Tisdag

Idag sätter allt igång med jobb igen. Så idag jobbar jag från 14.00-18.00 så inte så jätte långt pass. Denna veckan blir det jobb från Tisdag-Lördag :) JObbar fram till vecka 30, så vecka 30 har jag en veckas semester och det är ju då ag och älsklingen ska försöka komma iväg till solen utomlands ;) Men bara om reserna sjunker i pris för nu är dom så galet dyra och vi ska ju åka till Thailand i 3-4 veckor efter jul så vi tänkte bara ta den billigaste möjliga bara för att få komma iväg :) Nu ska jag göra mig i ordning innan jobbet . Ha en bra dag . Puss



Vill verkligen bara spola tillbaka tiden och gå på balen igen. Det blev en så sjukt lyckad kväll och så underbart perfekt !


Söndag

Idag har det bara vart en mys söndag med älsklingen vilket var himla mysigt för han va ju borta hela förra veckan och nu nästa helg åker han iväg igen och båda jobbar denna vecksn som kommer nu så vi fick passa på:) Så vi åkte till en mysig sjö och solade och badade , Tro de eller ej men jag doppade mig. Jag höll på att fryasa ihjäl men jag gjorde de i alla fall. Hahah. Ikväll ska vi ha grillmys så det kommer bli kanon verkligen. Hoppas alla haft en bra helg. Puss&Kram



Lördag

Har inte haft någon dator nu på ett bra tag vilket är väldigt frustrerande men men jag uppdaterar så fort jag kan och hoppas på att våran dator snart fixas. Itorsadgs hade jag en heldag med Julia pluttan , vi var på stranden och solade efter hennes jobb sen på kvällen var vi på bio. The proposal så galet rolig alltså. Bästa filmen på länge verkligen, så jag och Julia skrattade som bara den.





I Fredags så var det självklart sola som var först på schemat ;) Sen på kvällen blev det en utgång som var mycket trevlig!
Och idag har jag Jesper och Lucas och Max vart på stranden sen myst lite hemma hos jesper. Ewa skulle följt med men hann tyvärr inte eftersom hon skulle jobba. 
Haha det fick bli en snabb förklarning om vad som hänt de sista nu ! ha en bra helg Puss




Över

Kan inte redigt fatta än att allt är över i skolan . Får fortfarande lite panik ibland och under om det är något skolarbete jag måste göra, innan jag fattar att det verkligen är över ;) Men jag säger bara det att jag skulle gärna göra om studenten och balen igen om man så kunde ! För de var bland dom bästa dagarna i mitt liv :)



Onsdag

Igår hann jag allt med en hel del som , jobba , färga håret , sola och fixa min bli :) Sen på kvällen fick jag lite mysigt sällskap från Ewa och Lucas ! Alltid lika trevligt med dom två. Nu sitter jag på jobbet hos pappa igen och ska börja med mitt "roliga" jobb ;) Fast jobbar ju bara till lunch sen ska jag hem och äta snabbt innan jag ska in till stan och träffa en person man inte träffat på flera veckor vilket kommer bli kul ! Ha en bra dag gullungar ! Puss

saknar min skatt så mtcket ! men som tur är kommer han hem på fredag igen !




Baddräkt

Jag tycker att det är så himla fint med baddräkt. Inte den där heltäckande men en som är väldigt öppen och snygg. Jag trodde själv att jag aldrig skulle våga köpa en men förra året så fick det faktist bli en från gina. Och jag har verkligen trivds i den. Så jag kan säga till er som är sugna på att köpa en nu i sommar att ni verkligen vågar göra det för jag tycker det är grymt snyggt ;) 






Hot or Not ?!

Tisdag

Hej alla gullungar :)
Känns som evigheter sen man skrev här även fast det kanske inte är det ;) Igår träffade jag söt julia så himla mysigt, mycket prat och skratt. Idag ska jag jobba till 10 sen ska jag till frisan sen ska jag hem och sola hela eftermiddagen så man kan få lite sol :) Denna veckan är det ganskla mycket på mitt schema . väldigt kul att träffa alla man inte träffat på länge :D Sen bli de bio med julia i veckan :D som ni märker så är inte våran datar fixad än.  nu måste jag jobba vidare ! Ha en bra dag i solen alla ! Pusss



Hemma

Nu är man hemma igen då. Har vart så skönt at vara iväg nu över midsommar och särskillt med familjen så man har blivit om pysslad hela tiden :) Ätit god mat har vi gjort hela helgen så jag rullar verkligen fram nu ! Jag och älsklingen var ju tyvärr tvungna att åka hem idag för jag börjar joba i morgon vid 12.00 tiden så de an ju vara bra att komma hem en kväll innan och vila lite. I mon blir de jobb på Village a6 vilket kommer bli kul för de känns som år och dagar sen jag var där uppe och jobbade.



SVAR TILL EMMA OCH ANONYM:

Mina jeans köpte jag för år och dagar sen så jag kom tyvärr inte ihåg va jag köpte dom men dom är mina absoluta favorit jeans ;)

Sen mina underbara skor köpte min älskling hem till mig från någon hemsida så jag vet tyvärr inte var men kanske kan ta reda på det åt dig ;)

H&M

Snacka om att Jimmy Choos kollektion kommer försvinna lika fort som den kommer till H&M ! Jag fastnade direkt för hans underbara kollektion och tackar absolut inte nej till något av hans skor, väskor eller klädesplagg ! Så jag ska nog hålla ögonen öppna efter de de släpper hans kollektion, vilket jag antar att många andra likaså kommer göra ;)






Shoes



Har ju tyvärr inte hunnit visa mina älsklinar för er. Jag hade dom på studenten för första gången och jag säger bara att dom är så sjut sköna. Tyvärr måste jag bara klacka om dom nu men dom kommer jag nog bli mina favoriter nu i sommar ! Så galet snygga till både klänning/kjol som till jeans och linne .




Blekinge

Idag har jag fixat massa saker på stan och a6 innan vi ska åka iväg toll våran sommarstuga idag i bleking ! ska bli så skönt att komma iväg lite med familjen och några vänner till familjen. Vi ska vara borta tills lördag kväll för det är jobb på söndag igen. Nu är alla de förpackningarna som skulle vara färdiga denna veckan hos pappa men jag måste hjälpa honom nästa vecka med fast då jag jag bara fram tills lunch ;) nu ska vi packa färdigt innan vi ska åka. Ha en bra helg . Puss


Jobb

Jopp idag är de jobb igen, alltså galet va tråkigt är det men pengar blir det ju :) Igår när jag kom hem från jobbet så blev det att gå rätt ner i sängen ! Jag var helt död och lika så i kväll lär det bli så. Efter jag slutat jobbet idag så ska jag och mamma  åka och välja ut bilderna hos atelje Roogö :) Han tar så galet fina kort så jag är inte så orolig över att detinte finns några bra kort ! Jag tog ju på min bal med den vita klänningen och sen även nu på studenten så vi ska välja kort vilka vi ska ha och vilka vi ska förstora upp :) KOmmer bli så kul att se hur man ser ut. haha . Sen blir det kanske att åka med älsklingen till a6 och kolla resor igen ! Om vi hinner de idag annars får det bli en annan dag!

Måste skynda mig tillbaka till jobbet ! Ha en jätte bra dag alla godingar ! Juste ja idag kanske min dator börjar funka igen så jag kan bli bättre på att uppdatera :D

Måndag

Haha jaha trodde man skulle vara ledig fram till vecka 27 då jag börjar på jobba på village igen men nejdå. nu sitter jag på pappas jobb och packar massa jävla små skit, har en hel del framför mig! Men det blir ju pengar av det i alla fall :) Men började vid 7 tiden idag på morgonen och sltar väl vid 5 , 6 tiden !

Så denna veckan blir det massa jobb men kanske nästa vecka blir jag ledig. Man kan ju hoppas i alla fall. Idag är jag helt slut, känner mig helt tom och inte på humör för något. Vill typ bara hem och krypa ner i soffan eller sängen med en film och bara ligga där hela dagen. Men man kan ju inte så allt när man är en hårt arbetande kvinna ;) hhahah nehe nu ska jag väl återvänta till jobbet. Ha en bra dag !




Jag och Emma dagen innan studenten !



Studenten !

Alltså jag kan ju inte beskriva med ord hur lyckad min student blev ! Allt var bara helt kanon. Började med en sån super mysig champanjfrukost hos våran underbara lärare. Den blev så mysig sen åkte vi ju iväg till skolan och det var så galet kul. Alltså och flaket blev ju så sjukt bra och det var så kul att åka runt där i stan :) Och kvällen kunde inte bli bättre än vad den blev. Jag hade det så sjukt kul på sliver och i våran lokal med klassen innan vi åkte dit. Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men shit jag kommer nog sakna min klass och skolan ändå ;) FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN !

!

STUDENTEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

onsdag

idag har jag nog inte haft en ända tid över alltså. först jobb sen efter det fixa maten tills i mon och dricka tills på fredag sen hem städa och nu ska jag och mamma sola fort innan vi åker hem och börjar duka tills i mon :) <och i mon blir lika körigt då med ;) då blir det naglarna, fixa maten sen kommer tjejrna :D hinner inte skrivba mer nu. ha de bra puss hej


hahah kul att efterfesten kom med ;)

More high heels

Japp gissa vem som var den första i Jönköping som fick tag i de skorna som jag sa att jag bara skulle ha ;) Haha jag bara kände på mig det idag på morgonen att dom hade kommit in så jag åkte dit innan jobbbet och då sa söta annika på scorret att hon just hade hade packat upp dom :) Så ännu ett par godinagar till min sko samling !

Idag har jag jobbat 12.00-19.00. Så nu är jag helt död sen i mon blir det även jobb från 10.00-14.00 sen blir det streesigt hela dagen , handla mat tills på torsdag sen åka till fotografen sen fixa allt hemma. sen på torsdag blir det att fixa naglarna hem och städa tills tjejerna kommer på kvällen och fixa maten och sen mys kväll med klassen med god mat och fixa vårat falk :D KOmmer bli kanon men stressigt nu innan studenten. Sen på fredag är det dags , STUDENTEN!

NU ska jag äta innan jag och gubben kryper ner och sover ! Ha en bra kväll. Puss


Och dom blev såklart mina ;)

Liseberg

Nu sitter jag hos älsklingen och väntar på att vi ska komma iväg till liseberg ;) det blir jag, jesper ovh hans lille bror och hans kompis som ska åka . Det ska bli så galet kul för jag har inte vart där på flera år. Igår hade jag en super mysig dag med Ewa gumman, Vi var och fikade och sen bestämde vi oss för en bio. Fast bion var så himla tråkig haha men men vi fick stå ut ! hahaha . Det blev en lyckad söndag i alla fall.

SNART ÄR DET STUDENTEN :) kan verkligen inte fatta det . det kommer bli så himla kul ovh en lyckad kväll tror jag allt. Ha det så bra .
 


Hej alla

Hahha nu har jag vart borta ett tag men fick äntligen tag i en dator på jespers jobb  nu så jag kunde uppdatera lite ;) Som sagt så är ju inte våran dator fixad än men det kommer nog snart ;) I fredags var det fullt upp, då var det först jobb sen efter det var de examen fest hemma hos jesper och hans familj för hans bror och hans tjej tog examen :) Jätte trevligt.

Idag har jag och jesper lämnat ida och marcus i gbg vid flyget för dom åkte iväg till Mallis idag dom lyckostarna ;) sen efter det var det bara att göra sig i orning för att åka hem till bossen Madde ;) Så himla trevligt och mysig personalfest blev det. Mycket god mat , kubb, skratt och bilder :) så det blev en lyckad kväll, men bilderna kommer väl senare när jag fått igång min dator ;) haha just nu är jag och hälsar på hos älsklingen på jobbet innan jag ska åka hem och sova lite .
Tack alla Village personal för en mycket trevlig kväll! Hoppas att det kommer fler ;)

Torsdag

Idag är allt så stressat. Lämna in allt i skolan sen fyller min farbror 40 år idag så ikväll ska vi åka och fira honom lite :) Shit att få ihop allt innan studentn är ju helt galet just nu känns det som.  Eftersom man inte träffar hela klassen någonting så är det så svårt att bestämma hur man ska göra med allt men det kommer noh att lösa sig förhoppningsvis ;) Nu hinner jag inte sitta här måste skynda mig iväg nu. Ha det bra gullungar ! Puss


Onsdag

Nu har jag just städat ur mitt skåp i skolan så nu är det tomt ;) ska bara till skolan en snabbis i mon och bara lämna in en bok och lite så. Igår blev att så stressigt så jag missade tyvärr balen ! Så himla ledsen för det jag som verkligen viille se den ! Men jag kollade på jnytts bilderna idag och alla va så fina så. Julia gumman du var så vacker som alltid det vet du ;) ledsen att jag inte kunde komma. Idag får jag se vad som händer är inte taggad för något känner jag . och mitt huvud sprängs av huvudvärk så får se om det bara blir lugnt eller vad som händer ! 








alla var verkligen jätte fina men dessa snyggingar som jag lovade komma och kolla på kände jag att jag får kompletera med korten i stället för att jag inte hann komma igår ;)

minigolfen

Har ju inte kunnat lägga in bilderna från helgen , men nu ligger dom på jespers dator så jag tänkte jag kunde bjuda lite på dom idag ;) Om ni undar varför jag inte ser så glad ut så var det mest för att jag inte va så duktig och självklart kom sist ! haha





Så söt.

haha så himla söt video :)


tisdag

Hahah snacka om att bara kunna skriva när man är i skolan ;) så som sagt nu är jag i skolan men fattar inte redigt varför för vi har ju inget att göra, men vi måste ju men ska nog dra hem nu! Igår var det en jätte mysig dag, och vi får se vad vi hittar för resa men det finns i alla fall till Grekland, cypern, turkiet så vi har ju lite att välja mellan :) Idag ska jag ner och kolla på EDs andra bal och sedan blir det personalmöte med jobbet så det är fullrulle idag ;)  Men ni får ha en kanon dagför nu ska jag åka hem ;) haha hörs nog i mon igen !



Måndag

Nu ska jag och gubben snart in och kolla på balen. Idag slutade jag vid 11 tiden i skolan så jag har bara solat hela dagen. så himla skönt men så galet varmt i dag ;) Denna veckan blir det nog inte mycket skola lika så nästa vecka, kan verkligen inte fatta att vi tar STUDENTEN nästa vecka . Galet va jag längtar. nu ska vi snart springa iväg och ta plats vid stora hotellet.
 


RESOR

Gud vilket skönt väder det har vart i helgen och även idag :) synd bara att det står att det ska regna i mon igen ! Men men. Idag blir det skola sen efter det så ska jag kolla på EDs första bal ;) Jag vill gå igen ! hahah så galet kul va det eller jag vill spola tillbaka tiden så jag får gå på våran bal igen den var så himla lyckad !!! Sen efter det ska jag och jesper åka till a6 och kolla på resor ! Blir nog en utomlands resa i sommar ändå men bara en billig och bra fr vi ska ju åka sen i vinter ett tag så vi tar bara en nu för att få lite sol ;) så vi ska se om vi hittar en vecka 30 för då är både jag och gubben lediga ;)
Ha en bra dag alla gullungar !



Hej igen ;)

Hej igen alla ;) haha som ni kanske märker så funkar inte våran dator redigt än tyvärr. Vi köpte nya saker så vi skulle fixa den men det funkade inte så idag skulle nog Joel ringa och fråga hur vi ska göra så den kanske börjar funka snart ;) Just nu är jag i skolan och har lämnat in allt nu så nu är allt över i skolan :D äntligen ! Så galet skönt, denna dagen har jag längtat efter. Kort om min helg :


FREDAG:
Skola
Examen
Marknaden
myskväll

LÖRDAG:
Solat
träffat Julia gumman
Firat mamma

SÖNDAG:
Solat
spelat mini golf med Caroline och P-A
Ätit glass med såklart ;)
Mys med älsklingen med film