H&M

Hej babës!

Idag var det jobb hela dagen mellan 10.00-18.00 på stan . Man märker ju att folk gillar rea. Haha är det inte rea på vissa saker så ska dom absolut inte ha de ;) Haha ganska kul ändå. Sen efter jobbbet så åkte jag och baby hem till habo så nu har vi just ätit jätte god mat och haft de mysigt! Så nu ska jag och älsklingen sätta på en mysig film som vi kan somna till.


Jag va inne på H&Ms hemsida, som jag inte borde varit. Så nu har det skapats nya HA-begär!
H&M har fått in jätte fina sommar kläder nu som man är jätte sugen på att handla.
Jag tror inte jag skulle få hem det innan vi åker till thailand så det är ingen idé att beställa det nu.

Här är lite av det jag fastnade för :)


Work

Pratade med min favorit Sofie igår. Nu ska vi nog äntligen ta tag i och ses. Hon skulle kolla upp de tills idag om hon är ledig på måndag och tisdag så jag kan komma upp till henne och hälsa på i stockholm innan jag åker :) KOmmer bli riktigt kul att få se henne i såna fall. Saknar henne jätte mycket verkligen. Jag håller tummarna på att hon kanske ska flytta till göteborg istället. Då blir det lättare att träffa henne oftare :)


Nu sitter jag här vid frukosten som vanligt. Ska snart iväg till jobbet och göra lite nytta. Jonna kände att hon behövde vara ledig så då fick jag hennes tid istället. Känns skönt att få jobba in den tiden jag missade när jag var hemma och var sjuk förra veckan. Men ha en jätte bra dag så hörs vi senare!




Bild: Jag och Sofie på balen i sommras


2 veckor kvar!

Nu är det exakt två veckor kvar tills vi åker. Shir nu börjar det närma sig. Haha trodde det var mer än två veckor kvar faktist så blev lite fövlånad ändå när jag ränkande och hörde mig själv säga två veckor kvar ;) Men de ska bli så skönt att få komma iväg och jag bara längtar nu. Så ska börja fixa allt inför resan nästa vecka så allt är klart! Sen ses vi inte förrens i mitten av februari. Men ska ju försöka blogga lite även fast jag är borta.



Bild: google, Similian island. En av de vackra öarna som vi har som ett måste att åka till. En sån sjukt vacker ö.



Mys dag!

Idag har det vart en slappar dag :) Det har vart så himla skönt att bara ta de lugnt, och bara vara hemma. Så jag och baby har bara tagit de lungt, kollat på film, lagat mat och haft de allmänt mysigt.
Kom just hem efter en sväng på a6. Jag och Julia försökte hitta något att ha på sig men det kändes lönlöst! Så får väl se vad man kan trolla fram.
Fick i alla fall med mig hår inpackning och strumpbyxor hem, sånt som man verklogen behöver nu till nyår. Nehe nu blir det nog en film och sen blir det sängen. Blir ju jobb i mon eftersom Jonna kände att hon ville vara ledig. Så ha en bra kväll sötnosar!




Bild: Jag i fullrulle med maten ;)


Good morning!

god morgon godingar!

Idag tog jag en riktigt god och behövlig sov morgon så nu känner kag mig allt ut vilad. Igår kom jag inte hem förens vid 00.00 så orkade inte särtta mig och blogga tyvärr. Var ju på en jätte trevlig fika med Alexandra. Mycket prat och skratt hann vi med på 3 timmar ;) Efter det skulle jag hämta upp älsklingen hos Lucas med det blev att vi stannade där ett tag.


Nu idag ska jag och baby bara ha en mysdag, kanske gå en lång promenad. Annars har vi inte så mycket annat planerat för dagen. Jag ska upp till a6 lite senare sen efter 18 tiden för att möta upp Julia pluttan för att se om man hittar något till nyår kanske. Men men ha en bra mina kära läsare så hörs vi senare.



Bild: Älsklingen och jag i sommras! Snart blir det en sån bild i thailand ;P


Nikon 3000 .

Idag har det vart fullrulle. Vaknade av att Jespers kära mamma kom och väckte oss eftersom vi hade råkat försova oss. Vi skulle nämligen vara och ta våran spruta vid 10.30 och hon vckte oss vid 9.15. Det tar ju en halv timme in till stn här från habo typ så de vara bara att skynda sig in i duschen och sen iväg :) Sen efter det åkte vi till bankeryd och kollade på en kamera. Så nu är systemkameran min. En Nikon 3000 blev det. En riktigt bra kamera så nu kan ni vänta er fina ilder från tahiland sen.

Sen har vi vart och lunchat med pappa min en sväng och sen efter det blev det bnken. Så nu har jag löst in mina skatte pengar så dom inte brinner inne. Jag och plutten kom just hem till habo så nu ska vi snart sätta på en film och bara ta de lugnt innan vi åker hem till min en sväng, för senaree bege oss in till stan. Jag ska in och fika med Alexandra, vilket ska bli mysigt och plutten ska jag lämna av hos Lucas :)
Nehe godingar hörs senare, nu blir det att plugga på kameran lite.




Bild: Jag och Jesper i sommras.



Bild: Jespers söta mamma Anne och jag i sommras!

Jesper hade laggt in massa fina bilder från i sommras. Så jag tänkte bjuda på tv av dom! Tyckte dom var fina och det ser så skönt ut med alla dessa ljusa färfer. Längtar verkligen tills sommaren nu, men det kommer ju gå fort. Men får ju lite sommar känsla om bara två veckor :)


Vissa människor, vad kan man säga ?!

Idag var det ganska mycket folk på a6 men ändå så inte lika mycket som jag hade trott de skulle vara. Men något jag inte fattar varför vissa människor ska vara så fruktansvärt jobbiga. Uppe på a6 roppar dom ju ut att a6 stänger, men ändå så fattar visst inte folk de. Idag blev vi inte av med dom förrens vid kvart, 20 över. Bara för att dom har tid att ta de lugnt så vill ju vi som ståt där en hel dag bara hem vilket dom inte verkar fatta!
Gör mig lite sur faktist. Dom kan ju tänka på oss lite med ;)

Nu ska jag slänga i min lite mat och byta om sen blir det att bege sig till Jespers farmor en sväng, och sedan sova i habo. I mon blir det att ta den sista sprutan och sedan köpa systemkamera förhoppningsvis :) Ska bli skönt att bli av med sprutorna och även att skaffa en riktiigt bra kamera :D Nehe godingar vi får höras senare.



Work!

God morgon !

Sitter här med en mysig frukost och ska snart fixa i ordning mig för jobbet. Idag blir det mellan 12.00-17.00 som vanligt på mina söndagar men tänkte åka in till 11 när det öppna och se om man kan fynda något :) Hinner ju inte det annars. I mon blir det nog att köpa en systemkamera! Jippi, ska bli sjukt kul att få ta fina bilder och säkrskillt att ha med den till thailand. Bilderna kommer ju bli magiska!
Nehe dags att skynda sig! Ha en jätte bra söndag gott folk.



Im back

Hej älsklingar!

Nu är jag tillbaka igen. Som ni säkert känner igen så har jag haft fullt upp både med jobb och familj de senaste dagarna. Började med i onsdags dagen innan julafton då det var jobb mellan 11.30-19.00 och sen efter det så var det bara hem och äta lite jul skinka och jul gröt innan vi hoppar ner i tunnan! Vi har ju som traditon att bada tunnan kvällen innan julafton! Vilket är så himla mysigt.

Torsdag: Hade en jätte mysig julafton helt och hållet. Började med en mysig julfrukost hela familjen plus Joel och Jesper. Så mysigt när all är med. Sen åkte plutten hem till sin familj och firade där. Så var vi kvar hemma och hade de mysigt, kollade på kalle anka, öppnade julklappar och bara njöt. Senare på kvällen åkte jag hem till plutten och hans familj och sov över där och mös. Fick massa fina julklappar och var hel nöjd. Så kommer visa er lite av mina favoriter lite senare sen.



Paket ska de va



Systrana holmer.

Fredag: Vaknade upp hos plutten och åt en riktigt mysig frukost hos dom sen kom hans farfar med familj och så hade vi de trevligt där tills jag var tvungen att åka hem. För vid 17 tiden så kom alla mina kusiner som vi inte har träffat på så himla länge! Så vi samlade ihop alla och åt god mat, pratade och badade tunna. Det var en riktigt mysig kväll. Var så kul att träffa alla igen och få träffa deras respektive :) Kanon dag.

Lördag: Idag var det bara tt gå upp vid 6 och göra sig iordning för jobb. Börjde jobba vid 8.00-16.00 idag. Det var ju rea så folk är ju som galna. Men det var ändå så inte så överdrivet med folk så det gick bra. Denna dagen bara rullade iväg. Efter jobbet åkte ag hem till pluttens mormor och morfar där vi har ätit och haft de trevligt hela kvällen. Så kom just hem och nu ska jag bara ta de lugnt för i mon är det dags för jobb igen :)

Haha här har ni lite vad jag har haft  för mig de senaste. Hoppas ni haft en riktigt bra jul och njutit av eran familj. Det har i alla fall jag haft/gjort! Så jag sä super nöjd :)


God Jul Babes!


Work

God morgon !
Nu sitter jag här och äter frukost och ska snart iväg till jobbet. Idag har jag börjat få tillbaka lite av min röst igen vilket är himla skönt. Så det var nog bra att jag stannade hemma igår. Men som sagt den är ju inte hundra än och nästan bara rinner och halsen bara svider. Men men det är bara att bita ihop :)
I morgon är det julafton vilket ska bli himla mysigt. Är som ett litet barn just nu som väntar på att den stora dagen ska komma ;)
Nehe nu blir det jobb 11.30-19.00 sen efter jobbet ska vio igentligen bada tunna ute som vi har som traditon men jag tror jag ska hoppa över det eftersom jag inte mår så bra. Men ska ju bada den 25 nu med så hinner ju bada iår ändå ;) Ha en bra dag godingar!


Tomte gröt och jul film.

Har just ätit en tallrik med ny gjord tomte gröt :) Så himla gott, pappa håller även på att göra julskinkan! Och ännu en mysig julfilm går på tv. Men snart kommer älsklingen hem från skåne vilket ska bli skönt. Sen blir det bums i sängen för ska pallra mig till jobbet i mon hade jag tänkt. Men som tur är så var dom så gulliga och sa att jag kunde komma vid 11.30 i stället för vid 10.00. Så lite kortare dag vilket kab vara skönt.


Jippi nu öppnades dörren! Älsklingen är hemma. Måste gå! ha en bra kväll!



Fred Claus

Just nu ligger jag ner bäddad i soffan och kollar på en halv töntig julfilm som heter Fred Claus som går på tv just nu! Haha men det är riktigt mysigt faktist. Det är snö ute, granen är kläd och paketen ligger under den och så en mysig julfilm. Synd bara att man inte mår riktigt bra vilket sänker mysfaktorn en del men man kan ju inte så allt.

Min hals är desamma som innan och även min förkylning så näsan bara rinner. Men i mon ska jag bita ihop och försöka komma iväg till jobbet. Men det var nog redigt tur att jag stannade hemma idag för annars hade jag nog inte haft någon röst kvar! Men men ska försöka kurera mig så gott de går nu! 
Bara två dagar kvar tills den stora dagen! Julafton :) 



Beställa ?

Tycker denna jackan är jätte fin. Jag har vart ute efter en sån där mellan tids jacka ni vet! När det är för kallt med skinnjacka men för varmt med dunjacka, coh denna verkar ju vara perfekt för det. Har kollat på den väldigt länge men nu så jag att den bara kostar 499 kr istället för 799 kr. Ett ganska bra fynd tycker jag allt eller vad tycker ni?!


Sjukling!

God morgon snyggingar!

Nu har jag just vart på vårdcentralen och kollat så jag inte har lunginflamation eller halsflus, och sån tur är så hade jag inte de :) Hade bara åkte på ett stort virus. Så idag fick de inte bli något jobb tyvärr. Hatar att ringa och säga att man tyvärr inte kan komma. Det ställer till de så för dom så dom måste hitta någon annan som kan jobba och bla bla. Det var ju inte som i skolan om man säger så. Min röst är fortfarande helt kraslig så man knappt hör vad man säger. Så idag blir det att bädda ner sig och inte säga ett pip ;)

Så nu har jag laddat upp med massa tabletter och nässpray så jag kan piggna till tills i mon då jag har jobb igen ! Vill inte missa en dag till. så förhoppningsvis så är jag lite piggare imon så jag kan gå :) Men ha en bra dag så länge så hörs vi lite senare.


Ont!

Idag har det verkligen varit segt att jobba. Har ju knappt haft någon röst och min hals bara värker. Just nu har jag just laddat upp med massa halstabletter och varmt te. Och har knappt pratat sen jag kom hem. Jag är lite osäker på om jag ska till jobbet i mon eller inte. Bror helt och hållet på hur jag mår. För just nu är det tio gånger värre eftersom jag har "Försökt" prata idag. Men det märker vi i  mon, har ju som sagt inte tid att vara sjuk nu och har absolut inte lust med det alls. Så nu ska jag krypa ner och försöka sova så jag kanske kan bli bättre tills i mon. Sov gott godingar!




work

God morgon snyggingar!
Nu sitter jag här med en kopp rykande te. Min hals har bara blivit värre och är lite orolig över att de kanske är mer än bara ont i halsen. Kanske är de så att jag åkt på halsflus eller lunginflamation. Har så himla ont i både lungerna och halsen så något sånt ät de säker.
Nu ska jag snart bege mig till jobbet igen. 10.00-19.00 blir det nu tre sista dagarna innan julafton. Så har absolut inte tid med att vara sjuk nu. Hinner inte och vill inte. Men men det är bara att bita ihop och se glad ut. Ha en bra dag.


Klick, klick!


Brittany Murphy.

Nu förtiden känns det som om alla kändisar bara faller ner och dör. Nu har Brittany Murphy också dött av hjärtstillestånd. Hon var ju inte alls gamal, bara 32 år gamal och helt plötsligt bara borta. Kan det bro på all stress och allt annat de lever med i deras omgivning?! Det är nog inte alltid lika glamoröst att vara känd som man kanske kan tro. Stressen och pressen som man har på sig dagligen har nog en stor del till att kroppen inte orkar längre. Likaså alla droger och skit som många av de kända människorna verkar använda.



Längtar bort!

Nu när man är så häning och trött och bara fryser hela tiden och när det känns som man har en stor fotboll ner tryckt i halsen när det gör så ont, så bara drömmer jag mig bort till värme, sol och bad. Att få bli lite brun och känna sig lite fräsch igen kommer bli så himla skönt. Det är ju verkligen så, är man brun så känner man ju sig lite fräsch och piggare. Men nu är det inte långt kvar! Börjat ned räkningen nu!


Bild: Jag i sommras.  Saknar mitt hår.


Min helg

FREDAG: I fredags så var jag ju ledig vilket var himla skönt. Så då fixade jag naglarna och senare på dagen så möte jag upp Julia vännen! Vi gick lite på stan innan vi åkte hem till henne och satta igpng med våran julbakande. Vi bakade rocky road och marabou fudge :) Mycket gott blev det allt. Så vi hade en mysig fredag med mamma mysigt bakande, prat och skratt.



Bild: Rocky road, Google

LÖRDAG: Min lördag var ganska så stressig om man säger så. Först var det jobb som gällde melan 9.30-14.00. Sen efter det var det bara att skynda sig att göra sig i ordning och sedan åkte direkt till dopet av min kusin. Så vi åt massa god mat och hade de trevligt hos min farbror och hans fru och självklart mina kusiner. Var mysigt att få gosa med lilla plutt kusinen!



Bild: Min farbror och hans fru med deras bran. Om ni kollar till höger så ser ni halva min andra kusin efter som han inte ville vara med .


Bild: Min kära syster med min ur söta kusin william.



Bild: Jag, Irena, Caroline och lilla William



Bild: Avslutar dopet med en puss av älsklingen!

LÖRDAG KVÄLL: Efter dopet var det bara hem en snabbis och byta kläder och göra sig i ordning för utgång med jobbet. Började med att vi samlades med på village i stan och hade de mtisgt med ost och kex innan vi drog igång med julklapps leken :)
Efter det så gick vi vidare till åtta glas där vi hade bokat bord. Det var hur mysigt som helt och maten var super god. Så mätt och belåten blev man allt. Det var verkligen hyur trevligt som helst att vara ute och få umgås lite med alla kollegor utanför jobbet för en gångs skull ;)
Men senare efter vi hade ätit, prata och skrattat en hel del så gick vi vidare till olearys, där det fortsatte de trevliga ända fram till stängningen :) Så den dagen var en lyckaf med stressad dag.




Bild: Madde, Sara och Emma



Bild: Marie, Emelie och Emmy



Bild: Veronica, Anna och Jonna



Bild: Haha, jag och Becca



Bild: Sandra, Urika och jag



Bild: Förrätten, vitlöks bröd. Haha den var lika stor som en panpizza.



Bild: Varmrätten, pasta med kyckling.



Bild: Efterrätten, vit chokladmousse med björnbär.

SÖNDAG: Idag har det vart jobb mellan 10.30-17.00. Sen efter det har jag faktist inte gjort ett smack. Jag har så himla ont i min hals och är på väg att tappa rösten tror jag så jag har bara vilat upp den så jag orkar med de sista innan jul nu.
Älsklingen åkte ju till skåne idag med och kommer hem på tisdag eller onsdag så jag får ju klara mig utan honom i alla fall.
Nu ska jag snart lägga mig, är himla trött och hängig och måste ladda dör tre dagar med 9 timmars pass.




Anna Ankas Jul

Denna helgen har jag verkligen inte haft någon tid över. Så har haft full rulle med både jobb och nöje. Men tänkte berätta lite mer om de snera för nu tänkte jag sätta mig och kolla på Anna Ankas jul. Får väl se om det är något att ha ;) Nehe hörs efter det sen. Ha de så bra så länge !




Ledig!

Kom hem för ett tag sen efter att ha gjort naglarna. Dom blev jätte fina , vintriga och fina :) Så de fick bli silver glittriga tippar med vitt mönster på ringfingrarna! Känns skönt att ha dom fina ingen. Nästa gång jag ska göra dom är dagen innan jag åket till värmen :)

Älsklingen kom just hem och överraskade mig. Han slutade tidigare och kom hem vid lunch. Så vi har just ätit pizza och myst, så nu har lilla plutten somnat i soffan i jämte mig ;)
Vid 3 tiden ska jag in och träffa Julia stumpan. Vi ska göra pepparkaks hus och göra jul godis. Ska bli super mysigt att ha en mysdag med julpyssel. 
Och senare ikväll blir det bara mys med min älskling innan det är dags att sova för i mon blir det en stressig dag. Ha de bra snyggingar!


Naglar!

God morgon!
Idag är jag ledig! Så himla skönt, men här är de ingen rast och ro ändå. Ska snart iväg in till Patricia och göra mina naglar vilket jag är i stort behov av. Två av mina naglar gick ju av när vi bowlade förra lördagen. Så de ska bli skönt att bli hel om fingrana igen, så man vågar visa dom för kunderna igen på jobbet ;)
Men jag ska skynda mig nu men vi hörs när jag kommit hem igen :)





Bild: Google.se


Hängig!

Idag har jag vart seg hela dagen så nu ikväll ska vi bara inte tala om. Idag var det jobb mellan 10.00-19.00, sen efter jobbet så åkte jag hem och har bara myst med min familj sen dess. Vi kollade först på halv åtta hos mig vilket är himla bra tycker jag. Sen efter det var de ju bonde söker fru som man bara inte kunde missa. Sen började jag och min kära syster pynta våran gran som vi tog in idag! Den blev super fin.
Känner mig inte så kry idag så orkar tyvärr inte sitta här idag! Men bilder och mer uppdatering kommer i mon, bye bye!





En vecka kvar.

Nu är det bara en vecka kvar tills julafton :) Shit va tiden går fort, som vi pratade om på jobbet så kändes de som igår vi stod där och sa att de var två veckor kvar men nu är det bara en. Jag säger det igen som jag brukar nu för tiden men vart tar dagarna vägen ?! Ska bli mysigt med jul faktist!

Ska snart iväg till jobbet, efetr jobbet skulle jag igentligen träffat Emma pluttan men hon kunde visst inte så det blir hem och klä granen idag :) Jippi. Det är alltid lika mysigt när granen är uppe och man sätter sig framför tv en mårgon och det verkligen luktar gran och så sätter man på något halv töntligt julprogram :) Det är riktigt mysigt tycker jag. Nehe måste kila. Ha de bra!


Saknar honom.

Saknar min skatt idag! Men han kommer ju på fredag och då är han ju lång ledigt! Men hande velat ha hem honom nu. Men men man kan ju inte få allt ;) Hittade två bilder från balen på oss som jag knappt har sett.
Tror dom finns på hans dator hemma i habo för jag har dom inte ;)





Tänk om man kunde vrida tillbaka tiden, då hade jag gjort det för länge sen. För det var en av de bästa dagen/kvällen. Den var helt sagolik.





High heels

Hittade ett par godningar som vanligt. Föll direkt för dom. Dom ska jag absolut fundera på. Eller vad tycks ?!




Home!

Hallå babes!
Kom just hem från en dag med massa jobb. Är helt slut idag vet inte varför har vart döds trött hela dagen. Haha igentligen undrar jag hur många paket man slår in på en dag. Haha som sagt det är ju inte bara ett. Tur att det bara är jul en gång om året ;) Jag är nog i alla fall expert på att slå in julklappar nu .

Nu har jag just tagit på mig Jespers stora mysa tröja han har lämnar här hemma, och den luktar plutten med. Och tänkte ta något och äta snart.  Sen blir det bara mys framför tv för min del. Har lite ont i huvudet så måste ju tagga till tills i mon när det är jobb igen ;) haha. Era stackar de är typ bara de ni får läsa om just nu.


Work.

Nu sitter jag här som vanligt med frukosten i högsta hugg. Ska snart åka iväg till jobbet idag. Har öppningen vid 9.00-18.00 idag vilket är skönt för då slipper jag vara där tills 19.00 ikväll ;) Det var himla behövligt att vara ledig igår men ändå så kan jag inte redigt sova på nätterna. Vet inte redigt var de kan bero på. Så känner mig inte så jätte ut vilad idag men ändå så piggare än i förrgår ;)
Nehe gott folk ha en bra dag i de fina vinter vädret.


Bridget Jones Dagbok

Idag kan ni allt inte klaga på att jag inte har varit aktiv här på bloggen ;) Som ni märker så har jag haft en super bra dag, och det har vart så himla skönt att vara ledig. Det blev inte att sätta in granen idag utan vi tar nog de på torsdag istället. Pappa tyckte de var bättre då.

Tänkte visa mitt gulliga paket jag fick av Julia innan med som hon köpte till mig i thailand. Så gulligt av henne, jätte söta öronhängen, ett fint armand och cocosolja på flaska, som man även kan ha som hår inpackning vilket jag måste testa någon dag :) Och så får ju cocos oljan följa med tillbaka till thailand sen igen tror jag ;)

Nu blir det " Bridget Jones Dagbok" innan det blir sängen, för i mon är det dags för jobb igen. Så ha en bra kväll godingar.




Julgran!

Kom just hem efter en mysig fika med Julia. Möte upp henne på stan så gick vi och åt lite och pratade. Haha båda var rätt sega så munnen gick kanske inte lika mycket som vanligt men om man tänker efter så var det kanske så som alla andra pratar ;)

Efetr de åkte vi upp till a6 för att köpa en gran. Haha tur att jag hade med henne säger jag bara för hade inte fått in den i bilen alldeles själv. Så det var ganska kul ändå att handla julgran eller vad säger du Julia! Så nu ska jag och pappa ta in granen så jag kan sätta igång och pynta den. De ska bli så himla mysigt!






Världens bästa Julia med våran fina gran. Haha tur att man hade henne idag om man söger så ;) Det gjorde vi bra gumman allt. Får vi göra till en tradition sen tycker jag ;)





Inte likt mig!

I helgen gjorde jag någt som absolut inte är likt mig. Tro de eller ej men jag Johanna Holmer köpte 3 böcker. Haha ni som känner mig vet att jag inte läser böcker. Jag har läst ut en bok i hela mitt liv. Tycker verkligen inte om att läsa böcker men jag tänkte ge det en chans faktist. Så jag köpte alla 3 böcker från twilight, eftersom jag gillar filmerna så tänkte jag att kanske böckerna var bra med.
Köpte mest böckerna för att ha med mig till thailand faktist. Tänkte att man kanske får lite mer ro av att läsa där än här hemma ;) Haha får väl se om jag läser ut någon av dom.


Hej mitt vinterland

Kom just hem från en promenad med lilla busen. Haha han var så himla glad att de va snö tro de eller ej ;) Han skuttade runt i snön., så söt vsr han. Det var himla skönt att komma ut i snön och få lite frisk luft. Kände att jag behövde de, har ju inte blivit så mycket av de det senaste.

Nu ska jag snart göra mig i ordning innan jag ska in till stan och möta upp Julia! Får väl se lite vad vi hittar på, om de blir en fika eller kanske en sväng på stan! Sen får hon allt hjälpa mig att trycka in granen som jag hade tänkt att köpa idag i bilen :) Så pappa kommer snart och lämnar sin bil för jag skulle ju aldrig få in en gran i min lilla pärla. Hoppas ni har en bra dag!








Ledig!

Idag är jag ledig :) Så himla skönt. Och det snöar, kan de bli bättre. Det är så himla mysigt ute just nu när det är vitt utte så jag och min lilla plutt Zacke ska ut och gå lite i snön. Han kommer ju täckas hela han ju. Senare sen vid tre ska jag träffa Jula gumman efter hennes jobb, sen kanske de blir att åka och köpa en julgran med :) Börjar ju få ännu mer julkänsla nu så då behövs de ju en julgran med. haha
Nehe nu ska jag bara göra mig i ordning lite sen plir det promenad i snön. Hörs efetr det snyggingar!




Thailand!

Vill åka nu ! Jag vet jag tjötar om det hela tiden, men kan inte hjälpa de. Ser fram emot en månad i Thailand så himla mycket.  Haha tyvärr ni får stå ut ett tag till, men nu närmar det sig ju. Fast hade velat åka nu, nu, nu! Jag vill ha värme. Bara sola, bada och äta gott och bara få vara¨. Ska bli så underbart och en av de bästa resorna jag gjort tror jag nog !


Trött.

Idag var det en lång dag! Först dokton sen hotell frukost sen jobb :) Men i mon är jag äntligen ledig! För rn gångs skull så känner jag att jag förtjänar att vara ledig. En ganska skön känsla faktist.
efter jobbet har jag bara tagit de lugnt och tänkte snart hoppa i sängen.  Är ju ganska seg som sagt. Men det känns bra att ha klarat av denna dagen nu.

Igår kollade jag och älsklingen på "baksmällan"Haha jag vet vi är lite efter. Men den var himla rolig faktist. Har ju hört av massa att den var så himla bra så nu har jag i alla fall något att hålla med om! Nästa film får bli 2012 när gubben kommer hem på fredag igen :)


Tidig morgon!

Good morning babes!

Har inte gått upp så här tidigt på länge. Och det känns med ska ni veta. Är så himla trött. Ska nämligen åka iväg till dokton vid 8 sen efter det blir det hotell frukost med älsklingen innan jag börjar jobba och han åker tillbaka till karlsborg igen för sitt jobb. Idag blir det mellan 10.00-19.00 på stan och min sista jobb dag innan en dags ledighet ;)

Tänkte även ta och lägga upp några bilder från bowlingen i lördags! Det ver en super trevlig kväll och gissa vem som vann två öl på öl bowlingen med. Joho de va jag :) Haha galet grym var jag för en gångs skull. Efter bowlingen åkte vi en sväng till scandic och tog något gals vin. Va hade tänkt att gå till karlssons med men jag, Caroline och Anika var innen och vände sen åkta jag och älsklingen hem. En helt lagom kväll var det verkligen!
















Time for work

God morgon snyggingar!

Nu ska jag snart iväg och jobba 12.00-17.00 på a6 denna gången! Alltid lika kul när man kommer tillbaka till a6.
Går kvällen var nog den roligaste på länge! Blev en hel lyckad kväll. Öl bowling är verkligen underskattat alltså. Så galet kul var de. Tänkte jag kunde berätta mer sen när jag har tid efter jobbet! Ha en bra söndag!



Öl bowling

Hej babes!
Hinner inte skriva så mycket för ska ivg in till stan snart! Ikväll blir det öl-bowling med ett gäng och sen något glas vin efter de .
Men idag var det massa folk på stan så vi hade en hel del att göra så är igentlugen helt slut just nu. Men men får ju försöka piggna till lite nu! Men ha en bra kväll.


En månad kvar!

Idag är det bara en månad kvar! Bara en månad kvar tills vi sitter på planet till värmen och lämnar Sverige för en månad i Thailand. Kan inte fatta att det bara är en månad kvar, det var ju nyss två eller tre månader kvar. Börjar bli lite små nervös över att vara borta en månad men tror det kommer gå fort och sen är man hemma igen :)
Kan knappt vänta, jag längtar så himla mycket nu. Vill åka NU! Det kommer bli en helt underbar resa med min skatt!



Work

Igår hade jag verken lust eller tid att blogga. Var ganska seg efter jobbet så de blev bara mys med räkor och massa gotte hemma med min familj och älsklingen.
Nu ska jag snart åka iväg till jobbet 10.00-16.00 på stan. Senare efter det får vi se vad som händer. Vi har pratat om att kanske ta och åka och bowla eller något skoj med Jespers bror och hans tjej Ida ! Vi får se lite hur det blir ikväll som sagt!
Verkar som en bra lördag. Hoppas ni får en bra dag med gullungar


11.00-18.00

Idag var det vekligen segt att gå upp. Kanskebror på att jag sover bättre när Jesper är hemma så de kan vara de. Haha. Idag blir det jobb igen. 11.00-18.00 på stan, och även idag är ve fyra som jobbar men vi skulle få varor vilket är bra.
Alltså nu är det fredag och helg redan. Är det bara jag som tycket att tiden bara försvinner så fort man bara blinkar till. Haha de va ju helg nyss ju. Men men det är väl bra de att tiden går fort men kanske lite för fort.

Igår såg vi på ett program på trean som hette "Barnet som fastnat i tiden". Helt galet alltså, de var en flicka som egentligen var 16 år men hade inte åldrats något sen hon var en babies så hon var fortfarande jätte liten. Tänk va hemskt på ett sätt att ha en babies i 16 år utan att hennes kropp blir större eller hennes sinne. Men en himla fascinerande berättelse att följa.
Men ni får ha en bra fredag gott folk så hörs vi senare!

 


Rihanna




Lugn kväll

Kom hem från jobbet för en stund sen nu. Var ganska lugn dag på jobbet idag så vi får hoppas de blir lite mer i mon. Nu sitter jag och älsklingen här och ska börja laga lite mat. Men är ganska seg så de får nog inte bli något avancerat om jag får bestämma. Annars händer det inte alls för mycket ikväll, utan bara mys med älsklingen och sen sängen ganska tidigt!
Men vi hörs senare sen eller i mon godingar!




Work

God morgon snyggingar!

Idag var det segt att gå upp. Hade gärna haft lite mer sovmorgon men men de kommer ju på tisdag ;) Idag är det jobb som står på schemat. 11.00-18.00 så ganska lång dag idag med och lika så kommer de bli i mon. Men jag är himla glad över att jag har en hel del jobb framför mig nu. Känns skönt att man vet att man jobbar hårt nu innan jul så man är värd att vara ledig sen i en månad. ¨

Sen ikväll kommer ju min lilla bus hem. Har saknat honom så de ska bli mysigt. Det rullar på väldigt bra ändå nu när han är borta på vardagarna, men vi pratar ju varje dag och de så de är nog därför de funkar så bra.
Men nu ska han ju bara tillbaka till karlsborg nästa vecka med sen är han ju ledig i 2 månader den gottegrisen ;)
Nehe nu blir det snart att gå bort till jobbet. Take care babes!



6000 kr

Jippi ! Såg just att jag fått mina skatte pengar idag! 6000 kr bara sådär är inte illa alls just nu. Jag är så himla glad över att jag alltid skattar ordentligt så man får tillbaka pengar istället för att man måste betala tillbaka sen. Haha det är ju nästan som ett litet sparkonto som man får senare. Haha. Så dom går direkt till Thailand kassan ;)


Hemma!

Hej babes!
Nu har jag äntligen kommit hem efter en lång dag. Först var det jobb idag mellan 10.00-18-00, och nästan inga varor var det som kom. Men men man kan ju inte få allt man hoppas på. Efter jobbet träffade jag alexandra för en fika. Vilket var trevligt för det var ju knappast igår det var vi pratade senast. Så en lång och pratfylld fika bllev det.

När jag åkte hem svängde jag förbi och hämtade mina skor som hade kommit :) Dom var fina de var dom allt. Lite speciella men jag tyckte om dom ändå. Fick även med mig en tunika hem idag. (Haha älsklingen hoppas du inte läser detta). Men den kostade bara 199 kr och var jätte skön ;)





Work

Idag blir det jobb hela dagen på stan. Hoppas vi får massa varor idag vilket jag tror vi inte får men man kan ju hoppas för då rullar ju tiden på. Annars blir det lite segt när vi är så många ändå. Vi är ju tre stycken plus våran praktikant så vi är ju några ;) Efter jobbet blir det en fika stund. Sen efter det blir det bara hem och direkt i sängen eftersom det kommer fler sånna här dagar. Hörs senare snyggingar!


99 kr.

Fick med mig en tröja hem som jag kollat på ett tag nu men nu bestämde jag mig allt för att de fick bli den! Den kostar ju som sagt bara 99 kr vilket jag anser som ett bra fynd :) Så en svart tröja med volanger vid axklarn. Jätte fin enkel tröja med de där lilla extra! Så skynda er till h&m innan dom tar slut helt för det fanns inte många kvar ;)






Pepparkakor

Idag blev det en heldag med Ewa, hon åkte nämligen nyss från mig! Det har vart en jätte mysig dag! Vi började på a6 och gick runt där ett tag och kollade lite. Sen efter det blev det pepparkaks bak. Haha jag förstår varför jag närstan aldrig bakar pepparkakor längre. Det är bårde svårt och dom blir ju inte så snygga precis ;) Men kul hade vi och mysigt var det med pepparkakor och julmusik. Sen efter de så blev det lite tjöt innan hon begavs sig iväg. Så tack Ewa för idag ;)

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Blir en lång dag i mon med jobb och kommer ju fortsätta med jobb tills på måndag kväll. Så nu blir det nog tidiga kvällar för min del. Men ska bli skönt de med för just nu känner jag mig redigt trött och seg.










Good morning babes

god morgon godingar!
Idag är det min sista lediga dag för denna veckan så nu får jag vänta tills nästa tisdag igen innan jag får sova ut ;) Idag blir det mys med Ewa hoppas jag! Vi hade planer på att äta en mysig lunch på stan eller a6 och sen ska vi ha en shopping runda ochh efter de så ska vi baka pepparkakor. Visst låter det mysigt?!

 Haha som ni ser jag taggar ju julen nu så pepparkakor kommer ju bli mysigt, om de nu blir några ;) Hah jag bara älskar degen så de kan ju hända att den helt plötsligt bara tagit slut. Ne men usch då får jag nog ont i magen efter. Nehe nu ska jag gå och göra mig i ordning. Hoppas ni får en lika mysig dag som jag.



Bild: Google


Kvälls fika

Kom just hem från en jätte mysig kvälls fika med Julia :) Hon hade ju stängningen idag så jag mötte upp henne vid 8 på stan! Så vi gick till Johans för en gångs skull och fikade vilket var mysigt! Haha som vanligt var det en hel del att prata om och särskillt om vad som har hänt de sista nu när hon vart borta och hon har beröttat om hela sin resa! Lätt verkligen helt underbart och får mig att längta ännu mer nu. De va skönt att få hem busan igen helskinnad så man vet att allt har gått bra.

Nu blir det sängen för min del snart. Är ganska trött och seg eftersom det blev en tidig morgon idag. Och i mon blir det mys med Ewa på dagen. Hon kommer en sväng och då blir det en tripp till a6 och sen baka pepparkakor. Mysigt va?! Nehe mina kära läsare. sov så gott.


Bild: Julia och jag i sommras.


Julklappar

Nu är min lilla pärla fixad och jag kom hem för en stund sen. Så nu har jag just slagit in alla mina julklappar som jag hade kvar att slå in. Jag vet inte vad som har tagit åt mig men jag längtar efter julen i år. Det brukar jag faktist inte göra lika mycket längre men detta året verkar det som barn känslan har kommit tillbaka till kroppen.

Så nu tänkte jag städa upp lite här hemma och vänta på att lilla Julia ska höra av sig ikväll efter hennes jobb. Som ni märkte blev dagen inte desamma som tänkt men den blev mysig och bra ändå. Har vart skönt att bara vila upp sig för det kommer bli mycket jobb nu. Onsdag-måndag så de blir en del jobb timmar och det är ganska långfa dagar med.




Bild: Google.


Ändrade planer

Japp de blev det idag! Min bil gick sönder på väg till Julia, eller ja mitt avgas system så nu sitter jag hos pappa och väntar på att han ska fixa de :) Sen var Julia också tvungen att jobb så det får bli en kvälls fika senare sen istället efter hennes stängning! Så min dag blev lite annorluna än hur en var planerad från början ;) Återkommer sen gullungar!



Bild : Google!



Måndag!

Hej babes!
Jag vet dålig uppdatering på helgerna ;)
Men som vanligt så har det vart jobb hela helgen och massa mys med plutten! Och igår var det bio med Caroline och P-A och älsklingen ! Luft slottet som sprängdes! Mycket bra film, alla de tre har verkligen varit jätte bra!

Nu ska jag iväg till Julia gumman som jag äntligen ska få träffa efter 3 veckor! Hon kommer säkert vara jätte brun och fin nu och så kommer jag som ett lik. Haha men men jag får ju min bränna sen i en månad så de är nog ganska lugnt! Vi ska äta en mysig frukost ihop och få tjöta av oss lite ! Har ju en hel del att prata om. Men men måste skynda mig nu! Ha en bra dag!



Work

Igår var det en riktigt mysig dag faktist! sprutan kändes knappt vilket var skönt. Sen blev det ju att gå på stan och a6 med älsklingen och Lucas! Det var himla mysigt faktist och handlade även klart alla mina julklappar! Det känns himla bra att vara färdig med dom :)
Idag blir det jobb 11.00-18.00. Äntligen är det på a6 igen. Saknar ju a6 en del eftersom det är där jag trivs med. Men men stan är bra de med. Sen efter jopbbet blir det att bara ha mys med älsklingen min!

Idag kommer världens bästa Julia hem ! Hon borde landa snart. Kan knappt vänta tills hon ringer och hör av sig. Ska bli så himla kul att se henne igen. Har saknat henne dessa tre veckor nu. Ingen att tjöta av sig med ordentligt ;) Haha. Hon kommer säkert vara jätte brun och fin nu medans man själv är som ett lik. Men men nu måste jag springa ! Ha en bra dag!


Fredag!

Nu kom jag just hem från frisören. Jag är verkligen jätte nöjd denna gången. Känns mycket mer nartuligt nu när jag gått tillbaka till slingningen  igen! Idag hade jag även Julias mysiga kompis Jonna som gjorde håret på mig. Hon läser nämligen till frisör och var jätte duktig! Och så mysig!
 Köpte även med mig hem två av mina favorit produkter. Ett jätte bra värme skydd mot håret och sen silkesdroppar som får håret båda att se friksare ut och kännas friskare med ! Så dom kan jag rekomendera er.

Nu ska jag snart åka och ta den första sprutan! Usch ganska nervös faktist! Men idag är jag inte lika hemskt som det brukar göra så det är ju skönt. Men som sagt det är ju inte dagens höjd punkt!
Efter det blir det en sväng till stan och a6 och handla klart mina julklappar! Vore ju skönt om man fick de gjort idag så man slipper tänka på de mer. Så hörs senare snyggingar! Ha en bra fredag!


Fredag!

Nu ska jag snart iväg till frissan! ska bli himla skönt, men denna gången har jag inte lika mycket utväxt som jag brukar ha men vi har inte väntat lika länge som vi brukar. Kan ju vara därför ;) Idag ska vi åter gå till slingning istället för helblondering! De senaste gångerna har vi helblonderat mitt hår för det har blivit bäst resultat men jag känner att jag vill gå tillbaka till slingningen ett tag nu istället och se om håret mår bättre vilket jag tror det kommer göra.

Haha min mamma är för söt, i år har jag inte fått någon chokladkalender vilket jag är besviken på men då hade mamma fixat att  jag får ta en choklad varje morgon ändå och det är samma choklad som det är i en kalender :) Och det är mycket mer choklad än den som är i kalenden med vilket är ännu bättre. Så jag får välja en choklad kula eller en choklad kotte varje morgon :) Vet inte om det är ett teken på att hon tycker jag är för stor för en kalneder nu eller vad det är. haha! Hörs senare snyggingar!


Bangkok

I morgon kommer Jesper hem igen :) SKa bli mysigt! Då ska vi nog även ta tag i att boka hotellet i bangkok den första natten innan vi flyger ner till krabi! Han har överlämnat uppgiften att hitta hotell till mig vilket inte var en bra ideé för jag vill ju bo på alla . haha!
Ne men jag har hittat ett 5 stjärnigt hotell nu för en mycket bra peng som föll mig i smaken. Tyckte de såg väldigt bekvämt och fint ut och inte för mycket som vissa andra hotell är. Så de får nog bli det om älsklingen går med på de. Men de tror jag nog han gör. Man måste ju lyxa till de första natten ju eller vad säger ni ?!






Torsdag!

Idag var det ju jobb då annars har det inte alls hänt så jäte mycket! Lilla Emma gumman och hennes jätte mysiga mamma var inne och kollade lite innan jag stängde vilket var mycket trevligt! Haha Emmas mamma är typ den sötaste mamma ever! Ikväll blir det bara lugnt för i mon blir det mer full rulle!
Imon blir det nämligen frisören, sputa, shoppa julklappar, älsklingen kommer hem :) De värsta är ju sprutan!
Som vanligt skrämmer jag upp mig själv vilket inte är kul, och i mon ska jag gå själv med. Usch!


Tiden bara försvinner ?!

God morgon snäckor!
Idag var det lika vit och mysigt uta ändå, men när ska snön komma! Det är ju en sån mårgon man vill vakna upp till med massa snö som ligger som ett täcke på marken och träden! Men men det kommer väl.
Idag fick jag lite sovmorgon men det blir jobb idag igen! Idag blir det mellan 13.00-18-00, ganska skön tid ändå.
 
Kan bara inte fatta att det redan är torsdag, veckorna bara rusar  iväg ju, eller håller ni inte med ?! Har nog aldrig kännt att tiden gått så fort som den gjort den senaste tiden. Men jag är ju bara glad att tiden går fort för i övermån (lördag) kommer äntligen Julia gumman hem , sen är det jul och nyår sen åker vi ju i en månad och medans vi är borta jag och älsklingen så fyller jag ju 20 år med :) Så lie finns det allt att se fram emot så då gör det inget att tiden rullar på.
Men ha en bra dag! Take care babes!


God natt!

nehe gott folk ni var inte till så stor hjälp när det gällde råd om skorna. De va visst bara nikki som är trogen och hjälper än ;) Nu är julpyntet på plats och allt annat är fixat runt om! Nu är de mysigt här hemma med massa julpynt. Men som sagt jag har inte så mycket i mitt rum och vill inte ha heller. Utan stjärnan är på plats och mitt tomteljus som jag alltid haft är på plats, sen vid sängen blev det två söta sockertoppsgranan och en liten tomte. De får räcka i mitt lilla rum.

 



Tänkte även visa er min fina lykta jag fick av mamma härom dagen! Jag bara älskar den. Den är så himla fin när den är tänd. Den är inte lika fin på bild som i verkligheten men ni fattar nog .
Så nu blir det nog sängen för min del, är helt slut. Så ha en bra kväll och sov gott.






Vilka ?!

Kan inte bestämma vilka jag skulle vilja ha mest! Vet att jag skulle behöva ett par med stängd tå. Men dessa var ju inte fel heller, alltså dom översta! Besluts ångest! Så vilka tycker ni?!





Seg dag!

Idag var det en seg dag tycker jag allt. Tiden stod nästan stilla. Men men såna dagar finns ju dom med!
Just nu springer jag och mamma runt och försöker julpynta lite :) Haha känns nästan lite tidigt men vi har vart så sena de sista åren så nu tänkte vi vara i tid. Det är så mysigt med alla tomtar och de andra mysiga jul sakerna.
Nehe måste skynda mig och göra klart här nu! Hörs senare snyggingar!


Frost!

Good morning!

Idag när jag vaknade tyckte jag att man fick ännu lite mer julkänsla i kroppen när man tittade ut och det var frost överallt. Kändes ganska bra att se det vita som låg över allt där ute. Så nu längtar jag verkligen efter snön ännu mer :) Riktigt mysigt faktist!

Idag blir det jobb. En ganska kort dag ändå så de kommer nog gå fort. Det blir ett pass mellan 11.00-16.00. Har ju glömt att visa er våra nya jobb-klänningar! Men det kommer. Ganska söta ändå, särskillt om man jämför mer förra årets klänningar vi fick ha ;)



Bild: Google.se


Överraskning!

Alltså gud så behövligt det var med massagen alltså. Känner mig som en ny människa nästan. haha. SÅ jag kan verkligen rekomendera er att gå på en sådan!
Snacka om att jag ska ta massage nästan varje dag i Thailand. Det är ju lite vardags lyx här hemma i sverige när man gör det men där sere är det ju galet billigt så då får man nog allt passa på.

Fick en glad överrasking nyss. Plutten är på väg hem. Han slutade tidigt idag vilket han inte trodde så han är på väg hem men han kommer väl inte först om en timme eller så för det tar ju ett tag att åka :) Annars skulle jag inte se han förens på fredag så jag blev glad :)


Hot stone massage!

Nu har jag just gjort mig i ordning och ska åka om en timme till min underbart sköna massage! Det ska bli jätte skönt och behövligt med tycker jag allt.
Det är många som undrar vad det är dom gör mer än bara att lägga stenan på än. Men dom masserar även med stenarna och det är jätte skönt. Kanske inte den massagen om man har ont någon stanns och behöver bli knådad ordentligt ;) Men vill man bara ha det skönt och ren avslappning så är den guldvärd!
Jag återkommer senare när jag kommit hem igen!