Smyckesträd

Tänkte tipsa er om vårat fina smyckesträd som vi har på jobbet (albrekts guld). Jag har alltid velat ha ett smyckesträd så när jag fick syn på detta så kunde jag inte låta bli, och dom är väldigt poppis så vi säljer väldigt bra av dom. Nå vad tycks ?!



Vänskap

Jag tänkte jag skulle visa er min underbara tavla jag fick av min Julia! Åhh den är så fin och hon har verkligen gjort ett kanon jobb med den. Jag tycker om den så himla mycket eftersom det är verkligen så vi. Jag kunde inte få någon bättre julklapp av henne.
Hon har nämligen gjort en tavla med massa kort på oss, sen har hon även skrivit om hur vi lärde känna varandra, haha så klockrent verkligen!




Hur fin är den inte då ?! Jag har världens bästa Julia helt enkelt!





Usch

Idag är det ingen pigg Johanna som skriver. Har inte sovit en blund i natt har bara luggit och vridigt och vänt mig och mått så himla dåligt. Känns verkligen som spyan sitter i halsen. Började känna mig hängig igår redan och nu är jag rädd att jag åkt på något. Så tyvärr fick det inte bli något jobb för min del idag. Buuhuu.





Just nu har jag lite rast här på jobbet me...

img_0954 (MMS)

Just nu har jag lite rast här på jobbet men tänkte visa er det söta halsbandet jag har på mig idag. Det är en rosett i guld och jag gillar den jätte mycket. Vad tycker ni ?!


Bikini

Kunde bara inte låta bli att klicka hem tidigare idag lite nya bikinisar från H&M. Jag tyckte det passade perfekt att få lite på fyllning med bikini nu när vi ska åka till Thailand igen. Så det fick bli lite klickande, men kunde inte bestämma mig över leopard bikinin så den ska jag tänka på.



Två underbara färger när man ska bli lite brun!



Är lite osäker på leopard bikinin men ett par nya solglasögon fick det även bli.



Inför nyår

Min kväll har jag tillbringat tillsammans med min Julia stumpis borta hos Robin. Vi gick nämligen bort till honom för att planera inför nyår. Vi ska nämligen åkte iväg till halmstad till min farmors sommarhus som hon har där. Så vi har bestämmt mat, lekar och massa annat kul. Haha sån lite festkommite är vi tre nu. Jag tror det kommer bli en super mysig och bra nyår! Jag längtar verkligen nu!



Jag och Robin lilla förra nyår ;)



Haha lilla jag och Julia förra nyår, va små vi kändes ;)


Work

Hej babes!

Igår hade jag och min underbara Alexandra sleepover här hemma. Det är alltid lika kul att vara med den donnan alltså. Är så glad att jag har henne. Sen idag på morgoen så vaknade vi av att min chef från albrekt ringde och undrade om jag kunde hoppa in och jobba vilket jag även ska göra i morgon.
Men börjar känna mig lite hängig så jag hoppas inte jag åker på något nu för det har jag inte tid med.


MINA NYA HUNTER!

Nu har jag äntligen fått mina efterlängtade HUNTER stövlar! Jag skickade ju bud med min underbara Julia när hon åkte till London för några veckor sedan och så i förrgår så hade hon med sig dom och jag bara älskar dom.
Jag valde svarta eftersom det funkar bäst till allt. Så dom kommer nog bli mina favoriter nu som jag kommer springa runt i alla ruskdagar!


Juldagen!

Annan dag var det ju som sagt utgång som gällde. Vi började har hemma jag, Julia, Rosanna, Emma, Janna, Junita, Lollo och Sara. Det var riktigt trevligt, Så det blev massa prat, skratt, dans och massa dricka. Sen gick vi vadre till sliver där vi spenderade hela våran kväll med massa härligt folk och dans.
Sen fick jag nattgäster av Rosanna och Julia här hemma så det var riktigt mysigt så jag slapp sova själv. haha! En perfekt juldag blev det i alla fall!



Ingen rast eller ro här inte!

Hallå godingar!

Hoppas ni haft en underbar jul. Min har vart helt underbar verkligen, men den går ju över så snabbt. Firade julafton med min kära familj och sedan på kvällen hos Js familj!
Det kunde inte bli bättre alltså.! Tyvärr har J med sin min systemkamera till sälen nu så jag kanske visar er bilder från julafton någon annan dag istället.

Jag skulle ju har vart ledig nu tills på torsdag men igår ringde dom från albrekts och undrade om jag kunde hoppa in och jobba idag, så nu ska jag snart bege mig upp till a6 igen då. Haha ingen rast eller ro här inte.




Bild: min fina julgran här hemma!


Workie!

Gooodmorgon snyggingar!
Alltså jag skämms för att jag inte hinner blogga. Men det är verkligen fullrulle hela tiden. Men nu är det bara idag och i morgon som det är jobb sen är jag ledig i nästan en vecka. Åhhh de ska bli så skönt och behövligt!
Igår vid 11 tiden kom min efterlängtade Alexandra hit en snabbis så vi kunde träffas innan jul nu! Vi har inte kunnat ses på så länge tack vare att vi båda har jobbat så dumt. Men ig¨år fick vi i alla fall en timme ihop och det blev massa prat, skratt och mysig julklapps utdelning! Jag tänkte visa er senare om jag hinner vad jag fick av henne. Jag blev jätte glad för det jag fick! Så tack hjärtat!




Min skruttis och jag!



Miss you babes!

Jag saknar mina favoriter !




Bilder från cypern i sommras!




Workie!

Idag fick jag i alla fall sovmorgon till kl.9.00 innan det var dags att gå upp! Så nu har jag just fixat iordning mig för en dag på jobbet. Även idag blir det jobb hela dagen, men tiden bara springer ju iväg på albrekts så det kommer kännas som en halv dag! Sen som tur är så kommer min kära mamma och hämtar mig så jag slipper åka buss hem vilket ska bli riktigt skönt.



Promenad

Hej babes!

Idag var det jobb mellan 12.00-20.30, alltså en hel dag. Sen när jag kom hem så var Ida och Macke här och väntade eftersom jag och J skulle ut och gå en sväng med dom. Det var riktigt skönt att få friskluft och riktigt kul att se Ida igen som jag inte träffat på länge. Man slappnar ju av på ett helt annat sätt efter man vart ute i kylan och fått lite friskluft tycker jag allt så nu ska jag snart krypa ner och sova gott.




Underbara Ida och Jag i sommras!


Ljusare!

Jag har fått endel kommentarer om att ni tycker att jag ska förbli mörk! Det är jätte kul att höra att ni tycker jag passar i det. Men jag tror ändå så att jag kommer gå åt det ljusa hållet igen. Men kanske inte så ljus som jag vart innan utan något mellan ting. Vad skulle ni kunna tro om det?!

Ungegfär såhär som på bilden kanske ?!



Min nya ring!

Vad tycker ni om min nya ring som jag köpte igår ?! Jag har ju fastnat för två finger ringar så var bara tvungen att köpa denna. Jag tycker om det jätte mycket, och den passar perfekt.


Bilderna är tagna med mobilen så det är därför det är kass kvalite!



Work!

Förlåt för det dåliga uppdaterandet nu det sista men det finns knappt någon tid över för något just nu mer än jobb. Så ni får försöka stå ut med det tills jul nu men jag ska försöka uppdatara så mycket jag hinner och kan.

Nu sitter jag här som vanligt på morgonen med min frukost och ska snart springa iväg till jobbet. Idag blir det jobb hela dagen som det kommer bli restan av veckan också.


 


Tröttis

Igår var jag så himla trött så jag hann inte mer än att äta så somnade jag i soffan vid åtta tiden, sen vaknade jag vid 10 och gick och tog bort mitt smink och borstade tänderna och sedan gick och la mig igen. Haha snacka om trött, så nu har jag ju i alla fall fått min sömn igen.
Så nu sitter jag här och äter färska frallor och ska snart fixa till mig det sista innan det är dags för jobb igen! ovanligt va ?!



Sockertopp med rosett!

I fredags fick jag en jätte fin julblomma av min kära mammsi och pappsi! (Haha fast jag hade ju kollat ut den själv)! Men jag tycker den är jätte söt, jag är inte så mycket för massa röda julblommor och sånt. Så den här passade mig perfekt. En snygg ASA kruka med en söt liten sockertopps gran med en vit rosett i. Den är mycket sötare i verkligheten än på bilden!



Home sweet home!

Hallå snyggingar!

Kom hem nyss från jobbet, sen åkte vi bara och handlade lite snabbt så nu är man äntligen hemma efter en dag med massa stress och julklappsinslagning! Idag märkte man verklgen av julstressen på a6. Men det är alltid kul när det händer lite för då går ju tiden så mycket fortare.
Resten av kvällen kommer tillbringas med god mat, tända ljus, mysig filt och något bra på tv.


Workie!

Godmorgon godingar!
Igår hade vi ju personal fest med Village tjejerna. Det var riktigt trevligt verkligen. Vi var hemma hos Emmy först som sagt där vi åt tacos och hade julklapps lek och pratade och skrattade. Så det blev en bra förfest. Sen drog vi vidare till sliver jag, Becca, Emmy och Marie! Det blev en lyckad kväll så tack tjejer !

Nu ska jag bege mig iväg upp till a6 för att jobba lite. Nu är det ju bara idag och fem dagar till med jobb innan jag är ledig! Ska bli skönt. Sen ikväll blir det bara myskväll!


Personal fest!

Hej babes!

Idag var det jobb mellan 10-16 sen skyndade jag mig hem. För ikväll ska vi nämligen ha personal fest med village gänget! Det ska bli så galet kul. Vi ska först träffas hos Emmy snyggingen så ska vi äta god mat och ha julklapps lek och sedan vidare ut! Det är så himla kul att träffa alla utanför jobbet så tror det kommer bli en lyckad kväll. Så hoppas ni får en bra lördags kväll snyggingar!




Ikväll blir det enkel men snyggt. Svarta höga byxor, en guldig topp med guldiga paljetter och guld smycken och lockigt hår. Nu är jag redo för en kväll med gänget!


Hallå snyggingar. Just nu är jag på jobbet...

img_0834 (MMS)

Hallå snyggingar. Just nu är jag på jobbet och har lite rast Igår blev det en super mysig kväll hos mina kära föräldrar . Vi fixade ju våran julskinka och sedan kollade vi på gladiator, vilket jag tycker är en mycket bra film. Jag återkommer mer när jag kommit hem från jobbet sen :) ha en bra lördag!


Julskinka!

Hej babes!
Nu slutade jag jobbet för en liten stund sen och då kom min kära mammsi och hämtade mig. För nu ska vi åka hem till mamma och pappa och spendera kvällen och natten där. Vi ska nämligen sova över hos dom eftersom pappa ska hjälpa oss att fixa våran julskinka idag. Och så ska jag hjälpa dom att klä deras julgran med, så det kommer bli super mysigt!



Enkelt men snyggt!

Vackra Kristin Calavari!
Den här stilen är så grymt snygg tycker jag. Ett par stora pilotbrillor, svart enkel klänning och så locigt hår. Hur snyggt är inte detta en sommar dag ?! Så här ser jag gärna ut i sommar sen.



Brunett VS Blond ?!

Nu har jag kommp till den punkten igen där jag inte vet hur jag vill ha det. Jag kan verkligen inte bestämma mig om jag ska fortsätta vara mörk ett tag till eller om jag ska bli blond igen. Jag saknar ju mitt blonda hår lite och det är ju så fräscht att vara blond till sommaren. Så jag tänkte kanske låta solen bleka mitt hår och tvättas ur i Thailand så man kanske kan försöka bli blond igen. Men kan inte helt bestämmma mig efetrsom jag ändå så trivs i brunt med. Haha! Vad tycker ni godingar ?!


Work, work!

Igår funkade inte riktigt blogg.se för mig så det blev tyvärr inget bloggandr, men nu är jag i farten igen! Och som vanligt så väntas jobb hela dagen. Ska snart åka upp till a6 och till Albrekts guld för att jobba lite. Idag lär det nog bli ganska mycket folk vilket är riktigt kul. Sen ikväll blir det att åka hem till mamma och pappa!




Time for work!

Godmorgon sunshines!
Idag är det verkligen ingen sol ute, fy vilket ruskväder det är. Vi får väl se om det är någon som vågar sig ner till stan för att handla idag. För nu ska jag snart ner till jobbet och ni hittar mig på Village idag. Så är ni lite sugna åp lite inredning så ses vi. Haha.

Usch idag längtar jag nästan mer än någon sin efter att få åka till värmen. Jag vill bara ligga och sola och gnälla över att det är varmt så man kan gå och ta sig ett dopp. Jag vill kunna gå i en klänning på kvällen och bara ha det skönt. Så du får allt vecka 5-6 komma väldigt snart!





Bild: Cypern september 2010!


Final !

Jaaaa! Lin och Erik är i final i paradise hotel! Jag hoppas verkligeb att dom vinner för jag tycker absolut dom är värdiga vinnare om några! Så i morgon kommer det avgöras och jag är nästan lite nervös. Haha shit snacka om besatt nu. haha! Men men i morgn ska jag hålla tummarna. Vilka hejar ni på ?! Erik och Lin eller Emanuel och kristin ?!




Myskväll med mammsi och pappsi!

Nu åkte just min kära mammsi och pappasi. Pappa hämtade upp mig direkt efter jobbet vid 18 tiden så åkt vi direkt hem till mig efetrsom han skulle hjälpa mig att räta upp julgranen som hade börjat bli sne. Så nu är den rakoch fin igen. Sen kom även mammsi med små hundarna.

Så då köpte vi pizza och sedan har vi bara haft myskväll jag, mamma, pappa, nikki och Zacke. Det har verkligen vart jätte mysigt bara vi.
Så nu ska jag snart krypa ner eftersom det är dags för jobb i morgon igen.


Just nu sitter jag på jobbet och har lunch...

img_0943 (MMS)

Just nu sitter jag på jobbet och har lunch. Alltså jag trivs så himla bra här på Albrekt. Tiden bara springer iväg. Idag har jag på mig ett guldigt långt halsband här ifrån med en uggla, ett löv och en svart sten på. Det är mycket finare i verkligheten så de funderar jag allt på att köpa med mig hem någon dag.


Chai te!

Godmorgon snyggingar!
Då var det dags igen för jobb, och nu ända fram till julafton. Men jag tror ändå att dagarna bara kommer flyga förbi. Så nu ska jag snart springa iväg till bussen för att åka upp till a6 och jobba ett pass där och sälja lite smycken.

Just nu sitter jag här med min frukost och gott chai te och myser framför min fina julgran. Åhh nu börjar det verkligen kännas som jul när man sitter här och kollar på den glittrande granen och dricker varmt chai te och bara tar det lugnt innan en hektisk dag.





Christmas tree



Min stora fina kugnsgran!
(tyvärr blev bilden inte så bra, kanske kommer en bättre i morgon. Haha sen ser det även ut som om jag har glöna lampor i granen men det har jag absolut inte.)



Silver och glitter ska det vara!



Mina fina julkulor från iems, 39 kr/st



Glitter, fyndade massa julkulor med glitter och blanka och matta silver kulor från ikea.
60 stycken för 50 kr!



Mina fina små fåglar jag även köpte idag! Visst är dom fina, dom är dom bästa i granen tycker jag allt.
39 kr/st från iems!



Perfekt ledig dag!

Min dag har verkligen vart kanon. Började med att jag och min underbara Alexandra åkte upp till a6. Sen kom min kära pappsi så då kolade vi på julgranar, jag hittade en jätte fin kungsgran som fick följa med mig hem. Sen fixade vi lite andra ärenden innan det var dag att åka hem och fixa till den fina granen.

Nu ikväll har jag, Alexandra och Julia bakat massa goda lussebullar. Sen kom även goingen Emma hit så då satt vi framför julgranen och drack glögg, åt pepparkakor, lussebullar och julskum och bara pratade och hade de mysigt! Sen blev det bara mys framför tv det sista. Men det har verkligen vart super mysigt och julkänslorna har verkligen börjat komma.



Julmys!

Nu är äntligen min fina julgran inne och den blev kanon. Tänkte jag ska visa er den senare för just nu hinner jag inte  det, för jag och Alexandra har just förberett degen till lussebullarna. För snart kommer Min julia och söta Emma hit så ska vi fyra baka massa goda lussekatter. Det kommer bli en super mysig kväll med massa prat, skratt, julmusik och julbak. Älskar att ha jul här hemma, min första jul!




Bild: google!



Isabel Adrian

Som alla vet så är Maria Montazami mmin absoluta favorit, hon är så himla skön alltså. Men jag har även fått en annan favorit med. Jag tycker verkligen att Isabel Adrian är så jäkla grym. Hon är klockren rakt igenom precis som Maria fast dom är det på två helt olika sätt. Är det någon mer som håller med mig ?!



Ledig!

Idag är jag LEDIG! Åhh ni anar inte vad skönt det är efter att ha jobbat i snart två veckor i sträck. Så denna dagen behövdes verkligen för sen jobbar jag alla dagar fram till julafton, inklusive julafton.
Så idag ska jag tillbringa hela min dag med min underbara Alexandra.

Vi ska snart upp till a6 för att köpa masssa pynt till Julgranen. Sen kommer min kära pappa och hämtar oss för då ska vi köpa julgran! Äntligen!
Så även fast man är ledig så är det fullfart att fixa allt man inte hinner när man jobbar.



Bild: Jag och ALexandra skruttan i Thailand, januari 2010




Lär sig något nytt varje dag

Idag bara sprang tiden iväg på jobbet, det gör det nästan alltid nu när jag jobbar på albrekts. Men det är nog för jag lär mig saker hela tiden. Men det är riktigt kul alltså.

Nu tänkte jag ta och laga lite mat efter jag kollat klart på dagen paradise hotel avsnitt, ni missar väl inte det idag ?! Det är riktigt spännande allt. Sen blir det lugnt hela kvällen för min del. Blir soffan, film och tända ljus!


Victoria Secret

Alltså varje gång man ser en Victoria secret show så bara ryser man. Alltså allt är verkligen helt perfekt, de vackraste kvinnorna, snygga undertkläder, vingar, ja allt. Jag skulle göra vad som bara att få sitta längstbak och få se på en show i verkligheten alltså. Eller håller ni inte med mig ?!



Ring

Vad tycker ni om min nya ring som jag köpte hem från jobbet förra veckan ?! Jag bara älskar den, jag tycker den är jätte fin och den glittrar så fint på mitt lilla finger. Tyvärr blev det inga bra bilder efetrsom jag tog dom med mobilen men det frå duga. haha.




Den hittar ni på Albrekts guld just nu för endast 199 kr.


Workie!

Godmorgon babes!
Förlåt för den dåliga uppdateringen i helgen men som vanligt hade jag ingen tid över. Det var jobb hela helgen, utgång och familjemys.

Men nu är det ny dag och ny vecka. Som vanligt massa jobb som står på schemat. Så nu har jag just fått i mig en god frukost och ska snart städa upp här hemma innan det är dags att bege sig iväg till jobbet. Så ha en bra dag snyggingar!


Skindivers!

Jag är så himla sugen på att göra skindivers alltså. Jag föll direkt för det när jag såg att söta Julia hade gjort det och satt det på ett sånt snyggt ställe. Men frågan är bara om jag kommer våga. Vad tycker ni om det ?! ska jag eller inte ?!




Bilden lånad av Julia Krischel




Leopard!

Hittade dessa snyggingar som jag blev helt förälskad i. Det är ju både volanger, klackar och leopard, det kan ju inte bli bättre. Jag tror dom skulle vara galet snygga till ett par snygga tajta jeans och ett enkelt linne och röda läppar. Eller vad tror ni ?!


Working lady

Godmorgon godingar!
Hoppas ni har sovit gott ?! Själv har jag sovit som en stock vilket var riktigt skönt. Så nu känner jag ändå så lite utvilad och pigg för jobb. Idag blir det jobb på Albrekts och sälja lite smycken. Så snart ska jag springa iväg till bussen och åka upp till a6. Sen hoppas jag min lilla Sofie gumma kommer till mig ikväll.


Myskväll med dom bästa!

Nu gick just underbara Alexandra och Robin härifrån! Jag och Alexandra gumman har haft en myskväll här, vi har kollat på tv, pratat, skrattat ch mys med mina små liv. Sen kom även Robin förbi eftersom han ville hälsa på mina små vovvsingar.

Nu tänkte jag lägga mig i soffen en liten stund innan det är dags att krypa ner för idag. Är ganska pigg just nu så får hoppas johnblund kommer snart eftersom jag måste vara pigg tills i morgon.




Min fina par! vackra Alexandra med sin prins Robin!


Paradiset!

Åhh jag är så himla glad just nu. Det lutar nämligen åt att vi kommer åka till Thailand vecka 5 och 6. Ända sen vi kom hem från thailand i februari så har vi sagt att vi bara måste åka tillbaka. Att vara i paradiset i en månad var verkligen guld värt och skulle gärna vara det igen men nu får det tyvärr bara bli två veckor men det är ju absolut inte fel det heller. Så då är vi nog borta på min födelsedag igen men att ligga och sola och bada på sin födelsedag i februari tackar man inte nej till.




Hundvakt!

Hallå babes!
Nu kom jag just hem från jobbet , idag var det mellan 10.00-18.00. Idag var det ganska lugnt på stan men vi fick massa varor så det fanns allt att göra.
Nu ikväll ska jag bara ta de lugnt och ta hand om mina små vovvsingar som är här på besök. Mamma och pappa är på julbord så jag lovade att passa dom små liven ikväll. Men det gör inget för jag har saknat dom så mycket!
Tänk vad man kan sakna dom små liven när dom är borta. Är det någon mer som känner så ?!




Mina små liv ;)


Of to work!

Då var man uppe igen, pigg och vaken! Jag kan inte fatta hur fort dagarna bara springer förbi just nu. Önskar ibland att man bara kunde soppa tiden för att få andas ut och njuta av julmyset, men tyvärr går ju inte det.
Nu har jag just fått i mig lite frukost och snart kommer min kära mammsi och hämtar upp mig och kör mig till jobbet. Sen blir det nämligen jobb hela dagen, och idag blir det på Village. Haha inte lätt att hålla reda på vart jag är nu förtiden.


Gre´s Anatomy

Nu blir det att krypa ner och kolla klart på grey´s anatomy innan det är dags att tvätta bort sminket och ge upp för idag. Ska försöka komma i säng i tid ikväll, haha får väl se hur det går men kan vara värt att försöka i alla fall.


Vilket fynd!

Jag fyndade just denna söta klänningen för endans 149 kr. Jag tror den kan vara jätte söt och kommer nog användas flitigt i sommar sen. Så skynda och fynda på H&M´s hemsida nu.




Home from work!

Hej mina godingar!
Nu kom jag hem från jobbet för en stund sen och ska snart börja laga lite mat. Sen tänkte jag fortsätta med att städa lite här hemma och sedan bara ta det lugnt, är väldigt seg just nu och ska ju jobba i morgon med så måste vara pigg. Haha känns som om det inte är något annat jag skriver om just nu ön jobb men ni får tyvärr stå ut för det är de mitt liv kretsar om just nu innan jul.



Lunch med bästa Alexandra!

Just nu sitter jag och Alexandra hjärtat här hemma hos mig proppmätta efter våra goda pannkakor som vi har gjort. Alexandra är ju en riktig höjdare på att göra pannkakor måste jag allt säga.
Nu ska jag snart skynda mig iväg till bussen och åka upp till a6 för ett jobbpass. Så vi får höras senare sen snyggingar! Ha de bra!


Julklappar

Snart har jag köpt alla mina julklappar och det hör inte till vanligheten. Jag brukar nämligen vara ute i sista sekund som många andra när det gäller att handla julklappar, men inte i år. Så jag är mycket stolt över mig själv i år. Hur går det för er med julhandlen ?!




Bara massa fina guldiga och slivriga paket, vad tycks ?!


Uppe med tuppen!

Gooooodmorgon!
Idag har jag tvättid vilket är väldigt behövligt. Jag har nämligen inte haft tid över att kunnat tvätta på två veckor så det har samlat på sig en hel del, så jag orkade knappt bära ner allt. Haha. Men nu är jag i fullfart här hemma. Men jag hatar att behöva gå upp vid sju på morgonen när man hade kunnat få sova fram tills elva om jag så hade velat. Men så är det här i vuxenlivet, det är bara att bita i det sura äpplet och göra det eftersom det inte finns någon annan som gör det åt än. haha.



God Natt !


Städa!

Hej babes!

Nu har jag just kollat på ett avsnitt av paradise hotel och jag bara älskar all drama som pågor just nu och imorgon verkar det bli ännu mer spännande.

Nu resten av kvällen ska jag städa och laga mat. Som sagt så känns det ju som om man aldrig är hemma och hinner med något så nu ska jag jag passa på och lika så imorgon blir det tvätt tid innan jobbet.


Work!

Öppningen gick bra idag på morgonen och nu ska jag nog kunna öppna själv framöver hoppas jag. Efter det åkte jag hem snabbt och lagade lite lunch vilket fick bli lite wok. Sen så fick det även bli en liten powernap i en timme vilket var väldigt behövligt. Men nu ska jag snart bege mig iväg till jobbet igen för att sälja lite smycken. Alltid lika kul eftersom jag trivs så himla bra.



Öppning

Godmorgon snyggingar!

Idag ringde klockan vid halv åtta och som vanligt var det inte en så pigg Johanna som drog sig ur sängen men måste man så måste man. NU ska jag snart åka upp till a6 för att vara med på en öppning där sen hem snabbt och laga mat och sedan iväg för att jobba igen. Så det är fullrulle hella dagen som alltid nu för tiden.



Julia time!

Nu åkte just min Julia stumpa här ifrån. Så efter jobbet kom hon och plockade upp mig på a6 så åkte vi hem till mig. VI har pratat, skrattat och kollat på tv och bara haft det mysigt. Alltid lika kul att vara med den lilla bushönan.

Nu ska jag kolla klart på svenska hollywood fruar och bara ta det lugnt innan det är dags att krypa ner. Är ganska seg faltiskt sen så ska jag vara med på en öppning i morgon på jobbet med så då måste jag ju vara pigg så jag kan lära mig lite. haha!



Hej snyggingar. Sprutan gick över förvänta...

img_0924 (MMS)

Hej snyggingar. Sprutan gick över förväntan som tur är. Så nu är jag skyddad mot hepatit a och b i 30 år!  Nu kom jag just till jobbet och ska snart börja. Jag har till och med shoppat lite nu innan så visar er senare vad som gömmer sig i påsen ;)


Nervös!

Hej mina gullungar!

Hoppas ni har haft en bra helg! Min har vart jätte bra men som vanligt så har den vart fullspäckad så det har inte vart mycket tid över. Nu på morgonen har jag bara fixat lite här hemma och ska snart fixa klart mig. Idag ska jag nämligen ta min sista twinrix spruta och jag är alltid lika nervös när det gäller sprutorna. Usch men nu när jag väl har tagit den så är det ju klart. Usch nervös, nervös, nervös!
Sen efter det så är det jobb som är på schemat. Ska försöka hinne köpa lite mer julklappar innan jobbet med så får se hur mycket man hinner med idag.


Bilder från helgen!


Sex killar och jag!

Hallå babes!
 
Igår blev det tyvärr ingen uppdatering eftersom jag låg i migrän heöa kvällen. Jag fick nämligen migrän när jag var på jobbet men jag bet ihop och jobbade klart mellan 10.30-18.00 fast jag hade ett huvud stort som en ballong och spykänslan uppe i halsen. Men när jag kom hem så var jag heöt död och mådde piss.

Sen idag var det bara att gå upp för att ge sig av till jobbet för ett pass mellan 10.00-16.00. Och nu när jag kom hem så mötes jag av en lägenhet med sex killar. Haha J ska nämligen ha hemma fem killar här över natten så vi ska vara ett gäng som ska förfesta och sedan gå ut vilket ska bli jätte kul. Haha och killarna är så himla söta så dom hade med sig jätte fina ljusstakar till oss. Jag bara älskar dom, dom blev kanon i vårat vardagsrum.




Dom nya fina ljusstakarna!



gissa vad ?! workie!

Godmorgon mina gullungar!

Nu sitter jag här och slänger i mig min frukost för snart måste jag bege mig iväg till jobbet. Dom ringde nämligen från albrecks och undrade om jag kunde börja lite tidigare idag än jag skulle och lika så kanske jag får jobba över. Men det gör inte mig något för det gör jag mer än gärna. Så idag ska jag sälja smycken för fulla muggar. Haha. Så kul är det.


Bra avslut på dagen!

För en liten stund sen lämnade just våra kära gäster oss och jag har just diskat upp allt. Så nu ska jag slänga mig i soffan och kolla ett avsnitt av paradise hotel innan det är dags att krypa ner.
Det har vart en jätte mysig kväll verkligen och ett bra avslut på denna dagen. Men nu känner jag att mina ögon är fulla av grus så nu ska jag som sagt snart krypa ner.



Våfflor!

Hej babes!

Jag kom hem från jobbet för ungefär en halvtimme sedan och det första jag gjorde då var att slå in lite paket. Åhh jag vill ha julafton nu och en gran som jag kan lägga alla mina fina paket under. Men det kommer.

NU kommer snart Jespers föräldrar och Ida och Marcus hit så vi ska göra massa goda våfflor och bjuda på. Det ska bli så himla gott för jag har inte ätit våfflor sen jag vet inte när. Så det blir en myskväll med trevligt sällskap, våfflor, tända ljus och massa prat.



Bild: bjuder på en bild från igår med Alexandras föräldras ur söta lilla hund!


Fjädergran

Måste bara visa er min super söta lilla fjädergran som jag köpte förra veckan. Den är liten och puffig och jätte söt när den är tänd. Haha och som vanligt så är den ju självklart vit så den ska passa in i våran stil här hemma.
(kanske inte dom bästa bilderna men men )


Time for work!

Godmorgon snyggingar!

Igår kväll så var ju min Alexandra stumpis här så hon, jag och J lagade jätte god mat, kollade på paradise hotel och så hjälpte hon mig att färga mitt hår. Så nu är min hemska utväxt borta igen. Det var en super mysig dag och kväll igår verkligen!
Nu ska jag snart iväg till jobba, så nu är våran nya jobbklänning på.haha. Så jag återkommer senare sen godingar. Take care!





Hemma!

Hej mina godingar!

Nu är man äntligen hemma efter en hård shopping dag i Ullared. Vi har haft det jätte mysigt där och lite shopping blev det allt, men mest nödvändiga saker till lägenheten och så lite julklappar också. Men det tar på krafterna måste jag ekänna. Haha fast jag och Alexandra har inte fått nog så vi ska lurva ner på stan en sväng nu och möta upp Rosanna för att kolla på ännu lite julklappar, känner nämligen att jag vill ha klart det nu så man inte behöver tänka mer på det. Men är det någon som har något bra julklapps tips när det gäller att köpa till pappa ?!



Bilder lånade av Alexandra :)




Du är min pralin

Här har ni mina andra små kokospraliner som jag gjorde igår. Dom är verköligen bus enkla att göra och super goda. Dom måste ni bara testa alltså. Själv hittade jag receptet på Tildas blogg och tyckte dom lät så goda så var bara tvungen att testa dom. Och mycket riktigt så var dom det, men jag älskar ju kokos så det kan ju bero på de med.



Roadtrip

Idag ringde kl. 05.45 och dpå var det inte en pigg Johanna som gick upp. Haha men nu har jag tagit en varm dusch och fåt i mig lite frukost så nu är jag ganska pigg ändå. Snart kommer Alexandra hjärtat och hennes Robin och hämtar upp mig eftersom vi ska ta en liten tripp till Ullared idag. Åhh de ska bli så mysigt!
Är det någon mer som tycker det är så himla kul att åka till ullared ?!




Bild: Vi tre i Thailand i januari 2010!