Mycket trelig kväll!

Nu är man hem kommen från Tidaholm då;) Det var en galet rolig och trevlig kväll vi hade där. Så kul att få träffa lite nytt folk med och inte alltid bara desamma. Började med prat, mat och skratt på Pas och carolines balkong där de hade kvällssol , så otroligt skönt sen blev det fart på drickandet och ni kan ju förstå att de blev mer skratt och prat efter det ;) Sen Gick jag och söta Ewa Till någonförfest men var inte där så speciellt länge, sen möte vi upp alla andra och hade det trevligt innan det var dags att gå hem igen ;P Kvällen var en toppen kväll, hade det redigt trevligt.




Sen idag hade Caroline gjort en underbar "Hotel" frukost till oss, med ägg,bacon, äggröra, yoghurt, mackor och apelsinjuice, en mycket bra start var det allt. Så himla guligt av henne. Nu när jag och jesper kom hem så var vi så trötta så vi somnade till en sväng , så nu känner man sig lite mer utvilad. Så ikväll blir det bara mys, Ha det så bra så länge :)



Kommentarer
Postat av: Caroline

Hej Hej: ) Vad kul att läsa. Tyckte att det var jätte kul att ni var hos oss : ) Det får vi ta och göra om snart igen. . . Kanske får vi se vad Storstaden jkp har att erbjuda. : ) Ha de bra Kramar Caroline

2009-05-04 @ 21:34:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback