Nu är de nära..

Shit snart ska vi åka till tågstationen sen börjar resan! Nu har just älsklingen åkt iväg till sin tröäning. Jag hatar verkligen att säga hejdå, jag är aldrig bra på sånt. Men när det kommer till Jesper så är det värst. Känns som en klump att lämna honom men det kommer gå fort. Det är ju bara honom jag rest med innan och han har ju alltid vart min klippa som har gjort så det känts trygt med honom men nu ska jag iväg på egenhand helt plötsligt! Som vanligt var det svårt att säga hejdå utan att fälla en liten tår, om inte många!
Men nu ska de bli kul, jag får tänka posetivt för i morgon kommer jag logga i solen vilket är efter längtat! Så nu börjar resefebern sätta igång ;) Men jag ska passa på att njuta nu. Ha en underbar vecka alla godingar så hörs vi.
Älskling du är bäst, mitt allt, mitt liv. Jag kommer sakna dig så enormt mycket för de gör jag redan. Jag är snart hemma hos dig igen!


I´m ready!

Nu har jag just packat klart allt, hoppas jag ;) har säker missat mer än hälften men men jag kommer nog klara mig! Så länge de vilktigaste är med pengar, pass, badkläder sen klarar jag mig allt :) Jag kan inte fatta än att vi ska åka. När ska de slå mig att i morgon vid denna tiden går vi säkert upp från stranden för att göra oss i ordning för att gå ut och äta på någon mysig resturang!
Idag kom även mitt H&M paket med min gråa tröja, mitt guld armband och mina bikini :) Perfekt timing allltså.
Nu kommer snart älsklingen hit så man får pussa på honom innan jag åker. Usch han kommer bli de svåraste att säga hejdå till, även fast de är jag som åker. men men de kommer nog gå fort en vecka :) Hörs innan jag åker sen!








Godmorgon!

Nu sitter jag på mammas jobb och väntar på att klockan ska bli 10.00 så jag kan springa till Gina snabbt och se ifall de är något av de sista som jag behöver :) Sen efter de ska jag snabbt upp och växla pengar innan jag åker hem och packar! Kan fortfarande inte fatta att vid denna tiden i morogn sitter jag och Rosanna på flyget och är nästen frame! Men redan ikväll börjar ju resan upp till Arlanda :) Nehe nu ska jag göra mig klar för att springa så fort dom öppnar! Hörs senare babes!


Äntligen!

Idag bokade vi resan. På onsdag morgon kl. 06.04 lyfter planet mot Turkiet! Det ska bli så himla skönt men jag kan bara inte fatta de än att vi verkligen ska åka. S¨nu har vi även bokat tåg biljetter tills i morogon kväll upp till stockholm eftersom vi var tvugna att åka från arlanda. Så i morgon åker vi vid 20 tiden med tåget så vi hinner upp till 4 tiden på natten då de är dags att checka in på flygplatsen.
En vecka i solen kan de bli bättre just nu. Tror inte de! Jag längatar så, så i mon blir det att packa , växla pengar och massa annat fix innan det bär av:)


Söndags mys!

Alltså det är ju sånt himla rusk väder ute och så himla kallt överallt nu så jag bara går runt och fryser så nu ska jag och Baby gå och basta lite :) Det ska bli så himla skönt för jag är så himla trött och frusen så det finns inget bättre än att sätta sig i en varm bastu och bara få slappna av. Så ikväll blir det myskväll med min älskling.

Iag var det massa folk på a6, men som sagt det är ju bara kul när man har lite att göra :) Så jag och Emmy fick allt jobba. Efter jobbet åkte jag och Rosanna och åt hemma hos henne sen kollade lite resor, så i mon ska vi ner vid 10 till resebyrån så då blir det nog bestämmt. Äntligen :) Nehe nu blir det mysbastu . Ha en super bra kväll godingar!


Söndag!

Nu sitter jag har med macka och varm choklad. Så himla skönt och mysigt i rusket. Nu ska jag snart iväg och jobba. Idag blir det ett pass mellan 12.00-17.00. Tror det kommer vara mycket folk även idag :) Sen efter jobbet så blir det att träffa Rosanna och se hur vi nu ska göra och om det finns någon bra resa. Ska bli så skönt om vi nu kommer iväg ;) Hörs senare snyggingar!


Lördags kväll

Idag har det vart jobb. Perfekt början på dagen var ju att jag trodde jag öppnade vilket jag inte gjorde så jag gick upp förtidigt ! Sen så var det så¨sjukt mycket folk idag på jobbet så jag och Emmy hade en hel del att göra i dag. Men det är ju bara kul när man har kunder hela tiden och så går ju tiden så himla fort. Haha men jag kunde inte sluta skratta när Emmy blev så paff när hon fick höra att jag bara vart 19 år, hon trodde jag var 25 :) I morgon blir det en nya jobb dag!

Nu kommer snart Julia till mig. Vi ska kolla på film och äta godis :) Det ska bli så himla skönt att bara ha en lugn hemma kväll med en tjekompis som kan prata av sig lite med. Får ju passa på att umgås med henne innan jag åker i väg nu i veckan! Nehe gott folk ha en bra lördags kväll.


Bilder från kvällen

Det var en mycket trevlig kväll på Anna Gretas med jespers familj. Har inte sett alla på ett tag nu så det var kul att alla var samlade. Maten var självklart lika god som vanligt. Dom har en särskilld som är någon räk rör som är min favorit. Så fruktansvärt god är den ;) Så det var en kanon kväll.


Anna Gretas!

Hej babes!
Idag har det vart en redigt bra fredag än så länge och bättre kommer den bli :) Idag kl 18.00 blir det mat på Anna Gretas med hela Jespers familj. Det kommer bli så himla mysigt och det är ju så galet goda tapas dom har där, så det kommer bli super gott. Sen efter det så ska jag antingen åka hem till Rosanna och bestämma resa idag eller kanske en utgång med Emma :) Båda låter ju kanon :)

Idag var det löning! Galet vilken bra lön jag fick idag, över förväntan så det var redigt kul. Det är ju mycket roligare när man inte räknar med att få så mycket i lön så blir man ju väldigt glatt överraskad!


Natti natt

Nu kommer älsklingen och hämtar mig så vi ska sova i habo. Så sov gott snyggingar så hörs vi i mon :)


Lipsy!

Jag bara älskar hemsidan med alla dessa underbara klänningar! Jag vill ha alla klänningarna där ju. Men dom kostar ju runt 800-1000 kr och det är ganska mycket för en klänning tycker jag och sedan tillkommer ju frakten med. Men funderar på om det kan vara värt de någon gång när man känner att de är dags ;)
Lipsy.com


I Like!


oh no you diden´t

Oh yes i did! Självklart kunde jag inte hålla mig borta från klickandet här på datorn så jag klickade hem en av de svarta snygga klänningarna från h&m! Usch jag vet att jag inte får handla mer nu men jag kunde inte låta bli. Den kommer bli ur snygg ju. Och om man inte passade på nu så skulle dom säkert ta slut direkt så jag kände att jag var tvungen ;) Längtar så tills den kommer hem !!


Larm

Nu kom jag just hem från jobbbet! Det gick så himla fort idag , det var väldigt lugnt hela dagen men vi skryvade ihop massa möbler så tiden gick jätte fort :) Och så fick vi även ett nytt larm så det var mycket med de med. Men det ska bli så skönt att få de nya larmet nu för jag var inte så förtjust i de gamla ;) Haha får se om jag kan hålla mig utan att råka sätta på de nya nu då. Ikväll blir det bara lugnt, tänkte se om det är något  bra på tv med.

Svar till Cissi:
Blusen är från Gina och kostar 199 kr bara :)


Little black dresses

Alltså jag vill ha ! H&Ms nyheter är ju inte att leka med ! Galet snygga kläder har dom fått in just nu! Men deras små snygga svarta klänningar får gärna hoppa in i min gaderob. De två översta är mina favoriter och dom ska jag absolut tänka på om man ska beställa hem!






Work!

Hej mina gullungar!
Idag blir det jobb igen, 13.00-18.00! Ska bli skönt för nu blir man bara lat när man inte jobbar lika ofta som man har gjort de sneaste månaderna. Så nu har jag bara gått ner till mina få tider tyvärr. Varje torsdag och lördag och varanan söndag! Men men det är ju bättre än inget. Fast snart är de ju jul också och då kommer jag ju få mer tider igen vilket är skönt, och behövligt ;) I natt sov jag så himla dåligt så jag känner mig inte supper pigg men nu ska jag slänga i mig en ordentlig frukost så kanske man vaknar till ;) Ha en bra dag!


Baby time!

Nu kom vi just hem från min farbro med familj! Gud vad söt min lilla kusin är. Han är bara två månader och så himla mysig för han gråter knappt inget. Jag bara älskar hur små babiesar luktar alltså, det är verkligen någon speciell doft. Man blir ju sugen på en liten. Kanske inte själv men att låna ibland när man blir sugen ;) För min del får det nog vänta några år till men det är väldigt mysigt med en liten men som sagt syrran min får se till att skaffa snart;)
Det känns ju bra att Jesper har en bra hand med barn i alla fall. Han busade med min kusin som är 4 år, så dom spelade fotboll som bara den när vi var där. Haha så söta va de. Nu blir det lite mat innan det blir en skön bastu innan man går och lägger sig :) Ha en bra kväll godingar!










Jag och min Plutt

Idag har jag mest bara fixat i ordning hemma och tagit de lugnt. Just nu så ska jag och plutten göra oss i ordning för vi tänkte se om min farbror och dom är hemma med lilla bebiesen så man får gosa lite med den :) Har ju bara sett den en gång och Jesper har inte änns sett honom alls! Illa illa! Och så ska vi nog åka förbi min kära morfar en sväng med och då blir det att se på hundvalparna min morbror och dom har i såna fall :) Så idag blir det mys kväll med plutten!


Naglar

Idag vid 9.30 var jag tillbaka hos Patricia och fixade till mina naglar igen :) Igentligen skulle jag göra dom nästa vecka men då är de ju inte säkert jag är hemma så jag ändrade tiden tills idag. Idag fick de bli lila glittriga tippar. Det är samma lila jag hade som strek förra gången. Igentligen skulle jag haft den lila förra gången men då gjorde vi dom franska med lite lila i alla fall men denna gången fick de bli som tänkt :) Patricia är så duktig. Trivs super bra hos henne.
Nu ska jag laga lite mat och vänta på att plutten ska vakna så vi kan hitta på något mysigt :) Så får se vad som händer idag! Hörs senare snyggingar




Indiska!

Kollade in på indiska idag när vi gick förbi och då fick jag syn på denna super söta kjolen som jag bara var tvungen att testa. Men absolut inte som kjol utan som klänning. Den var så himla fin men jag köpte den tyvärr inte vilket jag ångrar nu. Men i morgon ska jag ändå till stan så då ska jag nog allt köpa med den hem. 199 kr för en söt sommar klänning, perfekt till nästa vecka :)
Den är så mycket sötare i verkligheten som de mesta ;)



Hurtiga jag!

Idag har jag inte vart hemma på hela dagen! Började ju som sagt med att jag och Rosanna var duktiga och var på gymmet! Jag kommer ha träningsvärk i mon kan jag ju bara säga er ;) Efter träningen gick vi till George och åt lite, gissav vad?! PASTA CARBONARA;) Sen efter det gick vi lite på stan i rusket. Sen körde jag hem henne till habo och självklart svängde förbi älsklingen innan jag åkte hem. Så det fick bli en lång promenad med honom innan jag åkte hem ! Så idag har det vart fullrulle. Så nu är jag helt slut. Men det har vart en mycket trevlig dag.


Upp ur sängen !

Nehe om man skulle ta sig ur sängen och börja göra sig i odring :) Väntar även på att Rosanna ska ringa för vi ska nog ta ett pass på gymmet idag och sedan kanske baka bullar. Det va var vi sa igår men allt kan ju ändras ;) haha. Sen blir de nog att kolla på lite resor för de börjar ju närma sig med stora steg. Men ha en jätte bra dag tills vi hörs igen Babes!


Varning !

Jag säger bara akta er för att steka hamburgare på för hög värme någon gång! Det var ju de jag självklart råkade göra igår! Det bara sprakade till så flög det massa matfett på min lilla arm! Galet va varmt det var och det gjorde så himla ont. Och det svider som bara den idag med! Jag ska aldig mer laga mat ;) haha jo men inte hamburgare. I sånna fall ska jag i alla fall ha skyddsdräckt på mig ;)
Min stackars arm ser ut så här idag! Ser kanske inte så farligt ut på bilden men det svider som bara den ska ni veta!


Typiskt!

Självklart råkade mina solglasögon gå sönder nu i veckan, vlket jag inte blev så jätte glad över! Jag köpte ju två par i sommras på gina ett par lila och ett par svarta men för någon månadsen råkade älsklingen paja dom lila och självklart gick mina snarta sönder nu i veckan så nu har jag inga! Blev så arg. Kommer ju behöva dom om jag åker iväg nästa vecka som det är tänkt till solen ju! Är det någon sm vet vart man fortfarande kan köpa sådanda. Jag vet att sesongen för solglasögon är över men trivdes verkligen med dom och kommer nehöva dom ;) Så ännu en efterlysning blir det nu, så är de någon som vet är jag tacksam om ni ville dela med er.


Shoes!

Är så sugen på att köpa ett par vanliga snygga svarta enkla pumps. Men jag tycker att det är väldigt svårt att hitta. Jag hittade dessa snyggingar men de öndå negativa är att jag helst vill ha utan öppentå! Bara ett par enkla nygga man kan ha till ett par jeans och en enkel tröja ! Men jag ska absolut fundera på dessa snyggingar även fast de är öppen tå ;)


Vilo dag!

Idag var jag ju ledig och jag kan lova er att jag har inte gjort ett smack idag1 Det har vart så himla skönt att bara ha en slapp dag för jag är så himla trött nu för tiden! Så idag har jag verkligen vilat mig :)
Haha kollade just klart på Svenska hollywood fruar. Jag missade ju tyvärr första avsnittet, men jag tycker faktist att de är galet kul att se på. Min favorit är faktist Maria! Det trodde jag aldrig att jag skulle tycka hon var bäst av dom men hon verkar vara med jordnära och inte bara pengar i huvudet på henne som på dom andra. Men men vissa komentarer som Anna Anka kläcker ur sig kan man ju bara inte änns fatta att hon säger. Hahha men ganska kul att se. Nu blir det ner i sängen och somna till en film när plutten är på jobbet!


uppe med tuppen!

Haha kolla klockan ! Galet Johanna är uppe vid kvart i 7!! Usch det märks att man blivit bekväm med att jobba i butik eftersom man alltd har lite sovmorgon. Nu ska jag iväg till dokton vid 8. Sen efter de eftersm jag ändå så är i stan tror jag nog allt jag ska vara duktig och gå till friskis. Nu på morgonen ärdet ju inte så mycket folk där vilket är skönt.
Bion igår var redigt bra de va den. Men jag tycker faktist om Den första mer ändå. Jag tycker den första var mer spännande genom hela filmen och lite så. Men som sagt en film man nästan bara måste att se och så får man ju vänta till November bara innan den tredja filmen kommer vilket är bra ;) Men men hörs sen.


Någon som vet ?!

Är det någon som vet vart man kan få tag i denna ur läckra klänning! Den är bara en tajt svart fodralklänning men med detaljer på axlarna! Den är en sån man inte kan sluta tänka på förrens man hittat den ;) Så är det någon som vert vart man kan hitta den så är jag väldigt sugen på att veta ;)



Bio ?!

Nu har jag just kommit hem från jobbet och fått i mig lite att äta :) Idag gick dagen så galet fort på jobbet, kändes knappt som man hann börja innan man skulle hem. Nu blir det att bara ta de lite lugnt för lite senare sen blir det nog Bio IGEN ;) haha 3 biobesök på en vecka. Men idag blir det nog "Flickan som lekte med elden" Men P-A, Caroline och Jesper! Den verkar vara så himla hemsk men den är säkert väldigt bra, och en sådan som man bara måste se. Nehe gott folk. Ha en fortsatt trevlig kväll.


Härliga söndag!

God morgon babes!
Jag vet dålig uppdterimg som vanligt på helgerna ;) Men igår hade jag ingen lust alls att blogg. Direkt efter jobbet åkte jag och mamma och handlade och köpte med oss pizza hem. Sen satt vi och kollade på Australia! Så himla bra är den filmen och gud va snygg han är! Så det bliv mamma och dotter mys igår.
Nu ska jag snart iväg till jobbet. 12.00-17.00 blir det idag sen efter de blir det att umgås med gubben tror jag, han kommer ju hem. Men men ha en super bra dag godingar!


Lördag

God morgon godmorgon!
Idag blir det jobb mellan 11.00-18.00 på a6! Är så galet trött just nu har inte kunnat sova så mycket i natt men jag piggnar nog snart till. Så fort man kommer ut i de underbara vädret så ;) Efter jobbet blir det att umgås med min mamma lite :) Vi är nämligen ensamma hela helgen hon och jag så vi ska nog kolla på film och mya ikväll! Ska bli skönt. Nehe nu ska jag skynda mig. Ha en bra dag på er.


Movie.

Kom hem från bioen för en stund sen :) Den var rolig det var den allt men vissa människor vet ju inte hur man ska bete sig på en biograf! Jag blir så galet trött på såna som inte är tysta och håller på att pratar som om dom satt i soffan hemma! Och jag tycker även det  är dåligt att hålla på med sin mobil under hela filmen! Men men filmen var bra och självklart sällskapet! Som alltid när man är med Julia, aldrig en tråkig stund!
Nehe nu ska jag krypa ner i min ensamhet och försöka få lite sömn.  Natti natt babes!




Kul att man får vara med på vimmelbilderna för flickan som lekte med elden som man änns inte var på ;)


Bra fredag!

Hej hej snyggingar!
Nu har jag just fixat klart allt. Ätit och gjort mig i ordning! Ojojoj vilket kock man är. Haha redigt god husmanskost fick det ju bli idag ju och redigt gott var det. Camilla var ju och fixade till mitt hår lite. Så nu känns det skönt igen, klippte det så som jag har haft de en gång innan alltså i min hårlängd så det känns jätte skönt! Så fint blev det så tack så mycket gumman för hjälpen :) Nu ska jag snart bege mig till jobbet och jobba några timmar innan det blöir Julia dags ;) take care



Good morning!

Idag är det fullrulle innan man börjar jobbet vid 16.00. Just nu håller jag på att laga mat, det blir köttfärsbiffar med potatis, brunsås och självklart koktamorötter och lingonsylt. Duktigt av mig tycker jag allt. Sen väntar jag även på Camilla som ska komma och hjälpa mig att klippa av mitt löshår en bit. Jag är så galet trött på de nu men kan inte ta ut de förrens nästa vecka så då får vi göra något åt de ;) Sen blir det jobb mellan 16.00-20.00 och efter de blir de bio med Julia pluttan :) Ska bli mysigt. Idag får de bli "The ugly truth" Den verkar vara jätte bra men de återstå och se.



Tomt!

Idag åkte plutten min iväg på sina äventyr ;) Och han ska vara borta tills söndag! Usch jag får sova själv. Jag hatar verkligen att göra det, fast de gör jag ju när han jobbar natt me men det är ändå lite skillnad! Saknar honom redan, kan man göra något annat när man har så starka känslor för någon! När man bara alltid vill vara den nära! Nehe nu blev jag ju nästan lite blödig ett tag där. Haha. Ne nu ska jag krypa ner i min toma säng och sätta på en film tror jag allt.!


Hålla i pengarna ?! Vad är det ?!

Idag var de ju som sagt jobb. Kändes lite konstigt att vara på stan igen men ändå så kul. Fast i mon kommer jag ju till mitt favo ställe A6 ;) Efter jobbet kom Camilla så vi gick en snabbis till gina och H&M innan vi gick och fikade. Självklart ska man inte tänka att man bara ska in och kolla för självklart höll jag inte i pengarna. Jag fick med mig en jätte söt stickad tröja hem från gina! Den är så himla söt och så fin till ett par enkla jeans!
Det blev en pasta carbonara på Georges! Galet god är den där. Det var så mysigt att få prata av sig lite med Camilla gumman! Saknar ju henne nu när hon inte är här längre !



Gina 299 kr !


Torsdag

Idag vaknade jag upp till ett bord uppdukat med massa god frukost :) Älsklingen hade fixat en jätte bra frukost till mig. Just nu har jag stekt till några hamburgare till mig som jag ska äta nu innan jag åker iväg till jobbet. Idag blir det jobb mellan 13.00-18.00, på stan! Jag har inte jobbat på stan på några veckor nu så de kommer kännas lite konstigt att vara tillbaka där. Men jag har nog inte glömt allt än ;) Sen efter jobbet blir det fika dags med Camilla hönan nu när hon äntligen är hemma en sväng !  Nehe nu är maten färdig. Hörs senare


Resor!

Nu har jag just hämtat mamma och syrran på jobbet och ska bara slänga i mig lite mat sen ska jag åka till Rosanna där vi ska kolla på lite resor :) Men vi ska ju ta en sista minuten men vi ska kolla lite idag ändå! Jag är så galet taggad på att åka nu. Men som sagt det är bara nästa vecka med sen så åker vi veckan efter de. Så tiden kommer ju gå fort! Sen blir det att sova i habo. Så ha en bra kväll så hörs vi i morgon igen.




Jag och Rosanna förföra midsommaren :)


Fixa själv!

Kom just hem nu, Vart en sväng hos mathilda och fikat och pratat lite :) Mycket trevligt eftersom vi inte setts på ett tag! Sen åkte jag en snabbis till a6 och köpte tröjan jag ville ha. Jag tycker den är lite stor så jag ska nog sy in den lite i alla fall. Fanns ju bara S och inte XS så då får man fixa de själv ;) haha. Men den är jätte fin till ett par ljusa jeans och kommer nog även vara väldigt fin till ett par leggins! Nu ska jag snart åka och hämta mamma på jobbet sen kanske träffa Rosanna en snabbis ! Hörs senare godingar!


Ledig dag!

Idag är det min lediga dag vilket är ganska skönt faktist! Idag blir det att åka och träffa Mathilda som jag inte sett på månader nu! Så de ska bli kul. Sen efter de ska jag träffa Rosanna om hon har blivit lite bättre för hon mådde inte så bra på morgonen! Så vi får se ur det blir i eftermiddag :) Även fast man är ledig är det alltid fullrulle tycker jag. Fast det är ganska skönt för kan inte bara sitta stille en dag då blir man ju tokig.
Ska nog även åka till a6 och testa den fina tröjan med krage och se hur den sitter om man ska köpa med sig en sån hem! Ha en bra dag Babes!



Haha jag säger ju att de är när man äter man hinner skriva ;)



Beställt!

Jag kunde inte låta bli. Jag har kollat på denna bikini överdelen så himla länge men trodde att den var slut men då visar det sig att den fanns kvar på rean! Så den fick det allt bli att klicka hem. Perfekt att ta med den utomlands nu med ju :) Den är så himla fin på.


Nyfiken ?!

Man blir alltt lite nyfiken på vem ni nu är som läser min blogg :) Det är så kul att de är så många som har hittat den och tycker om att fortsätta och läsa den. Men skulle vara kul om man någon gång får reda på vilka ni är och även kanske så man kan läsa era bloggar med :) Så var inte rädda för att lämna komentarer om vilka ni är !Skulle bara vara kul.


Gummistövlar!

Jag har alltid letat efter de rätta gummistövlarna men aldrig hittat några som jag tyckt om! Men hittade dessa söta rosa som jag starkt ska fundera på att beställa hem! Jag är så trött på att man altid typ går i ballerina skor eller tygskor när det är ruskit väder. Tycker det kan vara riktigt snyggt med gummistövlar faktist!

Vad tycker ni?!


Lindex!

Lindex har allt fått in en hel den fina kläder just nu. Jag har hittat en del som jag ska in handla till min gaderob i alla fall :) Jag går ju för bli där nästan varje gång jag jobbar och kollar alltid in och får alltid se nya saker jag vill ha. Här är några saker jag hittat som jag nog kommer att inskaffa ganska så snart!







Hej Babes!

Idag var det så himla lugnt på jobbet alltså. Jag var ganska taggad på att få en stor pall man kunde plocka med men då hade dom bara fått en liten innan jag kom som redan var färdig ;) Haha så de var inte så mycket att göra. Idag hade våran praktikant Lisa med sig världens godaste kladdkaka . Shit jag är fort farande galet mätt alltså :) Nu blir det bara att ta de lugnt, är väldigt seg!

Tänkte bjuda på en redigt mysig låt. N'r det är lugnt i butiken så brukar jag sätta på den och gå och nynna för mig själv på kvällen innan jag stänger ;) Den är väldigt fin att lysna på. Jag är absolut inte så förtjust i Darin men just denna låten har jag fasnat för. Blir nog denna låten jag somnar till i natt!


Tisdag!

God morgon babes!
Igår var vi ju på bio och den var verkligen den sämsta jag sätt ;) hahah. Så den kan jag inte rekomendera till er tyvärr. Höll på att somna ett antal gånger men lyckades hålla mig vaken under hela filmen ändå.
Idag blir det jobb mellan 12.00-20.00. Det är tisdag idag och då brukar vi få varor vilket är ganska kul faktist för då finns det lite extra att pilla med. Men ha en underbar dag godingar !


H&M

Blev så himla sugen på denna tröjan efter att jag såg den för några dagar sen på Nikkis blogg ;) Så det fick allt bli en sådan. Det fivk bli en grå eftersom jag alltid köper svart jämt annars. Och så köpte jag även detta fina guld armandet. Tycker det var väldigt fint och jag gillar ju guld som sagt ;)


14/9.. 31 månader

Idag är det min och älsklingens dag. Så idag har vi mest bara tagit de lugnt eftersom båda var lediga. Nu ska vi ut och gå en sväng tänkte vi eftersom det är så himla skönt väder ute. Ikväll blir det bio. självklart va de inte jag som valde för då skulle de absolut inte bli den nya med Brad pitt för den verkar inte vara så bra men de är just den han valde at vi skulle se idag så vi får väl se hur den är ;) Ha en bra eftermiddag godingar!


Kan inte vänta..

Nej jag är så taggad. Vecka 40 blir det nog sol och värme för min del :) Ska ta en rest resa med Kvinnan ! Hahah. Det ska bli så galet skönt. Jag längar så galet mycket till sol och bad och värme just nu. Så vi sa att vi väntar tills bara någon dag innan vi beställer själva resan. Just nu finns det ju massa billiga reser till Turkiet eller Cypern så vi får väl se om det blir något av de ställerna :)


Eget spa.

Idag var det jobb mellan 10.30-16.00 :) Gillar att jobba söndagar faktist. Tycker dom går redigt fort, och så har man inget bättre för sig en söndag. Haha sen är de ju dubbelt betalt med så man kan ju inte klaga ;) Blev lite avis på Becca igår. Hon hade ju stängningen och jag öppningen så efter jag hade gått hem så kom Pernilla Wahlgren med familj och handlade av henne ;) Typiskt att man just hade gått hem. Nu har jag och jesper just haft liten spa kväll. Tog en bastu jag rakade benen filade fötterna hade hår in-packning och så vidare så nu känner man sig som ny igen :) Nu blir det nog att åka till affären och handla lite gotte till kvällen. Ha en bra kväll gullungar!


Rosett

Har verkligen inget sug efter att skriva på helgerna, jag fattar inte redigt varför men men ;) Nu ska jag snart iväg till jobbet. 10.30-16-00 blir det idag :) Haha ganska smidigt med våra t-shirtar för nu går det mycket snabbare att klä på sig efter som man bara måste välja ett par jeans. Idag fick det även bli halsduken och en rosett i håret. Känner mig som en liten flicka men men. Haha nehe nu ska jag äta klart innan jag springer iväg. Ha en bra dag.


Shoes!

I like !




Home

Hemma från jobbet nu. Idag blev det jobb mellan 9.30-17.00 :) Så nu ska jag krypa ner och bara ta de lugnt med en film. Är ganska seg faktist.
Igår blev det ju utgång med Emma pluttan. Alltså det blev en lyckad kväll, jag hade i alla fall redigt roligt vilket var behövligt. Haha som sagt massa folk var det vissa lite minda bra kanske men en helt lyckad kväll ändå. Så tack för en bra kväll gumman vi ägde dansgolvet stort alltså :)


Utgång

Hej snyggingar !
Tänkte bara säga hej innan jag beger mig ut med Emma. Skulle ut med både Emma och Sofie men tyvärr så kunde ju inte Sofie så det blir bara jag och Emma men det gör absolut inget vi lär nog göra stan osäker ändå ;)  Hinner tyvärr inte skriva så mycket just nu .
Men vi hörs i mon sen igen efter jobbet så får ni ha en bra fredags kväll. Jag ska ha en kanon kväll;)


fun or what ?!

En av mina barndoms kompisar ska börja på en skola i Stockholm där hon ska få lära sig massa om hår , make up och naglar! Hon börjar i Januari och dom ska få göra ett portfolie med alla deras uppsättningar och sminkningar och så. Då ska de ha olika teman. Och då ska dom t ex. göra en brud och då sa hon att hon ville ha mig som modell till de och att hon ville att min vita balklänning med massa pärlor på skulle vara med :) Fatta va kul i såna fall. Kul att hon gillade min klänning och vill ha med den i såna fall. Kul att få bli en brud i sin egna klänning! Jag vill att hon ska börja nu!!




Plus poäng till mig.

Idag har jag vart en duktig dotter allt. Jag gick upp kl 10.00 idag även fast jag var helt död för att göra en ost och skink paj till mamma och pappa. tycker det var redigt snällt av mig. Plus poäng till mig, haha. Dom ska ha hem lite folk i kväll på kräft skiva så då ville dom även ha en av mina berömda pajer så man fick ju ställa upp. Idag blir det kort jobb dag 16.00-20.00. Men innan det kl 14.00 ska jag till patricia och fixa samma nagel som jag gjorde förra veckan. Haha den vill inte sitta kvar alltså ;)
Idag ska jag invinga min nya jobb t-shirt. Tycker dock att halen är för hög villet jag inte gillar så jag får väl pimpa upp den med en halsduk istället ;)






Shopping

Idag sprang jag runt lite både på stan och på a6. Självklart blev det lite shopping. Jag som lovat mig själv att jag inte ska handla så mycket men ändå kan jag inte låta bli. Behöver bli bättre på att hålla i pengarna nu alltså. Men men . Idag blev det i alla fall Ett set med tre ringar i, två halsband ett svart linne och två leggins som liknar jeans. Inte de som är i jeans material. Kunde ju inte låta bli legginsen de kostade ju bara 99 kr styck ;)



Jeans legginsen som kostar 99 kr.



Ett av de nya halsbanden och jeans legginsen på ;)



Linnet och halsband.
Linnet är så mycket snyggare på. Blir det utgång i mon blir det nog linnet ett par jeans halsband, snygga heels. Det kan bli läckert :)



Work T-shirt!

Som ni märker så lever jag :) Gissa varför, haha jo det blev ingen träning. Både jag och Julia var förkyllda så vi hoppade över det. Vi gick och åt på George i stället. Mycket bättre ideé tycker jag allt.
Idag var det så galet lugnt på a6. Fast jobbade ju bara 9.30-15.00 så det gick ju ganska snabbt ändå. Idag fick vi även våra jobb t-shirtar en V-ringad och en U-ringad enkel svart där det står "Village" på sidan av ryggen med vit text. Ganska snyggt faktist men lite tråkigt att aldrig kunna ha söta kläder på jobbet nu ;)





Torsdag

God morgon godingar!
Idag blir det jobb mellan 9.30-15.00 :) Det är ett redigt bra pass tycker jag. Sen efter jobbet ska jag möra upp min babe Julia så ska vi ta en snabb fika för att sen bege oss till friskis! Jag vet ni läste rätt. Johanna på gymet var ju som sagt inte igår och jag kommer dööööö. Hahah kul att gå dit med Julia som är så fit! Nej nu ska jag tänka posetivt de kommer gå så bra så. Hörs senare sen om jag överlever dagen ;)


Kalender!

Räddningen i mitt liv just nu är faktist min kära kalender :) Jag har verken koll på dagar eller något just nu . Tar en dag i taget men som tur är så inskaffade jag ju mig min räddning :) Ganska kul att kolla i den med tycker jag allt när det är något kul man glömt man ska göra och så bara står det där så oväntat!




Sötnos

Haha när jag kom ner och tänkte gå och lägga mig och kolla på film så hittade jag min lilla pojk i våran tvättkorg :) haha då hade han gått och lagt sig där istället :) Haha visst är han söt. Det såg faktist väldigt behagligt ut med !




Nehe nu blir det film att somna till och kanske blir det bättre sömn inatt.
I morgon är det jag som har öppningen så ska försöka passa på att somna i tid idag:) Sov gott godningar så hörs vi i morgon!


Slaveri !

Hej raringar!
Nu är jag hem kommen från jobbet. Som sagt tre timmars jobb var ju inte så slitsamt ;)
Ikväll blir det bara myspys framför tv med en film tror jag allt. Jag ska nog se Monster till svärmor tror jag det får bli idag.  Just nu kollar jag och pappa på nyheterna och jag blir så förbannad på de där med bärplockarna! När de thailänska människorna kommer är dom lovade att de ska känna så mycket pengar men i verkligheten får dom knappt något. Bara slaveri! Jag blir så arg! De får ungefär 10-25 kr i timmen. Så sitter tjocka gubbar och säger att de är bra och dom kan tjäna mycket bättre om dom bara jobbar på.
Stackars människor.


Haha..

När jag såg denna kunde jag inte sluta skratta. Haha snacka om gamalmodig kille. Han är ju inte gammal men beter sig nästan som en vuxen. Haha så söt faktist.


Onsdag!

Idag fick jag lite sovmorgon vilket var skönt för jag sover inte så bra nu förtiden. Det är ju alltid på morgonen man somnar till. Så himla jobbigt. Idag blir det bara en snabbis på jobbet. 17.00-20.00 För jag har lovat att ta stängningen idag efter som alla andra ska åka till Linköping efter som Village öppnar där idag :) Hade lite planerat idag men det ändrades så jag har bara tagt de lugnt hemma nu vilket har vart ganska skönt faktist :)
Ha en bra dag godingar så hörs vi lite senare!


Tisdag!

God morgon babes!
Nu sitter jag här och är färdig för att åka till jobbet. Idag blir det jobb från 12.00-20.00 :) Jag är så himla glad att jag har haft så många tider på a6 nu. Det känns mer som hemma där än på stan tyvärr. Och idag har vi nog en av våra praktikanter idag med vilket är kul för det äe en jätte gullig tjej. Så idag blir det inte så mycket annat än jobb så ha en bra dag gott folk. See you later.


Besvikelse..

Var så galet sugen på en Chai latte som ligger höst på min liste men nej jag beställde en på lager som bara smakade vatten och mjölk. As äcklig var den faktist. Sen skulle jag beställa en chai latte på claras för jag tycker att deras är bäst men nej självklart var deras chai slut så jag fick ingen där heller. Så i morgon blir det att köpa en innan jobbet ;) Abstinens svar JA!

Den äckliga Chai latten på lager! Inget att rekomendera!



Måndags kväll.

Precis när jag kom hem från lager så möte jag upp Ewa för en fika. Vilket var himla kul att se hene för det blir ju som sagt inte så ofta. Så det blev perfekt ses när jag kom hem och hon slutade jobbet :) Men vi får bättra oss och ses lite oftare allt. Så det blev mycket prat och skratt även där. Så tack för fikat pluttan.
Nu ska jag krypa ner och vänta på älsklingen. Tänkte sätta på filmen "Förtrollad" haha den är ju så himla mysig. Bäst att sätta på den innan Jesper kommer kanske för det är nog en film han helst hoppar att se kan jag tro ;)
Ha en super kväll babes och hoppas ni haft en bra dag för min var helt perfekt.


Så mysigt!

Idag blev det ju våran road tripp vilket blev så himla mysigt! Hittade tyvärr inget som fick följa med hem idag. Ganska synd men då får man tänka posetivt att man spar lite pengar ;) haha. Så vi kollade runt lite där i Gällsta sen satte vi oss och åt ! Deras pasta sallad är så sjukt god, och deras snickerskakor ska man bara inte tala om. Haha köpte med mig två hem en till mamma och en till mig, vi båda är helt galna i dom.
Så det blev verkligen en kanon dag. Massa prat och skratt. Kul att få träffa de små trollungarna man inte träffar så ofta ;)



Jag och Emma på väg!



Hahah den sjukt snygga jackan vi hittade. Nästan ett måste ju! NOT!



Gullungarna



Jag ser nöjd ut med all min mat ;)



Det bästa!



Det man måste äta när man är på lager!



Ich!



Emma och Sofie hade kul när jag vänt mig om ;)



Klassiken !
Tack tjejer för en jätte trevlig dag!


Lager 157..

Nu har jag just gjort mig i ordning och ska snart åka och tanka upp bilen . Sen bär det av mot lager 157 :) Det ska bli så himla mysigt att få åka iväg med Emma och Sofie och bara lite tjejsnack och skvaller. Haha.
Det nya på min macka som jag har blivit beroende av nu är jordnötssmör. Haha så nyttigt är det inte men det är ju så gott! Det är en underskattad sak tycker jag allt. Men ha en bra dag gullungar så hörs vi senare.


Road tripp tomorrow.

I morgon ska jag och Emma åka till lager 157 och även träffa Sofie gumman! Har inte sett henne sen studenten vilket är ett tagsen! Så det kommer bli kul att få träffa henne igen . Och särskillt att ha en liten road tripp! Haha Emma och jag på vägen. Det kan bli spännande. Haha nejdå jag kör ju så det är ingen fara ;) Sen efter lager blir det nog att träffa Eea stumpan vilket var ett tagsen man såg henne med nu. Har nog lite att prata om skulle jag tro. Som ni märker så är jag ledig i mon. Och det ska bli så skönt och särskillt kul med en sån fullplanerad dag :)

.


Hotel room service..

Denna låter tycker jag är redigt bra. Särskillt när man är ute och dansar alltså. Det var nog redigt många som gillade den igår. Vissa gick loss som bara den . Hahaha.





Victoria Secret..

Idag var det jobb från 12.00-17.00 :) Sen efter jobbet har jag bara tagit de lugnt och vart duktig och städat mitt rum. Just nu sitter jag och kolla på Victora Secret fashion show 2008! Alltså jag dör. Hur vackra är dom inte då och derass kroppar är ju bara att dö för. Snacka om att få dåligt självförtroende när man ser detta ;) De är nog bland de vackraste kvinnorna jag sett. Jag bara älskar när de kommer med vingarna och allt. Hur läcker modevisning är de inte då. Dom är lyckligt lottade alltså.


Lördags kvällen!

Började kvällen mat och fotboll och dricka på O´learys! Så galet kul för det var hur mycket folk som helt och så vann ju självklart Sverige! Sen gick vi vidare till Karlsson där det mest var lite äldre folk först men sen kom de ungre ;) Haha jag har aldrig skrattat så som när det kom en man som var gay och lyfte på Joels tröja bakifrån och pillade honom i navlen:) Haha jag har aldrig sett Jole putta bort någon så fort innan. Haha ni skulle sett. Så det var mycket trevligt på Karlssons men vi drog tillbaka till Olearys sen innan kvällen tog slut vilket var väldigt kul där med så hela kvällen blev lyckad.  Sen var det bara att ta taxin hem för dagen efter var det jobb.


Lördag!

Godmorgon godingar :)
Nu sitter jag här med frukosten som vanligt ;) Det är typ ända tiden man hinner skriva lite. Nu ska jag snart ivä'g till jobbet. 11.00-18.00 . Känns lite konstigt att jobba till 18.00 på en lördag men det brukar alltid gå fortare än väntat. Sen som sagt ikväll blir det mat och utgång! Ska bli mycket kul. Ser verkligen fram emot de. Nehe nu ska jag skynda mig att äta klart! Ha en bra dag.


Tänkte faktist hissa Chai latten idag! Har verkligen blivit beroende av de just nu. Den är ju så galet god och nu när det är så gallt och ruskigt så är det hur gott som helst att få i sig lite varmt och gott. Så jag säger bara de spring och köp en nu ;) haha.


Fredags kväll.

Hej babes!
Hoppas allt är bra! Just nu har jag dukat upp lite mysigt framför tv och köpt med mig wok hem och väntar bara på att älsklingen ska komma. Blir bara mys med tv och mat. Han har just spelat match och är nog ganska trött så vi hoppar bastun idag !
Idag var det som sagt ingen lång dag på jobbet. Men det var ganska mycket folk idag! Var väl för ingen ville vara ute i ruskvädret ;) Bra för oss ! haha. I mmorgon blir det jobb sen utgång med Caroline och Jole och kanske Jesper. Vi ska gå ut och äta först sen ta en sväng ut någon stanns :) Ska bli redigt kul faktist! Nehe godingar ha en riktigt bra fredags kväll!




Pannband!

Jag ska nog klicka hem någon av dessa två pannbanden ! Tror det typ var Åhlens som hade liknande förra året och jag vet att jag gick och kollade på dom hella tiden! Så nu tror jag faktist jag ska klicka hem en. Dom är ju super söta. Svart funkar ju alltid men rosa är ju så sött så får tänka lite på vilken de ska bli ;)


Pasta Carbonara!

Idag börjar jag inte jobbet förrens vid 16.00-20.00. Lite konstiga tider men men ;) Fast 15.15 blir det att fixa till en nagel som har gått sönder. Haha typiskt redan andra dagen så gick den sönder! Idag är det ju sånt himla busväder. Riktigt ruskigt och blåsigt höst väder nästan.
Snart ska jag gå ner och laga till lite Pasta Carbonara! Så galet gott är det. Sen efter jobbet blir det bara mys med älsklingen. God mat och bastu får det allt bli idag när det är sånt här väder. Tror jag ska överraska honom med Wok ikväll. Haha hoppas bara han inte läser detta inlägget innan de ;) Nehe dags för mat! Hörs sen gullunger!


Anonym!

Tack för din söta kommentar :) Gud va kul med gossip girl tema, hoppas du får en bra kväll.
Jag tycker isånna fall du ska springa iväg till gina och prova en ny klänning dom fått in där. Den är svart med guldiga dragkedjor på. Har inte sätt den på men den ser väldigt läcker ut. Och jag älskar svart och guld. Det funkar alltid när det är utgång. Och självklart ett par snygga high heels ! Det är bara ett måste ;) Jag tror du kommer bli fin i de du än väljer så lycka till ;)
ska själv ut på lördag så kanske bli att man hamnar där sen då.



Safari !

Haha jag lovar genom att bo på landet bor man vid ett safari ;) Idag när jag åkte hem så på våran grusväg så möter jag två jätte stora älgar och två små ! Mitt framför bilen gick dom. Jag kan lova att jag var fascinerad. Tänk själva att se 4 älgar mitt framför bilen bara lurva iväg ;) Haha brukar ju se rådjur men detta var något att se ! Haha ville bara dela med mig av de ;) Ha en bra kväll och sov gott hjärtan!


Knähöga stövlar!

Alltså hur snyggt är det inte med knähöga stövlar! Dessa från topshop skulle jag verkligen kunna tänka mig att ha i höst! Både snyggt till Jeans och till klänning eller kjol. Om jag åker iväg till gbg snart så ska jag verkligen se om dessa finns i butiken där :)


Ljuslyktor

Jag tänkte göra lite reklam för jobbet ;) Just nu har vi två fina ljuslyktor som jag kan rekomendera. Om man gillar rosa och grönt så är det super fint att blanda. Jesper och dom har nämnligen de färgerna hemma i deras all-rum och det är så himla fint och fräscht. Jag tycker dom är super fina så om ni är suga på dom så skynda er för dom går åt väldigt bra ;)
Färgerna är så mycket klarare och finare i verkligheten. 79 kr på Village !



Torsdag

Vad är detta för väder ! Man blir ju så himla deppig av sånt här väder. Och trött ska man bara inte tala om ;) Nu kom jag just hem från en mycket trevlig fika med Emma godingen! Det var skönt att få prata av sig lite faktis. Idag var det ju jobb och Emma hade med jobbat så båda va ganska sega men det klarade vi oss igenom ändå ;) Haha . Nu blir det att bara ta de lugn och mysa framför tv!


Nyttigt !

Nu sitter jag har med min nyttiga frukost! Macka med keso och gurka på och en super god smoothie som består av gordgubbar och banan :) Hittade i frysen som massa hade köpt en smoothie blandpåse som man bara tillsätter juice eller youghurt. Så jag belv super sugen på att fixa till en snabb och god smoothie nu på morgonen :) Idag blir det jonbb sen fika med Emma pemma :) Ska bli mysigt. Så vi hörs sen ikväll sötnötter!




Mat VS Träning

Nu är man hemma igen då och har just krypit ner i sängen för att snart sova lite :) Haha självklart blev det inget gym idag heller. Syrran kom och frågadse om jag ville med hem till dom i stället och äta mat vilket man bara inte kan tacka nej till eller vad säger ni ?! Mat eller gym = MAT ;) Tror dom tycker lite synd om mig nu när jag är själv så dom lagar alltid mat till mig med :) I mon är det jobb igen, 9.30-15.00 sen blir det en sväng på stan och sen möta upp Emma för en fika stund ! Ska bli trevligt för vi har nog en hel del att prata om. spännande spännande. Nehe nu ska jag sova ! God natt gullungar!


Nya naglar!

Idag har jag vart ledig vilket har vart så behövligt! Men ändå så fick jag åka in till stan för jag skulle fixa naglarna vid 10.00 :) Fast det gör man ju mer än gärna när naglarna ser ut som bara den så är de ingen tvekan om att man måste åka in till stan ;)Så nu är dom fina igen. Det fick bli fransk med lila glitter sträck under det vita. Enkelt och fräscht!
Sen har jag bara städat och lagat mat och njutit av att vara hemme med älsklingen! Han åkte just hem nu så jag tror jag ska ta mig i kragen och åka till friskis & svettis en sväng! Har inte vart där på månader nu så jag måste börja igen! Men ha det så bra så länge godingar så hörs vi senare !





Tog bara några bilder snabbt så de blev inte så bra men ni ser ju lite i alla fall ;)










Åttlingar!

KOm just hem från en stressad dag som äntligen börjar gå mot sitt slut. Först var det tandläkaren 7.50 sen var det bara hem snabbt sova en timme innan det var dags för att göra sig i ordning för ärenden på stan och sen a6 sedan jobb vid 12.00-20.00. Sen direkt efter jobbet åkte jag till syrran och Joel som bjöd mig på mat vilket var bra för jag är så dålig på att laga och det är inte kul att laga mat till sig själv. Och nu ska jag krypa ner och sova är helt döds trött.

Kollade på en dokumentär om hon som fick åttlingar! Helt galet alltså. Shit va barn! Man ska nog bara vara glad om man får tvillingar! Det är redigt bra att hinna med 8 små bebisar och sen 4 eller 4 barn som är lite äldre ! En väldigt bra dokumentär i alla fall!