Animals

På jobbet har vi hand målade tavlor från målerifabriken i Danmark. Så hade vi fått in en ny tavla häromdagen, vi har nämligen haft/har en tavla med en geraff på och jag bara älskar den för jag tycker den är så himla söt och man blir så glad av den. Och nu så har vi fått in en med en elefant på. Dom är så läckra i verkligheten. Hade jag haft en lägenhet nu så hade defenetivt köpt någon av dom. Men kanske tagit en annan bakgrunds färg på den med elefanten! Fina va ?!




Hjärta 4-ever

När jag kom hem från jobbet för en stund sen hade mamma gjort våfflor :) Mums. SÅ nu har jag just ätit lite och ska snart städa mitt rum tror jag allt. Idag var det en väldigt lugn dag på jobbet, var inte så mycket folk på stan över huvudtaget så de var nog inte bara hos oss de va lugnt. Men jag och Sara hade de mysigt ändå :)
Idag när jag skulle åka till jobbet så mötes jag av min bil som man var tvungen att skrappa ruterna på ( jag hatar att skrappa rutorna) men så hade älsklingen min gjort en söt liten hälsning på den så de blev helt plötsligt lite roligare att skrappa rutan! Haha så sör är han min plutt. Tänk va de lilla kan göra änns dag ;)




Ett hjärta och 4-ever ;) haha söt han, tur att de inte hann smälta bort innan för man ser att hjärtat är på väg bort ;)




Lördags morgon

Good morning!
Igår var det en jätte bra kväll hos syrran och Joel :) Blev en myskväll med mat och dricka, idol och mycket prat :) Så himla mysigt! Man umgås ju inte så himla mycket med dom i vanliga fall eftersom man alltid är upptagen så de va kul att alla vi fyra kunde göra något för en skull ;) Idag blir det jobb. Det är jag och Sara idag men jag jobbar ju bara 11.00-15.00 idag så inget långt pass vilket är ganska skönt för jag måste verkligen hem och städa mitt rum sen ;) Haha fast denna gången är de inte lika stökigt som de va när jag vissade förra gången. Men nu måste jag kila. Take care babes



Bild: Sandas bal 2009



Hemmafru

Idag har jag vart som en hemmafru ;) Haha fast de har bara vart så himla skönt att få baka lite och laga mat. Mina cookies jag gjorde var mycket goda. Så dom borde ni allt testa att göra. Sen lagade jag lite mat efter de, kyckling och bacon sås :) Mycket gott. Nu har jag just duschat och ska snart börja sminka mig. För ikväll ska vi iväg till Caroline och Jole och äta lite man dricka lite vin och bara ha de trevligt. Så vi får höras ikväll gullungar!


Bakning

God morgon!
Idag hade jag först tänkt att följa med Julia och Emma på en mysig frukost på stan vid 10.00 men jag kände igår att jag var så himla trött och har haft sån huvudvärk i några dagarn nu så jag behövde få sova ut. Och tur va väl de kanske för i natt sov jag typ inget! Jätte jobbig natt.
Men men nu ska jag ta nya tag ;) Tänkte äta upp min frukost här nu innnan jag sätter igång med att baka. Jag hittade ett recept på Julia blogg som jag bara inte kunde låta bli. Små daimcookies låter väl inte fel ;) Och de verkar som om dom är enkla att göra och ser mycket goda ut, Allt i ett. Så dom ska jag allt ge mig på om en stund! Så jag återkommer lite senare !



Bild: Lånad av den oerhört söta Julia :) Visst ser dom goda ut?!



H&M

De är så himla tråkigt att de aldrig kan vara så att våra H&M butiker här i Jönköping får in några av de snygga och utvalda varorna! Utan nej lilla jönköping ska ju absolut inte få de. Som denna klänningen som jag inte hade tackat nej till kommer förmodligen inte komma in i våra butiker. Så himla tråkigt. Och den går ju inte att beställa heller. that´s life


Rosa bandet galan 2009

Hej babes :)
Nu kom jag just hem från en myskväll hos älsklingen. Direkt efter jobbet vid fyra tiiden åkte jag till mormor och åt en sväng ! Sen efter de åkte jag direkt hem till älsklingen där vi åt våfflor och hade de mysigt! Sen skulle Jesper sova lite så jag och hans mamma satt och kollade på rosa bandet galan ! Hur mysigt som helst! Så när plutten åkte till jobbet så stannade jag och hade mys kväll med Anne istället :) Så det har vert en kanon kväll för min del!


Kan inte fatta allt detta med bröstcancer, varför måste den änns finnas?! Eftersom jag har folk i min närhet som har drabbats av de kan man verkligen förstå att de kan hända än själv! Jag tror inte man tänker så långt men de kan de verkligen göra! När man fick höra allas berättelser på galan så bara satte dig som en klump i magen. Tänk va många kvinnor runt om oss som är drabbade. Jag tycker verkligen att de är så himla bra med rosa bandet och tänker fortsätta med de små sakerna man kan bidra med. Så jag hoppas att ni som läser min blogg har vart duktiga och köpt ett rosa band nu ;)




Good morning!

Nu ligger jag i sängen och har just öppnat mina ögon ;) Var så himla skönt att få sova ut lite, gick ju och la mig i tid igår så nu känner jag mig lite utvilad i alla fall! Vaknade ju innan väckaklockan änns har ringt så de är ju bra. Ska snart gå upp och höra mig i ordning förr jobbet. Idag blir det mellan 11.00-15.00 aen efter det så blir det att åka hem en snabbis till mormor och äta lite :) Inte fel alls. Men vi hörs snyggingar, take care!




Ensamt

Usch nu har älsklingen lämnat mig! Jag bara hatar att vara ensam, och de lyckas ju alltid vara så att han jobbar när mamma och pappa är borta så jag alltid blir lämnad själv i vårt stora hus! Inget jag hoppas av glädja av ;) Nu ska jag sätta på en film och dra över täcket över huvudet så bara ögonen ser över innan jag somnar ;)
Har haft en super mysig dag och så himla skönt att bara få ta de lugnt och bara njuta. I mon är de tillbaka till jobbet, fast ingen lång dag! Sen kanske de blir bio med Julia och Emma! SKa bli kul i sånna fall :)



Home!

Hej babes! Nu kom jag just hem. Idag har det vart en slapp dag, så jag och älsklingen hade frukost på sängen dag och myste till en film på morgonen! Sen åkte vi till habo för att ta oss i kragen och springa lite men var tvugna att åka in till stan en snabbis men efter de så bliev de en spring runda fatist! Tror de eller ej ;) Jag höll på att dö kan man ju säga ;)

Nu ikväll så var vi i bankeryd och kollade på jespers söta mamma Anne som var modell Idag ;) Det är en indredningsbutik som även har lite kläder som hon gick för, och så hade hårfin fixat hennes hår! Hon var så himla fin :) Var så kul att se henne mingla runt där inne för hon var så fin att kolla på :)
Så nu kom vi hem så vi ska mysa lite nu jag och älsklingen innan han ska iväg till jobbet och lämna mig ensam. Alltid lika tråkigt men vad kan man göra :) Ska sova i tid i alla fall för i mon är de jobb. Ha en bra kväll!








Buurrrr

Mitt huvud sprängs, jag är utråkad och jag fryser ;) Vad kan man göra?! Fast snart börjat ju Desperate Housewives så då finns de ju lite att titta på men jag dööör! Mitt huvud! Men snart kanske mion älskling kan komma och ta hand om mig lite.


Halsbandet

Nu kom jag just hem och har slängt i mig lite mat :) Mitt halsanb blev jätte fint :) Är jätte nöjd. De ända kanske va att jag hade önskat att de va lite större men de är ändå så himla fint :) Är sugen på att skaffa ett i guld med :) Så man nästan jämt kan ha den!  Men jag gjorde även en beställning till på ett halsband som ska bli julklapp.

Nu blir det bara mys framför tv, är så galet trött och har så himla ont i huvudet! Så de får bli desprate housewives, och sen en film på då. Älsklingen kommer nog lite senare med och gör mig sällskap! Hoppas jag i alla fall för jag är nämligen själv hemma vilket jag inte är så förtjust i ;)




För mycket folk!

Hej babes!
Kom just hem från en dag på ullared! Och shit va folk de va alltså men de är ju höst lov för många så de va väl därför! Blev inte så mycket shopping men lite i alla fall! Men man blir ju bara galen på allt folk med sina jävla kundvagnar som alltid kör på en på fötterna ;) Så vi kände inte för att vara där så länge! Men de va mysigt ändå!  Nu ska jag sticka upp till a6 en sväng för mitt Johanna halsband har kommit :) Jippi! Så vi får höras senare sen!



Saknar mitt hår så sjukt mycket!



Barnavdelningen!

Nu kom jag just hem från en sväng på a6 med Jesper. Var inte där så jätte länge men hann i alla fall få med mig ett par skor hem ! Haha fast i och försig de kostade 99 kr på H&Ms barnavdelning :) Haha de är bra att ha små fötter ibland. Jag hade nämligen ett par  liknande som var mina favorit ballerina skor som jag jämt hade, men självklart är de sönder och de mina andra par av dem med :) Köpte dom på din sko och har vart så himla ledsen över att dom ä'r sönder och jag var tvungen att slänga dom. Men idag hittade jag liknande på barnavdelningen så jag blev hur glad som helst så dom var jag ju bara tvungen att ha! Haha 99 kr kan man ju slänga på ett par skor som sagt ;)





Nu ska jag snart åka hem till plutten igen. VI ska ha myskväll med massa godis och hyrfilm! Vi ska ju upp tidigt i mon för att bege oss till Ullared! Jippi! Finns de något bättre än en dag på ullared eller. Haha eller jo de gör de ju men det är galet kul att åka dit :) Take care!


Måndag

Hallå babes!
Igår såg jag ju som sagt klart "Dumpa honom", och jag kan säga att jag tyckte inte om den alls. Trodde den skulle vaea jätte bra mendde va den absolut inte ! Så den rekomenderar jag er allt att låta bli att hyra ;) Idag ska jag och älsklingen åka upp till a6 och mysa lite ! Ska bli skönt. Jag letar ju även efter en kavaj så jag kanske har tur och hittar den idag!

I mon åker jag och baby och hans lillebror till Ullared :) Vi pratade om att åka idag men vi tar de i mon istället för Jesper var ju tvungen att sova lite idag eftersom han jobbade inatt! Så i morgonbitti bär det av! Ska bli så himla kul. Så mysigt med en liten tripp :)


Flickvänner från förr..

Nu står älsklingen i duschen och ska snart bege sig till jobbet. En söndag vill man ju bara krypa ner i hans famn och få somna men icke sa nicke ! Jobbet väntar! Vi eller rättare sagt jag har just kollat klart på min tredje film. Jesper somnade ju såklart ;) Flickvänner från förr. Jag tyckte faktist den var fra! Jag älskar ju den filmen som går på julafton, den när det kommer tre spöken till den elaka gubben! Kommer tyvärr inte på vad den heter men såhär va typ den filmen med fast med flickvänner ;)
Nu blir det att se på min tredje och sista film " Dumpa honom ", innan jag går och lägger mig! Var ju hos min söta mormor innan med och åt. Haha såå himla gott men gud va mätt man blev och ändå så ska hon proppa i än massa kakor och efterätt med och man kan ju inte säga nej ;) haha så i natt somnar jag nog gott. Ha en bra söndags kväll sötnosar!



Söndag!

God morgon snyggingar!
Ni har väl inte glömt att ställa tillbaka klockan idag ;) Haha jag hoppas verkligen inte a6 har gjort de för då kommer jag allt komma försent ! Igår såg jag klart på "The accidental husband" Den var bra tyckte jag allt :) Men jag orkade ju som sagt bara se en så idag får de bli en till ikväll :) Nu ska jag snart iväg till jobbet. Idag blir de mellan 10.30-16.00 sen ska jag hem till min kära mormor och äta ! Have a nice day!


Lördags mys och hyr film

Idag var de ju jobb och löne helg så jag tror ni kan fatta va de innebär. Mycket folk på a6 :) Men ändå så inte så överdrivet mycket folk tyckte jag och Becca. Men men kanske blir mer i mon ändå. Efter jobbet åkte jag och plockade upp Mathilda för en fika. Så de fick bli en pasta Carbonada för oss båda. Mycket gott. Så det blev en mysig lördags fika med henne och en lång sådan med. Som sagt ses man inte så ofta så finns de ju lite att prata om.

Ikväll är jag ensam hemma tyvärr, älsklingen jobbar, mamma och pappa är på någon gala grej :) Så jag stannade upp på hemmakväll och hyrde med mig tre tjej filmer hem som jag ska mysa med nu. Men jag har tur om jag orkar se en hel idag för är inte så super pigg faktist ;) Men som sagt baby jobbar ju i mon med så jag har ju tid att se mina tjejfilmer :) Jag hyrde "Flickvänner från förr" och "The accidental husband" och sist men inte minst " Dumpa honom" haha nu hör ju bara på namnen. Tror tyvärr inte Jesper skulle uppskatta dom ;)




Lördag

God morgon!
Idag är jag helt död, har inte kunnat sova så bra i natt. Men efter jag har ätit lite frukost piggnar jag nog till får vi hoppas :) Idag blir det jobb mellan 11.00-18.00 med Becca. Efter jobbet blir det nog en fika med Mathilda. Som man tyvärr inte träffar så ofta längre. Men bättre än inget säg ;) Nehe nu har jjag inte tid att sitta här längre måste rusa. Ha en bra dag :)


Svar till Anonym!

Jag fick en förfrågan om varför vi sov på hotel när vi ändå så bor här i stan . Jo de är så att Jesper jobbar nämligen på scandic så han fixade ett rum till hans kompisar som kom från skåne, men dom skulle bara vara och hälsa på den kvällen sen åka tidigt på morgonen så han fixade även ett rum till oss för i skulle kunna umgås lite längre och äta en mysig frukost med dom och så!
Så hade inte jesper jobbat där och kunnat fixa hade vi aldrig bott på hotel i våran egna hemstad ;) Hoppas de blir lite bättre att förstå. Och tack för den kommentar, tycker det är bra att du frågar om du undrar något :) Och att du tyckte de lös om mig när jag är med min pojkvän är nog mest bra för det är han som gör mig lycklig och alltid på bra humör.  Han är min klippa :) Hoppas även du har någon som får dig att lysa av glädje!



Min Klänning

Idag fick jag en mycket bra överrasking när jag öppnade brevlådan :) Min klänning från H&M hade kommit och den är så fin. Tyvärr har jag inte hunnit ta kort på den men kommer väl kanske lägga in de i mon för den är mycket snyggare på än om den hänger på en galge ;)
Men jag blev lite orolig för jag trodde inte min beställning hade gått igenom efter som jag inte hade fått en oderbekräftelse men som sagt idag kom den :) Och så kom ju lönen med ! Ännu bättre :)


Gårdagen

Går kvällen blev en trevlig sådan. Började med att Jag, Jesper och Lucas gick till Harry´s för Lucas skulle äta och så kollade vi på hockey samtidigt :) Sen kom även Rosanna kvinnan så vi gick till vårt hotellrum en stund och började de roliga. Sen kom ju de andra med, Torbjörn, Otto och Nicke. Sen bar de ner till baren och senare Club caj. Det var så galet mycket folk på club caj och så hade man ju fått i sig lite väl mycket av de goda så där stanade vi inte så länge ;P Sen var det ju bara gå runt hörnet och gå upp och lägga sig. Jag säger då de jag ska bo mitt inne i stan när jag flyttar. de kan jag lova er!

Men idag mådde man ju som förtjänat med. Så det hade ju kanske vart lite godare med hotell frukosten om man kanske inte hade mått som man gjorde men de var ganska gott ändå ;) Så vi checkade ut vid två tiden och köpte med oss bakfylle mat, pizza :) Sen har jag och äälsklingen luggit ner konstant hela dagen. Men den stackaren ska ju iväg och jobba i natt ;)Tänkte jag kunde bjuda på lite bilder. enjoy



































Torsdag

Nu ska vi snart in till stan :) Blir ju som sagt utgång och sova på hotell. Så de kommer blöi en mycket trevlig kväll. Idag fick de ble jeans, vitt linne och mina röda heels :) Enkelt men snyggt. Så nu ska vi in och träffa upp lucas sen kommer kanske Rosanna och sen kommer jespers lumpa kompis och hans kusin!
Och i morgon blir de det jag ser fram emot ! HOTELL FRUKOST! Haha så himla gött. Men måste skynda mig nu. Hörs i mon snyggingar. Ha en bra kväll.






Dinkelbröd

Jag bara älskar det nya dinkelbrödet som finns att köpa. Mamma och Pappa köpte hem de första gången för kanske 2 veckor sen och jag bara älskar de. Men man ska ju självklart rosta de för då blir det som bäst tycker jag ;P Och så är de ju nyttigt med för en gångs skull. Så rosta de med marmelad på sen ojojoj så gott :)



Titanic

Idag fick jag lite sovmorgon vilket var himla skönt. Så jag kom hem från plutten min för en stund sen och har just gjort mig i ordning för jobb. Idag blir det jobb mellan 13.00-18.00 :)
Igår låg jag och Jesper och kollade på Titanic! Det är nog en av de bästa filmerna som gjorts. Men den är ju ganska lång så vi orkade inte kolla klart på hela men får väl ta och göra de någon dag snart. Men jag tycket verkligen om den filmen. Kanske inte då när det är massa panik och båten sjunker men innan de ;)
Nu ska jag göra klart allt innan jag måste åka. Sköt om er.


Like always!

Fikan idag blev minst lika pratglad som vanligt med Julia :) Så de fick bli på georges som vi tröttad ut folket denna gången. Nu ska jag snart iväg igen. Massa flygande och farande på mig. Nu ska jag iväg till habo och först åka för bli Rosanna och hämta min kamera sen hem till älsklingen. Han tränar ju fram till halv 10, 10 så de blir en sen kväll idag men som sagt man har ju i alla fall natten ihop :)



I morgon så blir det ju jobb då på morgonen sen på kvällen blir det ju utgång med jesper och hans lumpenkompis och hans kusin och sen Lucas. Sen får jag se om brudarna jag frågat ska med eller inte. Ingen verkar vara så pepp men jag ska nog lyckas övertala dom. Sen ska jag och älsklingen har vardagslyx. Vi ska sova på hotell, känns lite töntigt att göra de när man bara har en kvart hem eller så men han hade ju fixat så bra till hans lumpen komis och så ska vi ju ändå så ut så vi lyxade till de lite med eftersom jeppe fixar. Haha.
De jag ser fram emot mest är ju självklart Hotell frukosten :)



Naglar, jobb & fika

Idag blev det en timmer övertid med ;) Haha och en kvart så glöm inte de ;) Är ju som sagt lite att fixa i butiken nu. Men jag kom just hem och ska skynda mig att fixa iordning mig för jag ska in och träffa Julia nu när hon slutar vid 18.00 :) Ska bli en mysig fika med henne idag. Ska bli kul att få prata av sig lite med , för verken jag eller Julia kan knappt vara tysta i en sekund när vi ses ;P Haha känns bra att ha nogon som är som sig själv.


Idag gjorde jag ju mina naglar med på morgonen :) Dom blev verkligen jätte bra idag. Jag kortade ner dom ganska rejält så nu är dom korta och fräscha med franskmanikyr. Vi tog även ett lite mer rosa gele till överdrag vilket fick de att se mer naturligt ut. Och så självklart pricken över i:et. Rosa små pärlor på ringfingrarna :) Jag blev verkligen jätte nöjd, känns skönt att ha dom ganska korta nu när man håller på så mycket med kartonger på jobbet!



Ingen super bild de blev med mobilen men som sagt min kamera är ju inte hemm så de får duga för tillfällingt.
Kanske kan lägga in en bild senare sen som är bättre.







Naglarna

Ska snart iväg och fixa mina älskade naglar vilket ska bli så himla skönt för en av dom har jag tappat och några av dom ser helt förskräckliga ut ;) Så de är behövligt som sagt. Sen blir det att åka direkt till jobbet för ett 3 timmars pass även idag. 12.00-15.00. Så måste skynda mig nu. Hörs senare. Take care!



Natti natt

God natt gullungar. Nu blir det sängen för min del :)
Bara massa bra minnen




Bastu

Kom hem för ungefär en timme sen från en mysig fika stund med Ewa gumman :) Mycket trevligt. Hann inte mer än hem så sprang pappa och hjälpte mig att tända i bastun innan Jeppe mannen kom så vi hann basta en liten stund innan han skulle till jobbet :) Så nu känner jag mig som en nya människa, ren och skönt trött.
Det är så himla skönt att basta nu när det är så ruskigt väder ute.
I morgon blir de fullrulle. Ska göra naglarna på morgonen, vilket är behövligt. Sen blir det jobb och sen träffa Favoriten Julia :) Och till sist hem och mysa med min alldeles egna Babeboo.
Så nu får det snart bli sängen för min del så jag orkar upp i mon. Sov gott snäckor



Bild: Google




Övertid.

Idag blev de fyra timmars jobb istället för tre ;) Haha vilken övertid! Men man märker ju att julen är på¨g nu för vi har satt upp lite julsaker nu i afffären och de är så mysigt men jag längtar tills alla små tomtar kommer upp :) Så idag var det mycket att göra på jobbet faktist.  Nu ska jag slänga i mig lite mat innan jag ska in till stan igen och träffa Ewa gumman som är här :) De ska bli mycket trevligt. Så vi hörs senare sen babes!




På torsdag blir det utgång och sova på hotell :) Längtar. Tror att de kommer bli en jätte bra kväll, men vet inte vad man ska ha på sig ännu. Några bra tips kanske ? Tror kanske i alla fall jag ska ha mina favo high heels på bilden. Men bror ju som sagt på vad man ska ha till :) Så ge mig gärna tips !


Konstiga saker.

Haha va vad är detta ? Vi träffade några i turkiet som hade tagit ett kort på oss. Men va fasiken är det där ? Kepsen? Va kommer den ifårn. Jag kommer inte ihåg att den var där alls. De ser ju nästan ut som om de är Rosanna som kastar den eller ska fånga den men de har jag absolut inget minne av att hon gjorde. Alltså vi hittar massa lustiga bilder från den resan ;P


Good morning

God morgon, god morgon!
Nu sitter jag vid min berömda frukost och skriver innan jag får broton och måste rusa ;) Måste ju hinna med några ärenden innan man börjar jobbet så jag får åka in till stan nu när mamma börjar jobbet så hon kan åka med mig. Sen börjar jag vid 12.00-15.00, så det är inget långt pass om man säger så ;) Sen ska jag nog bara hem en smabbis för sen kommer Ewa :) De ska bli så kul för jag har inte sett henne på så länge. Nehe måste skynda mig nu! Ha en bra dag i de tråkiga vädret gullungar!



Älsklingen

För en stund sen kom älsklingen så nu blir de mys med film innan vi ska sova! Han är bäst. Min klippa 





ömsa skinn !

Alltså jag har snart vart hemma i två veckor från solen och det är typ först nu för några dagar sen jag börjar fjälla. Haha känner mig verklogen som en orm som ömsar skinn. Det är nog bara för att de är ju så kallt nu och då blir ju huden lite torrare men hur kul är de då. Usch de är inte så mysigt heller för den delen ;) Så nu får jag allt bara i moodylotion ett tag för att försöka återupp fukta min hud så lite av färgen får finnas kvar så jag kan gå och sola upp den igen :)



Home sweet home!

Idag har det vart mycket fram och tillbaka men nu är jag äntligen hemma igen :) Fick i alla fall de som var tänkt jag skulle göra gjort! När jag var på a6 fick jag även med mig en nya kjol hem från Åhlens. Den är jätte fin och kommer vara jätte fin till hösten nu :) Men som sagt nu får jag sluta att handla :) Bild kanske kommer senare sen när jag fått tillbaka min kamera! Nu ska jag bara ta de lugnt och kolla lite på tv och drömma mig bort till efter jul då tahiland väntar :) Kan bara inte fatta de än, men längtan är stor! Höres babes!



Massa att fixa

Gårdagens film var så himla bra :) Den var verkligen jätte rolig och mysig de tyckte i alla fall jag och mitt sällskap ;P hahah. Så den tycker jag ni ska se. Nu vaknade jag just och ska skynda mig att fixa iordning mig för sen ska jag inte till stan och a6 och fixa lite ärenden ;P Så vi får höras senare sen när jag har lite mer tid.  



Söndags bio!

Idag får de bli en söndags bio :) Vi ska nämligen gå på bio men nästan hela jesper familj. Anne, Jonsa, Max, Ida, Marcus , Jesper och jag! Det är bara Emma och Andreas som saknas! De började med att Anne och Jonas och Max skulle gå sen ville jag och Jesper med och sen kom Ida och Marcus med :P Så de ska bli mysigt. Vi ska se bröllopsfotografen kl 21, så de ska bli kul att se om den är lika rolig som alla säger :) Men de kan jag återkomma med senare sen för nu måste jag rusa. Take care !


Lugn dag!

Hej babes ! Hoppas ni haft en bra dag!
De haqr jag haft fast de va väldigt lugnt på jobbet idag men jag jobbade ju med mysiga Sara så tiden gick himla fort! Kann inte fatta att de va så lite folk på a6 idag för igår va de jätte mycket så jag trodde de skulle bli mycket idag men icke sa nicke ;P Men men nu ska jag göra mig i ordning för att åka till älsklingen min !


Godmorgon

Nu ska jag snart iväg till jobbet :) Gillar faktist att jobba söndagar! Inte bara för pengarnas skulle faktist! Idag blir det mellan 12.00-17.00  med Sara :) Sen efter jobbert vet jag inte vad jag ska hitta på redigt än, tror jag ska träffa min älskade kanske.
Denna helgen har vart den mysigaste på länge ! Bara massa myskvällar med min kära familj och mycket god mat båda dagarna :) Bästa på länge ! Nehe babes hörs lite senare !


Lördag

Hej babes!
Nu är jag hem kommen från Jobbet :) Idag var det på a6 vilket var mycket skönt att få komma upp dit igen! Känner ju mig som sagt mer som hemma där! Och oidag var det mycket folk man kände igen vilket alltid är kul!
Tyvärr blir jag dålig på att blogga på helgerna men jag försöker så gott jag kan och hinner ;)
Men nu blir det super god mat hemma med min älskade familj! Ha en bra lördags kväll godingar!




Saknar sommaren, värmen, mitt hår ;P


Fredag

Nu ska jag skynda mig upp till a6 en sväng innan jag måste ner till stan för att jobba :) Ska se om jag hittar något men får väl se. Sen efter jobbet blir det nog fredags mys med min kärlek. Om jag inte minns helt fel så idag när han ringde och väckte mig kl.7 eller 9 eller va de, så sa han att han skulle laga mat till mig efter jobbet :) De ska bli mysigt och spännande och se va han hittar på! Nehe nu måste jag rusa! Hörs gullungar


Spargris

Jag har glömt att vissa er min fina spragris jag köpte på jobbet för nån vecka sen :) Den är jätte fin och stor med så nu kan jag börja spara pengar! Haha kunde inte låta bli att köpa den. Tycker den är jätte fin och det är ju jätte bra att den rymmer så mycket pengar med ;P Jag ska ju börja mitt nya bra liv nu så detta en av de saker jag ska börja med ordentligt nu, SPARA :)

Village 219 kr!




Burrr

Idag var de ju jobb på stan, ganska mycket att pilla med till en början! I mon blir de med jobb på stan sen i helgen blir det favo a6 både lördag och söndag :)
Alltså de är helt galet va kallt de är, och i mon pratas de om att de ska komma snö! Jag vill inte ha de än ju, de får gärna vänta. Så i mon blir de nog vinter jackan fram :) Har längtat efter den hela året nu! Men nu blir det att bara mysa kanske ta ett varmt bad och bara njuta lite.



Saknar de varma och sköna sommar kvällarna!




Kan knappt vänta!

Nu har jag just haft en mysig frukost med Julia. De va så kul att se henne igen! Men nu skulle hon börja jobbet så jag gick en sväng till mamma. Så nu blir det att luncha med Mammsen min innan jag börjar jobbet. Haha de blir mycket ätande för min del idag på stan :)
Både jag och Julia ska ju till thailand så vi satt och pratade massa om de nu och jag kan knappt vänta. Hon åker nu i november i 3 veckor, och jag och jeper i Januari i 3-4 veckor :) Han fick ledigt mellan den 11 januari-15 februari så nu ska jag bara be om ledigt de datumen med sen så är det bara att hålla utkik efter en bra resa :) Jag är så glad att de äntligen kommer bli av!



Har tyvärr inte så många bilder på söta Julia men jag bjuder på denna fina från hennes bal istället :)


Frukost/fika

God morgon
Nu ska jag skynda mig att göra mig i ordning för att åka in och möta upp Julia gumman för en mysig frukost/fika innan vi båda börjar jobbet :) De ska bli mysigt. Sen kl. 13.00-18.00 blir det jobb för min del. Ha en bra dag och sköt om er.


Hahaha!

Vi kollade igenom bilderna på kameran innan och kunde inte sluta skratta! Jag dör. Haha vi har visst missat att vi hade en sumobråttare på stranden ;) Haha hur kunde vi missa henne/honom, har verkligen inget minne av att vi såg henne/honom i verkligheten utan fick syn på de nu när vi zoomade in lite ;) haha Shit va vi skrattade. Om man zoomar lite kan man nästan hitta de mesta på sina bilder ;P


Claras

Jag dör alltså! Vad kallt det är ute. Jag håller ju på frysa häcken av mig ;) Nu är jag just hem kommen från en mysig fika på claras med Rosanna och Ester! En mycket trevlig sådan. Har alla 3 talets gåva så blir det ju ganska mycket att prata om :) Nu ska jag bara krya ner i min varma säng och kolla på film för i mon ska jag in vid 10 tiden och möta upp Julia för en frukost innan det blir jobbet! Ska bli himla mysigt. Och så himla kul att se henne äntligen för har ju inte träffat henne sen jag åkte iväg! Illa illa!
Men men ha en bra kväll godingar!
Rosanna lånade med min kamera hem nu med så jag kommer inte kunna komma med några nya bilder nu på några dagar kanske bara så ni vet ;)


Rent och fint igen!

Nu känner jag mig redigt duktig faktist! Jag har tagit mig i kragen och städat mitt rum! Alltså jag har nog aldrig i hela mitt liv haft så här stökigt rum innan! Kan inte fatta att de har blivit så rörigt på en vecka ! Men de är ju de som är de sura att ta tag i de för man inte vet vart man ska börja! Men nu fick jag nog så nu är de rent och fint igen :) Men de tog ett bra tag faktist! Nu ska jag verkligen inte stöka ner igen efter detta;)
Nehe nu ska jag in i duschen och sen göra mig iorning mig för att åka iväg :) Höres!

Before




After




Onsdag

Godmogon babes!
Orkade tyvärr inte skriva igår, har blivit lite slö nu för tiden ;) Kom hem ganska sent igår efter jespers träning. Jag fick mysa med en 3 månads plutt, så himla mysigt var de, sån gullunge verkligen. Stora blåa ögon som kollade runt med en nyfiken blick :)
Idag är de väldigt skönt väder ute så de får bli en promenad senare sen blir det att åka upp till a6 och efter de träffa Rosanna kvinnan!
Take care



Trött

Idag vaknade jag vid 12.00! Galet va trött jag har vart, men de är mest för jag inte har kunnat sova så bra inatt. Men men idag blir det promenad, städa kolla på innebandy och kanske mysa med en liten plutt som heter Anton om dom nu tar med honom till träningen :)
Jag tänkte även säga till er som missat något av era favorit program på tv 3 så kan ni ju se de på datorn! De gör jag ju alltid med svenska hollywood fruar efter som jag alltid lyckas att missa de. Så då är det bara att gå in på tv 3 hemsidan och sedan klicka sig vidare till tv 3 paly istället. S¨finns en lista över vad som finns att se där och de bästa är att de bara är korta reklam pauser där. Sp dom visar bara en snabb så man slipper att sitta och vänta ;) Mycket bra tycker jag allt.
Ha en super bra dag i kyllan pinglor!


Myspys

Idag blev det en mysdag! Jag vart först och främs hos frisören så nu är jag vit i huvudet igen! Tyvärr är jag aldrig nöjd de första dagarna innan man fått tvätta de och de har börjar växa ut lite. Men sen blir det alltid perfekt. Och just nu är det en sån kontrast också eftersom jag är lite brunare än vanligt och så kommer det vita håret ;) Men men som sagt de blir nog bra snart!
Sen var det ju mys med älsklingen ¨, promenad och fika hemma i habo hos honom. Sen besökte vi hans kära farmos som vi inte träffat på ett bra tag så det var mysigt! Nu ska vi krypa ner och jag ska kolla på svenska hollywood fruar som jag alltid missar på tv :) Natti natt babes!



Jag vill tillbaka ! Längtar så till Thailand nu.


Våran dag!

Blev tyvärr inget bloggande igår för jag var så himla seg och så tog älskling med min dator till jobbet. Men jag tänkte skriva en snabbis nu istället. Min och mammas dag var super mysig igår, kändes nästan som om de va juletid ;) Först solning sen bakning sen mys framför tv! Bullarna blev kanon och så super goda!
Nu ska jag och baby och hans lille bror ut och gå en långpromenad! Jag är så himlla frusen så just nu är jag iknte så taggad men efter sen kommer de bli super skönt tror jag när man får komma in i värmen igen :) Vi hörs lite senare sen snäckor!





Bara några av våra super goda kanelbullar :)


Kanelbullar

Idag blir det mamma och dotter mys på dagen. Nu ska jag och mamma snart åka och sola, tappar ju färgen så fort man kommer hem hit till kalla Sverige! Sen efter det blir det att baka BULLAR :) Hahah äntligen. De ska bli jätte mysigt faktist.
Idag kom älsklingen och skulle överraska mig med att komma och krypa ner och sova hos mig men våran dörr var ju låst så strax efter 7 ringde han och sa att jag skulle öpnna, haha jag var helt död men somnade om nästan
direkt och sov till 11 nu! Söt han är ;) Nehe nu ska jag äta upp innan vi ska åka. Ha en bra söndag alla godingar!



3 rätters middag!

Nu kom jag just hem och fått i mig lite mat. Idag var det jobb och det var ganska mycket folk så tiden gick fort, sen har inte jag och Jonna jobbat på ett bra tag nu så det fanns mycket att prata om :)
Skulle ju träffat min babe Julia idag men tyvärr glömt totalt att vi skulle vara hela familjen hemma hos oss idag och pappa ska laga 3 rätters middag :) Så det blir en myskväll idag med. Snart kommer min efterlängtade älskling hit med fast han ska ju tyvärr jobba ikväll. Men men take care!


Bild: En gammal bild på mig och hjärtat!


Lördag

good morning babes!
Vaknade av att Jesper ringde kl. 7-halv 8 idag på morgonen när han åkte hem från jobbet! Så nu ligger jag här i sängen och ska snart gå och duscha för att göra mig i ordning för jobbet! Idag blir det jobb mellan 11.00-15.00 på stan. Sen blir det nog hem en snabbis och sedan kanske in och träffa Julia:) Men ni får ha en bra dag så hörs vi senare!


Svenska Hollywood Fruar

Nu blir det att krypa ner i sängen för att kolla på Svenska Hollywood fruar som jag missade i måndags! De är väldigt bra att man kan se avsnitt som man missat på datorn senare :) Haha såg även att dom även ska sända ett avsnitt till vilket jag tycker är bra för jag tycker faktist att de är väldigt kul att se på. De är ju in´te som alla andra om man säger så ;) Ha en underbar fredags kväll!


Namn halsband

Idag har jag mest spenderat dagen med älsklingen! Har vart väldigt skönt. Skulle träffat Julia med men hon skulle träffa sin snyster som kom hem från gbg denna helgen så jag ska se henne i mon istället :) Var uppe en sväng på a6 innan med, och självklart blev det lite köp som vanligt. Kanske orkar lägga upp bild på de i mon.
Det bästa köpet är mitt namnhalsband som jag har beställt och kommer få om några veckor :) Har ju velat ha ett sånt ett bra tag nu så nu tog jag mig i kragen och beställde ett. Ett silvrigt Johanna halsband! De bästa är att det även var rea på de så jag bara behöver betala 199 kr istället för 399 eller va de nu kostar ;)


Fredag

God morgon! Nu har jag just ätit lite frukost och ska snart köra in mamma till jobbet, och jag ska göra lite ärenden :) Idag blir det att fixa lite saker sen kanske träna lite med älsklingen sen ikväll kanske de blir att träffa Julia pluttan!
Jag kan inte fatta hur skönt det är att få sova i sin egna säng. Men jag säger bara en sak, jag vill tillbaka till värmen ! Gud jag fryser ju nästan ihjäl här hemma ju ;) Men Men jag vänjer mig väl snart igen! Hörs senare snyggingar!


Turkiet Bilder!



Jag kommer lägga in mer bilder från v¨ran underbara vecka på Facebook sen men det får nog bli i morgon. För nu ska jag mysa med min älskling och sen äta tacos och sen basta för jag är så frusen ;) Ha en bra kväll babes!

Hemma igen !

Hej babes !
Äntligen har jag tid att få skriva av mig lite :) Nu är jag hemma igen tyvärr, hade gärna vart borta ett tag till. Men men borta bra men hemma bäst! Jag kom hem igår kväll men var för trött för att skriva så somnade direkt i min älskade säng sen idag var det bara att gå upp och åter gå till de gamla vanliga. Så det var jobb först sen besiktning av bilen så nu är jag hemma igen!


TURKIET var så himla underbart, jag behövde verkligen det! Det var runt 30-35 grader varje dag så det blev bara att ligga i solen och bränna lite sen gå och svalka sig lite när man kände att de behövdes! Jag och Rosanna har haft en super bra vecka och en rolig sådan med ska ni veta och har träffat så himla roligt folk. Så allt var perfekt. Haha jag ska inte försöka förklara allt för er för då får det typ bli hundra inlägg till ;) Men det var verkligen inte kul att komma hem till kalla sverige igen men som sagt tiden går ju fort så snart är de ju Januari vilket innebär Thailand i en månad så detta var bara ett smakprov :)