Österrike

Hej mina gullingar. Just nu bifinner vi oss i det vackra österrike. Vi kom hit igår och har sovit på ett sånt jätte mysigt hotell har. Så nu harvi just ätit lite frukost och ska åka vidare. Si nu i eftermiddag/kvall så är vi frame i kroatien . Vet inte riktigt om jag kan blogga dar ifrån men håll utkik godingar. Ha de riktigt bra nu, för det har i alla fall vi ;)

Fullrulle

Sitter just nu hemma i habo och är lite stressad över att Jesper inte är så snabb eftersom vi har hundra saker som vi måste göra. Vi åker ju nu i eftermiddag vid fyra, fem tiden nämligen så det närmar ju sig! Så nu ska vi skynda oss in till stan och vattna blommorna hos min farmor och sedan hos min farbror. Sen upp snabbt till a6 för att byta en sak på ikea och köpa det sista som ska med till kroatien. Men skönt ska det verkligen bli nu när vi kommer iväg.



Godmorgon min pinglor!  Igår blev det bar...

img_0671 (MMS)

Godmorgon min pinglor!  Igår blev det bara packning, städning och sen på kvällen blev det att åka in till lägenheten. Vi fick i ordning på våran toa som blev jätte bra faktist. Även den över förväntan. Vilket kändes bra. Och så fick jag hjälp av Ida gumman att sätta ihop en byrå, det tog sin lilla tid men vi var riktigt grymma ändå ;)  Idag blir bara massa fix så just nu är det lite stressigt och vi är redan iväg för att fixa allt. Men hinner nog slänga in ett inlägg innan vi åker.


Fix, fix

Hallå snyggingar!

Idag är min första lediga dag så det fick bli en bra sovmorgon. Sen var det bara hoppa upp och börja med alla saker som ska fixat idag. Tvätta, städa, packa vattnablommorna och massa massa annat. Så idag blir det bara att vara hemma och fixa. Kanske blir en sväng till lägenheten senare ikväll kanske med plutten. 
 Men jag återkommer lite senare.




Before and after

Försökte slänga in ett inlägg innan jag åkte till jobbet i morse men det funkade de inte så får ta det nu istället. Idag var min sista jobbdag innan semesten. SÅ nu är jag ledig i två veckor! Så himla skönt. Så idag var det jobb mellan 11.00-16.00 sen gick jag en snabbis på stan och sen åkte och handlade lite.

Så nu har jag hunnit med lite här hemma som laga mat, städa ocg fixat lite. Så i morgon blir det att börja tvätta alla kläder som jag ska ha med mig till kroatien eftersom vi åker på torsadag. Tiden går så himla fort.

Tänkte jag skulle visa er vårat vardagsrum. Det är ju inte helt klart än men bjuder på så långt som vi har kommit. Tog efter bilderna vid 11 tiden igår kväll så det är därför dom ser ganska mörka ut. Det är mycket ljusare i verkligheten. Enjoy



Måndag!

Godmorgon gullungar!

Jag är helt slut om jag ska vara ärlig. Vi har verkligen jobbat på som bara den nu i helgen med lägenheten. Men ett jätte stort tack ska absolut Jesper pappa Jonas ha eftersom han har vart nu i två dagar från morgon till kväll och hjälp oss, Tack vare honom som vi har kommit så långt. Och Lucas ska med ha ett stort tack som hjälpe oss med en släpkära och med flytten igår.

Så nu har vi ett rum som är "nästan" färdigt! Vardagsrummet! Det blev så mycket bättre än jag hade tänkt mig faktist. Med soffan, lampan, mattan, tv och tvbänken, det så himla bra. Det känns jätte bra att ha kommit så här långt på så kort tid så nu är det bara att fortsätta med resten! Men nu ska jag iväg till jobbet så hinner inte sitta här mer. Så skriver mer senare ikväll och till och med kanske slänger in några bilder så ni får se resultatet!


Igår orkade jag tyvärr inte blogga mer eft...

img_0669 (MMS)

Igår orkade jag tyvärr inte blogga mer eftersom det först var jobb sen direkt till torpa och lägenheten. Så vi åkte väl hel vid 11 tiden någon gång. Men nu är vi tillbaka igen Idag blir det att måla klart det sista och sen åka och hämta soffan och lite annat så vi kan börja få in allt :) nu har jag i alla fall lyckat få ihop våran lampa. Den Kommer nog bli riktigt bra här i vardagsrummet. Nehe dags att fortsätta igen. Vi hörs senare sen godingar!


Dagens

Tänkte slänga in en dagens nu med. Idag fick det bli svarta chinos med hög midja, vitt enkelt linne och så silver detaljer och självklart favorit ringen. enjoy




Work and painting

God morgon babes!

Idag tog det verkligen emot när väckaklockan ringde. Kändes som om man hade grus i ögonen. Men men nu är jag uppe och ska snart iväg till jobbet för ett pass mellan 9.30-17.00. Sen efter jobbet blir det tillbaka till lägenheten och fortsätta måla.

Igår började vi ju så vi har i alla fall kommit en liten bit. Så idag ska vi fortsätta. Sen kom gulliga Ida och Marcus och hjälpte oss sen bestämmde vi att vi skulle grilla lite eftersom alla var så himla hungriga- Så vi gick bort till dom och hade en liten mysig grillkväll innan det var dags att återgå till målandet. Det var en mycket mysig kväll igår faktist. och förhoppningsvis så kanske det blir en sån ikväll med för om vi hinner ska vi träffa Alexandra gumman och Robin. Nehe måste springa nu! Ha en bra dag godingar



Work time!

God morgon godingar!

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag måste skynda mig iväg till jobbet. Idag blir det jobb mellan 9.30-16.00. Sen efter det så blir det att åka iväg direkt till lägenheten och hjälpa till att måla. Åhh idag får vi våran lägenhet, jag har nog inte riktigt fattat det än tack vare att vi inte ska flytta in ordentligt än men det kommer nog. Och så kom även våran tv igår med. Vilken tajming!
Nehe nu måste jag skynda mig iväg. Ha en bra fredag godingar så återkommer jag senare.


En vecka kvar

Nu kom jag äntligen hem från jobbet. Idag har jag vart lite seg så ikväll blir det nog bara en lugn och mys kväll för min del. Jag ska snart ställa mig och laga lite mat som jag kan ha med mig till jobbet. Jag hoppas min skatt kommer hem ikväll så jag slipper sova själv.

Idag är det bara en vecka kvar tills vi äntligen åker! Åhh sol och bad och massa god mat, det kommer bli så himla skönt. Och att vi är nio personer som ska åka ihop och ha en riktigt bra semester kommer bli riktigt kul och särskillt mysigt när man ska ut och äta på kvällarna. Så kroatien snart kommer vi ;)

Haha det märsk ju att jag tycker det är kul att hålla på med bilderna ;) Så här skönt ska vi ha det när vi åker nästa vecka! "bilderna är från thailand, januari-februari"


Time for work

Good morning sunshines!

Idag blir det jobb mellan 9.30-18.00 uppe på a6. Så det blir tyvärr inget solande för min del. Men börjar ju bli van nu ju eftersom jag inte har solat på två veckor.
Så nu sitter jag har och har just fixat iorning mig och ska bara slänga i mig lite frukost innan det är dags att ge sig iväg. Hoppas att det kommer lite folk upp till a6 idag i alla fall. Jag återkommer senare sen mina gullungar!


Collage!

Hej babes!

Kom hem för en stund sen efter att ha kör hem Alexandra stumpan.
Min dag började med jobb vid 9.30-16.00. Sen hämtade jag upp pärlan i stan så åkte vi först till ica maxi och köpte brassestolar sen följde hon med mig så jag kunde vattna blommorna hos min farmor och sedan hos min farbror. Sen åkte vi vidare hem till mig, så vi satte oss ute i solen lite och bara tjötade. Sen resten av kvällen blev det massa prat, skratt och matlagning, vilket har vart jätte trevligt.


Alexandra hjälpte även mig att ladda hem ett program så jag kunde göra lite collage. Så jag har testat och göra ett eget nu och eftersom hon hjälpte mig så fick det bli ett på oss två :) Det var ett mycket bra och roligt program allt, så de kommer jag nog fortsätta att lägga mina bilder i.


Maxiklänning på!

Good morning babes!

Har sovit som en stock i natt men ändå så var det ganska segt att ta sig upp. Men men det var bara att pallra sig upp eftersom jag snart ska iväg till jobbet. Idag blir det jobb mellan 9.30-16.00, väldigt bra tid tycker jag allt. Sen efter jobbet ska jag nog träffa gullungen Alexandra som jag inte träffat på ett tag. Det är svårt att få ihop tiderna när båda är hårt arbetande kvinnor just nu. Haha.

Idag fick det bli min svarta maxiklänning med ett silver halsband och självklart är min älsklingens ring på. Får se om jag får panik av att ha en långklänning på jobbet annars får jag väl byta, men tror nog jag ska klara av det ;)


Efva Attling

Hej gosingar!

Nu när jag kom hem efter jobbet så hade älsklingen överraskat mig med att börjart städa här hemma och börjat laga mat. Åhh så himla skönt att bara få komma hem och sätta sig ner och lugna ner sig och inte behöva tänka på att man måste ställa sig och laga mat eftersom man måste ha matlåda med sig! Han är allt bäst min skatt.

Tänkte visa er vad som döljde sig i min lilla Efa Attling ask. Min älskade ring. Den är så himla enkel, stilren och jag bara älskar den. Så tack bästa mamma för min super fina ring. Den kommer bli min nya lilla favorit som kommer få pryda mitt lilla finger. (blev tyvärr inga bra bilder men det får duga sålänge)


Självklart så var brassestolarna redan slu...

img_0637 (MMS)

Självklart så var brassestolarna redan slut så får leta vidare. Så kom just upp till jobbet och ska bara varva ner lite innan jag börjar. Men jag fick ett annat bra samtal, så gissa vad som gömmer sig i asken ;) visar er senare vad som döljer sig där!


Ny jobb vecka

Då var det dags för en ny jobb vecka då. Fast denna veckan jobbar jag bara tisdag-lördag och så är det bara idag som jag har stängningen och resten av dagarna är öppning så det blir nog en bra vecka. Så idag blir det jobb mellan 13.00-20.00.
Nu innan ska jag åka iväg och kolla på ica maxi ifall dom har kvar några brassestolar som vi kan ta med till kroatien sen. Jesper mamma och pappa hade nämligen köpt där igår. Jätte fina blåa med en vit stjärna på så ska se om dom finns kvar idag.


'

Idag fick det bli min svarta kjol med röda rosor på och ett enkelt svart linne tillsammans med silver smycken.


Ny jobb vecka

Då var det dags för en ny jobb vecka då. Fast denna veckan jobbar jag bara tisdag-lördag och så är det bara idag som jag har stängningen och resten av dagarna är öppning så det blir nog en bra vecka. Så idag blir det jobb mellan 13.00-20.00.
Nu innan ska jag åka iväg och kolla på ica maxi ifall dom har kvar några brassestolar som vi kan ta med till kroatien sen. Jesper mamma och pappa hade nämligen köpt där igår. Jätte fina blåa med en vit stjärna på så ska se om dom finns kvar idag.


'

Idag fick det bli min svarta kjol med röda rosor på och ett enkelt svart linne tillsammans med silver smycken.


LG

Nu har vi äntligen köpt våran tv också. Det känns så himla skönt eftersom vi hittade en kanon bra till ett riktigt bra pris. Det fick bli en 42 tumms tv, vi har velat mellan 42 och 46 men denna kommer nog räcka gott och väl. Så nu är vi redo för att få vårat egna.



Ledig

Idag har det vart fullrulle hela dagen. Började med tandläkren vid 10 sen åkte jag och handlade eftersom jag skulle hem och baka en tårta till mormor sen köpa blommor till henne. Sen var det bara att åka iväg och fika hos henne en stund och sedan vidare. Så idag har vi köpt färg till lägenheten, lite av det sista vi behövde från ikea och så.

Sen var det bara iväg och vattna blommorna hos min farbror och sen hos min farmor eftersom jagg har lovat att göra det nu när dom är borta. Sen åkte vi hem till mig och vattnade blommorna där och packad för att sef´dan åka vidare till habo där vi nu befinner oss.
Haha ni hör ju, en ledig dag blev inte så ledig ändå.

Eftersom vi har hjälp till att vattna blommorna ooch så nu när Jespers mamam och pappa vart borta så fick vi en jätte fin present. Två silver ljusstakar som kommer bli så himla att ha i hallen sen. Jag blev verkligen jätte glad eftersom jag har letat efter några bra ljusstakar att ha där. I liike!



Hej sunshines! Idag är min lediga dag men ...

img_0630 (MMS)

Hej sunshines! Idag är min lediga dag men inte hinner man lugna ner sig eftersom det är massa som ska fixas. Just nu sitter vi hos min mormor som vi firar eftersom hon  har fyllt år. Så jag bakade en tårta innan som vi mumsar på ;) sen ska jag och älsklingen iväg och fixa lite ärenden innan lägenheten ny eftersom han börjar jobba i min igen. Så det blir tyvärr inte att ligga ute och njuta av solen för min del. Men jag hör av mig senare sen.


Uggla

Efter jobbet så tittade jag lite i affärer vilket resulterade i att jag fick med mig en ring, en uggla ring! Så himla cool va den så jag kunde verkligen inte låta bli den. I liiiike! Så den och ett par svarta chinos med hög midja fick följa med hem. Men nu får det vara slut med shoppandet!


Lugn kväll

Idag på jobbet kändes det som om tiden stod stilla. Det var knappt något folk alls på a6. Men som tur är så var man ju inte själv. Efter jobbet åkte jag hem en snabbis för att byta om och packaa min väska eftersom vi ska sova i habo inatt. Så kom just hem till Jeppe nu så vi ska laga mat och bara ta de lugnt. Så himla skönt.

Idag har det vart en sån galet varm dag alltså. När man har kommit ut från jobbet såå har man verkligen mötts av en sån olidlig värme så det knappt blivit skönt. Nu ska jag inte gnälla på värmen men jag kan nog inte komma ihåg senast det var sån här tropisk värme här i sverige!


Hej babes. Idag kände jag absolut inte för...

img_0629 (MMS)

Hej babes. Idag kände jag absolut inte för att gå upp. Var så galet trött så jag knappt visste vad jag hette. Men de var bara att ta sig i kragen eftersom jag började jobba vid 9.30! Så nu har jag min lunch för dagen. Jag och Emmy unade oss varsin glass innan med. Tyckte vi förtjänade de ;) men jag skriver mer senare sen. Take care.


3 dagar!

Jag säger då bara det. Tre dagar har jag allt klarat utan att plattat mitt hår. Haha ni som känner mig vet att jag kan knappt leva utan min plattång. Men jag har bestämmt mig att försöka sluta nu ett tag så mitt hår kan få chansen att växa och bli friskare. Så ser ni mig som ett troll i håret så vet ni varför ;)
Tycker jag är ganska duktig ändå för det är svårare än vad man tror eftersom man inte käner sig lika "fräsch".


Gissa vad ?! .. Work !

Hallå sunshines!

I natt har jag knappt kunnat sova. Bara luggit och vänt och vridigt på mig. Det är nog tack vare min förbaskade hals som håller på att värka så in i. Men men det var bara att hoppa upp och försöka komma igång med dagen. Idag är det jobb mellan 14.00-20.00, så nu innan ska jag bara laga lite mat som jag kan slänga i mig innan jag ska åka sen efter jobbet vet jag inte än va jag ska hitta på. Får se lite vad som händer.

Idag är det bara en vecka kvar! En vecka, helt galet va fort tiden har gått ändå. Vi har ju vetat att vi skulle få lägenheten sen typ lite efter thailand där i februari så man har ju tänkt på det ett tag nu. Men nu är det inte långt kvar alltså. Det ska bli så himla kul så jag längtar som bara den!




Linne - svart "pösigt"  h&m
jeans leggins - gina
guld smycken - h&m



Dagen shopping

Nu ska jag krypa ner för idag! Har just skypat med min efterlängtade Julia. Så nu kan jag somna gott när jag fått prata med henne och hon har fått mig på bättre humör. Misss yooou my darling!

Tänkte jag skulle slänga in lite bilder på min shopping idag. Verkar som om ni är lite nyfikna i alla fall. Ni for sova så gott sen godningar så hörs vi i mon. Natti natt




Mina två fina köks handdukar med rosor på. Lite manliga är dom ju allt med eftersom det är svart, vitt och grått ;) man måste ju tänka på allt.



Köpte ett tre pack med guld ringar men så kunde jag inte låta bli att köpa dom i silver också.
Sen köpte jag två nya rosa fina kuddar som jag ska ha i sovrummet sen.



Ett jätte fint guld halsband som jag inte kunde låta bli att få med mig hem. Jag har ett liknande som jag köpte i thailand som jag bara älskar men som är mer åt silver hållet.
Det är ihop flätat med pärlor och lite annat. I like!



Till sist så köpte jag med mig ett "pösigt" svart linne som är mycket mycket snyggare på och om man har ett skärp till. Sen bara en enkel svart klänning som man kan ha och springa runt i.
Dom syns ju inte så jätte bra på bilden men men.




Home!

Nu kom jag äntligen hem. Idag var det ju jobb först sen efter jobbet åkte jag upp till a6 för att mötta upp Rosanna kvinnan. SÅ vi gick en sväng där och jag fick med mig en hel del hem faktist. Typiskt mig! Men kände att jag behövde få shoppa lite och få bli på bättre humör. På något sätt känns det som om jag är på botten just nu så detta behövdes. "Tänkte slänga in bilder på dagens köp senare".
Sen efter a6 trippen så åkte vi ner till georegs och åt lite eftersom vi var helt utsvultna båda två. Så vi satt där ett tag och pratade på. Så nu ska jag snart krypa ner och sätta på en film och sen till och med skypa med min älsklings Julia i london!



Om två veckor & imorgon en vecka

Idag är det exakt två veckor kvar tills vi åker iväg på en underbar semester i kroatien med sol och bad. Det kommer bli så himla skönt!
Och i morgon är det bara en vecka kvar tills vi får våran lägenhet! Då ska det målas för hela slanten den helgen och kanske till och med börja ställa in lite saker. Sen flyttar vi ju in ordentligt efter kroatien! Åhh va jag längtar tills nästa vecka. Då får ni hålla utkik till nästa helg för då kommer det nog lite bilder.




Workie!

Good morning babes!

Igår var det ju jobb till 20.00 sen åkte jag direktt hem och gjorde mat eftersom jag var helt utsvulten. Sen skulle Jesper kolla på fotbollen så jag la mig i soffan med men så klart somnade jag.

Nu ska jag snart iväg till jobbet igen. Haha jobb jobb jobb, jag är ledsen men juste nu är det det som händer här i mitt liv.
Idag åker Jesper även iväg och kommer inte hem förrens på lördag eftermiddag/kväll vilket är surt. Så jag kommer vara helt ensam och kommer få somna ensam vilket jag inte gillar. Men men. Jag lovar jag ska ta mig i kragen och komma med bättre uppdatering och roligare inlägg så fort jag funnit orken igen, tror tyvärr jag har åkt på halsfluss med så känner mig inte alls pigg. Men jag är snart tillbaka !!



a lot of work

Hej babes!

Nu är jag tillbaka igen. Denna veckan är det fullfart med jobb. Jobbar nämligen måndag till söndag och nästa vecka tisdag till lördag. Så ganska full fart just nu. Känns lite som man inte hinner med allt för mycket annat just nu men de gör inget för de är skönt att ha massa jobb i alla fall.

Så fort jag hade sett filmen eclipse så började jag med att läsa boken. Jag läste ju ut dom två första när jag var i thailand så nu har jag börjat på den tredje. Tycker det är ganska bra gjort av mig eftersom jag inte är personen som är så förtjust i att läsa.
Nu tänkte jag hoppa ut i solen lite innan det är dags att göra sig i orning. Ha en bra dag godingar!



Sitter just nu i ramkvilla med ett glas ro...

img_0611 (MMS)

Sitter just nu i ramkvilla med ett glas rose i handen och solen skiner. Vi åkte direkt  efter jobbet och så stannar vi här tills i morgon kväll. Så nu ska vi njuta av mat, vin och solnedgång! Ha en fortsatt bra kväll godingar.


Hej babes! Just nu är jag på jobbet och är...

img_0609 (MMS)

Hej babes! Just nu är jag på jobbet och är visst ganska avis på er som är lediga idag. När jag var ute med skräpet så var det allvarligt som om man klev av ett flygplan i något varmt land. Så galet varmt och skönt. Men men jag och Becca har lyxat till det med varsin islatte och så gifflar så vi har det ganska bra vi med;) nehe nu tar snart min rast slut så dags att återgå till jobbet. Ha de bra godingar


Work, work, work!

Godmorgon solstrålar!

Igår var jag ju som sagt en sabbis hon Alexandra eftersom hon hade bjut hem tjejerna på räk & vin kväll. Super trevligt. Vi satt ute och åt räkor, ost, kex, vindruvor och drack vin ( eller inte jag eftersom jag skulle köra)! Sen var det ju dags för bio. Åhh eclipse! Den var riktigt bra alltså. Jag blir alltid lika förälskad i kärleken som bella får från alla håll och kanter. Tänka sig att ha två hulkar som bråkar om änns kärlek. Inte fel de inte ;) haha!
Nej men skämt och sido den var riktigt bra och jag bara längtar tills den andra filmen ska komma nu!

Nu sitter jag här med min frukost och ska snart fixa till mig det sist eftersom jag ska iväg till jobbet. Även fast det är super varmt ute så är det ju lite disigt så då gör det ju inget att åka iväg och jobba lite. Sen efter jobbet så åker vi direkt ner till Jespers och deras sommarstuga och kommer hem i mon kväll.
Take care!


Räkor, vin och bio!

Hallå sunshines!

Idag har vart en helt underbar dag. Har bara luggit på stranden och haft det skönt hela dagen med min skatt. Så det ska vara en solig dag när man är ledig. Blev till och med så att jag badade två gånger så de va inte illa av mig.
Nu ska jag strax åka ivög till Alexandra hönan som ska ha lite räk och vin kväll hemma hos sig. Det ska bli super trevligt. Men tyvärr måste jag gå vid halv nio ungefär efter som jag ska på bio med Caroline, Fanny och Lollo. Nu ska jag äntligen få se Eclipse. Åhh jag tror den kommer vara super bra så det återstår att se. Så denna dagen kommer bli ett perfekt slut på. Så ha en fortsatt bra fredag mina gullungar!


Jag bara älskar att vara ledig såna här un...

img_0596 (MMS)

Jag bara älskar att vara ledig såna här underbara dagar . Nu ligger vi här på stranden och bara har det skönt. Med en tidning, fika och soool kan ju inte bli bättre! Skriver mer när jag kommit hem.


Hej babes ! Förlåt för den dåliga uppdater...

img_0593 (MMS)

Hej babes ! Förlåt för den dåliga uppdateringen. Igår jobbade jag ju till 20.00 sen skulle jag åka och hämta Jesper hemma hos Ida och Macke men det blev att vi blev kvar där. Så dom bjöd oss på goda pannkakor, prat och skratt. Så himla mysigt var det, tror det kommer bli många såna kvällar nu när man flyttar.   Just nu är vi i Habo och ska snart åka till furusjö för att bada och sola. Tycker det är för kallt i Vättern så de fick bli furusjö istället. Sen kommer även Camilla gumman. Så skriver mer senare sen godingar för nu ska jag ut och njuta av min lediga dag och soooolen!


Time for work

Hallå babes!

Igår var det jobb till 15.00 sen åkte jag upp till Ikea för att hanla lite, jag köpte med mig våran spegel till toan, två handduks krokar, tvättkorg och en hylla. Så nu är det inte mycket som saknas. Sen åkte jag hem och bara tog det lugnt. Var väldigt trött igår så somnade ganska tidigt faktist.

Idag på förmiddagen har jag luggit ute lite i solen, men nu är jag iordning gjord eftersom jag börjar jobbet vid 14.00-20.00. Sen efter jobbet ska jag bara hem och mya med min älskling som kommer hem idag. Han har vart i deras sommarstuga nu sen i tisdags morgon, men idag kommer plutten hem!
Ha en bra dag godingar så hörs vi senare!