Work!

Godmorgon, godmorgon.

Igår spenderade jag som sagt min kväll hemma hos min kära syster och Joel. Det bjöds på tacopaj och massa prat. Det var jätte mysigt verkligen. Sen åkte jag bara hem och la mig ganska tidigt eftersom jag var helt död.

Så idag kände mig ganska seg även fast jag fått min sömn men jag kommer nog snart igång när jag ska gå ner till jobbet och få lite friskluft. Idag fick jag hoppa in och jobba eftersom vi ska ha inventering idag, i mon och på onsdag. Så nu måste jag skynda mig och fixa till mig innan jag måste iväg. Ha en bra dag godingar


Desperate Housewives maraton.

Japp idag är det maraton som gäller med desperate housewives. Det min skatt sa till mig innan han åkte och jag var så ledsen så sa han att han tyckte jag skulle åka hem och köpa mig desperate houswives boxarna. Haha han är så söt, men det var i alla fall det fösta jag gjorde. Så nu har jag de tre första sesongerna men ska även köpa de andra två med. Men kan ju som sagt börja med dessa först. Så nu ligger jag ner bäddad i soffan med min mysiga filt och bara har det skönt.

Lite senare sen ska jag åka och umgås med min kära syster. Och innan det måste jag även hinna städa lite här hemma, känns som om man aldrig är hemma och hinner det så får passa på nu eftersom denna veckan blir det nog ganska mycket jobb.



i gårkväll

Igår var det utgång som stod på schemat. Började med lite förfest hemma hos godingarna Alexandra och Robin. Mycket trevligt, sedan tog vi en taxi in till stan och som vanligt hamnade man på centrum. Men jag har inte vart där på så länge så det var faktist väldigt kul ändå. Sen slutade kvällen med att Sanna, jag Alexandra och Elin gick till evergreen och delade på en pizza. Sån himla bra av slutning på kvällen med lite mat. Hah. Så kvällen var väldigt bra med massa skratt, vin , trevligt sällskap och dans.

Tog lite bilder från Alexandra gummans blogg som jag tänkte jag skulle dela med mig av.



Avslutade med ett par trötta fötter framåt natten.



Lönehelg

Hallå babes!

Idag var det riktigt kul att jobba eftersom det var lönehelg vilket innebär massa folk på a6. Så idag fanns det sjukt mycket att göra vilket gör det så mycket roligare. Men tyvärr var det min sita lördag på a6 eftersom nu ska jag bara jobba varje lördag på stan i stället för varanan på a6 och den andra på stan. Så nu blir det bara varanan söndag som jag kommer vara på a6 tyvärr. Men men stan går ju lika bra de.

Nu har jag just fixat till mig lite eftersom ikväll blir det utgång. Ska snart bege mig till Alexandra stumpan där det blir lite förfest med lite folk och senare så får vi se vart vi ska ta vägen. Men idag blir det bara enkel klädsel eftersom jag är lite sisådär taggad just nu men det ändras väl snart.



Slängde in en snabb bild innan jag måste gå. dålig kvalite tack vare photobooth.


Min filt

Jag har fått lite frågor om vart jag har köpt min underbara filt. Så jag tänkte jag kunde dela med mig av det.
Jag hade nämligen kollat in den ett bra tag på bergmans möbler, men så nu för ett tag sen när jag var inne på hemtex så hade dom fått en en likadan där. Så jag köpte min på Hemtex för 349 kr.
 Och den finns i färgerna, vit, grå, brun och kanske svart tror jag med. Så skynda er och köp en för jag bara älskar min filt.



Blogg lust ?!

Har verkligen inte haft någon lust att blogga efter att min ena halva åkte iväg. Har inte kännt att jag har haft något att skriva heller tyvärr. Men idag fick jag tillbaka lusten lite faktist. Så tänkte jag skulle börja med att tacka er för era söta komentarer som jag har fått, dom har värmt.

Igår fick jag hoppa in och jobba eftersom vi har massa att inventera sen direkt efter jobbet så gick jah och Ida stumpan på bio (Bröderna Karlsson). Den var riktigt rolig tyckte jag. Sen så gick vi vidare och satte oss på Karlssons för att ta något glas med vin. Så det var mycket trevligt igår.
Nu ska jag snart iväg till jobbet och göra lite nytta så får höras senare babes!



Saknar dig så otroligt mycket min skatt!




Mitt hjärta!


Min filt och jag

Kom hem för en stund sen efter att har vart på a6 en sväng. Jesper hjärtat fixade det sista inför i morgon. Så nu håller han på att packa det sista eftersom vi snart ska åka ut till habo och äta lite och ha en mysig kväll med hans familj.
Idag fick jag även min efterlängtade, underbara, fina och mysiga filt som jag har kollat på ett tag nu.
 Den är så galet mjuk och skön, jag kommer nog bo i den nu i höst när man ligger och kollar på film och bara har det skönt. Sen köpte jag även en ljuslykta som jag också kollat på ett redigt bra tag. Så lite fick allt förlja med hem allt.

Nu ska jag gå och packa lite saker som jag behöver eftersom vi ska sova i habo inatt. För tidigt i morgonbitti så ska jag köra upp min skatt. Kommer vara sjukt jobbigt men jag får tänka positivt att han snart är hemma hos mig igen!



Tisdag

Kom hem för ett tag sen från frisören. Så nu är min hemska utväxt borta igen, vilket känns jätte skönt. Nu ska jag och plutten skynda oss iväg för att fixa lite ärenden och lite saker som han måste fixa innan han åker i morgon. Så jag återkommer lite senare sen godingar


Frisören

Igår var det fullrulle hela dagen så han tyvärr inte sitta här. Började ju med att vi åkte och åt lunch med pappsi i bankeryd. Sen åkte vi hem på eftermiddagen och då så kom Rosanna gumman hem hit och hälsade på. Så himla kul eftersom jag inte sett henne på jätte länge.
Sen efter det så fixade jag till lite mat eftersom mammsi och systerlyster skulle komma på besök. Det var jätte mysigt att ha dom här. Sen efter ett tag så kom lilla Robin hit och hälsade på och senare ringde Alexandra hjärtat och sa att hennes Robin var iväg och kollade fotboll så då kom även hon. Haha ganska mycket ja men så kul, älskar verkligen att ha människor man gillar runt om kring sig. Så det var en toppen dag verkligen!

Nu ska jag snart åka iväg till bankeryd för att äntligen fixa till mitt hår. Det är verkligen behövligt nu eftersom min utväxt inte går att missa just nu. Haha. Nehe måste skynda mig nu så får skriva mer senare.

Igår fick jag massa fina rosor och en stor vas/kruka av min kära mamma och pappa. Massa fina rosa rosor som fick pryda mitt vardagsrum. Tack så mycket mamma och pappa!
Sen köpte även älsklingen en liten vas med ros i som jag såg när han skulle köpa blommor till en vän så då fick även jag en. Haha gullungen min!


Sunshine!

Hallå mina godingar!

Idag fick det bli en riktigt behövlig sovmorgon för både mig och plutten. Jag har vart uppe tidigt nu alla dagar det senaste så kände att det var dags att få sova lite. Och min lilla plutt har gått och blivit lite sjuk med så han är lite gnällig ;)

Nu ska vi snart åka ut till bankeryd för att äta lunch med min kära pappsi så Jesper och pappa kan säga hejdå till varandra eftersom dom inte hinner träffas mer nu innan Jesper hjärtat åker på onsdag morgon. Usch nu börjar det verkligen närma sig. Sen ikväll ska mammi och syrran komma förbi så dom med får säga hejdå och i morgon blir det hans familj. Så det blir fullrulle nu innan han åker.

Idag fick det bli min svarta maxiklänning med guld detaljer och så min leopardscarf. Enkelt men snyggt nu en solig dag.



Cykla

Hallå babes!

Igår efter jobbet så gick jag och älsklingen och åt lite god mat med Anne, Jonas och Max. Vi gick till La dolce vita, dom hade faktist väldigt god mat. Sen fixade jag och plutten lite ärenden innan vi åkte hem. Sen på kvällen fick vi ett ryck när vi skulle åka och hälsa på hans farmor i bankeryd, så vi tog och cyklade till och från bankeryd igår kväll. Det var faktist riktigt skönt, lite jobbigt kanske men ändå så inte så som jag trodde.

Sen på vägen hem så stannade vi och hyrde lite filmer så restan av kvällen bestod av massa mys framför tv här hemma. Man får ju passa på nu innan han åker.
Nu ska jag snart cykla upp till a6 för en dag på jobbet. Så jag återkommer lite senare sen godingar 


Helg igen

Goodmorning!

Igår tog jag, Jesper, Alexandra och Max en liten tripp till göteborg för att gå på liseberg. Vi åkte så att vi var där när dom öppnade vid ett tiden. Det var verkligen super mysigt. Vi hade tur med vädret framtills kvällen då det började regna lite, men då köpte jag och Alexandra oss varsin fin regnponcho. Så det gick lika bra det. Så vi åkte hem igår vid 9/10 tiden kanske.

Nu är det redan lördag igen och jag ska snart bege mig till jobbet. Idag jobbar jag på stan vilket innebär att det inte är så långt pass. Sen efter det får vi se vad man hittar på. Har inget planerat än i alla fall.





Nästan två månader

Som många av er vet så jobbar ju min Jesper uppe i Karlsborg, där jobbar han innom försvarsmakten. Alltså som millitär om man säger så. Och för ungefär 3-4 veckor sedan så ringde Jesper hem till mig och berättade att han ska åka iväg till afganistan. Så nu på onsdag morgon lämnar mitt hjärta mig för att åka ivög i 7 veckor. Jag kommer längta ihjäl mig efter honom.

Jag vet då tänker ni , men sju veckor är ju inte så länge... Nej det är det kanske inte men att gå runt i sju veckor och oroa sig över om det har hänt något, om han har blivit sjuten, bombad eller skaddad på något sätt, då tror jag inte tiden kommer gå så fort. Jag är stolt över honom även fast jag önskar att han absolut inte skulle åka men tyvärr är det så.
Så ni kommer nog få höra en hel del om hur mycket jag saknar honom och hur ledsen jag kommer vara men de får ni nog tyvärr stå ut med.




Min plutt längst till höger!




Tvätta

Efter jobbet idag cyklade jag och sa hej till min lilla mammsi. Kändes som jag inte hade sett henne på ett tag nu. Sen skyndade jag mig hem eftersom vi hade bokat en tvätt tid. Så idag tvättade vi för fösta gången, och det gjorde vi bra. Så medans vi hade slängt i våran andra maskin så passade jag och Ida på att ta en härlig promenad. Alltid lika skönt att få friks luft efter man har vart inne och jobbat en hel dag. Så det var mycket trevlig. Tack gummsan!

Så nu ska jag bara byta om lite här sen ska jag och älsklingen gå och handla lite mat och sedan laga något gott att äta lite senare. Sen tänkte jag att jag skulle köra mitt tråkiga inlägg om vart han ska ta vägen. Så håll utkik om ni är nyfikna.



Söta Ida och jag


Torsdag

Började även denna dagen med en rejäl och god frukost. Jag ska snart bege mig ner till jobbet. Men idag blir det inte så lång dag vilket är ganska bra för sen måste jag skynda mig hem eftersom vi har tvätt tid.
Jag är ledsen om det bara är massa jobb jag skriver om just nu men det lugnar snart ner sig igen.

Jag har även fått några frågor om vart det är Jesper hjärtat ska någonstanns nästa vecka. Jag tänkte jag skulle förklara det för er senare sen för just nu hinner jag inte det. Så ni får hålla utkik för det är nog inget ni kunde räka ut att han skulle.



Regn!

haha hur typiskt är det inte då ?! Nu när jag skulle gå hem från jobbet så började de ju självklart ös regna.Men envissom jag är så gick jag hem, men jag hade ju mitt paraply i alla fall. Sen när jag kom hem så bestämde jag och plutten oss för att vi skulle ta cyklen ner och köpa lite mat från Max. Så nu har vi just tryckt i oss de, så galet gott alltså.

Skypade även med Julia hjärtat nyss. Och nu är det bestämt, den 3 september nu så flyttar hon äntligen hem. Åhh jag längtar så mycket. Det ska bli så kul att få hem henne igen, har verkligen saknat henne. Och det bästa av allt är ju att hon ska bo hos mig när plutten är borta så jag slipper vara själv så mycket. Jippi!




Jag och mina favo Julia!



Sitter just nu på jobbet och har lite rast...

img_0572 (MMS)

Sitter just nu på jobbet och har lite rast. Skulle ju ha cyklat hit men självklart när jag skulle iväg så började det regna, så det fick bli bussen idag. Pratade just men älsklingen med som just hade kommit hem! Jippi. Så nu är han hemma tills nästa vecka då han tyvärr åker. Så ska passa på och njuta av denna tiden med honom. Skriver mer när jag kommit hem godingar !


Bra start på dagen

Som sagt så blev det ju en härlig promenad på morgonen med min gullunge! Sen köpte vi lite färska frallor och lite annat gott så vi fick en god och bra frukost. Känns så himla skönt att starta dagen med att röra på sig och att få i sig en bra frukost.
Nu har jag just fixat klart lite här hemma och även mig själv eftersom jag snart ska trampa iväg mot jobbet. Jag hoppas att regnet håller sig borta nu när jag ska cykla men det börjar ju tyvärr se lite mörkare ut.


Idag fick det bli svarta leggins, beige tunika/linne och så en leopad scarf. Och så självklart guld smycken och röda naglar. Det får duga för en dag på jobbet.




morgon promenad

Goodmorning!

Gick just upp och då var det bara att slänga på sig träningskläderna för snart kommer Alexandra gummsan hit. Vi ska ta oss en morgonpromenad och senare ska vi äta en mysig frukost ihop. Så vi tänkte gå bort och köpa färska frallor när vi kommer tillbaka. Nehe nu måste jag gå så hörs senare babes!



Tröst shoppa ?!

Sunshines, jag skulle behöva eran hjälp. Om en vecka kommer en del av mig försvinna vilket känns så himla jobbigt. Så för att att jag ska försöka hålla humöret uppe så har jag börjat gå över till något som alltid gör en glad. High heels!
Så sitter just nu och kollar på vilka man kanske ska ta och beställa hem. kan inte riktigt bestämma mig eftersom jag är lika förälskad i båda två. Vilka tycker ni ?!


Cyklat

Idag känner jag mig riktigt duktig, jag tog cyklen till jobbet idag ändå. Haha ni som känner mig vet ju att jag typ inte cyklat sen jag var 12-13 år så lite vingligt är det allt men framåt kommer jag.
Och det var jobbigare än jag trodde att cykla till a6 så jag får nog bättra på min kondis tror jag. Nu har jag just fått i mig lite att äta och snart kommer Camilla hit så då blir det en powerwalk på det. Sen resten av kvällen får vi se vad som händer. Take care!




Vart har våran underbara sommar vägen ?! Hur kort har inte denna sommaren vart då ?! Tror ni det kommer mer sol nu eller är hösten här ?!






Workie!

Har just fått i mig lite frukost olch ska snart städa upp lite här hemma. Sen är det dags för jobb igen, denna vecka blir det mycket jobb för min del vilket är skönt. Så det är bara på fredag som jag är ledig. Men idag kan jag inte riktigt bestämma mig om jag ska ta bussen eller cyklen till jobbet. Känns ju som regnet hänger i luften så det är ju inte så kul om man trampar upp till jobbet och blir helt blött när man ska stå i en affär och träffa folk. SÅ tror faktist att det lutar åt att åka buss idag.

Dagen outfit fick bli ljusa jeans, svart stort linne och ett skärp till det. Och så självklart gummistövlarna ifall det börjar regna och mitt super söta paraply med pickar och volang på.


Gårdagen

Hallå snyggingar!

Igår var det fullfart hela dagen så hade verkligen ingen tid över att sitta här. Började ju med jobb mellan 12.00-20.00, vi inventerade bland annat igen så tiden gick väldigt fort. Sen var det bara att skynda sig hem eftersom att Jesper mormor och morfar kom på en kvällsfika. Det var super mysigt verkligen.

 Efter dom hade åkt vid tio tiden så tog jag och plutten cyklen ner för att kolla på Joel som spelade match. Min kära sysyet ringde nämligen och underade om vi ville komma. Sen när vi väl kom hem så blev det direkt i sängen. Haha när man bor i stan har man ju knappt någon tid över. I like!

Vi fick även en inflyttningspresent av Jesper mormor och morfar. Dom är väl för söta dom.
Vi fick ett våffeljärn av dom och så söta servetter och två super söta äggkoppar. Så nästa gång ni kommer hit så ska jag allt bjuda på våfflor ;) mummmms


Work time!

Goodmorning sunshines!

Började dagen med att jag och plutten gick upp vid nio tiden och gick runt munksjön. Känns så himla skönt att börja dagen med lite friskluft och även få röra lite på sig. Så nu har jag just duschat, lagat matlåda och så slängt i mig lite mat. För nu ska jag snart ta och åka iväg till jobbet. Ska även stanna och köpa lite saker innan jag börjar.

Sen efter jobbet ikväll så kommer Jespers söta mormor och morfar på en fika. SÅ ska skynda mig hem och fixa iordning lite här hemma och sätta på kaffet tills dom kommer. Ha en bra dag. Take Care!



Film time!

Det har vart en bra söndag idag. Har hunnit med massa saker, han ju med en powerwalk med Alexandra stumpan runt munksjön. Det var så himla skönt att få lite friskluft faktist. Sen skyndade jag mig hem och plockade iordning lite här hemma eftersom ammi och pappi kom förbi. Dom hade med sig pizza och en efterlängtad dammsugare. Så tack så mycket mammsi och pappsi.

Sen när det var dags för fika så kom även P-A och Caroline förbi och gjorde oss sällskap. Så nu åkte dom hem för en stund sen så jag och plutten har just hyrt en film vi tänkte lägga oss och titta på. SÅ hoppas ni haft en bra helg godingar så hörs vi i morgon. Natti natt


Söndags mys

Hallå babes!

Idag är det en riktig mys söndag! Började med en super god frukost med älsklingen sen kom ALexandra gumman hit. Så vi har bara vart här och tagit de lugnt. Vi bakade även kladdmuffins, som blev riktigt goda. Så det blev fika, prat och skratt som vanligt.
Sen skyndade jag och älsklingen upp till A6 och Ikea eftersom det var lite saker som bi behövde. Vi köpte även ett tittöga som vi ska sätta in i dörren så jag kan se vem det är som kommer och plingar på min dörr.

Nu ska jag slå en pling till Alexandra hjärtat igen eftersom vi ska ut på en härlig promenad innan mina kära föräldrar kommer hit och myser ikväll. Så Men hör av mig lite senare sen godingar!


3 & ett halvt år

Hallå babes!

Nu kom jag just hem efter en dag på jobbet. Det var lite strul idag på jobbet etfetrsom våran kortmaskin inte ville funka. Men det var visst inte bara vi som hade det problemet. Nu tänkte jag vänta till kl. 19.00 då jag ska ringa till min kära mormor som ligger på sjukhuset och se om jag kan komma och hälsa på en sväng. Sen ikväll får vi se vad som händer.

Idag har även jag och plutten 3 och ett halv år tillsammans. Galet va tiden går fort, bara ett halv år till sen är man uppe i fyra. Helt galet. Men jag blir bara lyckligare och lyckligare för varje dag som går med honom. Han är bäst och han är mitt allt. Love you babeslove!



Lördag

Godmorgon, godmorgon.

Idag är det lördag vilket innebär jobb. Så nu har jag just fixat till mig lite och ätit min frukost. Idag fick det bli svarta jeans, jeans skjorta och silver smycken. Ganska så enkel stil.
Idag känner jag mig ganska seg men kommer väl igång snart hoppas jag. Men i morgon är jag ledig vilket ska bli skönt eftersom plutten med är hemma då.. Så vi ska fixa lite sen ska jag nog träffa ALexandra gummsan!



Kräftor

Hallå pärlor.

Kom hem för en liten stund sen efter att haft en myskväll hemma hos mamma och pappa. Mamma hämtade upp mig och Jesper efter mitt jobb, då åkte vi direkt hem till dom. Så vi har ätit massa goda kräftor och bara haft det mysigt. Det var mina första kräftor för i år och det var riktigt gott det.
Nu har jag och plutten just krypit ner i soffan och ska snart sätta på en film innan det är dags att gå och lägga sig.



Work!

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag måste skynda mig iväg till jobbet. Efter jobbet sen så ska jag och plutten hem till mamma och pappa för att äta lite kräftor vilket ska bli så himla gott. Så det blir en bra fredag tror jag allt.
Idag blir det svarta jeans, vitt sött linne , jeans jacka och mina gummistövlra! Så nu är jag reda för att gå till jobbet i regnet. Återkommer senare babes! Ha en bra fredag.


Mina senaste köp

Jag har länge velat ha ett par fina gummistövlar som man kan ha lite mer vardagligt nu när rusket är på väg. Och då kom Ida med ett jätte bra tips på var jag kunde hitta det till en bra peng. Så när vi var i borås så var jag bara tvungen att köpa dom! Ett par enkla och snygga svarta gummistövlar från Evrest! Jag bara älskar dom och idag är det ju perfekt väder för att andvända dom.



Köpte ju mina fina små enkla ljuslyktor från ittala. Dom finns i massa fina färger, men tyvärr är dom ju ganska dyra men så värt det tycker jag.




Nu längtar jag ännu mer tills lagerhaus kommer hit till jönköping. Dom har ju massa roliga och söta saker. Det slutade med att jag i alla fall fick med mig tre disktrasor och fyra små rosa skålar hem!





Våran lilla tripp

Goodmorning babes!

Gårdagen var en helvetes dag så den tänker jag änns inte nämna. Men där emot i onsdags hade jag och Ida våran lilla roadtrip. Vi började med att åka till lager 157 som förövringt inte hade ett smack! Så det ända vi njöt av var den goda pastasaladen och deras snickerskaka.

 Sen åkte vi vidare till borså eftersom jag ville kolla i ittala outleten, och dom hade massa fint. Jag skulle kunna gå där i flera timmar och bara vela över vilken skål eller lyktor man vill ha och i vilken färg. Dom har ju så himla mycket fint. Men det slutatde med at jag fick med mig två transbaranta ljuslyktor bara. Sen köpte jag lite annat med som jag tänkte visa er senare.


Roadtrip

Godmorgon babes.

Här är det ingen sovmorgon här inte. Nu har jag just fixat till mig lite och ska snart gå iväg och möta upp Emmy eftersom vi ska ha morgon möte på jobbet idag. Så vi ska bege oss ner till stan.
Sen efter det ska jag skynda mig hem hit och hämta upp Ida för sedan börjar våran lilla roadtrip.

Vi ska nämligen köra lager 157 först och sedan ta borås och kolla lite där eftersom jag vill åka till Ittala outleten som ska finnas där. Tyvärr så har ju nelly outleten bara öppet på sommaren annars hade vi tagit det med.
Nehe nu måste jag skynda mig här. Ha en bra dag godinfar så hörs vi!


Soffan!

Svar angående soffan!

Jag bara säger en sak, jag älskar våran soffa. Har ni bestället en tycker jag verkligen ni ska köra på den. Jag personligen tycker det är så mycket skönare och mysigare när det är lösa kuddar i soffan istället för ett "vanligt" ryggstöd. Och djupet på soffan är väldigt bra, den är väldigt djup vilket jag tycker är väldigt bra. Jag kan verkligen rekomendera den! Jag är i alla fall väldigt nöjd med våran. Hoppas mitt svar kan hjälpa dig att bestämma dig!





Svar

Va kul att ni tyckte om lägenhetn :) Alltid lika kul när man får lite feedback här i bloggen. Blir mycket roligare då. Fick även frågan om vart jag köpt våran älskade spegel och soffbord. Själv så är jag super nöjd över de två köpen och bara älskar dom. Så bordet köpte vi på Bergmans möbler. Speglen kommer tro det eller ej från jysk.
Fortsätt kommentera och ställ frågor, tycker verkligen det blir så mycket roligare då. Enjoy!



Ledig men ändå så inte

Hallå godingar!

Idag har det vart full fart på min lediga dag. Började dagen med att åka hem till mamma och pappa vid 9 tiden eftersom jag skulle hämta mina kläder. Alltså man har så mycket mer kläder och saker än man tror. Så det tog ett tag innan jag var färdig. Sen skyndade jag mig hem för att fixa till mig lite eftersom jag skulle träffa Camilla. SDå vi toh en fika här hemma sen åkte vi en sväng till a6. Köpte bara ett enkelt linne för 50 kr, den är så mycket snyggare på till ett par enkla jeans än vad det ser ut på bilden.

Sen så var det bara att skynda sig hem igen för att slänga på sig träningskläderna eftersom det var dags för ett nytt pass av bodypump med Ida. Idag var det allt jobigare än förra gången men det var nog eftersom jag fortfarande har träningsvärk. Men så galet kul. Nu ska jag hoppa in i duschen sen slänga mig i soffan innan det är dags för sängen eftersom det blir en tidigt morgon igen.




Home!


Höst nytt

Nu kom jag just hem efter en dag på jobbet. Idag var det riktigt roligt att jobba eftersom vi har fått de nya höstvarorna nu. Det är alltid lika kul att vara med och packa upp det nya. Så vi har fått in massa fint nu så tycker ni ska tita in . Men det nya kommer upp i morgon.

Nu ska jag snart ta och laga lite mat sen lite senare så blir det nog en promenad med Alexandra hönan. Sen ska jag få sova själv för första gången här hemma eftersom plutten inte kommer hem förens på torsdag. Men det ska nog gå bra. Men jag återkommer lite senare babes!



Frukost med syster och Joel!

Goodmorning babes!

Idag blev det en tidig morgon. Var uppe vid sju tilden och fixade till mig lite och sedan gick jag och köpte färska frallor eftersom Caroline och Joel skulle komma på frukost. Dom hade ju inte sett lägenheten än men dom tyckte den var jätte fin. Så nu sitter jag syrran och älsklingen här i soffan och myser.
Caroline ska snart köra ner mig till jobbet och plutten ska snart bege sig upp till sitt jobb igen.
Så jag har haft en jätte mysig morgon och frukost!


Från igår

Såg att Alexandra stumpan hade slängt in några bilder från igår så tog dom bilderna från henne. Enjoy!



Söndag!

Hej babes!

Nu har just Jesper underbara familj gått och vi har diskat upp och gjort klart här hemma. Det har vart en super mysig kväll och just känslan att få bjuda hem någon till sitt egna hem känns super bra verkligen.
Jag skyndade mig hem efter jobbet och började med maten direkt. Så vi har avnjutit lite mat och fika sen kollat på våra underbara bilder från kroatien resan. Vi alla kan knappt fatta att det bara var en vecka sedan vi var där, det känns som det var jätte längesen verkligen.

Nu blir det dags att krypa ner för i morgon på morgonen så kommer min kära sister och Joel på en mysig frukost eftersom dom inte har sett lägenheten än. Sen efter det blir det jobb. Så sov så gott mina gullungar!



Knight and day

Godmorgon sunshines!

Igår fanns det ingen tid över för bloggandet. Först var det jobb sen snabbt hem och lagade lite mat till Jespers pappa och bror och till oss då. Sen så kom även hans mamma så fikade lite och dom hjälpte oss lite här i lägenheten. Sen på kvällen kom bästa Alexandra och Robin till oss så vi tog ett glas vin innan det var dags för bio. Vi kollade på Knight and day som var riktigt bra faktist.
Sen gick vi ner till piren och tog ett glas efter bion. Det blev mycket skratt och prat innan dert var dags att gå hem. Kvällen var verkligen super mysig.

Nu ska jag snart iväg till jobbet sen ska jag skynda mig hem och börja laga mat eftersom ikväll kommer Jesper familj och Ida och Marcus hit. Vi ska bjuda på mat och sen ska vi ha en mysig kväll och kolla på lite bilder från våran resa ihop. Men jag ska försöka skriva lite mer idag. Ha en bra söndag godingar!



Bild: Robin, Alexandra, Jesper och Jag i thailand, Januari 2010


Frukost i vårt hem

God morgon babes!

Nu sitter jag har i våran lägenhet och äter min första frukost här. Igår var det verkligen fullrulle hela dagen. Vi körde lite flyttsaker hit sen åkte vi till ikea och köpte lite nödvändiga saker sen köpte vi även blommor och mat. Men det tog nästan hela dagen våra små ärenden. Sen lagade vi lite mat och hade de mysigt framför tv här hemma.

Nu ska jag bara äta upp min frukost och fixa till mig det sista innan jag ska iväg till jobbet. Har ju inte min cykel här än så det får bli att älsklingen får köra upp mig till jobbet så jag hinner eftersom jag är uppe på a6 idag.
Men ha en bra lördag godingar så hörs vi lite snare!




Jag och min älskling i kroatien!



Jag och min sambo

Hallå raringar! Idag blir det kanske lite dålig uppdatering eftersom hela dagen består av flytten och fixa massa eftersom idag blir jag och älsklingen sambos på riktigt. Åhh de ska bli så himla mysigt. Så ikväll blir det matlagning , lite vin och bara massa mys i vårat nys hem. Passet igår med Ida var super kul. Hon är så duktig på att hålla i ett pass så jag ska försöka att gå på de i framtiden. Men på tisdag är det dags igen. Idag har jag faktist inte så mycket träningsvärk ÄN! Lär ju komma tills i morgon för känner hur det börjar komma! Men jag ska försöka komma med lite roligare uppdatering senare. Så håll utkik godingar

bodypump

Hej babes!

Jag kom hem för en liten stund sen från jobbet. Det var skönt att vara tillbaka men det känns verkligen som om man inte vart borta alls. Nu tänkte jag ta mig något och äta eftersom jag ska in till stan vid 19 tiden för ett hårt träningspass.

Det ska bli riktigt kul eftersom det är min kära svägerska Ida som ska hålla i passet. Hon ska nämligen börja ha sitt egna Bodypump på Atlantis i stan. Så idag ska vi bara köra igenom passet en gång medans nästa tisdag så ska hon bli filmad och visa vad hon går för. Jag ska vara med på båda passen och vi får väl se om jag kommer levande där ifrån. Haha något som är säkert i alla fall är ju att jag kommer ha träningsvärk i morgon. Men det är det värt!


Time for work!

Nu har jag just fått i mig lite frukost och ska snart bege mig iväg till jobbet. Känns som om man inte har jobbat på år och dagar även fast det bara var två veckor sen jag vär där sist. Men det ska bli skönt att komma igång igen. Så det blir ett pass mellan 11.00-16.00 nere på stan.
Sen ska jag skynda mig hem efter jobbet och slänga i mig lite mat innan det är dags för träning. Men skriver mer som det senare sen. Take Care!



Igår

God morgon sunshines!

Igår hann jag tyvärr inte med att blogga något. Började ju med att jag träffade Alexandra hjärtat efter lunchtid ungefär. Då kom hon bort till min lägenhet eftersom jag bara skulle byta gardiner fort, vilket blev mycket bättre än dom som hängde uppe. Sen åkte vi upp till a6 och Ikea och kollade runt lite. Jag fick ju som sagt med mig lite nödvändiga saker hem. Sen tog vi en sväng ner på stan och kollade och även där hittade jag lite. Köpte bland annat två nya krukor som vi ska ha i vardagsrummet. Och efter det blev det mat på gamla wok och co, massa prat och skvaller och skratt. Alexandra du är bra!

Efter det åkte jag till lägenheten igen eftersom att Jesper var där, så vi små pillade lite med det som är kvar och nu börjar det snart kännas som ett hem. Så himla skönt. Jag ska lägga upp lite mer bilder sen på lägenheten tänkte jag men vill bara få i ordning på det lite först. Men håll utkik!



Nya vita krukor med svarta band. Men jag ska inte ha dom blommorna i uten bara testade med dom ;)



Onsdag

Good morning sunshines!

Idag är det redan onsdag, tiden går så himla fort. Veckorna bara försvinner. Idag ska jag umgås med Alexandra hönan vilket ska bli trevligt eftersom jag har saknat henne nu när jag har vart borta. Vi får se lite vad vi ska hitta på men något kul blir det säkert.

Sen ikväll kommer Jesper hem så då ska vi äta lite god mat här hemma med familjen sen kanske åka in en sväng till lägenheten och försöka fixa det som är kvar eftersom vi flyttar in till helgen nu! Men jag återkommer lite senare godingar.


Dagens köp!

idag har det vart en fixar dag. Först fixat lite här hemma efter resan vilket var behövligt- Sen åkte jag upp till a6 en sväng för att inhandla lite saker. Fick även med mig en jeans skjorta och två nagelack med mig hem. Som vanligt har jag svårt att hålla i pengarna.

Efter det så åkte jag till lägenheten eftersom mamma, pappa, Kristina och Sofia skulle komma och kolla in lägenheten. Så dom hade med sig några av mina kartonger med saker i så jag fick upp lite av det. Så vi satt även och hade våran första fika i lägenheten. Så mysigt.
Nu tänkte jag krypa ner eftersom jag är ganska trött efter allt. Så ska nog bara sätta på en film som man kan somna till. Sov gott mina godingar, Nattinatt!


Dagens outfit


Örnnästet!

När vi åkte hem från kroatien så stannade vi och sov på ett hotell i österrike och ett i tyskland. När vi skulle åka från det i österrike till tyskland så¨stannade vi på vägen i tyskland för att kolla på örnnestet! Jag tycker sånt är väldigt itressant och alla har sagt att det är så himla vackert där, och om att dom hade rätt.

 Jag blev helt betagen av den vackra utsikten som hitler hade från sitt sommarhus. Man fick lite rysningar när man åkte hissen upp tills hand sommar stuga och man tänkte sig att han en gång i tiden hade varit där. Men som sagt utsikten går inte att beskriva så vacker var den. Har ni någonsin vä'garna förbi så åk dit det tycker jag absolut!



Kroatien!

Som ni vet så hade ju Jesper underbara mamma och pappa hyrt en minibuss och ett hus i kroatien och bjudigt med deras barn med respektive. Så vi har vart nio personer som har njutigt av en skön semester. Tyvärr hade vi ju lite otur med vädret men det kunde ha vart värre så vi är nöjda ändå.

Så vi har njutigt av god mat, dryck, underbara ställen och lite sol och bad och trevligt sällskap. Detta är verkligen en resa som man kommer att komma ihåg.
Kroatien är så himla vackert och man har knappt kunnat smällta allt det vackra som man har sätt under denna resan.


Blev ganska många bilder så enjoy ;)
Fler bilder komma senare med!




Im home!

Hej babes!

Nu är jag hemma igen. Vi kom hem igår natt vid ett tiden så var inte så pigg på att blogga. Resan har vart super bra på alla sätt. Haft lite otur med vädret bara men man kan ju inte få allt. Vi har hunnit med så himla mycket på så kort tid så vi har fått se så mycket fina platser.

Tänkte att jag skulle slänga in lite delade inlägg sen från allt vi har gjort så håll utkik. Nu tänkte jag bara springa ner och äte lite frukost sen kanske börja med det första inlägget. Så nu kommer ni få lite att läsa och lite bilder att se. 



Bild: Kroatien Juli 2010