Begravning

God morgon!

Idag kommer jag nog inte ha någon lust att skriva för nu ska vi snart iväg till våran kära farfars begravning som börjar vid 10.30. Känns så himla kontigt att de är nu vi ska säga hejdå, känns fortfarande som om han ska finnas där men ändå så inte. Jag är helt tom på ord så idag blir det nog inga mer inlägg!







Kanon dag

Idag var det lite mer folk än vad det var i helgen, vilket var trevligt. Så till helgen blir det nog lite och göra nu när alla fått sin lön med :) Efter jobbet möte jag upp Alexandra på a6 där vi kollade lite innan vi åkte ner till stan för att fika. Haha om man säger så att de blev ju en lång och rolig fika i alla fall. Vi satt nog där minst i 3 och halv timme eller något sånt :) Himla mysigt och roligt hade vi de ändå.  Tack så mycket gumman ;) Så min dag har vart kanon, så nu ska jag krypa ner i jämte min lilla tjuris här i sängen och försöka få lite sömn i alla fall!
Natti natt





Work

Nu gick jag och älsklingen just upp, vi har luggit och kollat på film och haft en mysig lugn förrmiddag. Nu blir det att göra sig i orning eftersom jag börjar jobbet vid. 13.00. Och som vanligt på torsdagarna är det på stan så de blir jag och Jonna som jobbar idag :) Efter jobbet ska jag träffa Alexandra gumman, vi ska gå en sväng på a6 och sen efter de ta en fika. Vi ska även kolla igenom thailands bilderna vilket kommer bli mysigt!
Och sen efter de blir det hem till min älskling.
Så ha en bra dag godingar för det kommer jag ha ;)




Bild : Jag och Alexandra i Thailand, Januari 2010



Solig vinter dag!

Hej babes!

Jag vet idag har det vart dlig uppdatering, men har inte haft tid eller lust riktigt för att sitta här ;) Hela förmiddagen bestod av att städa hela huset. Alltid lika skönt när man är fördig. Sen vid 14 tiden kom min skatt hem till mig så då lagade vi lite mat sen blev det en lång promenad i det härliga vädret. Det var riktigt skönt att vara ute idag när soolen sken. Det gör allt så mycket bättre. Så nu har vi just kollat på en film och ska fortsätta mysa restan av kvällen.

Här kommer lite bilder från våran promenad!



Sov morgon!

God morgon, god morgon!

Idag har jag verkligen fått sova ut och det har vart så himla skönt. Kan knappt komma ihåg när jag gjorde de sist faktist, de var någon gång innan thailand tror jag så det säger ju allt ;) Idag ska jag bara fixa lite här hemma innan Jesper äntligen kommer hem.  Nu har han vart borta allt för länge så de ska bli skönt att få se honom igen. Så ikväll sen blir det att bara ha myskväll med min skatt.



Johanna läser ?!

Många av er som känner mig vet ju att jag inte läser så många böcker precis, jag har läst ut en hel bok i hela mitt liv. MEN nu har jag lagt på två böcker till på min lista. Som många av er vet så köpte jag de tre första "twighlight" böckerna innan jag åkte till thailand, och jag tog med två av dom till värmen. Men tro de eller ej jag lyckades att läsa ut dom två. Så ikväll tänkte jag börja på den tredje boken, jag känner nästan ett litet behov av att vilja börja med den. Så nu har jag tre på min lista och kanske snart en fjärde ;) Men som sagt jag är ju en liten twighlight nörd, älskar ju filmerna och böckerna var minst lika bra så de kanske är därför jag gillar böckerna för jag har en bild av alla skådisarna med.




Så nu måste jag snart inhandla de två sista böckerna med så att jag har alla fem.




Hahah!

Haha hittade en rolig bild när jag kollade igenom våra thailands bilderna. Haha tyckte dom var ganska lika varandra faktist eller vad tycker ni ?! ;)



Skotta snö

Kom just in efter att har vart duktig och skottat lite snö. Vi hade så galet mycket snö på vårat ena tak så där har jag skottat lite nu :) Har fortfarande ett tak kvar men det är verkligen jobbigare än man tror att skotta. Haha så vem behöver gymmet nu när man kan skotta snö i stället och få all träning man behöver där ;)
Lite senare sen ska jag åka och hjälpa pappa lite på jobbet. Så idag blir det bara att göra massa nytta i stället för att bara sitta hemma och inte göra något! Nu ska jag snart gå ner och se vad jag ska hitta på till lunch lite senare med.



Måndag

Hallå babes!

Idag har jag umgåtts med Julia raringen hela dagen! Vi har vart hemma hos henne och bara tagit de lugnt och tjötat och så. Vilket aldrig är fel :) Sen åkte vi in till frisks och tränade. Haha vi åkte 3 kvart innan passet skulle börja för att vi skulle vara i tid tänkte vi men självklart var det trafik stopp typ överallt så vi kom i alla fall försent. Men men då vet vi de till nästa gång ;)
Men det blev i alla fall ett spinning pass. Och tro mig jag höll allvarligt talat på att dö. Haha jag har ju inte tränat på månader och så börjar man med ett tufft spinning pass, ingen bra ideé.
Jag kommer nog ha träningsvärk i mon i alla fall om jag känner min kropp väl ;) Men det har vart en kanon dag i alla fall. Så nu blir det bara att ta de lugn och sätta på en bra film man kan somna till senare.



Mysdag med Julia!

God morgon godingar!

Idag blev det allt lite sovmorgon för min del. Känns som man börjar få tillbaka den svenska rytmen igen vilket är ganska skönt. Nu ska jag skynda mig och fixa iorning mig för idag blir det att umgås med Julia hela dagen. Vi ska vara hos henne och bara ta de lugnt och ha de allmänt trevligt som alltid, och sen ikväll ska vi nog iväg och träna något pass på gymmet ;) Kommer ju känna mig stel som en pinne i mon efter träningen i sånna fall eftersom jag inte har tränat på så fruktansvärt länge nu. Men det kan vara skönt att komma igång kanske :)





Bild: Jag och Julia på nyår 09/10




Lyckades komma iväg!

Haha det löste sig väldigt bra idag ändå. Pappa fixade så jag kunde komma iväg till jobbet ändå vilket var tur så Emmy stackarn slapp att vara själv, även fast det inte var mycket folk om man säger så eller långt pass att jobba så är de ju inte så kul att stå där själv ändå :) Men fy bubblan vad snö vi har här hemma alltså och vad många det är som kört fast på vägarna. Men jag lyckades ta mig fram och tillbaka utan några missöden.
Så nu blir det bara lugn kväll tror jag allt.



Typiskt!

Idag hann jag inte mer än fixa i ordning mig eftersom jag ska /skulle jobba idag, så kommer pappa och säger att vi inte kommer komma ut eftersom våran väg är helt insnöad. Så det var bara att ringa till jobbet och säga att jag inte kunde komma idag. Så himla surt, så nu måste jag sitta här hemma hela dagen utan att ha något att göra. Så idag får det nog bli att skotta massa snö med pappa så man har något att göra ;) Detta är den största nackdelen med att bo på landet och inte inne i stan.



Alice i underlandet!

Jag kan knappt vänta tills nästa vecka då Alice i underlandet har bio prämier. Den verkar vara så himla bra och jag bara älskar Tim Burtons filmer och att han nästan alltid har med Johnny Depp med i sina filmer efter som riollerna alltid passar honom som handen i hansken! Så jag och älsklingen, Joel och Caroline pratar om att gå på premiären om vi alla kan. Det skulle vara riktigt kul så ska bara vänta tills plutten kommer hem så vi kan se om alla är lediga :)



Vinterland

Idag på jobbet var det få enstaka människor ute i snön. Men de va allt några som vågade sig ut i alla fall. Så jag och Jonna hade inte så jätte mycket att göra så hon fick stänga nu vid 15.00 med istället för att ha öppet en timme till. Så nu har jag och mamma laddat upp med chips och dip för kvällen, för det blir en lugn hemma kväll med melodifestivalen med min kära familj. Kan vara riktigt skönt och väl vill ut och yra i detta vädret ;)


Haha det var som ett litet vinter land utanför fönstret på jobbet. Väldigt fint men kanske borde räcka med snö nu !





My Destiny !













Vill tillbaka!

Alltså kan man göra annat än längta tillbaka till paratiset ?! Jag vill åka tillbaka och det är nu! Det skulle vara så himla skönt att bara få gå och lägga sig i solen och gå och bada när man bli för´varm. Det är verkligen i efter hand man fattar hur underbart man verkligen hade de och hur skönt det var när solen verkligen brännde mot huden. Det var verkligen en resa jag kommer minnas och jag hoppas att man får chansen att göra om något liknande fast kanske då ännu lite längre och fler platser :)


Jobb, snöstorm

Nu ska jag snart bege mig ut i snöstormen för att åka till jobbet. Idag blir det att jobba på stan mellan 11.00-15.00 och jag kan nästan garantera att det kommer vara en mycket lugn dag på jobbet  ;) Men det kommer bli kul att träffa Jonna, har ju inte sett henne sen jag åkte.
Filmen igår var himla mysig faktist. Både jag och Julia tyckte om den, den var inte bara en sån där töntig kärleks historia utan även lite rolig i mellan åt. Så den kan jag rekomendera att gå på med någon tjejkompis en tråkig kväll ;) Sen om man säger så, så var ju mina dröm män med också. Haha älskling efter dig då såklart ;)






Haha sen är det en av dom som saknas på bilden som många känner igen frångreys anatomy  ;)
Och så självklart saknas min älskling på vilden med! haha




Valentine´s Day

Nu ska jag snart fixa i ordning mig eftersom jag och Julia ska iväg på bio ikväll. Vi valde ju på en ute kväll eller bio men de fick bli bio eftersom man tappar suget när det är sånt här tråkigt väder. Så vi ska se Valentine´s Day, får hoppas den är bra nu men det är ju med massa bra skådisar med så de kanske räker ;) Så de är bara att ge sig ut i snöstormen. Återkommer om hur filmen var senare sen.



Tavlor!

Jag är så himla sugen på att beställa någona av dessa snygga tavlor. Jag vet att jag ska beställa en av dom men kan inte bestämma riktigt vilken. Gillar en översta lite mer men har svårt att välja. Vilken tycker ni ?!


'


Tack Hönan!

Jag har haft en super mysig dag med Sofie idag :) Haha vi hade ju ingen anning om att det var sportlov denne veckan så de var ganska tomt på skolan om man säger så. Så vi åkte upp till a6 och kollade lite i affäerena och tog en mysig lunch där. Jag la undan en klänning som jag tänkte åka och köpa i morgon innan jobbet. Riktigt fin. Efter a6 blev det en snabbis på stan innan jag körde henne till stationen.
Det var så jätte kul att se henne igen! Har verkligen saknat henne.
Och så fick jag ett jätte fint Thomas Sabo armband av henne. Så himla snällt av henne. Jag ska verkligen iväg och köpte en fin balock till den nu! Så tack så jätte mycket gumman den var perfekt :)



Fredag!

Nu är jag äntligen färdig med allt som jag hade planerat att göra. Så jag har fixat i ordning mig så jag är klar att åka så fort lilla hönan ringer och säger att hon är här. Sen min mat som jag fick för mig att göra är med klar och då snackar jag inte om snabbmakaroner och falukorv precis ;) Och lite annan smått och gott jag har pysslat med här hemma. Känner mig ganska duktig faktist, men mest gör jag nog allt detta för jag är så galet rastlös. Klarar inte av att bara vara hemma och inte göra något. Så nu ska jag bara vänta in Sofie.



Kommer bli en bra dag

God morgon !

Idag blir det en fullspäckad dag så de är tur att man vaknade tidigt ;) Nu tänkte jag hoppa in i duschen och fixa i ordning mig lite. Sen tänkte jag laga lite mat, är så sugen på min kyckling & bacon sås. Så den får det nog allt bli idag. Sen är det ju bara att åka in och hämta hönan vid stationen och ha en mys dag med henne. Och senare ikväll kanske de blir en utgång med Julia eller kanske en bio. Vi får se lite vad vi känner för, men lutar nog mest åt en utgång faktiat ;) Nehe dags att bita i de sura äpplet och gå upp ur sängen!




Bild: Poda Island, Krabi





I morgon !

I morgon kommer min efterlängtade Sofie och hälsar på :) Hon är hemma från Stockholm för att hälsa på hemma så hon kommer en sväng till mig i mon! Ska bli så kul att se henne igen. Jag var ju hos henne precis innan jag åkte iväg så de ska bli kul att träffa henne igen. Så vi ska ha en mysig dag på stan och luncha och så sen pratar vi om att vi ska åka och hälsa på på skolan! Har ju inte vart där en och hälsat på så de är nog på tiden nu. Och så har väl alla 3:orna börjat med sina balklänningar så de kan ju vara kul att se ;) Så i mon blir det en mycket rolig dag sen på kvällen blir det Julia time!
Nehe nu ska jag gå och hoppa ner i sängen och kanske sätta på en film och somna till. Sov gott godingar!





Bild: Jag och Sofie 20 maj på balen.
Haha har ju tyvärr nästan inga bilder på mig och hönan så de får bli våra bal bilder som vanligt ;)





Blåbärsmuffins med crumble

Haha det var verkligen inte "a piece of cake" att göra muffinsarna ;) Men det är väl nästan aldrig när man gör något för första gången som det blir perfekt. Men dom går nog att äta i alla fall. Det blev blåbärs muffins med smuldeg över. Julia hade nämligen gjort såna och bjudit på när hon hade praktik på jobbet och dom var så galet goda när hon hade gjort dom, fast hon hade med äpple och kanel i. Riktigt goda så får väl hoppas mina duger med. Haha men jag hälde ju i lite väl mycket smet i varje form så dom höll ju nästan på att rinna över. Men desto större desto bättre ;)




Innan gräddning


Efter gräddning




a piece of cake

Nu kom jag just hem från jobbet. Dagen gick så himla fort idag, de var ganska lugnt med folk men det fanns mycket att plocka med så de var kanske darför tiden bara ran iväg :) Och så var de kul att se Emma igen och som jag trodde blev det lite tjöt om Thailand med.
Nu tänkte jag faktist ta och baka lite. Jag fick " a piece of cake" av Julia i julklapp vilet var super gulligt av henne för jag har typ tjötat om den boken jätte länge. Den innehåller massa bra recept på bakverk och bröd så jag tänkte ge mig på något gott i den :) Så jag tänkte jag kunde återkomma med resultatet lite senare.





Jag tycker att Leila är så himla bra, hennes program brukar ju gå i bland på tv och hon gör alltid massa goda saker. Så jag är jätte glad över min bak-bok :)




Work!

God morgon babes.
Idag till frukost fick det bli äggröra och bacon. Jag har ju levt på bacon till frukost i en månad i Thailand så det har blivit som en vana just nu ;) Men det är ju så himla gott så vad kan man göra.
Nu sitter jag här på mammas jobb och väntar på att få gå till jobbet :) Idag blir det ett kort pass men ska bli skönt ändå och få komma igång ännu lite till på jobbet.
Och lära sig lite nya priser och vart allt finns nu. Jag har ju inte jobbat på stan sedan jag åkte iväg så det ska bli kul, och så är det nog jag och Emma som jobbar vilket ska bli kul för hon kom med just hem från Thailand så de kan bli kul att få prata lite om värmen med henne med :) Så ha en kanon dag godingar så hörs vi när jag slutat jobbet.





Zebra ränder

Nu kom jag just hem efter en sväng i stan. Först var det naglarna som stod på schemat. Dom blev jätte bra tycker jag allt, kul med lite annorlunda naglar och inte de gamla vanliga. Så det fick bli med turkos/blått glitter och så med svarta zebra ränder över glittret (bild kommer nedanför). Så jag blev super nöjd. Och nästa gång tror jag att de får bli frans med sebra ränder så det verkligen blir zebra naglar :)
Efter de möte jag upp Alexandra på Georges för en trevlig lunch, det fick pasta carbonadan som jag har längtat efter ;) Sen efter de åkte vi upp till a6 en sväng och gick och kollade lite. Haha men både hon och jag har köp förbud så de var kanske inte så nödvändigt att gå där men de va trevligt ändå. Kul att få lite tid att prata med. Så nu tänkte jag ta på mig lite varama kläder och gå en liten promenad så man får lite frisk luft. Blir ju tokig av att sitta inne hela tiden. Ha de bra babes!






Bilderna tog jag med min nya mobil;) Tycker faktist dom blev himla bra ändå för att vara tagna med en mobil kamera.





Naglarna!

Nu ska jag snart bege mig in till stan för att äntligen få fixa mina naglar. Haha jag har nämligen inga naglar kvar, det var så många som hade ramlat av så jag hade typ bara 2-3 stycken kvar som var lösa så jag tog bort dom med så nu får de bli helt nya igen. Sen efter naglarna ska jag träffa Alexandra hönan för en mysig lunch med massa prat. Ska bli kul att se henne igen, eftersom senast var ju i Thailand. Men nu ska jag skynda mig så jag inte kommer försent.





I like!

Nu har jag nog allt kommit igång lite här med telefonen. Haha men det är nog mycket kvar att lära känns de som. Men det är så himla kul med en ny mobil och särskillt nu när det är touchnoch allt. Men man kan ju allt bli lite frustrerad när man inte kan allt på en gång. Det kommer väl med tiden antar jag. Men jag är super nöjd med min efter längtade mobil. Nu tänkte jag försöka lära mig lite mer om telefonen innan det är dags för att sova, känner att john blund är på väg ganska snart. Sov gott, Natti Natt!





Jag köpte 3 skal till telefonen när jag var i Thailand och dom passar kanon. Ett svart glittrigt enkelt. Ett svart med massa pärlor, rosett och rosor. Kunde bara inte låta bli ;) Sen bara ett enkelt rosa som även har en lucka framtill så man kan skydda den framtill med om man vet att de skulle behövas ;)





Iphone!

Kom hem för en stund sen efter att ha varit ute och farit hela dagen ;) Var ju hemma hos mormor och åt sen körde jag hem min kära syster och sen har jag vart och fixat min Iphone! Det är en lång hitoria men nu är den allt här så nu ska jag försöka förstå mig på den med ;) Haha alltid lika kul med en ny mobil men man ska ju lära sig allt först vilket säkert kommer att ta tid. Så jag skriver lite senare och berättar hur de går! haha




Tisdag

Idag på morgonn var jag hos tandläkaren och kollade så att mina tänder fortfarande sitter där som ska efter tandställningen ;) Vilket dom gjorde. Haha de märks ju att man blivit mer vuxen för nu helt plötsligt måste man betala hos tandläkaren. Det var bättre när man var 19 ;)
Efter tandläkaren åkte jag till min kära syster och nu sitter jag här. Vi ska snart åka och äta middag hos våran mormor som ville bjuda oss på mat idag. Så idag blir det bara en mys dag för min del, vilket är himla behövligt så man hinner fixa lite. Så nu ska jag fortsätta att vara lite social. Ha en bra tisdag godingar!





Min kära syster och jadu de ska ju föreställa hennes pojkvän Joel men jag vet inte riktigt ;)




Trött kl. 21 ??

God natt godingar! Nu blir det att sova faktist, är helt döds trött. Men som sagt klockan är ju nästan halv 4 få morgonen enligt min hjärna ;) Så känner att de är lika bra att gå och lägga sig nu när man är så pass trött sen ska jag till tandläkaren vid halv 9 med så de är lika bra att få lite sömn. Sov gott.



Fika!

Kom just hem från en mysig fika med favo Julia. Det var himla kul att få umgås med henne igen. Vi fikade och sen gick lite på stan för att få se lite nyheter. Som vanligt vill jag ju ha allt men ska verkligen hålla i mina pengar nu. Det är det måste ;)
Ikväll blir det att bara ta de lugnt, har inte riktigt kommit in i den svenska tiden eftersom det är natt i thailand. Men det kommer väl snart. Sen så är de ju ganska tråkigt eftersom plutten har åkt till karlsborg idag och ska vara där till nästa onsdag, så de känns lite ensamt eftersom man är vann vid att få somna ihop med honom. Men jag får väl klara mig ;)



Fick ett pressentkort på 5 sinnen på en massage av Julia idag. Så himla gulligt av henna. Så tack så mycket gumman.




Måndag!

Hej babes!

Igår var det en riktigt bra dag. Sån himla mysig alla hjärtans dag och 3 års dag. Jag fick en sån himla fin bukett med 10 röda rosor av min älskade skatt. Och på kvällen var hela min familj ute och åt mysig middag. Så det kunde inte bli bättre.

Kom hem för en stund sen från frisören. Så himla skönt att få slinga håret så nu känner man sig lite frächare. Så idag återstår det att mööta upp Julia en sväng eftersom jag inte hann träffa henne igår så de ska bli kul sen har jag inga större planer framför mig. Så får se vad som kan hända mer. Så ha en bra dag så hörs vi lite senare sen;)


Alla Hjärtans Dag / 3 år.

Idag är det alla hjärtans dag vilket innebär att jag och Älsklingen firar 3 år idag :) Jag kan inte fatta att tiden har gått så fort så vi redan har 3 år. Men jag har verkligen fått tag i den bästa pojkvännen man kan få. Han är verkligen bäst på alla sätt och han gör mig så lycklig. Så grattis på 3 års dagen min skatt jag älskar dig mest och tack för 3 helt underbara år tillsammans och jag hoppas de kommer bli många fler :) Du & Jag.










God morgon kalla Sverige!

god morgon snyggingar :)

Vaknade just efter en skön sömn i min egna säng. Men fy va jag vill tillbaka till värmen, kan inte fatta att jag är hemma. Och det är så galet kallt här hemma med ju. Igår var det min första jobb dag efter min semester :) Det var himla kul att vara igång igen och få träffa alla mysiga människor. Och vi har ju fått in massa nya fina saker på jobbet med vilket gör det lite extra kul :) Sen efter jobbet blev de melodifestivalen med syrran och Joel, vilket var jätte mysigt och jag tyckte absolut det var rätt låtar som gick vidare till finalen.

Idag ska jag träffa Julia en sväng som ska bli så himla kul eftersom jag har saknat hemma massor! Så det kommer nog bli en hel del prat och skratt :) Sen ikväll blir det att spendera med älsklingen eftersom det är alla hjärtans dag och allt :) Så ha en bra dag sa hörs vi senare sen.


Hemma i kalla sverige igen!

Da var man hemma igen då. Tyvärr, jag vill verkligen tillbaka. Vi har haft en helt underbar månad i paradiset och jag kännde mig inte redo att åka hem men tyvärr allt de goda har ett slut. Så vi landade i sverige vid typ 11 idag pa förmiddagen och frös som bara den. Efter det har det vart fullrulle med att fixa massa ärenden innan vi åkte hem till habo. Vi har haft en jätte mysig kväll med Jespers underbara familj med god mat och massa mys. Så nu får det allt bli ssängen snart för ar helt död just nu. Men jag längtar v erkligen till baka till värmen igen. Kan inte fatta hur fort en månad har gått.
Jag säger bara de att jag ska försöka komma tillbaka dit väldigt snart igen. Trivdes som fisken i vattnet.




Bangkok!

Nu sitter vi har i varmen och har just checkat ut fran varat fina hotell och vart och atit lite for snart ska vi bege oss till flygplatsen. Vi flyger upp till Bangkok nu och ska stanna dar tills pa torsdag kvall da det ar dags for den langa resan hem till kalla trakiga sverige. Jag kan inte fatta att vi snart har vart har i en hel manad, tiden har gatt sa himla fort och jag kanner mig absolut inte redo att aka hem an tyvarr. Men saknar ju sjalvklart alla dar hemma sa de ska ju bli kul att se alla igen.´
Det anda sura ar ju inte man inte kan sola de sista nu vilket ar sa himla trakigt men de ska anda sa bli spannande och se storstaden innan man aker hem.
Men som sgat nu i bangkok har vi bokat ett 5 stjarnigt hotell sa de blir nog bra, sa de kommer bli massa shopping pa MBK som har 7 eller 8 vaningar med bara massa affarer . Passar oss utmarkt. Sen ska vi forsoka hinna med att hitta de tempel dar munkarna bor med tigrar sa man kanske kan fa traffa dom med. Skulle vaea coolt att fa klappa en tiger! Men vi hors sakert innan det ar dags att aka hem. Ha de sa bra.


Underbara Thailand

God morgon, god morgon :)

Nu har vi just atit frukost och ska snart ner till stranden och pressa lite. Hade en kanon fodelsedag igar med alsklingen och vi firade med Mc donalds mat kan de bli battre eller ?! ;) haha.
Idag blir det att sola och bada sen ikvall ska Jesper till skraddaren och kolla skjortorna som han ska sy upp sen blir det god mat och kanske lite shopping! Det ar typ sa vara dagar ser ut har i varmen. Helt underbara dagar kan man lugnt saga. Men nu ska vi skynda oss ner sa ha de sa bra sa hors vi kanske senare.


Haha kunde inte sluta skratta at denna bilden pa mig och Alexandra nar vi traffade dom deras sista vecka har i thailand. Haha klockren ar den ju. sa jag var bara tvungen att visa er :)


20 ar & i Thailand

Ja att fylla 20 ar nar man ar i Thailand ar inte fel alls. Att kunna sola och bada 4 februari har nog aldrig hant innan ;) Men visst saknar man det gamla vanliga firandet hemma, men det far vi ta om en vecka nar man ar tillbaka i verkligheten igen.
Vaknade vid halv 7 idag av att plutten sjong for mig och kom med ett litet packet som min mamma visst hade smugglat ner i hans vaska som han skulle ge mig idag! Sa jag fick ett jatte fint D&G armband och lite pengar, och sa ett kort dar mamma hade skrivit sa himla mycket fint om mig. Fran det nar jag foddes for 20 ars sedan tills nu. Tack mamma ni ar bast dar hemma, och jag saknar er. Sa de gjorde mig valdigt glad. Sen som vanligt har i tahiland sa var det ju fint vader idag sa de var ju stranden som vantade, sa jag har haft en helt underbar dag i solen med min alskling och nu ikvall ska vi ut och ata lite gott och bara ha de mysigt! Vi ska nog ta oss in till Patong och se om de finns lite annat att se dar an har i kata vilklet ska bli kul. Men hoppas allt ar bra dar hemma. Nu har jag lamnat tonaren bakom mig och tar annu ett steg in i vuxen varlden nar jag kommer hem ;)

Haha om ni undrar varfor jag nastan bara har samma bekini pa mig hela tiden ar de inte for jag inte har nagra andra utan jag har namligen med mig 4 till men tyvarr sa har dom blivit lite stora sa jag kan bara ha denna. Sa ni inte tror att jag bara har en ;)



Jag & gubben



Vi hittade ett stallle dar dom saljer svenskt losgodis, tror ni det gjorde min dag eller ?! :)



Alsklingen med sin bok i forsta hugg som vanligt ;)



Katas beach



Tack mamma, pappa, Caroline och Joel :)



Puddingen










Jag kopte ett par nya skor igar for lite minde an hundra kronor ! I like!














Helt overlycklig i solen















Jag med min alskade godispase, gid vad jag har saknat svenskt losgodis !



Sol och bad

God morgon !

Nu ligger ni och sover sa gott dar hemma. men jag och alsklingen har just atit frukost och ska alldelses strax ner till stranden :) Vi har det helt underbart har men jag trivdes mycket battre i krabi an har i phuket men det ar fint har med. Varat hotel ar super fint och vi trivs jatte bra med de. Nu ar det inte langt kvar tills vi kommer hem. Nasta torsdag borjar varan resa hem at och pa fredags morgon den 12 vid 10 tiden svensk tid ar vi hemma i kalla sverige igen. Usch jag vill inte komma hem tyvarr, jag trivs alldesles for bra har i varmen far att vilja komma hem. Vi hr haft kanon vader anda sen vi kom hit i januari och hoppas att de bara haller i sig de sista dagarna nu! Men i mon fylller man ju 20 ar med vilket ska bli kul :) Haha kanns inte riktigt som man fylller eftersom man inte ar hemma men det ar absolut inga fel pa att ha sin fodelsedag i varma thailand med sol och bad :)

Nehe nu hinner vi inte sitta har mer, solen vantar :) Ha en bra dag dar hemma sa hors vi senare och da kanske vi kan bjuda pa nagra mer bilder.