Inventering!

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag på jobbet. Som sagt så hade vi ju inventering idag, vilket är så sjukt jobbigt att räkna allt som finns. Och vi har ju än hel del små saker i hela butiken. Och självklart glömmer man bort det man just räknat så man får räkna om det igen. Haha galet jobbigt men nu är det över ;) Började med att inventera på stan sen fick jag åka upp till a6 i två timmar och göra klart där så jag har verkligen vart överallt idag! Det ska bli så galet skönt att få sova nu. Sen i morgon bitti ska jag självklart vara hos tandläkaren i mon vid 7.50! Så ingen sovmorgon här inte sen är det jobb igen! sov gott gullungar!


Fram & tillbaka.

Nu kom jag just hem efter att ha gjort lite ärenden på a6 och stan. Haha och nu ska jag bara äta lite och fixa iordning mig för att åka upp och jobba på a6, så idag har det vart mycket fram och tillbaka. Lika så kommer det att vara i morgon. Så på onsdag när jag är ledig kommer jag vara helt död ;) Nehe nu ska jag gå ner och se vad man ska stoppa i magen innan det är dags att bege sig igen ! Ha en bra dag !



Hej Babes!

Har verkligen inte haft lust till att skriva denna helgen ! Har tyvärr inte det redigt idag heller. Känner mig helt tom på ord så jag vet inte vad jag ska skriva knappt. Igår var det suster tid igen. Har vart det hela helgen nu vilket har vart mysigt! Vi lagade tacos och kollade på What happens in Vegas, som är en väldigt rolig film. Idag var det jobb tyvärr sista jobbdagen med Nikki som slutade idag. Ikväll blir det bara lugnt för i mon har vi inventering på jobbet vilket kommer ta ett tag. Hoppas ni haft en bra helg.


Fredags mys!

Hej hej ! 
Igår hade jag haft fullt upp så jag har inte haft en stund över. Igår var det jobb mellan 12.00-18.00. Var så galet trött idag för jag har inte sovit så bra på nätterna så det var skönt med lite sovmorgon :) Efter jobbet åkte jag och syrran och köpte mat och sen åkte hem till henne och kollade på film. Det fick bli " Män som hatar kvinnor" Jag vet att jag är efter ;) Men bra var den verkligen men sjukt hemsk film!VI hade köpt massa godis med men kul att båda va så mätta så vi åt kanske högs 5 godisar var !

Nehe nu ska jag äta klart för snart är det dags för jobb. 11.00-15.00. Sen efter jobbet ska jag och Caroline upp till a6 en snabbis. Vi samåker ju iag så jag får väl följa med på de hon vill ;) Ha en bra dag babes!


Laptop fodral!

Jag hittade detta ur snygga laptop fodralet vilket jag är mycket sugen på att klicka hem. Jag mmåste ju ha något till min laptop när man ska ta med den någon stanns och varför inte göra det med stil i såna fall ;) Jag tycker dom var grymt läckra så det kan nog mycket väl bli någon av dom :) Chao chao !


Nå va tycks? Pink or Black ?!

Chic and Oreo !

Nehe mina kära läsare nu ska jag bara ta de lugnt innan det är dags att sova lite. Så nu blir det att läsa den nya Chic och äta oreo ! Jag menar allvar USA i love you! Haha Oreos och Ben & Jerry´s har funnit mitt hjärta. Onyttigt kanske ja men gud så gott de är. Så jag tänker fortsätta att äta de jag gillar. Men ha en fortsatt trevlig kväll gullungar så hörs vi i orgon. NattiNatt!


Deo!

Tänkte rekomendera en sån super bra deodorant som man bara inte kan sluta lukta på. Jag har haft den för typ ett, ett och ett halv år sedan och trott att den inte fanns längre! Tills idag! Jag fick för mig att jag skulle lukta på en av LdBs deo tack vara att jag vet att dom är så bra! Och självklart så var det den doften jag har haft och letat efter! Den luktar så galet gott så man kan knappt sluta använda den. Tro mig jag tog deo nästan hela tiden för jag tyckte den luktade så gott. Och det lär jag göra nu med. Så är ni ute efter en bra Deodorant så köp denna !


Fika & Shopping

Idag har det vart fullrulle, jobbet var det nya varor = Mycket att göra. Sen efter jobbet blev det en fika med Nikki raringen vilket var trevligt att få prata av sig lite ;) Sen efter det gick vi en snabbis till gina och H&M så det blev även lite shopping, så vi hann med allt de där bra tycker jag allt. Det fick bli ett par svarta jeans/leggins med hem och ett super söt puder rosa linne med volanger! Sen tog jag även tag i än del av mitt liv så jag köpte mig en rosa kalender så jag kan skriva upp allt nu så jag inte glömmer något viktigt :) Duktigt av mig tycker jag allt.
Sen var det att shoppa massa mat! Haha man skulle kuna tro jag skulle vara hemma själv i en månad med all den maten ;) Men det är ju skönt att man känner så, så nu ska här ätas!


Dagens shopping.


Min lilla söta kalender. Och den är rosa ;) KOmmer ligga i min väska för jämnan nu



Bara älskar linnet. Det är så mycket snyggare i verkligheten och passar lika bra till svarta jeans som till blåa!

Good morning!

God morgon gott folk.
Nu ska jag göra mig i ordning för nu blir det jobb. Det blir ett ganska kort pass 11.00-16.00. Men de ska bli skönt. Jag har inte jobbat på stan på ett tag nu så de blir spännande och se om man glömt hälften ;) Sen efter jobbet blir det nog fika med Nikkipikki. Det kommer bli mycket trevligt . Sen efter det blir det att shoppa mat, massa mat. För mamma och pappa åker till Tyskland i en vecka så då måste ju deras kära dotter ha massa mat ;) Göttt. Nehe hörs senare babes. Take care!


Skrattade varje gång!

Tycker det är synd att inte denna reklamen går längre. Jag skrattade varje gång jag såg den :)




En Shopaholics Bekännelse

Jag säger då bara det älskar ni äppellpaj så spring och gör en direkt. Så galet gott va de så nu tror jag att jag får rulla fram ! Nu ska jag sätta på En Shopaholics bekännelse för jag hann ju inte se klart den igår. Tycker inte att det är den bästa filmen jag sätt men den är lite mysig och det är något charmit med den så är man själv hemma och orkar inte tänka så mycket så är den perfekt ;) haha. Sen innan sängen blir det kanske The proposal med då så man har sätt klart dom ;)



Äppelpaj.

Jag tycker att en vanlig klassisk äppelpaj är så himla gott. Så när jag fick syn på alla dess äpplen vi har i våran trädgård just nu så fick jag ett sug efter äppelpaj, och så fick de bli ;) Så nu har jag just tagit ut den ur ugnen. Hade ju ingen vaniljsås vilket var lite surt men vaniljglass är inte fel det heller till så det fick det bli. Så nu ska den osminkade Johanna njuta av pajen. Det har vart så himla skönt att vara osminkad nu de senaste dagarna. Känns så skönt när man vet på kvällen att man bara behöver borsta tänderna och inte ta bort sminket ;) haha. Var bara tvungen att dela med mig av de. Ha en bra kväll gullunar så kanske vi hörs senare!


Sjukhuset halva dagen.

Idag har jag suttit på sjukhuset från 10.00-15.30! Så galet segt dom bara sätter en i ett vit tråkigt rum och så får man sitta där några timmar innan det kommer någon. Och gissa vad ?! Jo Johanna ska äta pencellin ÏGEN ! Alltså detta måste ju vara min hundrade kur eller något sånt. Men men vi får väl se om det hjälper denna gången då. Och som vanligt är dom elaka mot min lilla arm och ska envisas med att ta blod prov vilket jag inte alls är så förtjust i. Ont som bara den ju! Haha ne nu ska jag inte tycka synd om mig längre.
Nu ska jag ta något att äta sen får jag se vad jag gör. Jag är så sjukt trött nu i alla fall så lugnt blir det nog. Ska kanske se klart filmen jag påbörjade igår. Somnade ju såklart denna gången med ;) Sen blir det nog äppelpaj som står på listan ! Hörs sen godingar!



Lilla armen ! Aj aj.



Haha roligt rum va. Till och med spindlen i taket rörde sig inte änns.


Walk in the park.

Kom hem för inte så längesen efter promenaden med min kära syster! Det var verkligen jätte mysigt tills det ringlade en orm precis framför mina fötter så jag höll på att få hjärtinfakt ;) Det var kanske inte den bästa idéen att vara ute och gå när man inte mår bra så det fick jag ju känna på när jag kom hem. Vilket reflekterade i mer feber så i mon blir det verkligen sjukan och lämnar dom inte förrens dom vet va det är för fel på mig! Nehe nu blir det film innan jag somnar igen. Fast idag blir det en Shopaholics bekännelse ! Haha somnade självklart ifrån filmen går så ska se klart den med någon dag ;) Sov gott babes!


On the road home.

Japp nu är man på väg hem igen. Borta bra men hemma bäst! Vi hade i alla fall tur med vädret vilket var skönt för en gångs skull. Senare sen ikväll när jag kommit hem ska jag bege mig till min kära syster och gå en promenad med henne och Willa! Skönt att få lite tid med henne, var ett tag sen man hade syster snack ;) Nehe nu ska jag snocka runt lite och se vad jag missat nu när jag vart borta ;)
Som ni märker har jag inte vart taggad på att ta bilder så tyvärr blir det bara tråkig text idag ;) Hörs senare!


Blekinge

nehe idag har jag inte orkat sitta vid daton alls. Det har vart skönt att få ligga i solen lite gå ut med hundarna och sedan cyklat till Tommy en vän till familjen där vi stannade en bra stund. Nu ska jag krypa ner och kolla på The Proposal. Tycker den är så galet bra så de ska bli kul att ligga och små fnissa lite för sig själv. I morgon åker vi hem för jag måste ta mig i kragen och åka iväg till sjukhuset nu. Mår verkligen inte bra. Har haft feber till och från i 2-3 veckor nu och självklart ont i njuren. Så nu ska jag verkligen ta tag i mitt liv på alla sätt. Det har verkligen ringt en väckaklocka . Nehe nu blir det film. Puss & kram Babes!


Frukost på altanen.

Hallå sötnosar!
Nu har vi just ätit frukost, blev en lite senare frukost idag eftersom vi var tvugna att åka och handa lite frukost mat och mat efter som vi kom ner så sent igår ;) Idag skiner faktist solen lite, så ska snart gå ut och försöka sola lite i alla fall. Det fick bli frkost på altanen idag vilket är hr mysigt som helst att titta ner mot vattnet. Nehe bekini på hörs senare! Pusss


Från altananen! Så mycket finare i verkligheten.


Älsklingen på morgonen

inte så pigg på att vara med på kort ;)

On the road..

Hej babes.
Just nu sitter jag i bilen på väg till Blekinge :) Så himla skönt ska de blir. Stannars tills på tisdag eller onsdag, som ni märker så fick lilla daton följa med.
Går kvällen var super mysig. Jag och Julia gick till Twin och satt där och tog nåt glas vin. Vilket aldrig är fel. Det blev en mysute kväll vilket blev kanon eftersom jag jobbade idag. Det var jag och Bacca som jobbade och vi båda va lite sega idag :) Nehe nu är det inte långt kvar till stugan. Hörs senare sen !




Svart & Guld

Nu börjar jag bli färdig och ska snart åka :) Idag får det bli håret i den busigtoffs och en enkel svart tajt klänning som fick bli ett linne idag och självklart mitt nitskärp, ett par vanliga jeans och mina nya hells ska invigas såklart :) Så mitt tema fick bli svart och guld idag! Haha ofta man har tema. Men jag har ;) Hörs och ses babes!




Lördagkväll

Nu har jag vilat lite efter jobbet vilket har vart väldigt skönt och behövligt :) Idag blir det en liten utgång allt. Jag jobbar ju i mon så jag ska vara lugn. Så jag ska möta upp Julia på åtta glas vid 9 tiden sen får vi se vart de bär av.
I morgon är det jobb sen på kvällen åker jag och babyboo äntligen till Blekinnge igen. Så vi ska stanna där tills på onsdag efter som jag är ledig tills på torsdag och Jesper börjar jobba på onsdag kväll. Nehe nu ska jag gå och fixa till mig lite. Ha en bra kväll gullungar
!


Morning morning..

God morgon!
Nu sitter jag på mammas jobb innan jag ska bege mig till mitt. Jag börjar inte förrens vid 11.00 så jag fick åka med mamma in nu när hon börjar vid 10.00 för det är så onödigt med två bilar!
Går kvällsen var super mysig. Kräftor , paj  är inte fel. Det var kul att se Caroline och Joel igen med. Så det blev mycket prat och skratt med familjen vilket aldrig är fel. Nehe nu ska jag ta ett kopp te innan jag går. Ha en bra dag!

Lite ha begär..

När jag läse  i "Glaze" Såä hittade jag självklart lite ha begär. Det är de som är de värsta med såna tidningar när det står va de kostar och var de finns ;) haha. Blev inga bra bilder men tänkte försöka visa er ändå.


Den är från H&M och kostar 599 kr.



Så snygga med nitarna. Dom är från Topshop och kostar 1099 kr.


Den här ur snygga bokhyllan hade man inte tackat nej till.
Den kostar 2190 kr. Furnish.se

Hit & dit, upp & ner

Japp så känns det verkligen idag. Först var jag på stan och sedan på a6. Träffade alla nya som ska jobba i Linköping nu. Trevliga flickor de. Nu ska jag bara ta de lugnt innan jag ska börja göra pajen. Vi ska ju äta kräftor och paj idag :) Så det får bli paj med spenat, tomater och getaost. Jag lovar den är super god. Jag trodde inte det för jag är inte så jätte glad i spenat men de smakar knappt de. Så den är super god. Så nu blir det att läsa tidingar och mysa med lite godis innan det är dags ;)


Lovely..

Det är verkligen mina nyingar! Dom är så himla sköna med så dom kommer säkert användas flitigt. Dom är så mycket snyggare i verkligheten än på bild men tänkte dela med mig ändå av några bilder. See you later alligator ;)




Good Morning

Hallå hallå.
Nu har jag just ätit lite frukost och ska snart hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning. För idag blir det massa spring över allt känns de som. Både på stan och a6. Idag är jag i alla fall utvilad vilket jag inte vart på så länge. Har haft problem med att sova men inte i natt som tur är. Så idag är det en ny dag med nya möjligheter. Ha det så bra så länge gullungar så hörs vi senare.
 


Gissa vad ?!

Mina heels var med på posten idag :) Äntligen säger jag bara. Och dom är så snygga så dom kommer blir kanon i min kära sko samling! Kunde knappt bärja mig när jag fick se att dom hade kommit. Så nu är det en glad Johanna igen´. Shoes make me happy ! Tänkte jag kunde bjuda på en bild i morgon på dom sen.



Monster bilen.

Idag har det vart massa jobb sen direkt efter jobbet åkte jag och pappsen en sväng till morfar. Haha gissa vem som körde monster bilen igen ;) Alltså den är så himla skön att köra och nu börjar man lära sig den och stoleken med. I mon är jag ledig men det blir ingen lugn och ro inte. Fast de känns ju bra att man tar vara på dagen i alla fall. Ska springa och hjälpa pappa att koka kräfftor nu ! För i mon kväll blir det mys med familjen och massa kräfftor. Och min kära syster kommer hem i mon med :)

Breakfast

God morgon !
Nu sitter jag som vanligt här med min frukost innan det är dags att stressa iväg till jobbet. Idag har jag öppningen vilket är skönt. Jag vet inte varför men jag tycker om den ;) Sen i morgon är jag ledig och då ska jag ta tag i mitt liv ! Det behövs nu. Så jag kommer ha fullt upp i mon även fast jag är ledig. Idag efter jobbet så blir det nog kanske att träffa mathilda. Var sjukt längesen man såg henne nu så det blir kul i sånna fall. Men men hörs senare gullungar! Ha en bra dag.


Test kört.

Haha har just test kört en bil som pappa lånat hem som han är så sugen på att köpa. Kanske inte den jag skulle valt av alla bilar men den är bra när han ska åka med alla sina varor till kunder så han har mycket last ut rymme. En Toyota hilux är det. Så galet stor att köra ;) Trodde n'stan jag låg mitt ivägen hela tiden istället för rätt sida. Men den var faktist väldigt skön att köra men som sagt ett sånt månster. Skit stor. Särskillt mot min lilla peugeot 2006 som är så himla liten och smidig ;) Men vi får väl se om det blir den eller inte.



En sn här var det fast i silvrig. Fast jag hade gillat den mer om den är i svart för det är så snyggt. Den ser inte så stor ut men med lilla Johanna bakom ratten så var den de ;)


Home from work.

KOm jsut hem från jobbet och dagen har bara rullat iväg. Men det var hur lugnt som helst på a6 idag, vet inte vart alla tagit vägen ;) Men som vanligt finns det alltid mycket att göra. Och såklart när jobba-godiset är frame så går man och små äter lite då då vilket gör dagen bättre ;) Nu ska jag ta mig något och äta innan jag dör av hunger ;)


Onsdag

Nu är jag hemma och har just fixat i orning mig och valt kläder. Det fick bli min söta sommarklänning med leggins idag när det är fint väder. Inte för att man ser vädret när man är inne eller märker av det så får man väl anpassa sig ändå ;) Nu ska jag slänga i mig något att äta innan jag ska åka till jobbet så man kan stå sig en stund. Var tyvärr inga skor med idag på posten heller. Så kanske i morgon eller på fredag då ;) Hörs efter jobbet gullungar!






Upp&Hoppa

Hallå hallå !
Nu har jag äntligen gjort mig i ordning lite så man kan bli lite människa. Och sovmorgon var inte alls fel utan det behövdes. Sover så himla dåligt på nätterna nu förtiden så det är skönt när man kan sova på morgonen lite istället ;) Nu sitter jag med min frukost här och ska snart kolla lite på tv innan jag åker hem och byter om. Trodde ju inte det skulle vara fint väder idag så jag fick inte med mig rätt kläder hit ;) Så får göra ett snabb-stopp hemma innan jobbet! Idag är det jag och Rebecka som jobbar vilket ska bli kul att se henne. Har ju bara jobbat med henne en gång innan i sommar sen har hon bara haft massa semester ;) Ha en bra dag alla.



Jag & Rebecka på en gamal personalfest !

Fika.

Det blev en mysig fika stund med pluttan innan. Haha som vanligt är det knappt tyst i en sekund men det är det som är så himla bra. Vi är så galet lika på alla sätt så vi har alltid lika kul när vi ses. Så tack för fikan snygging.
Nu ska jag paka min väska för att sova i habo i natt. Har inte gjort de på länge nu. För jag börjar ju inte jobbet förrens kl 13.00 i mon så det blir sovmorgon :) Och man slipper bråka om toan med hans mamma på morgonen ;) Ha en bra kväll så hörs vi i mon gullungar!



Elvital anti breakage

Jag har sagt de innan och jag säger det igen! Elvital anti breakage är så underskattat! Jag tycker att det är det bästa shampoot och balsamat som inte kostar en förmögenhet som verklogen funkar! Jag bara älskar deras hårinpackning. Det berhöver inte vara dyrt bara för att det ska funka. Jag har inte hafrt de hemma på ett tag nu och man märker verkligen skillnaden på håret efetr man haft de ett tag och sen inte. Det funkar i alla fall super på mitt hår. Så fort jag tagit ut mitt löshår vilket jag ska göra snart så ska jag verkligen försöka att ta hand om mitt hår :)


No Baking..

Nepp det blev inga bullar idag heller. Nu tänker jag vänta och se när jag orkar att ta tag i de utan att bestämma en dag ;) Var så himla seg idag både jag och Jesper så vi har typ bara sovit sen tagit de lugnt och kollat på film. Nu kom jag just hem så jag har just gjort mig i ordning och ska snart åka in till stan och möta upp Julia! En mysig fika kommer det att bli. Jag hör av mig senare hjärtan!


Yesterday.

Japp det fick allt bli först scandic i väntan på att Ola skulle sluta sedan blev det Karlsson. Bara massa studenter. Men jag tycke det var kul i alla fall  :) Vi typ drygade oss lite så Ola och Jesper sa att jag skulle dansa med en som var så himla på vilket jag gjorde, problemet vara bara att jag knappt kunde få bort honom sen ;) haha Han vägrade att ge upp även fast jag sa att jag hade pojkvän och Jesper puttade bort honom. Stackas kille ;) Efter Karlsson så gick vi tillbaka till scandic för Dom skulle ha en rally tävling alltså på tv-spel så jag fick vänta där lite innan vi åkte hem men det gjorde inte så mycket. Men som vanligt råkade jag glöma kameran hemma så det blev inga bilder ! Det värsta av allt säg ;)

Idag ska jag ta tag i mitt bullbakande nu kan jag inte dra på det längra ;) Och jag är så sugen på bullar just nu. Sen blir det att fixa lite hemma innan jag ska in till stan och träffa godingen Julia efter hennes jobb. Har inte sett henne på ett tag nu, haha lite mer än en vecka vilket är hemskt så det ska bli kul ! Hörs senare babes!

Inga bullar..

Nej har ju tyvärr inte hunnir baka mina kanelbullar idag men jag är även ledig i morgon så det får bli då istället :)
Idag har jag och Jesper typ bara gjort lite ärenden på stan och a6 så det var darför jag inte han baka ;) Jag fick i alla fall med mig en scarfs/halsduk med mig hem ocg pudder vilket alltid går åt.  Ikväll blir det att åka in till stan och ta något glas vin med Ola som jobbar i baren på scandic för det är hans sista dag idag så jag Jesper och Ola ska nog sedan kanske gå till Karlsson efter som det nog är öppet för alla studenter idag ! Så det kommer bli trevligt. Men vi hörs senare sen godingar!


Godmorgon..

..godmorgon ! NU har man just vaknat vilket var skönt att få sova ut lite, fast jag sov inte så mycket i natt så det behövdes idag istället ;) haha. Idag är jag ledig så Jesper tvingar med mig att leta efter jeans till honom och lite så på stan sen. Sen efter det ska jag bannemig tvinga honom till att baka massa goda kanelbullar ! Jag är så himla sugen på nybakta kanelbullar så det ska jag se till att de blir idag :) Sen snart kommer posten vilket gör att jag måste springa ut till brevlådan för dom sa ju att dom beräknade att mina high heels skulle komma denna veckan, Så jag kommer kolla varje dag ;) Ha en bra dag så länge gullungar!


Inte mycket.

hej gott folk.
Jag vet idag har jag vart dålig på uppdatering. Men det har inte hänt så mycket kul att berätta om. Men idag var det i alla fall jobb 11.30-16.00 med Nikkipikki idag med ;) Sen direkt efter jobbet åkte jag och kollade hur det gick för pappa och Jesper när dom bytte kopling på min lilla pärla :) Så nu rullar den på så fint igen. Tänk vad det hade kostat tt lämna in den på lagning men istället har jag ju en redig man som kan sånt där med bilar ! En redig Karl ;) haha. Och så busade vi lite med hundarna med, som är såna godingar lilla Zacke och Tyra. Mina små hjärtan. Nu blir det myspys högst upp på listan efter som det är sånt rusk väder ute. Blåser ju så galet kallt.


Lördag..

Hej godingar :)
Hoppas allt är bra. Själv är man död. Haha fattar inte vad som har hänt med mig, känner mig nästan som hundra år nu förtiden ;) Idag var det jobb med Nikkipikki, vilket alltid är lika trevligt. Men snart försvinner hon ju tyvärr. Idag innan jobbet så kunde jag bara inte låta bli så jag inhandlade skorna som är liknande dom från topshop som kommer vara så snygga till ett par jeans och en snygg tröja nu till hösten.
Nu blir det att vänta in älsklingen sen blir det bara mys hela kvällen. Göttt.!


så söt..

HUr söt va inte denna T-shirten ! En björn som håller om än ;) Tyckte den var himla söt . Bara som en dån liten detalj gör så himla mycket bara på en vanlig t-shirt.



Dinsko

Jag är så himla sugen på att köpa ett par skor från dinsko som är så lika de som dom hade på topshop för ett bra tagsen. Jag köpte aldrig dom på topshop och det har jag ångrat så men nu har som fått in nästan lika par på dinsko för 499 kr tror jag det vilket är så mycket billgare än dom som var på topshop. Så det lär nog bli de snyggingarna som får följa med mig hem ;)


Bild: Kenzas.
Dessa är de från topshop men don på din sko är nästan lika snygga ;)

Fredag kväll.

Kom just hem från jobbet. Idag har jag knappt hunnit andas känns de som. Så nu ska jag verkligen andas. Hela helgen blir lugn eftersom jag jobbar hela helgen så orkar nog inte med något krävande ;) Ikväll blir det grill med familjen sen vid 9-10 tiden kommer älsklingen efter sin match.
 Så får väl hoppas det finns någon bra film som går på tv, men jag tycker aldrig det gör de. Vad har allvarligt talat hänt med alla mysiga långfilmer som alltid gick på fredagar och lördagar. Jag saknar verkligen det, nu är det bara massa serier och skit aldrig något man kan kolla på ordentligt. Men men nu ska jag sluta gnälla. Ha en bra kväll babes.


Soon..

Idag fick jag äntligen svar på min fråga vart mina älskade skor höll hus. Då visade de sig att de var försenade men dom skrev att dom skulle beräknas vara hos mig nästa vecka. Vilket jag verkligen hoppas på för nu har jag väntat tillräckligt och jag behöver något som man bli glad av. Så nästa vecka kommer jag sitta vid brevlådan varje dag ;)


2 & ett halvt år..

Japp idag har jag och älsklingen 2 & ett halvt år! Tiden går så himla fort men känns som vi vart tillsammans för alltid. Och jag känner bara mer och mer för varje dag som går. Älskar dig gubben! Du & Jag.


Bikini och frukost.

god morgon gullungar. Nu har jag just kört mamma till jobbet för jag börjar inte förrens vid 13.00 så jag kan ha hennes parkering ;) Tänkte äta lite frukost nu sen gå ut och sätta mig i solen en liten stund innan det är dags att göra sig i ording. Jag är helt död idag med fattar inte, har inte kunnat sova riktigt ordentligt på några nätter nu men men. Nu är min syrra på väg till flygplatsen och jag är nte alls avis ;) Tänk va skönt, men jag har ju mitt i en månad sen i stället när det är kallt och mörkt här så jag får väl tänka lite så. Nehe bikini på nu och frukost i magen. Ha en bra dag!


Hello.

Som sagt jag har inte haft så mycket tid över idag men nu är jag hemma och kan stressa ner lite. Men jag kan inte fatta hur trött jag är. Att man kan bli de över att få höra fel saker. Det var verkligen hur mysigt som helst hos syrran och Joel. Det var så himla längesen men träffade dom nu så det var kul. Innan de var vi ju i habo vilket också var mysigt. Som vanligt lämnar man deras hur proppmätt och tror man ska spy ;) Men gott är det alltid. Ska sova tidigt idag tänkte jag så jag säger god natt nu lika väl ;) Sov gott.


Skynda skynda.

Kom just hem från jobbet nu. Ska skyna mig att göra mig i ordning för att åka iväg till habo och gratta lilla Maxen, jespers lillebror. Sen efter det så blir det att skynda sig hem till syrran och fika lite där för i mon åker hon till Mallorca. Så nu är det lite stressigt så vi hörs sen.
Idag känns verkligen som om man är på botten och inte orkar ta sig upp. Blev som ett slag i ansiktet verkligen. Men får väl sluta tänka på de nu och ta de senare sen. Hörs sen gott folk.

Ännu bättre på.

Jag visade er ett par pumps som jag var väldigt sugen på att beställa hem. Jag hittade även dom på Kenzas sida nu för hon hade visst beställt dom och dom var så mycket snyggare på. Verkligen mycket snyggare på och höga med, ännu bättre ;) Som sagt dom är ju inte så dyra utan 498 kr är verkligen värt att tänka på. Men jag vet att jag inte ska köpa igentligen men dom är ju så snygga så jag får vänta och se hur mina andra skor är om jag behåller dom så får jag nog hoppa dessa men är inte de andra bra så kan man ju köpa dom istället ;)



Kenzas.se

Scrambled eggs..

Idag blev det tyvärr ingen fika med Camilla för hon hade massa som hon skulle fixa idag med sin mamma innan flytten. Så istället åkte jag ut till Habo till älsklingen så vi och hans lille bror tog en lång promenad i skogen med deras hund. Det var så himla skönt för jag har inte rört på mig på så länge nu. Sen så fick jag lära mig av Anne hur man gör skrambled eggs (äggröra). Haha alltid lär man sig något nytt när man är där. Hon är min privat kock-lärare ;) Det är ju så himla gott med äggröra på morgonen och bacon som på hotelfrukosten ;) Så nu kn jag bjuda på redig frukost när jag flyttat hemifrån.

I morgon är det jobb igen mellan 9.30-16.00 sen efter det blir det att åpka ut till habo och fira lilla Maxen som fyller 13 år i mon. Han blir en liten tonåring nu! Stor pojk. Sen blir det fika hos syrran innan hon åker utomlands på fredag så i morgon blir det fullt upp.




Mys väder..

Jag tycker verkligen att det är jätte mysigt när det regnar. Så just nu sitter jag på våran uteplats och och dricker lite te. Hur mysigt som helst. Kännde efter allt plock i mina gaderober så var jag värd att bara sitta och inte gör ett smack ;) Men va bra det blev i gaderoberna i alla fall och vissa kläder fattar man ju änns inte att man ha kunnat ha på sig. Illa illa ;) Haha men det var ganska kul att testa de gamla kläderna och man hittade även sånt man glömt att man hade. Får se om Camilla hinner att ses idag annars kanske jag får ett ryck och följer med min mamma och granne på BINGO ;) Hur kul skulle inte de va då. Men vi får se hur det blir. Nu ska jag dricka upp mitt te innan det blir kallt.





Bita i de sura äpplet..

Japp det är precis vad jag ska göra just nu ;) Tänkte ta tag i först att städa mitt rum sen att gå igenom min gaderob och kanske slänga lite onödiga kläder som man aldrig använder. Men det värsta är även om jag vet att jag inte använder dom så tänker jag alltid men "Tänk om ", alltid samma tanke och så får det hänga kvar i gaderoben! Men nej nu jag jag verkligen försöka att slänga de jag inte använder. Nu ska jag ta tag i de hörs senare sen gullungar!

See you tomorrow..

nehe nu orkar jag inte vara pigg länge så nu ska jag krypa ner i sängen och sätta på en film som man kan somna till. Jag är ju ledig i morgon så jag kan ju vara uppe hela natten om jag så känner för men tror inte att de blir så ;)
 
Haha måste bara berätta om världens sötnos som var inne på jobbet idag. Det var en mamma som var inne med sin lilla son han kan inte vart gamal 4-5 år kanske, så skulle han betala en sak så han skulle få tillbaka 50 öre. Men så var våra 50 öringar slut så jag skulle springa och växla så när jag var borta så hade mamman sagt att de gjorde inget att dom inte behövde 50 öringen men då sa lilla Pojken "Det gör vi visst" haha så då sa mamman nej nu går vi och han bara "nej jag vill ha den" . Sen gick dom ändå men jag träffade dom på vägen och då så fick han sin 50 öring och han sken upp som en sol ;) haha jag och Ania skrattade så han var så himla söt. Han gjorde nog min dag i alla fall;) Nehe Nattinatt gott folk sov gott.



mitt nya nit-bälte som passar så bra till klänningar. H&M 99 kr. Ska även köpa ett smalt så fort jag hittar något snyggt. Det är så snyggt med Nitar just nu!

Slutas aldrig förvånas..

Nu är man äntligen hemma och maten står på spisen ;) Är vrål hungrig just nu. Haha jag säger då bara de att de finns roligt folk i denna världen. Haha man får då se allt och man blir absolut inte förvånad. Känns skönt att ha jobbat idag och i mon är jag ledig. Skö bli skönt men ska nog kanske säga hejdå till Camilla som ska flytta iväg till Värnamo på fredag, för hon har kommit in på någon skola där. Det är kanske inte lika kul kanske men men. Nu ska jag äta. Hej hopp


Camilla snyggingen.

Gran Torino..

Nu har vi just kollat klart på filmen. Och jag tycker faktist att den var väldigt bra. Hemsk var den verkligen men bra. Lite seg kändes de som att den var i början men den kom allt igång sen. Så ha lite tålamod med den om ni ska se den ;) Så den kan jag även med rekomendera er att se. Nu blir det lite Beck innan det blir sägen. I morgon blir det jobb igen. Ha en bra kväll och sov gott så hörs vi i mon.


Mat & Film..

Idag blev det en sväng till a6 eftersom det inte var något sol väder och älsklingens lille bror Max fyller år i veckan så var det bäst att köpa något till honom ;) Själv fick jag med ett nitbälte hem.(kan visa senare). Så det var en mys dag. Så när vi åkte hem köpte jag och plutten min med oss mat hem och hyrde film. Det fick bli lite kina mat och filmen "Gran Torina" Det sägs att den ska vara bra men det återstå att se ;) Vi har just ätit lite nu så vi är proppmätta så nu ska vi sätta på filmen och bara mysa i soffan. Kan nästan sätta något på att plutten kommer somna ;) hah. Vi hörs senare sen gullungar. Ha det bra så länge!






God morgon!

Hallå gourgeos ! Hoppas allt är bra med er. Själv är det bara bra på sin lediga dag ;) Sov ända fram till 12 idag! Jag brukar aldrig kunna sova så länge men idag var det väldigt skönt. Så nu sitter jag har och har just ätit lite frukost och ska väl snart ta mig i kragen och göra mig i ordning ;) Vet inte redigt vad man ska hitta på idag men något kommer väl upp, ska vänta tills älsklingen vaknar han ligger och nanar, han kom och la sig efter jobbet vid halv 8 tiden idag men han är ledig inatt så han behöver inte sova så länge idag . Så får se vad man tar sig til en dag som denna. Vi hörs senare sen.


Casanova..

Jag trodde verkligen inte den filmen skulle vara bra men jag tycker att den var hur mysig som helst. Jag har just tittat klart på den för den gick just på fyran och jag kunde verkligen inte slita mig frn den. Och Heat Ledger är ju hur bra som hels som skådis. Känns bara lite lustigt att sitta och kolla på honom när han inte finns längre! Men jag tycker han har vart grym i nästan alla sina filmer så det är verkligen synd att han inte finns. Men jag kan verkligen rekomendera den filmer. Jag tycker den var super mysig och rolig. Nehe nu ska jag försöka sova lite. Sov gott, Nattinatt



Lonely ..

Idag har det vart så himla skönt med söndag. Först att man är duktig och jobbar sen att man bara kan åka hem och ta de lugnt. Det är aldrig fel. Så nu ska snart plutten åka iväg igen till jobbet men vi fick ju lite tid tillsammans innan i alla fall. Vi tänkte vara duktiga och laga mat idag med men det fick faktist bli pizza istället. Vilket inte jag tackar nej till. Som sagt så kommer min söndags kväll bestå av ensamheten framför tv ;) Så jag lär nog somna ganska tidigt vilket kanske är behövligt. Nubska jag springa upp och kolla på Casanova igen ! Hörs kanske sen annars ha en bra kväll.


Ennoying

God morgon god mordon. Hoppas ni sovit gott. Det har jag gjort tills idag på morgonen när man blir väckt av en surrande flug som ska vara i örat och i ansiktet. Finns de inget jobbigare sätt att vakna till. Så drar man över täcket över huvudet men bara efter några sekunder åker den av för man håller på att dö av värme där under ;) haha inte lätt alls. Men nu är det bara att lägga på ett leende och tänka Happy Thoughts för snart är de dags för jobb. Ha en bra dag.


Otålig!

Nu börjar jag bli riktigt otålig på att vänta på mina efterlängtade skor, Snart har jag väntat i nästan 3-4 veckor på dom. Så om jag inte får dom denna veckan så tror jag absolut de är dags att ringa och se var dom har tagit hus! Vill ju ha dom nu!! Men men förhoppningsvis dycker dom upp denna veckan men vem vet så har jag tänkt de snaste veckorna nu ;)


Jag är även väldigt sugen på dessa enka klackskorna. De är inget speciellt med dom men de skulle nog vara snygga till ett par snygga jeans och ett enkelt linne om man inte vill vara så överdrivet festlig någon kväll. Och de är även väldigt billiga. Men jag måste nog lugna ner mig med mina skor nu ;) Och kanske börja hålla i pengarna. haha Men man blir ju så himla glad av ett par high heels,


Gormermiddag .

Jodå vi lyckades allt bra mat idag ;) Det fick bli vitlöksmarinerad fläskfelé med hasselabackspotatis och röd vins sås, och god sallad ;) Det var mycket gott faktist. Så det lyckedes vi bra med älskling ;) Nu har han åkt iväg till jobbet igen, alltid lika surt faktist. Särskillt att man ska sova ensam, det är aldrig roligt. Men men nu ska jag mysa framför tv med Ben & Jerry´s glass och bara ta de lugnt, för i mon är det jobb igen ;)
Ha en fortsatt bra kväll




Sol sol!

Idag var det ju jobb som låg först på listan. Men bara mellan 9.30-14.00. Och för er som inte vet så är det på Village. Fick en fråga om det var där jag jobbade och det stämmer mycket bra de ;) Sen skyndade jag mig hem för att kunna suga åt mig lite sol idag igen ;) Vilket var väldigt skönt. Så älskligen kom och gjorde mig sällskap. Så nu ska vi börja leta lite recept här på internet för vi tänkte laga lite god mat innan han börjar jobbet ikväll. Och för min del blir det bara mys hela kvällen.
Hörs lite senare sen gullungar






Pratkvarnar ..

Haha nu har jag just kommit hem från en fika med Julia då. Jag hämtade henne efter jobbet så tog vi en fika. Vi var där vid sju tiden och satt där tills elva. Vi är såna pratkvarnar båda två så det är svårt att få stopp på oss;) Efter fikat gick vi och hälsade på älsklingen och Ola vilket gjorde att de blev ännu mer tjöt såklart så jag var ju inte hemma förrens halv ett nu ;) Men det var en super mysig fika en fredagskväll som denna. Nu ska jag försöka få lite sömn och tagga förr jobbet i mon. 9.30-14.00 så det är inget långt pass så efter det ska jag hem och försöka sola lite om man hinner ! Sov gott babes så hörs vi imon !



Pinglan var inte sugen på att vara med på bild men det var ju bara ett måste ;) Tyvärr Julia.

Ledig dag..

Idag har jag vart ledig och det har vart så himla skönt. Jag hade sovmorgon åt frukost i solen och sen har jag bara njutit i solen hela dagen med älsklingen. Så det har vart hur bra som helt idag. Nu har jag just gjort mig i orning för jag ska möta upp Julia gumman nu när hon slutar jobbet så ska vi sätta oss på någon mysig uteservering och fika lite. Ska bli mysigt. Som sagt jag jobbar ju hela helgen så det kommer nog bara bli en lugn helg. Nu måste jag skynda mig iväg. Hörs senare sen.


Svar till anonym : Mitt linne är från Gina Tricot men jag säger bara det dom håller nog på att ta slut. För dom hade just hängt upp dom och nästan alla små stolekar var redan borta. Den finns även i svart också. Jag tycker om den jätte mycket och den passar jätte bra till jeans !
 


Igår kväll..

Igår efter jobbet så skyndade jag mig hem och gjorde mig i ordning för jag och älsklingen skulle först äta lite mat vilket fick bli på Jesens, mycket gott ! Sen efter det åkte vi hem till Koffe jespers kompis och drack lite innan vi begav oss till Jespers jobb på scandic. Så vi satt där i baren ett tag, jag skulle ju högst ta två glas vin men det blev lite mer än tänkt. Efter vi vart på scandic ett tag så gick vi vidare till olearys, vilket var mycket trevligt. Hela kvällen var väldigt bra faktist, även fast jag var ensam tjej ;) haha fast det har jag inget emot. Så kvällen bestod alltså av mat, skratt, dricka och trevligt folk.





















Hard work work

Hej gullungar!
Jsg har verkligen inte haft tid till att kunna uppdatera de senaste. Igår var det jobb hela dagen från 9.30-18.00 då jag var själv hela dagen med vilket är lite segt. Sen idag var det jobb från 10.00-19.00 så idag är jag helt slut. Även fast Sara och Aina med jobbade så var jag ensam hela dagen för dom har vart på vinden och jag har vart i butiken. Så nu är jag helt galet trött. Det tar på krafterna att alltid le och va trevlig. Men det gick bättre än va jag trodde att jobba idag i alla fall vilket var skönt :) Nu ska jag gå och äta lite grillat vilket kommer bli så gott !



Svar om mina naglar : Jag gör dom hos Patricia som sitter på salongen Vild & Vacker just nu. Hon är så himla duktig och mysig tjej så jag trivs jätte bra med mina naglar varje gång :) Så jag kan verkligen rekomendera henne om du är sugen på att göra dina naglar :)

Recept..

Tänkte dela med mig receptet av Anns goda Vinbärskaka. Den är busenkel att göra vilket är så himla bra med hennes recept för jag har inte tålamod till sånt som är krångligt lika så tycker hon :) Väldigt bra tycker jag. Den är super god och kan serveras med glass, grädde eller vaniljsås eller om man bara vill äta den som den är ;)

VINBÄRSKAKA

Du behöver:
150 g smält smör
4 dl socker
3 st ägg
2 tsk vaniljsocker
4 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver



Gör såhär:

Smält smöret och blanda i sockret och vispa kraftigt.

Tillsätt äggen men ta bara ett i taget.

Blanda i vetemjölet, vaniljsockret och bakpluvret i smeten och vispa tills det blir en fin smet.

Häll i smeten i en form och strö sedan över vinbären (eller andra bär)

Tryck gärna ner vinbärna lite i smeten innan du sätter in kakan i ugnen.

Gräddas mitt i ugnen på 200 grader i ca 20-25 min.




Innan



Efter

Baking a cake..

Idag var det som sagt ingen lång dag på jobbet villket va skönt för efter jobbet så åkte jag hem till Jesper och som vanligt var det ingen långvisit efter som hans träning började halv 7. Sen åkte jag hem och började baka en "Vinbärs kaka" som jag fått receptet av Jespers mamma Anne såklart, som med alla andra mina recept ;) haha. Så fick jag även med mig massa med vinbär hem av henne som jag skulle ha i kakan :) Så¨nu är jag just färdig med min lilla kaka. Tror nog den duger men den är faktistb inte lika bra som Annes men jag får skylla på att de va första gången ;)


Godmorgon !

Nu sitter jag med min frukost i högsta hugg. Ska snart åka iväg till jobbet, för det är jag som öppnar idag. Så det blir ett pass mellan 9.30-15.00 , Haha det blir mycket uppdateringar om mina jobb tider känner jag ;) Aja efter jobbet ska jag umgås lite med Jesper vilket var ett tagsen. Båda jobbar ju så mycket nu så så man hinner knappt säga hej till varandra. Vi ska nog ta en lång mysig promenad idag vilket jag känner att jag behöver, lite frisk luft. Ha en trevlig dag.


Stress dag.

Hallo babes!
Idag har det var en galen dag. Började med att jag skulle köra in mammsen till jobbet vid 10 för jag skulle med jobba på stan fast började inte förens senare och jag skulle göra naglarna. Men såp fort jag kom hem så ringde dom från jobbet och sa att en va sjuk som skulle jobba på a6 så då skulle jag jobba en timme på stan så att Jonna fick lite lunch sen åka upp till a6 för att sedan jobba där.
Men innan de skulle jag ju fixa naglarna och som tur va så kom inte Patricias första kund så jag kunde komma tidigare. Så denna gången blev det persika färgat glitter för förra gången hade jag rosa med glitter så jag ville ha glitter denna gången med :) Sen vid halv två till kvart i 3 jobbade jag på stan sen vid 3 till åtta va jag på a6 så jag har inte vart hemma något idag känns de som.
Jag är helt död allvarligt talat, när man inte är berädd att jobba så länge så tar de på krafterna ;) Så nu ligger jag här i sängen med min godispåse och är helt död!
Så nu ska lilla Johanna krypa ner och få lite sömn för att tagga jobb i mon :) Nattinatt


Sommaren med Göran..

Nu är jag just hem kommen från bion med Julia. Jag tyckte faktist att sommaren med Göran var bra. Visst att man inte skrattar hela tiden men jag tyckte ändå så inte den var dålig :) Haha den hade sina höjdpunkter. Så jag och Julia skrattade i alla fall.
 Sen va de lite komiskt för jag reserverade biljetterna i förrgår så inte fasen visste jag att man var tvungen att hämta dom igår så ddet fanns inga biljetter till oss men vi fick till slut tag på två i jämte varandra efter att de va någon som inte kom och hämtade dom, så de va nära att de inte blev någon bio idag ;) haha så nu vet ni de akta er för att reservera några dagar tidigare för då måste ni hämta dom tidigare med;) Sen efter typ 5 min efter att filmen hade börjart så kom Jespers mamma Anne och hans pappa Jonas och hans lillebror Max in för dom var sena så dom satte sig i jämte oss :) Vilket också var väldigt kul. Så det blev ett annorluna bio besök än va man är van vid :)

Ikväll blir det bara att ta de lugnt innan jag går och länger mig för i morgon är de dags för jobb men innan de så blir det att göra mina naglar igen vilket är så behövligt. Skämms så över att visa mina naglar i butik nu efter som jag tappat två av naglarna och slåt sönder typ 2 så de ska bli skönt att fixa dom igen :) Ha en trevlig kväll.



Söndag

Det har vart så skönt att vara ledig idag för att ladda upp för veckan som kommer nu, för då jobbar jag 6 dagar av 7 så jag kommer ju vara helt död sen. Speciellt när man inte är van vid det ;) Idag har jag bara hjälpt till hemma och städat mitt rum och massa sånt. Nu ska jag snart börja göra mig i ordning för bion ikväll. Jag och Julia skulle åkt till Lager 157 idag igentligen men vi tar det en annan dag istället kände vi. Men jag hör av mig senare sen om filmen va bra eller inte ;)


SöndagsMyspys

Godmorgon gullungar.
Har just ätit lite frukort och duchat lite nu så jag ska snart börja göra mig i ordning lite. Jag har vart ganska dålig på att uppdatera i helgen men jag har verkligen inte orkat. Men det har vart en kanon helg ändå. Idag blir det myspys med julia i kväll. Vi ska gå på sommaren med Göran vilket jag ser fram emot. Den verkar ju vara as rolig men man vet ju aldrig ;) Har ju både hört att den är bra och att den är dålig så vi får se. Innan de ska jag nog faktist vara duktig och ta tag i att städa mitt rum vilket är väldigt behövligt. Så vi hörs senare.