Fullmåne ?!

God morgon babes!

I natt har jag knappt kunnat sova alls, tror att det beror på att det var fullmåne i natt. Jag brukar nämligen inte kunna sova så bra när det är det. Är det någon mer som har svårt för att sova när det är fullmåne ?!
Just nu försöker jag trycka i mig lite frukost, men är lite för nervös för att äta just nu. Men jag måste skynda mig iväg snart så ni får ha en bra dag så hörs vi.




Mys kväll!

Kom hem för en liten stund sen efter träningen och solningen. Haha passet var ganska svårt om man säger så, hon som hade det körde på som bara den och jag som nybörjare kunde ju inga dans steg vilket inte underlättade det hela. Så det var inte så kul fast det är ju säkert riktigt kul om man väl kan det.  Så efteråt belönade jag mig själv med att lägga mig i solariet och drömma mig bort till värmen ;)

Nu ska jag springa och ducha innan det är dags för mitt favorit program, Svenska Hollywood fruar! Man vet ju som sagt aldrig vad Maria Montazami kan komma med. Så det blir att ätta lite gott och kolla på det innan det är dags att krypa ner för i mon måste jag vara pigg. Så ha en bra kväll raringar!





Träning

Hej babes!

Idag har jag inte gjort för mycket men det har varit väldigt skönt för denna veckan kommer nog verkligen suga energi ur mig, och så var jag ju tvungen att ladda för i morgon.
Nu ska jag snart åka iväg och träna med Julia, äntligen få röra lite på sig. Det ska bli kul att gå på arobics eftersom jag inte vart på det på så länge. Sen efter träningen tror jag allt jag ska unna mig att sola lite och få lite färg, vilket är väldigt behövligt nu. Hörs senare godingar!



Påsk ägg!

Tjejer ni måste bara säga till era kära pojkvänner eller vem ni nu önskar er ett påsk ägg av, att gå till Village och köpa det. Haha vi fick in dessa rosa fina med klubbor, godis och cupcakes på, dom är super söta. Och älskar man rosa och godis så är det ju bara ett måste!
Själv har jag önskat mig ett mega ägg fullt med mina favorit godisar i. Haha tror nog att min kära pojk kommer käpa det till mig ;) Annas hade jag med velat ha det rosa men det är lite för litet för en sån godis älskare som jag ;)



Village, ca 39 kr



Måndag

Hej babes!

Kom just hem efter att ha kört hem älsklingen eftersom han skulle fixa i orning lite innan han åker till Karlsborg igen. Och så fort jag kom hem fick jag ett mycket bra samtal, så jag kommer vara så nervös på torsdag. Men även i morgon och på onsdag kommer jag vara nervös som bara den. Men nu ska jag ge mig fan på att ge allt jag har ;)

Idag är jag ledig och har inte så jätte mycket planerat mer än att åka in och träna med Julia gumman vid 18.30, vi ska gå på ett arobics dans pass ikväll. Ska bli kul faktist och även skönt att få röra på fläsket lite. Haha.
Juste jag har ju även glömt att medela att vi har fått en tillökning i familjen. Min mamma var nämligen och köpte en lite chihuahua tik till våran lille Zacke man. För er som inte vet så är Zacke våran lilla Chihuahua/Papillon kille. Och nu har vi även en lite Nikita här hemma. Hon är så liten och söt men ganska rädd fortfarande men hon vänjer sig nog snart.




Inte dom bästa bilderna men dom får duga så länge



Allt för min syster!

Hej babes!

Alltså jag sov ända till kl.13 idag! Jag tror aldrig att jag har gjort det innan, allvarligt talat. Men nu har det ju vart tre kvällar där man inte varit i säng förens sent.  Igår hade jag och min underbara Julia yskväll här hemma hos mig. Vi hyrde film och åt tre rätters middag (tack vare att mamma och pappa hade gäster) och massa godis. Så kvällen var jätte mysig med massa prat och skratt och även tårar, haha eller hur Julia ?!

Sen vid 3, halv 4 fick jag köra hem mammas och pappas gäster som var här så jag var inte hemma förens strax efter 4 tiden tror jag det var, så kanske inte så konstigt att jag sov ut ordentligt idag ;) Så nu ska jag lägga mig och kolla på "Allt för min syster" som alla ser är så himla bra och sorglig.
Min söndag kommer nog bli väldigt lugn och invnta att min skatt ska komma hem från Malmö!


Lördag

Good morning babes!

Igår hade jag ingen lust eller ork eller tid till att blogga men nu tänkte jag ta ett snabbt inlägg innan jag ska till jobbet! I torsdags var det ju Club caj vilket var så himla kul, en riktigt bra kväll. Sen igår så mådde man ju som man förtjänade sen¨på kvällen åkte jag och Jesper till Tidaholm/Skövde för att äta på O´learys och bowling med Caroline, P-A Och två till av derass vänner. Så det var mycket trevligt men som sagt jag var ju helt död igår och lika så idag är man inte piggast precis.

Nu sitter jag här hos mamma och ska snart åka upp till a6 för att jobba. Var ju tvungen att hämta min bil innan så det är därför jag är uppe så tidigt ;) Efter jobbet ska jag träffa Julia gumman, ska bli mysigt att ha en , myskväll med henne eftersom det var ett tagsen vi sågs nu. Nehe dasg att skynda sig lite nu. Ha en bra dag snyggingar!


Bilder från Club Caj i torsdags!


Time for Work

Hallå babes!

Idag fick det bli sovmorgon vilket var jätte skönt, men även fast jag fick sova ut så var jag helt död när jag vaknade ;) Men men nu är jag uppe och jag är ganska pigg efter att fått i mig lite frukost.
Idag är det jobb som står på schemat, ska bli skönt för nu har jag ju vart ledig sen i helgen så nu är det dags att komma igång igen.

Efter jobbet idag ska jag hem till Alexandra där vi ska fixa till oss och lite så, för ikväll ska vi iväg på Club Caj. Det ska bli jätte kul faktist, jag har inte vart på Club Caj på jätte länge nu och så är det ju LÖNING idag med vilket kan innebära mycket folk. Så det ser jag verkligen fram emot.
Nehe nu har jag inte tid att sitta här mer. Ha en bra dag godingar!



Vita Rosor

Jag hade kollat in ett par rosor som jag inte kunde släppa så idag fick det bli att åka och köpa dom. Jag tycker dom är riktigt fina för att vara "plast" rosor. Enka, stilrena och man behöver inte vara rädd att dom visnar. Kan ju inte bli bättre.



Onsdag

Hej babes!

Kom just hem efter en förmiddag med Alexandra. Det började med att jag åkte hem till henne för att ställa min bil där så vi kunde promenera ner till stan för att äta en mysig frukostbuffé på bernard´s. Så vi satt där ett tag och tjötade, vi hade även tänkt att ta en promenad runt munksjön först men det blev inte så utan vi gick tillbaka till henne för att hämta min bil. Så vi åkte upp till a6 och kollade runt lite i stället :) Så det har vart en mycket bra förmiddag, så nu tänkte jag städa lite och senare kanske gå en liten sväng.


Frukost & Promenad

God morgon babes!

Haha jag vet ni tänker, vad gör hon uppe redan på sin lediga dag ?! ;) Nej men jag gick upp vid halv åtta idag för att göra mig i ordning så nu sitter jag här ooch ska alldeles strax åka in till stan för att äta en mysig frukost med Alexandra och sendan ska vi iväg på en liten promenad. Hurtigt värre enligt mig ;) Så nu hinner jag inte sitta här men vi hörs senare sen snyggingar.





Ingen höjdare

Hej babes!

Nu på eftermiddagen har jag tillbringat min tid med Alexandra. Vi började hemma hos henne där jag, Alexandra och Robin hade lite bullkalas och hade det mysigt och satt och pratade. Sen efter de åkte jag och gumman ner för att träna. Vi gick på afrodansen och vi tyckte väl inte riktigt det var någon höjdare så vi gick och tog en flum träning på gymmet med. Så det har vart en riktigt mysig dag idag. Så nu ska jag ha min tisdags-tv-kväll ;)
Så hörs kanske senare.




Jag och Alexandra en flummig dag i Thailand, 2010




Afrodans

Ska ta med en påse med bullar och fika hemma hos Alexandra snart. Vi ska nämligen åkte till friskis & svettis lite senare för att gå på ett afrodans pass så det ska bli galet kul faktist. Haha jag har hört att det ska vara ett mycket roligt pass så vi får väl se hur det är. Jag kan ju säga er en sak som är säker i alla fall, jag kommer ju inte kunna något men men jag får väl bjuda på mig själv då ;) Jag kan ju återkomma lite senare sen om hur det gick.
Nu ska jag bara fixa till lite här hemma innnan jag ska in på bullkalas hemma hos Alexandra gumman!




Bild: Jag och Alexandra Thailand, Januari 2010


Mums!

Hello babes!

Nu är mina bullar äntligen färdiga. Haha jag hade glömt varför jag nästan aldrig bakar bullar, det är ju sa himla jobbigt att göra! Det finns ju inget godare med nybakta kanelbullar men fy vad jobbigt det är att göra dom. Och så kan man ju inte nöja sig med att göra dom på det enkla sättet och bara rulla ihop till en rulle och sedan bara skära i bitar utan självklart ska jag göra det jobbiga sättet och kära långa remsor och sedan snurra dom ;) Dom blir ju mycket finnare då.
Men nu kommer det nog dröja ett tag till innan jag gör nya ;)










Kanelbullar

God morgon babes!

Vaknade för en stund sen så jag tänkte ta och göra mig lite frukost innan jag gör något annat. Idag tänkte jag städa lite sen baka massa goda kanelbullar ;) Så jag ska bara fixa till mig lite innan jag måste åka och handla lite. Hade tänkt att baka massa goda bullar. Och i detta skit vädret är det ju perfekt att bara mysa lite här hemma. Nehe dags att skynda sig lite. Jag återkommer med resultatet senare!





Maria montazami

Jag bara säger en sak! Jag bara älskar Maria montazami, jag tycker hon är så himla skön, kanske inte den smataste människan men hon bjuder på sig själv och värkar ta allt med ett leende. Hon är verkligen klockren! Hon är min absoluta favorit när det kommer till Hollywood fruarna! Vilken är din favorit ?!

Nu tänkte jag sätta på en film och krypa ner i sängen. Är inte så jätte trött än men det kommer nog halvägs in i filmen. Brukar nästan alltid vara så men det finns ju inget bättre än att somna till en film.
Sov gott godingar. Natti natt!




Bild: Google


Soffor

Hej babes!

Idag har jag och baby sprungit runt och kollat på massa soffor och annat kul. Och vi hittade en soffa som föll oss i smaken precis och den var till ett mycket bra pris. Så den ska vi nog faktist slå till på. Den kommer bli riktigt bra. Sen hittade man ju massa annat fint man vill ha men får ju vänta lite med att köpa allt ;) Men som sagt det lär ju komma snart, tiden går ju så himla fort.

Nu har älsklingen åkt tillbaka till karlsborg igen så nu är man ensam igen ;) Så ikväll blir det tv kväll för min del tror jag allt. Så är det ju Svenska hollywood fruar med som bara inte kan missa. Så det blir nog bra det.
Men hörs senare snyggingar!








Mysdag på stan

Nu på förmiddagen har jag och Jesper bara tagit det lugnt ätit en mysig frukost och kollat på en film. Så nu ska vi bara fixa till oss innan vi ska in till stan. Vi ska ha en mysig dag och klla lite soffor och annat mysigt och få lite ideér och så. Seen blir det även en mysig lunch på stan och sedan får vi se vad som händer. Så återkommer senare sen snyggingar!




Bild Jag & älsklingen i bangkok 2010




Lägenhet

Good morning babes!

I helgen har det var riktigt dålig uppdatering från mitt håll. Men nu är jag tillbaka. Min helg har vart ganska lugn och mest beståt av jobb. Så igår var det jobb på a6 sen efter det åkte vi och kollade på lägenheteen som vi förmodligen kommer att ta över efter sommaren ;)
 Haha juste jag har nog glömt att nämna det här men det är så att Jesers stora syster Emma och hennes kille Andreas ska flytta till stockholm och då ska vi nog få ta hans lägenhet på torpa ;) Så igår fick jag äntligen se den och den kändes jätte stor, mycket större än jag trodde den skulle vara och perfekt lägge så den kommer nog bli kanon! Men man ska inte roppa jippi än med detta heller för man vet ju aldrig om det blir ändringar men i såna fall kollar vi på något annat för nu är det dags efter sommaren för oss.




Bilden är inte på lägenheten utan tagen från google!




Tidningar

Hej babes!

Kom hem för typ en timme sen. Efter jobbet kom Jesper och hämtade mig så jag körde honom till husqvarna där han befinner sig nu och spelar match. När jag åkte hem så svängde jag in och kollade hur Alexandra hönan  hade det på jobbet. Så jag stannade där en stund och paratde lite innan jag åkte hemåt. Så nu ska jag läsa igenom mina två tidingar som jag köte hos Alexandra ;)





Lördag

Good morning babes!

Nu sitter jag här med min frukost och ska snart åka iväg till jobbet. Idag blir det den korta lördagen som är varanan lördag nere på stan. Sen efter jobbet ska jag köra älsklingen till huskvarna där han ska spela match och sen bara hem. Denna helgen ska jag bara ta de lugnt hela helgen tror jag. Känner att det behövs för är het slut i både kroppen och i huvudet, vet inte riktigt vad det är med mig ;) Men men jag piggnar nog snart till igen, det är nog solen soom behövs.
Nehe godingar ha en bra dag så hörs vi senare sen.







Fredags mys

Hej babes!

Kom just hem efter en fika på stan. Nu tänkte jag att jag bara skulle ta det lite lugnt och laga lite mat innan Jesper kommer hit. Haha fast när han kommer så blir det säkert att vi tar det lugnt då med så jag kanske borde göra något ryck innan ;) Men men någon som har något tips på något gott man kan laga just nu ?! Har så himla dålig fantasi när det gäller "vardags mat". Återkommer senare sen



Ledig

Hallå babes!

Idag är jag ledig vilket innebar sovmorgon, och jag kan säga er att det var behövligt. Så nu har jag just gjort mig i ordning och ätit frukost, så jag ska snart bege mig in till stan. Sen ikväll/eftermiddag så kommer ju min skatt hem så ikväll blir det bara massa mys med honom.

Alltså filmen igår, jag kan verkligen inte sluta tänka på den, så den måste nog vart riktigt bra ;) Nej men den var så sorglig och då kan jag aldrig sluta tänka på det för jag vill ju att det ska vara ett lyckligt slut. Men som jag skrev igår så rekomenderar jag er att se den. En mycket bra film!




Mina fina liljor har slåt ut ännu mer nu. Jag är chockad att dom fortfarande lever och är så fina för blommor verkar ha en tendens att dö i mitt rum, men inte dessa ;)




Remember me

Hej babes!

Kom just hem efter en mysig kväll med Alexandra hönan. Efter jobbet var jag ju hos mamma och träffade Eleonore min gamla barndoms kompis som jag inte träffat på så länge så det var jätte kul att se henne igen. Sen efter det möte jag upp Alexandra för att gå på bio. Och jag säger bara " Remember me" alltså jag tyckte den var riktigt bra och ju mer jag tänker på den och handlingen dessto bättre tycker jag verkligen den är. Men sorglig men min man från twilight var ju med så det var kanske därför filmen var så bra ;) Så jag tycket verkligen ni ska gå och se den.

Efter bion så gick vi och tog en fika på george som vanligt. Haha dålig fantasi vi har ;) Så där satt vi ett tag och bara pratade och skrattade som vanligt. Så min kväll och dag har vart kanon och hela denna veckan har bara sprungit iväg så i mon är det redan fredag och då kommer mitt hjärta hem igen.
Men sov så gott godingar så hörs vi i morgon




Bilder från Thailand 2010



H&M

Tyckte dessa små klänningar var himla söta som H&M Just fått in. Tänk den färg glada klänningen när man fått en fin solbränna. Inte illa, inte illa




Work and movie

God morgon babes!

Idag blev det att gå upp tidigt även fast man skulle haft lite sovmorgon. Så nu kom vi just till mammas affär så jag ska vänta här tills jag börjar jobbet. Idag blir det en kort dag vilket är ganska skönt för jag är super seg idag ;) Men sen efter jobbet ska jag hit till massa en snabbis och äta lite och få träffa min barndoms kompis Eleonore som kommer och hälsar på.
Sen efter det blir det bio med Alexandra godingen, vi ska se på Remember me. Jag har faktist inte hört så mycket om den så vi får allt se hur den är. Och efter bion blir det massa prat och en fika. Så idag blir det en kanon dag.



Onsdag

Hej babes!

Kom hem från jobbet för en stund sen, det var en ganska lugn dag på jobbet. Nu är jag ganska seg så nu ska jag snart gå och ta mig något och äta och sedan krypa ner i sängen för i mon är det jobb igen ;) Känns skönt såna här veckor när man har jobb och känner att man kommer igång lite.
Tänkte även visa mina naglar som jag var och fixade idag på morgonen. Patricia är så duktig så henne kan jag verkligen rekomendera.





Att ett samtal kan göra ens dag alltså. Det gjorde nämligen min dag idag och det känns äntligen som om det är på väg åt rätt håll nu i livet! Äntligen säger jag bara. Men man ska inte roppa jippi än. Men som sagt det går åt rätt håll ;)





Work

Hej babes. Nu sitter här hos mamma på jobbet och ska snart åka upp till A6 innan jag börjar. Mina naglar blev jätte fina idag, enkla med lite guld och svarta prickar. Bild kommer senare sen för just nu bloggar jag från mobilen och jag tror inte de går att lägga upp bilder då. Nehe godingar nu ska jag dricka upp mitt te innan det är dags att bege sig mot jobbet ;) ha en bra dag.

Naglar & Jobb

God morgon babes!

Nu ska jag snart åka in till stan för att fixa mina naglar. När vi bowlade åkte ju självklart en av naglarna bort så det ska bli skönt att bli "hel" om fingrarna igen ;) Idag vet jag inte riktigt hur jag ska göra med naglarna men det löser sig alltid, Patricia har alltid såna bra ideé om vad man kan göra. Sen efter det blir det jobb. Idag blir det mellan 13.00-20.00 på a6. Så idag hinner man inte med så mycket annat. Men ha en bra dag godingar!



Bild: Såhär blev mina naglar förra gången. Så nu tror jag att jag kanske vill ha frans med något mer, får se lite hur vi ska göra. Men bilder kommer senare ;)




Liljor

Ikväll blir det bara en myskväll framför tv. Skulle ju ha träffat Julia gumman men hon kunde inte så det blir bara hemma kväll för mig. Men idag är det ju självklart de bästa programen med så jag klagar inte. Först dating in the dark, desperate housewives och sen couger town. Kan ju inte bli bättre ;)

Jag fick lite liljor av Anne härom dagen. Och för er som inte fattat vem Anne är än så är det Jespers underbara Mamma. Och nu har dom börjat slå ut. Jag bara älskar liljor, liljor och roser är mina absoluta favoriter.







Fullrulle

Hej babes!

Idag har jag vart på språng hela dagen, fixat massa ärenden och så. Känns som jag börjar ta tag i mitt liv nu ;) Så efter alla ärenden möte jag upp Rosanna på stan för en mysig fika/lunch på waynes. Så himal mysigt och skönt när solen strålar och självklart fullt med folk. Sen gick vi en liten sväng på stan. Och ja jag vet jag borde hålla i pengarna men jag fick med mig en tröja och en väska hem. Kännde att jag förtjänade det ;)





Bild: Jag och Rosanna i turkiet i oktober 2009



Upp och hoppa

God morgon babes. Hann inte blogga innan jag åkte så nu sitter jag här och bloggar från dokton ;) efter det ska jag skynda mig att fixa allt här på stan och A6 innan jag ska träffa fröken Rosanna. Ska bli kul att se henne igen för det känns som år och dar sen. Nehe nu är det nog snart min tur. Ha de bra sålänge

Home sweet home

Hej babes!


Nu har jag ungefär vart hemma i lite mer än en timme. Det är detta som är det sega med att jobba på a6 när man stänger vid 20.00, jag är ju inte hemma förens vid tjugo i nio ungefär så då är det typ bara att äta och sen gå och lägga sig ;) Men men det finns ju fördelar med såklart. Idag var det en lugn dag på jobbet, hände inte så speciellt mycket.

Nu tänkte jag krypa ner och kolla på en film som man kan somna till, i mon är jag ledig men ska upp tidigt i alla fall för vid 10 i morgon ska jag vara inne i stan hos dokton sen efter det fixa ärenden på stan och a6 och senare träffa Rosanna och sen Julia så det blir fullt upp i mon.
Sov gott mina kära läsare.




Solsken & Jobb

Hallå babes!

Ni är minst lika dåliga på att följa bloggen på helgerna som jag är på att uppdatera. Haha. Nu har älsklingen åkt iväg igen till Karlsborg och kommer ju som vanligt hem till helgen igen. Så nu ska jag snart fixa till mig innan jag måste bege mig till jobbet. Idag blir det jobb mellan 13.00-20.00 uppe på a6.
 Kommer nog vara en ganska lugn dag det brukar det ju nämligen vara på vardagarna, men jag är ju inte helt hundra på kassan än heller så det kan vara skönt att det inte är några större köer kanske. Nehe godingar ni får ha en underbar dag i solskenet










söndag

Nu har vi just fått i oss lite mat vilket var himla gott. Det blev ju över massa mat sen igår så det fick bli det idag. Nu ska vi snart åka hem till mig jag och plutten och bara lägga oss i soffan resten av eftermiddagen och inte röra oss ur fläcken. Och laadda för en ny vecka i mon med lite mer jobb än vanligt, vilket ska bli skönt.
Hittade en liten bild på mig och hjärtat från igår.



Jonas 50 års fest

Hallå babes!


Igår hann jag inte med att blogga alls tyvärr. Stressade hem från jobbet och skyndade mig att fixa till mig för 50 års festen. Så hela min kväll igår spenderades med god mat och dricka, trevligt sällskap och dans, skratt och prat. Så det kunde ínte bli bättre. Så vi kom hem hit till habo vid halv fem i natt, så idag är jag jätte trött. Så det blir nog bara massa mys för min och älsklingen idag. En riktig mys söndag.







Jobb & Fest

God morgon babes!

Igår var det myskväll med Julia hella kvällen. Vi lagade mat och kollade på lats dance och åt massa annat gott. Sen vid 01.00 tiden i natt så var det bara att åka och hämta älsklingen i stan efter hans utekväll. Så snäll flickvän han har säg ;) Fast är ganska pigg idag faktist, tror det kan bero på vädret.

Men nu ska jag snart åka till jobbet. Blir en ganska stressigt idag, först jobb sen ikväll kl. 18.00 blir det 50 års fest för Jespers pappa. Det kommer bli riktigt kul tror jag allt. Dom har hyrt nyarp stugan så det kommer bli en brakfest ;) Nehe dags att skynda sig lite nu. Ha en bra dag godingar





Vårkänslor

Hallå babes!

Nu har jag just kört in gubben till stan, eftersom han ska ut ikväll. Så nu ska jag bara fixa lite inna det blir att åka och träffa Julia vid 19.00 tiden. Alltså jag älskar verkligen när solen skiner. Så idag fick det bli skinnjacka och halsduk och solglasögon. Känns nästan som vår när solen är frame vilket är så himla skönt.



Bilder: Innan jag körde in skatten idag.



Fredag

Hej babes!

Kom just hem från en dag på jobbet. Haha det är så mycket roligare att jobba nu med den nya kassan. Känner mig som ett litet barn men jag tycker det är jätte kul att scanna in varorna och massa sånt :) Känns mycket proffsigare. Så jag klarade mig mycket bra idag på jobbet. Är ju inte helt hundra på allt än men det kommer nog komma ganska snart.

Nu ska jag snart köra in plutten till stan sen ska jag bara hem och fixa lite innan jag ska möta upp Julia. Vi ska ha myskväll och hyra fil och lite annat sånt mysigt ikväll. Haar ju inte sett henne på nästan två veckor nu vilket är illa. Så ska bli kul att se henne igen! Kanske hinner skriva mer ikväll sen. Men ha de så bra annars!





Bikini

Fick även hem min fina bikini igår :) Den är super fin, den kommer bli perfekt till sommaren när man blivit lite brun. Det var inte riktigt den gröna som jag hade hoppats att de var men denna blir nog bra denna med.



Fredag igen!

Godmorgon babes!

Nu sitter jag här med min frukost och ska skynda på lite för snart ska jag iväg till jobbet. Idag är jag lite nervös första gången sen jag började jobba på Village, för idag ska jag vara själv med det nya kassa systemet så vi får väl se hur det går ;) Det löser sig nog alltid.

Igår hann jag inte blogga innan hockeyn men jag tänkte göra de snabbt nu. Igår hade jag en mysig eftermiddag med Alexandra. Vi gick lite på a6 och investerade ett par nya solglasögon. Sen gick vi och fikade på det nya espresso house som har öppnat på a6. Det var himla mysigt där faktist. Sen kom jag hem och hann inte mer än fixa till mig lite innan det var dags att bege sig till hockeyn. Jag tycker inte HV var så himla bra igår men det är alltid kul att gå och kolla på i verkligheten ändå.

Nehe nu hinner jag inte med mer. Hörs efter jobbet sen och håll tummarna för mig med kassan ;)




Ny kassa

Hej babes!


Nu har jag vart vaken en tag och sprungit runt här hemma och yrat lite. Nu ska jag fixa i ordning lite här hemma och mig själv innan jag ska åka in till stan för att kolla in vårt nya kassa system som dom har fått igång nu på jobbet. Jag ska ju ha öppningen i mon och Sara börjar kl.13.00 så jag är ju ensam så det kan ju vara bra om man lär sig lite idag så man inte står där som ett fån i mon inför kunderna.

Efter det blir det att möta upp Alexandra gumman på a6 för att kolla ifall det har kommit något spännande. Sen blir det nog en mysig fika som vanligt, men det finns ju inget bättre än att bara få sitta och tjöta på ;) Sen ska jag hem och skynda mig fixa till mig lite innan det blir hockey ikväll. Det blir nog en riktigt bra dag. see you later






Bild: Jag & Alexandra förra helgen.




Sov gott

Hej babes!

Nu ikväll har jag bara haft en lugn kväll med min mamma och pappa framför tv. Var ju som sagt helt slut efter städningen ;) Ni får ju ha i era tankar att jag luggit typ helt död nu i nästan 4 dagar så det tar på krafterna att komma igång igen ;) Men min feber verkar försvinna mer och mer så nu känner jag knappt något vilket jag är så glad för, nu börjar jag känna mig som mig själv igen.
Så nu tänkte jag krypa ner i sängen och kolla lite här på internet innan det är dags att somna. Hoppas ni haft en bra dag godingar. Natti natt






Bild: Thailand " Koh Lipe" slutet av Januari 2010





Klar

Hej Raringar

Nu har jag äntligen städat klart. Alltså det har tagit nästan hela dagen. Jag har städat av både uppe och nere, mina två gaderober och en av mina byrålådor som som ut som ett bomnedslag. Så jag har haft lite att pyssla med. Det som tog mest tid var gaderoberna och min byrålåda, alla mina smycken var helt huller om buller och alla andra saker i lådan och mina kläder skulle ju som sagt rensas ut. Men nu är det klart och det blev mycket bättre nu.

Så nu är jag helt slut så jag ska slå mig ner framför tv med lite mat och bara ta de lite lugn. Febern känns nästan helt borta nu vilket är så himla skönt. Äntligen! Så i mon kan jag nog lämna huset och slippa vara här hemma som en liten fånge ;)





Before




After




Before



After



Before



After





Städning

Hej babes

Idag känner jag mig ännu lite bättre :) Så i mon borde jag känna mig som vanligt förhoppningsvis. Så idag är jag i alla fall på fötterna så jag tänkte jag skulle göra lite nytta här hemma vilket är väldigt behövligt. Har just städat av köket och lite så och ska snart bege mig till mitt rum och göra stor städning plus gaderoberna. Har ju två gaderober fulla med kläder man använder jag allt?! Nej inte alls i närheten av allt. Men har ni lika svårt som mig att slänga kläder, jag tänker alltid att det kan vara något jag kommer använda ;) Hah men som vanligt så gör jag aldrig de så nu ska jag allt vara hård mot mig själv och slänga de jag inte använder och aldrig kommer använda. Får se hur det går. Men ha en bra dag så hörs vi senare.




Ha-begär

Man kan inte sitta hemma i dagar utan att få ett ha-begär som heter duga. Man sitter och kollar på tv eller kollar runt här på internet och självklart hittar man massa som skulle passa perfekt i gaderoben. Så om man kanske skulle se till att vinna på lotto eller något annat så man kan få sätta sprätt på lite pengar ;)





Rosa & Spets

I´m in love











Tisdag

God morgon babes!

Idag är det strålande sol och hur skönt väder som helst och ännu en sån här dag går jag misste om tack vara denna jäkla febern. Men just nu känns det lite bättre så det verkar som om det går åt rätt håll i alla fall. Men va trött jag är på att bara sitta här hemma. Men men får hoppas att jag är på benen i mon igen. Så nu blir det att inta soffan och kolla på all dålig skit här på morgonen. Ha en bra dag i de härliga vädret godingar!








Svenska Hollywood Fruar

Så galet surt. Jag orkar typ inget. Först är jag varm sen fryser jag, så himla jobbigt. Har luggit här framför tv hela dagen nu och lär ju göra de tills jag somnar. Ikväll börjar i alla fall svenska hollywood fruar vilket är dagens höjdpunkt.



I´m in love






Sjuk!!

Hej babes!

Vaknade för en stund sen efter 4 timmars sömn. Denna natter har varit ett rent helvete om man säger så. Hela natten har jag frysit, svettats och rullat runt. Till slut när jag frös som mest så gick jag faktist och la mig i jämte mamma och det säger väl allt. Haha jag kan inte änns minnas när man låg i jämte mamma och pappa senast men i natt var jag inte kartig så de fick allt bli så.

Igår fick jag även gå hem från jobbet, min kropp var helt borta jag orkade typ ingen och febern fick mig att frysa som en hund. Så när jag kom hem gick jag direkt och la mig och låg ner hela dagen. Just nu mår jag lite sådär men det är nog för att tabletten har hjälpt lite men det känns som den är på väg att släppa. Nej usch vilket roligt inlägg de blev till er nu. Nu ska jag krypa ner med täcket framför tv och inte röra mig ur fläcken!




Tack älskling för allt. Du är bäst på alla sätt, även när man är helt sjuk och äcklig så finns du där.

Bild: Bowlingen i lördags!




Time for work

God morgon babes!

Idag mår jag inte alls hundra vilket är segt. Fick ju feber igår efter jobbet så den sitter i idag med. Jag hatar verkligen feber. Men som sagt det är bara att knapra lite tabletter hela dagen så orkar man nog med allt. Nu ska jag snart åka iväg till jobbet mellan 12.00-17.00. Så då är det bara att se glad ut ;)


Igår var det ju bowling med Alexandra och Robin! Vi möter först på Georege för en mysig fika med massa prat, senare gich vi vidare till scandic där dom tog ett glas vin och öl. Jag körde ju tyvärr så jag fick sitta med min sprite ;) Sen var det bowlingen då, Jag och Robin var i samma lag och självklart var det vi som vann ;) Haha det var tack vare Robin om man säger så.  Men det var riktigt trevlig kväll. Nästa gång får det bli nattbowling istället så man kommer igång lite mer. Haha.
Då kanske det är Alexandra och Jespers tur att vinna;)





Home from work

Hej gullungar!

Kom just hem efter en dag på jobbet. Idag var det jag och Jonna som jobbade och vi hade allt lite mer folk denna helgen än förra vi jobbade ihop ;) Så det var skönt och dagen gick fort. Nu ska jag bara ta de lugnt innan kvällen. För ikväll blir det fika och bowling med Alexandra och Robin! Ska bli himla kul att hitta på något kul eftersom senarst var ju i Thailand i Januari. Kommer bli riktigt kul.



Igår var det en super mysig dag. Jag och älsklingen hade en mysdag hela dagen, så på förrmiddagen tog vi de bara lugnt sen på eftermiddagen körde vi in hans föräldrar in till stan och då stannade vi till med några blommor på min farfars grav. Efter det åkte vi och kollade på hans lille bror som spelade innebandy. Sen på kvällen åkte vi hem till habo där älsklingen lagade super god mat till mig. Så det blev en kanon dag!






Bilder: Från farfars grav igår.




Hel dag !

Hej babes!

Idag blev det sovmorgon vilket var fruktansvärt skönt. Så nu har jag och gubben just ätit lite frukost och ska sätta oss framför tv lite innan vi gör oss i ordning. Idag ska jag tillbringa hela dagen med gubben eftersom det var så länge sen vi hade en hel dag ihop bara han och jag. Så vi ska ha en mysdag. Vi kanske ska åka förbi farfars grav en sväng sen åka och hälsa på morfar med. Men får se lite vad som händer. Ha de så bra så länge så hörs vi framåt dagen sen gullungar, Hugs & Kisses





Bild: Jag och älsklingen, Thailand "Bangkok"

Haha såna äkta turister ;)




Bikini

Som alla andra tjejer just nu så har jag klickat hem en helt underbar bikini! Men självklart var redan den rosa slut i min stolek så jag fick bara tag i den gröna. Men jag ska hålla utkik efter den rosa med. Den måste ju komma in i mindre stolekar lite längre fram med känns det som! Men dom den kommer vara riktigt snygg nu till sommaren med en fin solbränna :)


Ge mig sommar!

Kom hem för en stund sen från jobbet. Idag kändes de lite som kaos på jobet eftersom vi fick våran nya data kassa idag så dom höll på att fixa med den så allt var huller om buller. Sen skulle vi ju flytta om i butiken med med vilket inte underlättade all söra ;) Men det ska bli himla kul med nytt kassa system i alla fall. Så jag längtar tills det kommer igång.
Nu har jag just fått i mig lite mat så jag tänkte kanske kolla om jag ska ta mig i kragen och baka lite. Men är inte säker på att jag orkar det. Är galet trött idag alltså. Men det märker vi senare hur de blir ;)


Saknar värmen mer än ni kan ana. Jag trodde att efter en månad i solen att jag skulle känna att det räckte men det gör jag verkligen inte. Jag har nästan bara fått ett större behov av att åka. Jag saknar Thailand så galet mycket så jag säger bara de, så fort jag kan ska jag åka tillbaka dit. Så ge mig sommar och sol nu! Tänk va mysigt en sommarkväll innan solen går ner man känner lukten av nyklippt gräs och folk som grillar! Det är sommar för mig och den bästa årstiden som finns!





At work

Hej babes. Nu sitter jag här på jobbet och har just fått i mig lite mat vilket var behövligt, så nu ska jag snart återvända to work ;) hade lite brottom innan jobbet så hann inte skriva. Men jag blev faktist lite besviken på filmen igår, jag trodde den skulle vara mycket bättre än den var . Men men nu har man sett den i alla fall :) kvällen var jätte mysig annars. Nehe vi får höras senare för nu måste jag återgå till jobbet.

Bio premiär!

Kom just hem från en mysig dag med Alexandra. Blev en sväng på stan och sedan en fika på de. Riktigt mysigt att sitta i solen dricka sin latte.
Så nu ska jag skynda mig att fixa till mig lite innan Caroline och Joel kommer och hämrat oss efter som vi ska till en Italienare och Grek för att äta lite god mat innan vi ska på bio premiären av Alice i underlandet :) Jag tror den kommer vara riktigt bra så jag har verkligen sett fram emot att se den. Så det kommer bli en riktigt bra kväll tror jag. Så ha en fortsatt bra kväll så skriver jag lite senare om hur filmen var bra!



Promenad i solskenet

Alltså jag bara njter av detta underbara vädret. Det är så himla skönt och man känner sig verkligen mycket piggare och gladare :) Kom tillbaka från en skön och behövlig promenad med min lilla rävunge ! Han är så söt när han hoppar runt i snön och busar. Så nu har jag just gjort lite mat och ska snart göra klart allt innan det är dags att åka in till stan och möta upp gullungen Alexandra. Det blir en liten sväng på stan sen en skön promenad i solen och sedan en latte eller en chai latte lär det nog bli för min del ;) see you later!








Härligt väder!

God morgon solstrålar!

Jag bara älskar att vakna upp och se att solen skiner. Känns helt plötsligt som om allt är så mycket bättre på alla sätt ;) Så idag blir det nog en kanon dag. Nu ska jag snart göra mig i ornong lite sen ska jag få på en promenad med Zacke lille. Sen efter de blir det att fixa alla små ärenden jag har att göra. Så jag kommer återkomma lite senare sen gullungar!









Tv kväll.

Nu är det tv kväll som väntar. Just nu är det Dating in the dark och senare desperate housewives och sen somna med älsklingen. Kan det bli en bättre tisdag. Ne jag tror nästan inte de. Så ha en fortsatt bra tisdag!






Myskväll!

Kom just hem efter en sväng på stan. Var och köpte mina skor som jag hade lagt undan på scorett, såg dom när Sofie var här förra gången för hon hade dom och blev helt kär så i lördags bestämmde jag mig för att köpa dom :) Haha bra smak eller vad säger du Alexandra ?! ;) Så nu har jag just lagat lite mat och väntar på att plutten min ska komma.

Hur skönt har inte vädret vart idag då?! Helt underbart har det vart, att solen strålar och den vackra snön ligger som ett säcke över vägarna. Jag tycker det är jätte vacker med snö då. Till och med mina solglasögon fick komma fram.








The Hills

Nu är det vist The Hills maraton med de nya avsnitten så det får nog bli att åka till stan om ett tag. Kan verkligen inte slita mig från det just nu, haha sån drama är det ju, spännande spännande ;) Så stan och ärenden får vänta lite.





Tisdag!

Hej babes!

Jag har tvärr inte haft någon lust de senaste dagarna för att sitta här och blogga men nu känner jag för att ta igen de igen ;) Jag har haft ganska fullt upp de senaste så de bror även lite på de. Tänkte skriva av mig lite om vad jag har haft för mig de senaste.

FREDAG:  Kl. 10.30 började begravningen i Sofia Kyrkan. Det var självklart bland det jobbigaste jag vart med om men begravningen var så himla vacker. Det var över 150 pers i kyrkan som kom bara för min farfars skull. Vi hade en som sjöng live i kyrkan som är så himla duktig så man bara rös när han började sjunga. Jag har fått se en helt ny sida av min farfar som jag aldrig riktigt sett innan och jag är så glad över att kunna säga att det var min farfar! Han var så omtyckt av så många, vänner, familj, arbetskamrater och föreningar. Han kommer bli så oerhört saknad av många. 







Hjärtat med rosor var fån oss barnbarn och den var så himla vacker. 


 
LÖRDAG: Började jobbet vid 11.00-18.00 uppe på a6. Det var skönt att se tt människorna lever efter snöstormen ;) Så vi hade lite att göra jag och Becca vilket var skönt, så tiden gick väldigt fort. Sen var det bara att skynda sig hem för att göra sig i ordning för utgång. Så jag möte upp Julia i stan så vi satte oss på åtta glas och några glas vin och så. Men vi stannade där ganska länge, nästan lite för länge för ni vi skulle gå in på Huset så var det ju självklart fullt så vi inte kom in. Sen hände de massa annat under kvällen, så innan vi åkte hem möte vi upp Lucas, Koffe och Jesper på scandic vilket var trevligt. Så vi hade en himla bra kväll ändå.





SÖNDAG: Det blev en lugn dag eftersom både jag och älsklingen mådde sådär ;) Galet trött var jag allt, men så kom några släktingar hem till oss för att äta lite middag så det var mysigt. Sen på kvällen blev det att åka hem till älsklingen och sova däe och fixa lite smått och gott.

MÅNDAG:  Skulle vart ledig egentligen men så ringde Madde och frågade ifall jag ville jobba vilket man inte tackar nej till. Så det blev jobb mellan 13.00-20.00, så himla lugnt uppe på a6. Vet inte vart alla höll hus igår ;) Sen på kvällen var det mys med plutten innan det var dags att somna.

IDAG: Har jag fixat det mesta som behövt som jag hade på mitt schema. Så nu ska jag snart åka in en sväng till stan och fixa lite där annars blir det bara en lugn dag vilket är behövligt känner jag. Så jag skriver lite senare sen :) Ha en bra dag.