Utgång!

Idag har jag haft en super härlig dag! Det har verkligen vart behövligt att vara ledig och få återhämta sig lite. Min eftermiddag tillbringade jag hemma hos min kära familj så både jag, mamma och pappa har stekt lite i solen.

Men nu väntar jag på att min kvinna ska komma hit sen ska vi traska bort till underbara Alexandra för ikväll väntar utgång. Vi får hoppas det blir lika kul som förra gången!



Vi förra utgången!


Slitna jeans!

Snart kommer min underbara mamma och hämtar mig så ska jag åka med henne hem till mitt kära ransberg och sola lite tänkte jag och umgås med min kära familj! Ska bli skönt att komma hem lite och hälsa på. Sen ikväll får vi se vad som händer.

Nu till sommaren tycker jag det är riktigt snyggt med slitna jeans! Jag har mina favoriter som jag köpte för några år sedan och ett enkelt linne idag.



Shampoo och Balsam!

Jag tänkte rekomendera er om ett super bra shampoo och balsam som jag använder just nu. Helt klart en ny favorit. Jag köpte dom senast jag var hos Amanda och fixade mitt hår eftersom hon rekomenderade mig att inskaffa ett bra shampoo och balsam.
 Jag köpte även ett super bra silvershampoo som inte torkar ut håret som många andra silvershampoon gör.
Så dessa godingar kan ni köpa hos frisören och helt klart värda pengarna!





Helt underbara produkter!



Silvershampoo!


Water for elephants

Igår var jag och min underbara Rosanna på bio. vi kollade på water for elephants, den kan jag absolut rekomendera. Jag tyckte verkligen den var super bra så spring och se den.



Fullt upp!

Godmorgon, godmorgon!

Då var man tillbaka igen då. Har inte haft någon lust över att blogg. Har haft fullt upp med jobb som vanligt och lika så kommer ha framöver. Igår avslutade jag mina 11 dagarspass föt två dagars ledighet. Skulle vara ledig på måndag med men jag fick en tid extra ändå så det blir 12 dagarspass framöver innan man är ledig nästa vecka. Haha känns som man inte hinner med mer än jobb just nu!


Men som sagt idag är jag ledig vilket jag ska njuta ordentligt av. Jag ska först bara ta det lugnt här hemma innan jag tänka städa upp här hemma. Sen får jag heöt enkelt se vad jag ska hitta på mer av min dag. känns så himla skönt att inte ha planert upp hela dagen ännu!



Träning

då var man hemma från jobbet då. Vi har haft ganska mycket för oss idag på jobbet med omskylltning och allt. Så får väl se hur det blir i morgon om jag ska hoppa in tidigare eller så.
Men nu är det bara att byaa om till träningskläderna eftersom jag ska iväg till handbollen snart. Idag känner jag mig inte så pigg på att träna men det kommer kanske när jag väl är där.



Workie!

Min chef ringde och undrade om jag kunde hoppa in lite tidigare idag. Så nu börjar jag vid 12 istället för vid 15 vilket man inte tackar nej till. Så nu har jag just fått i mig lite mat och ska snart gå bort till bussen.

Jag har åkt på sån pollenallergi, mina ögon bara kliar och min nästa bara rinner. Så känner mig inte sp överdrivet snygg idag med röda ögon. Så får nog springa in på apoteket innan jobbet och fixa lite allergitabletter.



Idag fick det bli slita jeans och ett sött linne. Enkelt men snyggt!



06.45

Idag var man uppe med tuppen. Jag och Alexandra gumman har nämligen vart ute på en härlig morgon promenad. så kl.06.45 var man uppe. Men det känns alltid lika skönt att börja dagen så.
Nu tänkte jag krypa ner i soffan och ta det lite lugnt innan jag ska börja fixa här hemma lite sen i eftermiddag vänts det jobb.



Promenad

Nu tänkte jag och Alexandra hjärtat gå ut och gå en härlig promenad runt múnken. Åhh vilket skönt väder man har missat idag alltså. Men men det är ju bara att vänja sig eftersom vi går mot den underbara sommaren. Men ska bli skönt att få lite friskluft nu i alla fall.


Nu har just jag och min underbara Alexandr...

img_1126 (MMS)

Nu har just jag och min underbara Alexandra fått i oss lite god mat. Vi satt på uteserveringen på George. Men nu ska vi upp en snabbis till a6 innan mitt jobb vid 13.


Lunch!

Godmorgon godingar!

Då var det måndag igen. Många av er är väl lediga och kan njuta av det hrliga vädret. Men själv ska man stå inne och jobba idag. Känns lite tungt men det är ju ett sånt kort pass i vilket fall som helst.
Men nu ska jag snart träffa Alexandra hönan så ska vi gå ner till stan och äta en mysig lunch ihop på någon härlig uteservering i solen innan jag måste åka upp till a6. Känns som jag inte har träffat henne på år och dagar fast vi sågs i torsdags. Hahaha.



Söndag!

Hej godingar!

Hoppas ni har haft en jätte bra påsk! Det har jag haft. Fått umgås med nära och kära.
Igår efter jobbet åkte vi direkt ut till habo för att fira söta Anne. Det var super mysigt och trevligt. Haha jag och Ida  gumman hade tagit på oss exakt samma kläder igår med. haha så roligt.


Idag började vi dagen med att äta en super mysig frukost hos Ida och Macke på deras balkong innan jag var tvungen att åka till jobbet. Sen nu har vi fikat lite med J´s trevliga kompis Harry som vart här och hälsat på lite. Riktigt skön kille alltså. Men nu ska vi traska bort en sväng och umgås lite med Robin, Rosanna och gänget. Så det är verkligen fullt upp hela tiden. Men jag gillar det.




Bjuder på Ida stumpan och mig igår när vi var "Tvillingar" hahah!


Pix!



Mina vacka flickor och jag



Vi tre



Alexandra opch Henke



Haha japp det är så vi gör det



En super kväll!


Bra start!

Jag har haft en jätte mysig förmiddag med goa Ida och Anne. Vi har ju som sagt ätit en jätte mysig hotellfrukost och bara pratat. En kanon start på dagen verkligen. Så nu känner jag mig redo.
Nu tänkte jag bara fixa lite innan jag måste åka iväg till jobbet. Idag är det ju som en söndag så jag jobbar dock bara 13-17.30. Ganska skönt faktisk.



Hotellfrukost!

Då var man uppe igen! Igår var det en galet bra kväll på Caj! Det var jätte mycket folk men det visste man ju redan men hela kvällen blev toppen verkligen. Bilder kommer så fort Alexandra gumman har skickat dom!

Nu ska jag snart iväg för att äta en mysig hotellfrukost tillsammans med Ida och Anne! Våran kära svärmor fyller ju år idag så tänkte vi att vi tre tjejer skulle passa på och mysa lite nu på morgonen. Sen blir det iväg till jobbet efter det.



Underbara Anne, Ida och jag!


Club Caj!

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag ska springa bort till underbara Alexandra! Ikväll ska nämligen jag och mina vackra donnor till Caaaj! Tror det kommer bli en grym kväll.
Idag fick det bli mitt favorit linne, svarta jeans, klackar, stora smycken och uppsatt hår. Så nu är jag redo!


SOOOL

Godmorgon!

Idag var det riktigt segt att kliva upp men det underlättade ju lite när solen skiner där ute. Idag är det torsdag vilket innebär att det är jobb på stan med underbara Marie. Och idag är det löning plus att solen skinner och snart påsk så det kommmer nog bli lite att göra idag på stan. Nu ska jag få i mig lite frukost och försöka piggna till lite.



Bild: Förra året i Thailand!



Träning !

Hallå godingar!

Då var man hemma igen men ska snart åka igen. Ikväll är det ju handbolls träningen igen men tyvärr har vi nog ingen tränare idag. Vi hade det igår vilket var riktigt skönt och få lite ordning och reda.
Det är verkligen super skönt att få röra lite på sig utan att man riktigt tänker på det. Men ikväll somnar jag nog som en stock. Hörs senare sen!



H&M By Night



Work!

Nu på förmiddagen har jag haft en super mysig tjej här som jag har gjort naglarna på.
Det var riktigt trevligt att prata och lära känna henne.
Nu ska jag fixa lite mat innan jag måste ta bussen upp till jobbet. Idag blir det ett kort jobb pass men det är ju alltid bättre än inget.



Klick!



Nytt duschdraperi i turkost eftersom vi har turkosa handdukar




Två nya dusch handdukar! Passa på dom kostar bara 59.50 kr nu!



Valpar

Igpr när vi var ute i habo så var vi inne hos deras granne och kollade på deras små valpar dom hade fått. Åhh jag villa bara ta med mig alla hem, så galet söta. Det var en som bara bet i J´s byxben hela tiden, haha den var så söt. Det är livsfarligt att kolla på dom små liven.



Fullt upp som alltid

Då var man uppe igen. Idag blir minst lika stressig dag som igår, mycket som ska fixas på lite tid. Men men det är bara att jobba på. Snart kommer det en söt tjej hit så ska jag fixa hennes naglar sen är det bara att slänga i sig lite mat innan det är dags att åka till jobbet. Men ska försöka blogga så gott jag inte ändå.



Home!

Då var man hemma igen! Det var super mysigt i habo! Vi satt ute i solen och fikade lite och bara hade det trevligt! Men som sagt blev det ju bara en sanbbis då jag var tvungen att åka iväg till handbolls träningen vid 20.30. Så nu kom jag just hem så ska bara hoppa in i duschen sen ska jag krypa ner och få lite sömn innan det är dags för en ny dag med jobb och träning!




Habo

Nu har jag just slutat och J har hämtat upp mig eftersom vi ska ut till habo en snabbis och hälsa på nu! Det ska bli jätte mysigt efetrsom man inte är där så ofta länre. Men efter det så är det handboll så vi kan tyvrr inte stanna så länge. Men det är ju bättre än inget.



bild: Underbara Anne (Jespers mamma) och jag förra året på midsommar!



Dagens!



Tips!

Tänkte tips er om några härliga linnen nu till sommaren till ett bra pris. Jag köpte mina för någon vecka sedan och valde färgerna vit och orange. De är härliga lösa transparanta linnen från bikbok som finns i färgerna vit, svart, orange, gul, blå och dom kostar endas 129 kr styck. Dom kommer vara prefekta nu till sommaren och jag skulle gärna vilja ha dom i alla färgerna.





Fullt upp!

Hej godingar!

Är ledsen över den dåliga uppdateringen men jag har verkligen haft/har fullt upp hela tiden. Massa jobb och massa annat skoj som händer varje dag. Helgen har vart helt kanon. Min lediga dag igår var helt perfekt. Alla dagar borde vart som den igår.

Nu på morgonen har jag bara städat här hemma och putsat fönstrena så nu känns det vårfint här hemma. Även mina fina rosor som jag köpte i torsdags står sig så fint så. Nehe nu ska jag fixa klart här hemma innan det är dags för jobb.





Älskar rosor!




Work!

Nehe då var det dags att pallra sig ner till jobbet igen. Idag är det ju torsdag vilket innebär att jag jobbar på village på stan. Hahah inte lätt att hålla reda på vart jag jobbar eller håller hus nu för tiden. Men nu är det bara idag och i morgon med som det är jobb sen har jag en ledig helt ! Ska bli så himla skönt och behövligt!



Snart dags för jobb

Nu åkte min kära syster för en stund sen. Vi har haft en mysig förmiddag ihop. Testade ju som sagt att göra naglarna på henne och hon valde glitter. Så de blev fint.
Sen har vi ätit lite mat och bara prata. Så snart ska jag fixa till mig det sista innan det är dags att åka iväg till jobbet. Även idag blir det ett kort pass.


Syster och syster tid

Godmorgon godingar!

Då var man uppe igen då. Lite små seg är jag alltid idag men mycket bror nog på det tråkiga vädret med. Men snart kommer mina underbara syster hit så ska vi ha en mysig förmiddag innan vi båda börjar jobbet. Jaag ska ju även göra hennes naglar vilket alltid är lika spännande.
Det är inte varje dag man hinner umgås hon och jag så det blir trevligt!



Bild. jag ooch min syster för några veckor sedan!



Handboll

Då var man hemma efter handbollsträningen då. Och även denna överlevde jag. Haha. Men dock är inte kondisen på topp. Men den kommer väl så småningom. Känns alltid så skönt efter träningen så nu kommer jag sova gott.
Så nu ska jag bara hoppa in i duschen snabbt innan det är dags att krypa ner för i morgon på morgonen kommer min kära syster hit så ska vi göra naglarna på henne innan jobbet.


Naglar!

Igår efter jobbet skulle jag ha gjort min kära systers naglar men så hann hon tyvärr inte komma. Men istället kom min underbara Alexandra hit så gjorde jag hennes naglar. Det var spännande att göra på någon annan. Men jag tycker ändå så det gick bra för att vara första gången. Så övning ger ju färdighet som det brukas sägas.
Så i morgon blir det min systers naglar och sen på måndag min kära mammsis naglar.



Före



Efter





Morning!

Godmorgon godingar!

Idag skulle jag ha sovmorgon hade jag tänkt men då vaknar man självklart 8.30 super pigg. Varför är det så? När man inte får sova så är man super trött och när man väl får så är man super pigg. Så segt!
Men men, nu ska jag få i mig lite frukost sen ska jag bara fixa lite här hemma på förmiddagen innan det är dags att åka till jobbet vid 15.



Inspiration


Workie!

Nu ska jag bara äta upp min frukost innan det är dags att åka upp till a6 för att köra ett jobb pass där. Idag blir det jobb hela dagen sen ska jag skynda mig hem för då kommer mina kära syster hit. Jag ska nämligen testa och göra hennes naglar idag. Spännande. haha.



Bio

Direkt efter mitt jobb igår så åkte jag ner till stan och mötte upp Alexaandra gumman. Vi var nämligen på bio oh vi såg en film jag starkt kan rekomendera för er tjejer. Vi såg "no strings attached" och jag tyckte den var super bra och mysig. Så är ni sugna på att se en rolig kärleksfilm så ska ni se den.






Korall!

Jag skulle inte tacka nej till dessa underbara korallfärgade hunter sövlarna att traska runt i en regnig sommardag med ett par snygga jeans shorts och ett löst linne.



Stegvis!

Det var någon som undrade hur jag såg ut i håret just så tänkte jag kunde visa er.
 Detta är inte någon färg jag skulle välja att ha i vanliga fall men vi ville vara snälla mot mitt hår så vi körde inte så mycket blekmedel.
 Så nu ska jag ha de såhär i ca 1 - 2 månader inna vi ska slinga det igen med massa slingor och förhoppningsvis är jag tillräkligt ljus då.

 Jag vill nog inte bli super blond som jag alltid vart innan så det kanske kommer räka med en slingning till sen.Som sagt jag vill vara lite snällare mot mitt hår och köra det stegvis.



Folk på stan

Idag var det ändå så lite folk på stan, mycket tack vare vädret tror jag dock. Solen skinner fortfarande så underbart så jag tänkte snart hoppa i mina träningskläder och gå ut på en härlig promenad och få njuta lite av vädret i alla fall. Nu känns det som våren är här!


Dagens detaljer



Linne med knappar och volanger, solglasögon, Efva attling ring, Converse.


Sooool!

Godmorgon mina pärlor!

Idag är det en underbar lördag, solen skinner vilket gör att man blir på ett härligt humör. Så idag väntas jobb och förhoppningsvis blir det lite folk på stan eftersom solen skinner. Det är jag och Marie som jobbar idag vilket alltid är lika mysigt. Så nu ska jag bara slänga i mig lite frukost innan det är dags att gå ner till stan.




Myspys fredag

Idag vet det jobb mellan 9.30-18.00. Det var riktigt lugnt idag på jobbet vilket gjorde att tiden gick lite segt. Men nu är jag hemma och har just fixat lite här hemma. Så nu ska vi snart gå ner och köpa lite pizza och bara krypa ner framför talang som snart börjar. Idag är dom ju i Jönköping så det måste man ju se. Haha.
Så min kväll kommer bara bestå av massa myspys!



Bild från i somras!



Äntligen!

I tisdags fick jag äntligen mitt efterlängtade paket med massa akryl saker till mina naglar. Jag har länge velat göra mina egna och så tipsade söta Lovisa mig om en bra sida så då kunde man ju inte låta bli. Men jag köpte bara lite av vare för att testa först så ska beställa lite mer framöver.

Så i förgår gjorde jag mina naglar och för att vara första gången tycker jag absolut att dom blev helt okej. Så på måndag ska jag testa och göra på min kära syster med. Så är ni sugna på att vara "försökskaniner"
så säg till. HAHAH!







Glitter


Helt ok för första gången tycker jag allt ;)


Tips!

Jag tänkte tipsa er om mina fina ring jag köpte på jobbet (albreks guld) för några veckor sedan.
Jag tycker den är super fin jag har länge kollat in den men så hade jag turen att den kom i min stolek så då var det bara att klippa till. Så kom och kolla på våra fina silver ringar!


Workie!

Godmorgon godingar!

Då var man uppe igen och snart ska jag ta mig upp till jobbet. Idag blir det jobb hela dagen vilket ska bli skönt. Så är ni sugna på att köpa lite smycken så är ni välkomna! haha.
Jag har slängt in några tidsinställda inlägg under dagen så håll utkik. Ha en bra fredag.


Sällskap

Vi fick lite sällskap på våran promenad. Ida gumman ringde lagom tills vi skulle gå så hon och Macke följde med. Det är alltid lika trevligt att träffas. Så det blev en härlig promenad med prat och skratt.
Så nu ska jag och J snart krypa ner eftersom vi båda ska upp tidigt i morgon för jobb.
Jag har ju öppningen i morgon så då måste man ju vara pigg och vaken.



Bild: Jag och J i sommras i kroatien!


Träningsvärk!

Allså idag har jag sån himla träningsvärk i hela kroppen! Det märks ju att man inte har tränat på ett tag. Haha men det är rikitgt skönt att ha kommit igång lite igen.

Nu kom jag hem från jobbet för en stund sen så nu ska jag bara slänga i mig lite mat innan det är dags att ta på sig träningskläderna och gå ut på en härlig proemenad. Sen blir det baraa mys resten av kvällen.


Work!

Hallå goingar!

Igår var det en dag med massa stress så när jag kom hem efter en stängning på jobbet så var jag helt död.
Men idag är det bara att ta nya tag! Så nu ska jag snart bege mig ner till jobbet för att köra ett pass på stan. Sen blir det nog bara hem och kanske gå ut på en promenad innan dat är dags att krypa ner och tagga för en nya dag med massa jobb.


Tips!

Jag tänkte jag skulle tipsa er om ett par perfekta jeans shorts nu till sommaren. Jag köpte dom här för någon vecka sedan. Dom sitter verkligen super bra på, bland dom bästa jag testat. Och dom är även sköna och snygga. Så behöver ni ett par nya jeans shorts så spring till gina och kolla om dom finns kvar för jag kan verklogen rekomendera dom!




Äntligen!

Nehe nu stickker jag iväg till frisören för att äntligen färga och klippa mitt hår. Det ska bli så himla skönt. Jag ska gå till frisör salongen sax in the city där J´s kompis Amanda jobbar så jag ska gå till henne. Jag är själv lite nervös över hur jag kommer se ut i håret eftersom jag vill gå åt det ljusare hållet nu. Men jag överlämnar mitt hår till henne. Sen efter det ska jag skynda mig till jobbet.



Tvätt

Godmorgon godingar!

Då var man uppe tidigt idag eftersom tvätten redan är i full fart. Så nu på morgonen ska jag bara tvätta och fixa lite innan det är dags att bege sig till frisören vid 11 tiden.

Träningen igår gick över förväntan faktiskt. Men shit va länge sen det var sen sist. Det var så himla kul att se alla igen och jag tror det kommer bli ett bra lag av oss. Så ikväll är det bara på det igen.


Handboll

Nu ska jag snart iväg och göra något som jag inte har gjort sen tre och ett halvt år tillbaka. Jag ska nämligen åka ut till bankeryd för att träna handboll ikväll. Det ska bli riktigt kul och skönt att komma igång lite. Det är många från vårt gamla lag som ska vara med igen vilket gör det extra kul.
Men det lär nog kännas i morgon i alla fall med blåsor, träningsvärk och kanske till och med stukade fingrar. Haha.


Saknar dig gumman!

I söndags när vi var på väg till gbg så ringde min underbara Julia från thailand! Hon är ju som sagt ute och reser och har ni vart borta i en och en halv månad och det är ett bra tag kvar tills man får träffa henne igen. Men det var så himla kul att äntligen få prata lite med henne och få höra om allt det roliga som hänt dom. Men tyvärr saknar jag henne ännu mer nu! Vill att min lilla pluttis ska komma hem nu.
Man har alltid så roligt med den donnan alltså.
Saknar dig gumman! Du är bäst!




Jag och Julia gumman förra året i cypern!



Nya linnen!



Vitt transparant linne med volanger och knappar




 Mitt nya favo linne.



Älskar ryggen på den!


Promenad

Godmorgon!
Idag är jag ledig och skulle sova ut ordentligt tänkte jag, men nej då vaknar man ju självklart vid halv nio och kan inte somna om. Så det var väl bara att dra sig upp.
Nu tänkte jag ta på mig träningskläderna och ta mig en härlig promenad innan jag ska ta tag i att storstäda hela lägenheten. Sen ska jag även visa er lite mer från gbg så håll utkik!



Bild: Jag och Alexandra någon av alla våra promenader. haha


New shoes








Promenad

Nu kom jag just hem från jobbet och är ganska så seg. Vi har haft ganska mycket att göra på jobbet idag så nu ska det bli skönt att vara ledig i morgon.
Nu ska jag bara slänga i min något och äta snabbt innan jag ska ut och gå en härlig promenad med min underbara Alexandra. Ska bli riktigt skönt med friskluft då jag har så himla ont i huvudet och vädret är helt underbart!


Hej godingar. Just nu sitter jag här på jo...

img_0928 (MMS)

Hej godingar. Just nu sitter jag här på jobbet och har lite lunch Idag på morgonen var jag alldeles för trött för att blogga och lika så igår. Men jag återkommer sen efter jobbet och då kanske jag visar er mina köp från igår.  Ringen på bilden finns och köpa här på Albrekts guld. Jag bara älskar min ring. Äkta silver och allt.


Hittills har jag bara hittat ett par nya ä...

img_1069 (MMS)

Hittills har jag bara hittat ett par nya älsklingar. Men vi har ju fortfarande mycket tid kvar. Älskar Göteborg alltså. Min favorit stad.


Godmorgon godingar. Just nu sitter vi i bi...

img_0834 (MMS)

Godmorgon godingar. Just nu sitter vi i bilen på väg till underbara Gbg. Vi kände att det kunde bli mysigt att komma iväg lite en sån här söndag. Så det blir en dag med shopping, god mat och mys i en underbar stad.


Tack gumman

Alexandra stumpan lämnade mig för en stund sen. Jag har haft en jätte mysig lördag med henne. Vi åt ju som sagt en super frukost sen har vi bara pratat, skrattat och kollat på en jätte bra men sorglig film "Letters to god"! Det har vart så himla skönt att bara ha en lördag då man knappt har behövt göra något utan bara fått va.

Men nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa till mig för vid fem halv sex tiden ska jag och J vara barnvakt till mina tre små kusiner. Så vi ska spendera hela kvällen där och se till dom små liven.
Hoppas ni har/får en lika härlig lördag som jag.



Jag och underbara Alexandra!



Djup rygg

En annan kärlek!
älskar ryggen


Packade sillar

Igår var nog bland den sämsta utgången jag vart med om. Hahaha.
 Men tur att man har sina underbara donnor. Inatt låg vi som små packade sillar i min säng. Så det blev ganska varmt om man säger så.

Nu på morgonen åkte Rosie till jobbet och jag och underbara Alexandra gick och köpte färska frallor och massa annat gott till frukosten. Så nu ska vi snart sätta på en film och mysa ner i soffan och njuta av en ledig lördag!


Big love!

Alltså jag bara ÄLSKAR denna klänningen som Kenza har köpt. Den är från Acne och kostar ca 1400 kr. Jag tror faktiskt jag ska unna mig denna skönheten.
 Tror den skulle kunna vara väldigt fin i sommar när man är brun och fin.
LOVE



Nu kör vi

Nehe då kör vi på en utgång ikväll då. Vi får väl se vart vi hamnar men det lutar ju åt att vi kommer göra sliver osäkert ikväll jag och mina vackra donnor.
Ha en bra fredags kväll godingar!



Fredag!

Nu är det äntligen fredag igen vilket innebär att jag bara jobbar idag med sen har jag en ledig helg vilket ska bli galet skönt! Har ju jobbat alla dagar ända sen förra måndagen nu så känns ganska behövligt med lite ledigt nu.
Men nu ska jag snart springa iväg till bussen för att jobba lite och sedan ikväll blir det en utgång på det. Bra fredag!