Klick!


Frisören, jobb och jobb

Idag blir det nästan lika stressig dag. Nu ska jag snart iväg till söta Amanda på Sax in the city och fixa mitt hår. Ska bli så skönt. Sen ska jag skynda mig upp till a6 för att jobba där 12-17, och efter det ska ajg ner till stan igen och börja jobba vid 18 och framåt på marknaden. Så ja lite stressigt blir det nog allt idag med.



Min torsdag!

Igår fanns det verkligen ingen tid över för bloggandet. Min chef ringde mig 20 i 10 och undrade om jag kunde ta öppningen på stan kl. 10. Tror ni det blev fart på mig eller, men tro det eler ej så hann jag ner till stan tills dess. Men hur snygg man var i all hast är en annan fråga. Hahah.
 Så jag jobbade hela dagen där från 10.00-18.50 innan det var dags att åka hem. Så vi gick bara och handlade llite sen blev det nästan sängen direkt efter en stressig dag!


Work!

Idag skulle jag bara jobbat mitt korta pass och börjat vid 15.00 men så eftersom det är löning idag så fick jag hoppa in tidigare så nu ska jag snart iväg till jobbet. Som sagt jag tror det kan bli ganska mycket folk idag då pengarna har kommit in. Sen efter det blir det hem innan det blir bio med världens bästa Alexandra!



A6 festen!

Det blev en galet bra kväll igår på A6 festen! Tycker dom borde ha den festen varje år alltså. Det bjöds på god mat och dricka, Magnus Betner (min nya stjärna, så jäkla bra är han), ett härligt uppträdande och massa dans. Det var jätte mysigt att få umgås med village tjejerna en hel kväll. 
Så fler A6 fester hade man inte tackat nej till!



Jobb sen A6 festen!

Nu ska jag snart springa bort till bussen för att bege mig till jobbet. Idag är det tisdag vilket innebär ett kort pass. Men sen efter jobbet ska jag stanna kvar där uppe eftersom det knappt är någon ideé att åka hem innan A6 festen börjar! A6 festen är en stor fest som dom har varanat år för alla som jobbar på A6.
 Så dom bjuder på mat, en komiker och något band som spelar och det är galet kul att se alla´utanför jobbet. Så jag är taggad att få umgås lite med mina Village tjejer!





Födelsedag!

Igår var det ju J´s födelsedag!
Så satte klockan på 05.00 bara far att kunna ge honom sina presenter innan han skulle till jobbet. Sen var det jobb mellan 10.00-13.00, jag skulle igentligen vart heöt ledig men lovade att hoppa in en snabbis. Sen var det bara raka vägen hem och börja baka bullar och tårta eftersom vi hade min familj och hans familj på besök hela kvällen. Det var verkligen super mysigt.






Pix!


så lyckat!

Alltså igår blev det verkligen en sån lyckad kväll både från början till slutet. Vi började hemma hos Alexandra hjärtat med massa ost, kex och vin och massa tjejsnack. Sen efter det begav vi oss in till sliver där det var galet mycket folk men så sjukt kul. Verkligen en sån kyckad kväll! Så tack alla söta tjejer för igår.
(Bilder kommer så fort jag fått dom av Alexandra)




Här är i alla fall en bild från igår. Jag och min vackra Alexandra!



Utgång!

Hej godingar!
Idag har det vart jobb som vart på schemat men nu har jag just fixat till mig och ska snarrt bort till min älsklings Alexandra där det blir förfest med härliga tjejer innan det bärav mot sliver. Tror det kan bli en galet bra kväll och jag är taggad. Men jag kommer självklart ta det lugnt eftersom det är jobb i morgon igen.
Men vi kanske ses i vimmlet!



Då var det dags för jobb igen. Nu har jag ...

img_1162 (MMS)

Då var det dags för jobb igen. Nu har jag precis fixat klart allt här på jobbet och ska snart öppna. Tänkte slänga in en sneakpeak på dagens innan det är dags. Hoppas ni får en bra fredag snyggingar


Fullt upp!

Efter jobbet idag så skyndade jag mig hem för att sedan bege mig iväg igen. Jag och Rosanna kvinnan har nämligen vart iväg på en härlig promenad. Kände verkligen att det behövdes idag! Sen gick vi faktiskt och fikade efter. hahhaa! Ganska kul när man vart duktig och rört sig att man sedan går och fikar igen.
Nu ska jag krypa ner och kolla på tv. Ha en bra kväll godingar!



Min vackra kvinna och jag på nyår!


we love colors

Skulle inte tacka nej till dessa godingar till sommaren!


Ärenden!

Godmorgon godingar!
Då var det redan torsdag igen. Kan inte fatta att tiden går så himla fort. Så snart är det helg igen fast jag jobbar två helger i rad nu så det spelar knappt någon roll för min del.
Nu har jag just fått i mig lite frukost och tänkte åka ner till stan lite tidigare eftersom jag måste fixa några ärenden innan jag börjar jobbet.



Grey´s Anatomy

Då var man hemma igen! Idag var det ju ett långt pass alltså mellan 13.00-20.30. Så nu har jag fått i mig lite mat då jag var vrålhungrig när jag kom hem. Så nu blir dett att kolla klart på grey´s anatomy innan det är dags att krypa ner eftersom jag är super trött just nu.



new shower curtain





Work!

Godmorgon snyggingar!

idag fick det bli en härlig sovmorgon för min del. Så nu sitter jag här med min frukost men jag ska snart springa iväg till jobbet. Jag skulle ju bara ha jobbat mitt korta pass även idag som jag brukar göra tisdagar och onsdagar men så ville söta Bettan byta pass vilket man inte tackar nej till.



Home!

Då var man hemma igen då efter ett härligt pass på gymmet. Idag tog det emot lite att behöva träna men som alltid är det ju så himla skönt. Så nu ska jag fixa lite mat och resten av kvällen kommer bara att vara lugn.
Det ser ju lite mörkt ut utanför fönstret så man kan ju hoppas att det ska börja regna snart
 så det blir lite extra myskänsla.





Träna!

Nu har jag just slutat jobbet och ska ta mig ner till stan för att sedan möta upp Alexandra stumpan igen eftersom vi ska ner till gymmet och svettas lite. Ska bli skönt att få rösra på sig lite nu. Så nu kör vi.



Workie!

Idag skulle jag gärna ha bäddat ner mig i soffan med en mysig film och en stor godispåse tack vare vädret, men nepp nu är det dags att bege sig iväg till jobbet.
 Det blir ju bara ett kortis pass idag så den tiden kommer bara spinga iväg.


new towels



Mina fina nya handdukar



Bara älskar alla härliga färger på dom!


Frukost!

Godmorgon godingar!

Nu lämnade just Alexandra stumpan mig eftersom hon skulle till jobbet. Själv börjar man jobba i eftermiddag. igår bäddade vi ju som sagt ner oss i soffan och kollade på en mysig film. Haha själv råkade man ju somna till lite i soffan. Men det finns ju inget bättre. Och nu på morgonen har vi ätit en mysig frukost ihop innan hon  behövde gå.

Nu ska jag fixa till lite här hemma och bara ta det lugnt innan det är dags att fixa mat och ssig själv för jobb. Men det blir ju bara ett kortis pass idag.


Myspys på hög nivå!

Nu gick just min underbara Julia. Vi har haft en super mysig dag ihop. Vi har ju som sagt ätit paj i mängder, pratat, skrattat och kollat på massa av hennes fina bilder från resan. Känns så skönt att ha henne hemma igen.

Även Alexandra hjärtat kom för en stund sen eftersom hon och jag ska ha en sleepover här hemma. Så nu ska vi bädda ner oss i soffan och kolla på någon mysig film. Perfekt avslut på en härlig måndag!
Mina tjejer är dom bästa helt enkelt!


Julia time!

Snart kommer min Julia hit. Så det blev ju perfekt tajming till maten är färdig. Så vi ska bara ha en mysdag med massa prat, bilder, skratt, mat och fika.
 Har ju massa tid att ta igen nu efter att hon har vart borta så länge. Så det ska bli så mysigt och få höra om hela resan! Jag är verkligen så glad att min lilla skruttis är hemma igen!


paj i mängder!

Nu börjar man få iordning här hemma igen. Känns alltid så skönt när tvätten är färdig och man har städat hela lägenheten. Idag är det det sånt riktigt mysväder och jag gillar det. Så nu ska jag ta tag i och baka två pajer. En matpaj med broccoli, tompater och fetaost och sedan en ananaspaj på det.
Haha märks att jag gillar paj va ?!
Och båda recepten har jag fått av J´s underbara mamma Anne!


new earrings




Tvätt

Idag har man vart uppe sen 07.00 på sin lediga. Kände att det var dags att ta tag i tvätten så det fick det bli. Så nu är jag i fullgång och tvttar och ska snart börja städa lite med. Även fast man är ledig så är man aldrig riktigt ledig ändå.


Härliga lördag!

Igår var jag och J på en rodtrip hela dagen. Vi var nämligen nere i Växjö och kollade runt lite. Då kanske ni undrar just värför Växjö ?! Men det är så att J har kommit in på polisskolan där så han ska flytta dit och plugga nu i två år så nu är dock den stora frågan om jag ska följa med eller stanna kvar här hemma. Så vi var nere och kollade lite och det var en jätte mysig stad men jag vet inte ännu.

Efter vi kom hem var det bara att fixa iordning sig och så kom Rosanna och Alexandra stumporna, sedan bar det av till söta Emma där även godingarna Julia, Janna och Junita var. Så vi hade det super ysigt ocg drack lite vin och tjötade innan vi åkte in till stan.
 Sist men inte minst hamnade jag, Julia oh Emma på sliver vilket var det bästa på länge. Jag är så glad att min underbara Julia är hemma igen.
Så tack mina underbara tjejer för en grymt bra kväll igår.






Pepparkakorna som just kommit hem från sin långa resa!



 HAHAHA GODINGAR!


Fredagen den 13:de

Idag blir det både en gald och sorglig dag för min del. Min underbara och efterlängtade Julia kommer ju hem idag vilket ska bli så kul och jag kan knappt vänta tills i morgon då jag får krama henne igen! weiiieee!

Men idag blir det begravning för min del. Min mormors man har nämligen gott bort så idag blir det en dyster dag! Men som alltid så är det ganska skönt att få ett ordentligt hejdå även fast det är jobbigt. Så vid 12 tiden kommer mammsi och pappsi och hämtar oss för att åka och hämta mormor lilla.



'

Bjuder på en bild på min och min Julia i cypern i somras!


Spinning!

Då var man färdig tränad för idag. jag och Alexandra hjärtat var nämligen på spinning nu vid 06.30! Så nu har jag just duschat och ska snart äta lite frukost. Denna veckan har vi vart riktigt duktiga med träningen.
Men jag säger bara det, jag älskar spinning!


Så härligt!

Alltså det finns inget skönare än efter ett härligt träningspass. Nu känns det verkligen som om jag har kommit igång ordentligt igen. Ska bara försöka hålla kvar det med. haha.
Så nu har jag just duschat och fixt till mig eftersom jag ska iväg till jobbet snart! Lite segt då det är så himla underbart väder men men det kommer fler dagar!


Bodypump

Godmorgon godingar!
Då var man uppe igen. Nu har jag precis hoppat i träningskläderna för snart ska jag och Alexandra gumman ner till sportlife och köra ett härligt bodypump pass.
Även min kära syster ska vara med så det blir kul när vi alla är där.  Men innan det ska jag och min Alexandra pka ner till banken eftersom jag måste fixa ett ärende där innan täningen.



Idag ska jag testa mitt nya härliga träningslinne jag köpte igår. Galet skönt och jätte härlig färg. Kostar endags 99kr på stadium. Så ska nog passa på att köpa en till.


Powerwalk!

Blev ingen yoga idag då både jag och Alexandra gumman kände att vi ville ut och gå en härlig promenad istället. När man har stått inne en dag så är det ganska skönt att komma ut lite och få lite friskluft istället för att gå in och ställa sig. Så snart blir det en härlig powerwalk i solen!



Workie!

Blev tyvärr inget solande idag! Kände att jag hade massa att stå i här hemma. Sen ringde dom från jobbet och undrade om jag ville hoppa in en timme tidigare så nu måste jag börja med maten innan det är dags att åka upp till a6 vid 14 tiden. Det tackar man ju inte nej till.



Indoor walking!

Godmorgon mina godingar!

Idag ställde jag klockan på 05.45 för att gå upp och ta på sig träningskläderna. Jag och ALexandra gumman hade nämligen bokat ett "indoor walking" pass vid 06.30. Det var ett riktigt jobbigt pass men så galet skönt efter. Sen att komma upp på morgonen och har träningen färdig är absolut inte fel det heller.
Så nu ska jag hoppa in i duschen och äta lite frukost sen blir det nog ut och sola lite innan jobbet väntar i eftermiddag!



Grillkväll

Igår var det jobb hela dagen som gällde. Sen efter jobbet åkte vi ut till habo för att ha en mysig grillkväll. det var verkkligeen super mysigt att få komma ut i solen och bara ta det lugnt efter att man har vart inne en hel dag. Sen var det bara att åka hem och slänga sig i sängen.


Slarviga flätor! I like!




Perfekt start!

Det var riktigt skönt att spinna idag. Att starta sin dag med att komma igång ordentligt borde nog alla göra. Efter det svettiga passet så unade vi oss en liten solning vilket var behövligt.

Nu har jag just ätit lite mat och ska snart fixa till mig det sista innan det är dags att bege sig upp till a6 för att köra ett jobbpass där. Underbara fredag!






05.45 jag ?! Spinning ?!

Godmorgon, godmorgon!

Det trodde ni inte va att jag skulle vara uppe vid 05.45 en fredag för att åka ner till sportlife och köra ett spinningpass. Men jodå jag är uppe och ska snart hoppa på bussen där även min underbara Alexandra är. Och för en gångs skull är det jag som dragit med henne dit. Hhaha. Men ajg är ändå så pigg och taggad så det ska vi super skönt.



Spontan gäster!

Hej mina godingar!

Kom nyss hem från jobbet för ett tag sen. Sen dess har jag bara fixat iordning lite här hemma eftersom J´s söta mormor och morfar snart kommer hit på spontan middag. Dom hade bara tänkt att komma förbi med en blomma men så hade vi ändå så maten redo så det ska bli super mysigt!




Lunch!

Nu ska jag ner till stan och träffa söta Carro! Det är verkligen en jätte härlig tjej. Så vi ska äta en mysig lunch ihop innan jag börjar jobbet. Sen blir det jobb på Village resten av dagen.



Redo för sommaren!

Igår köpte jag två nya fina bikinisar!
Dom är både super fina och super sköna verkligen och det bästa av allt ätr att dom bara kostar 49.50 kr delen. inte alls illa va?! Dom kommer användas flitigt i sommar!


Det var riktigt skönt att kära ett hårt pa...

img_1135 (MMS)

Det var riktigt skönt att kära ett hårt pass idag. Nu kom jag just till jobbet och ska snart börja. Innan de så fyndade jag några godingar jag tänkte visa er senare. Då håll utkik.


Bodypump!

Godmorgon godingar!
Idag var jag ganska pigg när jag gick upp. Och jag ska börja min dag med att åka ner till sportlife och köra ett hårt bodypump pass nu. Som sagt det var ett bra tag sen jag var på gymmet men nu ska det bli ändring på det. Men lär ju knappt kunna röra mig i morgon. haha



Nu ska jag ta tag i detta!

Okej nu känner jag att det är dags!! Jag måste verkligen ta tag i min träning. Nu har jag knappt tränat sedan jag åkte till Thai vilket var ett tag sen nu. SSå nu har jag bokat in några bodypump pass. Ska banne mig börja mitt "nya" liv nu. Hahaah får ju se hur länge detta håller.

Är det någon som har nåt bra tips på både träning och mat så man kan komma i form igen ?!



workie!

Nu har jag precis fixat det sista här hemma och ska nu gå bort till bussen för att åka upp till a6. Som sagt det blir ett kort pass så tiden kommer bara springa iväg då vi har så himla mycket att göra på jobbet just nu. Det är jag och underbara Bettan som jobbat. Det är alltid lika kul för Bettan är verkligen hur härlig som helst!



Saknar mitt mörka långa hår lite faktiskt!



Tisdag!

Idag hade vi sovmorgon sen la vi oss i soffan och kollade på "min låtsas fru". Så min förmiddag har bara bestått av mys. Har vart så himla skönt att bara få ta det lugnt. Så nu ska jag laga lite mat innan det är dags att bege sig upp till jobbet. Idag blir det ett kort jobbpass.



Mys!

Nu ska jag krypa ner under en filt med en kopp te och sätta på en mysig film innan det är dags att krypa ner. Så himla skönt att få avsluta en dag såhär.



Bild: våran hall!


Ja tack!



Så gott och enkelt!

Idag efter jobbet så gjorde jag något som både är super enkelt och gott! Jag gjorde super goda fajitas.
Det enda man behöver är grönsaker efter smak och tycke, kyckling, tortillasbröd och lite goda såser till.

Så stek kycklingen i strimlor sedan grönsakerna. Blanda lite goda såser. Lägg sedan i alla goda saker i brödet och i med lite ost med. Sen är det klart!




Hej mina godingar. Idag blev det lite stre...

img_1119 (MMS)

Hej mina godingar. Idag blev det lite stressigt innan jobbet så det blev inget bloggande. Men just nu sitter jag på jobbet och har lite lunch. Så jag skriver mer när jag kommit hem sen!


Har haft en jätte mysig dag hos mammsi och...

img_1134 (MMS)

Har haft en jätte mysig dag hos mammsi och pappsi. Nu sitter jag och min underbara Alexandra här hemma och ska ha myskväll. Perfekt avslut på en underbar helg!


Snart snart snart!

Fick den bästa nyheten idag! Det gjorde verkligen min dag! För vet ni vad ?! Min underbara efterlängtade Julia älskling kommer hem från sin resa den 13 MAJ! Hör ni, det är typ bara två veckor kva! Jag kan knappt vänta. Har verkligen saknat min plutt jätte mycket så det känns så galet skönt att hon äntligen kommer hem igen.




Vi två !


Godmorgon!

Godmorgon, då var man uppe igen då! Utgången igår var väl inte den bästa precis men jag och Rosanna gjorde det bästa av situationen.
Men nu ska jag bara ta det llite lugnt innan jag känner mig körbar igen sen ska jag ut till min kära familj igen och tvätta lite och umgås. Får se om man lkan sola lite idag med, men det ser ut att blåsa ganska mycket ute idag!