Skype!

Hej babes!

Nu har jag äntligen laddat hem skype så jag kan prata med Julia stumpan i London. Haha tog mig typ bara 3 veckor innan jag tog mig i kragen och gjorde det men nu är det fixat. SÅ jag hann bara prata en snabbis med henne nu innan hennes internet krånglade så vi ska testa igen lite senare. Känns så himla skönt att få prata med henne igen. Saknar verkligen henne så mycket. Så min kväll kommer bestå av skype och sex and the city avsnitt tror jag allt.



Jag och världens bästa Julia  2009





Skor och tvålpump

I fredags när det var Jönköpings marknad så hann jag gå en sväng precis innan jag började jobbet. Så jag och min syster strosade runt och kollade lite, och så hittade jag ett par jätte fina sandaler. Hallå 50 kr för ett par jätte fina sandaler som kommer bli perfekta till sommaren när man har bruna och sommriga fötter . Så det var ju bara att klippa till, eller vad tycker ni ?!

Sen köpte jag även en tvålpump från jobbet som jag inte kunde låta bli att köpa. Den finns både i vit, svart, rosa och grön och kostar bara 89 kr. Så spring och köp, för dom går som smör. Och den kommer bli så fin i vårat badrum sen.



Skorna är så mycket snyggare i verkligheten och tänk ett par solbrända fötter till de vita flätade rämarna! Kommer bli riktigt bra!




Hemmafru

Just nu känner jag mig som en hemmafru på hög nivå. Har hållt på att städa hela förmiddagen. Fast det är väldigt nehövligt och har man väl börjat så går det allt bra. Så jag kommer nog bli en riktigt bra hemmafru sen när vi flyttar.
Så just nu springer jag har hemma och yrar runt och lysnar på "we no speak americano" på högsta volym. Haha bara älskar den låten. Så galet skön är den och ända sen spring så har den vart fast i mitt huvud. Så helt plötsligt blev det lite roligare att städa ;)



I´m Back!

Hej babes!

Nu är jag tillbaka och tänker vara mycket bättre på att blogga. Tyvärr mådde jag ju inte så bra förra veckan vilket gjorde att jag inte hade någon ork att sitta här och sen lika så hade jag ingen tid. Hade feber lite till och från varje dag men nu känns det bättre i alla fall. Sen var det ju jobb tor, fre, lör och sön, vilket tog upp lite av tiden med eftersom i lördags var det ju markanden och då jobbade jag hela dagen och sen på kvällen vid nio tiden åkte och kollade på fotboll.

 I lördags var det jobb och så fick jag även jobba över en timme vilket inte är fel men sen när jag kom hem hade febern satt igång igen så det vara bara att krypa ner i soffan och sen på kvällen ha mys med min man. Sen i söndags så jobbade jag ju hela dagen sen var det ju morsdag plus att min kära mamma fyllde år. Så vi hade en sån mysdag hemma hela familjen med god mat, tårta, jordgubbar och grädde och massa annat gott. Så men helg bara försvann.

Så nu har just min skatt åkt tillbaka till karlsborg så idag ska jag bara vara hemma och hoppas på att febern inte kommer tillbaka och så tänkte jag städa och fixa lite här hemma. Det kan som sagt behövas det med.
Haha oj vilket långt inlägg det blev nu, men nu vet ni lite vad som har hänt i alla fall godingar.





Sex and the city

God morgon mina godingar!

Igår var det premiären på SATC filmen och självklart var man där ;) Alltså jag dör, tänk att få leva som dom gör, deras vardag, med deras kläder, skor, smycken, hår ja helt enkelt allt. Jag skulle göra vad som för att få leva som dom alltså. Att alltid får vara glamorös varje dag med snygga high heels och kläder skulle ju inte vara fel. Känns på något sätt som om livet skulle bli lite roligare när man kan känna sih fin. Men men det är ju bara att fortsätta drömma sig bort.

Men jag tycker ändå så att filmen var jätte bra men kanske tyckte ettan var lite bättre. Men som sagt det är ju Sex and the city vi pratar om så man kan ju inget annat än älska det eller vad säger ni. Jag hoppas banne med att det kommer en film till och en till och en till, haha ni fattar. Det får i alla fall aldrig ta slut.

Så älskling "me and you, just us two."
Enklaste och finaste meningen ever!



Längtar

Jag vet jätte dålig uppdatering från min sida, men som sagt har ju inte mått så bra. Men nu idag känner jag mig mycket bättre. Så idag var det jobb och vi hade jätte mycket att göra så jag fick jobba över en timme vilket jag inte tackar nej till! Så nu ska jag plocka upp Rosanna så ska vi skynda oss hem till mig eftersom hon inte har sett den första filmen. Sen är det dags för den nya sex and the city filmen ! Jag längtar, längtar, längtar :) så nu måste jag skynda mig iväg. Men jag ska försöka bättra mig på att blogga men kan bli tufft denna veckan efter som jag har mycket nu tills söndag ;)

Överraskningar

Hej babes!

Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen. Jag har verkligen ingen ork för att skriva eftersom jag har fått feber och huvudvärk igen.
Igår kom världens bästa pojkvän hem och tog hand om mig. Och ännu bättre för han kommer även nu i eftermiddag med. Känns alltid lite bättre när han är här och tar hand om mig.

 Och han fick faktist en lite överraskning av mig med, vi har kollat på en skjorta som båda tycket var så fin och igår när jag var på stan så hade dom fått in den så var ju bara tvungen att köpa den till honom. Och den satt perfekt och var så himla fin i färgerna så den kommer bli galet snygg i sommar.



Inte långt kvar nu

God morgon babes!

Vaknade av att det smattrade på fönstret av allt regn. Ganska mysigt tycker jag allt att det är ändå. Igår blev det ganska dålig uppdatering tyvärr, hade inte så mycket ork för något just igår så tyvärr. Men idag ska jag försöka bättra mig.

Igår kväll satt jag i alla fall bänkad framför tv när det var bakoom kuliserna på den nya sex and the city filmen, och nu känner jag mig som ett litet barn dagarna innan julafton. Jag kan knappt vänta, jag vill verkligen se den nu! Jag tror det kommer vara så galet bra alltså. Jag bara älskar Sex and the city rent ut sagt, det bästa dom någonsin kommit på ! Men nu är det inte långt kvar!




Ungefär såhär satt jag igår och göra på premiären med ;)







Måndag igen

Hej babes!

Igår var det en jätte mysig kväll hemma hos älsklingen. Han fick massa ina och bra saker nu till lägenheten vilket var jätte bra. Så han var nog nöjd igår med sin dag lilla plutten. Nu kom jag just hem efter att har vart och hjälp pappa på hans jobb hela förmiddagen. Så nu ska jag hoppa in i duchen och fixa till mig lite. Sen får jag se vad som dagen har att erbjuda, jag är ganska seg idag så ska nog inte göra allt för mycket i alla fall.
Jag har haft en perfekt helg!

Idag åkte Alexandra hönan iväg till USA för att åka och träffa sin Emmie. Jag är allt lite avis eftersom jag bara älskar USA och gärna skulle vilja åka dit igen. Men det kanske kommer i framtiden. Så hon kommer inte hem förens nästa vecka vilket är lite tråkigt eftersom jag har vant mig vid att lilla skruttan är hemma men tiden lär ju gå fort. Och sen när hon kommer hem har hon förmodligen med sin mina älsklingar som jag väntar på.



Bild från i Lördags


Min Julia!

Åhh idag ringde min efterlängtade Julia. Usch va jag har saknat att få prata med henne. Men nu idag fick jag allt chansen att prata lite med henne. Så himla kul, hon verkar ha det så himla bra och allt.

 Måste verkligen åka och hälsa på henne snart. Men hon har ju lovat att komma hem sen när vi ska ha inflyttnings fest i slutet av sommaren sen så då kommer hom men så länge kan jag ju inte vänta. Men hon gjorde min dag idag, saknar henne massor. Du är bäst Julia gumman!



Bild: Jag & Julia i februari.




Allt i ett

Idag har det som sagt bara vart en mysdag. Vi har vart ute och gott lite och bara tagit de lugnt. Nu ska vi fixa lite eftersom vi ska fira plutten lite ikväll med god mat och nära och kära. Så nu är vi i habo och ska snart starta grillen.
Nu när han fyllde år så fick han av hans föräldrar ett jätte bra start-kitt med micro, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Så det var ju jätte bra, så man har allt de så nu saknas det bara en damsugare sen så har vi de mesta av dom stora nödvändiga sakerna som man behöver.


Spring Inspiration

Hann tyvärr inte skriva igår sen ändå, hela dagen var stressig. Men efter jobbet stressade jag mig hem till min pingla Alexandra där vi fixade till oss inför spring inspiration. Sen var det bara att skynda sig upp till Elmia. Men självklart fick vi kanon platser så vi var mycket nöjda.
 Och jag tycker det var en bra show med så det var himla kul faktist. Sen åkte vi ner till Alexandra igen på lite förfest innan det var dags att åka till centrum. Tycker verkligen det blev en lyckad kväll så jag var mycket nöjd när vi åkte hem. Men man mår lite som man förtjänar dagen efter så tur det bara blir mysdag.

Bilderna tagna från Alexandras blogg



Grattis Älskling !

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Jespers födelsedag, hurra hurra hurra !!

Idag fyller min älskade skatt 22 år. Så grattis gubben, du är bäst. Börjar bli lite gamal nu men fortfarande bäst på alla sätt ;) Så idag ska jag bara mysa med min 22 åring och ikväll blir det lite kalas för honom här i habo. Så det blir myspys.



Jobb & Spring Insperation

God morgon godingar!

Vilket underbart väder det är ute idag. Så typiskt att det ska komma nu när man ska iväg och jobba hela dage på a6, men men jag får passa på att njuta av det nu innan jag åker. Idag blir det jobb och sen är det bara att skynda sig hem till Alexandra gumman, där vi ska göra oss i ordning då det är Spring Insperation.

 Jag tror det kommer bli en riktigt bra visning i år och så ska det bli kul att se min lilla modell Rosanna som ska gå med. Hon är så duktig. Så idag blir det fullrulle men jag ska försöka skriva lite mer snenare sen. Ha en bra dag och ut och njut av det härliga vädret ni som kan!





Fynd!

Hallå babes!

Ídag har jag spenderat min fredag med min älskling. Han kom efter lunch tiden och då tog vi det bra lugnt. Sen åkte vi in till a6 och gick lite på ikea och även fika där. Och så fyndade vi lite, vi hittade nämligen två "pallar" som vi ska ha i våran hall sen. Dom var i fyndhörnan och det var inga större fel dom, så vi klippte till. Dom kommer bli jätte bra.
 Sen kollade vi även lite inne på a6 och då hittade jag en bikini. Kunde inte låta bli, får man en bikini för 99 kr och den är fin så klipper man ju självklart till. Eller vad säger ni ?!

Nu ikväll blir det bara myspys, vi är hemma i habo nu och ska grilla llite med hans familj vilket ska bli gott. Så natten spenderar vi här och bara har det mysigt. Hoppas ni har en bra fredag godingar!


Ikea!

Nu ska jag och Jesper gubben snart åka in en sväng till a6 och kolla lite. Vi ska bland annat kolla lite på Ikea och massa annat roligt. Jag bara älskar att gå och mysa på Ikea nu för tiden, men det är nog eftersom att det närmar sig med stora steg nu.
 Så vi får se om vi får med oss något hem idag eller om det kommer nästa månad. Vi ska ju köpa våra lampor vi ska ha i hallen, sen behöver vi ju massa annat där ifrån. Nehe dags att åka.



Älsklingen & Jag balen 2009


Nybakat

Godmorgon Babes!

Började dagen med att slänga in mina frukost frallor i ugnen så jag fick nybakat till frukost. Det var så himla smidigt att göra detta brödet så det lär jag göra fler gånger. Att fica till allt kvällen innan och sen på morgonen bara grädda dom i ca 10 min och sen har man nybakta frallor som en bra stat på dagen!

Så nu sitter jag här mätt och go och ska snart börja göra mig i ordning. Idag får vi se vad vi ska hitta på jag och älsklingen. Han kommer hem strax efter lunch så får vi se. Men ha en bra dag godingar så hörs vi senare. Take care!




Rusk väder

Usch vilket busväder det är ute alltså. Regnar som bara den och åskar ju, jag gillar verkligen inte när det åskar. får hoppas att det går över snart. Nu har jag just gjort klart mina små frallor. Jag skulle ha bakat dom igår men så såg jag att dom skulle vara i kylen och jäsa över natten så det blev inget med det. Men nu ikväll har jag slängt ihop dom så nu ska jag bara vänta tills moron bitti och grädda dom så har vi nybakta frukost frallor på morgonen. Gottigott !

Tänkte även dela med mig av receptet på mina cupcakes. Jag har gjort dom efter receptet i Leilas "a piece of cake". Älskar den boken, finns massa gott att baka där i ska ni veta.

Grundrecept:
12 cupcakes


3 ekologiska ägg
2 och en halv dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
100 g smör
1 dl mjölk
3 och en halv dl vetermjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
skal och saft från en citron


Cream cheese frostingen:

60 g mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 msk färskpressad citronsaft
100 g philadelphiaost
några droppar valfri karamellfärg

Strössel eller blommor till granering


Muffinsarna

1: sätt ugnen på 175 grader.
2:Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.
3: Smält smöret, häll mjölken och blanda det med äggsmeten.
4: Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och vänd försiktigt i det i smeten.
5: Blanda i rivet skal och saft av en citron.
& Placera ut pappersformar på en plåt och häll i smeten.
7: Grädda mitten av ugnen i cirka 15 min. Låt svalna.


Frostingen

1: Rör smör, florsocker, vaniljsocker, citronsaft och philadelphiaost krämigt.
2: dela upp frostingen och färga den i olika färger eller i samma färg med karamellfärgen.
3: Bred frostingen på cupcakesen och granera med strössel eller blommor.

Ett tips är att verkligen låta muffinsen svalna innan ni lägger på frostingen för annars så smälten den.



Sex and the city 2!

Idag var jag även och köpte biljetterna till premiären på torsdag till Sex and the city 2! Jag kan knappt vänta, det ska bli riktigt kul att se den. Så idag när jag kom och köpte biljetterna så drog jag även mitt klubb kort och då fick jag även rabatt på min biljett så det var ju ännu bättre.
 Så det lönar sig att ha ett sånt som dom drar när man köper biljetter eller köper någon meny m.m. Så har ni inte ett sådant så skaffa det. Man kan få grattis biljetter eller någon meny m.m. Så nu är det bara att vänta in torsdagen, jag längtar!



Home from work!

Hej babes!

Nu kom jag just hem och ska se om jag ska ta och laga något gott att äta. Idag var det en ganska lugn dag på jobbet eller i alla fall nu på eftermiddagen. Jag tog med några cupcakes till jobbet och dom verkade att slinka ner så bra så. Sen när jag slutade så åkte jag upp till Alexandra gumman till hennes jobb för att även lämna en liten cupcake till henne. Tyckte hon behövde piggas upp lite. Kanske hinner med att lägga upp receptet på mina cupcakes lite senare sen.




Så söt hon är lilla hönan när hon jobbar :)



Time for work!

Hej babes!
Igår tillbringade jag min eftermiddag med min älskling. Vi åkte hem till honom och gick ut på en jätte härlig promenad i habo. Sen lagade vi lite mat och bara hade det mysigt hela kvällen.
Så älsklingen åkte iväg idag kl. 08.00 till jobbet igen så då gick jag upp och åt lite frukost och sedan tag med Wilma ut på en morgon promenad.
 Även fast vädret inte ser så bra ut så var det så himla skönt att vara ute i skogen och gå. Men sen var det vara att skynda sig hem och fixa till sig och laga lite mat för nu ska jag snart åka iväg till jobbet. Idag blir det jobb mellan 13.00-18.00.


Rosa Cupcakes!

Nu har jag just gjort klart mina små cupcakes. Det fick bli med rosa philadelphia frosting och topping på det. Men jag måste allt köpa sån där som man kan hälsa i frostingen i så man kan spritsa ut frostingen så dom blir fina. Men men fick nöja mig med det jag hade hemma, en sked.

 Nu kommer snart mina älskling hem med så vi ska ut och gå en promenad lite senare men först tänkte jag se vad jag ska hitta på att laga för mat. Börjar bli lite hungrig och sugen på riktig mat och inte socker. Jag vet inte varför men jag har fått soppa i huvudet, och jag som inte änns brukar äta soppa. Men jag har blivit sugen. Någon som har något bra tips på någon god soppa?! Typ som grönsakssoppa eller något annat gott ?!


Ben & Jarry´s

Nu har jag äntligen smakat den nya Ben & Jerry´s glassen som heter " Peanut Butter & Cookie Dough". Många har sagt att den är så god och jag har länge velat testa den. Så nu när jag var i affären för att handla lite saker som jag behöver nu när jag ska baka så slog jag till och köpte med mig en glass hem.
 Och ja den var väldigt god, fast jag trodde den skulle vara lite bättre faktist. Men jag kanske hade för höga förväntningar. Men nu har jag testat i alla fall och god var den allt.



Promenad

Hej babes!

Passet igår på friksis var himla bra faktist. Det kommer jag nog gå fler gånger på. Alexandra och Louise hade ju vart på det innan så dom var ju duktiga och kunde det. Men jag och Emma var ju nyböjare men jag tycker vi var himla duktiga ändå, vi var som små vilsna fåglar som hoppade runt. Haha.

Nu kom jag just hem efter en härlig långpromenad. Även fast det är dåligt väder ute så är det ganska skönt väder att vara ute och gå i, inte för kallt och inte för varmt. Så det var skönt att få komma ut lite. Nu ska jag hoppa i duschen så man kan bli lite människa igen. Sen ska jag nog kolla om jag hittar något gott recept eftersom jag är sugen på att baka lite idag. Men jag återkommer senare pinglor!



In till stan

God morgon Babes!

Vaknade för en kvart sen och fick reda på att det var dags att skynda sig upp eftersom jag ska in och träffa Rosanna snyggingen i stan vid 12 tiden. Så det var bara att hoppa upp och in i duschen. Så idag ska umgås med henne, vi ska åka till a6 en sväg och sen får vi se vad vi ska hitta på efter det. Så det ska bli kul.

Och senare sen ikväll ska jag på ett dans latin pass med Alexandra, Louise och Emma. Så det ska bli jätte kul för jag har aldrig vart på det passet. Men det lär nog inte gå så bra för mig, men men det är bara att försöka hänga med i alla fall. Nehe nu hinner jag inte sitta här mer. Ha en bra dag godingar. Hörs senare sen !





Natti Natt Babes!

Nehe nu ska jag krypa ner och kolla på några "sex and the city" avsnitt innan det är dags för att somna. Jag har börjat kolla om på avsnitten igen eftersom man typ har glömt hur dom första är eftersom man såg alla på raken . Vilket gjorde att man har glömt hur vissa avsnitt var.
 Och så är det väl lika bra att komma in i de igen eftersom bion kommer nästa vecka. Jag kan knappt vänta, det ska bli så galet kul att få se tvåan och jag hoppas att den är minst lika bra som den första filmen, vilket jag ändå tror att den är. Men sov så gott mina pärlor. Natti Natt


Heldag med Hönan!

Hej babes!

Idag har jag spenderat hela dagen med Alexandra hjärtat. Började med att vi möttes upp på stan för att gå och kolla lite där och sen även köpa biljetter till Spring Insperation tills helgen. Sen gick vi upp och lunchade på Georges och tag varsin god kyckling sallad, så vi sätt där ett bra tag och pratade och skrattade.
 Sen blev det en snabbis uppe på a6 eftersom Alexandra skulle köpa lite saker. Sen åkte vi ner till stan igen eftersom vi skulle på Yoga på friskis. Haha Alexandra somnade under passet så tror inte att det var något pass för oss. Men nu har vi allt testat de i alla fall. Så jag har haft en jätte mysig dag med min höna, vi har alltid lika kul ihop.

Nu blir det tv kväll. Har just kollat klart på top model och så börjar alldeles strax Svenska Hollywood Fruar. Tyvärr är det de sista programet nu men jag hoppas absolut att dom kommer göra nya avsnitt sen och att Maria Montazami är med då annars kan det kvitta.




Biljetter och träna

Hej godingar!


Nu har min skrutt åkt iväg igen till jobbet. Kommer kännas lite ensamt den första natten men sen vänjer man sig ganska snabbt igen. Men som sagt tiden går så snabbt så snart är det fredag igen och då är han hemma.
Idag ska jag umgås med min Alexandra, vi ska fixa biljetterna till spring insperation och sen ska vi även gå och träna lite senare på friskis. Innan det får vi se vad vi hittar på. Men ska bli kul att se henne för känns som om det var jätte längesen nu även fast de inte var de ;)
Så jag återkommer senare sen. Ha en bra dag!




Vill ha sommar nu!





Söndags kväll

Hej babes.

Igår var ju jag och älsklingen barnvakt hela kvällen för mina tre kusiner. Det var jätte mycket, vi hyrde film köpte pizza och godis. Så jesper busade med dom stora barnen medans jag höll på att göra lillen i ordning för sängen sen kollade vi alla på tv innan det var dags att lägga alla barnen. Vi kom inte hem förens ungefär vid 3 tiden så vi var inte i sängs förens vid halv fyra, fyra. Men allt gick jtte bra och det var så himla mysigt.

Så idag var det bara att pallra sig upp för att åka till jobbet. Idag var det inte alls mycket folk på a6 vilket var ganska segt. Tiden går ju inte så jätte fort där när man nästan går varandra på fosingarna när man jobbar. Så nu kom jag just hem till älsklingen och vi ska bara ha myskväll nu eftersom i mon är det dags för han att återvända till jobbet.  Så kanske återkommer snare.


Barnvakt

Hej babes!

Det är helg vilket innebär jobb och dålig uppdatering ;) Nu kom jag just hem från jobbet och ska fixa till mig lite innan jag och älsklingen ska åka iväg för att vara barnvakt till mina tre små kusiner hela kvällen. Det ska bli jätte mysigt, så vi får allt testa våra kunskaper nu. Men tack och lov så är vi ju två.

Jag blev så himal ledsen igår när jag skulle klicka hem en bikini som jag har kollat på så länge nu. Men så självklart har man väntat för länge så överdelsen var slut. Men så idag när jag kollade lite på lunchen så hade dom fått in den igen och just i en liten stolek med så jag ringde hem till älsklingen direkt så han fick klicka hem den till mig. Så idag känner jag mig glad och nöjd igen. Den kommer bli så galet snygg när man har blivit brun sen i sommar tror jag allt.
Så nu har jag tre nya fina bikinisar till sommaren och kanske en fjärde jag planerar att köpa, men det återstår och se. Men ha en bra kväll godinar så skriver jag senare.




Bikinin blir nog mycket snyggare i verkligheten än på bilden




Time for work

Hej babes!

Vaknade av att dom ringde ifrån jobbet och undrade om jag kunde hoppa in och jobba idag. Och så självklart kan jag det så idag blir det jobb, ska bli himla skönt eftersom det var röd dag igår vilket gjorde att jag atomatiskt blev ledig. Så idag blir det ett pass mellan 12.00-18.00. Sen funderar jag på att ta och pallra mig till friskis och träna lite efter jobbet och kanske till och med unna mig att sola lite.
Nehe nu ska jag äta klart här innan jag måste åka. Ha en bra dag snyggingar





Mysdag

Hej babes!

Idag har jag inte så mycket att dela med mig av känns det som. Började dagen med en super god och mysig frukost i habo sen gick vi ut på en powerwalk vilket var väldigt skönt. Sen när jag kom hem så började jag städa mitt rum och fixat lite. Så jag springer runt här i mina mysis kläder och pillar lite. Nu kom även min kära syster och Jole så pappa håller på att grilla och jag har just gjort en jordgubbs paj som vi ska ha till efterrätt.
Sen i kväll blir det kanske att träffa Emma en snabbis om det hinns med. Så jag återkommer senare sen godingar.






Mysig fika

Kom just hem efter en lång och mysig fika med Anna och Rosanna. Var verkligen jätte kul att se dom båda. Så det blev mycket prat och skratt. Så nu ikväll blir det att ha myskväll med plutten min. Han kommer och hämta mig senare så ska vi åka hem till habo och spendera natten där. Så det blir film mys ikväll antar jag eftersom det är sånt väder ute. Så hörs senare sen godingar! Take care



Får sitta och drömma mig bort nu i detta vädret. Bilden är från en solnedgång på koh lipe i januari 2010



Regn

Hej babes!

Igår var det ju personal möte på kvällen tills sent så jag orkade tyvärr inte skriva när jag kom hem.
Nu på förmiddagen har jag bara tagit de lugnt och nu tänkte jag ta mig i kragen och gå ut på en promenad i regnet. Senare i eftermiddag ska jag in till stan och träffa godingarna Rosanna och Anna. Det ska bli jätte trevligt, Anna har jag inte sett på så himla länge så det ska bli kul och se henne igen.
Nehe nu ska jag ut i rusket. Ha de bra.



Bild: Anna och Anton på sandas bal 2009. Hon var så himla fin. Klänningen hade jag gjort till henne :)



Som en nya människa

Kom hem för undefär en timme sen från massagen och jag säger då bara de. JAG ÄLSKAR MASSAGE. Man blir verkligen som en ny människa på alla sätt. Så nu känner jag mig pigg och glad igen. Tur att man ska på massag nästa månad igen.

Nu ska jag fixa till mig innan det är dags att åka upp till a6 för personal möte med jobbet. Det börjar efter 20.00 tiden eftersom alla ska kuna vara med. Sen ikväll blir det bara mys med hjärtat. Så jag får återkomma efter mötet senare.


Powerwalk

Nu kom vi just tillbaka efter en lång och härlig promenad. Och vädret är ju hur skönt som helt, riktigt varmt så fort solen är frame och det inte blåser så mycket. Idag blev det en riktig powerwalk så nu är jag helt slut i benen så det kommer ju bli perfekt med en timmes massag på de.
 Jag ringde igår och skulle boka eftersom mitt presentkort går ut om några dagar och så fick jag en tid redan idag vilket ska bli så skönt. Älskar att gå på massage, känner sig som en ny människa efter de. Och så har jag ett presentkort till som går ut nästa månad så ska passa på att ta den snart med.




Cupcakes Plåster

Godmorgon babes!


Började dagen med att hoppa in i duschen för att raka benen eftersom jag ska på massage senare i eftermiddag. Då kan man ju inte ha håriga ben säg. Men självklart råkade jag skära mig på rakhyvlen så nu springer jag runt här med små cupcakes plåster på mina ben. Haha jag köpte dom på jobbet och dom är så himla söta. Haha men ser lite roligt ut med små muffins på benen.

Nu ska jag och älsklingen snart bege oss ut på en härlig, lång promenad i det fina vädret. Ska bli så skönt att få lite sällskap när man är ute och går. Sen blir det att fixa lite innan jag ska iväg och njuta av en timmes härlig massage. Hörs senare godigar.



Natti Natt

Jajamän, chokladbollar blev det och det var så himla gott. Det är verkligen undersakattat på många sätt kan jag allt tycka. Så nu känns det som om jag ska spy så mätt är jag efter alla jag har tryckt i mig idag. Nu ikväll har det ju vart den gamla vanliga tv-kvällen. Först halv åtta hos mig sen klicka mellan top model och Håkans bar och sist men inte minst Svenska Hollywood fryar som är favoriten. Som sagt Maria Montazami, behöver jag änns säga mer. Hon är min favorit och idol just nu.

Så nu ligger jag här i sängen och ska kolla runt lite här på daton, tänkte kolla igenom alla mina bilder jag har här på daton med och det är inte en bild om man säger så. Sen ikväll kommer min älskling hem. Han skulle ju inte komma förens i mon men dom bestämde sig för att åka hem ikväll istället. Så det ska bli skönt att få somna i hans famn. Så ha en bra kväll godingar. Natti natt






Chokladbollar

Just nu blev jag så himla sugen på chokladbollar. Har inte ätit det på jag vet inte hur längesen det är nu så det tänkte jag sätta igen med att göra snart. Tänkte även visa er mina nya fina bling bling öronhängen jag köpte idag. Dom är så himla fina, enkla, glittriga och perfekta till ett svart enkelt linne. Julia gumman har nog liknande och jag vet att jag föll för dom direkt och nu hittade jag liknande så jag kunde inte motstå.




Dom är mycket snyggare i verkligheten än på bilden





Måndag

Godmorgon Babes!

Vaknade av att älsklingen ringde och väckte mig. I mon kommer kan äntligen hem igen, vilket ska bli mysigt. Nu ska jag snart fixa i ordning mig lite för att åka in till stan, ska fixa lite sen är det ombytta roller eftersom jag måste åka till systemet och köpa till mamma. Hahah. Hon hann nämligen inte det idag och hon skulle behöva ha lite vin tills i morgon då hon ska ha modevisning.

Sen eftr det ska jag nog bara hem och försöka komma ut på en långpromenad. Känner verkligen att det behövs nu och det är så skönt att få röra lite på sig. Men jag återkommer snare godingar. Take care



Dagens köp

Bara älskar min klänning. Tänk till sommaren när man blivit lite brun och man har guld smycken till. Kommer bli riktigt snyggt tror jag.
Och överkastet blev jätte bra. Det var mycket billigare nu och så har den en mörk och en ljus sida så man kan välja vilken sida man vill ha uppe. Jag har den ljusaste sidan upp.


The last song

Hej babes!

Idag har jag vart på flygande fot hela dagen. Och halva dagen har jag spenderat med min Alexandra! Började med att jag hämtade upp henne så åkte vi till tyghuset i taberg men det fanns inte så mycket denna gången, så vi åkte vidare till Ikea där jag fick med mig ett sängöverkast med mig hem. Och så tog vi en liten fika där med, sen gick vi lite på a6 och så köpte jag min älskade fina klänning som jag alltid sprungit och dagit i men nu är den min och jag bara älskar den.

Efter vi hade vart på a6 så åkte vi ner och tag varsin macka inne på george och sen blev det även en spontan bio. Vi kollade på "The Last Song" och den var så himla bra. En riktigt bra tjeje film som jag varmt kan rekomendera er att se. Grymt bra. Så min dag har vart helt toppen.


Söndag!

Godmorgon Babes!

Hoppas ni sovit gott godingar, själv har jag sovit som en stock. Så himla skönt och behövligt. Så nu känner jag mig pigg i alla fall. Idag blir det att umgås med min  goding Alexandra, vi pratade lite om att hitta på något kul idag som att kanske åka till Lager 157 eller något annat mysigt en sån här söndag.

Idag flyttar min Bästa Julia till London. Usch det är verkligen inte kul för jag kommer sakna henne så mycket. Men jag vet att detta är något hon verkligen vill och att hon kommer komma hem med. Men det är aldrig kul när någon man umgås med flyttar iväg så man helt plötsligt inte kan ses så ofta. Men det som är tur är ju att London inte ligger så jätte långt bort så hon kan komma hem och jag hälsa på.




Bild: Jag & Alexandra i thailand, Januari 2010







Favoriterna

Hej babes!

Idag fick vi ju våran fina soffa och soffbord så nu känns det nästan som om man har allt, fast man inte har något nästan. Efter vi hade vart och hjälpt pappa och så åkte jag hem till min pärla Julia. Så jag har spenderat hela min dag med henne. Kom typ till henne strax efter ett tiden då lagade hon super god mat till mig och vi satt och tjötade.
 Sen har vi bara tagit de ugnt och pratat av oss lite, sen på eftermiddagen kom Jacob så jag spenderade en mysig kväll tillsammans med Julia och Jacob med masssa skratt och prat.
Sen var det dags att säga hejdå vilket aldrig är kul men på nåt sätt känns det inte riktigt verkligt att hon ska flytta vilket gör att jag knappt har fattat det än. Men hon kommer ju komma tillbaka i alla fall och jag kmmer åka och hälsa på min pärla! Så lätt kommer hon inte undan mig.Hahaha!

Så jag kom hem till mig ungefär vid nio tiden så då bara åt jag lite snabbt sen åkte jag iväg till min skatt där jag nu ska spendera natten. Kan ju som sagt inte riktigt sova utan honom. Så sov så gott godingar. Natti natt




Mina Favoriter!



Fullrulle

Godmorgon godingar. Får bli en snabb mobilblogg just nu eftersom vi är på väg bort till pappas jobb i bankeryd, våran soffa och soffbord kommer nämligen bort dit idag. Så vimåste vara där och betala! Sen ska vi bara hjälpa pappa en snabbis med när vi ändå så är där. Efter det så blir det att skynda sig till underbara Julia, idag ska jag tyvärr säga hejdå till henne vilket inte är så kul. Jag kommer sakna henne så mycket. Nehe hinner inte skriva mer nu så jag åkterkommer senare babes!

Grillning & Chokladfondue

Japp det blev visst grillning idag. När älsklingen kom till mig så åkte vi och handlade lite som vi skulle äta. Så det fick bli att grilla flintastek, vilket jag tycker är så himla gott. Och så potatisgratäng till det, kan det bli bättre.

 Till efterrätt så fick det bli att doppa jordgubbar, kiwi & melon i varm toblerone choklad. Så enkelt men galet gott. Så nu ligger vi här mätta och goa och ska kolla på film nu innan det är dags att krypa ner, Ha en fortsatt bra kväll snyggingar!



Black Rose

Hallå babes!

Nu kom jag just hem efter jobbet. Idag var det en ganska lugn dag men det fanns lite att pilla med hela tiden ändå så tiden gick väldigt fort. Var så himla skönt att få komma ut bland folk igen och prata av sig lite.
Så nu ikväll kommer älsklingen hit så vi får se vad som händer. Tror vi kanske ska ut på en lite promenad och laga något gott att äta, kanske grilla.

Nu ska jag även måla om mina små naglar. Det blir samma mörka färg som jag har men jag tycker det ser hemskt ut när det är bort skavt, så det blir att ta bort det gamla och på med nytt.
Älskar verkligen denna färgen, mörk röd/lila/brun metalic färg som skimrar i alla dess färger.. Black Rose heter den och är från Isadora.


Work

Godmorgon Babes!

Idag känns det bättre fatist, vilket är så himla skönt. Så nu har jag just fått i mig lite frukost och ska snart ner och fixa till mig det sista innan det är dags att bege sig till jobbet. Ska bli skönt att komma igång lite nu eftersom jag typ bara har legat hemma nu i 3 dagar. Man blir ju tokig på det.
Så idag blir det jobb men sen efter det ska jag nog bara hem och ta de lugnt. Så det blir nog en bra dag. Men vi hörs senare sen godingar. Take care






Ensam natt

Idag blev det ingen nytta gjord alls. Men nu på kvällen åkte jag och älsklingen hem till habo och åt god middag och umgås lite med hans underbara familj. Så jag och Anne kollade på Drömmen om Italien och plutten sprang och fixade sig eftersom dom ringde från scandic så han fick hoppa in och jobba i natt. Så nu ska jag snart hoppa ner i en tom säng vilket inte är så kul, särskillt nu när man vant sig vid att han är här.

Nu känner jag mig lite bättre, så jag hoppas absolut att det stämmer nu så jag är pigg i mon när det är dags för jobb. Men det blir att hoppa i säng ganska snart och ta en ipren så jag får sova ordentligt inatt. Ha en bra kväll godingar!




Bild: Jag och älsklingen och i thailand, Januari 2010




Sorry babes

Hej babes!

Idag känner jag mig lika tråkig som dom andra dagarna nu det senaste. Idag skulle jag har träffat mina två pinglor Julia & Alexandra men tyvärr blev det inte så. SÅ fort jag hade gjort mig i ordning och kände mig ganska bra så satte febern till igen så tyvärr blev det att bara ligga hemma idag igen.

Så nu sitter jag här nyvaken och känner mig sisådär, trodde de skulle bli bättre om jag vilade lite men så verkade de visst inte va. Har tyvärr inte så mycket mer att skriva så kanske återkommer senare godingar. Take care







Tråkis

Blev ganska dålig uppdatering idag med tyvärr. Men har ingen ork eller änns något att skiva mer än att det skulle låta som om jag tycker synd om mig själv, vilket inte är så spännande säg ;) Så idag har jag och hjärtat bara tagit de lugnt och han har fått ta hand om mig. Men som jag känner mig nu så känns det som om jag är på bättringsvägen i alla fall. Men det vet man ju aldrig. Så jag återkommer mer i mon godingar.



Bild: Jag & hjärtat i bangkok, 2010



Sjukling

Godmorgon babes!

Idag känns dt ungefär som igår vilket inne bär ingen förbättring! Jag har feber, ont i hela kroppen och huvudet. Men men får väl bara ta det lugnt idag och hoppas det blir bättre tills i mon. Tur att min älskling är hemma så han kan ta hand om sin lilla sjukling ;) Nehe vi får höras senare sen godingar för nu ska jag krypa ner i soffan och kolla på film. Take care







Soffa & Soffbord

Hej babes!

Idag har jag inte alls mått bra så just nu ligger jag ner bäddad i Jesper säng och ska sätta på en film medans han är på sin fotbollsträning. Den ända nyttan vi har gjort idag var att åka in till stan och beställa våran sffa och soffbord. Så i slutet av denna veckan skulle det nog komma hem så vi kan hämta det. Inte för att vi har någon bråska eller så men känns ändå så sköntt att veta att man har dom. Jag tror det kommer bli kanon med våran soffa och bordet, jag bara längtar tills det är dags att sätta upp det i Augusti.

Nehe nu ska jag sätta på en film och kolla på ch så får vi se om jag orkar blogga mer idag, är inte helt säker ef´tersom jag känner mig såhär. Men det märker vi. Take care



Tyvärr blev det inga bra bilder eftersom jag bara hade med mig mobilen att ta men, men ni ser ju lite i alla fall. En mörk grå divansoffa med lösa kuddar och ett högblankt soffbord med silver ben! 




Nästa söndag!

Nästa söndag nu så flyttar min kär Julia till London över obestämmd tid. Jag kommer sakna henne så himla mycket och tycker det är tråkigt att hon ska flytta. Men självklart är jag glad för hennes skull och så ska jag allt komma och hälsa på henne sen. Men som sagt på söndag är det dags och det kommer bli så tomt här hemma. Hon är verkligen bäst
Nu har hon inte bara bestämmt att ändra sitt liv utan även hennes hår så härom dagen fick jag ett mms av henne. Hon har nämligen klippt page, och det är så galet snyggt på henne. Ni som känner henne vet ju att hon hade så himla långt fint hår men nu har hon klippt det och hon blev skit snygg i den nya frisyren!



Måndag

Hej Babes!

Nu är jag tillbaka igen, kände för att ha ett litet uppehåll med bloggandet men nu längtade jag tillbaka. Helgen har vart kanon mer behöver jag nog inte säga.
Idag mår jag inte helt hundra, känner mig lite febrig och hängig och även ont i huvudet vilket jag har haft i några dagar nu. Så idag ska jag bara umgås med min älskling och hans lillebror som var ledig från skolan idag.

Igår köpte jag även våran tv-bänk och vårn fina spegel vi ska ha i hallen. Jaag är super nöjd med vårat köp så nu i veckan ska vi köpa soffan och soffbordet med. Haha kan inte fatta att det kan vara så kul att köpa inredningsaker men jag vill typ handla allt nu ;)