Work, work

Godmorgon babes!

Idag kändes det nästan ganska skönt att det inte var sånt toppen väder ute som det vart det senaste, fast redan i morgon igen ska de ju bli bättre. Nu ska jag snart iväg till jobbet. Fick ta öppningen på stan idag istället för på a6 eftersom Jonna är sjuk. Så idag blir det jobb på stan och jag vet inte riktigt när jag slutar om det är vid 15 eller 18, det bror på om Jonna kommer överhuvudtaget idag. Men är det sånt här väder så gör det ju absolut inget.
Men jag skriver lite senare sen. Take care!





Gillette!

När man rakar sina ben så vill man ju komma åt den där lena känslan och att allt håret följer med vid ett darg?! Jag kan starkt rekomendera er ett par engångs rakhyvlar som jag verkligen inte skulle klara mig utan. Dom är igentligen för män men jag tycker dom är super. Man får galet lena ben och håret försvinner direkt. Man kan även använda dom flera gånger än en gång. Så jag säger bara de testa dom! Ni kommer verkligen att gilla dom.


Min lediga dag

Hej babes!

Idag är det min lediga dag vilket innebar lite ärenden och så. Ganska tråkigt men måste man så måste man. Sen fick jag även lite soltid med min pingla Alexandra med. Henne har jag inte träffat på så länge. Haha det var kanske för två veckor sen men känns nästan som år och dar! Så det var himla mysigt.
Nu ikväll blir det grillning här hemma med familjen. Det ska bli jätte mysigt faktist.


Present

Jesper ur söta mamma hade vart på en liten tripp i Hjo idag och så var hon så gullig så hon köpte med sig en liten present hem till mig. Jag fick två jätte söta lyktor i grönt och ceriserosa och så en rosa diskhandduk. Så himla gulligt av henne, har man den bästa svärmorn så har man.

(Färgerna gör sig inte rättvisa på bilden, dom är myket ljusare och klarare i verkligheten)



Minigolf!

Hej babes!

Nu är vi hemma igen. Jag och älsklingen var ju som sagt ganska rastlösa så vi tog bilen snabbt upp till elgiganten för arr kolla lite på olika tv modeller eftersom vi snart måste köpa en. Sen åkte vi upp till rosenlundsbadet för att spela minigolf. Har ni spelat minigolf där någon gång ?! Annars är det ett måste, själv har jag spelat där några gånger tidigare och jag tycker det är så himla kul och mysigt där uppe. Det är ju inga vanliga tråkiga bannor utan massa ovanliga och roliga. Så de måste ni testa.

Vi körde med den som förlorade fick bjuda på glass och självklart blev det jag. Men det var ganska jämt ändå. Sen åkte vi ner till Wok och köpte med oss lite mat hem så nu blir det bara myskväll det sista som är kvar av dagen.


Rastlös

Idag var det en riktigt lugn dag på a6. Men jobbade ju bara till 15.00 så de var ju ingen fara. Sen åkte jag hem och la mig i solen en sväng. Så galet varmt alltså, ni som har vart lediga har väl haft det riktigt skönt idag. Just nu så ska jajg och plutten ta bilen in till stan för att hitta på något mysigt. Vi är ganska rastlösa just nu så något måste vi ju hitta på. Jag återkommer när vi kommit hem igen.




Workie

Godmorgon babes!
 
Ännu en dag med strålande sol, men det hinner man inte njuta av för nu ska jag snart åka bort till jobbet. Fast jobbar bara till 15.00 idag så det är skönt för då hinner man få nån timmes sol senare sen. Haha får ju passa på med de få tider man har. Nu börjar äntligen sommarschemat på jobbet vilket ska bli skönt, att äntligen få lite rutin på det hela igen. Så nu ska jag skynda mig att äta klart, ha en bra dag så hörs vi senare!



Soooool & Grilllll

Idag var det galet mycket folk på a6. Jag trodde knappt det skulle vara någon där eftersom det var sånt höjdar vöder ute. Men det var väl rean som lockade. Så det var bara att slänga sig in i jobbet när jag kom en kvart tidigare och börja jobba. Men denna dagen har gått så fort så jag knappt hunnit blinka.

Efter jobbet åte jag hem och la mig i solen för att åtminstonde få en timmes sol. Det är ju bättre än inget. Sen kom älsklingen och hämtade mig så nu är vi i habo och har just grillat lite med hans goa familj. Så himla skönt att sitta en solig kväll ute och äta. Så nu ska jag fortsätta att mysia med min plutt.


Time for work!

Det tar ju inte alls emot just nu att behöva sätta sig i bilen och åka upp till a6 för att jobba. Klar blå himel och sjukt varmt, en sån dag man igentligen inte vill missa. Men verkligheten kallar så nu ska jag snart åka upp till jobbet. Jag får tänka posetivt, medans ni ligger och solar och bara har det skönt så gör jag lite nytta plus att tjänar lite pengar. Hah va säger ni nu då ;)
Ne jag är allt lite avis på er men sånt är livet, jag längtar till kroatien nu som bara den. Men som sagt jag vet ju att jag kommer få lite sol i sommar i alla fall. Så njut på i det härliga vädret gullungar!



Bilder

Godmorgon sunshines!

Ännu en dag men underbart väder och självklart ska man iväg och jobba, men jag ska ut nu i en timme innan det är dags att göra sig i orning. Hann tyvärr inte blogga mer igår eftersom vi hade det allt för trevligt hemma hos Ida och Marcus. Så vi var ju där hela kvällen och firade henne sen när vi kom hem var jag så himla trött.

Tänkte slänga upp några bilder från midsommar. Vi firade ju den ute i Ramkvilla med Jespers familj vilket var så himla mysigt. Så det var verkligen en jätte bra midsommar. Hoppas ni hade det med godingar!






Lördag

Hej babes!

Det har varit dålig uppdatering från min sida och tyärr inte jag inte skriva mer nu heller eftersom vi ska iväg och fira Ida gumman som fyller 25 år idag. Så jag återkommer senare sen med lite bilder och så .



Glad midsommar mina godingar !

img_0572 (MMS)

Glad midsommar mina godingar !


Fullrulle

Hej babes!

Idag har jag och älsklingen haft en lugn och mysig dag. Vi har fixat lite ärenden sen åkte vi till bankeryd och hälsade på pappa på jobbet, vi följde även med och lunchade med lilla pappsen. Sen åkte vi ut till habo igen för att sola lite, fick i alla fall tre timmars sol. Bättre än inget.

Nu kom jag just tillbaka hit till habo efter en mysig fika stund med Rosanna gumman. Vi var inne på waynes och fikade i solen sen gick vi ut och satte oss i solen på piren, så himla skönt var det. Så nu ska jag och plutten skynda oss iväg för att säga grattis till hand kusin som fyller år idag. Så det är fullrulle. Så kanske hörs senare sen!


Onsdag

Godmorgon !
Här i habo är det lite molningt just nu men det kanske släpper snart så då får det allt bli lite solande. Innan det så ska vi iväg och fixa lite ärenden och så. Så idag blir det en lugn dag sen ikväll så ska jag kanske träffa Rosanna kvinnan jag inte har träffat på ett tag nu. Men jag återkommer när jag har lite mer att skriva.


Hallå sunshines ! Idag har jag haft en sup...

img_0536 (MMS)

Hallå sunshines ! Idag har jag haft en super mysig dag ute i tenhult hos Julia. Jag, Julia och hennes syster och mamma har luggit och försökt sola men de gick inte så bra tack vare alla moln men de var trevligt ändå. Så nu har min lilla höna åkt tillbaka till London igen vilket är tråkigt men vi ses ju i augusti igen!   Nu kom jag just till älsklingen som håller på att fixa lite med min bil. Så ikväll blir det myskväll för våran del.


Trevlig kväll på piren

Vilken underbar morgon, solen skiner, det är fruktansvärt varmt och skönt ute och jag ska iväg och träffa Julia hjärtat. Så nu ska jag snart ta och åka ut till henne för att umgås det sista med henne innan hon åker tillbaka till London ikväll. Så vi ska ut och njuta av solen.

Igår var en av de trevligaste kvällarna på länge. Har nog faktist inte skrattat så mycket som vi gjorde igår. Vi hade bokat bord ute på piren vid sju tiden. Så vi hade en mycket trevlig kväll där, god mat, mycket skratt och prat och världens bästa älskling, Julia och Jacob! Kan det bli bättre ?! Så hela kvällen var jätte mysig, det var som om vi alltid hängt ihop alla fyra. "våra killar hade ju aldrig träffats innan men det gick riktigt bra, dom klickade direkt, hahaha"




Ärenden med älsklingen

Kom hem för ett tag sen efter att ha varit i stan hela dagen. Började dagen med att hämta upp Andras så alla vi tre kunde åka till Bygginvest och skriva på papprena. Men det gick väldigt fort så jag och älsklingen åkte ner till stan för att fixa en present till Ida som fyller år nu i helgen. Sen fixade vi lite andra ärenden. Så vi har vart borta halva dagen.
Nu ska jag snart gå ner och fixa till mig lite inför kvällen. Som sagt så ska vi ju ut och äta på piren jag, Jesper, Julia och Jacob. Kommer bli super trevligt verkligen. Så jag återkommer senare sen.










Om en månad!

Godmorgon sunshines!

Hoppas ni har haft en bra helg ?! Nu är det måndag och ny vecka. Tiden går så himla fort, fattar inte var veckorna tar vägen alltså. Idag ska jag och hjärtat iväg och träffa dom på bygg invest eftersom vi ska skriva på papprena om lägenheten och så. Det är ju bara en månad kvar sen får vi lägenheten och då är det dags för målning av väggarna innan kroatien så när vi kommit hem från värmen kan flytta in. Åhh va jag längtar.

Sen ikväll ska vi träffa Julia hjärtat ocg hennes Jacob. Vi ska ut och äta på piren ikväll tänkte vi. Det kommer bli super mysigt verkligen, sen i mon åker stumpan tillbaka tyvärr men ska umgås med henne i mon i alla fall! Men jag skriver mer senare sen godingar!




Snart flyttar vi äntligen ihop jag och min älskling!






Lördags kvällen

Godmorgon babes!

Igår var det ju 60 årskalas vilket var mycket trevligt. Massa god mat, dricka och trevligt folk. Så det var inte fel. Sen åkte vi vidare in till stan jag, Jesper, Ida, Marcus, Emma och Andreas för att gå gå ut ensväng. Men det blev en väldigt lugn kväll ändå. Vi satte oss på torpa förs och tog nåt glas sen gick vi vidare till någon ställe. Kommer aldrig ihåg vad det heter. Och sen blev det en pizza på det innan det var dag att åka bussen hem. Men det var en trevlig kväll.

Så jag och älsklingen tog halv tre bussen hem inatt och hoppade av hos mig. Men den stannar ju inte precis utanför huset så vi fick ju gå en kilometer i kylan i natt. Ingen värme alls om jag får säga det, men det gick ganska fort.

(bilder från våran kalla natt kl. 03.00)


Överraskning!

Hej godingar!
Hinner bara skriva ett snabbt inlägg nu innan jag måste bege mig iväg till kalaset.
Gissa vem som kom in och överraskade mig på jobbet idag ?! MIN JULIA!! Alltså kan ni fatta, det kan knappt jag göra. Jag blev så chockad så jag brast ut i gråt. Usch jag har vart helt bölig hela dagen efter det och nu när jag skulle berätta för mamma och pappa så började jag gråta igen. Haha vet inte vad det är med mig men jag blev bara så gald av att få se henne. Jag skulle ju ha åkt till henne och hälsat på i london nu men så körde de ihop sig, så då kom hon hem och överraskade istället! Åhh jag är så glad över att se henne. Nästan alla andra visste att hon skulle komma utan jag, till och min Jesper visste. Så hon åker hem på tisdag kväll så innan dess ska jag få umgås med min donna igen.





Hej babes. Just nu sitter jag på jobbet oc...

img_0526 (MMS)

Hej babes. Just nu sitter jag på jobbet och ska alldelses strax börja. Men skyndade mig upp till A6 idag eftersom jag ville kolla in rean lite till och självklart hittade jag en jätte fin klänning som jag kollat på länge. Bilden blev inte så bra men de får duga, och den är tagen på ryggen av klänningen. Åhh va kul det är när man kan fynda . Idag blir det jobb sen 60 års kalas så det blir fullrulle idag. Men kanske hinner blogga mer sen. Ha en bra dag .


Sara Montazami

Visste ni att Maria Montazamis äldsta dotter Sara har börjar blogga för veckorevyn ?! Jag bara älskar ju Maria Montazami och följer hennes blogg men ska även börja läsa hennes dotters blogg med eftersom hon är så fruktansvärt lik Maria. Så kolla även in hennes blogg.



Bild tagen från veckorevyn.com





Dagens köp

Orkade tyvärr inte ta kort på det från Ikea och det är kanske inte så spännande för er så bjuder bara på mina små köp för dagen.

( Färgen gör sig inte riktigt rättvis på bilderna )


REA

Hej babes!

Idag har jag och älsklingen min vart och fixat lite uppe på a6. Och idag var det visst massa rea igång vilket innebar massa folk. Igentligen hatar jag rea eftersom det är massa folk, stökigt och finns nästan aldrig stoleken som passar.  Men jag lyckades till och med hitta två saker. Jag har nämligen kollat på grå aktig kavaj på h&m men aldrig köpt den. Och idag tänkte jag göra de och gissa vad det var rea på, jo just den och det fanns bara två kvar och an av dom var såklart i min stolek. Så istället för att betala 399kr betalade jag 150kr. Hur bra var inte de då ?! Sen hittade en jätte för klänning/linne i rosa/aprikos färg med volang på ena sidan och lite djuppare i ryggen. Så himla fin är den. Sen blev det två halsband med.

Sen gick vi till Ikea och däär träffade vi Jesper syster Emma och hennes Andreas som vi tog en mysig fika med. Sen gick vi och kollade lite. Det slutade med att vi fick med oss lampor och saker till toan med oss hem. Så det var himla bra. Så det har vart en jätte mysig dag. Men nu skulle plutten iväg och spela fotboll så jag ska bara vänta tills han kommer hem då de blir myskväll.


När ?!

När älsklingen kom hem efter att han hade vart och klippt sig hos sin kompis Amanda så sa hon att jag och Jesper var med på "Hårfin"s hemsida. Hårfin är en jätte bra hårsalong här i bankeryd, jag gjorde bland annat mitt hår där till balen båda gångerna. Haha så där helt plätsligt satt vi. Jag har verkligen ingen anning när dom tog den bilden men tror det var när vi väntade på att det skulle bli min tur på baldagen.



Fredag!

Hej sunshines!

Hoppas ni soit bra. För det har verkligen jag gjort. Idag är jag ledig så jag ska åka in till stan och fixa lite ärenden tänkte jag. Ska försöka hitta något man kanske kan ha på sig i morgon då vi ska på 60 års kalas. Men men får väl se om man hittar något. Annars har jag inte så mycket planerat så får se vad som händer. Återkommer lite senare när jag har lite mer att skriva.



En bra dag!

Idag har vart en väldigt bra dag. Började med en jätte mysig förmiddag hos pärlan. Hon bjöd på en jätte god frukost som vi satte oss ute i solen och åt. Så det blev solning och massa prat innen det var dags för mig att göra mig iorning för jobbet. Så hon skulle cykla vidare till stranden så hon körde ner mig till jobbet. Haha hon är riktigt duktig på det här med att cykla med någon som sitter bakom.

Sen var det dags för jobb mellan 13.00-18.00. Och idag vet jag knappt vart tiden tog vägen, gick så himla fort idag. Kanske är för allt känns så mycket roligare och lättare när det är sånt här väder ute. Helt undetbart verkligen. Sen efter jobbet åkte jag och mamma och köpte en pizza vilket inte var fel. SÅ nu ska jag sätta mig lite ute och njuta av det sista av dagen.





Hittade min söta klänning som jag köpte i thailand som jag nästan hade glömt bort helt och hållet att jag hade. En söt svart klänning med mönster på och så en rosett i ryggen, sen fick det även bli mina cykelbyxor med spet på kanten.




Prat, skratt, frukost, sol och jobb

Godmorgon, godmorgon gullungar!

Ännu en dag med underbart väder ute. Man får verkligen passa på att njuta eftersom det inte håller i sig så länge. För redan i morgon tror jag det skulle bli dåligt igen. Men men sommaren kommer väl kanske snart i alla fall.
Nu ska jag snart åka in till pärlan Alexandra. Vi ska nämligen äta en god frukost och gå och lägga oss ute i solen innan det är dags för mig att börja jobba vid 13.00. Så idag blir det en bra dag, först en mysig frukost, sol, umgås med busan och sen jobb på det. Ha en bra dag och ut och njut!







Gårkvällens händelse

Glömde att berätta för er vad som hände igår här hemma igår. Så sjukt. När vi satt här hemma med hela familjen och kollade på tv så smet en av våra katter ut på ett av våra tak vilket hon brukar göra. Så det är ingen fara med det, jag brukar även ligga där och sola. Men hon smet vidare på ett annat tak och sen när hon hoppade in igen, gissa vad hon kom med i munnen då ?!
Så himla äckligt! Hon hade en fladdemus i munnen. Usch jag höll på att dö, för hon la den på golvet framför tv och började leka med den och slänga den om kring sig. I och för sig var den död så den led ju inte men hur äckligt var det inte då. Och ofta hon hittade en pladdermus!!!



Sunshine !

Idag har det vart helt underbart väder vilket jag har tagit vara på. Så idag har jag och gubben luggit ute i habo hela dagen och solat och haft det skönt. Älskar att kunna ligga på en trädgård där ingen ser än och man kan se ut precis hur som helst. Kommer verkligen bli skillnad när man bor i stan sen, men då lär jag ju ta mig ut hit till mamma och pappa för att sola nästa sommar.

Just nu försöker jag mig på det här med pilatesbollen, haha vissa övningar är allt svårare än vad man tror. Och särskillt det här med att hålla balansen. Men det kommer bli jätte bra när jag allt kommit in i det. Haha.
Ikväll blir det grillning med familjen. Jesper är iväg och tränar ikväll så vi får se om han kommer eller inte ikväll.



Just nu sitter jag ute i det härliga vädre...

img_0513 (MMS)

Just nu sitter jag ute i det härliga vädret och solar. Så himla skönt! Innan köpte även jag och älsklingen med oss glass hem vilket inte är fel en sån här dag. Återkommer senare godingar! Take care


Dagens aktiviteter

Hej babes!

Nu har vi äntligen landat och lugnat ner oss efter dagens aktivitet. Var en sväng i habo först och sen åkte vi hem hit till oss med alla saker eftersom vi har allt samlat på hög i mitt gamla rum. Hittade som sagt massa fina och visa tråkiga men nödvändiga saker nu till flytten. Så det var jätte bra, det var ju mest därför vi åkte.
Men hittade självklart lite småplock till mig själv med min inte överdrivet mycket.
Sen fyndade jag ett par skor med vilket aldrig är fel. Har kollat på dom på scorett massa gånger eftersom jag tyckte dom skulle bli sjukt snygga till ett par jeans och ett läckert linne. Och på deras Outlet så kostade dom bara 199 kr nu, så kunde ju inte låta bli. Så jag, älsklingen, Lucas och Max hade en jätte mysig dag men alla var helt sega när vi åkte hem.


Tänkte jag kunde visa er några av mina fynd idag men orkar ju inte fota allt så ni får nöja er med några bara. Var ju som sagt ganska mycket vi handlade, men allt till lägenheten har vi redan lagt in i mitt gamla rum så de orkar jag inte hämta.



Mina heels som jag fyndade ;)



En pilatesboll som jag tänkt köpa ett tag nu, så nu jäklar ska jag få bikini kroppen.
Och så köpte jag ett ansiktsvatten och rengöring med.



Ett jätte fint linne med tunt fint tyg och sen så är det virkat vid bysten. Jätte söt på verkligen. Kommer bli riktigt fin nu i sommar till ett par jeans shorts och converse!



Ett par riktigt bra träningsbyxor.



Haha ni ser ju själva, vi har massa saker i mitt gamla rum som vi har samlat på oss nu men det är ändå så inyte allt där. Jesper har ju en del hemma hos sig med och sen har vi ju våran soffa och soffbord på pappas jobb. Så jag tror vi börjar bli redo nu ;) Bara lite små saker kvar som tallrikar, glas, bestick och lampor och lite annat. Sen så.


Ullared

Hej pärlor! Just nu sitter jag i bilden påväg hem från Ullared. Jag och hjärtat mitt hittade massa bra saker till lägenheten så det var kanon. Vi var där strax efter att det öppnade vid åtta och då var det knappt något folk vilket var riktigt skönt. Men nu kände vi att vi var klara och det var då allt folk kom. Men nu är jag verkligen döds Trött eftersom febern fortfarande inte har lämnat min kropp. Så nu blir det att åka hem och bara ta de lugnt. Återkommer lite senare! Take care

Sjukling!

Hej babes!

Idag har jag inte gjort alls för mycket eftersom jag ligger i feber idag. Trodde jag frös så himla mycket igår efter som det var "dagen efter" men nehe det var en släng av feber jag hade fått igen. Så idag har jag bara tagit de lugnt och älsklingen har fått ta hand om mig lite.
 Vi kollade där emot igenom vad jag hade för saker här hemma inför flytten eftersom vi ska åka till Ullared i morgon. Det ska bli så himla kul.
Så nu åkte mannen min iväg och skulle träna så jag får krypa ner framför tv med någon mysig film. Hörs kanske senare godingar!



lyckad kväll

Idag mår man verkligen som man förtjänar men värt var det allt. Igår var det ju som sagt 20 års firande för underbara Alexandra. Så började kvällen hos henne där hon bjöd på super god mat och dricka. Så vi var där och hade det trevligt med massa prat, skratt och dans. Sen åkte vi vidare in till stan för en mycket bra utgång. Så hela kvällen var jätte trevlig verkligen. Så tror att lilla hönan blev nöjd med sin 20 års dag.

Men alltså jag dör, jag har så fruktansvärt ont i min rumpa (skinkan) eftersom det var någon som puttade mig igår så jag ramlade på den. Alltså det gjorde så himla ont och likaså idag det värker så fort jag bara rör på mig. Så idag var det lite gnälligt på jobbet över min lilla rumpa. Haha stackar Emmy som fick lysna på mitt gnällande. Men jag hoppas verkligen det går över snart för det är inte så skönt och halta runt som en gamal tant är inte så kul heller. Haha.

Bilderna är tagna från Alexandras blogg



Grattis gumman!

Idag fyller underbara Alexandra 20 år! Så ett STORT grattis till dig gumman och hoppas du får en riktigt bra födelsedag. Du är bra!

Nu ska jag snart bege mig till jobbet, idag är det ju lördag vilket som sagt innebär jobb. Sen efter jobbet ska jag skynda mig hem och fixa iorning mig inför kvällen. För ikväll ska i fira lilla hönan hela kvällen. Så börjar hemme hos henne med mat, dricka och säkert än massa skratt sen får vi se vart vi hamnar senare. Men ha en bra dag godingar så hörs vi senare!


Nu är vi påväg hem från Skövde, där vi var...

img_0499 (MMS)

Nu är vi påväg hem från Skövde, där vi var och kollade på stolarna. Och dom var jätte fina så dom fick allt följa med hem. Att få fyra stolar för  800 kr när dom köpt en stol för 900 så ska man inte klaga Dom ville bara bli av med dom tack vare att dom hade fått en liten nyfödd. Så nu är vi påväg hem mot Jönköping igen.


Barstolar

Vi har kollat lite på barstolar eftersom vi ska ha det i köket. Och så nu så hittade vi ett par jätte fina på blocket som skulle bli jätte bra. Så Jesper ringde på dom så nu i eftermiddag ska vi åka och kolla på dom. Tror det kommer bli dom faktist. Fyra stolar till ett bra pris och dom ser bra ut på bilden så varför inte.



Vad tycks ?!




If i could turn back time

godmorgon, godmorgon!

Igår efter jobbet åkte hela familjen hem till systelyster och Joel. Så vi var där och åt och hade det mysigt. Aldrig fel det. Sen åkte vi hem och jag och gubben somnade faktist ganska tidigt igår vilket var skönt. Och nu har han nämligen semester i 4 och en halv vecka vilket ska bli s skönt att få ha lite kavitetstid med honom. Så idag ska vi åka och fixa lite saker.

Alltså idag är det ett år sen det var vi. Det var VI som tog studenten. Vad hände med tiden, den har gått så himla fort. Jag önskar att det kunde vara våran tid igen. Studenten var bland det roligaste jag gjort i mitt liv och skulle gärna göra om det. Men idag är det alla 91:ors tid att göra det så jag får önska alla er grattis istället och se till att njuta av denna underbara dag, för den går lika fort över!



Hittade även en vit fin blus som jag har l...

img_0488 (MMS)

Hittade även en vit fin blus som jag har letat efter ett tag nu! Så det var ju bara ett måste .


Hittad en jätte fint klänning som får bli ...

img_0487 (MMS)

Hittad en jätte fint klänning som får bli min festblåsa på lördag tror jag :)


Sitter här på jobbet och har lite fika pau...

img_0485 (MMS)

Sitter här på jobbet och har lite fika paus. Men nu är det dags att återgå till jobbet sen om en halv timme är det utvecklingssamtalet. Nervös!


Time for work!

Godmorgon Babes!

Igår spenderade jag hela dagen med Alexandra godingen.Vi började med en mysig lunch på george.Sen var vi överallt och ingen stanns känns det som. Haha. Alltså Eko, a6, Ikea och solåscenter. Men det är sånt man kan passa på att göra när man är lediga och det är skitväder. Man blir ju så mycket gladare av att få kolla runt och hitta massa fina saker man vill ha. 
Sen åkte vi hem till henne och kollade på den efterlängtade Dear John, den var riktigt bra faktist. Den utspelade sig inte riktigt som jag hade tänkt mig och jag trodde jag skulle gråta mer, men som sagt den var mycket bra ändå.

Sen åkte jag direkt hem till habo eftersom älsklingen min kom hem igår kväll. Så hade myskväll hemma hos honom. Så kom hem för ungefär en timme sen, så nu ska jag snart åka iväg tll jobbet.
Är ganska nervös idag eftersom vi ska ha utvecklingssamtal på jobbet. Jag har ju aldrig haft det innan så lite pirrigt är det allt. Men det kommer nog bli bra. Men ha en bra dag godingar!



Onsdag!

Hej gosingar!

Började dagen med att göra lite styrkeövningar här hemma, tro de eller ej. Känner mig ganska duktig faktist. Så nu har jag just fixat iorning mig och ska bara fixa till håret det sista. Idag ska jag umgås hela dagen med pinglan Alexandra. Vi får se lite vad vi ska hitta på i detta tråkiga vädret, men något bra kommer vi nog på. så jag återkommer lite senare sen. Ha en bra dag godingar i detta tråkiga vädret.



Beställt min ring

Jag var bland annat och testade stoleken på min älskade Efva Attling ring som vi beställde idag. Ska nämligen få den av mina älskade mamma. Så om ca tre veckor får jag den. Åhh den kommer vara så himla fin. Men det är så typiskt för man vill ju ha den nu. Men men nu är det bara att vänta in den.  I love it !!



Regn, regn

Hej babes!

Vad är detta för tråkigt väder uta alltså. I och för sig så är det ju typ bara nu det har börjar regna men ändå. Får ju hoppas solen tittar fram snart i alla fall. Började ju dagen med att åka till frisören sen åkte jag hem en snabbis för att fixa till mig lite. Sen åkte jag in till stan för att fixa lite ärenden.  Sen kollade jag även på en maxiklänning som jag kollat på, jag ville ha den i marinblått men den fanns tyvärr inte i min stolek så jag tog en svart istället. Men det funkar ju alltid som sagt. Den kommer bli jätte fin till sommaren tror jag.

Tycker det är så himla fint med långklänningar men det är inte så ofta man anväder dom. Jag har ju en jag knappt använt men är så himla fin men denna är lite mer vardaglig så den kanske kommer lite mer till användning.



Frisören

Sitter här med min frukost och ska snart bege mig bort till frisören. Ska bli skönt att slinga bort utväxten och toppa till håret lite. Önskar man kunde sluta vara så feg och bara köra på samma sak jämt när man är hos frisören istället för att göra någon stor förändring. Hah men kommer nog hålla mig till det ljusa hållet och toppning ett tag till. Hörs senare sen godingar!




Natti natti

Nu har jag just skypat med min älsklings Julia. Åhh va kul det är att få prata med henne alltså. Så nu blev man ännu mer sugen på att åka till henne. Hon är nämligen ledig den 19-22 så ska försöka komma iväg till london och hälsa på henne då.
 Eftersom hon är ledig så kan man ju umgås mycket mer annars jobbar hon ju så långa dagar.
Så ska kolla till helgen med flyg och lite så och så man inte har något hinder för i såna fall åker jag annars.
Nehe nu ska jag krypa ner i sängen, känner mig helt seg så kommer nog somna ganska så snart. Natti natt godingar!




Bild: Julia en mysig dag när vi var i munkaskog och fikade.




mysväder

Hej gullungar!

Kom hem för en stund sen från morfar. Vi hade varit där hela dagen jag och systerlyster. Han bjöd oss på mat och vi bjöd han på rabarberpaj. Sen så spelade vi ju självklart kort, det är bara ett måste när man är hos honom. Haha.
Så nu har jag just städat mitt rum vilket känns jätte skönt för det var sån himla röra inna. Men nu kan man åtminstonde se golvet igen.

Innan vi åkte till morfar stannade vi till hos mamma på jobbet och sen sprang vi bort och köpte våra fina skålar. Dom ser ut som dom fina iittala skålarna fast typ dubbelt så stora och bara att det inte är iittala. Och jag bara älskar ju min iittala skål som jag fick av Jespers underbara familj så den här kommer  nog bli jätte bra med. Så jag och Caroline köpte varsin transparant och mamma en rosa. Jätte fina verkligen. Min ska jag allt ha massa jordgubbar i sen, kommer bli kanon.

Och vi behövde bara ge 199 kr när det igentligen är 299, men dom hade skrivit fel i tidningen så hade man sett de priset där så fick man det för 199 kr i stället. Bra va ?! Nu blir det att krypa ner i soffan och kolla på några SATC
avsnitt eftersom det är sånt mys väder.




Rabarberpaj

Idag känner man sig lite seg efter gårdagsen aktiviteter. Så idag blir det en lugn dag, nu sitter jag och min kära syster här hemma och ska baka en rabarberpaj och åka ut till morfar och fika lite. Det ska bli jätte mysigt jag har inte träffat morfar på så länge så det ska bli jätte kul. Så nu är det dags att skynda sig med pajen så vi kommer iväg. Skriver lite senare sen godingar.




Gårdagen

Godmorgon babes!

Igår var en jätte rolig och mysig dag med brudarna från jobbet. Vi spenderade hela dagen i soliga göteborg på liseberg. Vi började med att vi åkte vid nio tiden härfrån jönköping och stannade på vägen för att fika. SÅ vi hade lite picknick på ett mysigt ställe och fikade och spelade även ett spel som Emmy hade med sig. Väldigt roligt men ganska svårt, så jag och Marie kom tyvärr sist.

Haha sen åkte vi vidare till liseberg, det var lagom med folk, nästan lite för lite med. Så det var jätte skönt. Så vi tog oss igenom allt vi ville och skulle så när vi åkte hem kände vi alla oss nöjda.

 Och nästan alla vann på lyckohjulen men så det va ju kul med. Själv vann man två chipspåsar och ett långt rör med center choklad. Riktigt gott, men Becca lilla fick en chips påse av mig eftersom det inte riktigt gick vägen för henne.
Men dagen var kanon och det blev mycket skratt vilket vi gillar. Och det är alltid lika kul att träffas när det inte gäller jobb.






Liseberg!

Godmorgon älsklingar!

Har just fått i mig lite frukost och ska snart fixa till mig det sista innan det är dags att åka. För idag ska vi nämligen åka med jobbet till liseberg. Det ska bli jätte kul att åka med alla från jobbet och få umgås lite utanför jobbet med. Så det lär nog vara en mysig dag, vi ska vara borta hela dagen och nu på dit vägen ska vi stanna på ett mysigt ställe och fika i solen.

Så idag kommer ni att hitta mig i Balder kön. Hha balder är den roligaste av alla där så jag ska sitta där hela dagen. Sen hoppas jag allt att jag vinner på dom där förbaskade lyckohjulen.
Men ha en bra dag godingar för det ska jag ha :)


SMS-inlägg

img_0468 (MMS)


Lördag

Hallå godingar!

Ännu en dag med detta underbara vädret. Men idag blir det inget solande för min del eftersom jag snart ska åka iväg till jobbet. Är lite avis på er som får vara hemma och njuta i solen faktist men som sagt jobbet kallar.

Haha jag säger bara en sak, min dag är gjord tack vara mina Reese´s. Har nästan ätit upp halva posen redan. Haha ne kanske inte riktigt men nästa. Man kan ju inte sluta äta. Bästa godisen ever!

Igår blev det en myskväll hemma i habo tillsammans med älsklingen. Det var så himla skönt att ha honom hemma igår så han fick ta hand om mig lite eftsom jag fortfarande är så fruktansvärt förkyld. Nehe nu hinner jag inte sitta här mer. Ha en bra dag !






Som på Julafton

Kom just hem efter en mysig förmiddag med min donna. Vi var uppe på a6 och kollade lite och sen tog vi en lunch uppe på Soya. Vilket inte var fel, sen skulle Alexandra börja jobbet så jag körde upp henne dit så nu sitter jag här och ska hoppa i bikinin och ge mig ut i det härliga vädret.

Jag skickade ju med en liten önskelista nu när hon var i USA så gissa vad jag fick idag :) Massa kul, det gör hela min dag. Jag ville nämligen ha ett par Steve Madden skor, fast först ville jag ha dom i beige men dom fanns inte riktigt i den färgen så vi körde på svarta. Men det gör ju inget för svarta går ju alltid hem, så nu har jag mina nya små älsklingar till min skosamling!

 Och så fick jag även 5 söta trosor från Victoria Secret och även ett jätte fint läppglans som jag kommer använda mycket nu i sommar. Och det bästa av allt, Jag bara älskar Reese´s. För er som inte vet var det är så är det godis som dom har i USA som är choklad och i så är det jordnötssmör. Så galet goda är dom så fick en hel påse med sånna så nu sitter jag här och proppar i mig massa av som. Mummms. Tack hjärtat för du fixade hem allt detta fina till mig!





Sunshine!

Godmorgon sunshines!

Lika underbart väder idag som igår, fast idag är det lite blåsigare känns det som. Men idag är jag ledig och ska njuta av solen lite senare. Men nu ska jag snart hämta upp pärlan Alexandra så ska bli ha en mysig lunch ihop innan hon börjar sitt jobb.
Ska bli jätte kul att se henne eftersom jag inte träffat henne sen hon åkte till USA! Så vi har nog en del att prata om, som alltid. Haha.
Men jag återkommer senare sen godingar. Ut och njut tokisar som sitter inne i detta vädret.



Time for work!

Åhh var det tar emot när man måste pallra sig in och fixa till sig för att åka till jobbet när det är sånt här väder. Hade ju gärna luggit kvar i den härliga solen men det viktiga kallar. Men det är väl bara att vänja sig för jobbar ju hela sommaren och då lär det ju vara såna här härliga dagar man går miste om. Men som sagt jobba är ju faktist inte fel det heller ;) 

 Så nu har jag just fått i mig lite mat och ska snart bege mig in mot stan för ett jobb pass. Efter jobbet blir det att åka hem och inta solstolen de sita av kvälls solen om den fortfarande är frame då. Så hha en bra dag godingar och njut av solen lite av mig med.


Guld & Leopard

Godmorgon Sunshines!

Igår spenderade jag hela dagen med Rosanna gumman. Vi låg ute och solade och hade de skönt. Sen på kvällen åkte jag hem till habo och spenderade min kväll där hos älsklingen. Mycket mysig dag. Fick även min nya bikini igår. I Love It! Så galet skön och snygg, den kommer bli min favorit nu i sommar tror jag faktist.
Vem kan inte älska när det är guld och leopard ?!

Nu tänkte jag gå ut och lägga mig lite i solen medans jag hinner för senare är det dags för jobb. Så tur att man har lite ledigt på förmiddagen i alla fall så man får njuta lite. Bara älskar när det är sånt här väder, man blir så mycket piggare och gladare. Take Care!



Sommar ?!

Hallå godingar!

Vaknade upp till detta underbara vädret idag. Nu känns det verkligen som sommar igen. Så satte mig ute i solen i bikini och åt min frukost. Så himla skönt. Nu ska jag snart åka hem till Rosanna kvinnan så ska vi sitta och sola och bara ha det skönt i det härliga vädret, man får ju passa på. Nu ska jag allt få lite färg ;) Ha de bra pinglor så hörs vi senare!




Bild: Thailand februari 2010







Ny förälskelse

Jag har fått en ny förälskelse just nu och det är i en Efva Attling ring. Den är så enkel och fin och speciellt på. Några jag känner har en sån och den är så galet snygg på. Var inne och kollade på den idag och drömmde mig bort lite eftersom jag fick se priset på den. Den ligger på 1400 kr och just nu känner jag inte att jag kan slänga ut dom pengarna på en ring. Tyvärr. Men men får väl se till att vinna på lotto för då ska jag allt ha den ;)


Pink!

Hej babes!

Kom just hem efter en sväng på a6. Kollade runt lite på Ikea och inne på a6. Hittade inte mer än en ny kalender som var  behövligt. Så nu har jag äntligen en ny som sträcker sig till nästa sommar. Så nu har jag just skrivit i mina tider i sommar från jobbet och lite annat viktigt som händer i sommar.

Så man inte glömer något. Och så självklart fick det bli en rosa kalender, tyvärr fanns det ingen som liknade min som jag har nu, tycker verkligen om den men det fanns inte så det fick bli en lite större. Men det skadar inte det heller. Take care




London ?!

Godmorgon Godingar!

Hoppas ni har sovit gott, själv har man sovit som en stock vilket var skönt men vaknade upp med sån fruktansvärd smärta i halsen men det kanske går över fram mot dagen.
Åhh ni kan inte ana hur kul det var att få prata med Julia skruttan igår.

 Vi pratade i ca 40 min och det kändes nästan som om hon var hemma igen. Så nu kommer vi kunna höras mycket mer vilket känns skönt.
Vi pratade även om att vi ska komma ner till henne nu jag och älsklingen. Hennes Jacob ska nämligen med åka ner då så hon tyckte det var kanon så vi ska kolla lite närmare på det. I såna fall London her i come, haha.

Idag kommer även min Alexandra hem från USA! Äntligen, har kännt ganska tomt här hemma utan henne men idag kommer hon. Så får se om hon åker med till halmstad direkt eller om hon kommer hem så man kanske får träffa henne! Är så nyfiken på att få höra allt om resan. Jag är ju sån USA-nörd tyvärr så. Haha.
Nehe nu ska jag hoppa upp ur sängen och göra mig lite frukost. Ha en bra dag så hörs vi.