Roky Road!

Nu hela eftermiddagen har jag städat hela lägenheten och bakat lite julgodis. Så jag tänkte jag skulle visa er mina super goda rocky roads! Har ni aldrig ätit dom innan så är det ju bara ett måste nu i jul, jag tycker dom är super goda. Mina andra små praliner måste stå lite kallt nu så dom visar jag er i morgon istället.



Receptet är ifrån Leilas "a piece of cake"

12 kakor
600 g mörk kvalitetschoklad 70 %
2 påsar dumlekola
2 nävar mini marshmallows
3 dl salta jordnötter
1 dl skalade pistagenötter

Gör så här

1. Smält chokladen på låg värme i vattenbad (i en skål över kokande vatten).

2. Blanda samtliga ingredienser.

3. Fyll smeten i en plåt, cirka 3 cm tjock och låt stelna i kylskåp.

4. När kakan har stelnat, skär upp den i stänger.





julgodis!

Nu är jag äntligen färdig tränad för idag. Jag känner mig alltid lika duktig efter att jag vart och tränat och det är så himla skönt. Idag fick det bli crosstrainen och sedan armar. Jag kör både kondition och muskler när jag tränar.

Nu ska jag sätta igång med mitt julgodis och självklart kan jag slänga in recepten senare när jag är färdig. Haha först ska jag se om jag lyckas med detta, fast jag lyckas nog i alla fall med rocky roads för det går väl änns inte misslyckas med det. haha



Sportlife

Hej mina snyggingar!

Hoppas ni haft en bra dag änså länge, själv har man just jobbat klart för dagen vilket känns skönt. Så nu ska jag dra mig bort till sportlife för ett härligt träningspass innan jag går hem. Idag ska det bli skönt att få röra lite på sig faktiskt. Sen ska jag hem och baka lite julgodis. Vi hörs senare!



Kronan

Här om dagen fick jag en sån här jätte fin krona av min kära mammsi. Man kan ha ljus eller blommor i den eller om man vill ha något annat eller ha den precis som den är. Jag tycker den är jätte fin och ska nog kanske sätta i blommor i. Men just nu får den stå i min hall tillsammans med mina vita rosor. Vad tycks ?!


Work!

Godmorgon, godmorgon!
Inatt sov jag verkligen som en stock men ändå så är jag inte riktigt pigg än. Men men det var ju bara att dra sig upp nu eftersom jag snart ska iväg till jobbet. Så nu sitter jag här med min frukost och ska snart ta på mig massa kläder eftersom det är så kallt ute och traska ner till jobbet.
Ha en bra dag snyggingar!



Pensionärs jävlar

Alltså hur bra är inte pensionärs jävlar då ?! Allvarligt jag skrattar så galet mycket till det. Tänk va chockad man hade blivit om man skulle stötta på dom. Haha. Helt klart det roligaste programet på länge.

Nu tänkte jag snart hoppa ner i sängen etftersom jag är så himla trött. Idag har det verkligen kännt som om jag har haft grus i ögonen hela dagen så trött är jag efter att ståhej hela tiden.



Äntligen hemma

Idag var jag inte alls taggad på att träna men som tur har jag ju min Alexandra som peppar än, så det är väldigt bra att jag har henne. Så det blev i alla fall ett träningpass efter jobbet.
Sen tog vi en promenad hem i det kalla vädret.
Så nu har jag just lagat lite mat och tänt alla ljusen här hemma och ska krypa ner i soffan och kolla på mina favorit program.



Träning

Nu slutade jag just jobbet och ska snart gå bort till sportlife för att möta upp Alexandra hjärtat eftersom vi ska köra ett härligt träningspass tillsammans. Det ska bli riktigt skönt att köra igenom kroppen idag, och det kan behövas efter helgen nu. Jag återkommer när jag kommit hem igen sen.




Time for work!

Nu på förmiddagen har jag bara fixat massa här hemma. När man jobbar hela tiden nu för tiden så hinner man ju knappt med något här hemma känns det som. Men men sånt är väl livet. Så nu ska jag bara se till att fixa till mig det sista innan det är dag att bege sig iväg till jobbet.



Bild: Kroatien i sommras! Shit suget efter att åka utomland är så galet stort just nu! Känns som om jag skulle göra nästan vad som för att komma iväg till sol och värme nu. Någon mer som känner så ?!




Min adventsljusstake

Igår var det ju första advent och jag hade en jätte mysig sådan. Sen så var det även jobb igår eftersom det var julskyltning och det ör alltid lika mysigt att jobba då.

Jag tänkte visa er min lilla adventsljusbricka som jag har gjort här hemma med. Jag tycker själv den blev ganska söt och stilren, precis som jag vill ha det. Jag är inte så jätte mycket för rött så min jul kommer hålas i ganska så stilrent ljust och silvrigt. What do you think ?!



Im Back!

Hallå snyggingar!

Först vill jag bara säga att det är så himla kul att ni tycker om min blogg och att ni inte vill att jag ska lägga ner. Så tack så jätte mycket för era söta kommentarer, det blir så mycket roligare att skriva när man vet att det uppskattas.

Nehe nu känner jag att jag inte kan slita mig längre från bloggen, men det har vart ganska skönt att ha detta breaket eftersom jag inte haft så mycket tid över ändå. Men nu ska jag försöka ta tag i bloggandet igen.




blogg break!

Jag har verkligen ingen insperation eller lust att skriva nu för tiden så jag tänkte att jag ska göra ett litet break här ifrån och se om man får tillbaka suget igen, annars är ju tanken att kanske lägga ner detta. Men tror inte jag kommer kunna hålla mig borta allt för länge ändå.





Work!

Good morning!

Igår tillbringade jag min kväll med min underbara kvinna Rosanna. Hon möte upp mig efter mitt jobb så då  gick vi hem och bakade en super god hallon/blåbärs paj. Så vi kollade på paradise hotel och tryckte i oss paj och kexchoklad i mängder. Haha sen slutade vi även kvällen med att trycka i oss pizza med, såna tjockisar är vi. Haha!

Nu ska jag snart bege mig iväg till jobbet. Jag ska jobba uppe på a6 idag vilket ska bli kul eftersom jag inte jobbar där så mycket längre då jag är mest nere på stan. Men idag skulle Becca på jobbet nämligen iväg på Lagy gaga (Man är ju inte avundsjuk eller så) så då fick jag hoppa in. Så idag blir det jobb med gulliga Emmy så det kommer bli riktigt kul.



Kvinnan

Tjooohoo!

Nu har jag just slutat jobbet och ska snart träffa min kvinna för en fika. Jag har ju inte träffat henne på hur länge som helt och har ju massa att prata om nu de så ka bli kul. Så jag återkommer när jag kommit hem igen mina godingar.




Kvinnan och jag för några veckor sedan!


Frukosten avklarad

Nu har jag och min gullunge just ätit en sjukt god frukost tillsammans. Det finns inget godare än nybakade frallor på morgonen. Så vi har bara tjötat än massa, skrattat och skvallrat. Så nu sitter vi här och kollar på tv men nu ska jag snart fixa till det sista innan jag måste bege mig iväg till jobbet. Sen efter jobbet blir det nog att träffa Rosanna kvinnan.



Färska frallor

Godmorgon babes!

Idag ringde klockan vid halv nio tiden för det var tänkt att jag och bästa ALexandra skulle ut på en morgon promenad men vi båda känner oss lite hängiga och ont i halsen så vi hoppade det. Så istället så kommer hon snart hit till mig med färska frallor så ska vi äta en mysig frukost ihop. Har ju inte träffat henne sen i söndags så det var på tiden. hahaha.



Hjälp mig!

Nu har jag äntligen gjort lite mat och ska slå mig ner i soffan och bara ta de lugnt resten av kvällen. Idag ska de blir riktigt skönt att inte nehöva göra något. Ni får hjälpa mig lite för just nu har jag verkligen ideétorka, har verkligen inspeartion eller något till att skriva här på bloggen så vad tycker ni jag ska skriva om?! Får väl hoppas jag får tillbaka det snart!


Hej babes! Just nu sitter jag här på jobbe...

img_0834 (MMS)

Hej babes! Just nu sitter jag här på jobbet och har just fått i mig lite mat. Jag var alldeles för trött i dag på morgonen för att skriva något så kör ett mobilinlägg nu istället. Idag är de jobb hela dagen som gäller för min del. Så ha en bra dag snyggingar


Work!

Jag kom hem från jobbet för ett tagsen. Idag var det ju en heldag så har inte haft någon tid över till att sitta här. Så nu är jag helt slut och det kan bero lite på att man inte riktigt har återhämtat sig ännu och så börjar jag bli lite smått förkyld med. Surt att åka på något nu för har absolut inte tid med att vara sjuk.


Pix!


Kvällsfika!

Idag har man vart helt galet segt alltså. Först var jag ju nere och jobbade lite sen vid halv fem tiden kom jag hem så var det bara att fixa till sig snabbt innan det var dags att träffa Julia gummsan för en trevlig kvällsfika.
 Så vi har suttit och pratat och skratta som vanligt. Sen cyklade jag hem snabbt till Alexandra och hämtade hennes kamera så jag kunde få lite bilder från helgen. Och nu ska jag snart krypa ner eftersom det är jobb i morgon igen.



Tillbaka till verkligheten

Hallå snyggingar !

Idag var det ju som sagt sovmorgon som gällde men så ringde min kära pappa vid 10 sen var det ju inte så lätt att somna om igen, men det blev ju sovmorgon ändå.
Så nu ska jag ner och jobba lite hos mamma eftersom hon var tvungen att åka iväg en snabbis och fixa lite. Så min " inte göra ett smack dag" försvann väldigt fort. Så nu ska jag iväg och sälja lite kläder då.




Galet bra helg!

Hej babes!

Alltså just nu sitter jag här i soffan helt utslagen efter helgens festligheter. Jag och Alexandra gumman har ju som sagt spenderat våran helg på en partbåt som gick mellan stockholm-Riga. Det kan vart bland det roligaste jag vart med om, massa skratt, dans, härliga männsikor och massa party vad mer kan man säga.
Så idag känner man sig kanske inte som den piggaste och fräschaste människan men de är det helt klart värt det.
(Bilder kommer så fort jag fått dom av Alexandra.)


Nu åkte just min underbara Julia här ifårn. Hon var nämligen så gullig och kom och höll mig sällskap nu ikväll. Vi har lagat mat, skvallrat en massa och bara tagit de lugnt. Så söt är hon som kommer och tar hand om mig när man är sliten och inte orkar göra något. Det säger ju allt om denna kvinnan om hon till och med spenderar sin söndagskväll med en mindre pigg Johanna.



Riga

Haha snart är vi hemma i stockholm igen efter vårat äventyr. Vi har nämligen vart i RIGA och vänt, alltså åkt båt mesta dels av tiden men galet kul har vi i alla fall haft. Så nu kommer vi snart gå i land i storstaden och sedan ta oss till centralen för att sätta oss på en buss hem mot kära Jönköping igen. Jag kommer slänga in ett inlägg lite senare när vi sitter på bussen hem så får ni höra lite om hur våran helg har vart.




Bild: google!


Vart tror ni vi är ?!

Hej babes!

Just nu har förhoppningsvis jag och Alexandra det galet kul. Eftersom detta är ett tidinstället inlägg så är det lite svårt att säga hur vi har de men som sagt förhoppningsvis riktigt bra. Vi kommer hem igen i morgon på förmiddagen igen och sedan ska vi bara ta oss hem till jönköping med. Vi hörs snyggingar!
Vart tror ni vi är någonstans ?!



Sofie !!

Nu har jag äntligen träffat världens bästa och efterlängtade sofie här i Stockholm en snabbis! De va så kul att se henne eftersom jag inte träffat henne sen i februari. Men nu så är det dags att dra vidare för min och Alexandras del. Fortsätt kolla in godingar ;)

På äventyr

Godmorgon snyggingar!

Idag var det ingen sovmorgon för min del. Min klocka ringde vid 06.00 och då var det bara att hoppa upp och göra sig i ordning. Så nu har jag just fixat klart allt med packningen och lägenheten och snart kommer Alexandra gumman och hämtar upp mig så ska vi bege oss ner mot resecentrum. Som sagt nu börjar vårat lilla äventyr.
Jag kommer lägga in något/några tidinställda inlägg under helgen så håll utkik.




Bild: Jag och min gullunge i thailand, Januari 2010



Packat och klart

Hej babes!

Det funkade visst med mitt tidinställda inlägg tidigare. Så jag kan uppdatera lite i förväg om man vet att man inte kommer hinna blogga en dag.

Nu har jag äntligen packat klart min väska, jag och Alexandra gumman ska ju iväg på äventyr hela helgen nu så det har vart massa att stå i och fixa innan vi åker i morgon. Haha vart vi ska tänker jag inte avslöja just nu i alla fall men galet kul kommer vi nog i alla fall ha.
Nu ska jag kolla ett avsnitt av paradise hotel innan det är dags att krypa ner eftersom det blir en tidig morgon i mon.




Workout!

Jag tänkte testa och se om det funkar med ett tidinställt inlägg som Alexandra gumman lärde mig.

SÅ just nu har jag slutat jobbet för idag och ska nu till sportlife och köra ett härligt träningspass där innan det är dags att cykla hem och börja packa för helgen.
Idag får det bli crosstrainer och löpbandet och så lite styrka på det. Och efter tror jag det får bli solariumet som en belöning. Hahha



Work, work!

Hallå snyggingar!

Idag var det sovmorgon som gällde men så ringde en viss liten hönan och väckte mig. Haha.
Men vid halv tio kom jag upp i alla fall. Så nu är jag iordning fixad och klar för att snart bege mig ner mot stan, jag ska försöka skynda mig ner innan jag börjar jobbet och fixa lite ärenden.



Me like!

När jag gick hem från gymmet så fick jag syn på att dom hade fått in den klänningen som jag så gärna vill ha och även en super snygg jumpsuit som skulle vara så galet snygg till ett par high heels. Så i morgon innan det är dags för jobb så ska jag springa in på H&M och testa denna godingar och se om det är något att ha.



Vill gå bal igen!

Jag fick en förfrågan om min balklänning av en jätte söt tjej. Hon undrade vart jag hade köpt den och lite så men jag har ju tyvärr gjort den själv. Men så jag lovade henne att ta lite bilder och så på den som jag ska skicka till henne sen. Men så kunde jag inte låta bli att hoppa i din idag och jag säger bara en sak! JAG VILL GÅ BAL IGEN! Jag hade två jätte fantastiska baler och önskar man kunde vrida tillbaka tiden igen.






Jag och Jesper gubben på Bäckadals bal!



Jag och Johan på Sandas bal!


Bodystep

Nu kom jag just hem efter ett härligt pass. Jag och min gullunge var på ett bodystep pass i en timme sen körde vi 20 min på crosstrainen vilket var galet jobbigt idag. Men nu är jag färdig tränad och klar så nu ska jag snart laga lite mat sen blir det bara att ta de lugnt hela kvällen.



Träningspass!

Nehe nu sticker jag ner till gymmet och möter upp min Alexandra. Vi ska nämligen gå på ett pass nu sen efter köra lite styrka. Haha sportlife är min nya vän nu förtiden, men vi får väl se hur länge detta håller i sig. Men än så länge tycker jag det är riktigt kul faktiskt att gå dit.



Pizzabullar

Nu har jag just tagit ut den sista plåten ur ugnen med massa goda pizzabullar på! Haha fick sånt sug här om dagen på just pizzabullar så det fick det allt bli idag. Dom blev riktigt goda faktiskt måste jag allt säga. haha.
Nu ska jag snart bara ta mig lite och äta och sätta mig ner lite framför tv innan det är dags att ge sig ner till sportlife och köra ett träningspass där.



Dagens!


Behövlig sovmorgon!

Godmorgon sunshines!

Idag hoppade jag över att sätta väckarklockan så jag fick sova så länge som jag behövde. Så vid 10 tiden vaknade jag och det var riktigt skönt och behövligt att få sova ut lite. Som ni märker så har jag knappt något inplanerat denna  veckan utan tar dagen som den kommer, vilket jag kan behöva en sån här vecka annars är det ju fullrulle varje dag i vanliga fall. Nu ska jag snart gå ner till affären för att köpa lite mjölk och smör för sen ska jag baka pizza bullar!



Pepparkakor och mjölk!

Nu har jag tänt alla ljusen här hemma och bäddat ner mig under min mysiga filt. Jag har gått runt och kännt sån julkänsla hela dagen så jag blev så himla sugen på pepparkakor och mjölk. Så nu ska jag doppa mina små pepparkakor i mjölken och bara mysa framför tv. Är det någon mer än jag som tycker det är så galet gott att doppa pepparkakorna i mjölken så dom blir lite "mjuka" ?! yummie!




Bläää väder!

Alltså shit vad är detta för väder ?! Jag hatar när det är så här och jag hoppas verkligen det försvinner innan helgen! Eller vad tycker ni om detta rusk ?!

Idag var jag ju och tränade i bankeryd vilket var skönt eftersom det kanappt var något folk där. Så jag och min kära syster körde på ordentligt. Sen åkte jag hem till mammsi och pappsi (fast dom var ju på jobbet) och gick ut med hundarna och kollade igenom lite saker som jag ville ha med mig hem till lägenheten. Så nu kom jag nyss hem och ska bara lägga mig i soffan och njuta i värmen.



Snö

Godmorgon babes!

Fy vilket tråkigt väder det är ute idag! Jag hade ju hoppats på att slippa snön några veckor till ,men nej nu är den här! Så nu ska jag bara äta upp min frukost sen kommer mammsi och hämtar upp mig så ska jag bara släppa av henne på hennes jobb sen låna hennes bil och åka ut till pappasi i bankeryd och hälsa på sen köra ett svettigt pass på det nya sportlife gymmet som dom har öppnat där. Så vi hörs senare sen



Träning & Scones!

Vi hoppade afropowerdance idag och körde istället ett svettigt pass på gymmet. Efter det så cyklade vi hem till mig, för nu ikväll har vi gjort super goda scones och kollat på svenska hollywood fruar och bara tagit de lugnt. Det har vart jätte mysigt och särskillt skönt att slippa vara själv så här på kvällen. Nu gick just min lilla skruttis så nu tänkte jag kolla klart på kvinnors hemliga liv innan det är dags att krypa ner.




Afropowerdance!

Nu har jag äntligen fått på mig träningskläderna och så kommer snart min Alexandra så ska vi cykla ner till sportlife för att träna lite. Först ska vi köra lite crosstrainer sen efter det så blir det Afropowerdance! Vi skulle ju ha gått på bodypump men så hade dom bara de i en halvtimme idag så då sa vi att vi skulle testa detta istället. Får väl se om dett är något för oss, haha.




What ring do you think ?!

Jag kan inte bestämma mig vilket av dessa fäger som jag ska betälla hem ?! Jag tycker båda är jätte fina men känns lite onödigt att köpa båda. Så vilken färg tycker ni att jag ska ta ?! Red or green ?!




Ledig

Nu på förmiddagen har jag bara tvättat och plockat här hemma. Sen har jag inte orkat mig på något annat så jag sitter fortfarande här i myskläder och kollar på tv. Idag är jag som sagt ledig och tänker allt njuta av detta. Skulle ha träffat min Julia ikväll men blev ändrade planer så nu ska jag och Alexandra gumman iväg och köra ett bodypump pass ikväll istället. Sen ska jag hänga med henne resten av kvällen!



Laundry

Godmorgon babes!
Klockan ringde vid 06.45 och då var det bara att dra sig upp ur den varma och sköna sängen för att gå ner och lägga i dom två första maskinerna med tvätt. Så nu ska jag snart gå ner och hänga upp dom  och lägga i två nya. Så nu ligger jag ner bäddad i soffan och tänker ligga här tills min tvätt är klar för dagen.





Söndag

Hej mina godingar!

Förlåt för det dåliga bloggandet nu förtiden, men har verkligen haft fullt upp. Som vanligt så jobbar jag ju helgerna och sedan hittar man på saker så då finns det inte så mycket tid över. Men denna helgen har öndå så vart ganska lugn, har ju kört en vit helg denna helgen nu vilket var behövligt för min lilla kropp.

Nu kom jag hem för en stund sen från jobbet och ska bara njuta av det sista av vad söndagen har att erbjuda. Sen blir det sängen ganska tidigt för i morgon har jag tvättid på morgonen vid 7.00.





Work!

Good morning babes!

Igår var det fullfart hela dagen så de fanns ingen tid över. Först var det ju jobb och den tiden bara sprang iväg, sen åkte vi och storhandlade vilket var väldigt behövligt. Efter vi hade fått in all mat så var det bara att gå bort till gullungarna ALexandra och Robin där vi hade de jätte trevligt. Vi åt mat, gotte, kollade på film, pratade och skrattade än massa. Alltid lika mysigt med´dom.

Nu sitter jag här med min frukost i högsta hugg och ska snart fixa till mig det sista innan det är dags att bege sig ner till jobbet. Så idag blir det att sälja inredning istället. Efter jobbet tror jag det får bli att gå till sportlife och träna lite.



Workie, workie!

Igår var jag duktig och gick till sportlife direkt efter jobbet. Så det blev ett tufft träningspass där och efteråt så fick det bli att krypa ner i ett solarium. Sen på kvällen blev det bara att ta de lugnt.

Nu ska jag snart iväg till jobbet. Idag blir det att sälja smycken vilket ska bli så kul. Längtar verkligen tills varje gång man ska iväg och jobba där, eftersom jag trivs så himla bra. Sen efter jobbet blir det att skynda sig hem och sedan åka iväg och stor handla. Sen ikväll blir det mys med bästa paret Alexandra och Robin. Men jag återkommer senare babes!






Min dag

Igår sov ju min underbara Alexandra över hos mig. Det var jätte mysigt, vi kollade på tv, skrattade och pratade. Haha men hon är galet bra på att skrämma upp än när man ska sova så hon får nog aldrig mer sova här. Haha!
Nu har jag just fått i mig lite mat och ska snart bege mig iväg till jobbet. Sen efter jobbet så blir de nog att gå till sportlife och köra ett svettigt träningspass.



I mitt paket...

Låg min efterlängtade ring! Vad tycker ni om den ?! Jag bara älskar den!



Nattgäst!

Nu kom jag precis hem efter att har vart ute och ätit med min kära familj. Vid åtta tiden kom do och hämtade upp mig så åkte vi och åt på Jungle thai tillsammans med Marie och Tommy med. Det var super trevligt och nu är jag verkligen proppmätt. Men snart kommer min Alexandra hit för hon ska nämligen sova här. Så vi ska ha en liten sleppover!



Cupcakes!

Hej babes!

Just nu sitter jag hemma hos Alexandra stumpsi och vi har juste bakat dom finnaste Cupcakes. Vi själva är helt impade av att dom blev så bra. Fluffiga och så med massa fint strössel och hjärtan. Men vi fick ju gå halva jorden runt innan vi kunde börja med dom. What do you think ?!











Idag när jag kollade i våran brevlåda så l...

img_0866 (MMS)

Idag när jag kollade i våran brevlåda så låg mitt efterlängtade lilla paket där och väntade på mig. Så ni ska få senare vad det är dom gömmer sig i paketet så håll utkik.


Time to go to my darling

Började ju dagen med powerwalk runt munksjön med söta Linn. Det var riktigt skönt att få röra på sig och komma igång med dagen. Däremot så började de regna innan vi hann hem vilket inte var lika skönt. Haha.
Nu har jag fått i orning här hemma och ska traska bort till min Alexandra. Jag ska tillbringa min dag med den underbara donnan. Sen ikväll blir det att gå ut och äta med familjen.




My darling and me!




Täcket över huvudet!

Godmorgon!

Idag var det väldigt segt att ta sig upp, helst ville man bara dra täcket över huvudet och ligga kvar i sängen hela dagen, men nej det går inte. Nu har jag just fått på mig mina träningskläder och ska snart ge mig ut på en powerwalk tillsammans med en jätte härlig tjej som heter Linn. Vi får väl se om vi blåser bort i detta ruskväder som är.





Nattinatt babes!

Jag tillbringade ju som sagt min kväll med underbara Julia. Vi kollade på tv, pratade, skrattade, fikade och bara hade de trevligt. Så mysigt att få umgås med henne den lilla tid man får. haha.
Efter att hon hade åkt så kröp jag ner i soffan igen och kollade lite på tvn och nu ska jag snart krypa ner i sängen för att få lite sömn.



Haha Julia hade med sig sin kamera så jag fick lite bilder av henne och så hittade vi denna bilden. HAHA alltså vad händer igentligen?! Man kan ju undra vad vi håller på med allihopa ;)




Tisdagsmys!

Snart kommer min Julia älskling hit. Vi ska bara ha en myskväll och kolla på film. Vi hade tänkt ge oss ut på en härlig promenad men eftersom det regnar ute så sa vi att vi hoppade de så vi ska bara bädda ner oss i soffan med tända ljus, en filt och en mysig film. Så min kväll kommer jag tillbringa med henne och sen inte göra något annat. Mycket bra kväll tycker jag allt.








Tråkigt väder!

Usch idag har det inte vart något roligt väder ute alltså. Jag har känt mig trött och hängig hela dagen tack vare detta. Och klockan är bara 20 i fem och det är redan mörkt ute. Så himla tråkigt. För att piggas upp lite så satte jag mig och kollade igenom lite bilder från mina resor som jag har gjort det senare.
 Haha och det gjorde ju att man bara längtade ännu mer till sommaren då man kan bli brun och fräsch igen. Men jag blev allt gladare av att kolla på dom och minnas tillbaka hur mycket jag bara älskar att vara ute och resa till soliga och fina platser.




Bilder från Kroatien i sommras!
Jag vill bli blond och brun med fräknar igen ;)



Bra jobbat Johanna

Idag blev det ett riktigt bra pass på sportlife tyckte jag då själv. haha. Och att cykla hem i motvind gav ju lite extra träning, vet helt död när jag kom hem. Så nu ska jag hoppa in i duschen innan det är dags att laga lite mat och börja städa lite här hemma.





Träning

Godmorgon mina praliner! Haha

Idag hoppade jag att ställa klockan på morgonen för jag tänkte att jag får vakna när det är dags. Och det var så skönt så vid halv 10 var jag uppe. Nu har jag just fått i mig lite fil och ska snart cykla ner till Sportlife och köra ett svettigt pass där. Återkommer när jag kommit hem igen.



Take me back!

Nehe mina godingar nu tänkte jag hoppa ner i sängen och försöka få lite sömn. Är inte så jätte trött men känner ändå så att jag måste försöka att komma i säng nu. Så vi får höras i morgon. Natti natt!




Tänka att sitta i värmen och bara njuta och kolla när solen är på väg ner. Jag längtar verkligen tillbaka till Thailand så galet mycket. En månad i paradiset är verkligen något jag skulle vilja uppleva igen. Take me back!



Tatto

Jag fick en fråga om jag ville ha en tatuering eller om jag redan har en. Och för er som inte visste de så har jag redan en tatuering på ryggen. Jag har haft den sen jag gick i nian kanske. Men jag är även jätte sugen på att göra en på foten vilket jag kommer att göra. Men jag har bara inte hittat vad jag vill att det ska stå på foten ännu, så fort jag har hittat det så ska jag göra den.







Det ska inte stå Johanna på foten utan någon annan fin text med skrivstil, så jag ska fortsätta att leta.



Svenska Hollywood Fruar

Nu sitter jag här framför tv och kollar på min älsklings program, Svenska Hollywood fruar! Är så glad att det har börjat igen. Vi var ju på bodycombat innan och det var ganska kul. Kanske trodde det skulle vara lite roligare än vad det var men skullle nog kunna tänka mig att gå på de någon mer gång.
Efter träningen unade jag mig att sola i 20 min, vilket var så skönt eftersom jag inte gjort det på så länge, vilket var väldigt behövligt med.



Bodycombat

Nu kom jag hem för en liten stund sen efter våran powerwalk. Det var riktigt skönt att komma ut men Alexandra gumman bara skrämde upp mig hela tiden eftersom det var mörkt ute. Och jag är så galet mörkrädd. Haha!

Nu sitter jag har med min kära syster och snart kommer Alexandra igen så ska vi snart ner till sportlife för att köra ett tufft bodycombat pass. Jag har aldrig testat det innan men jag har hört att det ska vara riktigt kul.





Powerwalk!

Nu är Alexandra hjärtat påväg hit, vi ska ju nämligen ut och gå en härlig powerwalk. Jag har ju inte vart ute på hela dagten så de ska bli jätte skönt att få röra på sig och få lite friskluft. Så jag återkommer sen när jag har kommit hem och innan jag ska iväg igen.




Min höna och Jag!


Segis!

Haha nehe nu har jag luggit i soffan hela förmiddagen och bara tryckt i mig massa godis och inte gjort något. Så nu ska jag allt försöka bli lite männsika igen och göra mig i orndning och laga lite mat. Sen kommer Alexandra hjärtat hit så ska vi ut och gå en härlig promenad runt munksjön. Och senare ikväll blir det träning med henne och syrran!







Utvilad

Inatt sov jag verkligen som en stock så nu är jag utvilad och redo för en ny vecka. Idag har jag inte så jätte mycket planerat utan tänkta ta dagen som den kommer och bara göra det som jag känner för. Så nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på den sista filmen som vi hyrde igår. Sen kanske ta ta i att städa lite och laga lite mat.