Packat!

Idag har det vart fullt upp! Började ju som sagt med jobb sen direkt efter jobbet åkte jag med mammsi hem och hämtade bilden som vi ska ha! Sen efter det bara hem och hämta upp Alexandra hjärtat för att börja packa. Hhaha jag plockar ner kläder och hon går efter mig och plockar upp! Tur att jag har henne säger jag bara!
Men jag säger bara en sak ! IMORGON  ÅKER VI TILL LONDON JAG OCH PLUTTAN! Åhh det ska bli så galet kul att bara få åka iväg hon och jag på en liten tjej weekend!

sooool

Hallå godingar!
Nu på morgonen hr jag luggit en liten stund i solen och njuit men det blev ju inte så långvarigt eftersom jag snart ska iväg till jobbet! Men idag blir det ju ett kort pass! Idag jobbar jag på stan vilket ska bli skönt eftersom man inte känner sig lika instängd där som på a6.

Grillning och soool!

Jag har haft en super mysig kväll ute hos mina kära föräldrar! Det var pappa, jag, mamma, mormor och min moster som grillade och satt ute i kvällsolen och tjötade och åt gott. Man träffas ju inte allt för ofta så alltid lika mysigt varje gång! Så kom hem för en stund sen så nu ska jag krypa ner eftersom mina ögon är fulla av grus just nu!

Nu kom jag just hem till mamma och pappa! ...

img_1212 (MMS)

Nu kom jag just hem till mamma och pappa! Pappa hämtade mig efter jobbet så åkte vi och hämtade mammas nya bil pappa överraskade henne med! Sån galet go bil att köra. Haha min lilla mamma kommer knappt att synas bakom ratten. Nu ikväll ska vi grilla och njuta i solen. Älskar verkligen sommaren !


Work!

Godmorgon, godmorgon!
Ännu en dag med helt fantastiskt väder ute som vissa kan njuta av men inte jag! Själv ska man snart bege sig upp till a6 för att köra ett jobbpass. Lär nog vara hyfsat lugnt även idag på jobbet men vi har ändå väldigt mycket att göra så tiden går alltid så fort.

Underbara kväll

Nu kom vi just hem efter en supermysig kväll. Alltså Anna Gretas kan ju ha bland den godaset maten allts! Tappas är ju så gått! Så det blev massa prat, skratt, god mat och vin.
Tack så mycket för en perfekt kväll godingar!
Nu ska jag krypa ner i soffan helt proppmätt och kolla lite på tv innan det är dags att sova och ladda för en ny dag med jobb!

Tapas kväll!

Hej godingar!
Efter jobbet nu har jag bara fixat iordning mig eftersom jag och Jesper ska möta upp favorit paret Alexandra och Robin. Vi ska nämligen gå till Anna gretas och äta god tapas. Det ska verkligen bli super mysigt och med det sällskapet kan det ju inte bli annat än en kanon kväll. Tisdagslyx jajamänsan!

Jobbelijobb!

Ännu en dag med helt underbart väder ute men det är inget jag får njuta av. NU ska jag snart åka upp till jobbet för att stå på a6 hela dagen! Tar ju emot lite när det är sånt här väder men det lär väl dock inte vara den sista här i mitt liv heller så. Denna somaren är det nog jag som kommer vara blekast av alla eftersom min sommar bara består av jobb men men jag ska nog kunna klara mig ändå. Ha en underbar dag!

High heels!


Workie!

Godmorgon godingar!
Idag är det helt underbart väder ute men det spelar ingen roll för jag ska upp till a6 för lite jobb. Idag blir det på Village 9.30-16. Så får skynda mig ut efter jobbet så man kan få njuta av kvällen i alla fall. Men ni som är lediga hoppas ni får en underbar dag i det härliga vädret!

Break!

Har haft ett behövligt break härifrån! Har typ bara jobbat och sovit känns det som så har inte haft så mycket att skriva om men jag har haft tre helt underbara dagar då jag har vart ledig. Kanske hinner berätta lite mer i morgon sen. Men nu blir det soffan innan det är dags att krypa ner!

Powerwalk!

Nu ikväll har det ju vart sånt himla fit väder så vi passade på att gå ut på en lång och härlig promenad. Så himla skönt att få komma ut lite och få friskluft efter en hel dag inne. Så nu ska jag med gott samvete krypa ner i soffan innan det är dags att krypa ner.

Home!

Nu kom jag just hem från jobbet och jag är så galeet trött. Vi har så himla mycket att göra på jobbet just nu och våran chef är ju som sagt sjuk! Så jag känner mig som ett vrak men det är ju bara att bita ihop! Nu ska jag ta och laga llite mat och se om man piggnar till lite.

Workie!

Igår spenderade jag min kväll med Alexandra skruttan! Vi fikade massssor! Hon hade ju bakat ananaspaj, bullar och kladdmuffins medans jag hade bakat en tårta ! Haha men gott var det i alla fall. Sen gick vi och kollade på llite fotboll. Det var super mysigt!
Nu ska jag snart bege mig upp till jobbet igen. Det blir nog att jag får öppningen hela denna veckan på albrekts men det gör inte mig så mycket. Så nu är det bara upp och ta tag i rean igen. Haha usch jag är inte så förtjust i rea perioderna måste jag säga. haha
Bakade en marängtårta med hallon och blåbär i till min skrutt igår !

Alexandra time!

Idag har det var så galet mycket att göra på jobbet tack vare att vårn rea har börjar! Så vi har 50% på utvalda smycken i guld och silver och så 25% på allt annat i butiken! Men slutade i alla fall i hyffsad tid idag vilket var skönt. Nu har jag just plockaat iordning lite här hemma och ska snart bege mig bort till Alexandra hjärtat. Vi ska fika lite sen ska jag fire henne eftersom hon fyllde år igår.

Woooork!

Godmorgon!
Då var det en ny vecka igen! Jag har haft två super bra helger och känns tråkigt att man vet att man kanske inte får göra om sånt på ett tag framöver om inte änns någon gång. Men men jag får leva på minnena.
Idag skullle jag ha vart ledig så är min chef tyvärr sjuk så denna veckan blir det nog mycket mer jobb än väntat. Men som sagt så kan man ju behöva alla timmar man kan få.

Militärbal !

Igår hade vi en helt fantastisk kväll på militärbalen! Att få gå på en sådan bal skulle jag absolut vilja göra om. Massa stiliga militärer med sina vackra flickor, fina traditioner, god mat, dricka och dans. Så en kväll på slottet ska vara! haha! Det var så himla mmånga härliga männsikor man fick träffa. Åhh vilken underbar kväll.

Grattis!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min Alexandras födelsedag hurra, hurra, hurra ! Grattis min underbara vän på din 21 årsdag! Hoppas du får en bra födelsedag gumman, det är du värd :D
Min vackra Alexandra !

Nu är vi redo för militärbal i Karlsborg !...

img_1182 (MMS)

Nu är vi redo för militärbal i Karlsborg ! Just nu är vi på väg upp för att ha en trevlig kväll. Inte varje dag man får gå bal.


London bokat!

Nu har vi äntligen bokat våran efterlängtade resa till london! Den 1 julia åker jag och min underbara Alexandra och gör London osäkert! Det kommer bli så galet kul och jag vill åka nu nu nu!




Alltid vi !



New!

Vad tycker ni om mina nya fina öronhängen ?! Åhh jag bara älskar dom. Jag tro inte jag har nämt för er att imorgon ska jag nämligen gå på militärbal! Det kommer bli så himla kul att få gå på bal igen och klä upp sig. Så jag har fått låna min älskade Julias underbara svarta balklänning och kände att jag ville ha stora öronhängen med färg till, och då hittade jag dessa godingar! De är galet snygga till ett par enka jeans, svart linne olch high heels, så jag lär nog använda dom fler gånger!
Mycket finare i verkligheten än på bilden ;)

Jag vill med!!!

Idag vill jag bara vrida tillbaka tiden och få uppleva en av de bästa dagarna igen! Att få ta studenten och känna början på något nytt igen! Så idag önskar jag alla som tar studenten ett stort grattis och passa på och njut av denna underbara dag!

 


Workie!

Usch idag var nog värsta morgonen ever! Fy fasen va trött jag var/är! Jag trodde aldrig jag skulle komma ur sängen idag! Har verkligen inte sovit något inatt. Men eftersom plikten kallar så är det bara att dra sig upp. Haha. Så nu sitter jag har och försöker få i mig lite frukost och ska snart iväg till bussen. Det är bara idag med som det är jobb för min del sen är jag ledig i 3 hela dagar! wiiieee!

Byxdress!

Denna underbara byxdess fick jag hem förra veckan! Jag bara älskar den och snart får jag den även i den härliga kornblåa färgen med. Dom kommer användas flitigt i sommar!

Fullt upp!

Idag har jag tyvärr inte hunnit blogga alls eftersom jag har haft fullt upp. Började dagen med att möta upp min älskade mamma. Vi fixade massa ärenden på förmiddagen och så. Sen var det bara att bege sig blrt till jobbet för ett pass där. Och alla kunder ska ju självklart ha stundent presenter eller till sina fröknar så det har vart fullt upp på jobbet. Efter det så blev det att åka vi till Ica maxi och sedan laga mat. Haha mer än så har jag inte hunnit. Men nu blir det soffffan!

Jag och min älskade mamma! Du är bäst, älskar dig mamma!

Naglar!

Hej babes!
Idag var det ju jobb hela dagen sen åkte jag direkt hem och fixade lite innan min kusins tjej Lollo kom. Jag har nämligen fixat hennes naglar nu till studenten! Vi valde lilla glitter idag eftersom det kunde vara fint nu till sommaren och lika så till hennes vita klänning!
Åhh jag vill med ta studenten igen alltså! Det var tider det!
Nu ska jag krypa ner i soffan innan det är dags att sova och ladda upp för en ny dag med jobb!
kanske inte de bästa bilderna men ni fattar!

Love shoes!


Sömnbrist!

Godmorgon godingar!
Då var man uppe igen och ska snart bege sig iväg till jobbet! I natt är det typ första natten på över en vecka som jag har sovit okej! Jag har sån himla rethosta som håller på att spöka hela tiden och särskillt på natten! Men även fast jag fick helt ok med sönm inatt känner jag mig inte speciellt pigg ändå. Men jag kommer väl igång snart!

Home!

Nu kom jag hem för en stund sen från jobbet. Idag var det ganska lugnt men det finnas alltid massa att göra! Nu har jag städat upp lite här hemma och ska snart börja med maten sen! Sen kommer men älskade Alexandra hit så ska vi mysa llite och sedan kanske vara duktiga och åka till gymmet om det orkas.


work!

Nu är jag påväg till jobbet igen då. Har ni såna veckor som ni känner att ni inte gör något annat än jobbar, sover och äter! Haha det har i alla fall jag. Känns som man nästan bor uppe på a6 nu för tiden. Men jag ska inte klaga, jag är bara glad för alla mina tider jag får.


Släktkalas!

Igår var vi ju ute i habo direkt efter mitt jobb! Det var jätte mysigt verkligen. Det var ju lite släktkalas för några som hade fyllt år och så var J´s syster Emma hemma från stockholm. Så det var super trevligt. Och det underbara vädret som var igår gjorde ju inte saken värre.
Bild: från igår ute i habo!

Just nu sitter jag ute i habo där det ska ...

img_1174 (MMS)

Just nu sitter jag ute i habo där det ska vara lite släktkalas ikväll. Det kommer bli super mysigt och det är ju så härligt väder med så det är ju perfekt! Återkommer senare sen!


New week!

Godmorgon!
Då var det ny vecka igen! Denna vecka blir det bara massa jobb som vanligt. Så nu sitter jag här och ska äta lite frukost innan jag ska upp och börja jobba. Det är ju en röd dag så det blir ju bara ett kort pass eftersom det räknas som söndag. Sen blir det ut till habo!



Pix!


Im back!

Hej godingar!

Nu är jag tillbaka! Det har vart behövligt med ett litet break, men nu kände jag suget igen!
Jag har verkligen haft den mysigste helgen på länge. Började med att vi åkte ut till mamma och pappa och grillde och hade det mysigt där, vi sov även över där.

Sen på lördagen åt vi mysigfrukost, solade och fixade innan vi skulle iväg på bröllop. Det var söta sanna och Jocke som gifte sig och det var så vackert. Sen idag har vi bara slöat hela dagen! Nu ska jag krypa ner och vänta på bb finalen!