: Jag har gjort min extension i Göteborg, salong safari. Och jag är så nöjd, jag har gjort där innan med och jag var lika nöjd då. Dom är väldigt duktiga på hår och färg och prickar in exakta färgen. Så där kan jag rekomendera dig att göra det . Och dom tar 2000 kr vilket är billigt för en hårförlängning tycker jag ;)




Igår var vi ju bio, Public Enemies. Alltså den var mycket bättre än jag trodde. Jag tycker faktist den var väldigt bra men just slutet var jag inte fötjust i. Redigt sorgligt.   Nu är jag äntligen hemma så nu ska vila lite innan jag kanske ska in och träffa Emma för en fika om hon hinner idag :) Det är ju sånt redigt skit väder idag så de hade vart väldigt mysigt med en fika. Nu ska jag gå och läga lite mat innan jag hungrar ihjäl här . Hörs senare.

Grillat och bio

Nu är jag just hemkommen från jobbet. Vi har haft helt fullt upp hela dagen jag och Emma. Fast jag tycker bara det är kul och speciellt nu när de nya varorna har kommit. Det är lika spännande med varje paket när man öppnar och ser efter vad ar nästan intde kan vara ;) Idag har jag ju bara gått på voltaren sen jag vet inte om jag har någon feber men vågrar nästan inte testa och se heller ;) Men som sagt dagen har vart bra på jobbet och jag hade två söta damer typ i 50 års ålden och uppåt dom tyckte jag var så trevlig och söt så jag fick dricks av dom ;) haha så gulliga va dom!

Nu ska vi äta så fort plutten kommer för pappa har grillat lite sen ska vi iväg till bion så de blir bra. Får bara hoppas filmer är bra men men jag ser ju mest den för pappas skull eftersom de va den han ville se ;) Ha en bra kväll .



Good stuff.

Nu sitter jag här och ska bege mig till jobbet snart. 11.00-18.00 blir de idag. För idag får vi lite nya varor vilket kommer bli himla kul att fixan med det idag. Tiden lär ju gå undan idag.
Idag fyller pappsen 44 år :) Ett stort grattis till honom. Vi ska ju gå på bio ikväll men vi hoppar nog att gå ut och äta eftersom jag inte mår hundra så lär jag ju vara trött så då hinner jag hem och vila lite innan bion ;)


Armband




Jag är så himla förtjust i dessa armband från Nelly som koster 595 kr. Har kollat på dom ett bra tag nu så funderar starkt på att klicka hem någon av dom. Jag vill nog hellst ha den lila. Kommer nog aldrig sluta gilla rosetter ;)

Vem skulle tro ?!

Vem skulle tro att halens skulle ha hyffsat snygga skor och till ett väldigt bra pris. Jag har ju ett par skor från halens som med volanger typ som alla i jönköping har ;) Och dom är ju jätte fina och var till ett bra pris. Men de har även fått in lite andra tycker jag med. Var tycker ni?!



399 kr & mina favoriter.


299 kr


349 kr


499 kr


Godkväll.

I morgon fyller men kära pappa år. Vi hade ju fest både för han och syrran förra veckan men jag, mamma , pappa och jesper ska nog gå ut och äta i mon efterjobbet sen gå på bio. Pappa vill nämligen se den med Jonny Depp i , vet tyvärr inte vad den heter men men ;) Så i mon blir det att gå på massa ipren och jobba fån 11.00-18.00 sen orka med kvällen hur det nu ska gå om jag mår som jag gjort idag.

Ikväll blir de bara att ta de lugnt framför tv så just nu tittar jag på " A cinderella story " som går på trean. Haha den är ganska mysig att kolla på när man inte mår så bra och hjärnan inte orkar tänka ;) Så nu ska jag lägga mig och kolla på tv innan jag ska försöka få lite sömn . Hoppas ni haft en bra dag ! Ta hand om er.


Ledig!

Godmorgon!
Idag är jag ledig men ligger i feber så de är kanske bra att de va just idag som jag var ledig då. Men det suger säger jag bara , att behöva vara ena studen varm och den andra kall är så himla jobbigt så jag  vet knappt var jag ska ta vägen. Nu har älsklingen kollat upp lite med sitt jobb om det är okej om vi åker till tahiland i januari och kanske de blir så att vi är borta i en månad, de bror lite på om jag kan få ledigt och så men de känns ju bra att han kan få ledigt i alla fall så nu börjar vi kolla lite ;)


Hot or Not ?

Denna ur söt/snygga klänningen föll jag självklart för så fort jag såg den. Den är både söt men ganska sexig bakifrån, lite av de båda. Den ligger nog just nu på min Vill-ha-lista . Det blir svårt att få bort den från tankarna. Så de slutan nog med att den kommer bli min en vacker dag ;)





Myspys..

Nu är jag i praktist sätt helt död, det är så mycket mer jobbigare än man tror att jobba och vara trevlig en hel dag.. Det tar så mycket på krafterna men måste man så måste man ;) Dagen gick väldigt fort idag ändå, vi hade väldigt mycket att göra. Och som tur är jag ledig i morgon så då ska jah bara kurera mig så jag orkar med onsdag för då kommer de massa fina saker till jobbet. Så som sagt jag skulle vara ledig på torsdag i stället för i mon men då bytte vi lite så på torsdag blir de jobb på a6 och då är de nog till och med med Nikkipikki vilket kommer bli kul i såna fall ;)

Ikväll blir de mys framför tv, så snart kommer plutten och myser lite innan han börjar jobbet. Ganska konstigt nu när jag klarat av en arbetsdag så är det hans tur nu på natten. Jag skulle nog aldrig klara av nattjobb. Men jag är stolt över min skatt som gör de ;)


Tillbaka till jobbet

Det är helt sjukt var en vecka kan gå snabbt. Min semester vecka är redan över så nu är de dags igen för jobb. Fast idag är det bara en kort dag 11-16 vilket är skönt för jag mår inte helt hunda idag heller. Fick verkligen ingen sömn alls i natt så har luggit och vridigt och vänt på mig konstant hela natten. Så blir mina njurar inte bättre tills i mon får jag väl åka till vårcentralen innan jobbet som vanligt. Men då får man samma svar " ät penicillin så blir de bättre" Ja kanske för stunden men sen mår jag lika dåligt sen igen. Men men nu ska jag äta upp min frukost innan de är dags att bege sig. Ha en bra dag !


Kusin.

Idag har det vart fullrulle även att jag önskar att de inte vart de. Idag var vi och kollade på min ur söra kusin som är knappt två veckor. Snacka om att man kan bli sugen när man ser dom ;) Men det är ju inte bara en dans på roser med barn öven om det sur ut så ibland. Så innan vi åkte dit vid 14.00 så åkte jag och pappa och fixade presenter och blommar. (Jag blev självklart tvingad).
Sen efter besöket hos lilleman åkte vi hem en snabbis sen åkte jag ut till Julia för att se hur hon mådde en dag som denna och sen skulle jag hämta min bil. Så jag blev kvar där en stund och hjälpte henne att städa sen igår ;) Och nu ligger jag i min säng och mår piss rent ut sagt. Har fått feber och har as ont i min njure som vanligt. Hoppas bara febern försvinner tills i mon för då börjar jag ju jobba igen :/ Lite jobbigt om man måste ringa och sjukanmäla sig så nu ska jag ta en tablett och försöka sova lite ! Ta hand om er.


Så lyckad..

Igår när vi firade Julia gumman så blev allt kanon. För st var vi hos henne och grillade lite och hade de mycket och spelade ett spel som gjorde mig och Emma galna av stress men det var så himla kul. Man skulle nämligen förklara ett ord fast med andra ord än vad det är ;) Jag är nog inte så bra på att förklara men det var kul i alla fall. Så de blev en hel del skratt och vin son sagt. Sen tog vi oss in till stan men lilla hönan hade fått lite för mycket av de goda så vi satte henne på en taxi hem igen . Men jag vi andra gick vidare till saltkråkan och hade de allmänt trevligt. Hela kvällen blev jätte lycket . Så här kul har jag nog inte haft på länge.

Men som sagt hade man de kul igår så blir det ju lite värre dagen efter ;) Så idag kommer jag bara vilja hålla mig till en vattenkran och jag kommer nog bara tänka på skräpmat "haha ingen ovanlig tanke" även fast man kommer må lite illa bara tanken på mat . Nu ska jag snart försöka få i mig lite frukost så man kan försöka bli människa.



Helt slut..

Snart ska jag åka och möta upp Julia efter hennes jobb. Vi ska åka hem till henne och fixa lite för ikväll. Hon fyllde nämligen år igår så vi hade tänkt att gå ut ikväll och fira henne lite. ¨Så nu ska vi hem till henne och fixa lite mys och tilltugg till förfesten. Det kommer nog bli en lyckad kväll med utgång med trevligt folk.

Idag har jag verkligen inte gjort någon nytta alls ;) Jag är helt död sen igår och så blev man ju väckt av min lilla plutt på morgonen vid 7 tiden då han skulle åka iväg till deras sommarstuga lör-sön för att fixa i ording deras tak där. Så just nu är jag inte så taggad för utgång men det kommer nog senare när man börjar piggna till igen ;) Ha en bra lördag sötnosar.



Lördags morgon

Godmorgon godmorgon.
nu ligger man då i sängen och har just vaknat. Och är så himla arg just nu med, allt var så kanon igår mycket trevligt folk , god mat och dricka och skratt så klart men idag när jag skulle lägga in alla bilder från igår så fanns dom inte där !!! Jag fattar inte dom var där när jag skulle lägga in dom sen bara försvann dom. Så jäkla surt . Jag som hade tänkt att visa er massa mysiga kort från igår men nej nej. Så tyvärr blir de inga bilder från igår men det var mycket trevligt ändå . Och jag hade min fin långklänning igår. Den har ju hängt i min gaderob så länge nu utan att blivit använd så nu är den invigd i alla fall ;)


Små pajer..

Nu är jag äntligen färdig med mina små tomatpajer ;) Tänkte att ni kunde få receptet av mig för det är verkligen busenkelt att göra och så himla smidigt att bjuda på som lite tilltugg bara ! Jag har ju själv fått receptet av Anne jespers mamma som sagt där jag får de flesta ifrån ;) haha .

SMÅ ITALIENSKA TOMATPAJER
6-9 pers.

Du behöver:
1 rulle färsk smördeg.
200 g philadelphiaost
1 dl naturell yoghurt
200 g körsbärstomater
2 msk strimlad basilika
2-4 msk olivolja eller någon annan sorts olja.
peppar.




Så här gör du:

1.  Sätt ugnen på 225 grader. Rulla ut smördegen på sitt papper direkt på plåten och skär ut 6 st rundla, med t ex 11 cm diameten.

2.  Blanda färskosten med yoghurten och bred ut den ganska tjockt över mitten på degrundlarna.

3.  Skär tomaterna, lägg dom på fyllningen och ringla lite olivolja över och sedan lite pappar.

4.  Grädda mitt i ugnen ca 10 min och sedan strö över lite hackad basilika och sedan servera.


Fix fix fix!

Nu har vi just gjort i ordning på våran "loge" där vi ska festen. Så nu ska jag sätta igår med att göra massa små pajer. måste ju göra 40 st om inte till och med lite fler. Så jag kan ju skriva hur det gick med dom sen för jag har aldrig gjort sånna innan men jag har fått receptet av Jespers mamma Anne och dom sägs vara mycket goda . Sen efter det blir det att hoppa in i duschen och sedan göra sig i ordning ! Så nu måste jag kila.


Shoes!

Juste jag har ju glömt att visa er vilka godingar som är på väg hem till mig ;) Kan man få nog eller. Tror faktist inte det. Dom gucci inspereade skorna kommer väl landa i min brevlåda snart hoppas jag. Jag kan knappt bärja mig. Jag kommer nog aldrig kunna sluta köpa skor. Så snart blir det ett par snyggingar till i min sko samling !



Godmorgon .

Godmorgon godmorgon alla.
Nu sitter jag har och har just gått upp. Jag är helt död men kan verkligen inte sova ändå. Jesper kom hem typ vid 5 tiden i natt . Han var helt död och kanske inte så konstigt efter en hel dag och natt i garaget. Idag blir det full rulle hela dagen, vi måste städa fixa mat och duka och fixa med allt annnat som behövs göras innan alla gästerna kommer vid 19 tiden. Som sagt vi blir upp till ungefär 40 pers så de blir lite att fixa. Ne nu ska jag springa och göra lite frukost innan allt börjar ;) Ha en bra dag.


torsdags kväll




shit va fort denna veckan har gått. Tyvärr ;) Det är redan torsdags kväll och i morgon är det fredag. Idag har jag mest bara tagit de lugnt och städat lite och kollat in min nya dator så klart ;) Den funkar som en smäck, Så just nu sitter jag här i min säng och testar alla fineser som den har. Min kväll består nog bara av mys med en tiding våran student katalog som vi fick i veckan. Hahah kul det ska bli att se hur alla såg ut på studenten och balen ! Plutten är i garaget där han har tillbringat hela dagen och kommer säkert göra det i kväll/natt med. Han måste nämligen få klart sin bil. Så nu ska jag mysa ner med min tiding och katalog och göra lite te . Ha en bra kväll. Puss gullungar


Grattis Syster!

Idag fyller min kära syster 22 år :) Shit vad tiden går fort alltså. Hon börjar ju nästan bli gammal ! haha. Och min pappa fyller år den 29.onde nu så i morgon ska vi ha en stor fest för dom båda. Vi blir nog upp mot 40 pers tror jag, både carolines vänner och vänner till familjen så det kommer bli jätte kul :) Så Grattis Caroline på din 22 års dag !



Stockholm!

Igår kväll kom jag och älsklingen hem från stockholm. Vi fick ett ryck i måndags så vi åkte upp till stockholm och bodde där två nätter. Det har vart så himla skönt att bara få komma iväg lite. Men jag säger bara det att shoppingen var då inte så bra som jag hade hoppats på. Jag fick bara med mig två klänningar hem en Elise Ryan klänning i marin blått och en från topshop, och sedan två armband. Blev lite besviken på att de iinte fanns mer att handla men men ;) Sen så åt vi gott och bara tog det lugnt. Vi hade så himla tur med vädret med vilket var så skönt.










 










Min Elise Ryan klänning är så himla fin. Den sitter så perfekt, jag har velat ha en sån klänning jätte länge och så nu hittade vi en så den fick de bli ;)

Som ett barn på Julafton

Nu är jag som ett barn på julaftonsmorgonen. För just nu sitter jag med min nya laptop och är helt till mig ;) Haha det har tagit lite längre tid än vad vi trodde innan jag fick den men nu är den äntligenn hemma hos mig ;) Haha min pappa ringde och frågade vad jag gjorde och då skulle jag precis åka till honom och när jag kom frågade jag om han hade hört något om min dator och då drog han fram den ! Blev så himla gaöld. Och så fick jesper och lucas hjälpa mig fixa de mobila bredbandet så nu funkar allt. Ganska kul att man kan bli så uppspelat över en liten dator ;)
 

Söndag

Hallå gullungar.
Ihelgen har det vart fullrulle med jobb både fredag och lördag sen var jag och älsklingen och åt på "Anna Gretas" i lördags kväll. Så galet god mat eller Tapas rättare sagt, jag har aldrig ätit där innan men så himla mysigt var det. Sen idag på morgonen åkte vi ner snabbt till jesper sommarstuga i Ramkvilla och har vart där hela dagen med hans familj och kom just hem nu . Så nu ska vi planera lite vad vi ska göra denna veckan nu när vi är lediga ihop :)



Alltså jag fattar inte varför man vill ha allt som alla andra vill ha eller har. Särskillt i lilla jönköping där alla ser . Jag tycker det är lite pinsamt. Man vet så mycket väl att dom har sett de på nogons blogg och sedan ska dom också ha det. Är så trött på det .

Godmorgon

Alltså jag blir så trött på att det är så galet dyrt att med pakeringar här i stan. Man blir ju nästan runerad om man ska betala p-pengar varje dag. Innan när det var 20 kr för ett dygn vid torget här var det ju kanon men nu är det ju 40kr och det plockar ju på ganska bra de. Så nu sitter jag på mammas jobb för vi åkte tillsammans idag men jag jobbar ju mellan 11.00-16.00 och mamma 10.00-18.00 så jag får ju vänta lite men men .

Igår efter jobbet så åkte jag hem och tog det lugnt innan jag åkte in till stan för att träffa mathilda för en fika. Det blev en lång fika med massa prat. Mycket trevligt allt. saknar faktist henne väldigt mycket. Sen vad det bara att åka hem och hoppa ner i sängen så man skulle orka upp idag, är verkligen helt död ;) Men ha en bra dag alla gullungar.



Beställs i morgon

I morgon ska pappa beställa någon av dessa två datorer till mig. Den svarta är lite minde vilket jag gillar så man kan ta med den lättare men den silvriga är ju kanske bättre i längden, men vi får väl se vilken det kommer bli :) Så antagligen får jag den på fredag först men har jag kunnat vänta så här länge så borde jag ju kunna vänta några dagar till, även fast jag vill ha den just nu ;)


Babyboy!

Idag på morgonen fick jag en till liten kusin på min pappas sida :) Så min pappas bror ringde och sa att det blev en liten babyboy idag ! Så himla mysigt ska de bli att få gosa med en lite babies igen ! Men får väl vänta någon vecka innan vi åker och hälsar på. Haha dags att köpa massa söta babykläder nu med. Finns ju inget sötare än babykläder alltså, och killkläderna är ju så him,la coola nu förtiden med ;)


Laptop!

Gissa vem som ska få en laptom med mobiltbredmand i morgon ;) Hahah svårt att gissa va , Jag. Nu har äntligen min pappa fattat att man behöver en dator så idag så lovade han mig att vi skulle åka och köpa en till mig i morgon om vi hinner ! Ska bli så galet skönt att få en egen com man kan ta med sig lite överallt och särskillt när man kan ha med internet. Min pappa är bäst . Hahah han tröttnade nog bara på mitt tjöt om en laptop men nu så sa han att vi skulle fixa en för våran hemma går inte att fixa och han har ju sin på jobbet och mamma med så de fick bli en till mig :) Så nu kommer jag kunna uppdatera lite mer sen när jag fått min nya dator :)



2 år & 5 månader

Idag är det min och älsklingens dag ! Vi har vart tillsammans i 2 år och 5 månader. Nästa månad är det 2 och ett halv år, kan verkligen inte fatta de. Blir nästan rädd ibland när man tänker hur fort tiden har gått, känns verkligen inte som om de är så länge. Men det känns lika bra än och jag älskar honom mer för varje dag ;)



Tisdag

Hallå gullunger !
Idag har jag vart ledig, eller ja nästan jobbade bara hos pappa fram till lunch ! Sen åkte jag hem och bara slappade och nu har jag just vart på stan och sitter hos mamma just nu på jobbet. Som vanligt kan inte johanna lilla hålla i sina pengar så det fick bli lite shopping. Idag åkte älsklingen bort IGEN ! Nu har han vart borta redigt mycket nästan så man börjar bli van! Nu jobbar jag bara denna veckan med sen så har jag en vecka semester, men tyvärr verkar det som om det inte blir någon resa men vi pratar om att ta de i septemer sen kanske ;)

Nu när mamma har slutat så ska vi åka ut till morfar en sväng. Ska bli mysigt för har inte sett honom på så länge nu . Och så ska han självklart få ett tack kort med ;) hahah. Ha en bra kväll alla .



Söndag

Idag har det vart jobb mellan 10.30-16.00 . sen efter det blev det hem och bara ta de lugnt för juag har vart väldigt seg idag och haft ganska ont i huvudet. Sen kom min kära mamma och pappa hem från blekinge där dom vart i lite mer än 2 veckor nu så det var ganska skönt att ha hem dom nu ;) Igår kväll hade jag och Julia mys kväll med massa, då menar jag massa godis och så köpte vi med oss mat hem från Wok, vilket alltid funkar. Så proppmätta satt vi i soffan och hade myskväll med sex and the city maraton ;) Haha som om jag inte haft de innan men nu kommer man ju knappt ihåg de första avsnitten så vi började om från början :) Och så i fredags var det jobb sen bara mys med så mycket mer har jag inte hunnit med i helgen. Men de räcker tycker jag allt.



Mormor

Nu har vi just firat min mormor lite :) Av mig och älsklingen fick hon ett jätte fint kakfat från jobbet och dom super fina muffins och bullformarna vi har, för hon älskar att baka och gör det jämt ! Idag var det en kort dag på jobbet, gick bara mellan 9.30-14.00. Fast det var ganska skönt. I morgon går jag mellan 11.00-16.00, ganska kort pass med men som sagt ganska skönt ;) haha. I helgen får jag se vad som händer ska träffa JUlia i alla fall sen får ag se hur det blir i morgon och sen på söndag är det jobb ! Shit tiden går fort, snart har jag semester igen, vecka 30. Så jag och plutten ska börja kolla regelbundet nu om det finns någon bra resa till oss !


Hemma!

Nu är jag äntligen hemma och har fått i mig lite mat . Idag var det en lång dag , det var inte så mycket folk och då går tiden lite segare än vanligt ;) Haha ni kanske undrar hur det kommer sig att jag kan uppdatera varje dag nu , nej det är inte våran dator som funkar utan ´jag har flyttat hemm till jesper denna veckan för hans föräldrar är i grekland så det är ganska skönt att ha ett helt hus för sig själva !
I morgon blir det jobb mellan 9.30-14.00 sen fyller min mormor år så vi ska fira henne lite, vilket kommer bli trevligt. NU ska jag krypa ner i soffan med min skatt för jag är så himla trött just nu ;)


Onsdag

Idag skulle jag jobba mellan 11.00-16.00 på stan ett väldigt kort pass men så ringde dom från jobbet och sa att Sara som skulle jobba på a6 är sjuk så jag ska ta hennes pass i stället. Men det gör inget för mig trivs så bra på a6 så det blir bra ! Och lite fler timmar tackar man ju inte nej till. Så idag blir det mest bara jobb för sen öppnar jag i morgon på stan vid 9.30 så jag behöver nog lägga mig i tid för jag har ju bara öppnat en gång tidigare på stan ;)

Fick en väldigt bra överraskning för någon vecka sen av pappa. Han berättade att jag får tillbaka på min skatt som jag la förra året då jag jobbade hos mamma, så i vinter lite innan jul så får jag tillbaka 6000 kr ! Det är aldrig fel att få tillbaka lite pengar, men dom kommer ju gå åt direkt eftersom vi ska till Thailand jag och älsklingen sen :)




Jonna, jag & Marie från Village personalfesten. Har tyvärr inte laggt upp alla bilder där i från och det var ju ett tagsen ;) haha


Tack kort

Idag har jag bara haft en lugn dag vilket är skönt för i mon är det dags för jobb igen ;) Sen har jag även gjort mina naglar vilket alltid är skönt att få bli fin om händerna igen. Annars har jag inte gjort så mycket annat faktist.
Så som sagt i moin blir det jobb sen är det nog dags att börja skriva alla "tack korten" som jag hämtade förra veckan så man kan skicka ut dom ! Jag fotograferades ju som sagt hos "ateljé Rogö" Och dom kan jag verkligen rekomendera för dom är så duktiga där och tar så fina kort, jag tog både balbilder och styudent bilder där och är super nöjd. Så nu ska vi bara köpa album med blandade bilder av dom från både bal och studenten och sen göra en förstoring :) så det blir nog bra !






Tisdag

Just nu på 4:an så är det minnes stunden för Michael jackson, det är helt otroligt att kolla på. Jag tror inte man kan fatta riktigt hur stor han är/var och alla kommer nog minnas honom. Jag vet att jag alltid kommer att minnas "the king of pop" i alla fall. Så jag hoppas inte ni missar att kolla på 4:an just nu för då missar ni något.






Myskväll

Nu har just PA och Caroline åkt hem. Vi har haft en myskväll med massa prat och skratt ! Jag gjorde en av mina pajer och bjöd på att äta och gubben gjorde en sockerkaka till fikat efter sen, Det hr vart en mycket trevlig kväll . Så tack för sälskapet Caroline och PA ;) Nu är jag så galet trött så nu ska jag direkt i sängen och i mon eller idag rättare sagt blir det sov morgon ;)

Badkar

Om man är galen i high heels så är det ju nästan bara ett måste att ha ett design badkar som en sko ! Blev helt förälskad när jag fick se dom . Tänk att ha de underbart fina badkaret som är rosa/lila med rosetterna i sitt badrum när man skaffat hus. Inget man tackar nej till men kanske plånboken ;) Drömma går ju alltid och vem vet en dag kanske man har råd !




Klänningar

Nu har denna söta rosa klänningen kommit in i min stolek igen, är så sugen på att beställa hem den så tror nästan att det får bli så. Tyvärr är inte den mönstrade klänningen inne i min stolek men tänkte vänta och se om den kommer in för i såna fall vill jag nog ha den ;)




Hittade även dessa klänningar som man inte hade tackat nej till men dom är lite dyrare, men så galet snygga !


Söndag

haha shit nu var det verkligen ett tag sen jag skrev men det är bara för jag fortfarande inte har någon dator och sen för jag har haft fullt upp med jobb :) Får väl se om pappa köper en helt ny dator snart eftersom det inte går att få igång våran. Men men, I veckan har jag jobbat tisdag-lördag så jag har haft fullt upp men det har vart kul att jobba faktist och särskillt på a6. Igår på kvällen träffade jag Julia stumpan för en mycket mysig fika kväll och som vanligt blev det mycket prat och skratt, Hon är så himla go ! Idag har jag bara tagit de lugn efter som det var min lediga dag ;) Och så nu på kvällen hämtade jag upp jesper vid stationen när han kom hem. Så ikväll ska vi bara ha myskväll i regnet . ska bli så skönt.






Onsdag

Nu har jag slutat jobbet vilket var skönt för det är så galet varmt på jobbat så jag tror jag dör. Fast det är ganska skönt att det är skit väder nu när jag jobbar ;) haha. Ikväll sjka vi mysa hemma hos älsklingen för hans syster och hennes pojkvän kommer hem från det regniga grekland idag. Dom har vart där en vecka och bara haft regn typ, så surt nu när vi har haft kanon väder. Idag kom Emilia in och hälsade på på jobbat med sina små sötnosar. Så sjukt söta små pojkar har hon en som är lite mer än ett år och en som kom  nu i maj :) Så mysiga, så det var kul att se henne igen. Nu ska jag åka hem sitter en sväng på i affären alltså mammas. Ta hand om er