Tjejkväll

Jag slutatde jobbet för en liten stund sen så nu ska jag möta upp Alexandra gumman och kanske Rosie. Vi ska gå och fika lite sedan ska vi gå på gina tricots tjejkväll dom har idag. Dom har 20% på hela sortimentet.
Ska bli mysigt med en liten tjejkväll med fika, shopping och massa prat och skratt.


Inspiration!


Morotskaka

Igår efter jobbet så skyndade jag mig hem och bytte om till träningskläder eftersom jag och min underbara Alexandra skulle ut på en härlig kvällspromenad. Var verkligen super mysigt att vara ute och gå igår eftersom det var sånt härligt väder. Sen blev det tacos och tv mys restan av kvällen.

Nu på morgonen har jag bakat en morotskaka och städat upp här hemma. Tänkte jag kunde ha med lite fika till mig och Marie på jobbet idag. Så snart ska jag bege mig iväg till jobbet igen.


Workie

Hej godingar!

Igår efter jobbet så möte vi upp mammsi på a6 så vi gick lite på ikea och sen fikade innan vi åkte hem. Super mysigt. Sen var vi ute och gick med Ida stumpan som man inte ser så ofta nu för tiden. Så det var jätte kul att se henne igen.

Idag började vi dagen med en härlig promenad i det underbara vädret. Känns verkligen så himla skönt att börja en dag men att komma ut och få friskluft. Nu ska jag snart fixa till mig det sista innan jag måste bege mig till jobbet. Men idag blir det ju bara ett kortis pass.


Work!

Idag skulle jag ha haft sovmorgon tänkte jag men så ringde min chef och väckte mig och undrade om jag kunde hoppa in tidigare idag vilket man inte tackar nej till.
Jag har fått ganska mycket tider nu från jobbet vilket känns jätte bra eftersom det behövs.

Min dator har även krånglat än hel del nu förtiden därför har det tyvärr inte blivit mer bloggande men nu verkar den funka för stunden i alla fall.
Nu har jag i alla fall bokat tid för frisören vilket känns ännu bättre. Nu det senaste har jag bara skitit i hur jag sett ut i håret med hemsk utväxt och en färg jag inte vill ha längre. Men nu ska jag äntligen fixa till det nästa vecka!


Ska bättra mig

Hej mina kära läsare!

Det har vart riktigt dålig uppdatering från min sida denna helgen!
Men har verken haft tid eller lust, men ska försöka bättra mig lite nu!
Denna veckan har ju bara vart jobb mån-sön och nu imorgon börjar man igen mån-fre.
Men nu resten av kvällen ska jag bara krypa ner i soffan och ta det lugnt och invänta bb
 innan det är dags att sova!




bild: underbara krabi en kväll (Thailand). Januari 2011


Utgång

Igår efter jobbet var det bara att fixa till sig för en spontan utgång till Caj! Jag och min Alexandra kände att det var dags att komma ut lite eftersom det var ett bra tag sen sist.  Så det blev en bra utekväll med henne, Rosanna och hennes lilla gäng. Men vi tog det väldigt lugnt eftersom vi ska iväg till jobbet snart.
Så idag blir det jobb sen efter det storhandling som står på schemat.





Dubbelpass

Godmorgon godingar!
Då var man uppe igen! Efter jobbet igår kom J hem över natten. Så det fanns ingen tid över till bloggandet.
Nu ska jag snart åka upp till jobbet. Idag ska jag nämligen träffa "stor chefen". Alltså min chefs chef. haha. Det ska bli jätte trevligt och kul att få ett ansikte till ett namn.

Sen blir det att åka direkt ner till stan för att börja jobba på village. Så idag blir det ett dubbelpass med andra ord. Men det är ju inte fel det heller. Skönt med lite jobb tider.


Workie!

Sådär då var tvätten färdig för denna gången. Känns alltid lika skönt när det är färdigt. Nu har jag just fixat lite mat och ska snart fixa till mig det sista innan jag ska iväg till jobbet. Idag blir det bara ett kortis pass. Men det är ju alltid bättre än inget.



Tvätten

Idag kändes det riktigt segt att behöva gå upp för att tvätta. Men eftersom jag inte har någon ledig dag denna veckan och tvätten verkligen behövs tvätta så måste man ta sig i kragen. Så nu har jag slängt i min andra runda och ligger nu i soffan och väntar på att den ska bli färdig. Det är inte alltid så kul att vara vuxen.



Bruno Mars!

Alltså hur avis blev man inte på Kenza när man såg att hon hade vart på en Bruno Mars spelning ?! Och att hon fick gå på efterfesten och TRÄFFA honom ?! Alltså jag vill verkligen gå på en Konsert när han spelar!! Jag tycker han är så galet bra och det sägs att han gör bland dom bästa live spelningarna. Så är det någon som någonsin vet om han kommer hit i närheten så säg till! Jag vill, jag vill, jag vill!!



Fika

Då var man hemma igen! Jag har spenderat hela min eftermiddag hos min kära mammsi. Så vi har fikat, pratat och skrattat. Båda var väl lite övertrötta idag.
Nu tänkte jag laga lite mat sen bara ta det lugnt resten av kvällen. Ska försöka komma i säng ordentligt idag eftersom jag ska ha tvätten tidigt i morgonbitti innan jobbet.


time for work

Godmorgon godingar!
Då var man uppe igen och den härliga solen skiner utanför. Men nu ska jag snart ta bussen upp till jobbet. Idag blir det ett pass mellan 09.30-15.00. Sen ska jag åka förbi och fika lite hos mammsi på jobbet.
Ha en underbar dag i det härliga vädret.


Home!

Nu kom jag just hem efter en dag på jobbet. Som sagt jag trvis ju så himla bra på albrekts så tiden bara springer iväg. Jag kan starkt rekomendera att jobba i en smyckesbutik. 

Sen ringde min chef och sa att henne lilla höna där hemma hade blivit sjuk så du får jag hoppa in och ta öppningen i morgon vilket resulterar i att det inte blev någon ledig dag denna veckan.
 Men det tackar man ju inte nej till. Nu resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och lägga mig och kolla på tv innan det är dags att krypa ner.



Work!

Idag sov jag ut ordentligt vilket var behövligt för jag var ganska trött när jag vaknade ändå. Men efter en lång dusch så var jag lite männsika igen. Min förkylning är inte helt borta än men det känns som om den är på väg åt rätt håll i alla fall.

Nu ska jag snart fixa det sista här hemma innan det är dags att ta bussen till jobbet. Skulle ha börjar vid två igentligen men så ringde dom och undrade om jag kunde komma vid ett istället. Så idag blir det ett pass mellan 13.00-20.30.




Love the dress!


Helgen!

Jag har haft en jätte bra helg verkligen!
I fredags började jag med att laga mat så fort jag kom hem för sen kom mn underbara Alexandra till mig. Vi åt mat, godis, chips, pratade och skrattade. Haha vi både var/är super förkylda så vi tyckte lite synd om oss själva.
Sen sov min lilla höna här!



På lördags morgonen åt vi lite frukost och bara tog det lugnt på förmiddagen innan vi orkade fixa till oss lite och begav oss ner en snabbis på stan och kollade lite. Sen gick vi hem till mig igen och spenderade restan av kvällen framför tv med massa goda våfflor!
Så tack för en underbar helg min gullunge! Du är bäst och jag är så glad att jag har dig vännen. alltid vi!



Idag åkte jag ju jag och min kära syster till morfar och fikade lite. Sen spelade vi kort som alltid och självklart vann jag. haha riktigt kul var det. Sen åkte vi hem till mamma och pappa. Där vi började städa mitt rum och fixade där hemma. Sen även idag åt vi våfflor där hemma.
Nu kom jag just hem och jag har verkligen haft en underbar helg och är redo för nya tag.




Haha hittade en liten bild på mig när jag inte var så stor ;)



Underbara söndag!

Solen skiner och fåglarna till och med kvittrar utanför fönstret. Så skönt, synd bara att snön ligger kvar. Idag på morgonen slängde jag ihop en hallonpaj eftersom min kära syster kommer och hämtar mig om ett tag. Vi ska nämligen åka ut till min underbara morfar och hälsa på och fika lite. Ska bli jätte kul att se han igen eftersom jag inte har träffat han på super länge nu!

Sen efter det så ska vi åka hem till mammsi och pappsi! Jag ska börja städa ur mitt gamla rum hemma. Haha efter mer än ett halvår nu börjar dom tröttna på att jag inte städat ur mitt gamla rum ordentligt. Det ligger nämligen saker överallt i hela rummet. Så det är det som står på schemat idag.



Fredagsmys!

Hej mina godingar!
Efter jobbet stannade jag och handlade lite mat och lite gotte till kvällen. Sen åkte jag hem och städa upp här hemma för senare kommer min underbara Alexandra hit. Så jag tänkta laga mat tills hon kommer. Så min fredagskväll kommer bestå av mat, gotte, film, prat och skratt med min skrutt. Sen ska hon även sova här. myspys fredag!


Snö!

Godmorgon!

Idag var det inte alls kul att vakna och se all snö ligga på marken. Jag som trodde våren var på väg men självklart inte. Och min förkylning håller i sig fortfarande vilket inte heller är så roligt.
Idag väntas jobb, sista jobb dagen innan jag har en ledig helg vilket ska bli helt underbart. Så man kan vila upp sig och försöka bli frisk igen.


Tända ljus och mat

Igår var jag helt död efter jobbet tack vare min förkylning. Men när jag kom hem så var J hemma och överraskade mig. Han ska nämligen vara på övning nu i två veckor så vi skulle inte ha sett varandra förens nästa fredag men han kom hem igår och hade tänt ljus i hela lägenheten och lagat mat tills jag kom hem. Så mysigt och så skönt att han kom hem över natten.

Nu ska jag börja göra mig iordning och städa upp lite här hemma sen är det dags för jobb igen. Nu har jag bara två dagar kvar med jobb innan jag kan vara lite ledig och försöka bli av med min jäkla förkylning. Det ska bli ganska skönt.


'

Bild: J och jag i thailand januari 2011







Work!

Godmorgon!

Idag väcktes jag av min kära chef som hade ett sjukt litet barn hemma vilket innebär att jag får hoppa in och ta öppningen. Men det tackar man ju inte nej till. Önskar bara att min jäkla förkylning släpper snart för detta börjar bli ganska jobbigt. Så efter jobbet blir det nog raka vägen hem till sängen.


Massa te !

Usch min förkylning vill inte riktigt släppa så nu ska jag krypa ner i soffan med en stor kopp med te och ligga här restan av kvällen. Är det någon som har något bra tips på en kärleksfilm eller komedi så vore jag tacksam om ni delade med er.



Tisdag

Hej godingar!
Igår hade jag en siper mysig dag med två av mina favoriter.
Vi lagade mat, hyrde film och bara tog det lugnt.

Idag vaknade jag med en näsa som man knappt kan andas med, ont i halsen och någon sorts rethosta. Så sitter här och snorrar lite. Känns inte så kul om man skulle åka på något nu.
Men snart ska jag fixa lite mat och så innan det är dags för jobb igen.


Ledig!

Idag på morgonen så har jag bara tagit det lugnt och städad. Jag låg och kollade på sex and the city 2 nyss och man kan ju inget annat än älska den. Hade inte tackat nej till ett sådant liv alltså.

Nu kommer snart Rosanna gumman hit sen får vi se om vi ska bort till Alexandra stumpan eller om hon kommer hit. Vi tre ska väl hitta på något mysigt en sån här tråkig dag.



Gokart!

Godmorgon, godmorgon!

Igår efter jobbet hann jag inte mer än hem och slänga i mig lite mat innan det var dags att bege sig iväg igen.Vi skulle nämligen överraska Jespers pappa som fyllde år. Så vi överraskade honom med gokart och sedan en jätte födelsedags fest hemma i habo som Anne hade fixat med massa god mat och fika. Det blev verkligen en jätte bra kväll.

Jag har aldrig kört gokart innan men fy va roligt det var. Haha. Skulle lätt kunna köra varje dag känns det som. Så att komma femma av åtta tycker jag var ganska bra ändå. Det bästa var ju att jag slog Andreas.
Nehe nu hinner jag inte sitta här mer då jag ska iväg till jobbet.



Jag och födelsedagsbarnet



Rally killarna



Jag och Jeppe gubben!



Hela gänget!



Emma i kart 2 och jag i kart 6!



..



Den underbara maten!


Work !

Idag är det lördag och snart ska jag ner till jobbet. Det är ju tyvärr inte det bästa vädret ute idag så vi får hoppas lite folk vågar sig ut på stan ändå. Återkommer efter jobbet sen godingar. Ha en bra dag!


Workie!

Nu har jag fixat massa här hemma och även fixat till mig. Idag fick det bli en enkel blus och jeans till jobbet.



Fredag igen!

Godmorgon!

Idag vaknade man med att solen lyser upp hela lägenheten vilket jag bara älskar att vakna till.
 Det är sånt fint väder ute så man önskar nästan man kunde vara ledig och vara ute och njuta istället men vid 13.00 väntas det jobb. Så nu på förmiddagen ska jag njuta av det lediga och fixa lite mat och så innan det är dags att åka upp till a6. Så ni som är lediga får ha en underbar fredag i solen!



LOVE!

Hur söt var inte den här jumpsuiten ?! Jag bara älskar ryggen på den!
Synd bara att den är så genomskinlig.



Vill ha!


underbara tårtor!

Alltså kolla indenna blogg med dessa underbara tårtorna. Jag kan inte fatta att man kan vara så duktig på att göra tårtor. Jag skulle gärna vilja ha denna tårtan på bilden nedanför nästa gång jag fyller år.


Work time!

Nu är det dags för jobb. Hörs senare godingar, hoppas ni får en bra dag.



Tekakor

0,5 l vatten
2,5 dl havregryn
50g smör eller margarin
50g jäst
2 msk socker
1 tsk salt
ca 10 dl vetemjöl

Gör såhär:

Koka upp vattnet. Lägg i havregrynen i en bunke och häll det kokande vattnet över. Lägg i smör klickar.

Låt svalna till rumstemperatur och smula sedan i jästen.
Tillsätt socker, salt och vetemjöl. Arbeta degen ordentligt och låt sedan jäsa under bakduk i 30 min.

Knåda den jästa degen så att den blir smidig. Dela den i två längder och skär varje längd i tio bitar. Rulla varje bit till en slät boll, och platta sedan ut den med mjölad hand till ca 10 cm i diameter. Lägg dom på bakplåtspapper eller en smord plåt. Nagga dom med gaffel och jäs under bakduk i 30 min.

Grädda mitten i ungen i 225 grader, ca 5-6 min.




Trött

Idag blev det sovmorgn igen vilket var super skönt. Haha fast på något sätt så känner jag mig inte så utvilad ännu. Men jag kommer nog snart igång igen. Nu på förmiddagen ska jag bara fixa iordning här hemma och så sen väntas det jobb.


Ett vykort!

Kom hem från jobbet för en stund sen. Idag fick jag lära mig massa nytt då alla "svåra" kunder kom in med saker jag inte hade någon anning om hur man gjorde, men som tur var hade jag Bettan där.

När jag kom hem och kollade i brevlådan så låg det ett litet vykort där. Alltså jag blev så glad och det gjorde min kväll. När vi var i Thailand nu så träffade vi väldens sötaste pensionärs par. Vi åkte samma båt ut till Poda island och vi tjötade med dom halva dagen. Jag hade aldrig trott att de var så gamla som dom var men gud vilket härligt par. Man kunde nästan tro dom var i våran older och man kunde prata med dom allt. Så nu hade dom skickat ett litet kort till oss och tackade för att tips vi gav dom och att vi alltid är välkomna till stockholm och hälsa på.
Så söta!




Tips!

Jag tänkte jag skulle tipsa era om våra söta skålar vi har på jobbet "Village". Jag köpte 6 st för några veckor sedan som jag tänkte ha som dessertskålar. Dom är formade som löv och finns i färgerna gräddvit, grön och grå tror jag det var. De ligger på 69 kr den stoleken som jag har. Kommer bli jätte fina att ha lite efterrätt i när man har folk hemma.




Work!

Idag är det sånt väder då man helst hade velat bädda ner sig i soffan med en stor godispåse och en mysig film. Känns som det var super längesen det regnade så jag tycker det är lite mysigt. Men nu ska jag snart bege mig till bussen för att åka upp till a6 och jobba. Men även idag är det bara ett kort pass.


Nytt!

När vi var i Hjo för några dagar sedan så var vi inne i en super mysig inredningsbutik. Det fanns supper mycket fint men jag och älsklingen fick bara med oss en vas och salt och peppearkvarn. Sen stannade vi på mio och köpte nya kuddar med till soffan.



Salt och pepparkvarn, 75 kr



Stor silver vas, 125 kr



Ta tre betala för två. 250 kr/st



Good morning!

Igår skulle jag bara jobbat till 18.00 men så kände sig inte Bettan sig så bra så då tog jag stängningen istället så hon fick gå hem. Så jag var hemma vid nio tiden sen slängde jag mig i soffan direkt och bara tog det lugnt.

Idag fick jag lite sovmorgon vilket var skönt, så nu har jag just fått i mig lite frukost och ska snart hoppa in i duschen. Sen blir det att fixa till här hemma lite innan det är dags för jobb.
Jag och Alexandra gumman skulle ha gått runt muken nu på morgonen men så hade hon sovit så dåligt så det fick bli att vi hoppade det.



Time for work!

Min morgon har vart jätte bra. Blev ju frukost hos bästa Alexandra och sedan en härlig och behövlig promenad. Känns jätte skönt att börja en dag såhär. Men nu måste jag börja fixa till mig eftersom jag snart ska iväg till jobbet. Men det blir bara ett kort pass idag.


Solen skiner

Underbara morgon. Finns inget bättre nu för tiden när man vaknar och man ser att solen lyser upp hela lägenheten. Man blir så mycket gladare och piggare direkt.
Idag kommer det bli en jätte bra start på dagen. Jag ska ju som sagt snart gå bort till min underbara Alexandra och äta en mysig frukost där, och självklart ska jag ha med mina nybakta tekakor.
Sen efter frukosten ska vi ut i det härliga vädret på en promenad.




Bild: stumpan och jag igår.



Klart

Nu har jag just bakat klart. Jag och min Alexandra ska äta en mysig frukost ihop imorgon så istället för att köpa färska frallor så bakade jag tekakor. Så ny bakta tekakor till frukost imorgon blir nog inte fel de heller. Det var verkligen super smidigt att göra och förhoppningsvis är dom goda med. Haha.
Så nu ska jag sätta mig framför tv med lite te och nybakat bröd och ta det lugnt resten av kvällen.



Bakning!

Just nu är jag i fullgång med bakningen här hemma. Ska bara vänta tills degen har jäst klart. Någon som kan gissa vad jag ska baka ?!


Picknick!

Innan jag och Alexandra hjärtat gick hem från stan så stannade vi och köpte med oss bullar och varsin chai latte och hade lite picknick. Vi satte oss i det härliga men kalla vädret nere vid munksjön och hade det trevligt. Som alltid blev det massa prat och skratt.


Kul med nytt

Innan när vi var nere på stan och fixade lite ärenden så var vi inne i Kaisa Gustafssons nya lilla klädbutik "Kaisa". Det var en super mysig lite butik med massa fina kläder. Kul att det kommer lite nytt hit tll Jönköping nu. Hittade lite som jag skulle kunna tänka mig faktiskt, så får nog ta och gå ner och shoppa någon dag framöver sen.




Stan!

Nu ska jag möta upp Alexandra hjärtat för att gå ner till stan.
Idag fick det bli en färgklick!



Svar på frågestunden!

Elin:
Hej! Hur stor är er lägenhet och vad betalar ni ungefär varje månad ? :)

Svar: Vi har en tvåa på ungefär 65 km2 och vi betalar ungefär 4800 kr i månaden.

Emma:
Undrar lite över din kille. Bor ni tsm? Varför syns hans så sällan nuförtiden på bloggen? så som jag fattat det så jobbar han inom försvarsmakten, right?

Är det fast tjänst du har på allbrekts guld?

Vad är ditt dyraste köp?

Hur ser planerna ut i sommar?

Skulle du kunna visa fler bilder på din lägenhen? den är sååå fin :)

Jättebra blogg :)
Kram Emma.

Svar: 1. Ja, jag och Jesper bor ihop här i jönköping men tyvärr så jobbar han ju i karlsborg på veckodagarna så då bor han där. Det är inom försvaret han har jobbat u ett tag men nu har han fått ett jobb här hemma istället så nu kommer han komma hem om en månad och bo här hemma med mig ordentligt.

Den frågan har jag fått många gånger varför han inte är med på bloggen lika mycket. Occh det är bara för jag har valt att inte ha med honom lika mycket då jag tycker jag delar med mig av allt annat. Lite privat liv vill man ju ha med. Men vi är tillsammans sen 4 år tillbaka nu och vårt förhållande är kanon så.

2. Nej tyvärr har jag bara extra på albrekts men det är ju bättre än inget och jag trivs så himla bra där.

3. Oj jadu det var en bra fråga det. Mitt dyraste är nog min jacka för 4000/4500 kr.

4. Som det ser ut just nu så kommer jag nog mest jobba. Men man vet aldrig hur allt slutar.

5. Jodå bilder kommer att komma framöver så håll utkik ;)


Anonym:
Vad är ditt dröm jobb ? :)

Svar: Usch det var en svår fråga, just nu vet jag inte riktigt vad mitt dröm jobb är tyvärr.

Anonym:
Vad använder du för smink ? Hur sminkar du dig ? :)

Svar: Jag kan köra ett inlägg där jag visar vad jag har för smink och lika så hur jag gör.

Anonym:
Hur många läsare har du ? :)

Svar: Jag har mellan 250-300 unika läsare. Min blogg är ju ganska liten men jag är ändå så ganska förvånad över att det är så många som läser om mitt liv ändå. Skulle vara kul om ni kunde lämna en liten komentar om vilka ni är som läser godingar! lika nyfiken varje dag.

Alexandra:
Va använder du för produkter till kroppen, håret osv ? :)

Svar: Just nu använder jag Tresemme shampoo, balsam och även inpackning. Sen använder jag alltid värmeskydd.

Till kroppen använder jag inget speciellt så utan mest bara vanlig duschgel och sedan någon bra bodylotien.

Anonym:
Vad föreställer din tatuering ? Betyder den nått specielt för dig? :)

Svar: Min tatuering betyder inget speciellt och de förestället bara två blommor med lite spröt och prickar.

mimmi:
när vill du ha barn :)?

Svar: Svårt att säga men när tiden är rätt antar jag. Men det lär nog dröja ett bra tag till i alla fall ;)

Annica:
Kan du inte berätta lite om dina närmsta vänner?:)

Svar: Jag har massa underbara människor runt mig men jag har tre tjejer som jag bara inte skulle klara mig utan. Dom är helt klart mina klippor!

 Alexandra, Julia och Rosanna. Utan dom skulle jag inte vara hel. Dom är så speciella för mig och det finns inga bättre tjejer än dom alltså. Dom får mig alltid att skratta och må bra.
Tjejer ni är helt klart bäst!



Vi fyra!



Ny vecka!

Jag har haft en helt underbar helg. Som ni märker har jag tagit bort en lördag varanan helg. Så nu jobbar jag inte varje helg längre som jag gjort i nästan två år vilket är fruktansvärt skönt. Denna helgen har vi hunnit med så himla mycket. Både praktiska och nödvändiga saker och så självklart massa kul och mys. Helt perfekt helg, precis i min smak.

Men nu är det måndag igen och nya tag. Idag är min enda lediga dag denna veckan så den ska jag ta vara på. Så ska snart börja fixa till mig sedan ta en promenad ner till stan tror jag eftersom jag måste ner till banken en snabbis.




Bild: underbara koh mook! ta mig tillbaka!





Relaxen!

Nu har jag och J just ätit en god frukost och snart ska vi börja packa badkläderna. Vi ska nämligen åka till relaxen uppe på rosenlund tillsammans med min kära syster och Joel. Det kommer bli super mysigt. Sen blir det personalmöte och sedan hem till mammsi och pappsi och äta igen. Underbara söndag!


Fullrulle

Igår var det fullt upp hela dagen. Vi började med att åka ut till Habo och ta en mysig fika med J´s underbara familj i solen. Sen åkte vi vidare till garaget för att fixa med min bil eftersom den ska säljas nu. Så vi var där i fem timmar typ sen åkte vi hem en snabbis och åt hos mamma och pappa. Så det var en mysig dag. Haha kanske inte garaget men det andra.



Min älskade pärla.


På benen igen!

Godmorgon!

Nu är jag på benen igen! Det har vart jobbiga dagar med feber, ont i hela kroppen och huvudet. Men nu känns det som det är över för denna gången. Så skönt!
Idag tog vi en riktigt lång sovmorgon så jag har just fått i mig lite frukost. Känns så himla skönt att ha denna helgen att bara va och ta det lugnt på.


Jag tycker ni är lite dåliga på det här med frågestunden denna gången. Eller ni kanske redan vet allt om mig ?! haha. Fortsätt komma med era frågor på min frågestund så kör vi någon dag till.


Tråkigt

Tyvärr är jag inte pigg idag heller så fick hoppa över ännu en jobb dag tyvärr. Men inatt sov jag ännu sämre än natten innan. Så idag blir det att försöka piggna till och bara ta det lugn och försöka få lite sömn. Det tråkigaste är att jag inte kan följa med min underbara Alexandra på Spring Inspiration ikväll och kolla på Rosanna kvinnan.
Men men är man sjuk så är man.



Frågestund!

Tänkte eftersom jag inte har så mycket tid över just nu och de så kanske vi ska köra på en frågestund?! Eller vad säger ni ?! Så kom med era frågor.



Sjuk!

Hej godingar!

Förlåt för den dåliga uppdateringen här på bloggen, men vårt internet har krånglat ett tag nu.
Idag har jag knappt orkat starta datorn eftersom jag har feber och har mått så illa. Började känna det igår kväll och inatt bröt det ut ordentligt. Så jag sov nog inte en ända blund i natt alltså. Men idag har jag försökt sova så gott  jag har kunnat. Men det måste försvinna tills i morgon då det är spring inspiration!
Nehe nu ska jag krypa ner igen och ta en ipren och hoppas det släpper.



Workie!

Igår sov Alexandra gumman över här hos mig så nu gick hon för inte så längesen. Jag ska nämligen iväg till jobbet och hon skulle fixa lite ärenden. Men nu har jag just fått i mig lite frukost och ska snart springa iväg till bussen. Skulle igentligen ha börjat vid 15 men så mådde min chefs dotter inte så bra så då fick jag hoppa in redan nu istället. Men det tackar man ju inte nej till.