Gnällig över vädret

Hej min godingar. Hoppas ni har det bra där hemma. Våran långa resa hit gick jätte bra och vi kom fram igår kväll då vi möte upp underbara Ida och Marcus som vart här i två veckor. Men tyvärr åkte dom hem idag men det var kul att se dom en snabbis i alla fall. Idag var ju våran först dag här nere och det var inte riktigt det bästa vädret. Mesta dels har det nämligen regnat och vart molnigt vilket suger rent ut sagt. Men vi håller tummarna på att det ska bli bättre snart eftersom det vart såhär över en vecka nu. Just nu skriver jag från min iPod så när vi väl sätter oss vid en dator så ska jag försöka slänga in några bilder. Ha de bra så hörs vi för nu ska vi snart ut och äta lite god thaimat:)

Påväg!

Nu sitter vi i bilen påväg mot arlanda. Ikväll avgår nämligen vårat flyg som ska ta oss till paradiset Thailand där vi ska vara i två veckor. Det ska bli så himla skönt och jag kan knappt vänta att få känna värmen igen.

Jag ska självklart försöka blogga så mycket jag bara kan och slänga in lite bilder så håll utkik. Men tänkte även se om jag kan få en liten gästbloggare som kan sköta mitt jobb nu när jag är borta. Så som sagt håll utkik godingar så hörs vi. Take care!





Frozen Cheesecake!

Tänkte jag skulle dela med mig av mitt recept på frozen cheesecake som några har frågat efter.

Man behöver:
3 dl vispgrädde
1 tsk vaniljsocker
3 ägg
1,5 dl socker
1 pkt philadelphiaost (200g)
8 digestivekex

Gör såhär:

Vispa grädden och vaniljsockret fluffigt i en skål.

Knäck äggen och separera gulan från vitan.
Vispa sedan vitan separat i en skål tills det blir skum.
Vispa äggulorna, sockret och philadelphiaosten i en tredje skål.
Rör försiktigt ihop allting i en skål. Smöra botten på en form med löstagbara kanter och smula ner fyra digestivekex i botten. Häll sedan smeten i formen och smula yttligare fyra kex ovanpå smeten.

Ställ formen på plat underlag i frysen i ca 6 timmar. Låt stå frame en liten stund innan servering. Den kan serveras med färska bär eller någon god sås till.


Super enkel och super god att bjuda på måste jag säga. Så har ni aldrig testat så gör det.



Frukost!

Idag gick jag och hönan upp vid halv åtta för att göra oss iordning för vi skulle ner på stan och äta frukost. Så vi gick till bageriet och åt en super god frukost och fikade lite. Så vi satt där och pratade och skrattade innan vi gick en sväng på stan eftersom jag var tvungen att fixa det sista så som växla pengar och köpa öronproppar till flyget. haha. Så nu är jag redo. Jag kommer verkligen sakna alla här hemma men två veckor går ju jätte fort. Särskillt kommer jag sakna min Julia, Alexandra och Rosanna och så klart min älskade familj.


Myskväll!

Hej godingar!
Igår efter jobbet så kom min kära familj och Julia gumman hit. Så vi fikade, pratade och skrattade och bara hade det mysigt. De va så mysigt att alla var här så man fick träffa dom innan man åkte. Sen lite senare kom min underbara Alexandra hit så då kollade vi på love and other drugs, vilket var en galet bra film så den måste ni se. Jag och Alexandra bara älskade den.
Sen sov lilla hönan över här hos mig så det blev en jätte mysig kväll helt enkelt.







Bikinisar!

Då har jag nästan packat klart hela min väska. Det är lite smått som ska ner efter att jag använt det i morgon så det får vänta. Men nu är i alla fall det viktigaste nere i alla fall. Och så alla mina bikinisar. Det är en som saknas eftersom jag hade glömt den hemma hos mamma och pappa så jag hoppas hon har med sig den ikväll. Annars har jag alla mina andra godingar med mig. Haha sex bikninisar kanske är att ta i men vill verkligen ha med alla eftersom dom är mina favoriter.




Alla är från H&M. Tre av dom är från förra året och tre av dom är från detta året.



Nytt till stranden

Igår när vi var på a6 så köpte jag mig ett par snygga höga jeans shorts och en kort magtröja som kommer bli kanon nu till stranden. Enkelt och snyggt. Men så ville jag ha lite slitningar på jeansshortsen så det har jag fixat lite med nu på morgonen och det blev väldigt bra faktiskt.



Shorts från bikbok 299 kr
Magtröja 149 kr



Frozen Cheesecake!

Bion igår var jätte mysig. Det var kanske inte den bästa filmen men den hade sina stunder då den var ganska rolig. Men jag hade hoppats på att den skulle vart bättre. Men det var bara mysigt att få umgås lite med underbara Alexandra och Robin så det gjorde ju inget. Haha.

Nu ska jag slänga ihop en frozen cheesecake innan jag ska iväg till jobbet tänkte jag. Jag har nämligen bjudit hem min kära familj på fika ikväll och även Julia och Alexandra pluttisarna. Tänkte det kunde vara lite mysigt att träffas innan jag åker iväg i morgon. Jag kan verkligen inte fatta att det är i morgon vi åker, att byta ut kylla mot värme i två veckor kommer bli så underbart.
Nehe nu måste jag sätta igång med bakandet här.


Cupcakes!

Tänkte visa er min super fina disktrasa som jag fick av min  kära mammsi i veckan. Jag älskar ju cupcakes så den passade mig perfekt. Men den är nästan för fin för att använda känns det som. haha



Bio

Hej godingar!
Idag har det vart fullrulle hela dagen. Det är nästan alltid så när man är ledig känns det som. Började ju med att tvätta, städa och packa på morgonen. Sen kom Rosanna och Alexandra godingarna hit så åkte vi upp till a6 en sväng. Köpte även det sista inför resan nu så det känns skönt. Tänkte jag kunde visa er i morgon om jag hinner.

Nu kommer snart underbara Alexandra och Robin hit för ikväll ska vi gå på bio vi fyra. Förhoppningsvis ska även Julia gumman med. Vi ska gå på meet the parents little fockers, och jag tror den kan vara riktigt rolig. Så återkommer senare om hur filmen var.


Enkelt men snyggt

Hur söt var inte denna boleron på henne då ?! Snyggt med bara ett enkelt vitt linne, ett par snygga jeans och ett par snygga high heels till det. Sen är man redo.


Tvätt

Good morning babes!
Idag är jag ledig men har mycket att stå i ändå. Klockan ringde vid 06.45 så vid sju tiden var jag nere i tvättstugan och började tvätta. Så nu ska jag snart ner och slänga i en ny tvätt sen är det dags att börja packa resväskan. Nu börjar det ju som sagt närma sig och i morgon hinner jag inte riktigt det så får passa på idag.


Träna!

Idag var det ju jobb som gällde fast bara ett kort pass. Efter jobbet åkte jag ner till stan för att fixa lite ärenden så nu kom jag just hem. Nu tänkte jag fixa lite mat innan det är dags att byta om för att senare möta upp Alexandra för ännu ett pass på gymmet. Är lika otaggad idag men tur att man har henne som kan ge än en spark i baken så man pallrar sig dit. haha


Powerwalk!

Godmorgon babes!
Idag satte jag klockan på 8.00 eftersom jag skulle möta upp Alexandra gumman för en härlig powerwalk i snön. Så duktiga som vi var så har vi nu traskat runt munksjön och fått lite friskluft såhär på morgonen. Det var verkligen riktigt skönt och nu har jag fått i mig en bra frukost på det. Finns det något bättre sätt att börja dagen på ?!


Sportlife!

Idag har jag haft en jätte mysig dag med min Sofie! Som sagt ses vi ju inte så ofte då hon bor i stockholm, men nu ska hon vara hemma lite så då ska vi passa på och ses lite. Idag har vi fikat, gått på stan och a6 och bara pratat och skrattat. Vi har ju haft en del att ta igen om man säger så. Haha.

Nu kom jag just hem eftersom jag och Alexandra hjärtat har vart så duktiga och vart nere på sportlife. Idag var vi väldigt opeppade men måste man så måste man. Tycker vi var himla duktiga som gick dit i alla fall.
Nu ska jag bara ta det lite lugnt innan det är dags satt krypa ner.




Bild: jag och min pingla på shopping i halmstad vid nyår!


Inget tomt hörn..

Nu har jag och J äntligen köpt ett bord som vi har i vårat vardagsrum. Det känns så himla skönt och ha fått in ett bord där eftersom det bara har vart ett tomt hörn innan. Så det blev faktiskt jätte bra. Så nu ska vi bara köpa till två stolar till.



Så idag åt vi våran frukost vid vårt nya fina bord.



Vitt och enkelt!



Inget tomt hörn längre!


Träningsskor

Nu i helgen så passade jag på att köpa ett par nya träningsskor då det var sånt super bra erbjudande på dom. Så jag köpte ett par svart/guldiga Reebok skor för endast 499 kr. Så nu är jag redo för att börja träna ordentligt igen. Ikväll ska jag och Alexandra stumpan ner och träna och då åker dom nya skorna på.
Så skynda och fyna på Team sportia.


Fin besök!

Hej godingar!
Nu är jag tillbaka igen. Idag är det måndag och dags för nya tag igen. Idag är jag ledig och ska tillbringa min dag med min saknade Sofie som kommer och hälsar på idag! Lilla storstads flickan är nämligen hemma lite nu så då ska vi passa på att ses. Så nu ska jag snart sätta igång och städa hela lägenheten innan hon kommer eftersom hon inte vart här ännu och sett den så då måste de ju vara rent och fint.





Bild: Jag och underbara Sofie på balen för snart två år sedan!


Feber!

Idag har det inte vart en så jätte bra dag eftersom jag har fått feber. Jag började känna mig hängig redan igår kväll sen i natt så bröt det ut. Just nu känner jag inte att jag har tid att vara sjuk vilket gör mig lite panikslagen. Men men vad ska man göra. Så idag började jag jobbet vid 16 istallet för vid 13 tack vare febern. Nu är jag helt slut efter jobbet och ska snart krypa ner och ta en ipren och hoppas jag blir piggare tills i morgon då det är dags för jobb igen.




Klick!

Klickade hem denna fina bikinin för en vecka sedan ungefär. Jag kunde inte riktigt låta bli men jag hoppas den hinner komma innan nästa vecka bara så jag kan få med mig den.



Jag är redo för sommaren!

Jag är så redo för att få en solkysst hy och massa fräknar igen. Däremot är jag inte så jätte förtjust i fränknarna men tyvärr har jag ju inget val då dom bara ploppar upp desto mer när jag solar. Saknar sommaren så mycket just nu. Tror det kommer bli en riktigt bra sommar i år alltså.





Bilder strax efter sommaren 2010!


Workie!

Godmorgon mina söta!
Då var man uppe igen då och snart ska man sätta sig på den där jäkla bussen och skava upp till a6. Jag hatar att åka buss alltså men min kära bil funkar ju inte just nu så har inte så mycket val. Haha. Idag blir det jobb hela dagen på Village och nu har vi fått in massa nyheter så passa på och kom in och kolla på alla vårnyheter vi fått in. Så hörs senare sen!




Kom även in och hämta våran fina Village katalog som är gratis. Den är full av massa insperation och fina varor.




Tröttis

Jag och min pluttis var ute och gick ungefär en timme vilket var så himla skönt. Det var inte så pass kallt ute heller så det var riktigt skönt. Och som alltid så blev det massa prat och skratt med den donnan.
Så nu har jag just fått i mig lite mat och ska snart krypa ner eftersom jag ska upp tidigt i morgon till jobbet igen.



Promenad

Hej babes!
Nu kom jag just hem från jobbet. Och snart kommer min Julia hit. Vi tänkte gå ut och gå en härlig promenad och bara tjöta massa. Det var ett tag sen vi gjorde de så det finns nog allt lite att prata om. Nehe nu måste jag slänga i mig något och äta innan.



Bild: jag och Julia i cypern i sommras!



Time for work!

Nu på förmiddagen har jag bara tagit de lugnt, fixat all tvätt sen igår och bara fixat allt. Så snart är jag redo för att bege mig till bussen för att åka upp till a6 och jobba lite.
 Idag är det ju bara ett kort pass men det är ju bättre än inget. Nu vill jag ju bara passa på att jobba så mycket som möjligt eftersom jag snart ska ha semester i två veckor. Nehe godingar nu hinner jag inte sitta här mer. Ha en bra dag så hörs vi senare.





Kladdmuffins!

Igår gjorde jag ju kladdmuffins till mina donnor som var på besök. Receptet hittade jag här. Dom var super enkla att göra och blev riktigt goda tycker jag allt.




Bilder lånade av http://www.bloggfamiljen.se/?blog=matplatsen



Sleepover

Igår hade jag ju sällskap av Rosanna och Alexandra stumpisarna. Vi fikade, pratade och skrattade som alltid. Sen gick jag och Alexandra ner till sportlife och körde ett hårt pass där sen gick vi hem och lagade lite mat. Sen hade vi en liten sleepover eftersom vi båda är ensama hemma nu. Så nu kom jag just hem från den underbara lilla skruttan eftersom jag måste fixa till mig innan det är dags att åka till jobbet.




Bild: jag och Skruttan efter vi hade kommit hem från cypern i september.



Rosie tid!

Nu kom just Rosanna hit så vi har just ätit lite mat och bakat lite goda kladdmuffins! Så nu ska vi snart fika lite och ta de lugnt innan vi ska ut och gå en promenad. Sen kommer även Alexandra gumman hit och gör oss sällskap.




Vackra Rosanna och jag på nyår!



Ledig!

Hallå snyggingar!
Gissa vad ?! Jo jag är ledig idag !!! Wiieee.
Så idag fick jag sovmorgon och sitter nu här i lugn och ro och äter frukost framför tvn. Idag ska jag passa på att städa och tvätta här hemma nu när man har tid. Sen ska jag även umgås med Alexandra pinglan och Rosie senare. Så det komer bli en kanon dag!


Trevlig kväll

Godmorgon snyggingar!
Igår hade jag och min underbara Alexandra en riktigt bra kväll. Det blev ju utgång för våran del även fast vi inte var så taggade på det först. Men sen så kom vi igång. Vi hamnade på sliver vilket var riktigt kul. Så jag och min pingla hade en kanon kväll med härligt folk.

Nu ska jag snart åka upp till a6 för att göra lite nytta, alltså jobba lite. Men i morgon kommer den dagen jag längtat lite till nu. Jag är nämligen ledig i morgon! Efter att ha jobbat alla dagar denna veckan så känner jag att det kan behövas. Nehe godingar vi får höras senare sen.


Two weeks!

Gissa vad det är idag ?! Jo det ska jag säga er, det är bara TVÅ veckor kvar tills vi åker till underbara Thailand! Så på fredag om två veckor lyfter planet mot sol, värme, bad, god mat och en härlig semester. Tror ni jag längtar just nu eller ?!
Idag åker nämligen härliga Ida och Marcus tillsammans med ett gäng och ska vara där i två veckor. Så nu blev man ju ännu mer sugen på att åka när man vet att deras plan lyfter IDAG! Åhhh jag vill med.
Men men jag får väl försöka bita ihop nu det sista innan det är våran tur.



Workie!

Då var det snart helg igen då. Haha fast jag märker ju inte riktigt av det eftersom jag jobbar helgerna med så för mig spelar det knappt någon roll. Idag blir det jobb precis som det vart/är alla andra dagar denna veckan men nu är det bara tre dagar kvar med jobb sen ledig! Haha som det ser ut just nu i alla fall.
Nehe nu hinner jag inte sitta här mer. Ha en bra dag godingar!


Work!

Godmorgon godmorgon!
Idag var det väldigt segt att ta sig upp. Har nämligen knappt sovit något alls inatt utan bara luggit och vridigt och vänt mig hela natten. Men men det är bara att ta sig upp eftersom jag snart ska iväg till jobbet. Idag blir det ju jobb nere på stan alltså på Village. Och nästa vecka kommer allt det nya roliga in i butikerna. Alltså vår sakerna.. wiiee, Alltid lika kul när det nya kommer.



Lasagne!

Idag var med ganska segt att trän alltså, har ingen motivation alls. Men nu efter känns det ju självklart hur skönt som helt. Konstigt de där med att det kan gå så lätt och bra ena gången och andra är verkligen pest och pina. Haha.

Just nu håller jag på att göra lite lasagne, har vart sugen på det hur länge som helst nu så idag fick det allt bli så. Och det är ju så smidigt att frysa in som matlåda med. Både gott och enkelt.



Sportlife

Hej babes!

Kom hem från jobbet för en liten stund sen, men jag är bara hemma och vänder. Jag ska nämligen ner till sportlife nu och köra ett hårt pass. Så nu ska jag bara slänga i mig lite opch äta sen på med träningskläderna. Usch idag sitter det väldigt långt inne att ta sig ner till gymmet, men måste man så måste man. Hörs senare!


Todays outfit



Vitt linne - H&M
Vit blus - Vila
Svarta jeans - Thailand ( Bangkok)
Stövlar - Hunter
Klocka - Jetset
Ring - Albrekts guld


Love high heels!



YSL



YSL



christian louboutin


Sunglasses

Detta ska absolut bli mitt nästa köp när man får en bättre lön alltså. Jag har alltid tyck att dessa Louis Vuitton solglasögonen är så galet snygga. Så när jag känner att jag har råd med det ska jag allt inskaffa ett par såna här godingar!



Nytt vinterland!

Idag satte jag klockan på 9.00 eftersom jag och Alexandra stumpan skulle ut och gå, men tyvärr vaknade man ju upp till ett nytt vinterland här hemma så då hoppade vi det.
Nu har jag just ätit lite frukost och ska snart fixa till mig lite. Idag har jag samma pass som igår så därför börjar jag ju inter jobbet förens vid 15.00. Innan det ska jag hinna städa och fixa lite mat.


Hårt pass

Hej babes!

Nu kom jag just hem efter ett svettigt pass på gymmet med min höna! Men shit vad jobbigt det var idag, crosstrainen höll på att ta dö på mig allts. Haha, men det känns ju väldigt skönt nu efter. Nu ska jag laga lite mat innan det är dags att krypa ner.

Såg att jag hade skrivit fel igår angående skorna. Dom är inte från ellos utan från halens. Så ber om ursäkt för detta. Så¨dom kan ni hitta där och dom kostar 1899 kr.




Bild: Alexandra gumman och jag i Thailand, januari 2010



Sportlife

Nu slutade jag just jobbet och ska springa bort till bussen just nu. Jag ska nämligen ner till sportlife och träna med Alexandra stumpan. Så idag får det blir ett svettigt träningspass eftersom jag inte gick igår, Haha. Jag återkommer när jag kommit hem igen sen godingar!



Dagens!

Det var ngon som tyckte de saknades lite dagen outfit här på bloggen så tänkte slänga in en idag. Så ska försöka skärpa mig på den fronten nu. Haha.
Det är verkligen jätte kul när ni skriver vad ni vill läsa och se här på bloggen så forstätt med det.



Blåa jeans - Gina
vitt linne - H&M
beige oversize blus - Vila
Öronhängen - Bikbok
en slarvig fläta på det.
Hope you like it!


Tips på bra blogg

Tänkte dela med mig av en blogg som jag tycker är värd att titta in på. Ni vet ju att jag länkade till Isabel Adrian för några veckor sedan. Men nu tänkte jag rekomendera hennes assisten Susanne. Jag fastnade för den direkt och kommer nog fortsätta att läsa den. Jag bara älskar ju livet i USA så jag tycker alltid det är lika spännande och läsa om det.


Susanne Jonsson


Sovmorgon!

Godmorgon mina små godingar!
Idag hade jag en riktigt skön och behövlig sovmorgon. Jag satte aldrig någon klocka utan lät mig vakna när det var dags. Så vid kvart i tio vaknade och det var så skönt att slippa göra det till något plingande. Haha.
Nu har jag just ätit lite frukost och ska snart börja sminka mig. Jag börjar inte jobbet förens vid 15.00 idag så jag har massa tid kvar här hemma. Skönt!


High heels

Hur söta var inte dessa godingar då ?! Och tro det eller ej men dom är från Halens. Men tyvärr kostade dom lite väl mycket annars hade jag klippt till direkt. Vad tycker ni om dom ?!


Våra tankar!

Det var någon som undrade vart i Thailand vi ska men det är inte helt hundra ännu. Vi vet i alla fall att vi ska ner till Krabi " ao nang" först och vara där kanske i en vecka. Vi var ju bland annat där förra året men vi trivdes så himla bra där så vi bestämde oss för att åka tillbaks.

Sen pratar vi kanske om att åka till Khao Lak för att få se något nytt. Vi var ju nämligen i Krabi, Kho Lipe, phiphi och phuket förra året så skulle ju vara kul att testa något nytt med.
Vi vill inte åka runt för mycket heller utan i såna fall hellre ta dags utflykter för att få se lite annat.
Så ser våra tankar ut nu men som sagt dom kan mycket väl ändras innan vi åker.
Någon som har något bra ställe annars att rekomendera i Thailand ?!




Vackra Poda! Så fint där. Det är favorit ön man åker till för att sola och bada från krabi över dagen. Helt klart bäst!



Recept!

Jag fick frågan om receptet på mina chicken enchiladas som jag brukar göra. Men jag gör alltid som på måfå så därför har jag inge exakta mått på hur mycket man ska ha eller så utan det är bara att köra. Haha

Man behöver:
 Kyckling filér
Tortillasbröd
cream fresh
Thai sweet chili. ( euroshoppers för den tycker jag är bäst.)
Ost.

Man tar och steker kycklingen i bitar och kryddar efter smak.
Sen när man har gjort det så tar man ett tortillasbröd och kletar på cream fresh, ganska rikligt sen häller man på thai sweet chilin på de och sedan kycklingen. Sen rullar man ihop dom som små "paket" och lägger lite ost på, sen är det bara in i ugnen tills dom har fått lite färg.
Serveras med ris någon god sås och en god sallad. Super enkelt och super gott alltså! I love it !




Ingen träning

Hallå babes!
Jag hade ställt in ett inlägg som ploppade upp nu vid sex tiden. Men tyvärr blev det inte som tänkt idag. Tanken var ju att jag och ALexandra stumpan skulle ha tränat efter jobbet men så blev hon inringd från jobbet så det blev ingen träning idag! Så nu sitter jag proppmätt och trött i soffan och resten av kvällen ska jag spendera här istället.


Work work!

Godmorgon!
Idag är det jobb som gäller igen då. Denna veckan kommer nämligen bara bestå av jobb mån-sön för min del. Fast alla pass är inte så långa men ändå. Idag är det öppning igen så ska snart springa iväg till bussen för att åka upp till a6. Alltså blir det på Albrekts guld ni kan hitta mig idag.
Men håll utkik för senare idag kommer jag slänga in receptet på chicken enchilada som jag har fått förfrågan om.






Härliga söndag!

Idag var det riktigt skönt att träna faktiskt. Jag trodde verkligen inte det för jag var så himla trött och seg från igår men när vi väl kom igång så. Och min mamma var jätte duktig faktiskt, hon kämpade på ordentligt så de var jätte kul. Sen åkte vi hem till mamma och pappa och åt lite och kollade på tv. Så nu kom jag just hem och vi var på graven innan med och det var så himla fint. Vi tände ljus och la en bukett med roser, så vackert.


Träning

Nu har jag just fått i mig lite mat och ska snart paka mina träningskläder för jag och mammsi ska vara duktiga lch gå till gymmet och träna. Tycker att vi är väldigt duktiga en söndag som går dit. Så nu ska min mamma med börja träna så det blir spännande. Sen blir det bara myspys resten av kvällen.



19 dagar!

Idag är det bara 19 dagar kvar till värmen, sol och bad. Åhh jag längtar så himla mycket. Nu när man vet att resan är bokad så kommer ju längtan fram ännu mer. Men som sagt 19 dagar, ni hör ju. Det är inte så långt ändå.


Ett år sedan!

Idag är det exakt ett år sedan jag vaknade upp och fick det hemska beskedet om att min fina farfar hade gått bort! Jag kan minnas det som om det var igår. Jag har aldrig misst någon så innan och det var fruktansvärt. Jag hoppas att det dröjer många många många år till innan jag får det beskedet igen.
Så idag ska jag och pappasi förbi farfars grav innan vi åker hem.
Vi saknar dig farfar!



Segis!

Idag är det en seg Johanna som skriver. Det var verkligen tur att jag var ledig idag alltså. Så nu ska jag snart sätta på en film och krypa ner i soffan och bara slappa.
Sen i eftermiddag kommer min kära pappsi och hämtar mig så jag ska spendera min kväll hemma hos mina kära föräldrar. Mer än så blir det nog inte idag. Haha!


Utgång på ingång !

Hallå mina gullungar!

Hoppas ni haft en bra dag! Min har beståt av jobb och slapp efter det. Idag var det jätte ul att jobba nere på stan eftersom dom har gjort i ordning butiken så himla fin. Kändes som ett helt nytt jobb helt plötsligt!
Just nu håller jag och min favo julia på att göra oss iordning för en grym utekväll.
Så nu ska vi snart gå iväg till förfesten med goa gubbar! Men jag återommer mer i morgon! Ha en bra kväll snyggingar!



Myskväll!

Hej snyggingar!
Hoppas ni haft en bra dag! Själv har man haft en kanon dag på jobbet som alltid nu för tiden. Jag får alltid så mycket beröm och feedback på jobbet så det känns så himla kul. Känns roligt att dom uppsakkat än.
Nu kommer snart min trollunge Alexandra hit och sedan julia stumpan med. Vi ska laga lite mat kolla på let´s dance och bara slappa. Sån myskväll blir det för våran del. Dom bästa tjejerna helt enkelt!



Julklapp

Tänkte visa er mitt super fina halsband jag fick i julklapp av bästa Alexandra! Som ni vet så älskar jag ju stora halsband och ringar för jag tycker det kan göra så mycket till ett tråkigt plagg. Så jag blev verkligen jätte glad för detta halsbandet. Det är super fint på verkligen. Så tack ännu en gång gumman!



Workie!

Godmorgon mina kära läsare!

Idag var det ganska okej att gå upp ändå, måste vart för min underbara dag jag hade igår när jag var ledig då jag bara kunde fixa allt här hemma. Idag är det jobb som står på schemat igen då, och även idag blir det öppningen. Men nu börjar jag ju komma in i det så det känns ganska skönt ändå. Sen resten a kvällen får vi se vad som händer.



Chicken enchilada!

Nu har jag just avnjutit en god middag här hemma. Jag har ju vart då duktig hela dagen och städat och tvättat så tänkte fortsätta med det rstan av dagen. Så det blev att jag lagade en super god middag och tände massa ljus här hemma. Det fick bli chicken enchilada, ris och god sallad till det. Det är nämligen min specialitet och det är bus enkelt att göra. Nu ska jag bara diska upp allt sen blir det film resten av kvällen.



Känna sanden mellan tårna!

Idag bokade vi :D
Den 28 januari till den 10 februari så befinner jag mig i underbara paradiset Thailand igen. Åhh jag längtar så himla mycket. Att ta sig igenom tre veckor nu innan vi sätter oss på planet kommer ju kännas som en evighet. Just nu är det ju inget bra väder där nere men jag hoppas verkligen att den blir bättre tills vi kommer för jag är så redo för sol, värme, bad och god mat nu. Lalala jag ska till Thailand!



Tvätten klar!

Nu har vi just hängt upp den sista tvätten för torkning och det måste man ju göra med klass så därför åker mina älskade Hunter stövlar på.  Haha har nästan på mig dom varje dag nu för tid. Idag har jag faktisk bara städat hela dagen och städat ut julen så nu har jag bara två julstjärnon och en adventsljustake kvar i fönstrena.
Annars är allt borta. Ganska skönt ändå måste jag säga, inte för jag hade så mycket julsaker men ändå. Nu tänkte jag snart slänga mig i soffan och sätta på någon bra film.



Lyxfrukost!

Hallå snyggingar!

Idag eftersom jag är ledig så lyxade jag till det men en lyxfrukost nu på morgonen. Den bestod av äggröra, bacon, goda mackor med massa gott på, te, juice och yoghurt med lingor. Haha mätt och go blev man i alla fall.

Sen efetr frukosten så slängde vi ut våran älskade julgran, tyvärr har den börjar barra så mycket så vi bestämmde oss för att ta ut den nu innan det blir för mycket.
 Så idag blir det bara ene fixa och trixa dag för min del. Tänkte snart ta och börja städa upp ordenligt här hemma innan det är dags att börja med tvätten.



Som en lördag!

Hej babes!

Idag är det ju som en lördag vilket jag inte hade någon anning om så det visade sig att jag fick sluta vid fyra idag idag istället för vid sex. Det var ganska skönt ändå måste jag säga och sen så fick jag reda på att i morgon är det som en söndag, vilket innebär att jag är ledig eftersom jag skulle ha jobbat på stan. Även det ganska skönt och behövligt så jag kan börja städa här hemma.

Just nu står jag här och ska baka en hallonpaj tänkte jag. Snart kommer även Anne och Jonas hit och hämtar upp lille Max så då lär dom nog vara sugna på lite paj. Resten av kvällen kommer bestå av massa film och myspys här hemma.



Time for work!

Godmorgon, godmorgon!

Nu har jag just fått i mig lite frukost och fixat matlådan för idag. Snart är det dax att springa bort till bussen för att åka upp till a6 för ett arbetspass igen. Även idag ska jag ha öppningen och vara ensam och likaså idag är jag ganska nervös. Men inte för öppningens skull utan mer om det kommer kunder och jag inte vet vad jag ska göra. Haha. Det är mycket svårare att jobba i en guldaffär än vad man någonsin hade kunnat tro, men även mycket mycket roligare också. Nehe nu hinner jag inte sitta här mer. Ha en bra dag mina snyggingar!




Bild: jag i halmstad vid nyår! Så otroligt vackert var det denna morgonen.


Baddräkt ?!

Alltså hur snygg är inte denna baddräkten?! Jag tycker verkligen den är galet snygg men jag vet att jag inte skulle trivas i den annars skulle jag verkligen ha klickat hem den. På rätt person så lär den ju vara galet snygg i sommar. Vad tycker ni ?! Hiss eller diss ?!


I mitt H&M paket!

I mitt paket jag fick igår kom en av mina underbara bekinisar som jag hade beställt, ett par solglasögon och ett vanligt linne. Bikinin kommer bli kanon snygg när man har fått lite färg så nu ska jag bara vänta in den röda fina med, dom kommer bli perfekta.




Work!

Idag har det vart jobb mellan 9.30-18.00 på albrekts och lika så i morgon och på fredag. Jag var ju ganska nervös idag på morgonen men tyckte jag sköte det ganska bra ändå men nu ska jag bara göra det i morgon med och på fredag. Haha.

Direkt efter jobbet skyndade jag mig hem snabbt och bara slängde i mig en macka och tog på mig träningskläderna för att bege mig ner till gymmet med min underbara Alexandra och J. Så nu kom jag just hem och ska bara slöa lite framför tv innan det är dags att krypa ner.




Hahaha vi är ju som vi är ;)





Nervös!

Godmorgon babes!

Idag är jag lite extra nervös eftersom jag ska öppna på jobbet för första gången själv. Men det kommer nog gå bra men sen ska jag även jobba själv fram till lunch och det är nog det som skrämmer mig mest eftersom jag inte är helt hundra på allt ännu men men jag kan ju inte göra mer än mitt bästa. Så de ska nog lösa sig tillslut!
Men håll utkik så ska ni få se vad som gömde sig i mitt h&m paket!



Änglarna!

Nu har jag äntligen fått se Victoria Secret och jag säger bara en sak! Jag dör så snygga dom är. All utstrålning dom har och dom vackra vingarna och underkläderna. Jag skulle kunna göra vad som för att få vara en ängel för en dag eller att bara få sitta där och kolla när dom går i verkligheten. Jag står fast vid att dom är dom vackraste kvinnorna helt klart.


Ny öronhängen

När vi var i halmstad över nyår så åkte vi även in en sabbis och gick på stan och då så kunde jag inte låta bli dessa fina öronhängen. Och så var det även 50% på dom på bikbok så det var ju ännu bättre. Dom är mycket finare på än på bilderna men ni fattar.  Visst är dom fina ?!



Nu har jag just vart och hämtat ut mitt pa...

img_0960 (MMS)

Nu har jag just vart och hämtat ut mitt paket från h&m som kom idag. Så tänkte visa er senare vad som döljer sig där i. Så håll utkik


Nyår del 4!


Nyår del 3!


Nytt liv ?! haha

Godmorgon babes!

Idag ska mitt nya liv börja
. Hahah hur många gånger har man inte sagt det tror ni. Men ne nu ska jag verkligen ta tag i träningen och allt annat för att ordna upp ett bra och hälsosamt liv. Så nu ska vi snart åka och hämta upp pappsi och sedan åka ut till bankeryd för att träna på sportlife där.
Så jag min kära syster och J ska köra ett svettigt träningspass och sedan äta lunch med pappsen min. Sen resten av dagen blir att fixa här hemma. För jag är ju som sagt ledig idag! wiiee!



Nyår del 2!


Nyår del 1

Hej snyggingar!
Hoppas ni har haft en bra nyår!
MIn har vart helt underbar, vi åkte ju ner ett gäng till halmstad till min farmors sommar"stuga". Så det blev en kanon nyår med god mat, skratt, prat, dans, drika och trevligt sällskap. Tyvärr hinner jag inte skriva så mycket mer just nu eftersom jag ska iväg till jobbet men jag ska slänga in massa bilder senare så dom får tala för sig själv.