Härliga lördag!

Igår var jag och J på en rodtrip hela dagen. Vi var nämligen nere i Växjö och kollade runt lite. Då kanske ni undrar just värför Växjö ?! Men det är så att J har kommit in på polisskolan där så han ska flytta dit och plugga nu i två år så nu är dock den stora frågan om jag ska följa med eller stanna kvar här hemma. Så vi var nere och kollade lite och det var en jätte mysig stad men jag vet inte ännu.

Efter vi kom hem var det bara att fixa iordning sig och så kom Rosanna och Alexandra stumporna, sedan bar det av till söta Emma där även godingarna Julia, Janna och Junita var. Så vi hade det super ysigt ocg drack lite vin och tjötade innan vi åkte in till stan.
 Sist men inte minst hamnade jag, Julia oh Emma på sliver vilket var det bästa på länge. Jag är så glad att min underbara Julia är hemma igen.
Så tack mina underbara tjejer för en grymt bra kväll igår.






Pepparkakorna som just kommit hem från sin långa resa!



 HAHAHA GODINGAR!


Kommentarer
Postat av: Emelie

Hej!

Åh vad svårt beslut! :( Jag har sambo med, men alla mina vänner bor i samma stad som vi, och jag tror att om man hade flyttat med när sin kille/tjej börjar plugga, så kan förhållandet påverkas negativt om ex du inte lär känna massa folk. För din kille kommer ju lära känna alla i sin klass och ha fullt upp. Är bara så jag har tänkt, för min kille har med funderat på att plugga någon 50 mil bort :( Hoppas det blir bra ändå, ni e så söta ihop! Kram

2011-05-15 @ 13:49:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback