Uppsatt hår!

Nu framöver kommer ni nog få se mig enhel del med uppsatt hår då jag försöker att sluta platta mitt hår. Jag brukar ju alltid ha löshår i och locka det men nu är det slut med det. Jag vill nämligen få mitt hår att växa, men det växer aldrig när jag plattar "sönder" mitt hår. Så nu ska jag allt försöka sluta. Det är lättare sagt än gjort när det kommer till mig! Är det någon av er som har något bra tips på hur man ska få håret att växa och bli starkare ?!


Kommentarer
Postat av: Anna

Balsammetoden :) Läs på om den!

2011-02-22 @ 20:54:22
Postat av: Emelie

Det är bra om du använder mjuka tofsar om du ska ha håret uppsatt. Tofsar med metallspänne på sliter av håret. Annars är det enkelt att bara ta ett diadem och dra bak håret i, då gör det inget om det är lockigt. Bara fint :)

2011-02-22 @ 22:50:52
Postat av: Frisören från Stockholm

klipp det var 8:onde vecka. jag vet att det låter mkt, men klipper du inte ditt hår ofta så klyvs topparna, och det kommer ta ännu längre tid tills det blir långt igen, plus att klyvna toppar är det fulaste som finns. Uppklippt hår som du har kan också göra att håret ser mkt tunt ut, så försök att klippa en rak/jämn frisyr. Tips på bra schampon är är väldigt induviduellt, så fråga din närmsta frisör!

Lycka till!

2011-02-23 @ 10:09:59
Postat av: Naturell

vet att du precis varit utomlands och att du relativt ofta åker utomlands. Solen sliter jätte mycket på håret(även uv-ljus från solarie). Så ett tips är att alltid försöka skydda håret med ex en scarf eller handduk när du solar. Sen har vi det här med att bleka håret, vet att du skrivit att du funderar på att bli ljus igen. Det om något sliter extremt mycket på håret. Det bästa är att försöka ha håret så naturligt som möjligt. kanske dax att låta ditt hår vila några år utan att du har massa kemikalier i (absolut det bästa sättet om du vill ha långt och friskt hår). om du av någon anledning inte vill ha din naturliga hårfärg så är det betydligt bättre att ha toning i håret än att bleka det! Så så länge du utsätter håret för stark sol och bleker det så spelar det ingen roll om du låter bli plattången eller använder de "bästa" produkterna, det kommer slitas ändå. Så bli lite mer naturlig :) är säker på att du är jätte fin i håret utan massa färg eller blekning!



Girl you're amazing, just the way you are!!!

2011-02-23 @ 19:16:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback