Bangkok!

Nu sitter vi har i varmen och har just checkat ut fran varat fina hotell och vart och atit lite for snart ska vi bege oss till flygplatsen. Vi flyger upp till Bangkok nu och ska stanna dar tills pa torsdag kvall da det ar dags for den langa resan hem till kalla trakiga sverige. Jag kan inte fatta att vi snart har vart har i en hel manad, tiden har gatt sa himla fort och jag kanner mig absolut inte redo att aka hem an tyvarr. Men saknar ju sjalvklart alla dar hemma sa de ska ju bli kul att se alla igen.´
Det anda sura ar ju inte man inte kan sola de sista nu vilket ar sa himla trakigt men de ska anda sa bli spannande och se storstaden innan man aker hem.
Men som sgat nu i bangkok har vi bokat ett 5 stjarnigt hotell sa de blir nog bra, sa de kommer bli massa shopping pa MBK som har 7 eller 8 vaningar med bara massa affarer . Passar oss utmarkt. Sen ska vi forsoka hinna med att hitta de tempel dar munkarna bor med tigrar sa man kanske kan fa traffa dom med. Skulle vaea coolt att fa klappa en tiger! Men vi hors sakert innan det ar dags att aka hem. Ha de sa bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback