Levande begravd

Idag har jag som sagt inte gjort allt för mycket. Den ända kraftansträngningen jag har gjort idag var nog när vi åkte och köpte Max mat och hyrde film och köpte massa godis. Sen har vi bara luggit i soffan hela dagen.
Vi hyrde en ny Beck film  "Levande begravd" som jag tyckte var riktigt bra faktiskt, så den kan jag
rekomendera er.



Söndag

Fy va seg man är idag alltså. Och det är inte bara för jag var ute igår utan hela denna veckan har ju vart så stressig så det är först idag jag kan andas ut känns det som. Så idag ska jag och J bara ta de lugnt. Vi tänkte gå och hyra lite filmer och bara ligga i soffan hela dagen. Känner att jag kan behöva en sån här dag.



Trevlig kväll

Godmorgon snyggingar!

Igår var det mycket trevligt! Började med att jag, Julia, Rosanna och Joanna hade de trevligt med massa prat, skratta, vin ost och kex. Sen kom även Jesper och några av hans kompisar innan det var dags att dra vidare. Tyvärr så hamnade vi på centrum igen men vi hade de riktigt kul där ändå. Så kvällen var kanon! Tack mina donnor!




Förfest

Idag var det jobb så kom hem för ett tagsen och ska snart börja städa här hemma. För ikväll så kommer mina underbara tjejer Julia, Rosanna, Joanna och kanske Jonna hit. Vi ska ha lite förfest här och dricka vin, äta ost, kex, vindruvor, prata, skratta och ha de kul. Sen så bär det av vidare framåt timmarna.
 Vi får väl se vart vi hamnar ikväll.Men nu ska jag skynda mig äta upp här för snart kommer älsklings Julia hit så vi hinner umgås lite innan de andra kommer. Så jag skriver lite senare sen.




Sorry

Hej babes!

Förlåt för det dåliga bloggandet men har ingen tid känns det som. Nu ska jag springa iväg till jobbet, så även nu hinner jag knappt skriva. Så jag återkommer sen när jag kommit hem igen. Ha en bra dag!


Klick!

Igår kunde jag inte låta bli! Såg att dom hade fått in den silvriga korsringen som jag visade er för ett tag sen. Den har nämligen vart slut men nu när jag såg att dom hade fått in den igen så var jag bara tvungen att klicka hem den! You like ?!




Time for work!

Idag fick jag äntligen lite sovmorgon! Det var både skönt och behövligt. Så nu på förmiddagen har jag bra afixat iorning mig, lagat mat och fixat till lägenheten för snart ska jag bege mig ner till jobbet. Sen ikväll ska jag upp och lära mig stänga på Albrekts och sen efter det blir det att skynda sig hem och fixa till sig inför Club Caj som är ikväll. Kommer bli riktigt kul.


Fika

Var ju nere på stan innan och kollade in nya Monki som öppnade och shit va folk det var, så vi gick typ bara in och kollade lite snabbt innan vi gav upp och gick där ifrån. Men det var riktigt kul att se men tyvärr för mycket folk för att orka kolla ordentligt för att hitta något.
Efter det så gick vi och fikade nere vid munksjön och det var riktigt mysigt. Så vi satt där och pratade och skrattade. Dom är så härliga tjejerna!




Tyvärr så tog Alexandra hjärtat bilden så hon saknas ju här !





Öppning för Monki!

Färgen blev jätte bra, det känns riktigt skönt att känna sig lite mörkare igen eftersom det hade släppt ganska mycket. Nu kommer snart Alexandra hjärtat hit igen och hämtar upp mig så vi kan gå ner till stan och möta upp Julia, Joanna och Alexandra eftersom vi ska kolla in den nya Monki butiken som har öppning idag. Tror den kommer bli riktigt bra här, älskar monki!
Jag tycker det är riktigt kul att det kommer så många nya och fräscha butiker hit till Jönköping.
Sen efter monki så blir det att vi ska ta en mysig fika allihopa. Kommer bli en super mysig kväll.





Färgar håret!

Alexandra gumman gick just här ifrån, hon kom förbi mig för ett tagsen för att hjälpa mig att färga mitt hår. Nu ska det bli lite mörkare igen. Sånu sitter jag hör med färgen i håret och ska snart tvätta ut det och se resultatet på om Alexandra lyckades. Haha.
Jag har fått några frågor om vilken färg jag har använt mig utav nu när jag har brunt hår. Den är ifårn Lóreal Casting Créme Gloss och heter 323 Mörkgyllene pärlemorbrun. Jag tycker själv om den jätte mycket och kan verkligen rekomendera den.




Husmanskost

Just nu håller vi på att laga lite mat. Vi ska nämligen göra pannbiffar, potatis, kokta morötter, gräddsås med lingon! Så galet gott, äkte god husmanskost. När jag skalade potatisen så fick jag syn på en sån söt potatis. Den är formad precis som ett hjärta. Haha var bara tvungen att ta kort och visa. Nehe måste skynda mig tillbaka till köket nu.



Öppning

Hallå snyggingar!

Idag ringde klockan vid halv åtta. Då var det bara att gå upp och börja fixa iordning sig eftersom jag skulle vara på a6 vid halv tio. För idag var jag med och lärde mig att öppna uppe på Albrekts guld, så jag kan det om det skulle behövas och i morgon ska jag vara med på stängningen. Så jag var där mellan 9.30-10.30, sen åkte jag och Jesper förbi Ica Maxi så jag fick köpa lite hårfärg eftersom jag tänkte färga om det ikväll eftersom det har blivit ganska mycket ljusare.



Himlen är oskyldigt blå.

Nu kom vi precis hem igen. Det har vart en jätte mysig kväll med bio och mat. Vi kollade på
 Himlen är oskyldigt blå. Jag hade aldrig hört talas om den innan men jag tyckte ändå så att den var ganska så bra. Lite speciell kanske men underhållande.
Efter bion gick vi och satte oss på en mysig pub och åt lite god mat och pratade och skrattade. Så nu är jag både proppmätt och galet trött så nu får det bli sängen. Nattinatt babes!



Bio!

Nu kom vi precis hem men ska bara skynda oss att fixa till oss lite eftersom vi ska möta upp Anne, Jonas, Max. Ida och Marcus. Vi ska nämligen gå på bio ikväll. De ska bli jätte mysigt! Jag har inte så stor koll tyvärr vilken film vi ska se eftersom Anne hade fixat biljetter, men de blir säkert bra. Så nu hinner jag inte sitta här utan vi får höras senare sen.




Hela gänget ;) Tyvärr ska ju inte Emma och Andreas med eftersom dom bor i stockholm nu.







Tisdag!

Hej babes!

Nu på förmiddagen har jag bara tvättat och fixat här hemma. Sen har jag och gubben lagat lite mat och nu ska vi ge oss ut till bankeryd för att fixa lite med min bil så vi kan sälja iväg den och köpa en ny! Så jag ska städa ur den ordentligt invändigt idag, för det behövs verkligen. Hörs senare godingar!




Tvättid

Idag var jag uppe med tuppen. kl 07.00 ringde klockan och det var bara att dra sig upp eftersom jag har tvättid just nu! Det var väldigt segt att gå upp men måste man så måste man. Men nu i efterhand är det ganska skönt när man kan krypa ner i soffan under filten och bara ligga där och kolla på tv och ha det skönt i lugn och ro. Men nu måste jag skynda mig ner och hänga upp de två första maskinerna och slänga i två till. Hörs senare godingar!





Bild: Jag på den blonda tiden med min underbara filt ;)


Svar på frågestunden!

Anonym om Frågestund !:

Hur sminkar du dig ? :) varför första & sista ?

Svar: Oftast när jag sminkar mig så anväder jag mig mest av fondation, puder och mascare. Och även ibland någon öggonskugga. Mest i bruna eller guldiga toner.
Haha jag kanske kommer ha någon mer frågestund nu när man vet att man fick lite frågor. Så kanske inte blir sista gången!

M om Frågestund !:

Hej! Behöver du banta o tänka nått på vad du äter för att vara så smal o fin som du är eller har du grym ämnesomsättning?

Svar: Haha om du hade känns mig så hade du vetat att jag är den största godis och skit ätaren som går i ett par skor! Jag lever nämligen på godis, chips, pizza, mc donalds och allt annat onyttigt. Så jag tänker absolut inte på vad jag äter fast jag kanske borde göra det ibland. Min ämnesomsättning är nog bara riktigt bra.

Anonym om Frågestund !:

Hur ser din favortvardagsoutfit ut :)? Gillar du varma eller kalla färger mest?

Svar:Jag är ju en sån som älskar det enka men snygga. Helst hade jag gärna sprungit runt i ett enkelt linne, tajta jeans och ett par snygga High heels.
Jag gillar både varma och kalla färger men det mesta i min gaderob är nog tyvärr mest i svart och vitt.

cajsa om Frågestund !:

kan inte du lägga upp bilder på din garderob, skor m.m. :D? och vilka sminkprodukter och sånt du använder dig utav? kramis :)

Svar: Jo det kan jag absolut göra, vi håller på att fixa min gaderob så den är inte riktigt färdig än. Men så fort den är klar så kommer det och det kommer även komma inlägg med skor och smink senare.

Emma om Frågestund !:

vad gick du för linje på gymnasiet & varför?har du nått drömyrke?

Svar: Jag gick mode/design på bäckadal här i Jönköping. Jag valde den eftersom jag gillar mycket mode, kläder, skor, modevisningar m.m. Jag trivdes mycket bra faktiskt!
Just nu har jag inget riktigt drömyrke så ska försöka lista ut det nu genom att skaffa mig erfarenheter innom olika inriktningar.


Tina om Frågestund !:

Älskar din blogg, du är så söt :)
Jag undra hur lång är du ?

Svar: Åhh tack så mycket. Alltid lika kul att ni gillar bloggen.
Jag är 165 cm !


lina om Frågestund !:

har lite frågor angående ditt hår! när du färgade det, var de hos frissan eller hemma? isf vilken färg använde ni? super fint!!

Har du löshår eller är det ditt riktiga??

kanon bra blogg!!


Svar: Det är så att Julias barndomskompis Jonna är utbildad frisör så hon hjälpte oss med det. Men vi köpte med oss färg från ica maxi. Jag vet tyvärr inte vad färgen heter men jag ska snart färga om det så då kan jag visa vilken jag använder.
Va kul att du tycker om det!

Ja jag har ju satt i löshår fast clips nu så jag kan välja om jag vill ha i det eller inte. Men det värsta är att man blir lite "beroende" av det. Så jag har i det nästan varje dag ändå ;)

Tack så mycket!


Anna om Frågestund !:

Hur fixar du ditt hår?:)

Svar: Just nu lockar jag mest mitt hår. Och detta gör jag med min plattång och sen lite spray på de sen ät jag fit for fight ;)

 

Anonym om Frågestund !:

Berätta massa om dig själv :)
Super fin blogg :) kram

Svar: Haha ja du var ska jag börja. Jag är en glad och sprallig tjeje som bor i centrala Jönköpinng tillsammans med min pojkvän. Jag jobbar extra på Village och även nu på Albrekts guld.
Det är lite svårt att komma på saker om sig själv så är det något särskillt du undrar så äär det bara att fråga ;)


Melissa om Frågestund !:

Va har du för olika smeknamn?

Gillar din blogg ^^

Svar: Tack så mycket :)
Jag har inte så många smeknamn. Min mormor brukar kalla mig för Hanna. Och Alexandra gumman brukar kalla mig för pärlan nu för tiden! Annars är det ingen speciellt så ;)


Anonym om Frågestund !:

Visa bilder på eran lägenhet ? :)
Älskar din blogg !

Svar: Åhh tack så mycket! Va kul att du gillar den.
Jag tänkte jag skulle slänga in ett par nya bilder på lägenheten framöver så håll utkik. Annars kan du ju gå tillbaka och kolla i augusti då jag la upp bilder i början på lägenheten ;)


- om Frågestund !:

Hur många läsare har du ca varje dag :)

Svar: Jag har en ganska lite blogg men är väldigt glad över de läsare som jag har och tycker det är väldigt roligt att de tycker om att läsa om mitt enkla liv.
Jag har ca 250-300 läsare per dag och jag är väldigt glad för dessa ;)


Laura om Frågestund !:

hur många läsare har du per daG

Svar: Kolla svaret över.


Hanna om Frågestund !:

Hej! Jag läser din blogg till o från å jag gillar ;)
Jag undrar hur du och din pojkvän träffades?


Svar: Va kul, jag hoppas du kommer fortsätta läsa då ;)
Jag och Jesper träffades under gymnasite tiden, då han gick sitt tredje och sista år och jag mitt första. Det är en ganska lång och mysig historia men kör bara igenom den sabbt här.
Vi började prata lite sen så bjöd han ut mig på alla hjärtans dag. SÅ vi var och åt på "Trottoaren" och sedan gick vi på bio.
Sen kunde vi inte släppa varandra ;) haha


- om Frågestund !:

Va använder du för smink ?

Svar: Jag tänkte jag skulle slänga in ett inlägg framöver och visa vilket smink jag använder eftersom jag fått ganska många som undrar det och hur jag sminkar mig!



Anonym om Frågestund !:

Visa bilder på eran lägenhet ? :) Hur sminkar du dig ? :)

Svar:Som sagt håll utkik för det kommer komma inlägg med både nya bilder och hur jag sminkar mig.



M
om Frågestund !:

Hur långe har du och din pojkvän varit tilsammans ? Hur träffades ni ? :) :)


Svar: Vi har vart tillsammans i 3 år och snart 9 månader. Hur vi träffades har du i lite längre upp ;)


Malin om Städning !:

Vad använder du för ansiktsprodukter?


Svar: Ska jag vara ärlig så använder jag inga ansiktsprodukter mer än mitt smink som sagt ;)


Christina om Städning !:

Käkar du p-piller och vilka isf? biverkningar?


Svar: Jag äter neovletta. Och jag har faktiskt inte fått några biverkningar av dom som jag vet i alla fall ;)


Lena om Städning !:

Solar du solarium, eller hur kan du vara så brun? (:


Svar: Jag brukar sola solarium lite då då. Men nu har jag inte solat på år och dagar känns det som ;) Men min färg brukar hålla i sig ganska bra ändå men just nu är jag ganska så vit om jag får säga det själv!


Hoppas ni fick svar på era frågor. Det har vart jätte kul att läsa era frågor och se vad ni undrar över. Så fortsätt gärna kommentera eller ställ frågor för det uppskattas.





Städning !

Hej babes!

Idag är vi i fullrulle med stor städning här hemma. Har putsat fönster, städat gaderober, köket, badrummet och så vidare. Men tänkte bara slänga in ett inlägg snabbt så ni vet att jag inte har glömt er. Haha.
Sen ikväll ska jag och Alexandra gumman iväg och köra bodypump och efter de en halvtimme stenhårt magpass.
Så jag kommer svara på era frågor senare eller i morgon när jag har tid. Men undertiden så fortsätt att fråga på i inlägget nedanför. Alltid så kul att få lite frågor!



Frågestund !

Känner att det kommer bli väligt dåligt med bloggande denna helgen så tänkte om jag skulle köra en frågestund! Jag har alltid sagt att jag inte velat ha de men tänkte jag kan lika väl testa. Så om ni har något som ni vill veta eller undrar över så Ask me now! Kanske är första och sista gången så kör på.






Fredag!

Nu kom jag hem för en liten stund sen från Camilla gumman. Vi åt en mysig frukost ihop och tjötade massa. Verkligen jätte kul att se henne igen och höra lite om allt som har hänt.

Nu ska jag snart åka ut till bankeryd för att jobba lite hos min farbror igen eftersom han behövde lite mer hjälp. Sen så blir det bara en lugn fredag över huvudtaget för min del.




Snö!

Good morning babes!

Idag när man tittade ut så var det vitt och fint på marken. Inte mycket snö men lite. Så himla mysigt. Men tyvärr så har jag ju inte mina tjocka jackor här i stan utan hemma hos mamma och pappa så dom skajag verkligen åka och hämta idag!
Nu ska jag iväg och köpa nybakta frallor och sedan cykla bort till Camilla gumman för att tillbringa en trevlig frukost med henne. Har inte sett henne på så länge och vi har riktigt mycket att prata om så det ska bli kul. Hörs senare, take care!



Tack gumman

Nu åkte min Julia för en stund sen. Vi har haft en jätte mysig kväll med massa prat coh skartt vilket det alltid är när man är med henne! Vi gjorde super goda tunnbrödsrullar med massa gott i och lite te och kollade å tv. Och sen så fick jag även en jätte fin blomma av henne. Så söt är hon min stumpi!

Nu resten av kvällen ska jag och Jesper gubben kolla på film och bara ta de lugnt. Han kom hem från sitt jobb idag och är nu ledig i en tills näst nästa måndag igen. Men ni får ha en bra kväll snyggingar!



Julia time!

Hej godingar!

Nu kom jag precis hem från jobbet. Idag var det lite kaos när man kom dit eftersom vi hade fått "julen" igår så det var julsaker överallt. Men vi fick allt iordning på de och snart ska det upp i butiken med. Åhh vad jag längtar exta mycket nu till julen. Det är så himla mysigt tycker jag.

Nu kommer snart min Julia älskling hit. Vi ska nog bara ha myskväll här hemma. Har ju inte träffat henne sen i helgen nu så de ska bli kul att se henne. Det är inte så lätt att få någon tid med henne nu när hon är en kontorskvinna ni vet. Haha.




Haha först var vi blonda sen blev vi brunetter!



Workie!

Idag var det sånt himla skönt väder att vara ute och gå i. Det var väldigt kallt men eftersom solen är frame så blir det ganska skönt ändå. Så vi gick en härlig runda sen har jag bara fixat till mig och här hemma eftersom jag ska iväg till jobbet snart. Sen efter jobbet kommer min älsklings Julia hit. Så jag ska tillbringa min kväll med henne.
Nehe godingar, vi får höras senare sen måste springa nu.


Kallt!

Godmorgon! Idag ska jag börja dagen med den vardagliga morgon powerwalken. ALexandra gumman kommer snart hit och hämtar upp mig så ska vi ut i kylan och få våran motion. Det set ut att vara ett riktigt skönt höstväder om man tittar ut men det är fruktansvärt kallt ute. Så nu är nog vinten inte långt borta.
Men jag återkommer när jag kommit hem igen.


Sitter just nu hos Alexandra hjärtat och s...

img_0852 (MMS)

Sitter just nu hos Alexandra hjärtat och ska tillbringa kvällen här. Vi har just gjort varma mackor och te och ska nu kolla på grey's antomy. Detta är det bästa med att vi bor i stan och kan göra sånt här nu när våra män är borta . Ha en bra kväll godingar


Zumba!

Nu ikväll ska jag och Alexandra hjärtat iväg och testa på Zumba på sportlife. Ingen av oss har vart på det tidigare så vi kommer nog inte hänga med så bra kanske. Men det ska bli så kul att testa eftersom dom flesta säger att det är så himla kul. Så önska oss lycka till ;) haha.


Dagens detaljer


Nu blir det jobb

Nu har jag äntligen fått iordning på det här hemma och även mig själv. Så nu ska jag bara ta mig lite mat innan det är dags att åka ut till bankeryd för att jobba lite åt min farbror. Han behövde nämligen lite hjälp med lite pappersarbete så han frågade om jag var sugen, så det tackar man ju inte nej till. Sen efter det så blir det att skynda sig hem eftersom det blir träning ikväll.



Powerwalk!

Nu kom jag precis hem efter en härlig morgon powerwalk tillsammans med min donna Alexandra.
Satte klockan på 9 och sedan vid halv tio gick vi. Som sagt jag tycker det är så himla skönt att börja dagen med att röra på sig och lika så om man skulle sluta dagen så.
Nu ska jag fixa lite frukost och sedan fixa till mig så man kan lika en människa igen.



The dress

Har ju inte riktigt vissat er min nya klänning som jag inhandlade i lördags. Jag bara älskar den korsett liknande livet och de veckade volangerna med spets. Min nya favorit klänning.
What do you think ?!



Friskluft!

Nehe nu ska jag ge mig ut i det tråkiga hörsvädret på en skön powerwalk. Känner jag måste få lite friskluft och piggna till lite så jag orkar ta tag i lägenheten och fixa lite. Finns inget skönare att komma in efter en lång promenad.



Dagens enkla

Rosanna kvinnan gick för ett tagsen här ifrån. Vi lagade mat, fikade, pratade massa skvaller och skrattade. Alltid lika kul att umgås med den kvinnan.
Nu tänkte jag att jag skulle städa lite här hemma vilket känns som det är stort behov av. Sen ska jag nog ge mig ut på en härlig promenad, är så galet seg just nu så kanske kan göra att jag vaknar till liv igen. Haha.



Jag och min kvinna

Idag var det en riktigt hårt pass jag och Alexandra gumman körde på sportlife. Trodde fasen jag skulle dö där ett tag. Haha men det är tur att man har någon som taggar än till att fortsätta. Men galet skönt efteråt.

Just nu har jag just lagat lite mat till mig och min Kvinna! Rosanna gumman kom vid 12 tiden ungefär då så giick vi och handlade lite mat som vi skulle laga till. Så nu har vi just fått i oss lite wok med ris. Mumms.
Så ska tillbringa min dag med henne nu vilket alltid är lika trevligt!



Träning

Godmorgon babes

Idag är man lite små seg ocg kändes som om jag aldrig ville gå upp ur sängen. Men det var bara att ta sig i kragen och gå upp och ta på sig träningskläderna, för snart ska jag möta upp Alexandra gumman så ska vi dra oss ner till gymmet. Haha behöver verkligen någon som kan dra med mig dit.
Så jag återkommer så fort jag kommit hem igen.





Home!

Hej godingar!

Nu har jag äntligen fått i mig lite mat efter träningen!
Jag och Alexandra hjärtat körde ju ett härligt bodypump pass innan. Jag tycker det är riktigt skönt och kul att träna bodypump eftersom man kör hela kroppen. Så ska nog försöka gå nu varje måndag på det.

Nu ska jag snart sätta mig i soffan och titta på paradise hotel som snart börjar! Spännande spännade, haha!
Så min kväll tillbringas här i soffan innan det är dags att krypa ner.




Nu ska jag och Alexandra hjärtat iväg och ...

img_0839 (MMS)

Nu ska jag och Alexandra hjärtat iväg och köra ett svettigt bodypump pass ! Hörs när jag kommit hem igen.


Andra dagen!

Good morning sunshines!
Igår hade vi en super mysig söndags kväll jag, Jesper, Alexandra och Robin. Det blev massa skratt, flum, godis och film. Sånt underbart par är dom!

Nu har jag just fixat till mig lite och ska snart åka upp till a6 för att jobba min andra dag på det nya jobbet. Det kommer bli så roligt, jag trivs som bara den där och vill bara kunna allt nu så det flytter på,. Men det kommer nog snart. Sen vid 17.00 ska jag och Alexandra gumman iväg på bodypump på sportlife! Men jag återkommer senare godingar!




Powerwalk!

Nu kom jag just hem och jag ska bara slänga på mig träningskläderna nu innan jag och Alexandra gumman ska iväg på en härlig powerwalk. Sen resten av kvällen ska jag och Jesper spendera med henne och Robin. Vi ska nog bara ta det lugnt, kolla på film och ha det trevligt! Så en söndag ska vara!


Söndagsmys

Just nu sitter jag hos Alexandra gummsan, vi ska snart gå bort till Robin och Marcus eftersom vi har blivit lovade 3 rätters middag! Haha. Får väl se om dom änns orkar detta efter gårdagens party. Så idag blir det myssöndag med min gullunge. Sen i eftermiddag blir det nog en promenad i det härliga vädret och sen ikväll ännu mer myspys!



Bilder från igår!


Utgång

Godmorgon babes!

Igår var det fullrulle som vanligt! Efter jobbet så gick jag och Alexandra hjärtat till sportlife och körde ett litet pass där sen skyndade vi oss hem och fixade till oss inför kvällen. Sen så på kvällen så kom massa härliga människor hem till oss på förfest. Blev massa prat, skratt, dans och champagne.
Sen så gick vi vidare ut och jag och mina snyggingar hamnade som vanligt på centrum. Men det sjuka är att vi har lika roligt varje gång nu för tiden. Så vi hade en galet rolig kväll igår.



Halsband


Om mitt hår!

Jag har fått lite frågor angående mitt hår nu det senaste. Och jag tänkte passa på att tacka er ännu en gång för alla fina komentarer om min nya hårfärg. Jätte kul att ni gillar det verkligen. Sen har många frågat om jag har satt i löshår, vilket jag har gjort. Fast jag har bara köpt clips och satt i så jag kan välja om jag vill ha det eller inte.

Och jag har även fått frågor om mina lockar! Nej det är inte mitt nartuliga lockiga hår, jag har igentligen rakt hår men just nu när jag har löshåret i så lockar jag det nästan varje dag. Och det gör jag med min plattång.

Många säger även att dom är så sugna på att testa att bli brunett när dom fick se mitt hår och jag säger bara. GÖR DET! Ni lever ju bara en gång. Och det går alltid att gå tillbaka till det blonda senare. Jag har redan vart så här mörk en gång tidigare och vet att det går att gå tillbaka. just do it ;)







Time for work!

Godmorgon babes!

Igåe fter att jag hade kommit hem från gbg och kurserna så var jag alldeles för trött för att änns orka ta upp datorn så gick och la mig i soffan och somnade nästan direkt. Haha! Men kurserna var jätte intressanta och jag fick lara mig massa. Säkerhetskursen var nog mest spännade och lärorik måste jag säga.

Nu ska jag snart ge mig iväg till jobbet igen. Men i morgon är jag äntligen ledig efter en hel vecka med massa jobb. Sen efter jobbet ska jag möta upp min Alexandra goding så ska vi köra vårt första pass på sportlife ihop.



Just nu sitter jag och min  kära mammsi på...

img_0838 (MMS)

Just nu sitter jag och min  kära mammsi på ett mysigt fik här i Gbg och ska äta en Mysig frukost. Mamma följde med och ska gå och shoppa hela dagen vilket jag gärna med hade gjort, men nu blir det att lära sig massa nya saker istället. Inte fel det heller ;)


Uppe med tuppen!

Godmorgon mina kära läsare!

Idag när klockan ringde vid 04.45 så kände jag mig ganska pigg ändå, tro det eller ej. Men känner jag mig rätt så tror jag nog att så fort jag satt mig i bilen och pratat en liten stund med pappa så kommer jag somna. Haha som gjort för det.

Så nu har jag just tvingat i mig lite frukost och ska snart göra klart det sista innan det är dags att åka. Men ha en bra dag godingar. Ska försöka hinna blogga lite under dagen med.



Tidig morgon!

Nehe godingar! Nu blir det nog sängen för min del. För i morgon vid 06.00 kommer min kära pappa och hämtar mig så rullar bilen mot gbg. Jag ska nämligen åka på en säljar och säkerhets kurs över dagen som dom från Albrekts guld har skickat mig på. Det ska bli riktigt spännande faktiskt. Så min kära pappa passade på att se till att träffa lite kunder då med så jag kunde åka med honom. Så i morgon mellan 9.30-17.15 sitter jag och lär mig massa nytt.



Så en torsdags kväll ska vara!

Nu kom jag just hem efter att vart borta hela dagen. Började ju med jobb mellan 13.00-18.00. Sen efter jobbet skyndade jag mig hem och hämtade min bil eftersom jag skulle åka hem till Julia hjärtat!

Så när jag kom hem till henne så hade hon maten färdig till mig! Sån underbar vän man har! Så vi har haft myskväll med massa god mat, fika, tv och massa prat och skratt! Det var riktigt mysigt. Så tack min underbara goding för en jätte trevlig kväll!




Bilder från min och Julias härliga resa !




Dagens outfit!


Powerwalk!

Hallå babes!

Idag kl. 8.45 ringde klcokan och då tog jag och Jesper på oss träningskläderna och gav oss ut på en härlig powerwalk. Det är så himla skönt att komma ut så på morgonen och börja dagen med friksluft. Och jag bara älskar att vara ute och gå i detta underbara höstvädret.
Nu ska jag skynda mig att fixa till mig innan det är dags att ge sig iväg till jobbet igen.



Myskväll

Nu ikväll blir det bara myskväll med pizza och film. Vi ska se The Grown ups. Har hört att den ska vara riktigt rolig. Så med massa tända ljus, min underbara filt och en bra film kan det ju inte bli bättre slut på dagen.
Hoppas ni får en bra kväll snyggingar!


Kandelaber

Hej babes!

Ledsen för den dåliga uppdateringen men har ju som sagt fullt upp. Idag var det jobb mellan 9.30-18.00. Sen efter jobbet kom Jesper gubben och hämtade upp mig så åkte vi upp till a6. Vi gick och kollade på ikea och fick med oss lite nödvändiga saker hem. Sen köpte vi även den efterlängtade kandelabern. Den blev så himla bra här hemma. Det är ju så galet mysigt med massa levande ljus. Jag bara älskar den!



Good morning !

Godmorgon godingar!

Idag får det bli ett snabbinlägg här eftersom jag snart måste trampa ner till jobbet. Haha ovanligt att ni får läsa om att jag ska jobba va?!
Men tyvärr finns det inte så mycket annat att skriva om just nu så ni får stå ut! Efter jobbet sen så ska vi direkt upp till a6 för att gå en sväng på ikea vilket ska bli mysigt eftersom jag inte vart på ikea på så länge.
Men vi hörs senare sen! Ha en bra dag!



Rings

Hittade lite ringar som jag blev riktigt sugen på att beställa hem. Alla dessa ligger till och med under 200 lappen. Alltid lika kul med lite nya ringar! What do you think ?!



Gymkort = nytt liv!

Idag var det ju jobb mellan 12.00-18.00 som gällde. Sen efter det så sprang jag ner på sportlife och hämtade ut mitt träningskort! Så nu ska mitt nya liv börja. Ska allt ta tag i träningen nu, och se till att bli lite fit. Så nu har jag ett årskort på sportlife med både gym och pass. Sen fick jag även ett tio kort på gratis solning eller vatten massage! Hur bra är inte det då! Så tack pappsi för gymkortet! Jag har den bästa pappan som finns ;)

Nu ikväll blir det bara lugn kväll för min del. Tänkte sätta på en film alldeles strax och krypa ner i soffan. För i morgon blir det upp tidigt igen eftersom det är jobb som väntar! Haha era stackare det är ingen rolig uppdatering jag kommer med denna veckan. Bara massa jobb. hhaha



Just nu sitter jag här på jobbet och har l...

img_0835 (MMS)

Just nu sitter jag här på jobbet och har lunch! Men ska snart gå ut och börja jobba igen. Igår hjälpte Alexandra hjärtat mig med att ändra min blogg. Men jag tänkte se om ni kan se min header ?! För när jag är inne på datorn kan jag inte de men på min mobil så funkar det. Annars är jag super nöjd med den så tack min underbara för hjälpen.


Workie!

Godmorgon babes!

Igår var det slapp kväll vilket var hur skönt som helst och idag känner jag mig piggare än igår. Så nu har jag just fått i mig en god frukost och ska snart cykla ner till jobbet. Idag är det lika underbart väder som det var igår. Men hinner inte riktigt njuta av detta just nu men kanske får bli en promenad ikväll sen. Men ni får ha en bra dag godingar så hörs vi senare.


powerwalk

Idag var det jobb mellan 9.30-18.00 som gällde. Det var en ganska lugn dag på jobbet men det var ganska skönt eftersom vi körde storstädning på alla bord och hyllor. Efter jobbet skyndade jag mig hem och bara slängde i mig en macka och på med träningskläderna eftersom jag och Alexandra hjärtat skulle ut på en promenad. Vi ville komma iväg snabbt innan det blev för mörkt.

Sen så har jag bara kollat på paradise hotel och ätit lite mat. Haha paradise vet jag inte riktigt vad jag ska säga om. Så min kväll blir bara lugn, ska försöka komma i säng i tid nu med så man kan vara lite piggare i morgon.




min pingla och jag !






PIX


Fullrulle som vanligt !

I lördags kväll hade vi lite förfest här hemma med massa trevligt folk. Sen efter det så begav sig jag och mina donnor ut på stan för att göra krogen osäker. Vi hade en galet rolig kväll vilket vi har haft de senaste gångerna med som vi vart ute. Så tack alla för en super lördag!

Igår var det fullrulle, upp och cykla iväg till jobbet och sedan hem sanbbt och börja med maten eftersom min kära mamma, syster och hennes Joel kom hit på kvällen. Så det blev en myskväll med min kära familj (utan pappa bara). Så det fanns tyvärr ingen tid över att blogga igår. Och nu ska jag iväg till jobbet alldelses strax och idag blir det jobb hela dagen. Men när jag kommit hem sen så ska jag slänga in lite bilder sen i lördags. Ha en bra dag!


Time for work!

Good morning!

Igår kväll tillbringade jag min kväll hemma hos gullia Emma tillsammans med Julia, Joanna, Alexandra, Junita och Lollo. Vi lagade tacos och kollade på idol. Vilket var jätte trevligt! Sen blev det ju självklart massa prat och skratt på det. Så tack tjejer för en super mysig kväll.

Nu ska jag snart bege mig iväg till jobbet. Idag blir det fullrulle och knappt någon tid över. Först jobb mellan 11.00-16.00. Sen direkt ut till habo för en mysig middag och sedan hem och fixa det sista inför förfesten som ska vara här innan det blir utgång på det. Nehe nu hinner jag inte sitta här mer. Ha en bra dag babes!




Tjejkväll!

Nu kommer alldeles strax min Julia hit. Vi ska snämligen gå bort till gullungen Emma och ha myskväll med henne, Joanna och Alexandra. Vi ska laga mat och kolla på idol och ha massa tjejsnack! Hur mysigt låter inte det då ?! Sen ikväll om vi är kvar länge så kommer även kanske min Alexandra med.
Så hoppas ni får en bra fredags kväll så hörs vi lite senare!



Bästa Julia och jag!




Slapp fredag

Ska börja med att tacka er för era söta kommentarer som jag fått idag! Va kul att ni gillar
min nya hårfärg!


Idag har det vart en riktig slapp fredag. På förmiddagen gjorde jag inte för mycket, utan bara tog det lugnt. Vid två tiden så åkte jag ut till pappa och kollade vad jag skulle handla eftersom jag skulle göra pajer till dom. Sen var det bara att åka hem till mitt "gamla hem" och börja med pajerna.
Så jag kom hem för inte så jätte längesen. Nu ska jag fixa till mig lite innan Julia hjärtat kommer.





Brownie!

Hallå snyggingar!

Haha tänkte jag skulle börja med att visa er mitt nya jag! I tisdags så blev det så att jag gick från blondin till brunett. Jag kände att jag ville testa något nytt så då fick det bli så. Jag vet att jag kommer bli blond igen men just nu var det kul och fräscht med något nytt. Hope you like it ;)

Nu ska jag bara städa upp här hemma innan jag ska åka hem till mamma och pappa för att hjälpa dom att baka några pajer som dom ska ha med sig i morgon när dom ska bort. Vilken snäll dotter dom har. Haha.
Så jag återkommer lite senare sen. Take care!



Om några timmar

Efter nästan två månaders tid så kommer han hem. Jesper kommer nämligen hem om några timmar från afghanistan! Känns så overkligt och det är blandade känslor just nu, jag är både gald, lättad, spännd, nervös och ja hundra olika känslor just nu! Kommer kännas så konstigt att få finnas i hans famn igen nu efter så lång tid.
Men tiden har verkligen sprungit iväg så på något sätt känns det inte så långt om man tänker tillbaka.



Rusk väder!!

Idag fick det bli en riktigt skön sovmorgon till kl. 10 innan jag kände att det var dags att ta sig upp. Så jag har inte hunnit med så mycket mer än att gjort mig iordning och fixat lite här hemma och lagat mat.
 Så nu ska jag bara diska upp det sista innan jag måste ge mig ut i detta hemska ruskväder eftersom jag ska iväg till jobbet. Men såklart är jag redo för detta eftersom jag redan ställt fram mina gummisar och mitt fina paraply!


Morotskaka

Kom just hem efter en jätte mysig kväll borta hos godingen Ida! Vi började med att gå och handla lite  eftersom vi blev sugna på att baka morotskaka. Så det fick kvällens bakning idag. Och den blev galet god också. Sen gjorde vi super goda tunnbröds mackor med massa gott i, och spenderade resten av kvällen med massa prat och mys framför tv.

Så nu tänkte jag kolla lite på tv innan det är dags att krypa ner. Börjar ju bli lite seg och förhoppningsvis så kanske man kan få lite sömn inatt. Har ju som sagt haft lite svårt för att somna. Men men det blir nog bra.
Nattinatt !



Onsdagsmys!

Nu ringde just Ida gumman så jag ska ta och kila bort till henne en sväng. Vi tänkte vi skulle baka något gott eller hitta på något annat myisgt denna onsdagskväll. Ska bli kul att spendera lite tid med henne eftrsom jag inte har gjort det på ett tag nu. Så ha en bra onsdagskväll godingar så hörs vi senare sen!





Söta Ida & Jag i kroatien i sommras !



Ny förälskelse!

Idag var man ledig men ändå så kan man inte vara hemma och ta de lugnt. Så jag kom precis hem efter att har vart på resande fot hela dagen. Började med massa ärenden innan jag åkte ner och hälsade på min kära mamma på jobbet eftersom dom säger att dom aldrig ser mig längre.
 Sen fortsatte jag ut till pappas jobb för att hälsa på honom och hjälpte till lite.  Så nu blir det att fixa till lite här hemma innan det är dags att ge sig iväg igen!



När jag var hos pappa så var vi även inne hos Lars " min farbror" som säljer kaminer och jag hittade en ny förälskelse som jag bara ska ha!! Den skulle vara så galet snygg här i lägenheten! Det blir som en liten brasa imellan glaset! Åhh så snygg är den! Så den ska allt min farbror få fixa för en bra peng till mig!
What do you think ?!



Dagens!

Godmorgon snygging!

Idag hade jag tagit fel så jag trodde jag skulle jobba vilket det visade sig att jag inte skulle så jag ska njuta av en ledig dag även idag. Så ska fixa lite ärenden och så eftersom jag inte hinner det innan nästa vecka. Sen ska jag kanske träffa Ida godingen med. Men jag återkommer senare sen för nu måste jag springa. Ha en bra dag!



Nytt för dagen!

Haha som vanligt kan jag ju inte gå på stan utan att få med mig något hem. Men skjortans färg gör sig inte rättvis på bilden tyvärr.


Klockan!

Har ju helt och hållet glömt att visa er klcoakn som vi satte upp jag och min kära pappa! Den sitter i köket och blev riktigt bra där faktiskt. Nu är nästa steg att ta sig i kragen och köpa batterier och få igång den. Haha.

" tycker den ser lite minder ut på bilden än vad den igentligen är"


Som en tisdag ska vara

Nu lämnade Alexandra pinglan mig för en stund sen eftersom hon var tvungen att bege sig till jobbet. Men vi har haft en mysig förmiddag innan det. Vi tog cyklarna ner till stan och kollade runt lite där nere sen cyklade vi hem för att äta lite. Hon hade nämligen med sig en sjukt god lax med ris till mig! Galet gott var det. Sen har det ju som vanligt vart massa skratt, prat och flams ;)

Nu tänkte jag att jag skulle ta och vila lite innan min Julia kommer hit. Hon, jag och Ida ska förhoppningsvis ge oss ut på en promenad i det härliga vädret. Sen blir det massa bus ikväll men det tänker jag inte dele med mig av först till helgen kanske ;)




Jag och min pingla i Thailand, Januari 2010



Lite nytt!


En kanon tisdag!

Inatt sov jag så himla kasst, fattar bara inte varför men det var omöjligt att somna. Men så självklart somnar man när man nästan ska upp. Men jag tog lite sovmorgon till halv 10 i alla fall. Sen vid 10 tiden möte jag upp Alexandra pinglan för en härlig powerwalk runt munksjön.
Så nu har jag just fixat till mig lite och ska snart möta upp min pingla igen. Vi ska ha en heldag nu innan hon börjar jobbet i eftermiddag. Så det kommer trevligt.


Byta gym eller inte ?!

Idag när jag var och hälsade på pappa så var vi även och kollade på det nya Sportlife som har öppnat i Bankeryd. Dom har ju nämligen hyrt in sig i våran fastighet över pappa. Och det har ju blivit jätte bra så jag tror faktiskt det kommer sluta med att jag kommer börja där, för då får jag ju vara både i stan och sedan i bankeryd. Då kan jag ju åka ut och träna med min syster och hälsa på mamma och pappa lite oftare med! Haha sen blir det nog för min pappa sponsrar mig med ett årskort i såna fall med!





En mycket bra dag!

Idag har det vart en riktigt bra dag! Började ju som sagt min första dag på Albrektsguld! Så himla roligt var det, jag tror verkligen jag kommer trivas som bara den där. Hon som är butikschef  där är hur gullig som helst och allt känns jätte bra. Nu är det ju bara att lära sig allt men det kommer väl. Så nu i oktober blir det mest att bara gå med några gånger och lära sig allt och i november kommer väl mina tider igång förhoppningsvis.

Sen efter jobbet åkte jag till min kära pappsi och tog med mig lite bullar. Så vi satt och fikade allihoppa. vilket var riktigt mysigt! Så nu kom jag just hem och tänkte ta tag i att städa lite här hemma. Sen blir det myskväll för min del.



Sitter just nu på pappas jobb och är här o...

img_0823 (MMS)

Sitter just nu på pappas jobb och är här och hälsar på min kära pappsi:) så nu ska vi snart fika lite här med massa goda kanelbullar. Så ni har väl inte glömt kanelbullarnas dag ;) skriver mer om jobbet och de när jag har kommit hem!


Iväg till mitt nya jobb

Godmorgon babes!

Ni anar inte hur skönt det var att få gå och lägga sig i sin säng i hyffsad tid och få sova ordentligt. Så nu har jag just fått i mig frukosten och ska snart fixa till mig det sista innan det är dags att åka upp till a6. Föör idag ska jag börja jobba min första dag på mitt nya jobb.

 Jag har nämligen fått ett extra jobb till på Albreksguld uppe på a6! Så nu är jag ganska nervös kan man säga. Men men idag är det bara tre timmar att jobba för att gå igenom lite saker, vilket ska bli skönt. Men jag återkommer så fort jag kommit hem.



Home sweet home!

Hej babes!

Nu är man hemma igen då. Jag har haft en galet rolig helg. Men efter utgång både tor, fre och lör så börjar det kännas. Men det har helt klart var värt det eftersom det har vart riktigt lyckat och kul alla gånger.
 
Igår efter jobbet så åkte ju jag och min Julia ner till gbg eftersom vi skulle hälsa på hennes syster. Så när vi kom dit så blev vi bjudna på riktigt god mat så det blev en mysig förfest med Julias syster och hennes kompisar med mat, prat, skratt och dricka innan det var dags att gå ut. Sen idag så blev det shopping! Hittade inte så överdrivet mycket men det är alltid kul att komma iväg och kolla vad som finns.
Så jag har haft riktigt bra dagar det senaste !




Bild: Jag och min höna! Tyvärr tog vi inga bilder från gbg så fick bli en bild från några helger sedan!


Work!

Good morning babes!

Igår var det en riktigt rolig kväll. Blev att jag och min raring Alexandra hamnade på centrum men det var allvarligt talat riktigt roligt. Kan man änns ha annat med den bruden!


Nu ska jag snart iväg till joobbet sen direkt efter jobbet kommer Julia hjärtat och plockar upp mig för då rullar bilen mot göteborg! Vi ska åka och hälsa på hennes syster som bor där. Så idag blir det mysig middag med henne och hennes kompis/kompisar sen utgång på det. Ska bli riktigt kul att testa utelivet i gbg. Sen i morgon blir det en heldag på stan. Det ska bli så himla mysigt, och det kommer bli en kanon helg !



Nu kör vi !





Nytt tagg!

Idag har det vart en ganska lugn dag tack vare att jag har vart lite seg idag.
Men nu är det bara att tagga till igen eftersom det blir utgång även idag och lika så i morgon fast i morgon blir det i Göteborg! Så just nu sitter jag här med min underbara Alexandra och ett gått gals vin. Så ikväll blir det klackarna i taket för våran del.





Bild: Jag och Alexandra gumman en galen natt i cypern 2010!
Haha älskar bruden som antagligen inte ville vara med på bild ;)


Segis!

Kom hem för en liten stund sen efter en härlig och behövlig promenad. Igår kväll var det ju Caj vilket var riktigt trevligt. Det var riktigt roligt sen efter caj blev det fyllemat så vi var hemma runt fyra tiden kanske. Så idag blev det lite sovmorgon för min och Rosies del.

Efter en mysig frukost så följde jag henne ner till stan eftersom hon skulle börja jobba, så jag passade på att ta en runda runt munken samtidigt. Så nu ska jag bara sega lite innan det är dags att tagga om. För ikväll blir det utgång igen.