Bra dag!

Hej babes!

Lika dålig uppdatering idag med eftersom jag inte vart hemma. Idag var det ganska lugnt på jobbet så dagen gick inte så jätte fort. Men efter jobbet så träffade jag Alexandra gummsan så vi gick till kaffe bönan där jag köpte en tacotallrik och hon tortillas :) Mycket gott verkligen. Så vi satt ett tag där och pratade och skrattade sen åkte vi upp till a6 för att kolla lite. Jag fick med mig en skjorta och en tunika och en mascara hem.

Sen efter det åkte jag och mötte upp älsklingen då vi skulle kolla på hans fotbollslag när dom spelade match. Så det var ganska mysigt ändå men tillslut blev det ganska kallt. När vi kom hem så åt vi lite mat hemma hos min familj och nu´ska vi krypa ner här i habo och kolla på en film innan det är dags att sova.
Sov gott mina godingar så skriver jag mer i mon. Natti natt



Work, work

Godmorgon babes!

Idag känner jag mig lite bättre än igår kväll men ändå så inte helt hundra. Men det är bara att le och se glad ut och trycka i sig lite Ipren så blir det nog bättre. Idag blir det jobb mellan 11.00-16.00 och efter det ska jag umgås med underbara Alexandra. Så det kommer bli mysigt. Sen ikväll blir det att umgås med älsklingen som kommer hem och nu ska han vara ledig i två veckor. Sånt lyx jag kommer ha nu när han är hemma.
Nehe ni får ha en bra dag snäckorna. Take care!









Home!

Hej babes!

Idag har jag tyvärr inte hunnit blogga eftersom jag inte vart hemma på hela dagen. Så började dagen med att åka hem till Rosanna gumman, där blev det massa prat, promenad och scons. Så det var väldigt trevligt.
 Efter fem tiden så träffade jag Emma lillan vid george för en fika. Har ju inte sett henne på så länge så det fanns lite att prata om vilket var himla kul.
Så nu kom jag just hem och känner mig inte helt hundra, tror tyvärr jag börjar få feber. Men min dag har vart väldigt bra ändå så nu ska jag försöka kurera mig eftersom det är jobb i mon och jag har inte tid att vara sjuk. Take Care



Emma busan & Jag förra året!



Onsdag

Hej Babes!

Nu har jag just fixat till mig och ska snart bege mig iväg mot habo för att umgås med Rosanna snyggingen! Vi har en del att prata om och så ska vi ut på en lång promenad och få lite luft.
Sen efter jag vart hos henne ska jag kanske in och trääffa Emma lilla efter hennes jobb. Henne har jag inte träffat sen innan jul och allt så det var ett tag sen så det är nog på tiden nu. Så min dag kommer bli bra, hoppas eran blir det med. Take Care




Bild: Rosanna och jag för några sommrar sen.



Sex and the City 2

Har ni sett den nya trailen från den nya Sex and the city filmen ?! Jag har sett den korta men inte denna som är lite längre och jag säger bara en sak! I cant wait! Längar verkligen tills den kommer nu i Maj!




Pasta Carbonara

Hej babes!

Kom just hem efter en sväng på stan. Mötte upp Camilla vid George för en god lunch. Så det fick bli min favorit, Pasta Carbonara. Så vi satt där ett tag och tjötade sen tog vi en sväng på stan och kollade lite. För en gångs skull så höll jag i mina pengar så det blev inga köp. Sen träffade vi även Rosanna snyggingen en snabbis och så fick jag höra lite skvaller så i mon ska vi träffas och tjöta ut om det på dagen!

Nu ska jag ut och gå en liten runda sen blir det nog bara hem och kolla lite på tv. Så det blir en lugn och mysig tv kväll även idag. Jag återkommer senare sen godingar. Take Care!



Georges goda paste carbonara



Clean Cotton

Good morning babes!

Igår eftermiddag spenderasdes med min älskling så vi åkte och kollade lite på Ikea och lite på a6. Och så köpte jag med mig ett Yankee Candle ljus hem, dom är bland dom bästa doftljusen tycker jag. Finns det någon som inte bara älskar lukten av nytvättat ?! Jag tycker det lukar så himla gott och fräscht så det fick bli min doft som följde med hem "Clean Cotten" !
Efter det så köpte vi med oss lite wok hem och hade myskväll hemma i habo. Så det fick bli håkans bar, top modell och svenska hollywood fruar. Så det var mysigt.

Nu på morgonen skulle jag åkt in till stan och mött upp Alexandra för att gå en promenad, men vi båda kände att regnet hängde lite i luften så vi hoppade över det idag. Nu ska jag vänta tills lunch för sen ska jag in och luncha en sväng med Camilla som jag inte träffat på så länge. Så det ska bli kul.



Lång promenad

Var ute på en härlig lång promenad i det underbara vädret. Även fast solen inte är frame så är det väldigt varmt och härligt ute. Så det var väldigt skönt att få röra lite på sig. Måste börja ta tag i träningen nu, har ju inte tränat på år och dar känns det som och sommaren närmar sig med stora steg. Tur att man typ ska jobba hela sommaren då, haha fast det blir ju kroatien i en vecka så får väl ta tag i träningen nu.

Nu har jag just fixat till mig lite och ska bara vänta in min skatt som även kommer hem idag. Han är väl för söt, han åker fram och tillbaka bara för att få komma hem till mig det lilla han kan. Så vi ska åka in till stan och kolla lite och även a6. Så det ska bli mysigt. Idag fick det bli min blå rutiga skjorta som jag inte haft på så länge och ett par enka jeans och converse. Take Care!


Pastell lila

Nu har jag just målat mina naglar och denna gången fick det bli det pastell lila nagelacket från viva la diva.
Så nu ska jag nog allt hoppa i träningskläderna för att gå ut på en lång promenad. Det är ju ändå ganska härligt väder ute så kan vara söknt att få lite friksluft allt. Sen ska jag nog ta en sväng in till stan och fixa lite och kolla runt. Take care babes!



Perfekt söndag!

God morgon Babes!

Igår hade jag en helt underbar söndag. Började ju med en förmiddag med Julia gumman som ni läste i inlägget nedan. Så hon åkte typ hem vid två tiden och vid halv tre tiden kom min älskling hem och överraskade mig. Så jag och älsklingen njöt av den underbara solen igår och åt lite god tacos och sen på kvällen blev det mys framför tv. Så det var så himla skönt. Min söndag var helt perfekt, det blir alltid lite speciellt när älsklingen kommer hem när det inte är bestämmt från jobbet.

Så nu kom jag just hem från habo så jag ska fixa lite frukost och sen får jag se vad jag hittar på. Jag ska nog i alla fall göra lite nytta. Så vi får höras lite senare snyggingar när jag har lite mer att skriva om. Take care!



Munkaskog

Hej Pinglorna!

Igår hade jag en super mysig hemma kväll med Julia gumman. Vi kom båda hem efter varsin lång jobbdag så pappa hade grillat " årets första grillning" och gjorde mat när vi kom hem. Så det blev god mat och lite vin. Sen tog vi allt med vinet ut och satte oss i bastun och bara hade det vart och skönt och tjötade på. Sen innan det var dags att krypa ner så kollade vi ett avsnitt av sex and the city.

Idag på morgonen vid halv 11 så åkte vi till Munkaskog i habo för att äta frukost på lustfyllt. Så galet mysigt är det där. Ni måste åka dit om ni inte vart där. Så vi satt ett bra tag där inne och åt massa gottit sen tog vi varsin kopp med te och kaffe och satte oss ute i solen. Det var så himla skönt och varmt så man fick till och med ta av jackan till slut. Så nu åkte just min favorit hem så nu ska jag invänta att min älskling snart ska komma hem. Han bara ringde för en stund sen och sa att han skulle komma vilket man inte tackar neg till. Så min helg har vart kanon. Skriver mer senare. Take care


Workie

God morgon pinglor!

Igår hade jag ingen lust att blogga. Igår hjälpte jag min käara pappa på hans jobb på dagen sen kvällen tillbringade jag med godingen Alexandra. Vi hyrde film köpte godis och bara hade det mysigt. Vi kommade på tidsresenärens hustru och den var mycket bra. Jag och Alexandra fick ju anstränga oss lite för att hänga med i början men det gjorde vi tilll slut ändå.

Nu ska jag åka iväg till jobbet, idag kommer det förhoppsningsvis bli mycket eftersom det var löning igår. Det gillar vi. Idag blir det ett pass mellan 11.00-18.00, sen efter det kommer Julia hjärtat hem till mig för vi ska bara ta de lugnt, kanske basta och mon ska vi till Munkaskog. Så det kommer bli toppen.
Ha en bra dag godingar! Take Care


Time for work

God morgon babes!

Nu vaknade jag just och känner mig lite hängig, både lite snorg och ont i halsen. Men det går nog snart över. Ska snart hoppa in i duschen och fixa till mig inför jobbet. Idag blir det mellan 13.00-18.00 och sen blir det att åka på kalas. Så det blir fullrulle idag. Och jag hoppas det är många idag på stan så det blir lite att göra. Alltid lite roligare när det är mer kunder. Nehe dags att skynda på lite nu. Take Care!








Fika

Hej babes!

Nu är jag äntligen hem kommen och ska krypa ner i sängen eftersom jag är så trött. Nu på eftermiddagen så var jag och Ida godingen och kollade lite på stan vilket var himla mysigt. Vi hittade även det vi sökte.

 Sen efter det så åkte jag och hämtade upp Alexandra stumpan så åkte vi till Claras för att fika. Alltså vi har suttit där nu i ca 4 timmar och bara tjötat. Haha tiden gick så fort så det kändes verkligen inte så. Men just nu är jag så trött så tänkte krypa ner och ladda för i mon, då är det först jobb och sen till habo för att fira Jespers mamma Anne som fyller år.
Natti natt godingar



Snö ?!

Vad är detta ?! Var är våren nu då? Helt plötsligt när man tittar ut så kom det lite snö. Usch jag känner verkligen inte för att det ska börja snöa igen, verkligen inte. Men men det kanske inte kommer mer idag.
Till frukost fick det bli nybakta scones och rykande varmt te. Så himla gott och väldigt mysig frukost en sån här morgonen.
Nu ska jag snart hoppa in i duschen så man kan bli lite människa för känner mig så galet trött och seg idag. Senare blir det att möta upp Ida i stan för att kolla lite och fixa lite ärenden. Sen ikväll blir det Fika med Alexandra skruttan!



Kattungar

Good morning babes!

Blev tyvärr ingen mer uppdatering igår. Först kom Ida och hämtade mig så vi åkte ut till habo för att gå ut och gå en sväng i skogen med bus Wilma. Det var så himla skönt att få komma ut och få lite friksluft. Sen efter det åkte jag, Ida och Anne för att få se bland det sötaste jag någon sin sett, birma kattungar. Vi hade nämligen en birma innan för ett bra tagsen och dom är ju så galet fina katter så ska jag ha en katt någon gång så ska det allt vara en Birma.

Och jag bara säger det att man ville ju ta med dom alla tre hem, dom var som små bomullsbollar som busare omkring överallt. Tänk om dom kunde förbi som små kattungar hela livet då hade jag aldrig släppt dom.
Sen var det ju bara att slita sig från dom sötnosarna, men jag hade ju en ännu bättre överraskning hemma sen. Min skatt kom nämligen hem en sväng igår, vilket aldrig är fel. Jag hade ju inte väntat mig att få se honom förens nästa torsdag så det var himla skönt att få somna med honom inatt.



Birma

Hej babes!

Var ju hos tandläkaren idag och fick laga till en bit av min tand som jag hade råkat bita sönder. Så nu känns det mycket bättre. Jag fick betala ca 700 kr, ganska sura pengar men det var inte så farligt dyrt som jag trodde det skulle vara. Jag hade ju räknat kanske med ca 3000 kr så det var ju slönt att det inte var så mycket.

Har just fått i mig lite mat och ska snart gå ner och börja städa upp lite. Sen i eftermiddag/kväll så ska jag, Ida och Anne åka och kolla på små kattungar. Och inte vilka kattungar som helt utan små birmor. Dom är ju så galet söta så ni kan ju bara tänka er nu när dom är små.
Take care







Tandläkaren

Good morning babes!

Nu sitter jag här i vårt soliga kök och äter min frukost. Idag ska jag äntligen laga min tand som jag bet sönder förra veckan. Den isar som bara den så det ska bli skönt att slippa det, men det är ju så typiskt att man ska göra sönder den nu när man väl har fyllt tjugo och det är dags att betala. Så vi får väl se vad det kan gå på nu då.
Jag återkommer sen när jag kommit hem igen. Take care!




Im in love...

.. what more do i have to say ?!
Jag tror ni förstår så fort ni bara ser dom!




Kappahl

Jag var inne och kollade på söta Angelicas blogg och fick ett väldigt bra tips. Hon har nämligen praktik på Kappahl och tipsade om jätte fina sandaler som dom har fått in nu, och dom finns visst i fem olika färger och har massa fina nitar på. Jag blev väldigt förtjust i dom och hade aldrig trott att dom skulle vart från kappahl om jag får säga det själv. Så jag ska nog allt springa dit för att se hur dom ser ut och om dom finns i min stolek.






Nu jäklar!

Igår fick jag två tia lotter av min mamma och jag sa till henne att jag skulle vinna, och japp det var precis det jag gjorde, jag vann 50 kr på ena och 20 på den andra så alltså 70 kr. Så idag löste jag in dom och tog 8 nya lotter eftersom jag hade ännu en med 10 kr på. Och då så vann jag även 70 kr till och även då tog jag 7 nya lotter och nu vann jag 30 kr till så i mon ska jag lösa in dom och ta 3 nya lotter så nu ska jag banne mig vinnan miljonerna ;)



Bild: google!




Pastell färger

Hej babes!

Kom hem för en liten stund sen efter en dag med Julia hjärtat! Vi träffades i stan och gick och satte oss för att fika på bernades. Vilket alltid är lika mysigt, sen åkte vi upp till a6 för att kolla lite. Så jag fick med mig två nagellack i pastell färger hem. En i mint grön och en i pastell lila, och så även en liten ring. Så jag har haft en jätte mysig dag, får ju passa på nu innan hon flyttar.

Nu ska jag bara ta de lugnt innan jag ska börja städa mitt rum, ser ut som ett bombnedslag känns det som. Sen ikväll är det mitt favorit program, Svenska Hollywood Fruar



Viva la diva 39 kr/st





Torpa i augusti

Idag vid halv tio var jag och min skatt inne i stan för att kolla på en lägenhet. Den var ju himla stor och fin så sätt men vi kände inte riktigt helt hundra för den och sen tyckte vi den var alldeles för dyr. Så nu har vi i alla fall kollat och bestämmt oss att vi ska ta Andreas lägenhet i augusti. Så i slutet av sommaren kommer jag och min älskling att äntligen få en lägenhet ihop och bli torpa bor. Känns himla bra faktist men jag vill ju att det ska vara nu. Men tiden går ju ganska fort ändå och jag får spendera en sista sommar här ute på landet innan man hamnar i stan.

För ungefär en och en halv timme sen åkte min skatt iväg till karlsborg igen vilket jag inte var så glad över denna gången eftersom han ska ha helgtjänst och kommer inte hem förens nästa torsdag så det kommer vara ganska tomt här hemma. Men men sånt ät livet. Nu ska jag kolla lite vad jag ska göra för mat och sen i eftermiddag blir det att umgås med bästa Julia! Take care!



Lägenhet

God morgon babes!

Nu har jag just fixat till mig lite så jag sitter här och försöker få upp min älskling ur sängen så han med kan fixa till sig lite innan vi ska iväg och kolla på lägenheten. Det är ju mest bara för vi ska se vad som finns på marknaden men det ska bli kul att se i alla fall. Så jag får skriva mer senare när vi har kommit tillbaka. Ha det så bra så länge. Take care



Söndag

Hej babes!

Nu har jag just ätit en god frukost hemma habo med kära familjen stendahl. Jag ska snart fixa till mig det sista innan det är dags att bege sig iväg till jobbet. Idag är det ju söndag vilket inne bär ett pass mellan 12.00-17.00. Sen efter jobbet så ska jag och babe förhoppningsvis kolla på lägenheten. Och sen åka hem till Jespers mormor och morfar och mysa lite.

Igår hade vi en mycket rolig ch trevlig kväll. Vi va och bowlade först, mycket roligt men mitt lag kom ju tyvärr sista men ja ja man kan ju inte alltid vinna ;) Sen efter det åkte vi ner till pipes of scotland där vi åt jtte god mat och hade det trevligt. Så min lördag var kanon.
Ha en bra dag snyggingar så hörs vi sen. Take care



Bowla!!

Hej babes!

Fy vad är detta för väder igenligen ?! Blåser ju som bara den ute vilket gör det ganska kallt. Men men jag har inte planerat att vara ute så mycket idag som tur är. Idag var det ganska mycket folk på stan ändå, fast vädret. Men dom flesta bara gick runt och kollade lite kändes det som. Men nu har jag just fixat till mig lite för ikväll blir det att fira Jesper morbror som fyller 40 år. Så vi ska åka och bowla( Nu har jag ju inga naglar som kan gå av heller så nu ska jag allt spela) ,sen gå till den där irlänska puben eller vad det är och sen får vi se vad som händer. Idag fick det bli min gråa klänning med silver ditaljer på och lockigt hår.
Så min kväll kommer bli kanon så hoppas ni får en bra lördag med godingar. Take care




Workie

God morgon babes

Igår kväll blev det bara mys med min skatt och familjen. Så orkade tyvärr inte blogga mer igår.
Nu har jag just ätit upp min frukost och ska bara borsta tänderna innan det är dagas att ge sig av till jobbet. Får se om det är någon som vågar sig ut i det ruskiga vädret idag. Ganska mysigt väder ändå men skulle vart mysigare om man kunde ligga hemma och kolla på film.
Men men nu måste jag skynda mig, ha en bra dag godingar så hörs vi efter jobbet. Take care







Tavlor!

Ska jag ha någon tavla sen i lägenheten så vill jag absolut ha någon av dessa. Jag tycker dom är så sjukt fina, enkla och helt perfekta.




Fredag

God morgon babes!

Idag är det en sliten Johanna som säger godmorgon. Jag blev nämligen väckt av våra små hundar som skulle skälla hela morgonen. Inte det roligaste sättet att vakna på om jag får säga det själv. Idag skulle igentligen min efterlängtade Sofie komma hit och hon skulle ha stannat tills i mon men så fick hon tyvärr förhinder så hon kommer tyvärr inte. Så himla tråkigt eftersom jag saknar henne så mycket, vi ses ju inte så ofta efter som det är så svårt att få ihop tiderna och det är ju inte så att man åkte till Stockholm bara över en dag. Men men hon kommer hem om en månad igen och då ska jag allt nappa tag i henne ;)

Nu ska jag pallra mig upp och göra lite frukost, min mage kurrar som bara den. Så ha det så bra så länge godingar så hörs vi senare. Take care


Lampor

Har kollat lite på lampor här på nättet för att få lite insperation. Hittade några godbitar men vet inte riktigt vad jag skulle vilja ha för någon. Men jag tycker det finns så himla många fina. Hittade en som var så himla fin och annorlunda och handgjord. Men den lär ju säkert kosta där efter. Den liknar den som finns i filmstaden här i jönköping. Jag skulle vilja ha den i klart och vitt glas i stället för i blått. Vad tycks ?!


Ljuslyktor

Igår när jag och busan var på stan så sprang vi in en sväng på Åhlens. Jag bara älskar Åhlens, fråga mig inte varför men jag älskar att gå och kolla bland all deras indredning. Har hittat massa som jag vill ha. Så igår köpte jag nya små ljuslyktor som vi ska ha när vi flyttar. Dom var precis i dom färgerna som jag kommer vilja ha i vardagsrummet sen, så dom kommer nog bli bra och så kostade dom ju bara 10 kr styck med så det var ju ännu bättre.


Typiskt

Hej babes!

Kom hem för en stund sen, från jobbet och sen efter gick jag en snabbis på stan. Så ajg köpte med mig ett linne hem från gina. Ett vanligt vitt med volanger på ena sidan av linnet bara. Enkelt men skönt linne helt enkelt. Idag var det riktigt mycket att göra på jobbet efter som det var en pall som dom inte fick igår så den kom idag med mamma nya sommar varor. Så himla kul att få se allt från början verklogen men det känns ju som om allt är huller om buller i butiken när man håller på att packa upp allt.

Självklart när jag slutar så försvinner solen, vad är detta. Haha. Jag som har gått och trånat efter att få komma ut hela dagen men så självklart när det väl är dags så blir det lite sämre väder. Men men jag har ju fått njuta de senaste ändå så det är ganska lugnt. Nehe nu ska jag gå och se vad som finns i kylen. Take care!



Sol & jobb

Good morning sunshines!

Idag är det så galet skönt väder ute, solen skinner och det är riktigt varmt ute. Men idag är det jobb som står på schemat. Jag sitter just nu på jobbet hos mamma för att vänta tills jag börjar jobba vid 11.00 på stan. Så idag kan det nog bli lite folk eftersom vädret är så skönt och så har vi ju fått lite nya varor igår så det ska bli kul att se. Känns ändå så  skönt att få jobba idag, har ju som sagt vart ledig sen i lördags nu vilket kan gå än lite på nerverna att vara hemma. I och för sig har jag ju haft mycket för mig men det är alltid skönt att få lite rutin på det hela och känna att man gör lite nytta med sitt liv. Så vi hörs efter jobbet sen godingar, take care




I´m Home!

Hej babes!

Just nu är jag verkligen jätte trött, jag kom just hem för dagen. Har tillbringat min eftermiddag med Alexandra stumpan. Vi lunchade på waynes coffee, där vi tog varsin bakpotatis med skagen röra. Vilket var super gott, så vi satt kvar ett bra tag i solen och bara hade det skönt och pratade. Sen gick vi en snabbis på stan innan det var dags att bege sig till nästa kvinna.
Så jag åkte hem till Rosanna gumman i habo så vi gick en super lång oh härlig promenad som innehöll massa prat och skratt. Sen tog vi det bara lugnt och åt lite mat och hade en mysig onsdags kväll. Så nu är jag äntligen hemme och har just krypit ner för att snart somna. Så hörs i mon godingar. Natti natt!



haha sista bilden passar väl kanske inte in så bra eftersom det är en bild från när jag och Rosanna var i Turkiet i oktober 2009



Onsdag

Hej babes!

Ännu en dag med underbart väder ute. Nu har jag just fått i mig lite frukost och fixat till mig lite. Idag fick det bli ljusa jeans leggins med ett svart linne med fransar. Idag har jag lite ärenden att fixa och ska även till dokton och sen i eftermiddag ska jag träffa Alexandra stumpan. Vi får väl se vad vi ska hitta på. Sen ikväll blir det att träffa Rosanna kvinnan som jag inte träffat på länge nu. Så min dag blir nog bra.
Hoppas ni får vara ute i det härliga vädret idag godingar.


Recept för frozen cheesecake

Här har ni det smidiga och goda receptet på frozen cheesecake. Men kan dekorera den efter sin egen smak. Jag hade tänkt ta färska blåbär och hallon och dekoreramed med men då fanns det tyvärr inte så jag tog bara vanliga enkla fysalis för att få kakan att se godare ut .


Ingredienser:

3 dl vispgrädde
1 tsk vaniljsocker
3 ägg
1,5 dl socker
1 pkt(200 g) philadelphiaost
8 digistivekex

Gör såhär:

Vispa grädden och vaniljsockret fluffigt i en skål.
Knäck äggen och separera vitan från gulan. Vispa sedan vitan separat tills det blir skum.
Vispa äggulorna, sockret och philadelphiaosten i en tredje skål.

Rör försiktigt ihop allting i en skål. Smöra botten på en form med lösbara kanter och smula ner fyra digestivekex över botten. Häll smeten i formen och smula ytterligare fyra kex ovanpå smeten.

Ställ formen på plant underlag i frysen i ca 6 timmar. Låt kakan stå frame en stund innan den ska avnjutas, och servera med någon god topping som t ex. färska bär, någon god bär sås eller liknande .



Natti natt

Hej babes!

Det blev en mysig kvälls fika med min gullunge innan. Vi mötes upp vid Johans vid halv sju tiden ungefär. Så vi tog varsin toast och satt där tills halv tio. Vi har alltid så mycket att prata om och hon är verkligen bäst på alla sätt. Jag kommer sakna henne något enormt nu när hon snart ska flytta till London. Men jag ska banne mig komma och hälsa på och få henne att komma hem igen ;)

Nu ska jag krypa ner i sängen alldesles strax för jag är dödst trött. Vet inte riktigt varför men så är det bara. Så ha en bra kväll godinagr. Natti natt


Lovely weather

Nu kom jag just in efter en liten promenad i det häliga vädret. Äntligen känns det som om det är på väg åt rätt håll, nu är våren här och snart kommer äntligen sommaren. Kan knappt vänta, det ska bli så skönt. När det är sånt här väder så vill man göra så mycket så man blir ganska rastlös av att bara vara hemma.

 Men ska ju in till stan sen och träffa min gullunge Julia så det ska bli kul. Jag vände lite på det innan jag tog nämligen promenaden innan jag lagade till något och äta så nu tänkte jag springa och se vad vi har hemma så man kan slänga ihop något gott för nu börjar nämligen magen allt kurra lite ;)


Promenad

Hej babes!

Idag på morgonen åkte jag in för att fixa ett ärende sen har jag bara vart hemma och fixat lite. Nu ska jag snart ut på en promenad i det härliga vädret tänkte jag. Jag ska nämligen inte möta upp Julia hjärtat förens vid 18 tiden efter som hon jobbar tills dess. Så jag får se vad jag ska bedriva min tid med :) Men först nu blir det att laga till lite mat och sen promenad. Ha en bra dag i solskenet gullungar!



Tv kväll

Nu har jag just kollat klart på alla dom bra programen. Först var det ju halv åtta hos mig sen Håkans bar och sist men absolut inte minst Svenska Hollywood fruar! Så det har vart en riktig tv kväll för min del. Just nu ska jag krypa ner i sängen och sätta på en film innan det är dags att somna. Är väldigt seg nu så kan hända att jag somnar ganska snart.

Älsklingen ringde mig innan och berättade att vi har en till två som vi kan få komma och kolla på i helgen :) Den är större än Andreas lägenhet men där med kostar ju lite mer men dom sa att den var ganska ny renoverad och fräsch så det skadar ju absolut inte att kolla.
Nehe godingar sov så gott.




Frozen cheesecake

I fredags gjorde jag för första gånegn en frozen cheesecake. Jag brukar inte vara så förtjust i vanliga cheesecakes men denna är så himla god tycker jag allt. Min syster har nämligen gjort den några gånger och bjudit på och jag har alltid tyckt att den har varit väldigt god, nästan lite som galss tycker jag den smakar :) Så i fredags så testade jag och den blev riktigt god och den var himla smidig att göra med viket var bra. Så den kan jag rekomendera er.


Sunshine

Hej babes!

Nu kom jag just hem efter en eftermiddag med Nikkipikki :) Vi började med en lunch på Georges, tyvärr hade dom ju inte börjat med sin uteservering så det fick allt bli inne. Sen åkte vi en sväng upp till Ikea där jag köpte våran gröna matta. Så denna månaden blir det mattan och kuddarna tror jag och sen nästa månad ska jag köpa tvbänken vi ska ha.
Efter Ikea åkte vi och ställde bilden hemme hos Nikki och så gav vi oss ut på en liten promenad vilket var så skönt. Så det var en mycket trevlig eftermiddag.



Lunch på en uteservering

Kom hem för ett tag sen från frissan. Så nu ska jag bara fixa till det sista innan det är dags att bege sig in till stan för att möta upp Nikki. Vi ska sätta oss på en mysig uteservering i det härliga vädret och ta en mysig lunch. Ska bli jätte kul att träffa henne för det var ett bra tag sen nu. Så vi lär nog ha en del att prata om vilket alltid är trevligt.
Sen vet jag inte riktigt vad som står på schemat ska i alla fall vara ute så mycket som möjligt i detta underbara vädret och njuta. Ska kanske åka en sväng till Ikea för att köpa våran matta vi ska ha i lägenheten senare med. Är ju så rädd att den ska ta slut och det vill man ju inte.
Nehe nu hinner jag inte sitta här mer. Ha det så bra så länge så hörs vi senare!



Bild: Marie och Nikki på en personalfest för ett bra tag sen ;)



Frisören

God morgon babes! Idag är det minst lika underbart väder ute som det var igår. Man blir så mycket piggare och gladare av detta vädret :) just nu sitter jag hos frisören för att äntligen få slinga bort min hemska utväxt. Så idag kommer jag bli vår fin igen! Men jag återkommer när jag kommit hem sen gullungar

Mys söndag!

Hej babes!

Idag har det vart en riktigt skön och mysig söndag. Vi har tillbringat hela dagen med Jespers familj vilket har vart så himla mysigt och kul. Så på eftermiddagen satte vi oss ute på baksidan i det varma vädret och fikade lite. Det blev jordgubbar, kiwi, passionfrukt med grädde och maränger och kaffe. Jätte gott verkligen.

Efter fikat så åkte vi till bankeryd för att gå en runda som Anne kände till i skogen. Det var verkligen jätte skönt att få röra på sig lite. Sen stannade vi till hos Jespers mormor och morfar nu på kvällen och satt och pratade och hade det trevligt. Så min söndag har vart kanon på alla sätt, hoppas ni med har haft en mysig söndag gullungar!

Bilderna är ju proffsfotografen Anne som har tagit ;)
Min kamera dog ju tyvärr innan så fick inga bilder på promenaden.



Lust Fyllt!

Hej mina solstrålar!

Idag på morgonen åkte vi hem till habo eftersom vi hade bestämmt  med Jespers kära mamma och pappa att vi skulle ner till Munkaskog och äta frukost på deras underbart mysiga fik som ligger där vid vattnet "Lust fyllt". Har ni inte varit där så måste ni bara åka dit. Det ligger hur mysigt som helt och dom har en lantlig och mysig miljö. Om man tar deras buffé som dom har för 100 kr så får man äta hur mycket gott hemma bakt bröd, tåtor, kakor och bullar. Så himla gott är det så det kan jag varmt rekomendera.

Sen så åkte vi och handlade lite snabbt och jag skrattade så åt Anne som sprang runt med en barn-kundvagn och handlade så var ju självklart att man var tvungen att ta kort på det. Sen åkte vi hem och satte oss ute i det härliga vädret och bara njöt jag och plutten. Så galet härligt väder alltså, solen värmer verkligen så skönt.



Bastu

Nu ikväll blir det bara en mysig hemma kväll med min skatt. Just nu ska vi gå och basta och ha en liten spa kväll. Haha eller det kanske är mer jag som har spa kväll och inte Jesper men ändå ;) Det finns inget skönare en kväll när man är trött och frusen och gå och sätta sig i värmen. Efter man har bastat får man en sån skön känsla av att man är extra ren och behagligt trött. 
 Sen ska vi bara kolla på tv och ha det mysigt. Ska bli så himla skönt för jag är verkligen inte sugen på något annat. Så hoppas ni får en lika bra slut på eran lördag godingar!




Lördag

Hej babes!

Kom hem för ett tag sen från jobbet. Idag kändes det som om tiden stod stilla, både jag och Becca var rastlösa som bara den sista timmen. Det var ganska mycket fok på a6 som sprang men inga som typ handlade vilket var tråkigt. Men men såna dagar finns ju med ;)

Igår kvällen tillbringades ju med det gulliga paret Alexandra och Robin hemma hos dom. Vi gick och hyrde film och köpte godis, morötter, gurka och dipp så vi hade en riktig myskväll med dom. En trevlig sådan, och så kollade vi resor till London som vi ska försöka komma iväg på. Skulle ju vara hur mysigt som helt en weekend i London med Älsklingen, Alexandra och Robin, kan ju inte bli bättre ;)


Workie, workie

Good morning babes!

Nu ska jag snart fixa till mig det sista innan det är dags att åka till jobbet. Idag är det mellan 11.00-18.00 uppe på a6, hoppas det blir mycket folk idag :) Igår var dålig uppdatering men jag kommer att återkomma ikväll tror jag om inget annat hinner dyka upp innan. Då kommer även lite bilder från våran kväll igår med Alexandra och Robin. Men ha en bra lördag godingar. Later!





Rosa dammsugare

Angående mitt inlägg tidigare om dammsugare så fick jag visst svar på att den inte var så bra som den såg ut att vara ;) Haha vilken otur den som var så fin men jag uppsakattar verklogen för er svar om hur den är. Så nu ska jag börja leta efter en "vanlig" dammsugare men den ska banne mig ha en rosa i alla fall ;) Jesper får allt stå ut.




Home!

Hej babes!

Kom just hem efter en dag på jobbet. Usch idag kändes det som om tiden verkligen stod stilla. Men det kan kanske vara för att jag knappt fick någon sömn. Skulle ju träffat Alexandra efter jobbet men hon mådde ju som sagt inte så bra så det var lika bra att hon fick åka hem och krypa ner i sängen och försöka bli frisk i stället.
Så nu ska jag bara ta de lugnt och invänta Jesper hjärtat som kommer hem ikväll.
Så nu blir det att äta lite och kolla på halv åtta hos mig ;)
Later sweets!




Bikd: Älsklingen och jag i Thailand 2010


Sluta eller inte ?!

Alltså jag har besluts ångest när det kommer till mina naglar. Som ni vet så älskar jag mina naglar och går och gör dom varje månad. Jag har hållt på i ca 4 år och innan det lite till och från vilket ändå är ett riktigt bra tag. Man känner ju sig så mycket fräschare och kvinnligare med sina naglar.

Men jag har kommit till en punkt när jag känner att jag kanske bara slänger ut mina penagar när jag kanske egentligen borde spara dom, särskillt nu till lägenheten och allt. Jag kan inte bestämma om jag ska sluta att göra dom för ett tag eller inte.
Haha vilket ilandsproblem jag har, men det är svårare än man tror att sluta, men känner sig inte lika fin längre om fingrarna vilket kanske är förståligt. Vad tycker ni jag borde göra ?!


Workie

Good morning babes!

Ligger nu här nyvaken i sängen och försöker ta mig i kragen för att gå upp ;) Idag blev det sovmorgon vilket var behövligt för jag har börjat sova så dåligt nu igen på nätterna, och har så himla svårt för att somna så jag bara ligger och rullar runt. Men men nu är jag vaken i alla fall och känner mig ganska pigg ändå.

Idag blir det jobb mellan 13.00-18.00 nere på stan. Sen efter det kanske jag ska umgås med Alexandra hönan om hon mår lite bättre. Hon verkade nämligen inte må så bra idag så vi får hålla tummarna på att hon inte åker på något nu ;) Och sen ikväll kommer min Jesper hem också. Så det blir skönt att få se om man kanske somnar bättre nu när han är hemma.
Nehe nu ska jag allt ta mig i kragen och gå upp. Ha en bra dag snyggingar så hörs vi later!





Fika & Ikea

Hallå babes!

Kom just hem efter en sväng inne i stan. Möte upp Julia efter hennes jobb vid tre tiden, så vi gick och satte oss på kaffe bönan och tog varsin tortilla med fete ost. Så galet gott alltså. Så vi satt där och pratade och skvallrade lite som vanligt ;) Sen gick vi en liten snabbis på stan och kollade lite.
 Sen skulle lilla hönan iväg och träna så jag möte upp mamma i stället så tog vi och åkte upp till Ikea. Har kollat in det mesta jag ska börja köpa nu till lägenheten så inte allt kommer på en gång sen ;)


Fika

Nu ska jag snart bege mig in till stan för att umgås en liten snabbis med min gullunge. Vi ska gå och fika lite och ha de trevligt. Blir tyvärr bara en snabbis idag men det är ju bättre än inget säg ;)
Självklart när man är ledig så ser man ingen sol men det är ju ganska härligt väder ute ändå, så idag blir det slitna jeans, skinnjacka, halsduk och converse skor på. Vilket ger ännu mer vårkänsla tycker jag allt.
Skriver mer senare när jag kommit hem.


Dammsugare!

Good morning babes!

Vaknade av att jag fick ett sms av min kära syster som skulle komma hit och umgås med mig lite idag men då var hon tvungen att åka och jobba så det blev inget med det. Så jag tänkte jag skulle baka lite och se gå på en liten promenad innan det är dags att göra sig klar för att möta upp Julia godingen i stan!

På tal om något helt annat så har jag hittat in dammsugare jag absolut ska köpa när jag flyttar. Den är rosa och utan sladd kan ju inte bli bättre. Har alltid sagt att jag vill ha en sådan så det ska allt bli de med ;) Någon som har eller haft en sån som vet om dom är bra ?!


Tidsbrist

Hej babes!

Idag har jag tyvärr inte haft någon tid till att vart social här på bloggen men känder att jag var tvunden att skriva några rader innan det är dags för sängen senare.
I mon är jag ledig och hade tänkt och se om min kära syster är sugen på att umgås med mig lite i morgon. Sen på eftermiddagen vid tre tiden ska jag nog träffa Julia gumman!
Så det kommer nog bli en bra dag ändå. Nehe nu har jag fått skriva av mig lite igen ;)



Dagboken !

Är det någon mer än jag som bara älskar filmen "Dagboken" ?! Det kan vara bland en av de finaste filmerna jag vet. Och den går på tv 4plus just nu. Så det är verkligen en film jag ska sitta bänkad framför, har inte sätt den på så länge så nu var det ng på tiden ;)
Så klicka på tv och kolla på en av de finaste filmerna som gjorts.




Tacos!

Älsklingen åkte just hem till sig eftersom han var tvungen att fixa lite innan han ska iväg och spela match. Så idag har vi bara haft mysdag och lagat lite tacos. Alltså kan man änns tröttna på tacos ?! Jag tro inte att det går, tacos funkar alltid. Så nu sitter jag här proppmätt. Tänkte jag skulle gå ner och baka något gott nu så att jag har något att göra innan min kära familj kommer hem från Blekinge.



Måndag.

Hallå babes!

Idag fick det allt bli sovmorgon för min och älsklingens del. Fast jag gick upp lite tidigare än honom i alla fall för att städa lite här hemma och sen göra en mysig frukost till oss. Så idag blir det bara mysdag för våran del, det är ju väder för det i alla fall. Snart ska vi åka och hämta min bil som står i stan sen kanske handla lite mat eftersom vi ska göra tacos till lunch ;) Sånt måndags mys vi har eller hur.
Nehe jag får skriva lite senare godingar.



The Bounty Hunter

Hej babes!

Kom just hem från bion, vi kollade på the bounty hunter. Jag och Alexandra tyckte faktist den var ganska rolig ändå, kanske inte den bästa men ändå så helt okej ;) Vi skrattade i alla fall.
Nu ikväll blir det bara myskväll med Jesper plutten. Han ska köpa med sig kebabrulle när han kommer och så får vi hoppas det går någon bra film på tv. En perfekt söndag, först lite nytta (jobb), sen träffa Alexandra godingen och sedan mys med älsklingen.



Bio

Hej babes! Just nu väntar jag på Busan ska komma eftersom vi ska på bio. Jag hoppas allt att den är bra, men det tror jag nog att den är. Skriver senare!

Time for work!

God morgon babes!

Nu har just älsklingen åkt hem och jag har just fixat till mig lite. Det är ju helg vilket innebär jobb ;) Idag blir det mellan 12.00-17.00 på a6, fast jag gillar söndagarna dom går ganska fort och jag har ändå så inget bättre för mig att göra ;) Men idag är det ju nästan lika härligt väder som det var igår så det är ju lite tråktigt för man vill ju gärna vara hemma och gå ut i det härliga vädret, men man kan ju inte få allt.
Efter jobbet ska jag umgås lite med Alexandra hönan, vi ska nog kanske ta och gå på bio eller något annat mysigt. Men ha en bra dag snyggingar så hörs vi senare idag!


Påskägg

Har ni fått något påskägg än ?!
Själv hade jag ju önskat mig ett mega stort påskägg av Jesper och gissa vad jag fick. Ett stort påskägg med massa gott godis ;) Han är bara för bra min älskling!
Av mig fick han ett lite mindre påskägg än mitt men han fick även en liten present istället, han hade nämligen önskat sig en parfym så det var de han fick. Jag tror vi båda blev ganska nöjda om man säger så ;)


Mitt lilla
Påskägg





Jespers söta Påskägg





Vårkänslor

Idag gick dagen ganska fort på jobbet och det var ändå så ganska mycket folk på stan idag, beror nog på det underbara vädret som vart idag! Efter jobbet lagade jag lite mat och bara tog det lugnt. Sen kom min skatt hit och hade med sig hans hund Willma, så vi gick ut och busade lite i det härliga vädret och tog en liten promenad. Alltså man fixk verkligen äkta vårkänslor vilket är skönt att känna att det är på väg åt rätt håll ;)
Ikväll blir det en lugn och mysig kväll med min skatt, vi ska laga mat och bara ha det skönt med en myskväll.


Glad påsk!

Glad Påsk babes!

Det blev en jätte mysig och trevligkväll hemma hos älsklingen igår. Massa god mat, trevligt sällskap och prat. Det var så skönt att det var en lugn kväll.
Nu ska jag snart åka iväg till jobbet, idag blir det mellan 11.00-15.00 så det är ju inte så länga. Men idag är det ju jätte fint väder ute så det kan nog hända att det blir mycket att göra, vilket jag ser fram emot i såna fall :) Nehe får skriva mer senare sen för nu måste jag rusa. Ha en bra dag godingar!



Tack Mamma!

I förrgår fick jag ett påskägg av mamma efter som dom åkte till Blekinge igår och ska stanna där nu hela påsken. Och så fick jag även lite annat fint av henne. Jag fick nämligen muffinsformar, bakplåtspapper och en slickepott som jag och mamma hade kollat in. Dom är så himla söta och det är nog kanske en pik att hon vill att jag bjuder hem dom sen när man har flyttat och bjuder på nybakade muffins ;) Eller vad tror ni?!
Men jag blev jätte glad och så fanns det ju två andra söta slickepotter som jag sprang och köpte sen med så nu har jag alla tre!



Club Caj

Hej babes!

Förlåt för min dåliga uppdatering, men har verken haft ork eller lust de senaste dagarna.
Igår var jag, Julia, Alexandra och Louise på Club Caj. Vi börjde med att vi träffades hemma hos Alexandra där det blev massa vin, skratt, dans och prat, sen begav vi oss in till stan till Caj. Hela kvällen blev väldigt lyckad, vi hade det riktigt roligt hela kvällen. Så tack för en trevlig kväll igår tjejer.

Nu ska jag och älsklingen bara krypa ner i soffan och bara ta de lugnt, vi båda är ganska sletna båda två om man säger så. Sen lote senare sen ska vi hem till habo för att ha myskväll där och äta lite mat med några vänner till Jespers och deras familj. Så det kommer bli mycket trevligt tror jag allt!
Hörs senare snyggingar!