Tillbaka till verkligheten

Good morning !

Nu ska jag snart skynda mig iväg till tandläkaren. Haha se direkt är man tillbaka i verkligheten och det finns ingen lugn och ro längre. Sen måste jag hem och städa upp här hemma i lägenheten eftersom jag bara har slängt ut allt överallt. Sen blir det även och se om det finns någon tvätt tid idag så man kan ha de gjort. Men jag återkommer när jag kommit hem från tandläkaren mina gullungar!



Kommentarer
Postat av: Alexandra

Bortklippt blev jag ;P

2010-09-14 @ 11:08:11
URL: http://alexandrawandeby.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vad kul att du har kommit hem så att man kan läsa din blogg igen (:

2010-09-14 @ 14:38:11
Postat av: Anonym

För det första måste jag säga att din blogg är jättefin och du också :).



Om inte jag minns helt fel så var du i Thailand för inte så längesedan? Vad betalde du för resan och hur mycket hade du bokat innan? Vad flög du med för flyg? Vilka ställen skulle du rekommendera?



2010-09-14 @ 16:27:32
Postat av: johanna

Ja det stämmer så bra. Jag var i thailand i en månad och bara älskar det. Vi betalade ungefär 7500 kr för flygstolen. Sen så hade vi bokat 3 nätter innan vi kom ner. Sen körde vi allt på plats fast genom internet eftersom det kändes bäst eftersom dom är så dåliga på engelska. Vi flög med lufthansa hela vägen både dit och hem så det var jätte bra.

Jag skulle verkligen kunna rekomendera ao nang och koh lipe mest. Det bror ju lite på vad du är ute efter. Men dom är kanon när det kommer till sol. Ao nang får du ta en båt vidare till olika öar men det är riktigt mysigt :D Så hoppas allt går bra om du ska iväg dit.

2010-09-15 @ 07:55:54
URL: http://johannaholmer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback