Tack älskling.

Igår fick jag mina nya heels :) så sjukt snygga! Tyvärr är dom inte så jätte höga men det kanske är skönt att ha ett par som inte är så super höra då ;) Hahah. Dom glittar så galet snyggt. Älskar mina nya heels. Jag har världens bästa pojkvän !



Torsdag

Hej alla godingar. Min dator funkar tyvärr inte hemma om nu undrar varför jag inte uppdaterat på länge ;) Nu sitter jag på pappas jobb, han kanske fixar daton ikväll kan man ju hoppas på ;)


Jag tänkte berätta om den bästa dagen jag har haft på länge. Alltså på Bäckadals bal som va i tisdas ;) Det var så sjukt lyckad allt var bara helt perfekt elller utan regnet då men annars hade vi det så himla kul och alla var så himla fina :) Och det var så kul att få ha min klänning :) Kändes som en prinsessa verkligen, mest tack vara älsklingen tror jag . Vi hade våran efterfest på sliver vilket också var så galet kul sen sov jag och älsklingen på hotell ;) Självklart fixade han sviten. Så sjukt stort var det . hahah. Sofie och David bodde också på hotellet vilket var trevligt att få en hotellfrukost ihop :D







Tänker lägga upp mycket fler bilder på facebook om ni vill se mer ;) får se nästa gång när jag kan skriva, bror ju på om pappa fixar datorn idag eller någon annan dag :) Ha det så bra alla gullungar

Bal !

Idag är det dags igen, men nu är det min egna bal ! Det ska bli så sjuk kul. Men nu börjar man bli lite narvös igen inan man är på förfesten. Så nu har jag och älsklingen just ätit frukost och ska snart åka iväg till frisören för idag blir et ny frisyr, ny klännning och nya förväntningar :) Sen inatt så ska jag och älsklingen sova på hotell som han fixade :) så himla mysigt så i mon får jag en god hotell frukost som jag längtar tills ;)

Bäckadals bal, vi kommer någon gång efter 16.00 tiden , tror det är 16.10 men inte helt säker ;) KOm och kolla !




Varmt

Det är så galet varmt och skönt ute idag. Känns verkligen som sommar för en gångs skull ;) Har legat i solen hela förmiddagen nu så tänkte ta och laga lite mat innan jag går ut igen ;) Jag är så glad att jag bor som jag gör när det är sommmar för då är det så himla fint här hemma när allt är grönt och fint. Finns inget bättre :) sen i eftermiddag får vi se vad som händer tror det blir att åka in till stan och mysa med älsklingen occh hans lille bror kanske spela mini golf eller något annat myspys ;) sen ikväll blir det skert grillning.  tjingeling så länge .




Sol & Plugg

.. Det är vad min dag kommer att bestå av. Det är ju sånt himla fint väder ute så man kan ju inte bara sitta inne nr det är sånt väder. Kom just hem från en tripp från skolan, där jag hämtade lite mer plugg jag hade glömt så nu är det bara att sätta igång ! Nu ska jag ta och göra en god frukost och sen direkt ut.



 
Glöm inte Bäckadahls bal i morgon den 26/5, vi kommer någon gång runt 16.00 tiden så missa inte det  !





 


gullungen själv.

Idag har jag vart på komfermation hela dagen . kyrkan var väl sådär men efter kyrkan hemma hos Magnus och Gunilla sen var det redigt mycket och trevligt. Gunilla gör så galet god mat så jag rullade verkligen hem. Så när jag och älsklingen kom hem så gick vi och la oss och sov lite till  (han var ju tvungn för han jobbade i natt och nu ska han i väg och jobba inatt med) Så det var redigt skönt :) Alltså snacka om världens sötast unge.. Min ena halv kusins son vaar så galet söt, ville bara äta upp honom ! Han var så söt för när man frågade ifall han var stark så spännde han de små armarna så att hela han darrade. Haha så stark ni vet ;) ni kommer ju se på en bild sen .




Var ju tvungen att ha något kort från kyrkan ;)



Emma och jag ! (komfermanden)



Jesper och gullungen



så mysigt ;)



Buspojk var det allt.



så söta !



Haha ser ni va han är stark och darrar.




Hahah avslutar med denna gosbild ;) Det blev visst bara massa bilder på gullungen istället för komfermationen !
Men vem skulle kunna motstå honom liksom. Sånt charmtroll. Det var mysigt att trffa lite släktingar och kusiner igen. Så en toppen dag var det.

Komfermation

God morgon .
Nu sitter jag och ter en god frukost innan jag ska springa och klä på mig för sen ska vi åkte iväg på komfermation. Kl.11.00 i Barnarpskyrkan, för min halv kusin Emma är det som ska komfermers. Känns som det var evigheter sen jag komfermerde mig, tiden går så galet fort ! Men jag åter kommer sen när jag kommit hem igen :)

Kate Bosworth


Jag tycker verkligen att hon är så galet vacker. Och att hon har ett brunt och ett blått öga är så himla fint.

Lördag kväll

KOm just hem från en jätte mysig eftermiddag / kväll hos jespes familj. Vi firade ju honom och hade massa god fika :) Så nu ä jag redigt mätt och goo ;) Ikväll ska jag bara ha myskväll för mig själv, fick tyvärr tacka nej till ännu en utgång ! skulle följt med Julia gumman och hennes syster och hennes kompisar ut men jag kan tyvärr inte komma hem i natt eftersom jesper jobbar , mamma och pappa är i gbg och syrran och joel i blekinge ! Och när man bor på "Llandet" så är det inte så smidigt , sen i morgon ska jag vara på komfermation vid 11 tiden så det är kanske bäst att vara pigg då ! hahaha . nej nu ska jag mysa med chips och dipp framför tv. Ha en bra kväll godingar !



Grattis !

Det är ingen vanlig dag för det är Jespers födelsedag, Hurra Hurra Hurra  :)  Grattis älskling på din födelsedag ! Redigt gammal börjar du bli nu, 21 år ;) haha . älskar dig gubben du är bäst !




min älskling i naxos ;) vill tillbaka dit gubben !
Nu måste jag springa iväg till jobbet. 11.00-16.00 . Hörs senare.

Äntligen hemma ...

 Vart en galet stressad dag, ringde från jobbet vid 1 tiden och frågade om jag kunde börja 14.00 istället och då gick jag fortfarande i myskläder så det var bara att skynda sig att göra sig i ordning och iväg ;) sen var det ganska stressigt på jobbet med tills eftermidagen typ vid 5 tiden ! Så nu är jag helt slut. Blev erbjuden att följa med ut ikväll men kände att jag ville vara hemma och mysa med mamma och pappa istället. Så för min del blir det bara myskväll, så himla skönt. så ha en bra kväll !
 


Fredag!

God morgon !
Igår var det världens mys dag ! Gjorde verkligen inte ett smack , så himla skönt faktist och behövligt ;) Idag blir det jobb mellan 15.00-19.00, sen efter det blir det nog solning. Bara för att en bal är över så kan jag ju inte glömma den andra så jag måste nog fortsätta sola på ;) hahaha. Sen ikväll och i helgen får vi väl se vad som händer. Jag måste i alla fall plugga lite så man blir av med det.  Nu ska jag springa och väcka gubben så vi kan äta en god frukost ihop. Ha en bra dag. Puss

Tack alla :)

Måste bara tacka alla underbara människor för era fina komplimanger! Har fått så himla mång och särkskillt om mina skor jag hade igår :D haha det var visst fler än jag trodde som tyckte om dom. Men då kan jag ju säga er att dom är kanon sköna att gå i med, Gick i dom hela dagen från kl. 13.00 till undfär 01.30 då jag kände att de var dags att byta innan jag åkte hem ;) haha dom är verkligen mina favoriter efter som dom är snygga och man inte får ont i fötterna ! Det var så kul när man gick runt och hörde när folk både pratade om klänningen och skorna :D




Sandas Bal !

Igår var det sandas bal. Jag gick med Johan vilket var mycket trevligt. Vi hade sån himla tur med vädret så det var ju tur för det är ju inte så kul om det skulle regna så hår och smink skulle förstöras ;) Det var verkligen en mycket trevlig kväll måste jag säga , jag hade det så himla kul ! Det roligaste va ju faktist att få gå runt där ute och visa upp sig lite ! haha. Så tack så mycket johan för en bra kväll och även alla andra.




Jag!



Söta Johanna och Alexander.



Jag och Johan.



Söta Petra ocg Viktor.



Johannorna !



Jag och några av tjejerna.



Jag och Johan med våran snygga bil ;)



Underbart söta Anna och Anton ! (Annas klänning är gjord av mig)   :)




Sandas Bal 2009!



Det blir spännande att se på tisdag hur mycket det skiljer sig mellan balerna för då är det ju dags att gå med älsklingen på min bal, Bäckadals bal ! Så kom och kolla då med !!


Nära !

Idag hr jag tyvärr haft så himla mycket att göra så jag har vart dålig på att uppdatera, lika så i morgon efter ssom det är balen då :D Idag har jag fixat fötterna , händerna och massa andra små saker innan dagen i morgon. Känner mig ganska stressad och är så nevös om det är något som jag glömt för det vill man ju inte, Så ikväll blir det att förbereda sig och sen försöka sova men det kommer nog vara ganska svårt ;P Nej nu ska jag skynda mig iväg, Ha det jätte bra om vi inte hörs förrens på torsdag :) Puss


Kanon dag!

Har haft en sån jätte mysig dag efter skolan idag ! Det var så längesen jag och älsklingen bara gjorde lite mys saker som var och åt lite vid hamnkanalen gick lite på stan , solade och sen var hos snyrran en sväng ! Så himla mysigt, var så längesen vi hade det så ;) Men nu är det snart slut för han ska ju iväg och jobba natt igen, som vanligt ;) fast det är ju bra att han har ett jobb .I mon ska jag göra både mina naglar och fötter , ska bli så galet skönt att fixa fötterna och även naglarna för jag har tappat 3 naglar så mina händer ser inte så bra ut just nu! Skämms lite för att visa dom ;) hhah tur att jag ska göra dom innan skolan i mon ! Nu ska jag mysa med älsklingen innan han åker iväg . Ha en bra kväll . Puss&kram





Den bästa av alla !!

sommar sött

Denna underbara lilla klänningen hade ju inte vart fel att ha till sommaren. Älskar korta och blommiga små klänningar. Och det funkar alltid lika bra till vardags eller till fest det är bara ta på sig ett par snygga heel så är det fixat ;)










Men självklart finns inte någon av dessa underbara klänningarna i min stolek, typiskt. Fast det kan jag förstå för det är väl flickornas dröm med söta klänningar och snygga high heels ;)

Regn!

Vad är detta för väder ?! Hallå vart har solen och värmen tagit vägen ! Jag vill ju ha sol ! Och särskillt på onsdag, men nej då är edet bara ett stort regnmoln i tidningen . Fast jag tycker det är ganska mysigt just nu när det regnar måste jag säga för då kan man mya ner i sofffan med en film, ben and jerrys och lite godis utan att skämmas ;) hahah - Sitter i skolan och segar nu men ska ta tag i mina arbeten nu kanske. Ha en bra dag i regnet ;)



Grillning

Nu kom jag just hem från en lång lång fika :D mycket trevligt. Massa prat när man är med Johanna ;P Nu så är alla i familjen samlade och ska grilla lite och ha en mys söndag ! eller nästan alla, saknar ju självklart jesper som alltid är så seg , men han kommer snart! Shit på oonsdag är det bal ! JAG går bal, JAG ! Helt galet, kan inte fatta att det är våran tid nu!! Likaså studenten , man har alltid kollat när alla andra har gått men nu är det våran tur ! Så himla kul :D
Nu ska jag springa och mysa med min underbara familj ! Pusshej




Bjuder på en Bal bild från min kära syster och joels bal innan mina bal kort kommer ;)

Lång klänning!

Jag har alltid tyckt att det är så himla fint med lång klänning till sommaren. När man ser någon i en så passar dom alltid så bra i de Men jag har aldrig hittat någon som passat på mig men nu har jag äntligen hittat en sån underbar klänning som jag köpte på H&M ! Den kommer vara så himla fin till sommaren nu med ett par stor armband ! Så den kan jag verkige rekomenera till er som är ute efter en lång klänning ;)


bli mina

Så fort dessa godingar släpps så kommer dom att bli mina !!! Dom är säkert lika sköna som mina andra tiamo skor eftersom det är samma modell ungefär ! Jag kollade i gbg om dom kommit än men inte änns där så jag får nog vänta ett tag till innan dom kommer hit till Jönköping !  Men så fort dom kommer så ska jag vara som en hök efter dom :D




Mys med mamma !

Idag hade jag och mamma en så super mysig dag ! Vi kom till gbg vid 8 tiden tack vara att pappa skulle träffa kunder, så jag och mamma satte oss på vårt favorit cafe och åt en god frukost! Sen när affärerna öppnade så var vi självklart på hugget ;) Handlade massa fina saker ! eller jag och jag , jag har världens bästa mamma som betalade allt till sin lilla dotter ! Hur gulligt är inte de då! Min mamma är bäst !!! Så vi hade en redigt mysig dag med massa shopping, god mat och bara mys för mig och mamma !    Tro det eller ej men Johanna hittade inga skor !!!! Fanns inga snygga alls idag ! Så nu ska jag nog bara betsämma vilka jag ska beställa hem här hemma istället då ;) haha ! Kanske kan visa mina köp i morgon eller något. Ikväll skulle jag ha träffat Julia gumman men jag är så himla trött både från igår och idag så ikväll blir det att lägga sig tidigt ! Ha en fortsatt trevlig Fredag! Puss & Kram

Gårkvällen

Tänkte börja med att berätta om går kvällen på a6 festen! Det var en mycket trevlig tillställning dom hade ordnat för alla anställda ! Började med lite vin med alla på Village innan vi gick bort till soya där det var massa långbord uppdukade så fint. Och så blev det välkommst drink och massa prat och skratt! Sen Blev det buffé och massa drika ( hade gillat buffén mer om det vart grekisk eller något ). Sen efter maten kom komiken Kristoffer Appelqvist! Rätt bra faktist och man känner igen honom från parlamenten ;) Sen blev det ett hård rocks band som spelade, dom var redigt bra faktist! Så det blev massa dans och skratt och sång sent mot kvällen ;) Jag hade en redigt trevlig kväll i alla fall, och det var så kul att se alla utanför jobbet lite mer avslappnat ! Så mysiga alla på Village !






 


Ikväll!

Idag i skolan hade jag mitt muntliga nationella i svenska B! Så himla skönt att det är över nu och ännu en sak att göra i skolan är över ;) och så fick jag åka hem tidigare idag med för jag inte hade något att göra på sömnaden så nu tänkte jag laga lite mat innan jag hoppar in i duschen.Se tänkte jag vila lite eftersom ikäll ä det a6-festen :) Det är för alla som är anställda på a6 så vi ska ha långbord med Italiensk buffé sen kommer det en kompiker, sen blir det dans ;) KOmmer nog bli väldigt kul ikväll. Det kommer bli kul att träffa alla på jobbet utanför jobbet för en gångs skull ;)

Sen i morgon kl.07.00 åker jag mamma och pappa till Göteborg :D Eller pappa ska ju träffa kunder men jag och mamma ska med och gå på stan och shoppa och mysa lite ! KOmmer bli mysigt att få tillbringa dagen med mamma eftersom det var ganska längesen bara hon och jag gjorde något ! Nej nu måste jag skynda mig! får se om vi hörs innan morgondagen annars får ni ha en bra kväll !



Vill ha !

Alltså min skomani är galen ! Jag vill köpa alla skor just u ! Men som sagt det blir ju Gbg på fredag med mamma så jag lär ju ha med ett par godinar hem;) Annars har jag hittat ett till ha-begär! Dessa skor skulle vara så galet läckra på mina fötter ;) Så frågan är om man ska ta och beställa dom innan dom tar slut i min stolek. Jag är väldigt förtjust i dom i alla fall, men ska väl vänta tills jag vart i gbg i alla fall! !



onsdag

Idag kom Anna pluttan till skolan och hade med sig sina balskor så vi äntligen kunde lägga upp hennes klänning så den kan bli helt klar  ;) Sen fixade vi även till den andra som hon ska ha på sig! Världens bästa Anna säger jag bara ! Är så himla glad att hon är min kund ! Nu kom jag hem men jag ska springa och borsta mina tänder nu för jag ska iväg till tandläkaren, så det kan ju vara bra att göra rent lilla munnen först ! Sen blir de det gamla vanliga när jag kommer hem, plugg plugg plugg. Känns som det är det ända man gör nu för tiden;) men men det är ju snart slut så det är väl värt det! Nej nu måste jag skynda mig. Hörs senare sen !


Emma gör såna himla fina fiskbens flättor ;) Den på bilden ar nog från förrförra veckan men hade även en sån idag ! haha Det är typ den nya flättan i åran klass nu ;)

Visste du?

Nu har jag äntligen gjort klart svenska redovisningen jag ska ha på torsdag! Jag ska redovisa om våldtäkt, så himla intressant! visste ni att de flesta våldtäkter inte sker ute med en okänd man som förgriper sig på än utan oftars en nära vän, släkting .m.m  i hemmet! Alltså så sjukt många mer fall som sker i hemmet! Trodde jag aldrig! Nu ska jag och plutten göra en nyttig omellet innan det blir tv kväll :D Sen blir det nog rakt ner i sängen för jag är så himla trött och skulle nog behöva sova lite ! Ha en bra kväll! Puss


Tisdag

Hej godingar!
dag har det vart en ganska lugn dag i skolan jag har mest bara räknat ut vad klänningarn kostar och lite så! Sen på idrotten hade vi bad idag! Det var ganska kul faktist fast Sofie höna höll på att dränka mig istället för att rädda mig ;) hahah shit lita inte på att sofie kommer att rädda er om det någonsin behövs ! haha . Sen efter badet passade jag på att åka och sola när man ändå var osminkad innan man åkte hem ;) Blev ju ingen solning igår efter som min lilla bil fick för sig att gå sönder lite, så min planerade mys kväll blev istället en kväll i garaget ! Men vafasiken min bil blev ju fixad i alla fall! Tack vara älsklingen måste jag ju säga, vet inte vad jag skulle gjort utan honom för som sagt jag är ju inte så bra på bilar precis ;) Så tack hjärtat, du är bäst! Nu ikväll blir det plugg innan det blir min berömda Tisdags tv-kväll Innan hjärtat kommer !






Jaaa!

KOm just hem från skolan ! Och jag klarade mitt matte prov idag ! Så sjukt skönt , nu behöver jag inte tänka något mer på det och det är ett prov mindre :) Nu denna veckan har jag bara två redovisningar kvar , sen är det typ bara två saker kvar i skolan så det är väldigt skönt.  Idag blir det plugg , mys med plutten och en tripp till solariumet ! Måste ju få lite färg nu innan balen !

JO i helgen har jag ju mest jobbat sen sen bara tagit de lugnt sen i igår kväll åke jag, jesper, mamma, pappa , syrran och joel och bowlade ! haha så grym är jag på bowling ! Allvarigt jag fick typ 4, 5 striak ! Sen efter det åkte vi alla och åt pizza och hade det trevligt. Det var längesen hela familjen gjorde något redigt kul ihop. Men när vi kom hem sen så hade visst en av våra hästar dött vilket var mindre kul. Men man får se de posetiva med att han var gamal och aldrig sjuk så antagligen var det en nartulig död. Men det är ju aldig kul när det väl händer !

Ne usch vilket tråkigt slut det blev på detta inlägget nu! Så nu ska jag springa och laga lite mat och så innan älsklngen kommer ! Ha en bra dag så länge !




Hahah så sjukt stora skor så man fick gå ner en, två stolekar så jag hamnde på 35 ;)




Förbättring

Jag vet att jag har haft en extremt dålig uppdatering denna helg och även veckan innan! Men jag har haft så galet mycket att göra att jag absolut inte har hunnit att sitta vid daton ;) Men jag ska förbättra mig det lovar jag! Nu sitter jag i skolan och är nervös för efter lunch så blir det matte prov !! Vi får väl hoppas jag klarar det så jag blir färdig någon gång ;)

Svar till Lisa: Jag tror rosanna hade köpt den klänningen på MQ, fast det var förra året och nog även på rean så jag tror tyvärr inte den finns kvar . Men man vet ju aldrig ;)

Nu ska jag plugga lite till medans jag syr för hand, tur att man är tjej och kan klara av två saker samtidigt ;P


Vill ha !

Nu är jag hemma från jobbet, ganska lugn dag men ändå så väldigt bra köp ;) Efter jobbet gick jag bara en snabbis på stn vilket jag inte borde ha gjort för jag vill ju bara shoppa hela tiden då. Och så klart httade jag ett par godinar till skor !!! Dom ska bli mina om jag inte hittar någr andra i gbg! Jag mamma och pappa ska antagligen åka dit nu på fredag om inte pappa ska åka över natt för då får jag och mamma stanna hemma ;) så jag ska försöka hålla mig med shoppingen innan dess. Som vanligt lär jag ju kolla på skor men hittar jag iga så ska Bronx skorna bli mina !!!
 Nu ska jag nog allt ta och städa mitt rum inan jag gör klart matten för jag ska ju ha matte prov på måndag, så det kan ju vara bra om man är helt klar !


Dom är mycket snyggare i verkligheten! skulle nog aldrig kolla på dom om man bara såg denna bilden ! men i verkligheten. ojojoj , och särskillt på mina små fötter ;) hhah


 

Mat & Bak

Nu har jag både hunnit laga mat och och även bakat, innan jag ska börja göra mig i ordnig :) Det fick bli stekta nudlar och grönsaker ! Så sjukt gott är det och så grymt enkelt att göra ! Och så bev det även ett par mycket goda kladdmuffins som jag tänkte att jag kunde ta med till jobbet också ! Så himla goda och klabbiga blev dom allt  och jag valde ju våra fina muffins formar som vi har på jobbet (village för er som inte vet) dom är så fina så man nästan inte vill använda dom ;) Som sagt nu ska jag väl bara ta det lite lugt innan jag ska börja göra mig i ordning innan det är dags för jobbet.

Tror det kommer vara rätt lugnt idag på JObbet efter som jag är på stan och vädret inte är så jätte bra så bv det kanske inte så måga som vill gå på stan ! Men men man vet ju faktist inte det kanske blir hur mycket folk som hellst !



 (Village 49 kr, finns i olika stolekar och olika mönster)

Fredag!

Idag har det inte vart en lång dag i skolan 8.00-9.30 så det har vart redigt skönt. Sen åkte jag till tandläkaren vid 10.00 och allt såg så bra ut med tändrna så dom satt fortfarande som dom skulle vilket är väldigt bra ;) Inan jag åkte hem stannade jag till hos mamma på jobbet och vi sprang in på kristina brud & fest och fixade en "klister BH" och "hoolywood tape"  så att kläinningarna kommer sitta kanon ! Så nu är allt fixat till balerna . Så det känns så himla skönt eftersom det snart är dags ;)





Nu ska jag gå och laga lite mat innan jag börjar att jobba 15.00-19.00 . Tänkte även ta och baka något gott som kanske jag och Jonna kan ha och mysa med sen en fredags eftermiddag :D hahah ! Vi har ju sagt att vi borde börja med fredags fika men jag tyckte vi borde vänta tills efter balen och studenen åtminstonde, men nu blev jag själv sugen på något så får se vad jag kan slänga ihop ;) Ha en bra fredag godingar !


 

överraskad

Hahah idag i skolan frågade Emma om hon fick låna min bil snabbt för att hämta en sak som hon hade glömt hemma, Vilket hon självklart fick.  Då när jag skulle åka från skolan idag så hade hon varit så gullig och lämnat en "tack" lapp och lite godis ;) Så gulligt av henne, och hon har verkligen börjat känna mig nu för jag är ju ett sånt godismonster . Senast åt jag ju nästan upp hela hennes godispåse hon hade :D haha.  Så tack så mycket Emma .
Ikväll blir det nog att sola en sväng till för jag har ändå lovat att hämta älsklingen efter jobbet vid 22 tiden så då kan jag lika väl göra det innan jag hämtar honom. Jag älskar "solklart" dom är så himla billiga där om man jämför dom mot meddo som är så himla dyrt. Och jag tycket oftas att deras solarium tar bättre än meddos också.



( hahah det var lite mer godis innan men de åt jag upp innan jag kom hem )

Pratglada

Idag i skolan belv det en ganska lugn dag för en gångs skull nu för tiden ;) Så man var åtminstonde inte helt död när man slutade ;)  Sen efter skolan mötte jag upp Den söta och pratglada Rosanna på coffehouse by george för en mycket trevlig fika och pratstund ;) Hahah hon och jag är ju väldigt pratglada som sagt, så det blev mycket prat att ta igen för det va ett tag sen hon och jag träffades och bara fick prata . Så det var mycket trevligt. Hon är ju så klockren. Och nu kom jag just hem och tänkte ta och börja plugga lite, så man kan göra klart allt nu så fort man kan så man inte behöver oroa sig över att allt inte är färdigt sen innan studenten ;)



( Jag & Rosanna förra midsommaren ! Man kan bara inte ha det tråkigt med henne, det går bara inte ! )

som ett asplöv.

Har inte haft så mycket tid över idag. men men Idag efter skolan åkte jag till mathilda och tog en mysig fika hos henne . Lite längre prat stund denna gången än förra ;) Sen åkte jag och Julia pluttan och körde ett hårt "skivstångs pass" ! Shit säger jag bara, jag har inte tränat på så himla länge och det märktes ;) Mina armar och ben skakade som ett asplöv, så i morgon lär jag ju ha träningsvärk ;) sen efter det blev det en sväng till solriumet . Så himla skönt. Nu ska jag springa och kolla på greys anatomy innan det tar slut. Ha en bra kväll.
 


Happy !

Min dag började inte förrens kl. 10.00 idag vilket var väldigt skönt eftersom det var en galet lång dag igår. Vi började med samhällskunskap och vi fick reda på vårat prov som vi hade i ekonomi förra veckan, de som jag var galet nervös över . Men tro de eller ej jag fick ett VG :) Jag blev helt chockad jag hade allvarligt bara tänkt mig högst ett G efter som det var så stort och jag tyckte även att det var så himla svårt. Så nu är min dag gjord i alla fall ;) hahah . Och nu ska vi har sömnad tills vi slutar vilket är väldigt skönt .




( Tunisien i sommras)

Jag har fått sån himla längtan fetr att åka utomlands nu. Men både jag och älsklingen ska jobba så mycket i sommar så vi pratar om att vi ska ta en längre resa sen i vinter i stället. Men jag blir galen jag vill åka nu !! Men men jag får väl lägga mig i solaruimet och drömma mig bort i stället ;) Men vi får höras senare sen alla gullungar . Ha det så bra så länge ;P


Lång lång dag

Hej godingar ;) Äntligen hemma efter en lång skoldag. Börade dagen kl. 9.00 i pingstkyrkan för att lysna på politik och annat, inget vidare kul sen efter det var det ju lunch sen så fixade vi klart vårat kära lakan, Och släng er i väggen det är så sjukt coolt och det blev galet bra . (bilder kommer någon annan dag) Vi ska nog även göra ett lakan till sen och det kommer nog bli jätte bra den med :D Sen blev det idrott med orgientering i stan ;) så himla pinsamt att ha det mitt inne i stan, så såg ni massa tjejer som sprang som yra hönns så var det nog min klass ;)

Nu ska jag ara duktig ioch göra massa matte så jag kan bli av med det sista provet nu. Så min kväll blir nog bara plgg sen träffa plutten en snabbbis innan hans jobb igen . Nej nu ska jag sätta fart och få lite gjort :)

Längtar

Nu är man hemkommen från "Hårfin" igen . Nu längtar jag bara ännu mer till balen/ balerna ;P Pia hjälpte mig med massa ideér nu så det kommer bli kanon. En av frisyrerna är helt bestämmd och den kommer bli helt prefekt till min klänning :D Sen den andra har vi inte redigt fastställt helt än utan vi ska nog se hur det blir när det väl är dags men vi ska i alla fall ha lockar ;) Pia kommer fixa det super bra tror jag allt. Det är helt galet det är snart det är dags... Den första den 20:de Maj, 20:de det är snart. Sen den 26:e det är så overkligt att det snart är och att det är våran tur. Det kommer bli två kanon bra kvällar tror jag allt. Sen har jag bokat sminkningen men är inte helt säker på om jag ska ta det för tänk om man inte blir nöjd, men men vi få väl se hur det blir med det ;)





Nu har älsklingen just åkt iväg till jobbet igen vilket inte är så kul för då blir det ännu en natt att sova själv. Men  man får ju se de posetiva, det är ju ett jobb. Så nu kommer min kväll bestå av lite plugg sen blir det nog även lite tid framför tv ;)Tyvärr tvingar våra lärare oss att vara i skolan vid 9 tiden i morgn när vi igentligen börjar is 11.30, sjukt sgt för vi går ju till halv 5 ! Men men bara att bita ihop;)

Stressad vecka

Själva skoldagen orkar jag inte änns gå in på, om man säger så att det inte var drömstället idag. Men jag fick i alla fall mycket gjort och även den sista timmen hade jag inget att göra så jag syde ihop en jätte söt kjol som är svart med röda rosor på . Så himla söt, kommer nog bli redigt söt till sommaren sen :) Efter skolan åkte jag upp snabbt till a6 och köpte en ny mascara vilket var behövligt, men fick även med ett par öronhängen och Ben and Jerry´s glass med mig hem :) Alla säger jämt att det är så himla dyrt med Ben and Jerry´s glassen men jag kan ju säga till alla er att om ni inte har smakat den så har ni inte smakat redig galss än ;) Den är den bästa som finns och värd sina pengar tycker i alla fall jag :D Jag var även inne på Jobbet och hälsade på, och Nikki tyckte allt att jag skulle uppdatera lite oftare här så jag får väl bättra mig lite nu då ;) haha . Så söt är hon :D




Ikväll ska jag åka till "Hårfin" och träffa Pia som ska fixa mitt hår till balen så vi ska prata massa frisyrer , tider och så. Det kommer bli jätte kul och Pia är så himla underbar och jag är så glad att hon ska fixa mitt hår. Hon är bäst rent ut sagt ;)
Vi hörs efter jag träffat Pia ikväll sen :) Ha det så bra så länge.


Mycket trelig kväll!

Nu är man hem kommen från Tidaholm då;) Det var en galet rolig och trevlig kväll vi hade där. Så kul att få träffa lite nytt folk med och inte alltid bara desamma. Började med prat, mat och skratt på Pas och carolines balkong där de hade kvällssol , så otroligt skönt sen blev det fart på drickandet och ni kan ju förstå att de blev mer skratt och prat efter det ;) Sen Gick jag och söta Ewa Till någonförfest men var inte där så speciellt länge, sen möte vi upp alla andra och hade det trevligt innan det var dags att gå hem igen ;P Kvällen var en toppen kväll, hade det redigt trevligt.




Sen idag hade Caroline gjort en underbar "Hotel" frukost till oss, med ägg,bacon, äggröra, yoghurt, mackor och apelsinjuice, en mycket bra start var det allt. Så himla guligt av henne. Nu när jag och jesper kom hem så var vi så trötta så vi somnade till en sväng , så nu känner man sig lite mer utvilad. Så ikväll blir det bara mys, Ha det så bra så länge :)



Mycket att göra!

Ja idag har jag fullspäckat på mitt schema. Lite senare idag ska jag åka upp till Tidaholm :) Det komer nog bli hur trvligt som hellst. Men innan det är det mycket som ska göras. Idag väcktes jag av älsklingen när han skulle åka vid 7 tiden upp till tidaholm för det var något de skulle göra med rally bilen på dagen där idag.
 
Fast jag låg och  drog mig tills 9 tiden inan jag gick upp och gjorde mig en stadig frukot. Sen har jag faktist hunnit ligga en sväng i solen i alla fall men nu ska jag nog ta mig i kragen och hoppa in i dusche innan jag börja packa för vi ska ju stanna över natt där uppe :)
Så vi får höras mer i morgon eftermiddag när jag kommit hem igen . Ha en kanon bra lördag alla gullungar.

Slappdag

Idag har jag verkligen inte gjort någonting alls känns det som ;) Jag har bara luggit i solen, kollat på tv och inget mer . Faktist redigt skönt måste jag erkänna;) Jag var ju ganska röd igår efter att jag hade suttit i solen hela degen igår . Så idag blev det inte lika mycket sol som igår för man vill ju inte bränna sig precis ;) Men många hade ju roligt åt mitt röda igår och gick och tryckte på mig, fast som tur var så gjorde det inte ont utan det var bara lite rött.


" Den osminkade sanningen" FRÄKNAR;)

Snart kommer plutten hit, han har juste spelat klart sin match, Vi funderar på att åka och hämta mat istället för att laga . Man blir ju lite lat i bland och tar den smidiga vägen ;)


Lyckad kväll

Det blev en sån lyckad kväll igår. Fast jag tycker allt det var för mycket folk men som sagt det spelade ingen roll för vi hade lika kul ändå. Började kvällen med förfest hos en i Julias klass mycket trevlig förfest. Sen blev det ju studentfesten på sliver. Vi hade det sjukt kul ch det var mycket trevligt folk ute med som man träffade. Sen efter det åkte jag ju bussen till bankeryd där man träffade sjukt mycket gmmalt och roligt folk så det blev mycket prat och skratt på bussen med. Så tack för en grymt trevlig kväll allt folk.



Jag sov hos min syster och dom i natt men kom väl hm ungefär vid halv 3 till dom sen gick dom upp vid halv 7 så jesper tog med mig hem när han slutade vid hlv 8 tiden. Se gick vi och la oss igen åt bara en frukost snabbt . Och nu kom jag just hem för älsklingen ska spela match idag, sen ikväll ska vi laga god mat och ha myskväll vilket jag ser fram i mot.