Lite mer bilder



Koh Lipe



Koh Lipe



Koh Lipe



Koh Lipe



Phi phi



Phi phi



Phi phi



Phi phi



Phi phi



Phi phi



Phi phi



Phuket



Phuket



Phuket



Phi phi



Phi phi



Phuket


Phi phi




Phuket




Phuket




bilder

Mer bilder kommer ikvall. Det tog san himla tid att lagga upp dom just nu och vi ska checka in pa varat hotell nu och sen ga till stranden sa ni far klara er sa lange :) Men kolla in senare sa kanske jag har hunnit lagga in lite fler.

Dessa bilder ar fran koh lipe.




Phuket

halla mina kara lasare !
Vi ar ledsna for den daliga uppdateringen men vi har inte haft tid och sa har vi ju semester med som sagt :) Men nu kom vi just till phuket efter har vart nagra natter pa Phi phi. Sa nu ska vi springa ner till standen och gotta oss i varmen men vi skriver igen senare sen och da kanske de funikar att slanga in nagra bilder med. Ha de sa bra sa lange.


Utflykt i djunglen

Jag hade tyvarr skrivit en riktigt lang text till er om vad varan tripp inneholl men sa sjalvklart nar jag var fardig sa forsvann allt. Sa jag skriver bara lite under varje bild sa ni forstr lite hur varan utflykt var idag :)
I kvall ar det sista kvallen har i Ao Nang med sa vi ska bara stanna pa hotellet och packa varna vaskor for i morgon bitti aker vi till en vacker o som heter Koh lipe dar vi ska stannar nagra natter, dar kommer de bli massa sol och bad! Ska bli skont att fa se lite annat nu med efteesom vi har vart har pa samma hotell nu i 10 natter. Men vi har trivt riktigt bra har sa det har vart underbart och hotellet verklogen jatte fint. Men nu ar det dags for lite annat.

Bilderna kan jag ju tyvarr inte vanta och dom kom inte riktigt i ordning men ni fattar nog! Ha det bra s hors vi naste gang kanske nar vi ar pa koh lipe i stallet :)






Nagot som jag inte kan fatta ar hur dom som har hand om elefanterna bara kan sitta pa huvudet medans dom gar. Att dom inte aker ner, men dom ar val rutenerade nu kanske ;)



Jag matar en av de sota elefanterna.



Jesper matar sjalvklart med :)



Jesper pavag ner for trapporna ;)



Plutten igen!



Jag pavag ner, jag var livradd for det var sa brant.



Varan elefant.




Hela truppen.



Jag och baby .



Nar vi kollade upp sa lag de sjalvklart en acklig giftig orm over huvuden pa oss.



Ormen igen.



Den varma kallan som var ca 40 grader varmt, jatte skont.



Plutten i vattnet



Stekan



Jag i djunglen



Den narturliga fina poolen mitt i djunglen



Jesper dyker



Vattnet var helt underbart.



Jag igen




Jesper i trapporna



Madromms trapporna.




Bara 469 trappsteg bestigna resten att ga.



Jag pa vag att do uppfor.



antligen uppe vid den vackra utsikten.



Jag njuter av utsikten och att vara uppe.



En av deras budda som var pa toppen.



Gubben njuter av att vara uppe med.




Plutten vid buddans drak hand.


Sol och bad !

Va kul att ni tycker om nar man lagger upp bilder! Haha man marker direkt att det ar manga mer som ar inne och kollar da, vilket alltid ar kul. Just nu kom vi tillbaka efter en svang pa stan med mat och lite annat fick infor sondag da vi aker till koh lipe i nagra dagar! Som vanligt har vi haft bra vader har sa vi akte till prah nag idag och solade och badade. Sen nar vi kom till bara till ao nag sa tog Jesper lite massage och jag fixade naglarna och fotterna. Sa idag bjuder jag inte pa sa jatte mycket bilder tyvarr eftersom det tar san himla tid att lagga upp alla men nagra i alla fall.
I mon ska vi ju gora en utflykt med, vi ska ju rida elefant och bestiga ca 3000 trappsteg och lite annat i junglen sa da lar jag komma med lite bilder efter de. Men som sagt ni vet att vi lever och forsatt kolla min blogg. Tycker det ar himla kul att ni ar trogna lasare aven fast man ar borta.



Varldens sotaste lilla kille. Jesper bara alskar honom och han lika sa. Sa idag nar vi gick forbi honom igen sa sprang han fram och kramade honom och blev jatte glad och som vanligt nar vi skulle ga sa borjade han grata. Jag dar sa sot ar han, vill ta med honom hem!



Jag och plutten i varmen !



Vi tva!



Puss !



Mina fotter, rosa med blommor och parlor.



Samma rosa som pa tarna och aven har med blommor.



Avslutade kvallen med en god glass!


Jag kan tyvarr inte vanda mina bilder har i thailand sa ni far forsoka sta ut med de anda tyvarr! Kanske kan ga pa nagon annan dator! Men som sagt detta far ni noja er med idag :)




Nu far ni massa fina bilder !

Hej dar hemma!

Haha far be om ursakt for den daliga upp dateringen men de senaste dagarna har vi haft fullt upp.
Det ar fortfarande 30 grader och uppat, helt underbart maste jag bara saga. Vi har vart pa lite utflykter och sen de tre senaste dagarna har vi tillbringat med Alexandra och Robin vilket har vart super trevligt! Lite synd att dom akte hem i dag dom sma turturduvorna, kommer sakna deras sallskap.

Tiden med dom hittade vi pa massa skoj, vi var ute pa poda island forsta dagen och hade skont i solen och sedan pa kvallen blev det god mat och en utgang.
Andra dagen hyrde vi en bat for killarna ville fiska. Det ar en ganska lang historia men jag gor den kort genom att bara beratta de bra. Men som sagt vi fick en hel bat for oss sjalva sa vi fiskade, haha jag och Alexandra var det basta teamet maste jag saga. Sen badade killarna lite fran baten och snorklade. Sa det var en riktigt mysig dag pa baten, helt perfekt. Efter det bliv det mat och shopping!
Sen sista dagen ( alltsa idag) Blev det bara att ligga pa starnden och ha de trevligt eftersom dom inte kunde ligga sa lange eftersoam dom var tvunga att gora sig i ordning.

Sa nu ar det bara jag och Jesper kvar har i underbara thailand, sa i mon blir det en tripp till en o sen i over morgon ska vi pa elefant riding i junglen och ga till tiger cave temper och bestiga ca 3000 trappsteg, vilker kommer bli sjukt jobbigt! Haha men de ska bli rikigt kul sa kolla garna in senare sa far ni nog se bilder pa det.

Men hoppas allt ar bra dar hemma i sverige och va kul att ni gillar att folja vara bilder och allt.







Lite bilder fran resan




Varma bangkok!

Hej babes!

Nu sitter vi har i varma Bangkok pa vart fina hotell. Men tanken ar ju att bara stanna har i natt och sedan i mon flyga ner till Krabi! Men ni kan nog inte fatta hur skont det ar att fa bada och ha de skont medans ni andra fryser i kalla sverige. Flygresan gick mycket bra och vi landade i bangkok vid 4 tiden och var val frame vid vart hotell strax innan fem. Alltsa pa deras tid. Men ikvall nu har vi bara haft de skont och badat och atit gott. Sa jag hoppas ni har det bra dar hemma.
Sa fort satt kolla in har eftersom jag ska forsoka uppdatera sa gott de gar!




Gubben pa flygplatsen!



Jag pa flygplatsen




Jag i varan morronrock och tofflor pa hotellet



Jag innan middagen



Gubben efter middagen, vid hotellet



Vid poolen pa kvallen!


Det kommer ju komma finare och kanske roligare bilder att kolla pa nar vi ar nere i krabi, sa jag ska forsoka fa tag i en dator sa mycket jag kan sa ni kan folja varan resa!



Thailand

God morgon babes!

Nu är allt klart så jag ska bara äta upp min frukost sen vid 10.30 beger vi oss mot ladvetter! Idag lämnar vi kalla sverige för varma Thailand i en månad. Det ska bli så himla skönt att få värme och sol. Men jag kan inte fatta att det är idag vi åker. Så jag går här som om ingenting ;) Kanske är skönt det med. Men jag ska försöka blogga så mycket jag kan/hinner så glöm inte bort att kolla in här ändå. Och självklart ska jag försöka lägga in lite bilder om de går :) Skulle vara kul att få visa er lite om vad som händer på våran resa. Men ta hand om er så kommer jag tillbaka ordentligt den 12 Frebruari igen :) Huges and kisses !


Snart är det dags!

Hej babes!

Nu åkte just Julia pärlan hem. Hon kom till mig efter sitt jobb innan, så vi fick lite til ihop nu innan jag åker i alla fall :) Hon är bäst.
Innan det så var jag och pappa och fixade mitt abonomang och min iphone .¨Den fanns inte hemma så jag får den om två veckor men det gör ju inget för jag hade ju inte tänkt att använda den förens jag kommit hem ändå. Så när jag kommer hem så kommer en ny mobil att vänta med :) Det gillar vi!

Nu är nog allt packat och klart, så ska bara se vad jag ska ha på mig i mon när vi åker. Det är ju ganska jobbigt just de med kläderna när man åker nu när det är så kallt här men så varm där. Men de löser sig väl. Nu ska jag gå och fixa de sista och kolla igenom allt igen. Sen får det bli att försöka sova! Så god natt mina kära läsare så hörs vi i mon.




Bild: Jag och Julia på nyår!



Jag blir tokig!

Just nu springer jag här och yrar om kring som en tokig höna! Jag hatar att packa och alla säger att jag ska packa lätt men va fasen hur svårt är inte de då. Känns som jag knappt packat något men ändå så ser det as mycket ut! Jag blir tokig på detta. Jag måste nog snart åka och väga väskan på pappas jobb så jag vet hur mycket det är. Haha så jag inte få för mycket ;)
Känns som jag har glömt nästan allt men jag tror jag har fått ner det, usch va jag hatar att packa. Men men det måste ju göras det med. Menn hör av mig senare och säger hur de gick ;)




Naglarna!

Good morning :)

Nu sitter jag här med min frukost och ska snart bege mig iväg och göra mina naglar. Idag får det nog bli enkla snygga ganska korts franska tror jag. Tänkte se om dom kunde måla något snyggt mönster på dom när jag ät i Thailand så då är de bäst med vanliga idag. Ska nog även korta ner dom en bra bit så man inte behöver smälla i dom så mycket så dom åker av under resan. Så vi får väl se om dom håller tills jag kommer hem ;)

Sen efter det ska jag till jobbet både på stan och a6 och hämta lite saker och även säge hejdå till godingarna där .Och sen ska jag träffa min lilla Julia och säge hejdå till henne. Kommer sakna henne jätte mycket.
Sen under dagen om min kära pappa ska in till stan något så ska vi fixa en iphone ! Jippi. Men den får ju självklart stanna hemma under resan så den inte går sönder det första den gör ! Men ha en bra dag snyggingar!


P.s, i mon åker vi ;)



Bangkok - Krabi

Nu har jag och Jesper just bokat flyg från bangkok till krabi och sendan två nätter i krabi :) Känns skönt att veta att man har allt de i början fixat. Vi hittade ett jätte fint hotell i krabi som vi bokade för en bra peng. Så de kommer nog bli kanon tror jag allt. Känns ju himla bra att ha första natten i bangkok med så man kan få vila lite och duscha och så efter en lång flyg resa. Nu blir det att ta något att äta innan det är dags för sängen :) Natti natt





Home!

Nu kom jag just hem. Idag var det väldigt lugnt uppe på a6. Så ganska seg dag tycker jag allt. Efter jobbet åkte jag och pappa till farmor en sväng. Inte roligt detta men hon tar det ganska bra ändå.
Så nu ikväll ska jag bara ta de lugnt. Jesper plutten kommer sen med så vi ska väl gå igenom lite vad som ska med, tror jag börjar packa i mon istället för då kan jag inte trycka ner lika mycket kläder ;)
Så i mon blir det att göra naglarna, träffa Julia, packa och vara nervös ;) haha.
Ha en bra kväll så hörs vi kanske senare sen snyggingar!





Bild: Nyår, haha fråga inte vad jag gör med armen ;P




Va fort det kan gå ?!

hej mina kära läsare!

Som ni kanske förstod så gick min kära farfar bort igår natt. Så hade vekligen ingen lust att skriva här igår mer än att hedra honom med en bild! Det var en himla jobbig dag igår och sån himla hemsk tajming eftersom att jag och Jesper åker nu på tisdag! Känner mig inte så jätte taggad just nu men de kanske inte är konstigt! Men vi ska försöka se om dom kan sjuta upp begravningen tills vi har kommit hem så jag får vara med på den om de går. Vill ju inte missa den, även fast de är så himla sorgligt och ingen rolig sak så vill man ändå så vara där för att få säga hejdå till honom! Så vila i fred farfar lilla! Vi kommer sakna dig, du var en riktigt bra man.


Igår var det bara jobb en liten stund på dagen sen var det bara att åka hem inte göra något. Hade ingen ork till nåt efter jobbet. Och lika så idag blir det jobb, min sista jobb dag nu på en hel månad! Haha ganska skönt ändå för sen när jag kommer hem är jag fit for fight igen :)  Sen ska jag faktist börja packa så jag märker om det är något jag måste köpa innan jag åker så hinner jag ju de på måndag!
Men ha en bra dag godingar!






Vi kommer sakna dig farfar!


Mobil

Är så himla sugen på en Iphone juste nu. Har ju en iphode touch som jag fick julen 08 och den är nästan exakt lika dan som en Iphone bara att sen saknar ring funktionen och kanske några andra funktioner. Så var och pratade lite med dom på 3 idag och det visar sig att mitt abonomang hade gått ut så att jag kan förlänga de och få en Iphone på köpet vilket gjorde mig väldigt intresserad :) Så det ska jag verkligen tänka på. Men får nog kanske ta de när jag kommer hem från thailand, hinner nog inte innan!



Ändrade planer

Det blev lite ändrade planer inför kvällen. Skulle ha träffat Julia en sväng men det blev tyvärr inte så. Men nu ikväll har vi haft gäster, min pappas barndoms vän/ vän till familjen är här med sin thailänska tjej och hälsar på. Så det har mest vart prat om thailand idag :) Det har vart mysigt, så i mon ska hon laga thailäns mat till oss vilket ska bli spännande.
Nu blir det att sätta på en film som man kan somna till, är väldigt seg just nu. Och i mon är det jobb igen så då är det bäst att vara pigg.

La in några bildr på facebook innan också från nyår, haha de har verkligen tagit hela kvällen. Det är inte lätt att välja ut några bilder fårn 600 bilder ;) Och sen så är ju inte facebook de snabbaste att lägga ut bilder på heller.



Allt klart ?!

Kom just hem efter en dag med massa fix och don! Nu har vi nog inskaffat oss allt vi behöver inför resan nästa vecka. Och så har vi äen växlat lite pengar så det är klart, känns himla skönt faktist. Så nu har älsklingen åkt hem för att sova lite för han ska jobba natt nu ikväll så han måste ju sova lite innan.  Har vart en jätte mysig dag mysig dag med min plutt! Så jag ska sätta igång att städa lite här hemma innan våra gäster kommer senare ikväll.
Ikväll blir det nog att tillbringa med Julia med, vilket alltid är lika trevligt.



Forex

god morgon !
Idag blir det  mest att fixa de sista innan resan! Jag och älsklingen ska åka och växla pengar, köpa de sista som typ schampo och balsam, lite tvättmedel man kan ha med, medecin och massa andan nödvändigt. Sen blir det att böja med allt annan inför resan som att börja tvätta och kolla vad som ska med. Ska bli lite mysigt faktist!
Sen ska vi bort till pappa och kolla på försäkringspapprerna och göra kopior av passet i fall de kommer bort :)
Så babes ha en bra dag så hörs vi senare!



Thailand!

Nu är det bara 5 dagar kvar tills vi åker! Det ska bli så himla skönt att få lämna all denna snö och bara få komma till värmen och njuta ! Så i mon ska jag och älsklingen åka och växla pengar, och försöka köpa de siista innan vi åker :) Så det börjar närma sig nu! En månad i värmen med sol och bad och god mat och dricka. Och massa fina utflykter till olika fina öar, det ska bli så galet skönt :)





Hallå babes!

Tänkte ta lite kort om vad som har var de senaste dagarna nu!


Stockholm:  KOm ju ner på söndags kvällen och då blev det mat och vin på en mysig resturang! Och massa prat!
På måndagen blev de att tillbringa hela dagen på stan för lite shopping! Men hittade inte så mycket så det blev verkligen lite shopping ;) Fick med mig ett par skor hem, ovanligt va ?! haha. Sen bara lite smink och två par öronhängen. Men det var mysigt ändå. Sen efter det åkte vi bara hem en snabbis och piffade upp oss lite för att sedan ut och äta och dricka lite vin! Hur trevligt som helst! Haha säger bara Elefanten, sofie ;)  Sen var det dags att bege sig hem igen! Tiden gick så himla fort hade velat stanna några dagar till. Men som sagt fick ju lite tid med min pärla i alla fall. Har ju saknat henne så! Men i februari efter jag kommit hem så kommer hon hem och hälsar på, så då får jag ju se henne igen :) Det var kanon dagar i stockholm!










Onsdag:  Började med en mysig fika på bernads med Alexandra ! En trevlig sådan men även en jobbig i början! Haha eller vad säger du Alexandra ?! :) Efter ett tag med massa prat och skratt så åkte vi upp till a6. Jag fick med mig ett par öronproppar som jag ska ha på flyget, och min efter längtade jacka som jag inte vet varför jag inte köpt tidigare. Men nu har jag den äntligen :) Och så självklart lite nya underkläder. Så det var en misig förmiddag! Efter det åkte jag hem till Julia gumman! Blev att umgås med henne en stund och som vanligt blev det massa prat och skratt och så lagade hon god mat till mig med!
Resten av kvällen tillbringade jag med min kära familj hos min morfar. Var himla bra dag rätt igenom verkligen! Såna dagar gör en glad.

Torsdag: Idag var det jobb mellan 11.00-16.00. Det var inte alls mycket folk på stan idag. Dom vill väl inte gå ut i onödan antar jag för det hade inte jag velat. Sen efter det blev det en sväng på stan eftersom jag ändå så var tvungen att invänta min mamma som slutade vid 18.00. Så då hittade jag ett par vanliga jeans vilket jag i stort behov av. Och gissa vad, dom kostade bara 199 kr. HUr bra är inte de ?! Så skynda er till gina och fynda dom! Så nu ikväll blir det bara mys med älsklingen som snart kommer! Så ha en bra kväll gullungar!





Bilderna är tagna med min gamla kamera så bilderna är inte så super bra, men dom funkar ;)





Work.

Jag vet att jag har vart himla dålig på att blogga nu de sista men jag ska verkligen ta tag i de nu innan jag åker :) Men idag väntas jobb, en ganska kort dag vilket är ganska skönt ändå. Sen efter det ska jag nog hem och börja skriva pack-listan och sedan se vad jag och baby behöver köpa. Men jag ska allt skriva lite mer för er när jag kommer hem sen. Lite vad som har hänt de sista och hur de var i stor staden. Men ha det så bra så länge så hörs vi senare babes!






Fullrulle

God morgon snyggingar!
Hinner bara skriva några rader innan jag ska in till stan på en mysig frukost med Alexandra, sen efter det blir det att träffa Mathilda och efter henne blir det Jula :) Fullrulle idag, efter allt det blir det att åka till min kära morfar för han fyllde år i förrgår. Så nu ska jag skynda mig iväg i det snöiga väädret så jag får skriva mer senare ! Ha en bra dag!



Shopping

Halå godingar!
Hoppas ni har det bra där hemma i lilla Jönköping ;) Själv sitter man här i stor Stockholm och och och hänan ska snart dra oss in mot stan för en mysig dag med massa shopping, prat och fika :) Haha ska hålla i pengarna jag vet, men lite måste man ju få unna sig :) Så får se om jag hinner skriva mer sen. Men nu ska vi skynda oss iväg. Så ha en bra dag så hörs vi ikväll eller i mon.


Stor staden!

Hej babes!

Nu sitter jag hr i stor staden och har de trevigt med Hönan! Hon hämtade upp mig vid stationen innan idag så åkte vi hem till henne och David och lämnade väskan sen åkte vi till en ur mysig resturang och åt god mat och drack ett glas vin och bara tjötade. Så nu kom vi hem till henne och ska snart hoppa i sängen ! Är så kul att få umgås med henne.
I mon blir det shopping runda i stockholmhela dagen ;) Får se om jag lyckas hålla i mina pengar. Haha tror det kan bli svårt när jag kommer till zara och topshop. Mina älsklings butiker ;) Men men har inte tid att sitta hr nu! Ha en bra kväll.


Stockholm!

Nu har jag just packat min väska och gjort mig i ordning. För om en stud sätter jag mig på bussenn vidare till Stockholm till min efterlängtade Sofie :) Ska bli så himla kul att få träffa henne igen, har verkligen saknat henne. Så jag stannar tills på tisdag så vi ska bara ha de kul och shoppa.
Kul att få komma iväg äntligen, vi båda har jobbat så olika så det har inte funnits någon tid att ses men nu hittade vi allt lite tid så då får man allt passa på!
Så jag kommer hem på tisdag kväll igen men vi kanske hörs innan med bror på om jag har tid att skriva något litet till er. Ha de bra godingar!





Avatar!

Igår var ju jag och busan på Avatar! Jag tyckte faktist den var bra. Den var ju galet bra gjord om man säger så. Så jag kan fatta att den tog tid och att den var dyr att göra. Kanske inte en sån film som är högst upp på listan i min smak men jag tyckte ändå så den var sevärd.
Julia hade lagat en sån super god middag till mig när jag kom till henne igår efter jobbet. Haha sånt lyx man har. Så vi hade en super mysig kväll med mat, skratt och bio. Gumman du är bäst!





Work!

Igår gjorde jag och älsklingen inte alls för mycket! Vi låg helt utslagna i soffan nästan hela dagen ;) haha riktigt skkönt. Den enda kraftansträgningen vi gjorde var att ta oss in till stan och hämta min bil på kvällen.
Nu ska jag snart iväg till jobbet. Skönt att göra lite nytta faktist.
Sen efter jobbet ska jag och Julia åka hem till henne och laga lite god mat och ha de mysigt innan det är dags att åka till bion! Det blir Avatar idag. Tror det kan vara ganska se värd ändå, det är många som säger det i alla fall :) Så min dag ser mycket bra ut! Ha en bra dag godingar!


2009/2010

Gott nytt år mina kära läsare



Hoppas ni hade en riktigt bra nyår igår/natt för det hade jag! Vi hade de så himla kul, bästa nyår på länge om man säger så. Började med att allt skulle fixas på dagen med mat och massa annat så de var fullrulle redan från början! Sen åkte jag hem och gjorde mig i ordning hos Julia med henne och Jonna! Riktigt mysigt att bara få vara tjejerna först!
Sen åkte vi in till Lucas och började de roliga, så vi hade 3 rätters och massa dricka!
Sen efter all god mat och prat och kratt så var det dags för ännu mer skratt! Då blev det spel " Med andra ord" SÅ himla kul! Jag och Julia vann ju såklart! Sen fortsatte de med mer dricka, skratt och massa dans. Sen var det helt plötsligt tolv slaget vilket fick firas utanför och kolla på smällare. Sen åkte vi ner till stan till Idag och Marcus och körde de sista rycket där med dricka, skratt och dans!

Min kväll var kanon. Fick fira med mina favoriter och bara ha kul. Vi var en härlig blandning med folk men det var nog det som gjorde de så bra.
Nu fick ni höra i korta drag om min kväll. Hoppas nui får ett mycket bra år nu!









































Haha har över 600 bilder så ni får kolla lite mer på facebook sen om ni vill se mer :)