Club Caj!

Hej snyggingar!

Idag var det jobb mellan 9.30-16.00. Sen cyklade jag hem och bara tog det lite lugnt innan det var dags att möta upp Rosanna kvinnan. Så vi gick och åt en god pasta på george. Som vanligt blev det favoriten pasta carbonara!
Efter det så åkte vi hem hit igen och började fixa till oss lite eftersom ikväll blir det Club Caj för våran del. Det kommer bli riktigt kul eftersom jag inte vart på caj sen i Julas ungefär. Så ikväll blir det skratt och dans!



 


Time for work!

Godmorgon, godmorgon!

Vaknade av att Marie från jobbet ringde och undrade om jag kunde ta öppningen istället för stängningen. Och det tackat man ju inte nej till för jag tycker ju det är bättre att börja tidigare så man kommer hem tidigare. Så nu har jag just fått i min frukost och fixat till mig. Men innan jag cyklar ner till jobbet så måste jag hinna flytta min bil så jag hinner tyvärr inte sitta mer här nu! Ha en bra dag babes så hörs vi senare!



Vill tillbaka till sol, bad och värme just nu! Hösten är inte riktigt något för mig ;)



Myskväll med familj!

Idag var det ju jobb mellan 12.00-20.00 sen skyndade jag mig hem eftersom min kära mamma och pappa skulle komma till mig. Min pappa skulle hjälpa mig och sätta upp lite saker här hemma och mamma skulle lära mig hur man gör fläskkotletter. Men så hade dom även med sin min kära mormor och min kusin Jimmy och hans tjej Lollo! Vi lagade mat och hade det jätte mysigt.

 Och nu kan jag även göra fläskkotletter vilket jag är super glad över eftersom jag bara älskar det.
Så efter denna dagen så är man helt slut. Nu tänkte jag bara sätta mig och kolla lite på tv för att lugna ner mig innan det är dags att sova. Nattinatt babes!







Nu kom jag just till jobbet så aka alldele...

img_0822 (MMS)

Nu kom jag just till jobbet så ska alldeles strax börja. Tänkte bara visa er en liten sneak peak på det jag köpte nu innan jag kom hit. Så håll utkik senare så får nu se va fina saker jag hittade idag ;) enjoy


Work!

Godmorgon sunshines!

Inatt sov jag som en stock verkligen. Det var så himla skönt för det var så himla längesedan jag sov riktigt bra en natt. Så det fick bli en liten sovmorgon till kl.9 idag med så nu har jag just gjort mig iorning och fått i mig lite frukost. Snart ska jag bege mig upp till a6 för ett jobb pass där idag.
Annars så hinner jag nog tyvärr inte med så mycket mer idag men jag återkommer sen när jag kommit hem från jobbet igen! Ha en bra dag godingar!



Promenad, scons & idol

Hej snyggingar!

Idag har det vart en riktigt bra dag. Har haft en super mysig kväll nu med min snäcka. Hon kom hit runt sex tiden så då tog vi på oss träningskläderna och drog oss ut på en härlig promenad. Jag bara älskar när man kommer hem på kvällen efter en lång promenad.
 Sen när vi kom hem så bakade vi världens godaste scons, tände ljus och kollade på idol. Kan ju inte bli någon bättre tisdags kväll! Nu ska jag kolla lite på tv innan det är dags att försöka sova och ladda för en lång dag på jobbet i morgon.



Höst väder

Idag har jag haft en mysig dag med Rosie lilla. Hon kom hit ungefär vid 12 tiden. Så då gick vi och handlade lite mat sen gick vi hem och lagade lite god mat. Sen gick vi ner till stan och kollade lite.

Nu har jag just betalat de sista räkningarna och fixat lite här hemma. Så nu ska jag bara invänta Julia hjärtat som jag ska spendera min kväll med. Vi ska nog ut på en promenad och sen ta en kvälls fika någonstans.



Nya Paradise Hotel !

Snart är det dags för en säsong för Paradise Hotel. Så visste ni att det kommer vara med en från jönköping detta året. Många känner säkert igen henne eftersom hon jobbar på make up store här, Julia Krischel! Helt plötligt tyckte jag det ska bli riktigt kul att se detta, så jag ser fram emot när det drar igång ! hahah.




Bild: årets deltagare !



Färdig tvättat för denna gången

Nu ska jag snart springa ner och hämta upp min tvätt, så nu är det färdig tvättat för idag. Nu tänkte jag ta och fixa till mig lite eftersom snart kommer lilla Rosie hit. Vi tänkte vi skulle ge oss ut på en promenad i det blåsiga vädret senare i alla fall sen får vi se vad som händer. Så nu måste jag skynda mig så jag hinner fixa mig innan hon kommer.



Kvinnan och jag för ca 2 år sedan kanske ;)





Tvätt

Godmorgon babes!

Idag fick det inte bli någon sovmorgon eftersom jag har tvätt tid och den började vid 7. Så det var bara att ta sig i kragen och dra sig upp ur sängen, och jag kan ju inte somna om efter att jag har gått upp så nu ligger jag här i soffan och ska snart sätta på lite desperate housewives! Men bättre att komma upp på morgonen och tvätta nu så att man har det gjort eller vad säger ni ?!






Tacos !

Nu gick Alexandra och Robin här ifrån.Började ju kvällen med att jag och donnan var ute och gick i det mörka och kalla höstvädret. Haha det hjälper ju inte riktigt att vi båda är mörkrädda och inbillar oss att någon ska följa efter oss i mörkret.

 Sen gick vi hem till mig och började laga till tacos innan Robin kom med det sista till maten. Så vi har haft en myskväll här hemma hos mig med tacos, tv och prat. Jätte mysigt verkligen. Dom två är för underbara!
Nu tänkte jag kolla lite här innan det är dags att försöka lägga sig eftersom jag ska upp vid sju tiden i morgon för att tvätta.



Bild: Jag, Robin och Alexandra, Thailand januari 2010 Hahaha!



Hot or not ?!

Jag köpte även ett par nya boots idag men har inte bestämmt om jag ska behålla dom eller inte. Så jag skulle behöva eran hjälp. Så vad tycker ni ?! Behålla eller lämna tillbaka ?!
Dom är ju lite annorlunda och riktigt snygga på men har inte riktigt bestämt mig ännu. Hot or not ?!



Shopping till hemmet



diamantljusmanschetter från Iems, 29 kr/st



Två mysiga silver ljuslyktor från Iems ,119 kr/st



Två vanliga silver ljusstakar från Ikea som de flesta har hemma. 99 kr och 89 kr.





Shopping runda avklarad

Nu kom jag just hem efter en shopping runda med min snygging! Började med att vi åkte iväg till mio för att köpa min klocka där. Så tänkte jag skulle visa er den senare sen när jag har fått upp den för Robin kanske skulle hjälpa mig med det!

Sen åkte vi upp till a6 för att shoppa lite. Och självklart är det inga problem för oss två. Så vi fick med oss lite hem. Tänkte jag skulle visa er det jag fick
med mig hem sen. Så nu ska jag bara hoppa i mina träningskläder eftersom vi ska ut på en promenad och få lite friskluft!




Idag fick jag även en jätte fin lycka till blomma av min underbara Alexandra! Hon är för söt. Och just liljor är mina favoriter. Jag älskar liljor och rosor, de är de finaste blommorna som finns!
 Så tack ännu en gång hjärtat!









Hemmafru nr 1!

Nu på förmiddagen har jag vart en äkta hemmafru. Jag har storstädat hela lägenheten, bakat kladdmuffins och fixat och trixat här hemma. Så nu har jag äntligen gjort mig iorning och inväntar nu att min
Alexandra ska komma hit.
Så idag ska jag tillbringa min dag med henne, så vi får väl se vad vi ska hitta på! Blir nog kanske att åka och kolla lite inreding och lite annat mysigt. Det kommer bli en bra dag i alla fall, kan ju inte bli annat med den bruden!



Goodmorning!

Godmorgon babes!

Igår spenderade jag min kväll hos godingarna Alexandra och Robin! Jag och min donna kollade på tv, flamsade runt och skrattade. Så en mysig söndags kväll ska vara.

Idag fick det bli en behövlig sovmorgon. Fast kunnde bara sova tills 10 ändå. Men som sagt det var riktigt skönt. Så nu har jag just fått i mig lite frukost och tänkte ta tag i att städa lite här hemma och sen att baka kladdmuffins! Hur gott lät inte det då ?! Så återkommer senare snyggingar!



Mycket folk

Idag var det riktigt roligt att jobba! För det första så mår jag mycket bättre idag vilket gör än på bättre humör! Sen så är det ju lönehelg och dåligt väder ute vilket innebär perfekt dag för a6! Så det var massa folk på a6 idag, och mycket att göra helt enkelt. Det blir så mycket roligare att jobba då och tiden bara försvinner!

Men nu ska jag ta och cykla bort till min Donna! Det är verkligen kanon att man bara bor ca. 3 minuter ifrån varandra. Så min söndag kväll ska jag spendera med henne. Ska bli super mysigt. Alexandra gumman du är riktigt bra du! Ha en bra kväll godingar så hörs vi senare!




Bild: Min donna och jag i thailand. Januari 2010



Seven Pounds!

Hej snyggingar!

Igår blev det tyvärr ingen utgång tack vare denna jäkla febern! Så jag köpte hem fetto-mat och låg här hemma i soffan hela kvällen. Men det verkade som om det hjälpte för idag känner jag mig allt lite piggare. Men ska ju inte roppa jippi än, får se hur jag mår när jag kommer hem efter jobbet sen. Så nu ska jag snart iväg till jobbet, sen blir det nog stor städning här hemma.

Igår såg jag den omtalade "Seven Pounds"! Alltså jag säger då bara det, det var bland det finaste filmen jag någonsin har sätt. Visst den var lite seg i början tack vare att man inte fattade så mycket men när slutet kom och allt hamnade på plats! Åhhh satt här hemma med tårarna rinnandes ner för kinden. Har ni inte sätt den så måste ni allt göra det!


Sjukling

Idag är det en väldigt hängig och trött Johanna som skriver. I natt var nig min värsta natt på jag vet inte hur länga. Utan att överdriva så sov jag nog inte en ända blund tack vare att febern satte in. Så idag var man inte alls pigg och med febern i kroppen som man tog sig till jobbet mellan 11-18! Men måste man så måste man.

Så nu när jag kom hem var jag så frusen så jag tappade upp ett varmt och skönt bad och sedan lagade lite mat. Så nu ska jag krypa ner i sovan en liten stund till innan kanske en mardröms natt börjar. Men i morgon är det jobb igen så det hoppas jag absolut inte.



Workie!

Godmorgon snyggingar!

Sov som en stock i natt faktist.  Det trodde jag inte jag skulle göra eftersom jag sovit så himla dåligt nu det sista. Fast även om jag sov bra i natt så känner jag mig inte utvilad ändå.
Haha men det kommer väl. Nu tänkte jag slänga i mig lite och äta innan det är dags att cykla ner till jobbet. Så det blir jobb och efter det ska jag åka ut till tenhult till min lilla kontors kvinna Julia och ha myskväll med film där. Men jag återkommer senare sen!
 Take care!




Svar på tal

Jag fick en sån jätte gullig kommentar innan av en "anonym" som  tycker att jag var så stark efter allt det här med Jesper och afganistan. Jag kan ju säga en sak, det har inte vart lätt och speciellt inte de första veckorna. Men nu måste jag allt säga att det går mycket bra.
På något sätt så har man vant sig vid att vara själv och tanken på att han är borta. Och just det att jag hittar på saker så mycket som jag bara kan underlättar så himla mycket.

Hade jag suttit hemma hela dagarna hade jag blivit tokig, men istället bestämde jag mig för att hitta på så mycket jag bara kan för att tänka på annat vilket har funkat hur bra som helt. Visst saknar jag honom varje dag men det känns inte lika jobbigt längre. Så med tiden så vänjer man sig mer än vad man tror och detta har vart så himla nyttigt för mig!
Jag behövde nog detta för att hitta mig själv och veta att jag kan klara mig utan honom och att jag klarar att bo själv. Så jag har själv växt som person genom denna resan. Men det jag kan rekomendera er om ni ska vara ifrån någon är att ni ska ta tag i livet istället och hitta på så mycket roligt ni bara kan ;)




Riktigt bra dag!

Idag har jag haft en super dag helt enkelt. Känns som om allt har gått rätt faktist. Och jag har haft en jätte mysig dag med min lilla skuttis. Vi cyklade ner till myrenars för att kolla lite, har verkligen inte vart där på år och dagar. Sen cyklade vi vidare ner till stan för att kolla lite i affärer och så.

Sen när vi kom hem så kom Ida gumman på besök och då så bakade vi tre massa goda dumlekakor. Haha min och Alexandras favosar nu! Så vi har suttit och pratat och skrattat nu över en fika här hemma. Men Ida lämnade just oss så nu ska jag och Alexandra kolla lite på tv. Min dag har vart kanon verkligen!



Hahaha Alexandra pumpade upp sitt cykeldäck så att det sprängdes. Hahah denna kvinnan är bra på hundar och cyklar ;)









Redken

Jag har alltid hört att redken shampoo och balsam ska vara så himla bra men har aldrig testat. Så tänkte se med er godingar var ni tycker eller om ni har något annat bra förslag på bra shampoo och balsam ?!




Onsdag

Hallå babes!

Dålig uppdatering, jag vet. Men ska bli bättring på de, hoppas jag!
Började dagen med att åka ner till stan och hälsa på min mamm, sen åkte jag hem en snabbis för att få mig lite mat och efter det skynda mig upp till a6! Så nu kom jag hem och känner mig väldigt glad och på bra humör! Äntligen.Kan inte riktigt berätta nu men snart kanske!

 Så nu ska jag snart träffa Alexandra stumpan och umgås lite med henne. Så vi får se vad vi två pratkvarnar ska hitta på! Men jag återkommer senare sen snyggingar! Take care!




My sunshine and me !




Hahaha Min söta Alexandra!

Hahaha jag måste bara dela av mig av det som hände igår. Alexandra gumman, jag måste bara.
Igår hade jag mina små älsklingar här ( våra två små hundar) Zacke och Nikita. Och så kom Alexandra stumpan hit en sväng på kvällen och hälsade på. Helt plötsligt när Alexandra hade kommit innanför dörren och stängt så tyckte jag att Nikita saknades så jag frågade Alexandra om hon såg vart hon tog vägen.

Men vi hittade henne inte och så stor lägenhet har jag ju inte så att hon bara kan försvinna. Så Alexandra kollade ut genom dörren men ingen Nikita. Haha så jag sa att hon måste ha stängt ut henne så ALexandra sprang upp en trappa i trappuppgången och där satt lilla Nikkipikki! Hahaha jag höll på att dö av skratt!!
Så hon hade stängt ut Nikki utan att vi märkte det! Så om någon vill ha Alexandra som hundvakt hahahaha borde ju inte ha läst detta ;)
Love you darling men jag var bara tvungen att berätta detta eftersom jag sitter här och skrattar för mig själv just nu ;)


Mys tisdag

Nu har jag just lagat lite mat och kollat klart på halv åtta hos mig! Innan idag så kom lilla Rosie hit. Vi satt och tjötade lite innan vi gick och tog en fika på kaffe paus här borta. Vi orkade inte gå så långt. Så vi satt där ett tag och pratade och skrattade. Sen bestämde vi oss för att röra på oss lite så vi tog en runda runt munksjön.
Vilket var mycket trevligt.

Nu tänkte jag krypa ner och kolla på idol eller något annat kul här på tv. Är ganska frusen och seg så en kopp te, min underbara filt och så något bra på tv, det är inte fel alls så här en tisdags kväll.



Cypern - livets resa

Igår var det en vecka sen vi kom hem från underbara Cypern. Tiden går så fruktansvärt fort. Och för varje dag som går så längtar jag tillbaka mer och mer ner dit. Jag och Julia hade livets resa när vi var där och det var bland det roligaste jag vart med om. Så får jag chansen nästa år att åka så ska jag absolut det. Helt klart!
Take me back!



Dagens!

Hej babes!

Nu har jag just fått i mig lite mat efter mina ärenden. Har sprunget runt lite på stan och a6 nu på förmiddagen men nu ska jag fixa till lite här hemma innan jag ska träffa Rosieposie lite senare. Får se vad vi ska hitta på för kul Blir nog kanske en fika och en promenad. Även fast man är ledig så är man aldrig riktigt ledig känns det som.

Har inte riktigt något sug efter att blogga nu för tiden men ska försöka ta tag i det, så om ni undrar varför jag inte skriver så mycket. Men det kommer nog snart tillbaka igen.




Ledig

Godmorgon sunshines!

Idag blir det bara att fixa massa ärenden! Så nu ska jag börja med att åka ut till pappa i bankeryd och fixa lite där. Kanske blir att man äter en lunch med honom med. Sen ska jag in till stan och fixa lite.
Är ganska seg idag faktist så får bli en lugn dag så man är på hugget i morgon igen. Men jag återkommer så fort jag hinner sen snyggingar.



Mat & film = söndag!

Hallå snyggingar!

Nu lämnade just Julia mig efter att ha spenderat kvällen här. När hon kom så gick vi ner till hemmakväll och hyrde lite filmer och sedan handlade vi lite mat på vägen. Så hon bjöd mig på sin supergoda mat! Sen till efterrätt blev det nybakad kladdkaka med Ben & Jerry´s glass till filmen. Så det har vart en jätte mysig söndag med min lilla höna med skratt, prat.

Så nu ska jag snart hoppa ner i sängen eftersom det känns som om jag har ett kilo sand i mina ögen. Som sagt så sätter det ju sina spår efter en sån här helg. Så hoppas ni har haft det bra godingar. Natti natt




Hon är riktigt bra denna bruden alltså! Alla borde ha en som Julia helt enkelt!



Segis!

Idag är det en riktigt go söndag faktiskt! Sov till ungefär halv tolv idag, men det är ju inte så konstigt eftersom det blev sent både i fredags och igår. Sen har jag o praktiskt sätt inte gjort ett smack!
 Har bara luggit framför tv och här vid datorn.
Men för en timme sen ungefär så kände jag att det var dags att ta tag i något så har städat hela lägenheten och sen fixat till mig lite så man ser ut lite mer som en människa igen.

Nu i eftermiddag/ kväll så kommer min Julia stumpa hit, det blir nog att vi har en riktigt mysig söndag. Kanske blir att laga lite mat och kanske till och med hyra en bra film kanske. Vi får väl se vad det blir men inget som är allt för jobbit en sån här dag.



Bröllop!

Igår var vi på bröllop eftersom våran chef gifte sig! Alltså det var ett sånt himla vackert bröllop. Hon var så himla vacker i sitt mörka hår med röda stora rosor i och den vackra vita klänningen.
Vi började med en fin vigsel i kristine kyrkan.

 Det finaste av allt var när Madde själv sjöng en låt bara till Matts framför alla i kyrkan! Man fick sån gåshud och tårarna började rina eftersom det var så himla fint. Eftervigslen så började festen på Esters kök och bar. Så galet god mat, roliga tillställningar, prat, skratt och dans. Så det var en jätte trevlig dag/kväll.






Fredags kvällen

Hej mina godingar!

Min helg har vart kanon verkligen, men det börjar ju sätta sina spår. Är allvarligt talat helt död idag. I fredags var det ju förfest här hemma hos mig med massa trevligt folk, skratt, prat och dans! Sen gick vi vidare in till stan men det slutade att vi hamnade på centrum. Men tro det eller ej jag hade det så himla kul ändå. Var nog för man inte har vart där på ett tag nu.

Sen slutade jag, Julia och Jonna våran kväll med att stanna på evergreen och köpte med oss pizza hem. Så mitt i natten satt vi här hemma och käkade pizza innan vi alla tre somnade så gott så.
Så tack alla snyggingar för en bra kväll!




Blond VS brunett

Alltid när hösten kommer så blir jag alltid lika sugen på att bli brunett. Det är så himla snyggt och fräscht nu till hösten. Jag har redan vart brunett en gång tidigare och jag trivdes jätte bra men jag vet att i slutändan kommer jag vilja bli blond igen. Tyvärr har jag inga bilder kvar när jag var brunett så jag kan visa er. Men vad tror ni ?! Tycker ni jag ska ta steget och bli brunett nu till hösten?!



Dagens outfit


Fika

Igår var jag tyvärr för seg för att skriva efter våran powerwalk. Men det var mycket skönt att få röra på sig innan man skulle gå och lägga sig. Jag och Alexandra stumpan fick även sällskap igår utan Driola godingen. Vilket var mycket trevligt!

Idag började min dag med att jag fixade lite ärenden på morgonen sen fixade jag till lite fika här hemma eftersom Camilla gumman kom förbi. Så nu lämnade hon just mig och jag ska ta och städa upp lite här hemma eftersom ikväll kommer lite tjejer hit på förfest innan vi tar en runda på stan. Det kommer bli riktigt trevligt!

Nå va tycker ni om mina nya godingar ?! Ja, jag vet ful/snygga är dom!



Promenad

Hej sunshines!

Har just kommit hem från jobbet och fått i mig lite mat. Innan jobbet så sprang jag ner och köpte mina nya skor! Åhh dom kommer bli kanon. Så jag tänkte jag kunde visa er lite senare. Nu tänkte jag byta om lite eftersom Alexandra hjärtat snart kommer hit eftersom vi ska och gå ut och gå en promenad. Ska bli skönt att få röra lite på sig efter allt! Jag återkommer så fort jag kommit hem snyggingar!




Min höna och jag :)



Time for work!

Även idag blev det en tidig morgon. Måste försöka ställa om mitt dygn men det verkar inte gå så bra. Går och lägger mig sent och sedan upp tidigt där på. Haha men det kommer väl snart.

 Så jag har bara fixat lite här hemma nu på morgonen och fixat iordning mig eftersom jag snart ska iväg till jobbet. Ska bli skönt att komma igång igen efter min lilla semester, få lite rutiner igen.
Sen ikväll blir det nog en lugn kväll vilket ska bli skönt.


Någon som vet ?!

Jag tänkte se om ni kanske kunda hjälpa mig med en sak ?! Det är så att jag alltid har velat ha tekoppar som är helt i glas men det verkar vara väldigt svårt att hitta. Så jag tänkte se om det är någon av er som har nått tips på vart man kan hitta dessa underbara koppar?! Helst ska det vara i denna modellen som är på bilden!



Nya favoriter

Vad tycker ni om mina nya älsklingar som jag bara inte kommer kunna låta bli ?! Om jag hinner idag så ska jag allt köpa dom idag. Kommer ju bli perfekta att ha i morgon när vi ska gå ut. Dom är sjukt snygga på och så sköna. Kan ju inte bli bättre!



Cypern del 2


Heldag med min pärla

Hallå babes!

Nu gick Alexandra gumman bara för en liten stund sen. Jag har som sagt spenderat hela min dag med henne. Vi började med att gå ner till stan för att ta en mysig lunch där. Sen gick vi och kollade lite i affärer men tro det eller ej men jag köpte inget.
Sen gick vi och handla lite mat eftersom jag var tvungen att ha det och så fick vi även ett ryk att vi skulle baka. Så idag fick det bli massa goda dumlekakor. Sen nu ikväll har vi bara haft myskväll framför tv med lite fika och kvällsmat. Så tack gumman för en kanon dag.




Hahah var bara tvungen att ta denna hemska bilden ;)




Dagen outfit

Nu har jag sprungit runt här hela morgonen och fixat och trixat! Så nu ska jag snart gå ner i tvättstugan och se om min tvätt är torr. Känns skönt att ha det gjort nu i alla fall.
Sen framåt ett tiden ska jag träffa min Alexandra snygging. Vi ska ha en heldag så vi får se vad vi tar och hittar på. Något mysigt och kul blir det alltid. Så jag återkommer lite senare när jag har lite mer att skriva och har lite mer tid.






Cypern 6-13 september, del 1


Tvätt

Godmorgon mina gullungar!

Tänkte börja med att säga att jag tycker det är så himla kul att jag har fått så många nya läsare! Jag hoppas verkligen ni stannar.

Idag gick jag upp vid 06.30 eftersom jag skulle börja tvätta vid 7.00. Min kära syster som sov här i natt skulle ändå så upp då vid den tiden så det gjorde ju inget då. Så nu är min resväska uppackad och klart och tvätten är igång. Haha jag vet nog faktiskt inte när jag var så här snabb med min resväska senast, den brukar nämligen ligga i en vecka innan jag orkar ta tag i den.


Ps. angående thailand frågorna så svarade jag på dom under din komentar så gå in och kolla där så får vi hoppas du fick de svar du ville ha :) d.s



Myskväll med systerlyster

Fick en förfrågan angående thailand. Så jag tänkte jag skulle berätta lite om det men orkar tyvärr inte ta det idag så håll utkik i morgon för då är jag ledig och kanske har lite tid över.

Nu ikväll kom min kära stora syster hit och ska spendera kvällen och natten här.  Så vi har lagat lite mat och kollat på idol och nu ska vi kolla på någon mysig film. Det är inte så ofta man får kvalitetstid med henne så det är alltid mysigt. Så nu ska vi hoppa ner i soffan.




Ta mig tillbaka! Nissi beach i cypern



Tragus!

Nu när jag och Julia har hängt ihop en vecka så har jag bara blivit mer och mer sugen på att pierca min tragus " lilla flärpen vid örat", eftersom jag har kollat på henne hela veckan och alltid vart sugen på att göra det eftersom jag tycker det är så sjukt snyggt.
 Och lilla Julia gumman har kollat på min piercing i navelen ovh blev med taggad. Så vi fick ett ryk och gick och piercade oss idag. Så hon i navelen och jag i min tragus. Så sjukt snyggt.
What do you think ?!



Märks att man är hemma

Hej babes!

Idag har det vart fullrulle på mig som vanligt. Haha att man aldrig kan lugna ner sig när man är ledig. Men det är kul när det händer lite. Så började dagen med att åka till tandläkaren som typ bara tog två minuter eftersom dom bara skulle se så mina tänder inte hade flyttat sig. Sen åkte jag till a6 eftersom jag var tvungen att köpa en ny plattång eftersom min gick sönder nu under resan. Sen hittade jag lite annat kul som fick följa med hem.

Efter det åkte jag hem och började fixa lite här hemma sen kom min busunge Julia hit. Så vi fikade lite och tjötade massa som vanligt. Sen pallrade vi oss ner till stan för hon skulle lämna tillbaka ett par skor. Sen begav vi oss till våran lilla sak som vi skulle göra. Haha skriver mer senare om vad vi har gjort.

Sen gick vi hem till mig igen och sen kom även söta Emma förbi så vi har suttit här hemma och haft det lite mysigt. Så dom lämnade just mig så nu ska jag ta och laga lite mat tror jag sen kanske slänga upp lite bilder här från resan. Så håll utkik.




Tillbaka till verkligheten

Good morning !

Nu ska jag snart skynda mig iväg till tandläkaren. Haha se direkt är man tillbaka i verkligheten och det finns ingen lugn och ro längre. Sen måste jag hem och städa upp här hemma i lägenheten eftersom jag bara har slängt ut allt överallt. Sen blir det även och se om det finns någon tvätt tid idag så man kan ha de gjort. Men jag återkommer när jag kommit hem från tandläkaren mina gullungar!



Home sweet home, Not!

Hej Babes!

Nu är jag hemma igen i tråkiga sverige! Jag har haft en helt underbar vecka i cypern tillsammans med min bästa Julia. Resan var verkligen hur bra som helst och jag skulle gärna ta det första bästa flyget tillbaka dit redan nu. Men nu är det tillbaka till verkligheten tyvärr.
Just nu är jag så trött så tänkte bara skriva lite snabbt nu innan jag ska gå och lägga mig och få lite behövlig sömn. Så jag återkommer mer i morgon med lite bilder och så.
Natti natt


Hej babes! Sitter just nu på flygplatsen o...

img_0788 (MMS)

Hej babes! Sitter just nu på flygplatsen och ska snart gå på planet. Så har det så bra nu så hörs vi.


Here we come!

Hallå babes!

Nu har jag just packat klart och fixat det sista här hemma. För idag åker vi till Cypern ! Jag kan inte riktigt fatta att vi ska åka idag och speciellt inte att i morgon vid denna tiden ligger jag och solar och badar och bara har det skönt. Det kommer bli en kanon resa tillsammans med min Julia hönan!
Vi kommer ha en kanon vecka vill jag lova. Så ha en bra vecka godingar så får vi se om jag kan skriva något innan jag kommer hem igen annars ha de så bra så hörs vi senare för Cypern here we come!




Bild: Thailand, januari 2010!



Från tyskland

Fick ju som sagt lite saker av mamma och pappa nu när dom var i tyskland. Haha ganska mycket om jag får säga det själv. Både massa godis, dricka, smink och lite annat smått och gott. Så tack så mycket mammsi och pappsi!




Fika & packa

Idag var det min sista jobb dag inna det blir en veckas semester, för i morgon åker vi! Åhh jag kan inte fatta det i morgon flyger vi till cypern.
Nu kom jag just hem frånjobbet och har bara städat lite här hemma! Så nu ska jag bara ta det lugnt här hemma innan det är dags att cykla ner till Johans cafe för att ta en mysig fika med Min kära svärmor Anne och min svägerska Ida! Det ska bli super mysigt verkligen.

 Sen ikväll kommer mamma och pappa och lämnar allt dom köpte i tyskland till mig och så min tvätt. Och för hoppningsvis så kan pappa sätta upp min spegel. Men jag återkommer lite senare ikväll då det även är dags för att packa.




Anne, Ida och jag !




Godmorgon babes! Just nu sitter jag här me...

img_0768 (MMS)

Godmorgon babes! Just nu sitter jag här med kära mammsi och har just fått i oss lite frukost. Snart ska jag bege mig iväg till jobbet för en mysig söndag på A6 ;) jag återkommer senare mina gullungar.


Sitter just nu hemma hos mammsi och pappsi...

img_0769 (MMS)

Sitter just nu hemma hos mammsi och pappsi med ett glas vin i handen. Känns ganska skönt att vara hemma lite. Dom har varit i Tyskland i en vecka så fick massa godsaker av dom. Visar er det i morgon om jag hinner.


6/9 Cypern here we come!

Halå babes!

Nu är det klart! På måndag åker jag och bästa Julia till Cypern och tillbringar en vecka i solen och värmen. Det ska bli så galet skönt och jag kan inte riktigt fatta att det bara är två dagar kvar! Just nu är det ju SUPER väder i cypern vilket känns ännu bättre, så här ska det solas och få färg. Im sooo happpy!


Work

Underbara lördag, detta vädret är så himla skönt. Riktigt härligt höst väder. Man blir mycket piggare och gladare och allt känns mycket lättare som jag sagt förut. Så nu ska jag snart iväg till jobbet, men idag är ingen lång dag.

Sen ska jag antagligen upp till a6 efter jobbet och möta upp Julia gumman för att köpa resan. Sen ikväll hoppas jag min mammi och pappi kommer hem så jag kan åka ut till dom och mysa lite och fixa lite tvätt innan resan och så. Men ha en bra dag godingar så hörs vi lite senare!


Hon är hemma!

Goodmorning sunshines!

Igår var det mys fredag för min del. Lagade lite mat och tog det lugnt innan Julia hjärtat kom hit. Det känns så skönt att hon är hemma igen. Men nu känns det som om hon aldrig har vart borta. Du är bäst gummsi!
SÅ vi satt här hemma och bara hade det mysigt med massa prat och skratt.

 Sen kollade vi på resor så idag får det bli att boka. Vi hittade nämligen en jätte bra resa som vi vill ha men det funkade inte riktigt att köpa den så vi ska ringa och se om den änns finns kvar annars har vi tre andra alternativ. Men det blir som sagt cypern på måndag! wiiieee!




Underbara Julia och jag!









Leopard body

Vad tycker ni om min nya leopard body som jag köpte idag. Och det bästa av allt är att den bara kostade 99 kr. Tänk när man blivit lite solbränd nu vad det kommer bli bra till denna underbara bod. What do you think ?!


Pancakes!

Hej babes!

Idag var det jobb mellan 11.00-18.00 nere på stan. Jonna på jobbet behövde nämligen vara ledig så jag fick hennes tid vilket man inte tackar nej till. När jag kom hem så var jag så fruktansvärt sugen på pannkakor så det var det de fick bli. Men jag skulle allt behöva gå en kurs i hur man gör bra pannkakor för det var visst inte min starka sida. Haha. Men äta gick det i alla fall.

Nu ikväll blir det bara lugnt, sen kommer Julia hjärtat hit eller så ska jag till henne så vi kan boka våran resa idag. Åhh i såna fall åker vi nästa vecka vilket kommer bli så himla skönt och behövligt. I cant wait!





Höst väder.

Godmorgon babes!

Inatt har jag knappt sovit något, vilket innebär att man knappast är den piggaste idag. Men men det är bara att försöka komma igång. Idag är det jobb som står på schemat, så jag ska snart ta min lilla cykel och trampa ner till stan. Sen efter jobbet så tror jag att jag och Julia gumman som flyttar hem från London idag ska kolla på resor och försöka boka något idag.

Idag fick det bli svarta jeans, glest stickad stor tröja och så min leopard scarf. (haha det märks att jag gilla min scarf va ?!) Och så guldsmycken till det. Känns nästan lite höstigt med en tjock tröja men det är ju ingen värme ute, sen är denna inte så tjock heller så det blir nog bra.


Från idag


Torsdag

Idag var det jobb mellan 13.00-18.00 som gällde sen kom Rosanna kvinnan och gjore mig sällskap nu ikväll. Så vi lagade lite mat och bara satt och pratade. Så himla kul eftrsom jag inte umgåtts med henne på så länge. Så var hon så himla söt som hade med sig ett par sandaler som jag har kollat på länge.
 Hon jobbar nämligen extra på kapphal så hon hade köpt ett par beiga sandaler med pärlor till mig. Så söt är hon.

Nu blir det nog några avsnitt av "desperate" innan det är dags för sängen för även i morgon är det en ny jobb dag. Känns så himla skönt att jag har haft så mycket jobb nu denna veckan så min tid kan rulla på lite.
Men jag kan även visa er lite senare snyggingar vad jag har shoppat idag med, så håll utkik.



Sunshine

Hallå Sunshines!

Idag satte jag klockan på kl.9.00 eftersom jag hade tänkt att gå ut och gå en härlig morgonpromenad, men jag var alldeles för trött för det så det blev att jag tog lite sovmorgon istället. Så nu har jag just gjort mig iorning eftersom jag börjar jobbet vid 13.00. Idag fick det bli svarta leggins med skindetaljer på sidorna, en koppar färgad tunika och en liten knut på huvudet.

Nehe nu ska jag gå och laga lite mat så jag kan äta innan det är dags att cykla ner till stan för att göra lite nytta. Älskar verkligen detta härliga vädret som har kommit. Det är inte speciellt varmt men så himla underbart när solen skiner. Allt blir så mycket lättare då.





Lasagne och myskväll

Nu gick just Alexandra snäckan här ifrån. Jag lagade lite lasagne nu ikväll och då så frågade jag henne om hon ville ha vilket hon ville. Så det blev en myskväll med mat, prat och skratt. Detta är det bästa med att man bor i stan att man kan göra spontan saker bara sådär. Och att man har så underbara människor runt omkring sig som finns här för en när man tycker det känns jobbigt och ensamt.

Nu tänkte jag att jag skulle krypa ner i soffan och sätta på ett avsnitt av desperate houswives innan det är dags för att sova och ladda upp för en ny dag med jobb.



Min plutta och jag





Hawaiian Tropic lip Gloss

Jag tänkte jag skulle ge er ett väldigt bra tips som jag fick av Ida gumman när vi var i kroatien. Jag vill alltid ha något på mina läppar när jag är utomlands och ligger i solen. Så idag köpte jag mitt ett helt underbart läppglans med solskydsfaktor i från Hawaiian Tropic. Det är är jätte fint på, smakar jätte gott och skydar mina läppar samtidigt. Så det kan ju inte bli bättre.

För nästa vecka bär det av utomland för mig och Julia hjärtat. Vi åker förhoppningsvis på måndag till cypern. Men det är inte helt bestämmt om det blir dit än. Hon flyttar ju hem från London på fredag så då ska vi boka en resa. Åhhh det ska bli så skönt att komma iväg en vecka nu så man kan tänka på lite annat än hur mycket jag saknar min skatt. Så bara massa sol, bad, skratt och avkoppling.




Finns på Åhléns för 39 kr just nu.




mirror mirror on the wall

Jag kom just hem efter att ha vart och fixat lite ärenden. Så har vart lite överallt just nu. Hittade även en liknade spegel som jag har i hallsen som jag köpte som ska vara i sovrummet så man kan ha en helkroppsspegel någonstans.
 Dom är nästan likadana det ända som skiljer dom åt är att den i hallen är större. Men jag ville ha en som var smalare i sovrummet eftersom det hade blivit förstort annars så det kommer bli jätte bra. Nu ska jag bara vänta tills pappa kommer hem i helgen så han kan hjälpa mig få upp den.
You like it ?!


Ledig

Idag är jag ledig vilket är så himla skönt. Har inte riktigt hunnit med något här hemma känns det som så idag har jag mest bara tagit de lugnt och fixat lite här hemma. Nu har jag just fått i mig lite mat med, det fick bli wokade grönsaker, kyckling, ris och sötsur sås.
Tänkte ta mig i kragen nu och åka och fixa lite ärenden på a6 och lite runt omkring. Så återkommer lite senare sen godingar

Idag fick det bli väldigt enkel och slapp stil. Bara vanliga svarta jeans, vitt linne, leopardscarf och så guldsmycken.


Powerwalk

Hallå babes!

Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen. Men har verkligen inte haft någon tid över. Som igår började jag och Alexandra hjärtat våran dag med att ta en runda runt munkis, sen när jag kom hem så ringde dom från jobbet och undrade om jag kunde komma så fort som möjligt. Sen var jag på jobbet från tjugo i tolv på dagen till kl. elva på kvällen eftersom vi hade inventering.

Även idag började jag min dag med en runda runt munksjön. Skulle ändå så upp och flytta min bil vid nio tiden så då passade jag på att hoppa i träningskläderna. Så nu har jag just fått i mig lite frukost och ska snart hoppa in i duschen och fixa till mig lite.
Min älskling ringde innan med, alltså det finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag saknar honom! Det har bara gått en vecka och det känns som evigheter. Nu är det ju bara 7 veckor kvar eftersom dom antagligen skulle förlänga till 8 veckor som han skulle vara borta. Usch tiden gå fortare nu!!! Jag vet ju i alla fall att jag absolut inte vill vara utan min skatt någonsin mer. Han är mitt allt.



Jag och min skatt i thailand, februari 2010! Ta mig tillbaka ! Nu!!