Tagga

Idag efter jag hade vart hos frisören så blev det att gå ut och lägga sig i solen och njuta. Detta va först dagen jag verkligen har luggit i solen och njutit för innan har jag jobbat när det vart fint väder. Så var jag även duktig och tvättad min bil, hade fått ett litet meddeland där det stod "Tvätta mig!" på bakluckan, Hahah så det var nog någon som tycket det var dags nu ;)


Jag får väl säga som alla andra nu då, Tagga ikväll :) Studentfest på sliver kommer bli grymt tror jag allt. :D Det ska bli redigt kul att gå med söta Julia & Emma. KOmmer nog bli en lyckad kväll sen blir det att sova hos syrran och Joel för jag kommer inte hem på något sätt. Jesper jobbar och mamma & pappa är i blekinge, Och som sagt bussen går ju inte till landet mitt i natten ;) haha ! Ha en super bra kväll.. Pusss



Torsdag

Godmorgon godmorgon :) Nu stter jag har och just gjort i ording min mysiga frukost, som fick bestå av en macka med keso och gurka sen en stor talrik med uderbara jordgubbar med mjölk och så klart ett gals apelsinjuice :) Jag har sovit så himla dåligt i natt så jag tänkte att det är lika bra att börja dagen med en stadig frukost så man kan vakna till ;) Nu ska jag snart kila iväg och göra mig i ordning för att bege mig till frisören. Ska bli så himl sköt, och behövligt är det absolut :D Men vi hörs seare när jag kommit hem igen. så ha det så bra så länge





Helt slut.

Nu kom jag äntligen hem från skolan.  Vi slutade ju dagen i skolan vid 3 tiden idag men sedan var vi tvugna att komma till bra vid 18.30 för vi skulle träffa några v de ny ettora och visa vad vi hållr på med. Alltså de ettorna som kommer när vi gått ut ;) Så vi fick åka hem vid 20.30 så det har vart en lång dag i skolan idag. Men som tur va så hann jag åka hem en snabbis och lägga mig i solen och njuta lite i mellan.



Haha jag måste bara skriva om Sofies klockrena kommentar igår i skolan.

Vi stod och pratade om playboy och hugh hefner , Jag , Emelie och sofie .
Sofie: vad blev hugh hefner känd för ?!
Johanna & Emelie : porr tidningen . och skrattade åt lilla sofie .
Sofie: Jaha .. slitz .
hahahah så klockrent var det. Hon visste inte att det var playboy tidingen så vi höll på att dö av skratt :D  så himl söt är hon allt :D Nej nu ska jag hoppa in i duschen innan jag lägger mig framför tv en stund. Ha en bra kväll !



äntligen

Nu har jag då äntligen gjort klart samhälls provet. Var så himla nervös men jag tror nog allt att det gick bra, skrev även massa annat som jag kunde men inte kom på provet så han ser att jag kan lite i alla fall ;) så himla skönt att det är ur välden nu i alla fall. Nu ska jag snart ha utvecklingssamtal med min kära lärare , jag hoppas inte jag ligger risigt till ;) haha de tror jag nog inte heller. Nu ska jag kila iväg och sy lite på min ena stundent klänning :D
Hörs senare

Tack Älskling

Idag när gubben kom hem från jobbet " ett dagsjobb i detta fallet" så kom han med 20 röda rosaor till mig :) Han är bara för bäst, han är bäst på att skämma bort sin lilla Johanna med både blommor , choklad och massa annat. Så jag frågade varför jag fick dom och då sa han att det var för att jag va ju tvungen att få något och för han tyckte jag var så mysig igår. Hur gullig får man vara då. Han är verkligen bäst ! Älskar honom så mycket .

Nu ikäll blir det mys, lite plugg och tacos :D så himla skönt att av sluta dagen med en sådan bra kväll . I morgon blir det en lång dag med jag åter kommer med det i morgon :) ha en bra kväll . Puss & kram Johanna




Beställa?

Hittad en hemsida som har liknande skor som Balmains kollektion har. Tror allvarligt att jag ska ta och beställa hem dom. dom är ju så galet snygga. Synd bara att klacken inte är så hög men vafasen dom är ju galet snygga ändå. Zar hade även ett par liknande innan men tog slut direkt, så jag har ju kollat på dom innan men nu har jag allt hittat dom :)





Köpa ?





Äkta




Typiskt

Jag skulle vart hos tandläkaren kl. 8.20 idag på morgonen , så som vanligt satte jag kl. på 06.30 men så råkade jag stänga av klockan idag efter den hade ringt så jag vaknar så klart kl. 8.20 . så himl typiskt. Kunde jag inte ha vaknat 20 min tidigare . Men mamma ringde och fixade det så jag slapp betala i alla fall.

Hade en sån underbar kväll med gubben igår. Det var så skönt att få somna i hans famn efter om han har jobbat natt rätt många nätter nu så det var redigt skönt. Nej nu måste jag skynda mig innan jag Börjar skolan vid 11.30 :D Ha en bra dag så hörs vi senare.






Duktiga Johanna

JOdå nu har jag vart lite duktig i alla fall. Jag har nästan lärt in mig alla 39 frågor till provet nu. Kanske är typ 2,3 frågor jag är orsäker på men annars så kan jag nog de flesta om jag bara tänker efter ;) Känns väldrigt bra faktist. Fast sen har jag ju ett helt häfte att läsa med men men det löser ju sig, om jag ligger i denna takten tills ikväll och sedan i morgon så bode de nog gå in lite i skallen i alla fall ;) Så jag har pluggar och ätit Ben & Jerry´s så det är nog glassen som har hjälpt till på traven ;) hahah ! Finns ju inte bättre glass än den, Just nu kännde jag att jag hade vart duktig och förtjänade en paus så det fick allt bli de.







Jag köpte häromdagen ett Ful, coolt linne men jag trivs faktist bra i det. Den är nog väldigt söt till sommaren sen. Man kan även har den till ett par leggins :D









Ny vecka

Ny vecka nya möjligheter. Nu sitter man då i skolan och bode ta och sy lite men jag tror jag ska ta och plugga istället för vi har ingen lärare idag så då gör det nog inget ;) för som sagt det blev inte så mycket pluggande igår, älsklingen ringde och bjöd hem mig på grillning med hans familj vilket man inte kan tacka nej till ;)

Sen efter det åkte jag och mammsen min och solade lite. Vilket är behövligt nu innan balen ;) Så som ni kan räkna ut så blev ju pluggandet lidande ;) som vanligt.. Börjar få panik för det är ju på onsdag det himla provet är. Men men det kommer nog lösa sig ;) Vi hörs senare gullungar !


allergi ?!

Så här bra går det med mitt pluggande idag ;) usch det är verkligen segt att sätta igång. Jag har så dålig självdiseplin när det gäller att ta tag i pluggandet. Fast jag gjorde faktist lite innan åtminstonde.


Jag har vart förkyld nu i 3 veckor så jag vet inte om jag är förkyld eller om det har med pollen att göra. Så fruktansvärt irreterande är det i alla fall för jag kan knappt andas. Fick en allergi tablett av pappa innan så vi får väl se om det bror på allergi eller om det är bara en jätte jobbig fökylning. 

Nej om man kanske ska ta sig i kragen och plugga nu då, och verkligen göra det med ;) Hörs senare. Puss





Söndag

God morgon, god morgon:) Hoppas alla hade en trevlig kväll. Det hade i alla fall jag, som sagt jag kom väl hem vid halv 3 i natt men inte för att jag var trött vid den tiden , men kände att det var dags att åka hem, Idag blir det bara massa plugg, plugg & plugg för min del. Har ett stort ekonomi prov på onsdag som jag tänkte vara duktig och börja lite mer än dagen innan som jag inte brukar göra annars ;)
 
Tyvärr är det lite mulet ute just nu så vi får hoppas det fina vädret spricker upp snart så man kan sitta ute i alla fall. Nej nu ska jag gör lite frukost innan jag börjar med pluggandet, så hörs vi senare . Puss&kram







Lördag

Började jobbet kl. 11.00-15.00 och även idag var det väldigt lugnt. Sen efter jobbet blev det lite shopping, så två linnen och en tröja fick följa med hem allt. Ikväll tog jag en fika med camilla pluttan till 23.00 sen efter det så gick jag för att se om gubben min sköter sitt jobb, och oppps nu sitter jag har på scandic och är inte trött för fem öre så jag beger mig väl hem i natt någon gång sen ;) Kan ju hålla gubben min sällskap ett tag till om jag ändåså inte är trött. Så som sagt det belev en lugn dag, syrran ringde och frågade om jag skulle med henne och några till ut idag men jag hoppade det idag, var tyvärr inte så super sugen på en utgång. Men men man missar ju inget i denna stan om man inte går ut en helg säg ;) Nej nu ska jag gå och prata lite med älsklingen igen ! Ha en bra natt :D Puss

Funkar alltid


soliga dag

Då var man hemma efter en jobb dag ;) Det var ganska lugn dag idag men det blir nog dessto mer i morgon kan jag tänka mig . Så som sagt det blev mest massa prat med Jonna på jobbet idag :D Och så fick jag även mitt sommar schema vilket är ganska skönt så man har lite koll på hur man jobbar, men jag är ledig vecka 24,25,26 & 30 så nästan hela sommaren blir det jobb. Men jag lämnade in dom veckorna till scorett så får jag se om dom kanske har några lediga tider till mig där med ;) Jag hoppas att dom har det för dom är så mysiga där :)

Nu ikväll blir det bara mys kväll med grillning med familjen och några vänner till familjen, vilket kommer vara mycket trevligt. Jag bara älskar nu när det soliga vädret är här och man börjar grilla det finns nog inget bättre med sommaren än när man grillar och känner doften av sommaren . Nu ska jag kila iväg och ha en kanon kväll. Hoppas nu får det med. Puss gullungar




(brist på bilder just nu)


Lunch

Nu ska jag och älsklingen snart in till stan för att ta en god lunch, Lucas skulle följt med men fick antagligen förhinnder ;) Så vi ska äta lite sen göra lite ärenden på stan innan jag börjar jobbet vid 15.00-19.00. Ska bli kul att jobba idag, har ju inte gjort det på två veckor nu så de känns som det är dags att göra det! Jag fick även reda på härom dagen att det ska vara A6-fest den 14:de för alla anställda som jobbar på a6 så det kommer bli galet kul. God matbuffé och lite vin och trevligt folk, kan ju inte bli bättre.


Nu när lönen är kommen så blir det att fixa det sista till balen. Typ som bh, smycken , smink och massa andra små saker. Så funderar jag även på att åka en sväng till gbg om man hinner det innan med ;) Nu ska jag skynda mig iväg. Ha en bra dag . Puss






trevlig kväll

Igår hade vi en super trevlig kväll. Jag och jesper och luscas åkte iväg för att se lucas tjej dansa vilket var mycket trevligt. Det var väldigt kul att få ett anskite på denna Eva vi hört så mycket om ;) Hon var jätte trevlig likaså hennes kompis ,så himla roliga :) Så vi kollade på dansuppvisningen sen åt vi 5 pizza innan vi skulle åka . Vi åkte även förbi Pa och hans tjej en sväng  innan vi åkte hem. Dom var med hur gulliga som hellst. Så det blev en lyckad liten tripp allt :)

Så som sagt jag hade ganska fullbokad dag så jag hann inte skriva så mycket igår men jag skriver nog ikväll i alla fall när jag kommit hem från jobbet ;) Ha en bra dag i solen alla godingar. Puss

Rosetter

Hur kan man inte vara förtjust i rosetter. Jag tycker det är så himla fint . Hittade såna söta rosett smycken som man inte skulle tacka nej till. Just på denna bilden så skulle jag vilja ha öronhängena. Dom är som chanel öronhängerna enkla men snygga till allt. Som mina chanel använder jag nästan till allt. det skulle man nog göra med dessa små söta öronhängen med .


 




Panik ?

Känns som alla börjar få lite panik nu över skolan. Många börjar får det för klänningarna i skolan och alla arbeten som kommer nu i slutet. Jag kan inte säga om jag har panik för det känns på ett sätt som man börjar bli lite panik slagen över allt men ändå så känns det som man har allt under kontroll. Men jag absolut ingen panik övet att aluta skolan utan det ska bara bli så himla skönt. Jag vill verkligen bara ut och jobba och träffa nytt folk. Närsta vecka blir det ett stort "ekonomi" prov vilket jag tror man kommer lugna sig lite när det är över., förhoppningsvis ;)
 
Nej nu ska jag kanske  sy på min andra studentklänning igen så den kan bli klr snart istället för att sitta här ;) Vi hörs senare ikväll. Ha en kanon dag ! Puss Johanna

Igår

Jag hann tyvärr inte skriva så mycket mer igår :) För igår fyllde älsklingens mamma fyllde år så vi fixade lite presenter till henne och så. sen överraskade vi henne på en "Italienare & Grek." så sjukt mysigt. Och jag älskar verkligen den resturangen, och maten är så himla god. Så vi hade en super mysig dag igår, Lite stressig men mysig.






Rubbe

Haha idag på samhällen fick vi lära oss "rubbe" ganska smart faktist! Just nu sitter jag och väntar på att våran sömnadslektion ska börja. Jag ska nog bara sy in min balklänning lite sen sy en till studentklänning som jag börjat på. Sen efter det så blir det snack om vårat kära lakan igen. Vad är det för fel på våran skola ? fisk med taco smak? hallå det funkar ju bara inte fattar dom inte de själva. men men våran skol mat lär nog förbli lika dålig som alltid även när vi lämnar skolan för gott ;)
 


Skor

Som alla vet så är jag galen i skor. Fast inta bara vanliga skor utan High heels ska det vara ;) Hittade dessa skor som jag tycker är så grymt tuffa , som jag har kollat på nu i ett tag så jag funderar på om man ska beställa hem dom så man kanske kan ha på stundenten . Dom har inte så jätte hög klack vilket kanske är bra just till studenten efter som det kommer bli en lång dag.






21/4

Idag kl.08.00 så skulle jag vart hos frisan men hade en galen magont så jag fick boka av den vilket var seg. men jag tog en ipren  och gick och lag mig en stund till innan jag började skolan vid 11.30, vilket var väldigt br för det började släppa så jag fick lurrva iväg till skolan. Vi började prata om lackanet och allt om studenten, schemat för allt hela dagen och det är sjukt vad nära det känns som det är nu. Jag längtar så galet mycket, det kommer bli en kanon dag och vårat lakan kommer nog sticka ut från mängden i alla fall ;) Haha nu blev ni nyfikna va ?! :D sen hade vi idrott på friskis&svettis med så jag var duktig och tog ett styrke pass efter med så nu har jag gjort mitt för idag.

Hemma igen

Japp då var man hemma igen. Borta bra men hemma bäst säg ;) Har haft en sån himla mysig helg med plutten. Bara massa mys, god mat , långa promenader och så. Vi har haft jätte bra väder fast det har blåst lite så det har vart lite kallt men det har vart jätte skönt ändå och mysigt när man tänder brasan på kvällen:) Det var väldigt skönt att bara få komma bort ett tag i alla fall även fast det är ganska skönt att vara hemma igen. Tack för en underbar helg älskling.


Blekinge

Kom just hem från skolan, det är så himla skönt på fredagar efter som vi slutar 10.45 :D Så nu ska jag börja packa min väska för jag och älsklingen ska åka iväg till våran sommarstuga i Blekinge hela helgen, vi tänkte passa på att bara mysa och ha en bra helg bara för oss själva efter som det har varit så mycket det senaste och vi har ju inte träffats så mycket så det ska bli skönt. Haha det blir nog att jag får köra för gubben jobbade ju natt så han kom ju hem kl. 8.00 idag på morgonen så det är nog inte så säkert om han ska köra ;)

Det ska bli så skönt att få komma bort lite och bara tänka på oss själva och inte ha några "måste" utan bara vara. Älskar våran stuga den ligger precis vid vattnet så man ser det varje gång man tittar ut genom fönstet . Dit kommer vi nog åka mycket i sommar sen ;) nej nu måste jag skynda mig och packa så vi kommer iväg. Ha en underbar helg alla godingar så hörs vi på måndag när jag kommit hem igen ;P


Home

Nu är man äntligen hemma. Har inte vart hemma på hela dagen från 8.00 idag på morgonen först nu kl.20.47 ;) Det var en ganska kort dag i skolan och även ganska lugn eftersom jag och några till tjejer i skolan skulle ta hand om några tjejer från 8:an och vara deras små  "fadrar" hela dagen och visa dom hur det går till på mode ;) Men vid kl. 13.15 lämnade jag skolan för att be ge mig till patricia för att göra mina naglar innan hon åker iväg till Turkiet på lördag för mina naglar hade nog aldrig klarat sig tills hon kommer hem. Usch blev så himla sugen på en utomlands resa nu. Sen efter det blev det en fika med mathilda, trevligt trevligt. sen efter det skyndade jag mig till gubben för att få träffa honom en halv timme innan han börjar jobbet igen i natt. så min dag har varit fullspäckad som sagt. så nu ska jag gå och duscha sen gå och lägga mig så jag orkar upp i morgon ;) sov gott godingar




Hårinpackning

Jag vet inte varför men jag bara älskar elvitals hårinpackning. Den har varit slut ett tag nu hemma så idag tog jag mig i krage och köpte en ny.  Även fast den är billig och man kan köpa den överallt så tycker jag den är så himla bra. Jag brukar använda den nästan varje gång jag duschar, klarar mig knappt utan ! haha . idag försov jag mig till skolan vilket inte var en bra start på dagen, på luchen åkte vi ner till stan och fixade min "hårinpackning"  och inhanlde även ett par vita vanliga tygskor . Efter skolan blev det en sväng till apoteket och hämta mina nya tabletter och nu ska jag snart göra en super god smoothie . Ha en jätte bra dag i solskenet. Puss & kram






TV-Kväll

Idag var det första dagen i skolan igen, Men jag började inte förrens 12.00 idag vilket var skönt fast vi slutar där i mot ite förens kl.16.30 vilket är lite segt men vi har ju bara sömnad och idrott vilket är ganska bra dag ändå. Jag fick även VG på mitt idrotts prov vilket var bra tyckte jag allt. Det var ju galet många frågor och svåra sådana med så jag är nöjd. Ikväll blir det bara mys framför tv för det är först kl 20.00 Ugely Betty sen är det dubbel avsnitt av  desperate housewives Vilket pltten inte blev å gad över när han fick veta så han sa att han skulle komma till mig när ddet slutar vid 23.00 och krypa ner i jämt i stället. Han är väl för söt han . haha !



Penicillin



Som vanligt tvingar dom mig till att äta ännu en penicillin kur. Det är det ända dom säger att dom kan göra. Efter som jag hade feber hela helgen och jätte ont i njurarna som jag har haft det senaste året plus lite till så fick pappa köra in mer ett urinprov till vårdcentralen och som vanligt vissr det bakterier med de ända dom gör är att ge mig denna skiten. Jag börjar tröttna så himla trött på detta. men men det är väl bara att knappra på.

Godmorgon

Idag känner jag mig mycket bättre vilket är väldigt skönt. Så idag ska jag nog först in till stan och träffa camilla en sväng för hon ska hjälpa mig klippa mitt hår, sen ska jag bege mig ut till min kära morfar för han ska göra våfflor. Mamma, pappa och min lilla Zacke är på väg hem från vårn sommarstuga i blekinge idag med så dom åker direkt til morfar.
 
Snart  ska jag gå och väcka gubben min så mn får lite tid med honom innan han ska iväg på sin match och jag i väg på mitt. Ha en bra dag!




Zacke

Design

Om det är någon som är bra på att göra en bra "blogg Disegn" så får ni gärna säga till, för det går inte så bra för mig. haha.


Feber, feber.

Japp som sagt febern är inte borta än. Så igår tillbringade jag hela min dag i sängen vilket jag säkert lär göra idag med tyvärr. Men som tur kom älsklingen och tog hand om mig på eftermiddagen tills han började jobbet vid 22.00, men så kom han idag efter 7.00 när han även hade slutat igen . Så klart har jag inte sovit i natt så jag var vaken när han kom så vi åt en frukost (så mycket jag än kunde få i mig) sen så gick vi och la oss. Så jag vaknade faktist kl. 13.00 men de va behövligt, me plutten måste ju sova tills ca 16.00 .


NU ska jag gå och duscha och ta en tablett så de kanske lägger sig lite. kanske kan bli lite människa i alla fall.  nej usch va jag har tyckt synd om mig själv nu känns det som. I morgon ska det förhoppningsvis komm ett piggade inlägg.
Puss & kram






Godmorgon

God och god vet jag inte om den är efter som jag vaknde upp med feber. Jag kände mig lite hängig igår på kvällen med men jag trodde inte det skulle bryta ut till något., men där hade jag tyvärr fel. Så min dag kommer att bestå av min ensamhet framför tv antar jag. Fast efter att gubben har vaknat i efter middag så ska jag tvinga honom att komma och ta hand om mig. haha. Han jobbar ju tyvärr natt hela helgen vilket inte är så kul. men det är ju ett jobb i alla fall. nu ska jag lunk ner och göra lite frukost om jag nu kan få i mig något.

Gbg

Då kom man just hem från en mycket trevlig tripp från Göteborg då. Vi har haft det så himla mysigt. Vi började med att sätt i löshåret vilket var väldigt skönt att få långt hår igen. sen en mycket mysig shopping runda , och vädret har ju vart helt underbart hela dagen så himl skönt. Så jag fick ju självklart med mig ett par super snygga heels som jag antar jag kommer ha på balen. Sen en jäte fin jeans jacka, två tröjor och ett par öronhängen. Så jag var nöjd med mina köp. Fast jag hade säkert handlat ännu mer om inte det var för att affärerna stängde. Jag är helt slut nu men på ett bra sätt så nu i natt kommer jag sova gott.



Torsdag




Nu kom jag just hem från en fika med min söta lilla anna! så himla kul att se henne igen och få prata av sig lite. hahah . Och jag är så himla gald att jag har gjort hennes klänning för hon är så tacksam över det vilket gör det så kul. På tal om balen så känns det så skönt för nu är verkligen allt fixat. Pappa fixade bilen åt oss idag så det ka bli så kul jg och jesper kommer bli så fina ihop. Så nu är allt färdigt på båda balerna. Snart ska jag åka iväg igen vi ska ha lite mys middag med jespers familj och lite påsk mat. ska bli väldigt mycket.











Gårdagen

Igår blev det en lyckad kväll tycker jag allt. Började med att Jag, Ivanna & Angelica köpte med oss lite morötter , lite gurka chips och dip så de blev lite mysig förfest med de och lite vin och hockeyn sen drog vi in till stan till åtta glas. Det var mycket trevligt faktist även om det inte var så myckt folk ute så hade vi redigt kul i alla fall.  Så tack tjejer för igår .



Utgång

Idag har de vart en stress dag men allt hanns med i alla fall. In till stan på en fika med mathilda vilket va mycket trevligt. sen var de hem och sen skynda sig iväg igen och nu ska jag snart gör mig i ordning för en utgång ikväll. Det kommer nog bli mycket trevligt ikväll. Vi får ju se vart et bär av, blir säkert att se hur "Sex and the city" kvällen är. Men jag åter kommer i morgon för jag lär ju inte hinna innan. Ha en bra kväll alla.
 


Mys dag

idag har det bara vart en mysdag hela dagen med gubben min. Först blev de bar mys på morgonen en god frukost och sen gjorde vi oss i ordning för att åka in till stan och ta en mysig lunch men den blev lite senare än tänkt men den blev lika mysig ändå. sen tog vi en liten tripp på stan och kollade lite och hämtde även hem min kär telefon som vart på lagning. Jag fick även med mig ett jätte fint frans linne från gina med. Så himla fint är det. Nu har älsklingen åkt iväg till jobbet igen. usch hatar nattjobb men men.
 


Njut

Har haft så himla mycket för mig dom senaste dagarna så jag har inte hunnit sitta vid datorn redigt. Alltså det här lovet kommer jag nog passa på att njuta av, som sagt vi har ju inte så många lov kvar för sommarlovet blir ju bara jobb. eller man kan nog änns inte säga att de är ett lov ! Men men som sagt har rätt fullt upp just nu så jag måste springa iväg. Får se om jag hinner skriva lite senare.
 



 (Jag & han)

Godmorgon

Nu sitter jag och äter en god frukost innan jag ska in i duschen och göra mig i ordning för jobbet. Just nu är det lite mulet ute men det gör ju som sagt inte mig något när jag ska vara inne och jobba hela dagen . Fast idag jobbar jag bara från 12.00-17.00 så de är inte så farligt. Så klart jag är lika snorrrrig idag med. Uch det vill ju aldrig gå över. Igår köpte jag även min fransväska jag ville ha. Men nu måte jag kila . Ha en bra dag






Jobb.

Idag blir de jobb hela dagen, från 11.00 till 18.00 ikväll . Idag känns de inte så kul att jobba efter som de är på a6 och man får verkligen inte se solen alls. Men men de är ju bara att vänja sig att jobba i de fina vädret för det kommer jag ju få göra hela sommaren sen med så. Men idag är det på a6 och då blir det att få träffa Marie och det är alltid lika kul.







igår

Jag sa ju igår att jag skulle lägga in några bilder från modevisningen igår så jag tänkte att jag skulle sköta mig på den fronten. Idag är de också så himla nderbart väder som igår, så jag tänkte ta mig en lång promenad sen göra en smhootie och knske även baka några bullar attmysa med i solen. Shit va tiden går fort nu är de redan helg. Fast de är ju väldigt skönt de.




här har ni bara några av dom orkar tyvärr intelägga in på alla. men de är två svenska flickor, tre franska, och en norsk tös .


modevisning

Nu kom jag just hem från budklännings modevisningen. Det va många fin bruklänningar faktist! Dom fick ju lite roligare tea än va vi hade som sagt, Vi fick ju tråkigt 60-tals tema medns dom fick göra en brud klänning efter en känd designer . Så deras var lite roligre och pampigare, men men man kan ju inte få allt. Sen va de lite mingel efter på Esters kök och bar. Det va mycket trevligt. Jag tänkte att jag kunde lägg in några bildr i mon eller i helgen, men så länge bjuder jag på en på mig och emma :)



sol

alltså de är så himla underbart väder ute. Kom just hem från en underbar promenad i solskenet. Idag va de inte så lång dag i skolan som tur var så man kan få lite tid i det fina vädret. Idag kl 17.00 ska jag in till stan och se modevisningen som våra andra års elever har med frankrike och norge. samma projekt som jag hade förra året med brudklänningarna ! Däremot har dom ett roligre tema än vad vi hade så de ska bli redigt kul att se.


nationella

Idg hde vi nationella prov i Senska B . Jag tror de gick ganska bra men de är å svårt att säga hur de gick när de gäller såna prov tycker jag. Sen efter skolan åkte jag ner till stan och fixade några ärenden. Fick även med mig 3 linnen hem och en super söt kjol jag kollat på länge, tyvärr fanns den bara i stolek 36 men jag ska ta med den till skolan i mon och sy in den tänkte jag. Sen efter de blev de att vistas i de underbara vår värdret. Så de blev den liten fika paus i solen . mycket skönt väder, hoppas bara de håller i sig nu.


ge mig!

alltså Balmains klänningar är ju som en dröm. Hade verklien inte tackat nej till att få en sådan. Den vita fina klänningen hade ju vart drömmen att ha på studenten . Hade jag haft tid hade jag nog sytt upp en nästan lika dan men hinner verklien inte. Men jag ska nog lyckas sy upp en annan fin studen klännin ska ni nog se. Hr ju redan sytt en men håller på med en till. Skorna skulle också gä