Hahaha Min söta Alexandra!

Hahaha jag måste bara dela av mig av det som hände igår. Alexandra gumman, jag måste bara.
Igår hade jag mina små älsklingar här ( våra två små hundar) Zacke och Nikita. Och så kom Alexandra stumpan hit en sväng på kvällen och hälsade på. Helt plötsligt när Alexandra hade kommit innanför dörren och stängt så tyckte jag att Nikita saknades så jag frågade Alexandra om hon såg vart hon tog vägen.

Men vi hittade henne inte och så stor lägenhet har jag ju inte så att hon bara kan försvinna. Så Alexandra kollade ut genom dörren men ingen Nikita. Haha så jag sa att hon måste ha stängt ut henne så ALexandra sprang upp en trappa i trappuppgången och där satt lilla Nikkipikki! Hahaha jag höll på att dö av skratt!!
Så hon hade stängt ut Nikki utan att vi märkte det! Så om någon vill ha Alexandra som hundvakt hahahaha borde ju inte ha läst detta ;)
Love you darling men jag var bara tvungen att berätta detta eftersom jag sitter här och skrattar för mig själv just nu ;)


Kommentarer
Postat av: Alexandra

haha, men det var ju inte meningen ;P Kul var det iallafall. <3 sitter här och skrattar som bara den nu med ska du veta darling

2010-09-21 @ 21:57:34
URL: http://alexandrawandeby.blogg.se/
Postat av: nikki

Det där kändes ju inte så bra med tanke på att hon ska bli min lilla Lexingtons hundnanny hahahah. Tur att jag köpt en idbricka så han kommer tillbaks om hon tappar bort han ;) Goa ni är tjejer!

2010-09-21 @ 22:00:00
URL: http://nikkijohansson.blogg.se/
Postat av: nikki

haha exakt, springer runt en förrvirrad sak på torpa sen ;)

i oktober föds kullen som förhoppningsvis innehåller en valp vi gillar, sen får vi den i december! tiden går så himla saktaaaa. Du kan ju få lära mig allt du kan :)

2010-09-21 @ 22:34:54
URL: http://nikkijohansson.blogg.se/
Postat av: Alexandra

HAAH :) nikki du kan vara lugn. Vi sa det innan, nu kommer verkligen nikki vilja att jag är hundvakt ; ) haha

2010-09-21 @ 22:50:03
URL: http://alexandrawandeby.blogg.se/
Postat av: jeppe

va e de ja ser älskling? hundar i min soffa? hehe

2010-09-22 @ 08:44:33
Postat av: Vanessa

Haha känner igen det där! Mamma lyckas alltid stänga ute vår hund på verandan eller på nedervåningen i tvättstugan. så hör man någon som kraffsar o skäller vid dörren efter typ en halvtimme! haha :/

2010-09-22 @ 13:09:10
URL: http://vanessasternklint.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback